Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια! ειχα παλι πολυ καιρο να μπω, αλλα διαβασα τα νεα σας.. εμεις σημερα αρχισαμε κρεμουλα, αλλα το χαζουλι εφτυνε το κουταλι ενω φαινοταν να της αρεσει η κρεμα. να δουμε, πιστευω να στρωσει. αυτο το μηνα δυστυχως δεν πηραμε οσο βαρος επρεπε. βενια θυμαμαι οτι κυμαινομασταν στο ιδιο βαρος, εμεις ομως κολλησαμε στα 6.200..

Μαρια παπ, κι εμεις καρυστο θα ειμαστε αλλα ο γιατρος μου ειπε να μην την βαλω φετος. εσενα σου ειπε οτι ειναι οκ να την βαλεις?!? βλεπω ιδια μερα εχουμε γεννησει. σε ποια παραλια πατε?!? ποιο διαστημα θα ειστε?

Εμείς φτάσαμε 7800! Ασήκωτος ο άτιμος...Εσένα είναι κ κοριτσάκι μωρέ, οπότε είναι λογικό να είναι πιο αδυνατούλικο το μωράκι! Μια χαρά είστε!

Εγώ θα του βάλω τα ποδαράκια στη θάλασσα μέσα στη βδομάδα, μάλλον αύριο..αλλά ολόκληρο θα τον βάλω από Σεπτέμβρη!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας!!!

Πολύυυυυυυυ κλάμα σήμερα. Ολη μέρα την ενοχλούσαν τα δόντια της. Της έδωσα και ντεπονάκι σε κάποια φάση το μεσημέρι για να ηρεμίσει και να κοιμηθεί επιτέλους. Τι αγγαλιά, τί παιχνιδάκια, τί τραγουδάκια... και τί δεν κάναμε με τον Ιωνα για να την διασκεδάσουμε και να ηρεμίσει. Αυτη όμως τίποτα! Κλάμα σπαραχτικό και το χέρι αν μπορούσε να το βάλει όλο στο στώμα, θα το έκανε. Της δείνω και μασιτικά αλλά δεν τα κρατάει για πολύ.

Τοαπόγευμα ήρθε λίγο πιο νωρίς ο μπαμπάς μας από τη δουλειά και ήταν ήρεμη η μικρή και έτσι πήρα τον Ιωνα και πήγαμε οι δυο μας για μπάνιο. Πρέπει να ήταν το δεύτερο κανονικό μπάνιο που έκανα. Καθημερινά πηγαίνουμε για μπάνιο, αλλά έχοντας και την μπεμπα στο ριλάξ, εγω απλά μπαίνω βρέχομαι για 2-3 λεπτά και βγαίνω πάλι έξω. Σήμερα όμως το ευχαριστήθηκα! Σε κάποια φάση βέβαια άκουσα τη μπεμπού να τσιρίζει, οπότε μπήκαμε μέσα, πληθήκαμε, τους έντυσα και τους πήγα κούνιες για καμια ώρα. Μόλις γυρίσαμε η μικρή κοιμήθηκε αμέσως (οεοοοοοοο!!!!!!).

Επίσης, δεν ξέρω τί κάνουν τα δικά σας, αλλά εμένα η μικρή ξερένεται πλεον το βράδυ (τις περισσότερες φορές). Αν κοιμηθεί κατα τις 9.30- 10, ξυπνάει γύρω στις 5! Βέβαια εγω μέχρι εκείνη την ώρα έχω γίνει μούσκεμα απο το γάλα, αλλά πλέον δεν με πονάει το στήθος μου, πράγμα που νομίζω πως είναι ενθαρυντικό. Μέσα στη μέρα μπορεί να φάει ανα 2-3 ωρες, μπορεί όμως και ανα 4ωρο. Αν'αλογα τη μέρα. Μέσα στη μέρα δεν κάνει πάντως πάνω απο 7 γεύματα.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

καλησπέρα κορίτσια!

βένια, είσαστε κουκλιά και εσύ και ο μοκρός! ο μικρούλης σου πρέπει να είναι το μεγαλύτερο μωράκι στο καφέ μας. εμείς είμαστε 7300.

στελλίτσα αυτές τις πάνες-μαγιό που λες από που τις πήρες;

chris και εγω έλεγα φέτος να κάνω τη βάφτιση κατά το σεπτέμβρη αλλά δεν το κόβω να προλαβαίνω μιας και την κυριακή φεύγω επιτέλους για μυτιλήνη!

zaki και εμάς μας είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να κάνει μπάνιο και φέτος αρκεί να προσέχω τι ώρες θα τον πηγαίνω.

july μόνο που ανέφερες τη βόλτα στην πλάκα με ξεσήκωσες! θέλω και εγώ βόλταααα!

κατά τα άλλα...είμαι ψιλοχάλια! παρά τις προσπάθειες που κάνω εδώ και ένα μήνα με τη διατροφή, ο μικρός συνεχίζει να βγάζει αιματάκι στα κακά του και τρελαίνομαι! την παρασκευή θα πάμε στον παιδίατρο. προβλέπω να μου σταματάει το θηλασμό δοκιμαστικά για 1 εβδομάδα και να του δίνω υποαλλεργικό γάλα για να δούμε αν θα συνέλθει. λέτε να μου κοπεί το γάλα αν το βγάζω μία εβδομάδα αποκλειστικά με το θήλαστρο;

πάω να μαζέψω την κουζίνα που την άφησα στη μέση.

φιλιάάάά

iiAs.png

9JCHp3.png

Καλησπερα σε όλες. Χτες επιτελους πηγαμε για μπανιο. Η μικρουλα ξετρελαθηκε. Ετρωγε το σωσιβιο της και γελουσε συνεχεια. Ο Βασιλακης εμπαινε μονος του αλλα εγω απο πισω. Σημερα ποναει η μεση μου απο το χτεσινο. Χαλαλι τους.

Αρχισατε κρεμουλες??????? Εγω μετα το καλοκαιρι. Αρχες Οκτωβρη μαλλον.

zaki κι εσυ καρυστο?

Εμεις φευγουμε στις 8 του μηνος μεχρι τις 20 και θα μεινουμε στο αναστασια. Εχει ακριβως μπροστα παραλια οπου θα κανουμε μαλλον τα περισσοτερα μπανια. Εσεις ποτε πατε? Λες να τα πουμε?

Ο γιατρος μου ειπε να κλεισει τους 5 μηνες για μπανιο οποτε 8 ακριβως θα τους κλεινει! Κρεμα ακομα δεν ξεκινησα μου ειπε 10 μερες αφοτου μπει στον 6ο λες να ξεκινησω κι εγω? Πρωι τη δινουμε ή απογευμα ποτε ειναι καλυτερο?

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

zaki κι εσυ καρυστο?

Εμεις φευγουμε στις 8 του μηνος μεχρι τις 20 και θα μεινουμε στο αναστασια. Εχει ακριβως μπροστα παραλια οπου θα κανουμε μαλλον τα περισσοτερα μπανια. Εσεις ποτε πατε? Λες να τα πουμε?

Ο γιατρος μου ειπε να κλεισει τους 5 μηνες για μπανιο οποτε 8 ακριβως θα τους κλεινει! Κρεμα ακομα δεν ξεκινησα μου ειπε 10 μερες αφοτου μπει στον 6ο λες να ξεκινησω κι εγω? Πρωι τη δινουμε ή απογευμα ποτε ειναι καλυτερο?

Συνηθως το πρώτο γεύμα το βάζουμε το πρωί, ενω το απόγευμα βάζουμε συνήθως το τελευταίο γεύμα (το 3ο δηλαδή). Εγω πάντως θα βάλω το πρώτο γεύμα το πρωί και το δεύτερο το απογευμα γιατί με βολεύει να τρώμε όλοι μαζί το απόγευμα. Το πρωί επίσης με βολεύει αφού θα λείπω στη δουλειά.

Εχω ένα άγχος που θα ξεκινήσω δουλειά πρίν κλείσουμε τους 6 μήνες. Θα θελα να έχουμε ξεκινήσει το πρώτο γεύμα πρίν πάω δουλειά. Τωρα θα είναι πιο δύσκολα αφού η μικρή αναγκαστικά θα πάει βρεφονηπιακό μετο που θα ξεκινήσω σχολείο.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Πρωτο γευμα το πρωι ξερω κι εγω γιατι ειναι πιο ξεκουραστα και το δεχονται λεει πιο ευκολα. Εγω του εδωσα να γλειψει νεκταρινι και βερυκοκο. Με ο βερυκοκο ξετρελαθηκε! Αρπαζε το χερι μου που το κρατουσε και το τραβουσε με μανια!!!

Και το ειδε αυτο η γιαγια μου και ξεθαρρεψε... Εκει που καθομασταν ολοι μαζι και τον κρατουσε στην αγκαλια της η μαμα μου, παει η γιαγια μου μπροστα του και του μιλαει. Κανεις δε δινει σημασια, τι πιο φυσιολογικο αλλωστε?! Και γυριζω και τι βλεπω? Του εχει χωσει στο στομα ενα μπισκοτο μιραντα! Ευτυχως ο μικρος τα 'χασε και δεν το δαγκωσε. "Αφου οπου να 'ναι θα του δωσεις κρεμα..." Αυτη ηταν η απολογια της. Κρεμα, οχι ξηρα τροφη! Αν του καθοταν κανενα ψιχουλακι στο λαιμο τι θα κανε? Ειμαι παραλογη βρε κοριτσια?

v9gkhg0kf9drps4b.png

Πρωτο γευμα το πρωι ξερω κι εγω γιατι ειναι πιο ξεκουραστα και το δεχονται λεει πιο ευκολα. Εγω του εδωσα να γλειψει νεκταρινι και βερυκοκο. Με ο βερυκοκο ξετρελαθηκε! Αρπαζε το χερι μου που το κρατουσε και το τραβουσε με μανια!!!

Και το ειδε αυτο η γιαγια μου και ξεθαρρεψε... Εκει που καθομασταν ολοι μαζι και τον κρατουσε στην αγκαλια της η μαμα μου, παει η γιαγια μου μπροστα του και του μιλαει. Κανεις δε δινει σημασια, τι πιο φυσιολογικο αλλωστε?! Και γυριζω και τι βλεπω? Του εχει χωσει στο στομα ενα μπισκοτο μιραντα! Ευτυχως ο μικρος τα 'χασε και δεν το δαγκωσε. "Αφου οπου να 'ναι θα του δωσεις κρεμα..." Αυτη ηταν η απολογια της. Κρεμα, οχι ξηρα τροφη! Αν του καθοταν κανενα ψιχουλακι στο λαιμο τι θα κανε? Ειμαι παραλογη βρε κοριτσια?

Καθόλου υπερβολική! Ειπαμε...ακου εκεί μιράντα :shock:

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Κρις τρελάθηκα..... Εμενα ειναι 21 μηνων και δεν του εχω δωσει. Ελεος! Εκτος απο το οτι απαγορευεται 2 χρόνια η ζαχαρη (μονο οση εχουν οι κρεμες) αμα πνηγοταν το μωρό? Θα με ειχε ακουσει ολη η περιοχη αν και δεν φωναζω. Γι'αυτο δεν τα εχω αφησει ποτε και πουθενα τα παιδια.

Προχτες πηγε ο Βασιλάκης στην κουζινα με την πεθερα μου και γυρισε με μουστακι απο παγωτο. Της τα εψαλα κανονικα. Ξερει οτι δεν του δινω γλυκα. Ρε τι ζορι τραβανε αν δεν θελουμε εμεις να τους δωσουμε??? Σορυ αλλα τσαντιζομαι στο να κανουν πραγματα στα παιδια μου που δεν θελω.

zaki κι εσυ καρυστο?

Απόγευμα δίνω την κρέμα βανιλια σε 2 μέρες ξεκιναω πρωί την φρουτοκρεμα. Θα συμπέσουμε, εμείς θα πάμε για 4 μέρες γύρω στο 15αυγουστο. Θα μείνουμε σε σπίτι. Ξέρω που είναι το ξενοδοχείο που θα μείνετε. Φαίνεται αρκετά περιποιημένο. Εμείς πηγαίνουμε για μπάνιο στο κοχύλι που εχει κ μια καφετέρια με τελέιως ίσκιο για το μωρό. Ωραία θα είναι να συναντηθούμε, έχουν γεννηθεί κ ίδια μέρα οι μπουμπουκες. Εμένα ρε γμτο γιατί δεν με αφήνει να την βουτηξω?!? θα σου στείλω με πμ το κινητο μου

Διαφημίσεις

Απόγευμα δίνω την κρέμα βανιλια σε 2 μέρες ξεκιναω πρωί την φρουτοκρεμα. Θα συμπέσουμε, εμείς θα πάμε για 4 μέρες γύρω στο 15αυγουστο. Θα μείνουμε σε σπίτι. Ξέρω που είναι το ξενοδοχείο που θα μείνετε. Φαίνεται αρκετά περιποιημένο. Εμείς πηγαίνουμε για μπάνιο στο κοχύλι που εχει κ μια καφετέρια με τελέιως ίσκιο για το μωρό. Ωραία θα είναι να συναντηθούμε, έχουν γεννηθεί κ ίδια μέρα οι μπουμπουκες. Εμένα ρε γμτο γιατί δεν με αφήνει να την βουτηξω?!? θα σου στείλω με πμ το κινητο μου

Αχ τι καλααααα! Να συναντηθουμε οπωσδηποτε! Το κοχυλι ειναι παραλια? Κι εμεις οταν πηγαινουμε για μπανιο προτιμουμε μερη με καφετεριες για να καθομαστε απο κατω και βουταμε εκ περιτροπης. Εσενα η μπομπου τρωει δηλαδη κανονικο γευμα κρεμα? Απο τωρα? Μπραβο! Εμενα μου ειπε αφου μπει στον 6ο μετα απο 10 μερες να ξεκινησω (δηλαδη στις διακοπες) αλλα εχοντας την ασχημη εμπειρια απο το Χαρη δεν ελπιζω να φαει πανω απο 2 κουταλιες τον πρωτο μηνα!!!! Ρωτα τον παλι για το μπανιο εγω το Χαρη τον ειχα βουτηξει και πιο μικρο. Στειλε μου και το κινητο σου.

Αχ τι καλααααα! Να συναντηθουμε οπωσδηποτε! Το κοχυλι ειναι παραλια? Κι εμεις οταν πηγαινουμε για μπανιο προτιμουμε μερη με καφετεριες για να καθομαστε απο κατω και βουταμε εκ περιτροπης. Εσενα η μπομπου τρωει δηλαδη κανονικο γευμα κρεμα? Απο τωρα? Μπραβο! Εμενα μου ειπε αφου μπει στον 6ο μετα απο 10 μερες να ξεκινησω (δηλαδη στις διακοπες) αλλα εχοντας την ασχημη εμπειρια απο το Χαρη δεν ελπιζω να φαει πανω απο 2 κουταλιες τον πρωτο μηνα!!!! Ρωτα τον παλι για το μπανιο εγω το Χαρη τον ειχα βουτηξει και πιο μικρο. Στειλε μου και το κινητο σου.

Νομίζω λέγεται έτσι η καφετέρια που είναι πάνω στην παραλία. Είναι ακριβώς απο την άλλη μεριά της πόλης απο το ξενοδοχείο που μένετε. Μην φανταστείς ότι είναι μεγάλη απόσταση. Λίγες κουταλιες μόνο εχει φάει για την ώρα. Σήμερα θα προσπαθήσω να φάει ολόκληρη μερίδα κ βλέπουμε. Ίσως μου τα ξεκίνησε λίγο νωρίτερα απο σένα γιατί έχει μείνει λίγο πίσω στο βάρος. Τον τελευταίο μήνα πήρε μόνο 100 γράμμαρια. Πάντως αν πηγαίνετε πρώτη φορά είναι πολυ καλή επιλογή για διακοπές με μωρό.

Νομίζω λέγεται έτσι η καφετέρια που είναι πάνω στην παραλία. Είναι ακριβώς απο την άλλη μεριά της πόλης απο το ξενοδοχείο που μένετε. Μην φανταστείς ότι είναι μεγάλη απόσταση. Λίγες κουταλιες μόνο εχει φάει για την ώρα. Σήμερα θα προσπαθήσω να φάει ολόκληρη μερίδα κ βλέπουμε. Ίσως μου τα ξεκίνησε λίγο νωρίτερα απο σένα γιατί έχει μείνει λίγο πίσω στο βάρος. Τον τελευταίο μήνα πήρε μόνο 100 γράμμαρια. Πάντως αν πηγαίνετε πρώτη φορά είναι πολυ καλή επιλογή για διακοπές με μωρό.

Ειχαμε παει και περυσι που ημουν εγκυος και ειχα μονο το Χαρη 17 μηνων και περασαμε πολυ καλα οποτε φετος ειπαμε να επαναλαβουμε τη συνταγη! Ελπιζω να τα πουμε.

Κι εμενα την τελευταια φορα που τη ζυγισαμε στο τελος του 4ου ειχε παρει μονο 300γρ αλλα ειναι γενικα μεγαλο μωρο δηλαδη τοτε πριν ενα μηνα περιπου ηταν 7300γρ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...