Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

βενακι εγω μαλλον δεν θα του ξεκινουσα ακομα φρουτακια, ισως σε ενα μηνα! παντως ειστε θηριακι!! μπραβο στο παιδι!!! θα μας βαλει κατω ολους!!

αααχχχχχχχ !!ελπίζω να προσέχουν και οι δύο το μάριο ε..!!

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμεις εχουμε παιδιατρο απο δευτερα! αναρρωτιεμαι τι οδηγιες θα μας δωσει για φαγητακια! κανονισα κ τελικα ημερομηνια που θα φυγουμε για διακοπες κ φευγουμε 6 αυγουστου!!!!! ανυπομονω!!!!!

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

αααχχχχχχχ !!ελπίζω να προσέχουν και οι δύο το μάριο ε..!!

τον πριγκηπα δεν θα προσεχουν;;;!!!! καλα κ εμεις δεν ειμαστε κ πολυ μεγαλοι!! αφου ειδες, αρχιζουν να εχουν το ιδιο μεγεθος

αααααααααααααααα, αυριο θυμησε μου να σου πω κατι για τον γιατρο που συζητουσαμε προχθες..... οπωσδηποτε!!!!!:!::!::!::!:

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

εμεις εχουμε παιδιατρο απο δευτερα! αναρρωτιεμαι τι οδηγιες θα μας δωσει για φαγητακια! κανονισα κ τελικα ημερομηνια που θα φυγουμε για διακοπες κ φευγουμε 6 αυγουστου!!!!! ανυπομονω!!!!!

:D:D:D:D για που το βάλατε???? αχ άντε μια χαρούλα!!!;););)

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

βενακι εγω μαλλον δεν θα του ξεκινουσα ακομα φρουτακια, ισως σε ενα μηνα! παντως ειστε θηριακι!! μπραβο στο παιδι!!! θα μας βαλει κατω ολους!!

Κ εγώ αυτό λέω..αρχές Σεπτέμβρη θα τον ξεκινήσω..εκτός κ αν ξαφνικά σταματήσει να παίρνει βάρος (μακριά απο μας). Πάντως είναι φανερό ότι το παιδί δν πήρε από μένα..εσύ κ η Ματίνα που έχετε δει τον Άγη καταλαβαίνετε..χαχαχα! Θα σας προστατεύει από τα κακά παιδάκιααα!!! Χιχι το γομαράκι μου! :)

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!

Τι κάνετε?? Πολύ ζέστη βρε κορίτσια όντως. Και ο δικός μου ενω το μεσημέρι κοιμάται μετά από λίγο κλαιει και είναι μούσκεμα.

Πώς τα πάτε?

Εμείς είχαμε παιδίατρο την Τρίτη. Είναι 65 πόντους και 6070 από κιλα. Κάναμε και 2 εμβόλια. Εμεις συνεχίζουμε την υποαλλεργική κρέμα και σε 10 μέρες ξεκινάμε βανίλια. Και 5 Αυγούστου φρούτα το οποίο για αρχή θα είναι μόνο μήλο και σταδιακά θα μπαίνει ένα φρούτο κάθε φορά.

Εμένα κορίτσια μου είπε παρόλο που έχουμε σταματήσει την αποστείρωση, να συνεχίσω να βράζω το νερό για 10 λεπτά μέχρι 1 έτους. Μήπως είναι λίγο υπερβολικό αυτό? Τι να πω δεν ξέρω.

Βρε κορίτσια μπορείτε να γράψετε πόσο είναι σε εσάς η περίμετρος κεφαλιου?

Γιατί φύγαμε πάνω από την ανώτερη καμπύλη και αγχώνομαι.

Βενάκι μήπως είναι λίγο νωρίς για φρούτα για να τα ξεκινήσεις από τον 4ο? Βέβαια ότι σου πει ο παιδίατρος σου.

Εγώ κούκλες στο τέλος της άλλης εβδομάδας μετακομίζω, οπότε θα είμαι χωρίς internet (γιατί θα πάω και σε άλλη εταιρεία) για κανα 2 εβδομάδες. Οπότε όταν θα έχω, θα μπω ξανα και μετά το καλοκαίρι να κανονίσουμε να έρθετε με τους άντρες σας να φάμε όλοι μαζί!

να μαι κι εγωωω

ειμαστε Ναυπλιο αλλά σε λίγο θα την κάνω για το σπίτι.

Κορίτσια, ως δευτερομανούλα θα σας έλεγα ναι μεν να ακούτε τι σας λέει ο γιατρός σας, αλλά μην τα παίρνετε και της μετριτής...

Ειδικά για τη διατροφή, διαβάστε και τί λεει η Αμερικανική ακαδημία παιδιατρικής. Υπάρχουν και site με πολύ ωραίες συνταγες με φαγητά για μωρά. Ειναι γνωστό πως και η ΑΑΠ και ο ΠΟΥ(παγκόσμιος οργανισμός υγείας) προτείνουν αποκλειστικό θηλασμό για 6 μήνες. Είναι οι πιο έγκυροι φορείς. Επίσης πουθενά δε λεει πως πρέπει να φάνε έτιμες κρέμες τα μωρά. Ισα ισα.

Με ποιά λογική όμως θέλουν να σας ξεκινήσουν στερεές τόσο νωρίς;

Αλίκη, αν κατάλαβα καλά, στον 5ο ο μικρός σου θα τρώει 2 γεύματα στερεές; Μου φαίνονται πάρα πολλά για τόσο μικρό παιδάκι.

Το βρασμένο νέρο μέχρι ενός έτους είναι υπερβολή και ανεδαφική σαν οδηγία! Ελεος! Σε λίγο καιρό θα πιάνουν χώμα και θα το βάζουν στο στώμα και θα βράζουμε το νερό;

Γι αυτο σας λεω... ακούτε τους γιατρούς σας, αλλά διαβάστε και τί λεει και κανας άλλος... και βέβαια υπάρχει και η κοινή λογική.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλησπέρα!!!

Τι κάνετε?? Πολύ ζέστη βρε κορίτσια όντως. Και ο δικός μου ενω το μεσημέρι κοιμάται μετά από λίγο κλαιει και είναι μούσκεμα.

Πώς τα πάτε?

Εμείς είχαμε παιδίατρο την Τρίτη. Είναι 65 πόντους και 6070 από κιλα. Κάναμε και 2 εμβόλια. Εμεις συνεχίζουμε την υποαλλεργική κρέμα και σε 10 μέρες ξεκινάμε βανίλια. Και 5 Αυγούστου φρούτα το οποίο για αρχή θα είναι μόνο μήλο και σταδιακά θα μπαίνει ένα φρούτο κάθε φορά.

Εμένα κορίτσια μου είπε παρόλο που έχουμε σταματήσει την αποστείρωση, να συνεχίσω να βράζω το νερό για 10 λεπτά μέχρι 1 έτους. Μήπως είναι λίγο υπερβολικό αυτό? Τι να πω δεν ξέρω.

Βρε κορίτσια μπορείτε να γράψετε πόσο είναι σε εσάς η περίμετρος κεφαλιου?

Γιατί φύγαμε πάνω από την ανώτερη καμπύλη και αγχώνομαι.

Βενάκι μήπως είναι λίγο νωρίς για φρούτα για να τα ξεκινήσεις από τον 4ο? Βέβαια ότι σου πει ο παιδίατρος σου.

Εγώ κούκλες στο τέλος της άλλης εβδομάδας μετακομίζω, οπότε θα είμαι χωρίς internet (γιατί θα πάω και σε άλλη εταιρεία) για κανα 2 εβδομάδες. Οπότε όταν θα έχω, θα μπω ξανα και μετά το καλοκαίρι να κανονίσουμε να έρθετε με τους άντρες σας να φάμε όλοι μαζί!

Εμάς η περίμετρος του κεφαλιού μας είναι 45 εκ. Δν ξέρω αν είναι πολύ, αλλά το θετικό είναι ότι μεγαλώνει. Αυτό έχει σημασία. Γενικώς όμως είμαστε αναπτυγμένοι (κιλά κ ύψος).

Αλικάκι, δν θα ξεκινήσω φρούτα. Εξάλλου μ είπε αν θέλω να το κάνω. Δν το επέβαλε. Οπότε, από Σεπτέμβρη θα βάλουμε στη διατροφή μας τη φρουτόκρεμα. Προς το παρόν, όσο έχω γάλα, θα με ξεζουμίζει το καμάρι μου! ;):D

Και εγώ αυτό για το νερό υπερβολικό το βρίσκω, από τη στιγμή μάλιστα που έχεις σταματήσει την αποστείρωση..Τι να σου πω..Όπως λέει κ η Εύα, σε λίγο θα τρώνε χώμα, το βρασμένο νερό μας μάρανε! χιχι!

Άντε, καλή μετακόμιση κοπέλα μου κ ελπίζω να τα πούμε επιτέλους κ από κοντά. Καλή δύναμη κ καλό κουράγιο! Ο Άγης είναι χωρίς ρεπό εδώ κ 11 μέρες κ θα συνεχίσει έτσι μέχρι τέλος του μήνα. Ελπίζω να μη μ μείνει! Αυτό το σ/κ θα πηγαινοέρχεται στο εξοχικό που έχω έρθει για να κάνω κανα μπανάκι. Φιλάκια!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Κορίτσια πήγα σε καινούρια παιδίατρο,ζύγισε τη μπέμπα και την έβγαλε 6500 (ο προηγούμενος την είχε βγάλει 6200) και μου είπε ότι τα πάμε μια χαρά και να συνεχίσω να θηλάζω κανονικά χωρίς να δώσω συμπλήρωμα.

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

γεια σας κοριτσάκια τι κάνετε???

και εμείς καλά είμαστε!!!εμείς βέβαια είμαστε λίγο αδύνατες και τον τελευταίο μήνα πήρε μόνο 150γρ και είμαστε συνολικά 6 κιλά!!!

και εμάς η παιδίατρος μας είπε να ξεκινήσουμε από τώρα φρούτα και κρέμα αλλά να μην αντικαταστήσουμε κανέναν θηλασμό ακόμα απλώς λίγο λίγο να της δίνω για να μάθει σιγά σιγά γιατί τα μωράκια όχι μόνο πρέπει να μάθουν να τρώνε αλλά και να καταλάβουν ότι τρώγοντας χορταίνουν. μου είπε ότι αυτό μπορεί να πάρει καιρό αλλά το πάμε χαλαρά!!!βέβαια έχει πλάκα η μικρή πιπιλάει το κουτάλι όταν της δίνω ρυζάλευρο και ξινίζει τα μούτρα της στο μήλο!!!έχει και προτιμήσεις!!!πήραμε και μαγιό ξεθάψαμε και το παλιό σωσίβιο της μαίρης και περιμένουμε τον αύγουστο να την βουτήξουμε!!!η μαίρη ανυπομωνεί μαμά να έρθει η μπέμπα μπλουμ???μέχρι και τραγουδάκι της λέει ααα μπέμπα μπλουμ ααα μαίρη μπλουμ!!!αααα και το άπαιχτο τους πήρα ίδιο μαγιό την κιτυ την γατούλα!!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

Ειπα να μπω να δω τι κανετε, και να σας πω τι κανουμε κ εμεις!

Ειμαι καλο κοριτσι ομως γιατι καθισα και διαβασα ολα οσα εχω χασει... μου πηρε 2 1/2 ωρες

Μου λειψατε. Εχω παρακατω ενα καρο σχολια μαζεμενα οποτε θα σας πω σε επομενο μηνυμα τα δικα μας!

Και το αλλο που κανει τωρα τελευταια σας το πα? Δε σας το πα! Οταν τρωει και χορταινει (και δεν εχει αποκοιμηθει) αφηνει το στηθος μου με κοιταει και μου χαμογελαει!!! Αααα και οταν τρωει βαζει τα χερακια του μπροστα του και τα πιανει σαν να κανει προσευχουλα!

Αυτο το κανει και ο θάνος μου! Αλλα δεν το κανει μονο εφοσον χορτασει αλλα και ενδιαμεσα και με κουφαινει! Τα χερακια προσευχουλα επισης...

Α, ο δικος σου ειναι ο πιο μπαμπατσικος (τι σημαινει???)και με διαφορα! Εμας την προηγουμενη βδομαδα ηταν 62,5 ποντους και 6,200 σε κιλα. Εμενα παλι εχουν αρχισει να πονανε τα γονατα μου!

Εμενα ηταν 63 + 6700 στις 23/6 ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΓΟΝΑΤΑ ΠΟΝΑΝΕ!!! ΓΙΑΤΙ? ΑΠΟ Α-ΓΥΜΝΑΣΙΑ' ? ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΜΟΝΟ ?

QUOTE=chris83;1078952]

Ειναι οπως εμενα που με ρωτανε κοπελες αν πονεσα στη γεννα και τις λεω: "Ενταξει, ποναει... αλλα ειναι λιγη ωρα μονο... Ε, δεν ειναι οτι δεν υποφερεται!..." ενω στην πραγματικοτητα καπου κοντα στην 5 διαστολη φωναζα: " Που ειναι ο αναισθησιολογοοοοος? Ακόοοοοοοομα? Επρεπε να κοιμαται με τα ρουχα για να ερθει πιο γρηγορα!!! Θα πεθανωωωωωωωωω! Δεν αντεχωωωωωωω" :lol::lol::lol:

Καλα Χρυσανθη μου ετσι οπως τα λες γελαω μονη μου μεσημεριατικα, πραγμα που το χαιρομαι, γιατι εχω να γελασω πολλα χρονια... η μονη χαρα μας ειναι ο Θανος μας! Γελασα ιδιαιτερα με την περιγραφη του κοντου κουρεματος που σου εκανε η μητερα σου. Νασαι καλα κοριτσι μου!!!!!!!!! χχχ

Πιανω κουβεντα με τη γειτονισα και μου λεει πως πρεπει να παρει μπιμπερο. "Καποια στιγμη πρεπει! Στο κατω κατω ως ποτε θα θηλαζεις?"

Εγω: Α, δεν ξερω, εως οποτε!

Γειτονισσα: Ε, ποσο... ενα χρονο.... μετα θα πρεπει να παρει μπιμπερο...

Εγω: Δε νομιζω να το σταματησω στο χρονο... Θα δω βεβαια αλλα μαλλον θα τον αφησω για οσο θελει...

Εκει ηταν που η πεθερα μου κοντεψε να παθει εγκεφαλικο!!! :lol::lol::lol:

Τι κολλημα ειναι αυτο να μας κοψουν τον θηλασμο???

Μα καλα ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ???

Μα κι εγω σε αυτο υπολογοζω... οτι σε κανα διμηνο θα αρχισουμε το εκπ. ποτηρακι.;)

Τι εννοεις?????? Τι θα πινει απο το εκπαιδευτικο?

Εμένα κορίτσια δε με υποστηρίζει κανένας με το θηλασμό.Όλοι έχουν εξυψώσει το ξένο γάλα και το μητρικό το έχουν για πέταμα.Όλη την ώρα μου λένε ότι το γάλα μου είναι αραιό και ότι η μπέμπα δε χορταίνει και δεν παίρνει βιταμίνες.Πρώτη φορά βλέπω γυναίκα να θέλει τόσο φανατισμένα να θηλάσει και να μη την υποστηρίζει κανένας.Τελικά έχω καταφέρει να θηλάζω αποκλειστικά εδώ και 3μιση μήνες.Το μωράκι μου δεν έχει πιει ούτε χαμομήλι, ούτε νερό,ούτε ντεπόν,μόνο το γάλα της μανούλας. Ελπίζω να κάνω το σωστό...

Τελικά έχουν δίκιο αυτοί που λένε ότι γίνεται αυτό που θέλει η μάνα,αν θέλει να θηλάσει θα θηλάσει!

Συγχαρητηρια Μαρακι!!! Μην ακους κανεναν... ΕΜΠΑΙΝΕ! Ο κοσμος ειναι άσχετος και κακος... διαβασα και τις περιπετειες με τον παιδιατρο... τι απαραδεκτα πραγματα... μπραβο και παλι στο κουραγιο σου που το πολεμας και δεν σε παιρνει απο κατω!

γεια σας!!

στηριζεται ανεξαρτητος κ παιζει με τα παιχνιδακια του! ειναι γλυκας!

αντε να κανονισουμε καμια συναντηση!!

Φοβερος! Εμενα ειναι τωρα 4 +3w αλλα οταν τον αφηνω, γκρεμίζεται!

Κορίτσια πήγα σε καινούρια παιδίατρο,ζύγισε τη μπέμπα και την έβγαλε 6500 (ο προηγούμενος την είχε βγάλει 6200) και μου είπε ότι τα πάμε μια χαρά και να συνεχίσω να θηλάζω κανονικά χωρίς να δώσω συμπλήρωμα.

;)

Λοιπον, τα νεα μας!

ναι εχουμε σαλια πολλα και κατω σαν να ειναι πρησμενα τα ουλα προς την μερια τις γλωσσας.. 2 δοντακια φαινονται να ερχονται, δεν εχουν σκασει ακομα.

Εδω και 3 μερες βασανιζομαστε, αν μπορουσαμε να βαλουμε και τις 2 μπουνιτσες στο στομα... θα το ειχαμε κανει, αλλα το παλευουμε.

Μαλλον ειμαι πολυ χαλαρη μανουλα και δεν πολυ-αγχωνομαι, ψυχραιμια βλεπω. Ο γιατρος ειπε φρουτα απο τον 5ο αλλα και εγω μαλλον μετα τον 6ο με βλεπω να τα ξεκιναω, Σεπτεμβρη.

Ειμαι και πιο ψυχραιμη οταν στο δρομο η στο σ/μ μας πιανουν τα ποδαρακια και τα μπρατσακια.... στα χερακια ομως δαγκωνω.. τοσο που τους τρομάζω και φευγουν...χαχαχ "ΟΟΟΟχι τα χερακια σας παρακαλω, γιατι τα βαζει στο στομα" Το όχι ειναι τόοοσο δυνατο και στρατιωτικο... που το σε παρακαλω... χανεται

Δεν ξερω ποσο θα θηλασω, μεχρι τωρα ομως το παμε αποκλειστικα, με εξαιρεση καποια Kindertee που ηπιαμε τον χειμωνα για την κοιλιτσα μας. Εσεις πως το βλέπετε?

Θα γυρισω δουλεια τον Σεπτεμβρη... οσες εχετε γυρισει, πως το παλευετε? Θηλάζετε ακομα?

Ειναι μυωδες παιδι και ο παιδιατρος λεει οτι θα περπατησει γρηγορα.

Τωρα που κανει ζεστη δεν υπαρχει προγραμμα φαγητου... τρωει και καθε 1 ώρα... ισως απο διψα γιατι νερο εχω ακουσει στον αποκλειστικο θηλασμο καλο ειναι να μην δινεις...

Τα βραδια εχουμε και εμεις ενα 5-7 ωρο σιγουρο, αναλογα, αλλαζει καποιες μερες.

Εχει αρχισει και μου γυριζει σβουρα (σαν να τον στιβεις σαν σφουγγαροπανο ενα πραγμα) μεσα στο ρηλαξ, γκρινιάζοντας, οταν θελει να βγει, και αυτο ειναι συχνο.

Κοιμαται στο κρεββατακι και στο δωματιο του απο 3 μηνων και τον παιρνω μετα τον πρωινο θηλασμο στο κρεββατι μας (6-8 το πρωι) μεχρι να σηκωθω, το οποιο εξαρταται απο το τι νυχτα ειχαμε. Εχω σηκωθει και 10 και 11 και ο Θανος κυριος, κοιμαται μαζι μου και σπανια με ενοχλει. Οταν ξυπναει μου μιλαει eh...ehh...aou ou και κατι αλλα ακαταλαβιστικα χιχιχι

Βαπτιση Οκτωβρη σε στενο οικογενειακο κυκλο σε νησι. Οπωτε προσλητηρια για την πλακα του θεματος θα κανουμε με Pc και laser εκτυπωτη, μονο μπομπονιερες θα διαλεξω και θα μοιρασω και σε τριτους (φιλους συνεργατες κλπ) τα υπολοιπα Σεπτεμβρη. Απλα ρουχαλακια θα παρουμε οχι αυστηρα Βαπτιστικα... το οικονομικο θεμα ειναι θεμα! Αν ξερετε κατι οικονομικο... παρακαλω ενημερωστε με!

Υπνους μεσα στην ημερα ριχνει 2 σιγουρα συνηθως 3 (απο 1-1 1/2 ωρα) και σπανια 4.

Αυτα! Αν θυμηθω κατι αλλο θα σας το πω... απλα...

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ????? ΟΣΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΑΘΗΝΑ?

ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΧ ΤΕΤΑΡΤΗ 20/7?

δεν ξερω αν εχετε βρεθει εκτος της Μαριας και της Ματινας, (απο οσο εχω διαβασει, οχι....)

Φιλακια κοριτσια!

Βενια, ο μικρος μου εβλεπε την φατσουλα του δικου σου στην οθονη (ναι την τοσο μικρη) και καρφωθηκε και του χαμογελουσε!

Άρα μας συμπάθησε να φανταστώ...χεχε!

Άντε να βρεθούμε! Εγώ έχω συναντηθεί 2 φορές με Ματίνα κ Μαρία γτ μένουμε κοντά!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Μια χαρούλα Μαράκι! Τώρα ανέβηκες κ ψυχολογικά να φανταστώ..Γενικώς, κοίτα να μην επηρεάζεσαι γτ τα μωρά τα καταλαβαίνουν όλα..

Όταν είμαστε εμείς χαρούμενες, είναι κ αυτά κ όταν είμαστε λυπημένες, εκείνα είναι γκρινιάρικα κ κακόκεφα!

Το έχουμε ξαναπεί...η κόρη σου πάει για μοντέλο! ΤΕΛΟΣ!

Φιλάκια!!!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...