Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

καλε πιες!εγω και καφε πινω και κρασι....

Εγώ μπυρίτσες πίνω συχνά, αλλά άνευ αλκοόλ κ ενώ έχει πέσει για τον βραδινό του ύπνο...Απλά coca cola δν έχω πιεί εδώ κ 5 μήνες κ όσο να'ναι μ έλειψε...Θα πιω λοιπόν, το αποφάσισα! χιχι! Thanks! :tongue:

Καφέ δν πίνω, γτ έτσι κι αλλιώς δν έπινα...με ταράζει! Καμια φορά παίρνω φρέντο ντεκαφεΐνέ.

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε κορίτσια, καμια coca cola που την έχω πεθυμήσει..μπορώ να πιω???

Καλά πλάκα κάνεις; Εγω και κοκα κολα πίνω και φραπέ και κανα ποτηρακι μπυρα αραια και που... δεν εχω κοψει τίποτα, απλά δεν κάνω καταχρησεις.

Πολύ προβληματίζομαι με την εισαγωγή στις στερεές. Βασικά το πρόβλημάμου είναι πως όταν ξεκινήσω σχολείο, η μπεμπού θα είναι 5.5 μηνών και δεν θα έχει αρχίσει στερεές. Θα πρέπει όμως να την πάω βρεφικό σταθμό. Εχω λοιπόν το εξής θέμα.

1) Ή θα αντλώ 2 γεύματα όσο είμαι στο σχολείο ( πράγμα που είναι δύσκολο) και η εισαγωγή στις στερεές θα γίνει ουσιαστικά στο σχολείο (που δεν το θέλω...)

Ή 2) Θα ξεκινήσω 2 εβδομάδες νωρίτερα το πρώτο γεύμα ώστε να αντλώ ένα γεύμα στο σχολείο. Σε αυτό το σενάριο, η μάνα μου μου είπε πως θα έρχετε για κανα 2 εβδομάδες να κρατήσει τη μπέμπα μέχρι να συνηθίσει το γεύμα και μετά να την στείλω σχολείο.

Την δεύτερη επιλογή την προτιμώ, απλά με προβληματίζει πως είναι νωρίς 5.5 μηνών να ξεκινήσει γεύμα. Απο την άλλη δεν θέλω να εμπιστευτώ τις βρεφοκόμους για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα. Είναι πολύ καλό το σχολείο μεν, αλλά το θέμα είναι πολύ λεπτό.

Για πείτε μου την άποψή σας!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλά πλάκα κάνεις; Εγω και κοκα κολα πίνω και φραπέ και κανα ποτηρακι μπυρα αραια και που... δεν εχω κοψει τίποτα, απλά δεν κάνω καταχρησεις.

Πολύ προβληματίζομαι με την εισαγωγή στις στερεές. Βασικά το πρόβλημάμου είναι πως όταν ξεκινήσω σχολείο, η μπεμπού θα είναι 5.5 μηνών και δεν θα έχει αρχίσει στερεές. Θα πρέπει όμως να την πάω βρεφικό σταθμό. Εχω λοιπόν το εξής θέμα.

1) Ή θα αντλώ 2 γεύματα όσο είμαι στο σχολείο ( πράγμα που είναι δύσκολο) και η εισαγωγή στις στερεές θα γίνει ουσιαστικά στο σχολείο (που δεν το θέλω...)

Ή 2) Θα ξεκινήσω 2 εβδομάδες νωρίτερα το πρώτο γεύμα ώστε να αντλώ ένα γεύμα στο σχολείο. Σε αυτό το σενάριο, η μάνα μου μου είπε πως θα έρχετε για κανα 2 εβδομάδες να κρατήσει τη μπέμπα μέχρι να συνηθίσει το γεύμα και μετά να την στείλω σχολείο.

Την δεύτερη επιλογή την προτιμώ, απλά με προβληματίζει πως είναι νωρίς 5.5 μηνών να ξεκινήσει γεύμα. Απο την άλλη δεν θέλω να εμπιστευτώ τις βρεφοκόμους για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα. Είναι πολύ καλό το σχολείο μεν, αλλά το θέμα είναι πολύ λεπτό.

Σ'ευχαριστώ κ σένα που με ενθαρρύνεις να πιω coca cola! :D

Χωρίς να ξέρω πολλά πράγματα..κ εγώ θεωρώ πως η δεύτερη επιλογή είναι καλύτερη...Μπορεί να ξεκινά λίγο νωρίτερα τις στερεές, αλλά θα είσαι από κοντά να το ελέγχεις πως θα πάει!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

πήγαμε και εμείς για το εμβόλιο μας και είμαστε 7420 και 65.5 εκατοστά. μια χαρά είπε ότι πάμε και συνεχίζουμε με θηλασμό.

ευτυχώς κορίτσια δε μου σταμάτησε ακόμα το θηλασμό λόγω της αλλεργίας. μου έκοψε τα μακαρόνια με την ελπίδα ότι θα σταματήσει το αιματάκι μιας και δεν βρήκε τίποτα άλλο στη διατροφή μου που θα μπορούσε να περιέχει ίχνη γάλακτος...άντε να δούμε.

επίσης μου είπε ότι κανονικά στον 5ο ξεκινάει στερεές αλλά δε θέλει να του δώσουμε κάτι μέχρι να τελειώσει το θέμα της αλλεργίας. θα του δώσω όμως μία υποαλλεργική κρέμα με το δικό μου γάλα μάλλον σε λίγο. αυτά τα νέα μας από το γιατρό.

κατά τα άλλα έκλεισα εκκλησία για τη βάφτιση στις 18 σεπτεμβρίου αλλά γυρίζω από διακοπές 30 αυγούστου. δεν το κόβω να προλαβαίνω...χιχιχ θα πέσει γέλιο.

φιλάκια σε όλες!

iiAs.png

9JCHp3.png

Κορίτσια, θα με τρελάνει..με την καλή έννοια! Τις τελευταίες 3-4 μέρες εκεί που τον ταΐζω από το πρώτο μαστό...σταματάει κ αρχίζει να μ μιλάει! Με κοιτάει στα μάτια κ λέει, λέει, λέει τα δικά του. Μετά κοιτάει τους πίνακες, πιάνει τα δάχτυλά μου, μιλάει κ σε αυτά...Και αυτομάτως το τάισμα γίνεται μέσα σε κανα 20λεπτο..Τον χαζεύω κ μάλιστα χθες βούρκωσα! Χαζομαμά εεε?

Μη με κοροϊδεύετε!!! :tongue:

Κατα τ'άλλα φαίνεται ότι ο καθαρός αέρας του κάνει καλό κ του αρέσει πολύ να βλέπει τα δέντρα που κουνιούνται!

Ααα του έδωσα κ εγώ να γλύψει ροδάκινο κ του άρεσε πολύ, πήγε να το χώσει όλο στο στόμα κ μετα γλειφόταν!

Επίσης, άρπαξε δυο-τρεις φορές τις συσκευασίες των χυμών με τα δυο χέρια με προορισμό το στόμα του, αλλά φυσικά δν τον άφησα!

Με τη βοήθεια των χεριών μου σηκώνεται καθιστός κ μένει για λίγο, αλλά ακόμα δν μπορεί να στηριχθεί καλά-καλά. Είναι θέμα ημερών...Προς το παρόν είμαστε πολύ καλοί στους ραχιαίους! χαχα!

Τι άλλα...αυτά νομίζω! Αν μ έρθει κάτι άλλο θα μπω πάλι!

Ακόμα δν τον έχω βουτήξει στη θάλασσα, γτ το πρόγραμμα δν βγαίνει! :/

Φιλιάαα!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Να πω κι εγω τα κατορθώματα της μικρής μου...

Τον τελευταίο καιρό το φαί της διαρκεί το πολύ 10 λεπτά, μαζί με το ρέξημο. Το θέμα είναι όμως ότι έχει αρχίσει να αποσπάται η προσοχή της πολύ απο τον Ιωνα και τους ηχους με αποτέλεσμα όταν τρώει να μου τραβολογάει το βυζί πέρα- δώθε κι εγω να προσπαθω να την συγκρατησω γιατι μου έχει κάνει και πληγούλα και πονάω.

Τα χέρια τα έχει όλη των ώρα στο στωμα καθ ότι έχουμε θ'έμα με τα δοντακια μας. Επίσης κάθεται στο ριλάξ και αν την κρατησεις σε καθιστή θέση, στέκεται έτσι για αρκετή ώρα. Κρατιέται από τα πλαϊνά! :D Σήμερα έβαλε και το δάχτυλο του ποδιού στο στώμα :tongue:

Δεν ειναι τόσο "ομιλιτικ'η" όσο ήταν ο Ιωνας. Κάνει κάποιες φωνούλες, αλλά πεισσότερο χτυπάει χέρια- πόδια, παρά λέει τα δικά της.

Μονίμως προσπαθεί να βουτήξει κάτι. Γελάει πολύ και διασκεδάζει απίστευτα με αυτά που της κάνει ο Ιωνας.

Αυταααααα

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Να πω κι εγω τα κατορθώματα της μικρής μου...

Τον τελευταίο καιρό το φαί της διαρκεί το πολύ 10 λεπτά, μαζί με το ρέξημο. Το θέμα είναι όμως ότι έχει αρχίσει να αποσπάται η προσοχή της πολύ απο τον Ιωνα και τους ηχους με αποτέλεσμα όταν τρώει να μου τραβολογάει το βυζί πέρα- δώθε κι εγω να προσπαθω να την συγκρατησω γιατι μου έχει κάνει και πληγούλα και πονάω.

Τα χέρια τα έχει όλη των ώρα στο στωμα καθ ότι έχουμε θ'έμα με τα δοντακια μας. Επίσης κάθεται στο ριλάξ και αν την κρατησεις σε καθιστή θέση, στέκεται έτσι για αρκετή ώρα. Κρατιέται από τα πλαϊνά! :D Σήμερα έβαλε και το δάχτυλο του ποδιού στο στώμα :tongue:

Δεν ειναι τόσο "ομιλιτικ'η" όσο ήταν ο Ιωνας. Κάνει κάποιες φωνούλες, αλλά πεισσότερο χτυπάει χέρια- πόδια, παρά λέει τα δικά της.

Μονίμως προσπαθεί να βουτήξει κάτι. Γελάει πολύ και διασκεδάζει απίστευτα με αυτά που της κάνει ο Ιωνας.

Αυταααααα

Να κ λέω τι ξέχασα...τα δόντια!

Έχουν σκληρύνει τα ούλα μας κ πονάμε, ιδίως το βράδυ...Σάλια κ κακό...ό,τι βρίσκει θέλει να το βάλει στο στόμα!

Αυτό με το δάχτυλο του ποδιού το κάνει κ ο μικρός μας!

Πάνω-κάτω όλα τα μωράκια τα ίδια κάνουν... :)

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Καλησπερα σε όλες. Πως ειστε? Μετρησαμε σημερα τη μικρη. 69 εκατοστα, όλο ρουχα αγοράζω. Ειναι μονο 4,5 μηνων. Ειναι κομψη και ψηλη. Εγώ ειμαι ψηλη αλλα όχι κομψη. χιχιχι

Μια χαρά το μωρακι μου στη θαλασσα. Γελουσε!!!

Καλημέρα

Μια χαρά η μπεμπού σας Στέλλα μου! Και εγω έβαλα για δεύτερη φορά τη μικρή να πλατσουρίσει τα πόδια της στη θάλασσα και σε αντίθεση με την πρώτη φορά που δεν χάρηκε καθόλου, εχθές δεν ήθελε να την βγάλω με τίποτα! Γελούσε και το καταδιασκέδαζε!

Απο την άλλη, σήμερα το πρωί ο Ιωνας μου είπε:

-Μαμά, δεν θέλω να έχω αδερφούλα. Θέλω να τη βάλεις πίσω στην κοιλιά σου.

-Αγάπη μου αυτό δεν γίνεται. Γιατί όμως δεν θέλεις την αδερφούλα;

-Γιατί με εκνευρίζει! Δε με αφήνει να παίξω!

Οπως καταλαβαίνεται συνεχίστηκε ο διάλλογος με εμένα να του εξηγώ πως εγω είμαι που δεν τον αφήνω να κάνει κάποια πράγματα γιατί θα χτυπήσουν και οι 2 τους (όπως να χοροπηδάει ο Ιωνας πάνω στο κρεβάτι την ώρα που είναι και η μπεμπού επάνω), και οχι η αδερφή του. Επίσης τον ρώτησα αν θέλει να έχει ένα παιδάκι να παίζουν μαζί όλη την ώρα και βεβαια είπε ναι. Οπότε του εξληγησα πως αυτό το παιδάκι είναι η αδερφή του, απλά πρέπει να κάνει λίγο υπομονή να μεγαλώσει λίγο για να μπορούν να παίζουν.

Πάλι καλά που μου τα λέει αντί να την τσιμπάει στη ζούλα...

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Κρις τρελάθηκα..... Εμενα ειναι 21 μηνων και δεν του εχω δωσει. Ελεος! Εκτος απο το οτι απαγορευεται 2 χρόνια η ζαχαρη (μονο οση εχουν οι κρεμες) αμα πνηγοταν το μωρό? Θα με ειχε ακουσει ολη η περιοχη αν και δεν φωναζω. Γι'αυτο δεν τα εχω αφησει ποτε και πουθενα τα παιδια.

Προχτες πηγε ο Βασιλάκης στην κουζινα με την πεθερα μου και γυρισε με μουστακι απο παγωτο. Της τα εψαλα κανονικα. Ξερει οτι δεν του δινω γλυκα. Ρε τι ζορι τραβανε αν δεν θελουμε εμεις να τους δωσουμε??? Σορυ αλλα τσαντιζομαι στο να κανουν πραγματα στα παιδια μου που δεν θελω.

Και να φανταστεις οτι εγινε ενω ημουν μπροστα. Χωρια το γεγονος οτι εχει λυσσαξει να του βαλουμε μελι στην πιπιλα για να την παρει! Τους εχω πει ολους να μην την αφηνουν μονη με τον μικρο ουτε δευτερολεπτο!

Ευα, ασχετο, αλλα ο σταθμος ειναι ιδιωτικος?

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Και μια που μιλαμε για αναπτυξη, εμας ακομα δεν βαζει το ποδι στο στομα αλλα τωρα ξεκινησε να τα πιανει! Ειναι τοσο αστεια οταν πιανουν τα ποδια τους!!!:tongue:

Αυτο που κανει εδω και ενα μηνα ειναι οτι οταν ειναι ξαπλωμενος και τον τραβαω απο τα χερια σε καθιστη σταση αυτος βαζει δυναμη στα ποδια και σηκωνεται ορθιος!:shock: Κουναει τα ποδια του ασταματητα! Γενικα ειναι πολυ δραστηριος! Στο δε κρεβατι τον βρισκω συνεχεια σε διαφορετικες θεσεις πλαγια, αναποδα, στην αλλη ακρη... σουλατσαρει. Ρολαρει απο ανασκελα σε μπρουμητα αλλα μονο απο τη δεξια πλευρα.

Προχθες που τον ειχαμε στο κρεβατι μας και τον παιζαμε, ετσι οπως ηταν μπρουμητα, σηκωσε τη λεκανη του ψηλα, εβαλε κοντρα τα γονατα του και συρθηκε σαν σκουληκακι μπροστα! Ο δραπετης!!! Αφου γελαμε με τον Νικο και λεμε οτι θελει να φυγει αυτο το παιδι! Θελει να μας παρατησει!!!:lol::lol::lol:

v9gkhg0kf9drps4b.png

γεια σας και απο εμένα!! τι κάνετε κοριτσάκια?

εμεις καλά ειμαστε, ετοιμαζόμαστε για διακοπούλες επιτέλους :D:D:D

καλα chris83 έτσι και είχε like θα έκανα!:tongue::tongue: σε ευχαριστώ και για το σχόλιο (εγώ βέβαια ως κουκουβάγια τον βλέπω θεο :tongue::tongue:)

έτσι και ο δικός μας..βρίσκει βέβαια τα πόδια του πιο ενδιαφέρον...αν δεν τα έχει μέσα στο στόμα του..σίγουρα τα κρατάει..:tongue::tongue:

όσο για τα πόδια ..πάνε και εμάς ασταμάτητα..γυρνάει σε χρόνο dt απο ανάσκελα μπρούμυτα και το ανάποδο (κατόρθωμα λίγων ημερών το ανάποδο ) δεν το πετυχαίνει πάντα...να ξαναγυρίσει ανάσκελα και γίνεται χαμός απο τη τσαντίλα του..:tongue::tongue::tongue:

βάζει τα πόδια κατω απο τη λεκάνη του ..τουρλώνει το ποπο..και αν δε κάνει ¨έρπινγκ'' σέρνεται μπροστά.

ααααααα!!! ποτέ δεν τον έχω βρει όταν είναι ξύπνιος στη θέση που τον άφησα..ποτέ :tongue::tongue::tongue:

αυτά..φιλάκια στα όμορφα μωρουδέλια σας!!!

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

γεια σας και απο εμένα!! τι κάνετε κοριτσάκια?

εμεις καλά ειμαστε, ετοιμαζόμαστε για διακοπούλες επιτέλους :D:D:D

καλα chris83 έτσι και είχε like θα έκανα!:tongue::tongue: σε ευχαριστώ και για το σχόλιο (εγώ βέβαια ως κουκουβάγια τον βλέπω θεο :tongue::tongue:)

Αυτο το "αντικειμενικα..." ειναι το σλογκαν μας με τον μπαμπα μου.:tongue: Επειδη κλασικα κι εμεις τον βλεπουμε πανεμορφο ο μπαμπας μου κολλαει παντα το "αντικειμενικα..." γελωντας και υπενθυμιζοντας μας την γνωστη παροιμια με την κουκουβαγια!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Αυτο το "αντικειμενικα..." ειναι το σλογκαν μας με τον μπαμπα μου.:tongue: Επειδη κλασικα κι εμεις τον βλεπουμε πανεμορφο ο μπαμπας μου κολλαει παντα το "αντικειμενικα..." γελωντας και υπενθυμιζοντας μας την γνωστη παροιμια με την κουκουβαγια!

:tongue::tongue::tongue::tongue: αντικειμενικά πάααααντα :tongue::D:tongue::D:tongue::D

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

ναι ιδιωτικος ειναι Χρυσανθη

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...