Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Κορίτσια τι κάνετε?

Σήμερα γυρίσαμε από το εξοχικό. Τρελή ζέστη κ εκεί...αλλά τουλάχιστον έκανα κ 2 μπανάκια!

Ακούστε λοιπόν ή μάλλον διαβάστε (χιχι)..Ήμουν με τη μάνα μ σήμερα για μπάνιο κ η ώρα ήταν 12.30-13.00 κ ξαφνικά βλέπουμε έναν κύριο με ένα μωρό στην αγκαλιά να μπαίνει μέσα στη θάλασσα...Το μωρό φαινόταν μικρό κ από περιέργεια είπα στη μάνα μ να ρωτήσει πόσο μηνών είναι...ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ούτε 2 μηνών! Μέσα στην κωλοζέστη, ντάλα μεσημέρι κ ενώ είναι πολύ μικρό ο άλλος βάζει το μωρό στη θάλασσα. Περιττό να πω βέβαια ότι γινόταν κ χαμός από κόσμο. Όλο καμάρι μας είπε ότι είναι το δεύτερο μπάνιο κ ότι του κάνει καλό.

Ας παρακάμψω το μπάνιο (που είναι πολύ νωρίς)..το θέμα της ώρας όμως? Πως? Δν σκέφτεται το παιδί του? Τι να πω?! Έχω άδικο?

Μετά είδαμε κ μια άλλη κυρία (από την ίδια παρέα με τον από πάνω) που έκανε επίσης μπάνιο το μωρό της, αλλά αυτό ήταν 4 μηνών. Σαν κ τα δικά μας δλδ...

Εγώ ακόμα δν τον έχω βάλει μέσα...Ίσως λίγο τα ποδαράκια από τον Αύγουστο. Και ολόκληρο αν έχει καλό καιρό τον Σεπτέμβρη!

Αυτά!

Καλό κουράγιο με τη ζέστη! Πφφφ!

Φιλιά!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια τι κάνετε?

Σήμερα γυρίσαμε από το εξοχικό. Τρελή ζέστη κ εκεί...αλλά τουλάχιστον έκανα κ 2 μπανάκια!

Ακούστε λοιπόν ή μάλλον διαβάστε (χιχι)..Ήμουν με τη μάνα μ σήμερα για μπάνιο κ η ώρα ήταν 12.30-13.00 κ ξαφνικά βλέπουμε έναν κύριο με ένα μωρό στην αγκαλιά να μπαίνει μέσα στη θάλασσα...Το μωρό φαινόταν μικρό κ από περιέργεια είπα στη μάνα μ να ρωτήσει πόσο μηνών είναι...ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ούτε 2 μηνών! Μέσα στην κωλοζέστη, ντάλα μεσημέρι κ ενώ είναι πολύ μικρό ο άλλος βάζει το μωρό στη θάλασσα. Περιττό να πω βέβαια ότι γινόταν κ χαμός από κόσμο. Όλο καμάρι μας είπε ότι είναι το δεύτερο μπάνιο κ ότι του κάνει καλό.

Ας παρακάμψω το μπάνιο (που είναι πολύ νωρίς)..το θέμα της ώρας όμως? Πως? Δν σκέφτεται το παιδί του? Τι να πω?! Έχω άδικο?

Μετά είδαμε κ μια άλλη κυρία (από την ίδια παρέα με τον από πάνω) που έκανε επίσης μπάνιο το μωρό της, αλλά αυτό ήταν 4 μηνών. Σαν κ τα δικά μας δλδ...

Εγώ ακόμα δν τον έχω βάλει μέσα...Ίσως λίγο τα ποδαράκια από τον Αύγουστο. Και ολόκληρο αν έχει καλό καιρό τον Σεπτέμβρη!

Αυτά!

Καλό κουράγιο με τη ζέστη! Πφφφ!

Φιλιά!

Βένια μου, δυστυχως υπάρχουν πολλοί ανεγκέφαλοι γονείς! Οπως λες και εσυ, το πρόβλημα είναι κυρίως η ώρα που πήγαν τα παιδιά στην παραλία. Αντε το μπάνιο να το καταπιούμε, αλλά η ώρα είναι απλά απαράδεκτη! Εμείς κατεβένουμε παραλία μετά τις 6. Η μπεμπου στο ριλαξ και εμείς μπανιαριζόμαστε. Της έβρεξα τα πόδια προχθές και δεν της άρεσε. Θα το ξαναδοκιμάσω σε κανα μήνα.

Kouklitsa πολύ ωραία τα νέα σας! Μεγαλώνετε κι εσεις με ταχεις ρυθμούς! Για το θηλασμό, εγω απο πριν γεννησω είχα ως στόχο τον ένα χρόνο και αν δεν στραβωσει κάτι, ελπίζω πως θα τα καταφέρω να θηλάσω τόσο. Δεν αποκλείω πάντως να θηλάσω και περισσότερο αν μου κάτσει. Και εγω απο Σεπτέμβρη ξεκινάω δουλειά. Για κανα μήνα θα είναι δυσκολα γιατί θα πρέπει να έχω αντλήσει 2 γεύματα. Μετά θα τρώει πια ένα γεύμα στερεά (το οποίο βέβαια θα της το βάλω την ώρα που θα δουλεύω) οπότε ελπίζω πως θα βελτιωθεί η κατάσταση με τις αντλήσεις. Βλέποντας και κάνοντας...

Μαράκι πολύ ευχάριστα τα νέα σας! Χαίρομαι που η παιδίατρος που πήγατε ήταν πιο υποστηρικτική σε σχέση με το θηλασμό. Με αυτό τον τρόπο θα μπορείςκαι εσυ να είσαι πιο ήρεμη :D

Εμείς γυρίσαμε τωρα το απόγευμα απο Πατρα. Η μικρή παρατηρώ πως αποσυντονίζεται πολύ όταν αλλάζουμε περιβάλον. Κατ αρχάς, ξυπνάει το βράδυ τουλάχιστον 2 φορές για φαί, ενω σπίτι ξυπνάει ουσιαστικά μια φορά. Σπανίως δυο.

Πάντως και η δικιά μου τωρα με τη ζέστη, τρώει όλη την ώρα. Οχι μεγάλες ποσότητες, αλλά όλη των ώρα (ανα 2 ώρες περίπου).

Εγω της έδωσα λίγο χαμομίλι 2-3, για να τη βοηθήσει με τα κακά της. Η ποσότητα που ήπιε βέβαια ήταν ελάχιστη. Περίπου 10 μλ κάθε φορά. Κι όμως έδειξε να τη βοήθησε! Στερεές θα ξεκινήσουμε στον 6ο.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Βρε καλως την βρε καλως την βρε παρε ενα ξυλο δως της... Που εισαι εσυ και χαθηκες? Λοιπον... πρωτον... μπαμπατσικος σημαινει τροφαντος, γεματος ΑΛΛΑ... δεν εχει ο δικος μου τα πρωτεια αλλα ο Παναγιωτακης της Βενιας. Ο Γιωργης μου ειναι 6,800 και 65,5 ποντους

Εμενα ηταν 63 + 6700 στις 23/6 ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΓΟΝΑΤΑ ΠΟΝΑΝΕ!!! ΓΙΑΤΙ? ΑΠΟ Α-ΓΥΜΝΑΣΙΑ' ? ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΜΟΝΟ ?

Τι κολλημα ειναι αυτο να μας κοψουν τον θηλασμο???

Μα καλα ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ???

Τι εννοεις?????? Τι θα πινει απο το εκπαιδευτικο?

;)

Τα γονατα μου πονανε μαλλον απο το βαρος και απο την ευαισθησια. Οταν ημουν φοιτητρια στεκομουν πολλες ωρες ορθοστασια με τακουνια γιατι δουλευα προμοσιον (ξερετε, οι κλασικες γλαστρες που στεκονται στα κλαμπ και κερνανε σφηνακι στην εισοδο ή αυτες που δινουν τσιγαρα :tongue: ναι το εκανα κι αυτο...)

Εχθες παντως η γιαγια μου ρωτησε τη μανα μου ποσο καιρο θα θηλαζω και οταν της ειπε η μανα μου οτι μπορει να φτασω και 2-3 χρονια επαθε σοκ Χαρακτηριστικα ειπε: "Τρρρρρελη ειναι??????????" Εγω παντως στοχο εχω τον χρονο. Οταν θα ερθει εκεινος ο καιρος θα επαναπροσδιορισω τον στοχο μου.

Τωρα για το εκπ. ποτηρακι... σκεφτομαι να του δινω γαλα μου με αυτο... Ειναι λιγο κουφο,ε?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

v9gkhg0kf9drps4b.png

Ουφ! Μετα απο εναν μαραθωνιο θηλασμο 45 λεπτων περιπου, επιστρεφω για να γραψω νεα μου.

Με τη μετακομιση τελειωσαμε προς το παρον. Απο Σεπτεμβρη εχουμε τη συνεχεια. Θα πρεπει να παρουμε καναπε, τηλεοραση, φωτιστικα, κουρτινες και κατι ψιλοπραγματα. Εντωμεταξυ, φαγαμε φολα με το στρωμα στο κρεβατι μας...:-(:mad: επρεπε να το παρουμε πιο σκληρο! Αφου σκεφτομαστε μεχρι και να παρουμε αλλο απο Σεπτεμβρη! Θα δουμε... πως θα ειναι τα οικονομικα μας!

Τωρα εχουμε ανεβει Θεσσαλονικη για καλοκαιρι και οποτε βρισκομαι στο πατρικο του Νικου θα σας γραφω, οταν χανομαι ειμαστε στο σπιτι των γονιων μου.

Καλα, οι παπουδες εχουν παθει την πλακα τους με τον μικρο, ο οποιος εχει τρελαθει... too much information for him!!! Κουραζεται απο τα διαφορετικα περιβαλλοντα, τους ανθρωπους, θελει να κοιμηθει αλλα απο την υπερενταση τσιριζει! Και δεν μπορω βρε κοριτσια να τον αφηνω να κλαιει με τιποτα! Αν ειναι αναγκη να τον εχω ολη μερα στην αγκαλια για να μην κλαιει θα το κανω!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Οσο για τις στερεες, κι εγω αφου κλεισουμε τον 6ο θα ξεκινησω. Δεν θελω ομως να δωσω κρεμες εμποριου! Προχθες ημουν στο σουπερμαρκετ και μια μαμα επερνε για το μικρο της, ενα κουτι κρεμα σκονη φρουτοκρεμα μπανανα. Μα της ηταν τοσο δυσκολο να λιωσει μια ωριμη μπανανα να του δωσει? Ο καθενας βεβαια αποφασιζει για το παιδι του...:rolleyes: Εγω σκεφτομαι πρωτο γευμα να ειναι λιωμενο καροτο με λιγο απο το γαλα μου...

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

τσουπρες τι κανετε;;

εμεις εχουμε σημερα παιδιατρο, οποτε θα μπω το βραδυ να σας πω νεα μας!!

κουκλιτσα καλως ορισες κ παλι! μας ελειψες!

για συναντηση εγω αυτη την εβδ δεν θα μπορεσω κ γενικα δεν μπορω τεταρτες! για αλλη μερα αν θελετε, μαλλον ειμαστε μεσα!! ουτως ή αλλως μονιμως βολτες ειμαστε!!

εντιτ:: τωρα ο μικρος κλωτσαει μια μπαλα που ειναι κρεμασμενη στο ρηλαξ του κ εχει σκασει στα γελια κ τις τσιριδες!!! πολυ γελιο λεμε! παω να παιξω!!! θα τα πουμε το βραδυ!

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα!!!!!!1

Πώ πω βρε κορίτσια τι ζέστη είναι αυτή.....ΧΑΜΟΣ!!!!!!!!!!!!!

Πότε φεύγετε για διακοπές??

Εμείς θα μείνουμε εδώ και λόγω μετακόμισης και λόγω οικονομικών!!!

Εγώ δεν μπορώ καθόλου αυτή την εβδομάδα γιατί ξεκινάμε μετακόμιση.

Kouklitsa μας έλειψες!!!! Άντε να μπαίνεις όσο πιο συχνά μπορείς!!!

Μαράκι μπράβο για τον παιδίατρό σου! Πολύ χαίρομαι γι αυτούς που υποστηρίζουν τον μητρικό θηλασμο. Δυστηχώς όμως στην χώρα που ζούμε δεν τον υποστηρίζουν καθόλου. Αντιθέτως και τον κατακρίνουν και θεωρούν ότι δεν είναι και τίποτα αυτό που κάνεις.

Ευάκι μου, αναγκάστηκα να του δώσω κρέμα γιατί σε ένα ολόκληρο μήνα πήρε μόνο 130 γρ και εφόσον μπιμπερό δεν πίνει καθόλου, του δώσαμε κρέμα. Και πίστεψέ με η παιδίατρός μας είναι φανατική του θηλασμου. Μπορεί και το γάλα μου να μην είναι καλό πλέον και να μην του δίνει θρεπτικά στοιχεία. Αλλά και εγώ δεν τρώω καλά αυτή την περίοδο.

Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι??

Σκέφτεται καμιά από εσάς να μην επιστρέψετε στην δουλειά???

Φιλάκια

Αχ βρε κοριτσια ήθελα τόσο καιρό να σας το πω...

Ήθελα να πω σε όλες ένα μεγάλο ευχαριστώ για την όμορφη και ευχάριστη συντροφιά σας!!!

Παρόλο που δεν είχα ευχάριστη εγκυμοσύνη, έχω τόσα όμορφα πράγματα να θυμάμαι από τότε που τα είπαμε εδώ για πρώτη φορά, που κάθε φορά που τα σκέφτομαι γελάω!!!!!!!!!!!

Ξεχνιούνται οι μεταμεσονύκτιες "παραγγελίες" στα goodys με την venia και δώστου τζηζ, και πατάτες και κόκα κόλες!!!

Που όλες με το παραμικρό πόνο λέγαμε: βρε κορίτσια νιώθω αυτό...λέτε να γεννάω???

Που κάθε πρωί μπαίναμε και λέγαμε, παρούσα και έγκυος!!!!!!

Που η chris είχε κάνει Μαραθώνιο στην Κρήτη παρέα με τις κατσίκες και τελικά οι περισσότερες γεννήσαμε μετά από αυτή!!!!!!!!

Που στο τέλος είχαν μείνει μόνο η ευα και η στελλίτσα και τα λέγανε μόνες τους γιατί όλες οι υπόλοιπες είμασταν με τα ........ έξω!!!!!

Αχ κορίτσια τι ωραίες μέρες!!!!!!!!!!!!

Και το πιο σημαντικό??? Που ενώ δεν γνωριζόμασταν μεταξύ μας, το ενδιαφέρον και η αγωνία ήταν ειλικρινές από όλες μας!!!!

Αχ μακάρι να συνεχίσουμε έτσι και επιτέλους να γνωριστούμε!!!!!!!!!!!!

Που η chris είχε κάνει Μαραθώνιο στην Κρήτη παρέα με τις κατσίκες και τελικά οι περισσότερες γεννήσαμε μετά από αυτή!!!!!!!!

sorry!!!! που οι περισσότερες γεννήσαμε πριν από την Chris!!!!!!!!!!!!

Ήθελα να πω σε όλες ένα μεγάλο ευχαριστώ για την όμορφη και ευχάριστη συντροφιά σας!!!

Παρόλο που δεν είχα ευχάριστη εγκυμοσύνη, έχω τόσα όμορφα πράγματα να θυμάμαι από τότε που τα είπαμε εδώ για πρώτη φορά, που κάθε φορά που τα σκέφτομαι γελάω!!!!!!!!!!!

Ξεχνιούνται οι μεταμεσονύκτιες "παραγγελίες" στα goodys με την venia και δώστου τζηζ, και πατάτες και κόκα κόλες!!!

Που όλες με το παραμικρό πόνο λέγαμε: βρε κορίτσια νιώθω αυτό...λέτε να γεννάω???

Που στο τέλος είχαν μείνει μόνο η ευα και η στελλίτσα και τα λέγανε μόνες τους γιατί όλες οι υπόλοιπες είμασταν με τα ........ έξω!!!!!

Και το πιο σημαντικό??? Που ενώ δεν γνωριζόμασταν μεταξύ μας, το ενδιαφέρον και η αγωνία ήταν ειλικρινές από όλες μας!!!!

Έτσι θα συνεχίσουμε γτ πλέον είμαστε φίλες έστω κ από μακριά! Όλη η περιπέτεια της εγκυμοσύνης μας έδεσε γτ περνούσαμε τα ίδια την ίδια περίοδο! Κ όπως λες άντε να γνωριστούμε επιτέλους! :)

Υ.Γ.: Δεν μ έχεις στείλει ακόμα φωτό... :(

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

να' μαι παλι! πηγαμε παιδιατρο, εμενα μου ηρθε ντουβρουτζας κ επιστρεψαμε!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: λοιπον, ξεκιναω απο τα ευκολα! ειμαστε αισιως 7100 κ 63εκ!!!! μια χαρουλα μας βρηκε!

οσο για το σοκ!! ηξερα οτι θα μας ξεκινησει σιγα σιγα τροφες, αλλα μου ηρθε πολυ αποτομη η εισαγωγη!! ακουστε, την αλλη δευτερα ξεκιναμε ρυζαλευρο για 1 εβδ. μου ειπε οτι ειναι καλο να γινει αυτη η εισαγωγη ως προετοιμασια για τις τροφες. θα φαει για 1 εβδ ρυζαλευρο ως απογευματινο κ μετα θα τρωει γιαουρτακια! μετα απο 1 εβδ ξεκιναμε την πρωτη ημερα χυμο πορτοκαλι, την δευτερη μερα πορτοκαλι-μηλο κ την τριτη μερα πορτοκαλι-μηλο-αχλαδι, οπου συνεχιζουμε με αυτα τα φρουτα μεχρι τον 8ο. μετα απο 1 εβδ απο την φρουτοκρεμα ξεκιναμε λαχανοκρεατοσουπες. αρχικα με μοσχαρι, ρυζακι, καροτο, πατατα κ μετα κ αλλα λαχανικα κ μετα απο λιγες μερες κ κοτοπουλο!

την αποστειρωση την σταματαμε την ημερα που θα ξεκινησουμε στερεες κ τοτε ξεκιναει να πινει νερακι, απ' ευθειας απο την βρυση. μου ειπε να βαζω νερο που προηγουμενως εχω βρασει, μονο στις τροφες του κ οχι για αυτο που θα πινει!!

κοριτσια επαθα σοκ!!! μου φαινεται πολυ αποτομο ολο αυτο! δεν ξερω πως θα διαχειριστω την παραγωγη μου!!! απο την αλλη, το μικρακι μου περναει σε αλλο σταδιο για το οποιο κ χαιρομαι πολυυυυυυυυυ!!! θα σας πω εντυπωσεις απο τις γευσεις μας συντομα!

κ κατι αλλο..... (ασχετο με το θεμα φαγητου-μωρου). μετα τον τοκετο ο κυκλος μου επαθε ενα ταρακουλο! ειχα περιοδο καθε 15 μερες!! :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: η γυναικολογος μου με εστειλε σε ενδοκρινολογο κ η ενδοκρινολογος μου ειπε να κανω εξετασεις για τον θυροειδη την 2η μερα του κυκλου. απο εκει ομως που μου ερχοταν καθε 15 νταν, τωρα που θελω να κανω εξετασεις ειμαι στην 26η μερα του κυκλου. στο μεταξυ εδω κ μεεεεεεερες εχω πονους περιοδου κ ζαλιζομαι τρελα, αλλα περιοδος γιοκ!! που ειναι ο κυκλος μου οεο;; ο Γ. μου λεει οτι ειμαι εγκυος, αλλα ειμαστε πολυυυυυυυυυυ προσεκτικοι στις επαφες, οποτε δεν πιστευω οτι παιζει κατι τετοιο... για πειτε γνωμες!!!

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Αλικακι, συμφωνω τοσο πολυ με αυτα που γραφεις!!! Για μενα που ζω μακρια απο γονεις και φιλους ηταν πολυ σημαντικο που μπορουσα να μιλαω με μερικους ανθρωπους που βρισκονται στην ιδια κατασταση με εμενα. Η αληθεια ειναι οτι πολυ στεναχωριεμαι που ειναι δυσκολο εως αδυνατο να σας γνωρισω απο κοντα:-(

v9gkhg0kf9drps4b.png

mariadi παρολο που ειναι το δευτερο παιδι μου σοκαριστηκα. Νερο απο τη βρυση τοσο νωρις? :shock::shock::shock:

Εγκυος ξανα τοσο νωρις?:shock::shock::shock:[/quote

Και εμένα μου φαινεται περίεργο. Εγώ στον ιωνα έδινα εμφιαλωμένο. Επίσης, πολλά μαζί τα βλέπω τα φαγητα. Δηλαδή σε ένα μήνα θα τρώει σχεδόν τα πάντα? Και 3 γεύματα τη μέρα? Πολυ βιαστικός ο γιατρός. Όπως και να χει, εσυ α συνεχίσεις να προσφέρεις και το στήθος σε κάθε γεύμα.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...