Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

Θα πάω στον δικό σου γιατί εδώ με τον άντρα μου με το ότι θέλεις δεν μπορώ αχχαχαχα 

και ο δικός μου είναι ο σεφ τις οικογένειες. Μαγειρεύω και εγώ απλά εκείνος είναι ο μερακλης. Σήμερα πέταξα σε κατάσαρκα λαχανικά που είχα στο ψυγείο μεσα σε 30 λεπτά έκανα μια βελουτε λαχανικων, είχα μπέικον που έψησα στο φούρνο και μπαμ έτοιμο. 
      αν μαγειρεύεις την ίδια μέρα θα βγεις οφ εγγύηση. Απο την πείνα που να περιμένεις. Οσο πείνας αυξάνεται η επιθυμία για junk. Πρέπει να κάνεις το πρόγραμμα της εβδομάδας την ποιο χαλαρή σας μέρα. Επίσης πχ όταν φτιάχνεις κιμά, δεν θα φτιάξεις μόνο για αυτήν την εβδομάδα. Θα κάνεις για 2 μήνες. 6 μερίδες. Αντέχει στην κατάψυξη. Ο πρώτος καιρός μέχρι να μπείτε σε μουντ είναι δύσκολος μετά θα το θέλετε. Ούτως ή άλλως· πρέπει να ξεκινήσετε από τώρα αυτά γιατί όταν έρθει το μωράκι σας τι θα κάνετε ; Θα παραγγέλλετε; Πως θα μάθει να τρώει σωστά; Από τους γονείς του ❤️

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

πρίν από 5 λεπτά , Nima21 είπε:

Μακάρι να μπορούσαμε να τα είχαμε προβλεψει ολα κ εμεις και οι γιατροι και να καναμε εξαρχής ο,τι χρειαζοταν.. αλλα δυστυχως για πολλες απο εμας δεν ειναι ετσι..και λίγοι ειναι οι γιατροί που θα σε ξεσκονισουν εξαρχης.. και οσοι το κανουν μπορει να ειπωθεί ότι παραειναι παρεμβατικοί.. και εμενα με ειχε πιασει αυτο το συναισθημα για καποιες εξετασεις που ιδανικα θεωρώ οτι θα έπρεπε να τις ειχα κανει ηδη, ή ο αντρας μου για το σπερμα.. και οχι μετα απο αποβολη.. πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να ρισκαρουμε να χασουμε εστω και ενα εμβρυο αν υπηρχε περιπτωση να ειναι υγιες επειδή θεωρουν υπερβολικη καποια εξεταση απο την αρχη;; αλλα επειδη οσο το σκεφτομαστε τοσο τρελαινομαστε και επειδή ετσι λειτουργει η κατασταση, προχωρα παρακατω και μη λυγίζεις! Βρηκες κατι; Τικαρε το κουτάκι και πας για την θεραπεία, σιγουρα λυνεται οπως σου λενε, δεν ειναι τραγικη η τιμη!!!! Πες οτι ειναι μια αφορμη να φτιάξεις τη φυσικη σου κατασταση κ τη διατροφη σου! Θα εισαι πολυ πιο προετοιμασμένη στον επομενο εξωσωματικο που θα πας αν αποφασίσεις να μεινεις εκει!

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Ευχαριστώ πολύ Chris και EvaBar για τη συμπαράσταση!

Οι δευτερομανούλες πώς αποθηλάσατε; Ο παιδίατρος είπε να αποθηλάσω φυσιολογικά και ο γυναικολόγος να πάρω χάπι. Το έχει ψάξει καμία; Γενικώς δεν πολυσυμπαθώ τα χάπια αλλά από την άλλη θεωρώ ότι ο γυναικολόγος ειδικεύεται περισσότερο στο ζήτημα. Τι λέτε;

Και εγώ την ίδια απορία έχω...Σε λίγες μέρες θα πρέπει να μειώνω γεύματα μέχρι να σταματήσω τελείως...αλλά δν ξέρω τον τρόπο.

Και μένα ο γυναικολόγος μ έχει πει για χάπι. Το είχα ξαναπάρει στην πρώτη εγκυμοσύνη για να μη μ κατέβει το γάλα. Έπρεπε να δένω το στήθος κ το χάπι έφερνε ζαλάδα, όπως όταν σου πέφτει η πίεση.

Να πω με τη σειρά μου ότι έκανες ό,τι καλύτερο μπορούσες... :)

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστώ πολύ Βένια :)

Προς το παρόν δεν έχω πάρει το χάπι. Πριν σταματήσω το μωρό έτρωγε 6 γεύματα, από το προηγούμενο Σάββατο μέχρι την Παρασκευή έκανα 4 αντλήσεις και από την Παρασκευή κάνω 3. Προς το παρόν είμαι καλά και το γάλα έχει μειωθεί. Ακόμα όμως το σκέφτομαι γιατί μου είπαν ότι υπάρχει έτσι κίνδυνος να μείνει λίγο γάλα και στην πορεία να δημιουργήσει προβλήματα. Έχω όμως ακούσει και τα χειρότερα για αυτό το χάπι, ακριβώς όπως τα λέτε και εσείς, ζαλάδες, ταχυκαρδίες και πάει λέγοντας...

iiAs.png

9JCHp3.png

καλησπέρα μανούλες!!!

καταρχάς χρόνια πολλά σε όσες γιόρταζαν!!!εμένα γιόρταζε η μεγάλη-μικρούλα μου, να σε χαίρομαι μαιρούλα μου!!!

τιννάκι το μυν σου δυστηχώς τώρα το είδα!!!αχχχ να ξερες πόσες φορές βρεθήκαμε κοντά μιας και πήγαμε 3 φορές λίμνη!!!λοιπόν αντε να γυρίσουμε όλες από διακοπές και ας βρεθούμε εν αθήναι τι να κάνουμε!!!

ευάκι όταν λες στερεες λες την φρουτόκρεμα?εγώ την ξεκίνησα από όταν η μπέμπα ήταν 5 μηνών και μια χαρά πλέον την τρώει όλη!!!κανονικά τώρα έπρεπε να ξεκινήσουμε και φαγητάκι αλλά πέσαμε πάνω σε διακοπές και δεν συμπέσαμε καθόλου με την παιδίατρο και έτσι θα την καθυστερήσουμε λίγο!!!

κορίτσια εσεις κρεμούλα τους δίνετε???εγώ την σταμάτησα όχι ότι πρόλαβε να φάει και πολύ!!!μάλλον όπως και η μαίρη είναι και αυτή αλλεργική στο αγελαδινό! μόλις πάμε παιδίατρο θα το συζητήσουμε να κάνει εξετάσεις να είμαστε σίγουροι!!!δεν θα το πιστέψετε αλλά και 3 κουταλιές να φάει κάνει πόσες μέρες να ενεργηθεί μετά!!!έτσι προτιμώ μια ταλαιπωρία με εξετάσεις παρά όλο αυτό που είχε τραβηξει και η μαίρη!!!

λοιπόν από δραστηριότητες!!εμείς συνέχεια είμαστε στα 4 και προσπαθούμε μια να μπουσουλήσουμε την άλλη να κάτσουμε και πάντα μα πάντα καταλήγουμε ξάπλα!!!

βουτίτσες κάναμε μπόλικες και η μικρή τις καταευχαριστήθηκε!!! προσαρμόστηκε πολύ καλά στο εξοχικό κάτι που δεν μπορώ να πω ότι έγινε και στο σπίτι όταν γυρίσαμε!!με το που ανοίξαμε την πόρτα άρχισε μια γκρίνια απίστευτη!!!ηρέμισε μόνο το βράδυ και αυτό όταν την βάλαμε στο ίδιο δωμάτιο με την μαίρη και ας ήταν η πρώτη φορά!!!

αυτά τα ολίγα χιχιχι

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Βρε κορίτσια τόσο δύσκολο είναι να αποθηλάσεις?Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ. Νόμιζα ότι το γάλα σου κόβεται από μόνο του ή ότι απλά παίρνεις ένα χαπάκι και αυτό ήταν,ξεμπέρδεψες.Εγώ για να πω την αλήθεια νιώθω λίγο μπερδεμένη...δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα κάνω με το θηλασμό.Έχω δημιουργήσει στη μπέμπα μια πολύ άσχημη συνήθεια,την κοιμίζω στο στήθος,άρα αν σταματήσω το θηλασμό θα έχω σίγουρα πρόβλημα...Η μικρή επιμένει να έχει το ωράριο ύπνου που είχα στην εγκυμοσύνη (3 το βράδυ με 11 το πρωί).Αχχχ...

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Βρε κορίτσια τόσο δύσκολο είναι να αποθηλάσεις?Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ. Νόμιζα ότι το γάλα σου κόβεται από μόνο του ή ότι απλά παίρνεις ένα χαπάκι και αυτό ήταν,ξεμπέρδεψες.Εγώ για να πω την αλήθεια νιώθω λίγο μπερδεμένη...δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα κάνω με το θηλασμό.Έχω δημιουργήσει στη μπέμπα μια πολύ άσχημη συνήθεια,την κοιμίζω στο στήθος,άρα αν σταματήσω το θηλασμό θα έχω σίγουρα πρόβλημα...Η μικρή επιμένει να έχει το ωράριο ύπνου που είχα στην εγκυμοσύνη (3 το βράδυ με 11 το πρωί).Αχχχ...

Άσε, δύσκολα πράγματα...Σε άλλες μειώνεται σταδιακά το γάλα, μέχρι που σταματάει κ σε άλλες όχι...

Όσο για τον ύπνο...κ μένα αργεί να την πέσει το βράδυ κ συνήθως κοιμάται πάνω μου όταν του δίνω το σνακ του (χεχε). Μετά τις 23.00 κοιμάται συνήθως. Το κακό είναι ότι έχει μάθει να κοιμάται σε αγκαλιές, οπότε ένα σχετικό θέμα το έχουμε..Και δωσ'του βόλτα και "οοοοο" κλπ. Όχι, τπτ άλλο, αλλά πλέον είναι 8 και κάτι κιλά! Που να φτάσει τα 10, ΘΕΕ ΜΟΥΥΥ!

July τι καλά που μάθαμε νέα σουυυυ!!! Άντε μαζευόμαστε όλες σιγά-σιγά! Να κανονίσουμε κ τη συνάντηση που λέγαμε!

Σμρ μίλησα κ με Αλίκη! Όλα καλά, απλά ακόμα δν έχει ίντερνετ στο νέο σπίτι. Μας διάβασε, αλλά θα μας γράψει άλλη στιγμή!

Αυτάααα!!!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Άσε, δύσκολα πράγματα...Σε άλλες μειώνεται σταδιακά το γάλα, μέχρι που σταματάει κ σε άλλες όχι...

Όσο για τον ύπνο...κ μένα αργεί να την πέσει το βράδυ κ συνήθως κοιμάται πάνω μου όταν του δίνω το σνακ του (χεχε). Μετά τις 23.00 κοιμάται συνήθως. Το κακό είναι ότι έχει μάθει να κοιμάται σε αγκαλιές, οπότε ένα σχετικό θέμα το έχουμε..Και δωσ'του βόλτα και "οοοοο" κλπ. Όχι, τπτ άλλο, αλλά πλέον είναι 8 και κάτι κιλά! Που να φτάσει τα 10, ΘΕΕ ΜΟΥΥΥ!

Εμείς πριν 10 μέρες είμασταν 7200 γραμμάρια άρα την παλεύω ακόμα στις αγκαλιές...Κορίτσια έχω ένα θέμα στις πάνες.Χρησιμοποιώ κάποιες που είναι μέχρι 9 κιλά (babylino sensitive) και έχει διαρροές,είναι λογικό?Μήπως να πάρω μεγαλύτερο νούμερο ή είναι νωρίς ακόμα?

Καλησπερα σε όλες. Καλέ η μικρουλα μου δεν ειναι ουτε 5 κιλα. Εχουμε παιδιατρο τη Δευτερα. Ειναι κομψη παντως σε εαντιθεση με μενα.

Λοιπον για τον αποθηλασμο που λέτε πρεπει να γινει σταδιακα. Εγω οταν ξαναεμεινα εγκυος ημουν στη φαση που θηλαζα 3 φορες την ημέρα το εκανα 2 φορες για μια εβδομαδα και μετα μονο βραδυ. Σε 3 εβδομαδες ειχα αποθηλάσει μονη μου. Βεβαια ετρεχε που και που για λίγο καιρό.

Η διαιτολόγος μου φωνάζει τη μπέμπα party animal και όχι άδικα...ξέχασα να σας πω,θυμάστε όταν ήμουν 7 μηνών που είχα πάει σε έναν ενδοκρινολόγο για το θηρεοειδή και μου είχε πει ότι δε θα χάσω ποτέ τα 30 κιλά της εγκυμοσύνης,ότι θα μείνω μια ζωή έτσι και μετά έκλαιγα για 2 ώρες?Τώρα όχι μόνο έχω χάσει τα 30 κιλά της εγκυμοσύνης,αλλά έχασα και 2 κιλά ακόμα!!!

Η διαιτολόγος μου φωνάζει τη μπέμπα party animal και όχι άδικα...ξέχασα να σας πω,θυμάστε όταν ήμουν 7 μηνών που είχα πάει σε έναν ενδοκρινολόγο για το θηρεοειδή και μου είχε πει ότι δε θα χάσω ποτέ τα 30 κιλά της εγκυμοσύνης,ότι θα μείνω μια ζωή έτσι και μετά έκλαιγα για 2 ώρες?Τώρα όχι μόνο έχω χάσει τα 30 κιλά της εγκυμοσύνης,αλλά έχασα και 2 κιλά ακόμα!!!

Τσάμπα τόσο κλάμα! Μπράβο!!! Στα πόσα είσαι τώρα? Μοντέλο έγινες, όπως κ η κόρη?

Εμένα μ έχουν μείνει ακόμα 3,5 αναθεματισμένα! Αλλά θέλω να χάσω κ άλλα 2! Για να δούμε!

Επίσης όλο λέω για γυμναστήριο κ όλο σπίτι είμαι...Πρέπει να δραστηριοποιηθώ! ΑΜΕΣΑ! Κοιλιά έχω ελάχιστη..έως καθόλου, απλά πρέπει να σφίξει λίγο!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Τσάμπα τόσο κλάμα! Μπράβο!!! Στα πόσα είσαι τώρα? Μοντέλο έγινες, όπως κ η κόρη?

Εμένα μ έχουν μείνει ακόμα 3,5 αναθεματισμένα! Αλλά θέλω να χάσω κ άλλα 2! Για να δούμε!

Επίσης όλο λέω για γυμναστήριο κ όλο σπίτι είμαι...Πρέπει να δραστηριοποιηθώ! ΑΜΕΣΑ! Κοιλιά έχω ελάχιστη..έως καθόλου, απλά πρέπει να σφίξει λίγο!

Κι εγώ τα ίδια λέω για το γυμναστήριο...Φαντάσου,έχω ύψος 1,75 και όταν γνώρισα τον άντρα μου ήμουν 65 κιλά,όταν έμεινα έγκυος ήμουν 75 και όταν γέννησα είχα φτάσει τα 105.Τώρα είμαι 73,άρα έχω να χάσω άλλα 8...Το έχω πάρει απόφαση ότι δε θα θα πάω γυμναστήριο,γι'αυτό το σεπτέμβρη θα αρχίσω χορό (οριεντάλ),είναι ένας καλός τρόπος να γυμναστείς αν βαριέσαι τα γυμναστήρια.

Διαφημίσεις

Κι εγώ τα ίδια λέω για το γυμναστήριο...Φαντάσου,έχω ύψος 1,75 και όταν γνώρισα τον άντρα μου ήμουν 65 κιλά,όταν έμεινα έγκυος ήμουν 75 και όταν γέννησα είχα φτάσει τα 105.Τώρα είμαι 73,άρα έχω να χάσω άλλα 8...Το έχω πάρει απόφαση ότι δε θα θα πάω γυμναστήριο,γι'αυτό το σεπτέμβρη θα αρχίσω χορό (οριεντάλ),είναι ένας καλός τρόπος να γυμναστείς αν βαριέσαι τα γυμναστήρια.

Από χορό, αλλο τπτ! Χορεύω συνέχεια στο σπίτι με τον μπέμπη αγκαλιά ή μόνη μ για να τον απασχολώ! Μούσκεμα γίνομαι κάθε φορά! χαχα!

Εγώ θέλω να φτάσω 51 κιλά κ ύψος έχω 1,63. Τώρα είμαι 57 (είμαι αδιάθετη, οπότε λογικό να είμαι πρησμένη), αλλά γενικά παίζω μεταξύ 56-56,5. Θα πάω να κοιτάξω για γυμναστήριο...δν θέλω πολύ! Σε ένα 2μηνο θα είμαι κ πάλι fit!

Καληνύχτα κοριτσάρες! Φιλιά!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Από χορό, αλλο τπτ! Χορεύω συνέχεια στο σπίτι με τον μπέμπη αγκαλιά ή μόνη μ για να τον απασχολώ! Μούσκεμα γίνομαι κάθε φορά! χαχα!

Εγώ θέλω να φτάσω 51 κιλά κ ύψος έχω 1,63. Τώρα είμαι 57 (είμαι αδιάθετη, οπότε λογικό να είμαι πρησμένη), αλλά γενικά παίζω μεταξύ 56-56,5. Θα πάω να κοιτάξω για γυμναστήριο...δν θέλω πολύ! Σε ένα 2μηνο θα είμαι κ πάλι fit!

Καληνύχτα κοριτσάρες! Φιλιά!

51,56,57...τι αριθμοί είναι αυτοί?Και μετά λες για μένα?

Γεια σας κοριτσια!

Εμεις χθες ειχαμε βαφτιση! Ολα ηταν πολυ ωραια αν και καταταλαιπωρηθηκε ο μικρος αλλα κι εμεις! Ο παπας μας ηταν πολυ βαρβαρος και κοντεψε να τον πνιξει!

Απο κιλα εχω ακομη αυτα τα καταραμενα 2 αλλα εχω και καιρο να ζυγιστω. Δεν προσεχω παντως καθολου! Απο Σεπτεμβρη παντως θα ψαξω για γυμναστηριο.

Οσο για τον αποθηλασμο που αναφερατε κι εγω πιστευω καλυτερα να το πας φυσιολογικα. Πινε και αρκετο φασκομηλο που μειωνει το γαλα. Εχω την εντυπωση πως καπου διαβασα για το χαπι οτι εχει απαγορευτει στο εξωτερικο και η Ελλαδα ειναι απο τις λιγες χωρες που κυκλοφορει ακομη. Βενια εσυ γιατι θελεις να αποθηλασεις?

Μαρακι... για περνα μια βολτα απο αυτον τον μ@λ.... τον ενδοκρινολογο και ριξτου κανενα μπινελικι... Ο ανισορροπος σε εκανε στην κατασταση σου να κλαις και να στεναχωριεσαι!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Γεια σας κοριτσια!

Εμεις χθες ειχαμε βαφτιση! Ολα ηταν πολυ ωραια αν και καταταλαιπωρηθηκε ο μικρος αλλα κι εμεις! Ο παπας μας ηταν πολυ βαρβαρος και κοντεψε να τον πνιξει!

Απο κιλα εχω ακομη αυτα τα καταραμενα 2 αλλα εχω και καιρο να ζυγιστω. Δεν προσεχω παντως καθολου! Απο Σεπτεμβρη παντως θα ψαξω για γυμναστηριο.

Οσο για τον αποθηλασμο που αναφερατε κι εγω πιστευω καλυτερα να το πας φυσιολογικα. Πινε και αρκετο φασκομηλο που μειωνει το γαλα. Εχω την εντυπωση πως καπου διαβασα για το χαπι οτι εχει απαγορευτει στο εξωτερικο και η Ελλαδα ειναι απο τις λιγες χωρες που κυκλοφορει ακομη. Βενια εσυ γιατι θελεις να αποθηλασεις?

Μαρακι... για περνα μια βολτα απο αυτον τον μ@λ.... τον ενδοκρινολογο και ριξτου κανενα μπινελικι... Ο ανισορροπος σε εκανε στην κατασταση σου να κλαις και να στεναχωριεσαι!

Νοέμβριο γυρίζω στη δουλειά κ είπα σιγά-σιγά...μετά τις 9 Σεπτέμβρη να του κόβω δικά μου γεύματα. Εξάλλου θα μπουν κ οι στερεές..Πιστεύω ότι θα πάω έτσι μέχρι μέσα Οκτωβρίου (δηλ. λίγο δικό μου, λίγο στερεές, λίγο ξένο), δν το βλέπω να γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη!

Επίσης, να σας ζήσει ο μπεμπούκος! Πως είπαμε ότι τον βγάλατε? Έκλαψε?

Εμείς να δω αν θα προλάβουμε τον Οκτώβρη...μάλλον 15 ή 22 του μήνα! Παίζεται...

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...