Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Μίλησα με Στέλλα στο fb. Είναι μια χαρούλα, η μπέμπα (5200 κ 63 πόντους) είναι σαν να μην υπάρχει, το βράδυ κοιμάται 7-9 ώρες, αλλά κυνηγάει το γιο της!

Μου είπε να σας στείλω τα φιλιά της! Θα ξαναμπεί όταν μπορέσει...

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπηκαααααααα...

Καλέ κολλαει αυτο. Παταω 1 κουμπι, παω βολτα και γυριζω.

Πως ειστε? Θηλαζετε?

Καλώς το το κορίτσι! Μοντελακι η μικρή σου :)

Τα νέα μου... Κομαρες, πόνος στα κόκκαλα, ρίγη, δέκατα, κοκκινισμα και πόνος στο στήθος = μαστιτιδα και παλι στο άλλο στήθος αυτή τη φορά. Το βράδυ ήμουν όλο με κρύες κομπρεσες. Τώρα ξεκίνησα και αντιβίωση. Δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου. Το χει η μοιρα μου τελικά.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλώς το το κορίτσι! Μοντελακι η μικρή σου :)

Τα νέα μου... Κομαρες, πόνος στα κόκκαλα, ρίγη, δέκατα, κοκκινισμα και πόνος στο στήθος = μαστιτιδα και παλι στο άλλο στήθος αυτή τη φορά. Το βράδυ ήμουν όλο με κρύες κομπρεσες. Τώρα ξεκίνησα και αντιβίωση. Δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου. Το χει η μοιρα μου τελικά.

Πλακα κανεις... παλιιιιι? Δε προλαβαινεις να παρεις ανασα βρε κοριτσι μου! Τωρα εισαι πιο εμπειρη τουλαχιστον! Περαστικα και γρηγορα!!!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Χαιρετε χαιρετε!!!!!

Τι κανετε?

Καιρο ειχα να μπω και σας βρισκω σε "οργασμο" συζητησεων για στερεες!!!!

Ας ξεκινησουμε ομως απο τα της αναπτυξης ετσι για τα πρακτικα. Πριν 10 μερες που πηγαμε γιατρο μας βρηκε 7300 (δηλαδη πηρε μονο 300γρ αλλα το προσπερναμε σαν να μην τρεχει τιποτα) και υψος 65εκ καλο νομιζω...

Για τη διατροφη μου ειπε στα μεσα του 6ου (δηλαδη 5,5 μηνων) να ξεκινησουμε κρεμα και οταν αντικατασταθει ενα γευμα τοτε θα βαλουμε και φρουτοκρεμα. Κοριτσια θα σας μιλησω τωρα ως "καμμενη" με το θεμα της διατροφης απο το Χαρη ετσι απλα για κουβεντα δε σημαινει οτι θα σας τυχει ουτε οτι σας προτεινω κατι ουτε να αποφυγετε κατι ετσι θα σας αναφερω την ιστορια μας.

Που λετε στο Χαρη (που γενικα ηταν περιπτωση δεν υπηρχαν ευδιακριτα γευματα ημουν με το στηθος εξω ολη μερα και ολη νυχτα) η παιδιατρος η τοτε (γιατι εχω αλλαξει τωρα) μου προτεινε να αρχισουμε κατευθειαν με φρουτοκρεμα οταν θα εκλεινε και τον 6ο μηνα. Ενα ενα φρουτο στην αρχη και μετα ολα μαζι.... λοιπον ο Χαρης δεν εφαγε ΠΟΤΕ πανω απο 2 κουταλιες εκανα ολους τους συνδυασμους, τα φρουτα σκετα, βιολογικα, μη βιολογικα, πολτοποιημενα , κομματακια, με νερο ,χωρις νερο, με μπισκοτα, με ανθος αραβοσιτου, με γαλα κτλ Μα την παναγια το παιδι δεν ετρωγε με τιποτα!!!!Πηγαμε κατευθειαν στο επομενο σταδιο με το κρεας, μαζι με λαχανικα, με μακαρονια, κομματακια, σουπα, λιωμενο με πιρουνι, με κουταλι, με το χερι κτλ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!

Το πρωτο που εφαγε το παιδι ηταν το παιδικο γιαουρτι στον 9ο και μεχρι να κλεισει χρονο ηταν και το μονο πραγμα που ετρωγε μαζι με το δικο μου γαλα! Καλα οτι η γιατρος ηταν απαραδεκτη που δεν μου εδωσε καποια συμβουλη ας μην το συζητησω αφου εχω αλλαξει παιδιατρο.

Αυτη τη φορα θα δωσω πρωτα κρεμα γιατι πιστευω οτι ειναι πιο κοντα στο μητρικο γαλα απο το φρουτο και θα κανω το σταυρο μου και καμια 10ρια ταματα η μπεμπα να μη μου κανει τα ιδια.

Αχ αυτα! Ευα εισαι ηρωας με τοσες μαστιτιδες που αντεχεις ακομα!

Κοριτσια εμεις φευγουμε 8 αυγουστου οποτε αμα κανονισετε τιποτα μεχρι τοτε ειμαστε μεσα!!!!!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Αυτη τη φορα θα δωσω πρωτα κρεμα γιατι πιστευω οτι ειναι πιο κοντα στο μητρικο γαλα απο το φρουτο και θα κανω το σταυρο μου και καμια 10ρια ταματα η μπεμπα να μη μου κανει τα ιδια.

μαρακι αυτο μου ειπε κ εμενα η παιδιατρος. ημουν αντιθετη με το ρυζαλευρο κ θαε ειδους σκονη, αλλα μου ειπε οτι ειναι καλο να το παρει για να γινει ομαλη η μεταβαση για τις στερεες. στην πραγματικοτητα θα φαει ρυζαλευρο για 2 εβδ περιπου. το γιαουρτι μου ειπε να το ξεκινησουμε στον 6ο μηνα. το advance το σκετο. την δευτερα θα εχουμε το πρωτο μας γευμα! θα σας πω εντυπωσεις!

αααα, οσο για το δικο μου το αλλο θεμα.... still missing.....:roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Καλημέρα!!!!!

Αχ βρε Ευάκι μου, πόσο έχει ταλαιπωρηθεί με τον θηλασμό. Κουράγιο κοπελάρα μου.

Mariadi μήπως να έκανες ένα τεστ? Λέω εγώ....:rolleyes:

Στελλίτσα και Maria pap μας λέιψατε!!!

Tinna μου όντως θα πρέπει να ονομαστεί Μετακόμιση Μαρτίου!

Εγω κορίτσια τα έχω παίξει με την μετακόμιση. Ενώ ήταν να είμαστε κάτω μέρχρι την Κυριακή, τώρα πρέπει να είμαστε μέχρι την Παρασκευή (μεθαύριο δηλαδη) γιατί δεν δίνουν άδεια στον άντρα μου από εβδομάδα. Αχ δεν ξέρω αν θα προλάβω βρε κορίτσια να μαζευτώ. Πώς θα τα κάνω όλα με το ένα β.... έξω και μάζεμα ταυτόχρονα...

Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να ξανασυνδεθώ πριν την Παρασκευη. Γι αυτο σας χαιρετώ από τώρα και σας εύχομαι καλές διακοπές σε όλες είτε μείνετε είτε φύγετε.

Μόλις θα έχω σύνδεση θα ξαναμπω!!!

Φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!

Κορίτσια τι κάνετε? Διαβάζω τα νέα σας αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω! Εμάς για τις κρέμες μας είπε 5,5 μηνών θα ξεκινήσουμε. 4 μηνών και 8 ημερών η μπέμπα ήταν 6.500 κιλά και 64 πόντους, πολύ καλά. Έχω ήδη ετοιμάσει την βάφτιση 21-08 και στέλνω προσκλητήρια. Και κλείσαμε και διακοπές με την μπέμπα……στο πευκί Ευβοίας! Και εμβόλιο τον Αύγουστο δεν θα κάνουμε! Επίσης, η μικρή έχει πιθανή έλειψη ενός ενζύμου και πρέπει 6 μηνών να της κάνω μία εξέταση αίματος!

mariadi τι ακριβως αγνοειται?????η περιοδος?????αμαν παιζει να εχει γινει κατι?

evi εμεις κλεισαμε για καρυστο ειναι κοντα το πευκι?

Αχ κι εμενα μου λειψατε οταν τελειωσουν οι διακοπες (και οι μετακομισεις!!!!) θα μπαινουμε ολες πιο συχνα και θα τα λεμε καλυτερα! Και να κανονισουμε να βρεθουμε εγω δεν μπορουσα την προηγουμενη φορα αλλα τωρα θα ερθω οτι και να γινει!

Kαλησπερα σε όλες. Στερεες θα της ξεκινησω μολις κλεισει τον 6ο. Θελω να πιει πολύ γαλατακι ακόμα.

Ευα παλι πονας? Μπραβο που το παλευεις! Τι κανουν τα ζουζουνια σου?

Περιοδο ακομα δεν έχω.

Εσεις?

Διαφημίσεις

Kαλησπερα σε όλες. Στερεες θα της ξεκινησω μολις κλεισει τον 6ο. Θελω να πιει πολύ γαλατακι ακόμα.

Περιοδο ακομα δεν έχω.

Εσεις?

Εμένα μ ήρθε πριν από 2 βδομάδες η περίοδος...

Και εγώ από Σεπτέμβρη θα του αρχίσω στερεές!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Καλε ποια περιοδος ουτε με κυαλυα και καλυτερα δεν ανυπομονω καθολου!

Κοριτσια ασχετο εσεις που θα βαφτισετε σεπτεμβρη οκτωβρη ποτε θα παρετε τα βαπτιστικα? Εγω ελεγα στη νονα (αδερφη του αντρα μου) να παμε αρχες σεπτεμβρη (η βαπτιση ειναι στις 18) για να παρουμε φνινοπωρινα να μπορει να τα βαλει μερικους μηνες και εχει στραβωσει γιατι θελει να παμε τωρα. Αλλα τωρα που εχουν αρχισει πλεον οι εκπτωσεις δε νομιζω οτι θα βρουμε κατι, θα ναι σπασμενα νουμερα και θα ειναι και πολυ καλοκαιρινα. Εσεις τι λετε?

Περιοδο ακομα δεν έχω.

Εσεις?

Καλημέρα

Από εχθές είμαι με αντιβίωση. Πάλι καλά που την ξεκίνησα αμέσως. Ήδη σήμερα νιώθω καλύτερα. Πονάει βέβαια το στήθος μου, αλλά ανεκτα και μου έπεσε και ο πυρετός. Σε μια βδομάδα θα παω να με δει πάλι η μαστολογος. Δεν είναι τραγική η κατάσταση, απλά πάλι θα απρυθμιστεί η παραγωγή μου, με ότι αυτό συνεπάγεται.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Εμεις απο βδομαδα θα παμε με τη νονα να διαλεξουμε αλλα η βαφτιση θα γινει 21 Αυγουστου. Αν την εκανα φθινοπωρο παντως κι εγω θα προτιμουσα να παω μετα τις εκπτωσεις που θα εχουν βγει τα φθινοπωρινα. Αφου εγω τα δικα μας τα λυπαμαι που δεν θα προλαβει ουσιαστικα να τα βαλει. Εκτος απο τα βαφτιστικα σκεφτομαι και τα δωρα. Τη βαφτιση την κανουμε 21 και φευγουμε για Κρητη 28 ωστε να προλαβουμε τη βδομαδα που μεσολαβει να αλλαξω οσα μπορω.;) Θα παω ολα να τα παρω για του χρονου το καλοκαιρι. Τα ρουχα που ηδη εχει φτανουν για δυο μωρα!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Εμεις απο βδομαδα θα παμε με τη νονα να διαλεξουμε αλλα η βαφτιση θα γινει 21 Αυγουστου. Αν την εκανα φθινοπωρο παντως κι εγω θα προτιμουσα να παω μετα τις εκπτωσεις που θα εχουν βγει τα φθινοπωρινα. Αφου εγω τα δικα μας τα λυπαμαι που δεν θα προλαβει ουσιαστικα να τα βαλει. Εκτος απο τα βαφτιστικα σκεφτομαι και τα δωρα. Τη βαφτιση την κανουμε 21 και φευγουμε για Κρητη 28 ωστε να προλαβουμε τη βδομαδα που μεσολαβει να αλλαξω οσα μπορω.;) Θα παω ολα να τα παρω για του χρονου το καλοκαιρι. Τα ρουχα που ηδη εχει φτανουν για δυο μωρα!

χεχεχε!κι εγω τα περισσοτερα θα τα αλλαξω και θα παρω ρουχα για τον μεγαλο!

Οποτε δεν ειμαι παραλογη που θελω να ταφησω για μετα τα βαπτιστικα ετσι?Μου λεει η νονα οτι δεν θα εχουν βγει τα φνινοπωρινα μεχρι τις 18 σεπτεμβριου που ειναι η βαπτιση. Αποκλειεται να μην εχουν βγει!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...