Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

που είσαι εσύ βρε κοριτσάκι!!

ναι είδες..και πάλι κίνηση :D:D

άντε μπράβο..ξεμπέρδεψες και απο αυτό!!

μετακόμισες μακριά ???

δυστυχώς μετακόμισα μακριά σας :(

στα Μελίσσια μένουμε τώρα

θα προσπαθήσω όμως να έρθω στη συνάντηση όταν κανονίσετε.

μένει καμία εδώ κοντά; πρέπει να βρω και καινούριο παιδίατρο αν και ο παλιός μου έχει εμπειρία στις αλλεργίες και φοβάμαι λίγο να τον αλλάξω.

iiAs.png

9JCHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα,

είναι βόρεια εύβοια απέναντι από την Σκιάθο (έτσι μου είπαν έτσι λέω)

χμμμμ οποτε ειμαστε αντιθετα τελειως! Πρεπει να ειναι ομως πολυ ωραια εχω ακουσει οτι βορεια ευβοια εχει πολυ πρασινο.

Τινα τι συμπτωση κι εγω ροδακινο της εδωσα να γλειψει ξινισε τη φατσα της και την εβγαλα και φωτο!

Χθες ανεβασα και το παρκο απο το υπογειο και την εβαλα πρωτη φορα! Πολυ της αρεσε καθεται κιολας πολυ ωρα χωρις να τη στηριζω! δοκιμαζει και χωρις να στηριζεται στα χερια της και μετα οοοοοπ μπουφ προς τα πισω...

Αχ ποτε θα παμε διακοπες...τελειωσε και ο παιδικος και τα εχω και τα δυο στο σπιτι.

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Καλημέρα κορίτσια

Το λευκό είναι καλό μέρος για οικογένειες όχι για δραγασάκης όμως. Είχαμε κάνει μια διανυκτέρευση με τον άντρα μου πριν παντρευτούμε και μας είχε φανεί πολύ βαρετα.

Η μπαμπά έβγαλε το διαβατήριό της σήμερα. Πολύ γέλιο!

Κοίταγε εν το μεταξύ το πρόγραμα εισαγωγής στις στέρεες της παλιές παιδιατρική του ιωνα και διαπίστωσα πως κρέας έφαγε στον 9ο. Μέχρι τότε έκανε 2 γεύματα τη μέρα. Μετά μπήκε και απογευματινό.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλημέρα κορίτσια

Το πευκι είναι καλό μέρος για οικογένειες όχι για ζευγάρια όμως. Είχαμε κάνει μια διανυκτέρευση με τον άντρα μου πριν παντρευτούμε και μας είχε φανεί πολύ βαρετα.

Η μπαμπά έβγαλε το διαβατήριό της σήμερα. Πολύ γέλιο!

Κοίταγε εν το μεταξύ το πρόγραμα εισαγωγής στις στέρεες της παλιάς παιδιατρου του ιωνα και διαπίστωσα πως κρέας έφαγε στον 9ο. Μέχρι τότε έκανε 2 γεύματα τη μέρα. Μετά μπήκε και απογευματινό.

Καλά ο αυτόματος διορθωτης κειμένου του κινητού μου, μπορεί να κάνει ένα μήνυμα ακατανόητο. Τώρα το είδα και το διορθωσα

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλησπερα σε όλες. Χαιρομαι που διαβαζω μηνυματα σας και τα νεα των μωρων σας.

Πως τα πάτε?

Η Αργυρω μια χαρα. Δεν με κουράζει καθολου. Ο Βασιλακης κανει το σπιτι χαλιακαθε μερα. Βαρεθηκα να μαζευω.... Ουφ όλα κάτω τα πεταει.

Αχ τι καλά που μιλάτε για διακοπές. Εμεις ουτε περισι ουτε φετος θα πάμε. Αχ!

Καλά να περασετε!

Διαφημίσεις

Καλέ που έχετε χαθεί όλες? Διακοπάρετε???

Εμείς πήγαμε σμρ για εμβόλιο κ ζυγιστήκαμε...7700 αισίως ο κύριος! Μέσα σε 15 μέρες πήρε 300 γρμ! Ζωή να έχει το παιδάκι, τρώει!

Εγώ αύριο φεύγω για εξοχικό με γονείς κ γιαγιά κ την Κυριακή το βράδυ θα έρθει κ ο Άγης. Θα γυρίσουμε στις 11/08!

Ίντερνετ έχουμε κ εκεί, οπότε θα σας παρακολουθώ..Ίσως όχι με την ίδια συχνότητα, αλλά θα εμφανίζομαι!

Αααα του πήρα κ μαγιώ! χαχα!

Φιλάκια κοριτσάρες!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Καλησπερα σε όλες. Τι κανουν τα μωρα σας?

Εγω εχω πάρει και στα 2 παιδακια πανες μαγιο. Αντε να δουμε θα κανουμε μπανιο?

Θα κάνετε, θα κάνετε... :)

Λες να πάω να πάρω κ εγώ πάνες μαγιό να έχω καβάτζα, μη μ χεστεί εκεί που θα είμαστε στη θάλασσα? χαχα!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Γεια σας κορίτσια

εμεις γυρισαμε απο ενα υπέροχο ΣΚ. Πήγαμε στο χωριό της μάνας μου (Κλειτορία Καλαβρύτων). Ειχαμε οικογενειακή μάζωξη. Αδέρφια, ξαδέρφια κλπ

Μ'εναμε όλοι μαζ'ί στο ίδιο ξενοδωχείο. 12 πιτσιρίκια μεταξύ 2-7 ετών να τρέχουν απο δω κι απο εκει. Χαμός! Μιλάμε για πολύ πλάκα! Ξεσάλωσαν τα μικρά μας και εμείς περάσαμε πολύ καλά.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα σε όλες. Μπραβο Ευα. Εχουν και συνεχεια οι διακοπες σας?

Ναι στέλλα μου. Θα παμε από μια εβδομάδα στην πεθερά μου και μετά στον πεθερό μου και το σεπτέμβρη πορτογαλία.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

γεια σας κοριτσάκια τι κάνετε??

εμείς γυρίσαμε εχτές από το εξοχικο να πλύνουμε να εμβολιαστούμε και να ξαναφύγουμε!!!

εγώ την βούτηξα την μπέμπα!!!χαχα της πήρα μαγιο με την γατούλα δεν θυμάμαι πως την λένε να είναι ασορτί με την αδερφή της!!!πολύ πλάκα και η μικρή το καταευχαριστήθηκε λέμε!!!χτύπαγε όλη την ώρα τα πόδια της και είχε πέσει με μανία στο σωσίβιό της και προσπαθούσε να φάει το τιμονάκι!!!πολύ πλάκα!!!βέβαια την βούτηξα λίμνη βουλιαγμένης στο λουτράκι που όσες ξέρουν είναι ζεστά!!!

τιννάκι λουτράκι??άντε σου στέλνω το κιν μπας και καταφέρουμε έστω στις διακοπές να κανονίσουμε και με την ευα καμμιά συνάντηση!!!σας αφήνω να ετοιμαστώ για βόλτα στην πλάκα!!φιλάκια!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Αααααχ! Εμενα μονο που μου τον εχουν κρατησει οι γονεις μου μερικες φορες και πηγα κι εκανα κι μερικα μπανια, διακοπες νιωθω πως κανω!

Λοιπον κοριτσια, τα της βαφτισης...

Προσκλητηρια φτιαξαμε με 19?. Ναι ναι με 19 ?! Δεν πηγα να τα κανω σε βαφτιστικα αλλα εγραψα ενα κειμενακι και πηγα σε ενα φωτοτυπαδικο στη Θεσσαλονικη. Εβαλε η γραφιστρια κι ενα αρκουδακι πειρατη και ετοιμο! Τα 50 κοστισαν 14? και αλλα 5? οι φακελοι. Οχι θα κατσω να σκασω για κατι που ο αλλος θα το πεταξει;).

Μπομπονιερες κλεισαμε κατι ξυλινα γλαστρακια με ενα λουλουδακι παλι ξυλινο που εχει ενα μανταλακι απο πισω για να βαζεις σημειωσεις ή φωτογραφιες ή οτι αλλο. Για μπομπονιερα ηθελα κατι χρησιμο που δεν θα πεταχτει. Οταν τις παρουμε θα τις βγαλω φωτο να σας τις δειξω.

Και τελος το ρουχο... συναντηθηκαμε με τους κουμπαρους και αφου ειδαμε πολλα καταληξαμε στα lapin. Ειναι ενα παντελονι με κοντομανικο πουκαμισο κι ενα τζακετ απο πανω οτι πρεπει για το φθινοπωρο. Ειναι για 6 μηνων αλλα ο δικος μου ειναι αδυνατος και θα του κανει και πιο μετα. Στην Κρητη δεν κανει και πολυ κρυο αλλωστε!

Αυταααααααααααα προς το παρον!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Καλησπερα κοριτσια! ειχα παλι πολυ καιρο να μπω, αλλα διαβασα τα νεα σας.. εμεις σημερα αρχισαμε κρεμουλα, αλλα το χαζουλι εφτυνε το κουταλι ενω φαινοταν να της αρεσει η κρεμα. να δουμε, πιστευω να στρωσει. αυτο το μηνα δυστυχως δεν πηραμε οσο βαρος επρεπε. βενια θυμαμαι οτι κυμαινομασταν στο ιδιο βαρος, εμεις ομως κολλησαμε στα 6.200..

Μαρια παπ, κι εμεις καρυστο θα ειμαστε αλλα ο γιατρος μου ειπε να μην την βαλω φετος. εσενα σου ειπε οτι ειναι οκ να την βαλεις?!? βλεπω ιδια μερα εχουμε γεννησει. σε ποια παραλια πατε?!? ποιο διαστημα θα ειστε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...