Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και ποσα θα δινετε? ειναι πολλα? Απ τωρα ψαχνομαι!

Τωρα τον Ιωνα τον πήραν σε ένα επιδοτούμενο πρόγραμμα και δεν θα πληρώνουμε τίποτα. Για τη μπέμπα δεν ξέρω ακομα. Μέχρι τώρα πάντως, πληρώναμε για τον Ιωνα 380 το μήνα με φαγητό και με τη μετακίνηση με το σχολικό. Στην περιοχή οι τιμές ξεκινούν απο τα 330, απλά εμένα δεν μου άρεσαν τα πιο φθηνά σχολεία. Αυτό στο οποίο πηγαίνει είναι πάρα πολύ καλό και απο άποψη εγκαταστάσεων και απο άποψη δραστηριοτήτων. Εχουν πολύ καλό προσχολικό τμήμα βασικά ενω το δημοτικό τους δεν είναι το ίδιο καλό.

Απλά έχε υπόψη σου πως οι τιμές είναι διαφορετικές ανα περιοχή. Είναι καθαρά θέμα του πως έχει διαμορφωθεί η αγορά.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Τωρα τον Ιωνα τον πήραν σε ένα επιδοτούμενο πρόγραμμα και δεν θα πληρώνουμε τίποτα. Για τη μπέμπα δεν ξέρω ακομα. Μέχρι τώρα πάντως, πληρώναμε για τον Ιωνα 380 το μήνα με φαγητό και με τη μετακίνηση με το σχολικό. Στην περιοχή οι τιμές ξεκινούν απο τα 330, απλά εμένα δεν μου άρεσαν τα πιο φθηνά σχολεία. Αυτό στο οποίο πηγαίνει είναι πάρα πολύ καλό και απο άποψη εγκαταστάσεων και απο άποψη δραστηριοτήτων. Εχουν πολύ καλό προσχολικό τμήμα βασικά ενω το δημοτικό τους δεν είναι το ίδιο καλό.

Απλά έχε υπόψη σου πως οι τιμές είναι διαφορετικές ανα περιοχή. Είναι καθαρά θέμα του πως έχει διαμορφωθεί η αγορά.

Ακομα δεν εχω μαθει τιμες στα Χανια αλλα ολα ειναι πιο ακριβα εκει...:mad: Εδω Θεσσαλονικη που ρωτουσε η συνυφαδα μου ειναι κοντα στο 400αρι!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Καλησπέρα κορίτσια

έστειλα τον Ιωνα για λίγες μέρες στην πεθερά μου και ηρέμισε λίγο το κεφάλι μου. Θυμάμαι που έλεγε ο αδερφός μου "ένα ίσον κανένα" (για τον αριθμό των παιδιών μιλάω) και είχε απόλυτο δίκιο. Βέβαια τότε δεν το καταλάβαινα, τώρα όμως....

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλησπέρα κορίτσια

έστειλα τον Ιωνα για λίγες μέρες στην πεθερά μου και ηρέμισε λίγο το κεφάλι μου. Θυμάμαι που έλεγε ο αδερφός μου "ένα ίσον κανένα" (για τον αριθμό των παιδιών μιλάω) και είχε απόλυτο δίκιο. Βέβαια τότε δεν το καταλάβαινα, τώρα όμως....

Ευα... οταν αυτο το ενα ειναι ενα ησυχο παιδι, ναι ειναι ισον κανενα... Δεν ξερω κοριτσια για σας αλλα ο δικος μου ουτε στο ρηλαξ καθεται, ουτε στο καροτσι, ουτε στο καθισμα αυτοκινητου. Παντου κλαιει! Συνεχεια αγκαλια ειναι και να σκεφτεις οτι εκτος απο τωρα, την περιοδο καλοκαιριου, δεν εχουμε καθολου μα καθολου βοηθεια. Εχει τωρα ενα μηνα που θελει να τον ξαπλωνουμε στο κρεβατι για να στριφογυριζει. Ευτυχως, γιατι τα χερια μου εχουν πιαστει!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Ευα... οταν αυτο το ενα ειναι ενα ησυχο παιδι, ναι ειναι ισον κανενα... Δεν ξερω κοριτσια για σας αλλα ο δικος μου ουτε στο ρηλαξ καθεται, ουτε στο καροτσι, ουτε στο καθισμα αυτοκινητου. Παντου κλαιει! Συνεχεια αγκαλια ειναι και να σκεφτεις οτι εκτος απο τωρα, την περιοδο καλοκαιριου, δεν εχουμε καθολου μα καθολου βοηθεια. Εχει τωρα ενα μηνα που θελει να τον ξαπλωνουμε στο κρεβατι για να στριφογυριζει. Ευτυχως, γιατι τα χερια μου εχουν πιαστει!

Χρυσάνθη μου σε καταλαβαίνω! Ο Ιωνας ήταν αρκετά ήσυχος όταν ήταν μικρός, αν εξαιρέσεις ότι ήθελε να ασχολούμαστε συνέχεια μαζί του. Οταν λεω συνέχεια, εννοώ πως ουτε τουαλέτα δεν μπορούσα να πάω. Εκανα μπάνιο με ανοιχτή την πόρτα για να με βλέπει.

Ο αδερφός μου όμως έχει τρία παιδιά και η αλήθεια είναι πως απέχουν πολύ απο αυτό που κανείς θα περιέγραφε ως "ήσυχα". Μιλάμε πως τα ανήψια μου είναι πραγματικά για πολύ γερά νεύρα! Πάντα ήταν έτσι. Πάρα πολύ ζωηρά, πάρα πολύ απαιτιτικά και είναι κοντινές ηλικίες.

Γι αυτο σου λεω... κάνε ένα ακόμα παιδάκι και θα δείς και εσύ πως "ένα ίσον κανένα!".

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλησπέρα γλυκές μανουλίτσες!

Χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν!

Εμείς σμρ επιστρέψαμε στη βάση μας κ για τις επόμενες μέρες θα είμαι μόνη κ έρημη από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ! Ελπίζω να είναι ήσυχος ο μπεμπάκος μ, γτ έχει βαρύνει πολύ κ δν την πολυπαλεύω να τον έχω συνέχεια αγκαλιά!

Άντε, εμφανιστείτε να μάθουμε νέα σας! Χιχι!

Καλή συνέχεια διακοπών!

Φιλάκια!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Χαιρεται! Χαιρεται!...

Χρονια πολλα σε οσες γιορταζαν χθες (mariadi, mariapap, maraki και οποια αλλη ξεχναω:oops:) Ο,τι επιθυμειτε κοριτσια και να χαιρεστε τις οικογενειες σας!!!

Εμεις γυρισαμε Θεσσαλονικη αλλα για λιγο, ισα ισα να τελειωσουμε κατι τελευταια για τη βαφτιση. Εχουμε να παμε να παραλαβουμε τις μπομπονιερες και να παραγγειλουμε το γλυκακι που θα κερασουμε. Την Πεμπτη ξανα πισω Χαλκιδικη στους γονεις μου.

v9gkhg0kf9drps4b.png

Γεια σας κορίτσια!

χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζαν οι ίδιες ή οι οικογένειες τους!

σας γράφω από την πανέμορφη Μυτιλήνη.

Τα νέα μας πολλά... δυστυχώς το όμορφο ταξίδι του θηλασμού τελειώνει για εμάς. από τις 5 Ιουλίου προσπάθησα με πολύ αυστηρή δίαιτα να ρυθμίσω την αλλεργία του μικρού αλλά στάθηκε αδύνατο. από το σάββατο λοιπόν δίνω στον μικρό υποαλλεργικό γάλα, και αδειάζω το στήθος μου με το θήλαστρο, και επιτέλους σταμάτησε το αιματάκι στα κακάκια του. οπότε θα περιμένω για σιγουριά μέχρι το τέλος της εβδομάδας και θα σταματήσω το γάλα.

δεν το περίμενα αλλά τελικά μου φαίνεται πολύ σκληρός ο αποθηλασμός. ο καημένος ο μικρός μου έχασε από τη μία το γαλατάκι της μαμάς, του έδινα και γάλα που βρωμάει, δεν ήξερε να πιει και από το μπουκάλι...την πρώτη μέρα ήπιε 280ml μόνο αλλά ανεβαίνουμε σταθερά μέρα με τη μέρα!

φιλάκια πολλά μανούλες και μωράκια!

iiAs.png

9JCHp3.png

Γεια σας κορίτσια!

χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζαν οι ίδιες ή οι οικογένειες τους!

σας γράφω από την πανέμορφη Μυτιλήνη.

Τα νέα μας πολλά... δυστυχώς το όμορφο ταξίδι του θηλασμού τελειώνει για εμάς. από τις 5 Ιουλίου προσπάθησα με πολύ αυστηρή δίαιτα να ρυθμίσω την αλλεργία του μικρού αλλά στάθηκε αδύνατο. από το σάββατο λοιπόν δίνω στον μικρό υποαλλεργικό γάλα, και αδειάζω το στήθος μου με το θήλαστρο, και επιτέλους σταμάτησε το αιματάκι στα κακάκια του. οπότε θα περιμένω για σιγουριά μέχρι το τέλος της εβδομάδας και θα σταματήσω το γάλα.

δεν το περίμενα αλλά τελικά μου φαίνεται πολύ σκληρός ο αποθηλασμός. ο καημένος ο μικρός μου έχασε από τη μία το γαλατάκι της μαμάς, του έδινα και γάλα που βρωμάει, δεν ήξερε να πιει και από το μπουκάλι...την πρώτη μέρα ήπιε 280ml μόνο αλλά ανεβαίνουμε σταθερά μέρα με τη μέρα!

φιλάκια πολλά μανούλες και μωράκια!

Να μαι κι εγω! Ειμασταν για μερικές μέρες στο Ριο στην πεθερά μου.

tiramisu έκανες ότι καλύτερο μπορούσες και θήλασες όσο πιο πολύ γινόταν. Μη στεναχωριέσαι. Το πάλεψες πραγματικά πολύ και αυτό είναι που έχει σημασία.

Εμάς η μπεμπού αυριο θα πάει για εμβόλιο. Εχει ψηλώσει και έχει βαρύνει πάντως. Την μέτρησα εγώ και την έβγαλα 65 εκ. Αν δεν είναι λάθος η μέτρηση, έχει πάρει 4 πόντους σε ένα μήνα! Απο βάρος υπολογίζω πως πρέπει να χει πάρει μισό κιλό, άρα μάλλον είναι περίπου στα 6.5 κιλά.

Εχει αρχίσει να λεει πολλές "κουβεντο'υλες". Εν το μεταξύ, δεν ξέρω πόσο βολικά είναι τα μωρά σας στις μετακινήσεις, πάντως η δική μου επιρρεάζεται πολύ απο την αλλαγή περιβάλοντος. Τόσες μέρες στο Ριο είχε όλο τα νεύρα της. Ηθελε όλη την ώρα αγκαλιά. Με το που ήρθαμε σπίτι, την βάλαμε στο πάρκο και δεν έβγαλε άχνα. Και στο ριλάξ της κάθησε μια χαρά. Αλλο πράγμα το σπίτι μας!

Έκλεισε, επιτέλους, η πληγή που είχα στη μια θηλή. Πήρε ένα μήνα, αλλά έχει ουσιαστικά κλείσει επιτέλους!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου λείψατε!Επιτέλους έφτιαξαν το κινητό μου και επέστρεψα πάλι στην παρέα μας. Θα προσπαθήσω να διαβάσω τα περισσότερα από τα νέα σας,αν και είναι λίγο δύσκολο με το κινητό να διαβάσεις τις δημοσιεύσεις ενός μήνα.

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Ευχαριστώ πολύ Chris και EvaBar για τη συμπαράσταση!

Οι δευτερομανούλες πώς αποθηλάσατε; Ο παιδίατρος είπε να αποθηλάσω φυσιολογικά και ο γυναικολόγος να πάρω χάπι. Το έχει ψάξει καμία; Γενικώς δεν πολυσυμπαθώ τα χάπια αλλά από την άλλη θεωρώ ότι ο γυναικολόγος ειδικεύεται περισσότερο στο ζήτημα. Τι λέτε;

iiAs.png

9JCHp3.png

Ευχαριστώ πολύ Chris και EvaBar για τη συμπαράσταση!

Οι δευτερομανούλες πώς αποθηλάσατε; Ο παιδίατρος είπε να αποθηλάσω φυσιολογικά και ο γυναικολόγος να πάρω χάπι. Το έχει ψάξει καμία; Γενικώς δεν πολυσυμπαθώ τα χάπια αλλά από την άλλη θεωρώ ότι ο γυναικολόγος ειδικεύεται περισσότερο στο ζήτημα. Τι λέτε;

Εγω θα έλεγα να προσπαθήσεις να αποθηλάσεις φυσιολογικά. Ξεκίνα να παραλείπεις ένα γεύμα απο αυτά που αντλείς. Για παράδειγμα, αν θήλαζες το βράδυ μια- δυο φορές και τώρα κάνεις άντληση, δοκίμασε να παραλείψεις αυτή την άντληση. Οι πρώτες 2-3 μέρες θα είναι δύσκολες αλλά μετά θα συνηθίσει πιστεύω το στήθος και δεν θα πρήζεσαι πια. Μόλις νιώσεις πως δεν πρήζεται πια το στήθος σου, ξεκίνα να παραλείπεις και άλλη μια αντληση. Με αυτό τον τρόπο, σταδιακά, πιστευω πως θα μπορέσεις να αποθηλάσεις μια χαρά.

Εγω στον Ιωνα πήρα 10 μέρες ένα άθλιο χάπι (δεν θυμάμαι ποιο) για να κόψω το γάλα, αφού είχα κάνει ότι μπορούσα για να αποθηλάσω φυσιολογικά, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα. Πρέπει να σου πω πως ήταν το χειρότερο φάρμακο που έχω πάρει ποτέ. Μια φορά έκανα το λάθος να το πάρω απόγευμα και ένιωθα μετά ότι θέλω να πεθάνω. Μετά το έπερνα πρίν κοιμηθώ ακριβώς για να μή νιώθω τις παρενέργειες.

Δεν θέλω να σε στεναχωρίσω, αλλά ο γυναικολόγος θέλει να πάρεις το χάπι για να μην τον πρήξεις στα τηλέφωνα, αν έχεις κάποιο πρόβλημα στην πορεία του αποθηλασμού. Ή μπορεί απλά να μην ξέρει να σε κατευθύνει για να αποθηλάσεις φυσιολογικά.

Θα έλεγα λοιπόν πρώτα να δοκιμάσεις να αποθηλάσεις φυσιολογικά και μετά, αν δεν τα καταφέρεις, να πάρεις το χάπι.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...