Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Καλησπέρα μανούλες

αυριο πρωί φεύγουμε για Κέρκυρα, οπότε για λίγες μέρες δεν θα σας γράψω καθόλου. Πάμε στο γάμο της νονάς μας :D Αφήνουμε τον μπαμπά να τρέχει στο Πήλιο για δουλειές και εγω θα πάρω τα παιδιά και τη μάνα μου και θα πάμε στο γάμο.Ε μαααααα! Σιγά μην έχανα το γάμο της κωλητής μου! Είναι και εγκυούλα στον 8ο...

Η μπεμπού μασουλάει τα χέρια ακατάπαυστα! Στο στωματάκι της πρόσεξα πως στα κάτω ούλα, αχνοφαίνονται ήδη 2 δοντάκια. Οχι πως έχουν φυτρώσει... ουτε νομίζω πως θα βγούν σύντομα... αλλά πολύ σάλιο και πολύ ματσούλημα.

Εμεις τα απογεύματα κατεβαίνουμε παραλία. Φαντάζεστε πανηγύρι! Να κουβαλάω τη μπέμπα στο ριλάξ, την τσάντα με τα κουβαδάκια και τον Ιωνα να κρατιέται απο κάπου για να διασχίσουμε το δρόμο. Μέχρι τώρα καλά την παλεύουμε :D

Βρε Εύα μ πως θα την παλέψεις με τόσες ώρες ταξίδι?

Όπως κ να'χει..καλά να περάσετε! Να ζήσουν τα παιδιά κ με το καλό να έρθει το μωράκι τους!

Περιμένουμε νέα από βδομάδα! :)

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες και τα μπεμπάκια!!

Τι κάνετε?

Έχω λίγο χαθεί, αλλά είμαστε σε φάση ανακαίνισης - μετακόμισης και δεν προλαβαίνω καθόλου να μπω γιατί όλη την ώρα τσακώνομαι με μαστόρια.

Πώς είστε?? Όλες καλά???

Εμένα ο μπεμπάκος μου εδώ και 3 εβδομάδες έχει πάρει μόνο 140 γρ.

Έχω προσπαθήσει να του δώσω ξένο το οποίο αρνείται κατηγορηματικά. Άλλαξα 3 γάλατα μήπως και του αρέσει κάποιο αλλά τίποτα. Τελικά όμως δεν ηταν θέμα γεύσης αλλά μπιμπερο μιας και ούτε το δικό μου από μπιμπερο πίνει..

Σήμερα που μίλησα με την παιδίατρο, μου είπε να του ξεκινήσω μία κρεμούλα την allergy care της nutricia την οποία να φτιάχνω ή με υποαλλεργικό γάλα ή με δικό μου. Και να του δίνω σε ένα γεύμα 1-2 κουταλιες και μετά στήθος.

Το έχω πάρει απόφαση: θα θηλάζω μέχρι να πάει φαντάρος.

Και τώρα κορίτσια με την μετακόμιση είναι δράμα η κατάσταση.

Κατά τα άλλα καλά.

Τρώει τα χέρια του συνέχεια και πολύ σάλιο βρε παιδάκι μου. Τι κακό και αυτό. Με τον ύπνο δεν έχουμε πρόβλημα. Πάει στην κούνια του και το μεσημέρι και το βράδυ. Και την νύχτα κοιμάται σερι από τις 22:00-23:00 μέχρι τις 8:00-9:00. Μια χαρά δεν μπορώ να πω. Δόξα ο Θεός.

Αχ κορίτσια θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί σας.

Έκανα κάτι πάρα πολύ κακό σήμερα το οποίο με έχει γεμίσει με απίστευτες τύψεις και φοβίες.

Είχαμε πάει το απόγευμα για καφέ με τον άντρα μου σε μια καφετέρια που πάμε εδώ κοντά στο σπίτι. Έρχεται λοιπόν η σερβιτόρα (δεν την είχαμε ξαναδει) και μας ρωτάει για τον μπέμπη πόσων μηνών είναι. Της λέμε λοιπόν πόσο είναι και μετά έρχεται κοντά στον μπέμπη και αρχίζει και τον χαιδεύει. Και μας λέει: μπορώ να τον πάρω αγκαλίτσα? Και της λέω ναι. Κορίτσια μόλις τον πήρε τρελάθηκα. Με έλουσε κρύος ιδρώτας και έπαθα πανικο. Αυτή του μίλαγε γλυκά και του φίλαγε το χερακί και εγώ ήμουν σε κατάσταση τρελη. Μετα από λίγο μας τον έδωσε πάλι πίσω.

Κορίτσια τι έκανα??? Νιώθω τόσο απαίσια και ανεύθυνη μάνα.

Τι μάνα είμαι εγώ μπορείτε να μου πείτε?? Πώς το έκανα αυτό. Από εκείνη την ώρα έχω τρελαθεί και δεν μπορώ να συνέλθω καθόλου.

Φοβάμαι τόσο μη μου πάθει τίποτα. Δεν με νοιαζει για μένα. Να πάθω όλα τα κακα. Το παιδάκι μου μόνο να μην πάθει τίποτα και να μην του κάνουν τίποτα.

Φιλενάδες μου καλές νιώθω απαίσια με αυτό που έκανα. Αχ σας παρακαλώ πείτε μου κάτι γιατί κοντεύω να τρελαθω.

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες και τα μπεμπάκια!!

Τι κάνετε?

Έχω λίγο χαθεί, αλλά είμαστε σε φάση ανακαίνισης - μετακόμισης και δεν προλαβαίνω καθόλου να μπω γιατί όλη την ώρα τσακώνομαι με μαστόρια.

Πώς είστε?? Όλες καλά???

Εμένα ο μπεμπάκος μου εδώ και 3 εβδομάδες έχει πάρει μόνο 140 γρ.

Έχω προσπαθήσει να του δώσω ξένο το οποίο αρνείται κατηγορηματικά. Άλλαξα 3 γάλατα μήπως και του αρέσει κάποιο αλλά τίποτα. Τελικά όμως δεν ηταν θέμα γεύσης αλλά μπιμπερο μιας και ούτε το δικό μου από μπιμπερο πίνει..

Σήμερα που μίλησα με την παιδίατρο, μου είπε να του ξεκινήσω μία κρεμούλα την allergy care της nutricia την οποία να φτιάχνω ή με υποαλλεργικό γάλα ή με δικό μου. Και να του δίνω σε ένα γεύμα 1-2 κουταλιες και μετά στήθος.

Το έχω πάρει απόφαση: θα θηλάζω μέχρι να πάει φαντάρος.

Και τώρα κορίτσια με την μετακόμιση είναι δράμα η κατάσταση.

Κατά τα άλλα καλά.

Τρώει τα χέρια του συνέχεια και πολύ σάλιο βρε παιδάκι μου. Τι κακό και αυτό. Με τον ύπνο δεν έχουμε πρόβλημα. Πάει στην κούνια του και το μεσημέρι και το βράδυ. Και την νύχτα κοιμάται σερι από τις 22:00-23:00 μέχρι τις 8:00-9:00. Μια χαρά δεν μπορώ να πω. Δόξα ο Θεός.

Αχ κορίτσια θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί σας.

Έκανα κάτι πάρα πολύ κακό σήμερα το οποίο με έχει γεμίσει με απίστευτες τύψεις και φοβίες.

Είχαμε πάει το απόγευμα για καφέ με τον άντρα μου σε μια καφετέρια που πάμε εδώ κοντά στο σπίτι. Έρχεται λοιπόν η σερβιτόρα (δεν την είχαμε ξαναδει) και μας ρωτάει για τον μπέμπη πόσων μηνών είναι. Της λέμε λοιπόν πόσο είναι και μετά έρχεται κοντά στον μπέμπη και αρχίζει και τον χαιδεύει. Και μας λέει: μπορώ να τον πάρω αγκαλίτσα? Και της λέω ναι. Κορίτσια μόλις τον πήρε τρελάθηκα. Με έλουσε κρύος ιδρώτας και έπαθα πανικο. Αυτή του μίλαγε γλυκά και του φίλαγε το χερακί και εγώ ήμουν σε κατάσταση τρελη. Μετα από λίγο μας τον έδωσε πάλι πίσω.

Κορίτσια τι έκανα??? Νιώθω τόσο απαίσια και ανεύθυνη μάνα.

Τι μάνα είμαι εγώ μπορείτε να μου πείτε?? Πώς το έκανα αυτό. Από εκείνη την ώρα έχω τρελαθεί και δεν μπορώ να συνέλθω καθόλου.

Φοβάμαι τόσο μη μου πάθει τίποτα. Δεν με νοιαζει για μένα. Να πάθω όλα τα κακα. Το παιδάκι μου μόνο να μην πάθει τίποτα και να μην του κάνουν τίποτα.

Φιλενάδες μου καλές νιώθω απαίσια με αυτό που έκανα. Αχ σας παρακαλώ πείτε μου κάτι γιατί κοντεύω να τρελαθω.

Καλά, δν θα το πιστέψεις! Ήθελα να σου στείλω μνμ πριν από λίγο να σε ρωτήσω πως πάτε με τη μετακόμιση, τι κάνει ο μπέμπης κλπ...κ είδα το μνμ σου!

Το έπλυνες μετά το χεράκι του? Καλά, δν πιστεύω ότι θα πάθει κάτι το μωρό..απλά ρωτάω.

Μην αισθάνεσαι έτσι, εσύ ήσουν ευγενική..που να περίμενες ότι η άλλη θα άρχιζε τα φιλιά κ τις αγκαλιές?! Μην φρικάρεις!

Αλλαγή θέματος..πότε να σου έρθουμε για επίσκεψη?:tongue::tongue::tongue:

qSDMp3.png

SRy9p2.png

γεια σας κορίτσια!

σας γράφω αισίως από το καινούριο σπίτι. φρίκη η μετακόμιση με τόσο μικρό μωρό, είναι αδύνατον να κάνεις δουλείες σε γρήγορο ρυθμό με αποτέλεσμα να μην έχω ξεμπερδέψει ακόμα. είχε και ένα σωρό προβλήματα το σπίτι με αποτέλεσμα να με καθυστερεί και αυτό. και σαν να μη μου έφτανε η κούραση μου, είδα στα κακά του μικρού αίμα! κόνταψα να τρελαθώ. για να μην πολυλογώ φαίνεται πως ο μικρούλης μου εμφάνισε αλλεργία στο γάλα αγελάδας που εκδηλώνεται με αυτό το σύμπτωμα. ακόμα όμως δεν είμαστε σίγουροι. πρέπει να του κάνω εξέταση αίματος και εγώ κάνω αυστηρότατη αποχή από οτιδήποτε περιέχει γάλα ή ίχνη γάλακτος...και περιμένουμε να δούμε πώς θα πάει...

έχω τρελό άγχος να σιγουρευτούμε για τη διάγνωση αφενός και για το αν θα τα καταφέρω με αυτή τη διατροφή. ας είναι καλά το μωράκι μου όμως και θα κάνω ό,τι μπορώ.

σας φιλώ όλες, καλό βράδυ

iiAs.png

9JCHp3.png

Κορίτσια αυτό που έπαθα δεν υπάρχει.Προχτές το πρωί πήγα στο ικα για τα εμβόλια.Εκεί υπήρχε μόνο το πενταπλό και όπως μου είπε ο γιατρός εκεί,το εμβόλιο για την ηπατίτιδα είχε τελειώσει.Το απόγευμα πήγα στο γιατρό που παρακολουθεί τη μπέμπα για τη μηνιαία εξέταση και για να κάνει στη μικρή το εμβόλιο για ηπατίτιδα.Μόλις του είπα ότι το πρωί πήγα στο ικα για τα εμβόλια,με κοιτάει με ένα βλέμμα και μου λέει "τότε τι ήρθες να κάνεις εδώ;"...πρώτο σοκ!Δεν υποτίθεται ότι κάθε μήνα πρέπει να πηγαίνουμε τα μωρά για εξέταση;Τέλος πάντων,το δεύτερο σοκ δεν άργησε να έρθει.Έφτασε η ώρα για να ζυγίσει τη μπέμπα...δεν την έβαλε πάνω στη ζυγαριά για μωρά,ανέβηκε αυτός σε μια ζυγαριά,τη μηδένισε και μου είπε να του δώσω να κρατήσει τη μπέμπα.Η ζυγαριά στην αρχή έδειχνε διάφορες τιμές μέχρι να σταθεροποιηθεί. Έδειξε 6,2 μετά δείχνει 6,4 και ο γιατρός κατεβαίνει πριν σταθεροποιηθεί η ζυγαριά και μου λέει ότι το παιδί έχει πάρει μόνο 350 γραμμάρια (σύμφωνα με το 6,4 η μπέμπα πήρε 550 γραμμάρια που δε νομίζω να είναι τόσο άσχημα) και πρέπει οπωσδήποτε να της δώσω συμπλήρωμα 2 φορές τη μέρα, απόγευμα και βράδυ (το βράδυ τρώει το πιο πολύ γάλα από μένα,από τα πιο μεγάλα γεύματα).Μα του λέω έχω αρκετό γάλα,το στήθος μου δεν προλαβαίνει να ξεπρηστεί μέσα στη μέρα...και τι λέτε να μου απάντησε...να βγάζω το γάλα μου για να μην πάθω καμία μαστίτιδα.Δηλαδή να πετάω το δικό μου γάλα και να της δίνω σκόνη;Μόλις γύρισα σπίτι πήρα τηλέφωνο μια άλλη παιδίατρο που θα εξετάση τη μπέμπα την άλλη βδομάδα. Μέχρι τότε συνεχίζουμε κανονικά με το θηλασμό. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ...

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια αυτό που έπαθα δεν υπάρχει.Προχτές το πρωί πήγα στο ικα για τα εμβόλια.Εκεί υπήρχε μόνο το πενταπλό και όπως μου είπε ο γιατρός εκεί,το εμβόλιο για την ηπατίτιδα είχε τελειώσει.Το απόγευμα πήγα στο γιατρό που παρακολουθεί τη μπέμπα για τη μηνιαία εξέταση και για να κάνει στη μικρή το εμβόλιο για ηπατίτιδα.Μόλις του είπα ότι το πρωί πήγα στο ικα για τα εμβόλια,με κοιτάει με ένα βλέμμα και μου λέει "τότε τι ήρθες να κάνεις εδώ;"...πρώτο σοκ!Δεν υποτίθεται ότι κάθε μήνα πρέπει να πηγαίνουμε τα μωρά για εξέταση;Τέλος πάντων,το δεύτερο σοκ δεν άργησε να έρθει.Έφτασε η ώρα για να ζυγίσει τη μπέμπα...δεν την έβαλε πάνω στη ζυγαριά για μωρά,ανέβηκε αυτός σε μια ζυγαριά,τη μηδένισε και μου είπε να του δώσω να κρατήσει τη μπέμπα.Η ζυγαριά στην αρχή έδειχνε διάφορες τιμές μέχρι να σταθεροποιηθεί. Έδειξε 6,2 μετά δείχνει 6,4 και ο γιατρός κατεβαίνει πριν σταθεροποιηθεί η ζυγαριά και μου λέει ότι το παιδί έχει πάρει μόνο 350 γραμμάρια (σύμφωνα με το 6,4 η μπέμπα πήρε 550 γραμμάρια που δε νομίζω να είναι τόσο άσχημα) και πρέπει οπωσδήποτε να της δώσω συμπλήρωμα 2 φορές τη μέρα, απόγευμα και βράδυ (το βράδυ τρώει το πιο πολύ γάλα από μένα,από τα πιο μεγάλα γεύματα).Μα του λέω έχω αρκετό γάλα,το στήθος μου δεν προλαβαίνει να ξεπρηστεί μέσα στη μέρα...και τι λέτε να μου απάντησε...να βγάζω το γάλα μου για να μην πάθω καμία μαστίτιδα.Δηλαδή να πετάω το δικό μου γάλα και να της δίνω σκόνη;Μόλις γύρισα σπίτι πήρα τηλέφωνο μια άλλη παιδίατρο που θα εξετάση τη μπέμπα την άλλη βδομάδα. Μέχρι τότε συνεχίζουμε κανονικά με το θηλασμό. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ...

Καλησπέρα κορίτσια πρωτα απ όλα ας απαντήσω στην Μαρία. Μαρία μου μην ακούς τις μα*%#$κιες που σου πε ο παιδίατρος. Καλά το ζύγισμα που έκανε στο παιδί ήταν απαράδεκτο! Για όνομα του θεού! Μιλάμε για κομπογιανίτη! Εδω τα ζυγίζουμε τα μωρά σε ζυγαριές ακριβείας και αυτός έκανε τέτοια μέτριση; Και μάλιστα έβγαλε και συμπέρασμα πως πρέπει να δώσεις συμπλήρωμα! Αν μπορείς να τον αλλάξεις, κάνε το άμεσα! Ακόμα και αν το παιδάκι σου δεν πήρε τόσο βάρος σε ένα μήνα δε λέει τίποτα απολύτως! Κοίτα σε ποιά καμπύλη βρίσκεται στο βιβλιάριο υγείας. Αν δεν έχει αλλάξει καμπύλη ανάπτυξης, δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να δώσεις ξένο γαλα. Κοιτα πρώτα το βιβλιάριο υγείας σε παρακαλώ! Μή δώσεις στο μικρό σου ξένο χωρίς λόγο επειδή ένας ανεύθυνος γιατρός τσαντίστικε που έκανες αλλού το εμβόλιο. Μην στεναχωριέσαι καθόλου. Συνέχισε να θηλάζεις και πες μου σε παρακαλώ τα της καμπύλης.

Στα δικά μου τωρα, γυρίσαμε το απόγευμα απο Κέρκυρα! Περάσαμε πολύ ωραία κορίτσια. Με την οδήγηση μια χαρά τα πήγα. Οκ ήταν κουραστικό, αλλά ουσιαστικά ήταν άνετα. Απο Κόρινθο- Ηγουμενίτσα έκανα 6ώρες με μια στάση για φαί και τάισμα τη μικρή. Καθόλου άσχημα δηλαδή. Και με τα παιδιά μια χαρά. Καλά θήλασα παντύ! Στο γάμο, στο τραπέζι, στο Λιστόν, στην παραλία... Μια ιδέα είναι όλα τελικά :D

jJUhp3.png

kqZXp3.png

γεια σας!!

καλα ειστε ολες;;

εδω κ εμεις! η αληθεια ειναι οτι πολυ συχνα μπαινω κ διαβαζω νεα αλλα δεν γραφω! εμεις καλα ειμαστε! στον ερωτα μας με τον μπεμπουλη! ξεκινησε να καθεται μονος του κοριτσια! στηριζεται ανεξαρτητος κ παιζει με τα παιχνιδακια του! ειναι γλυκας!

αντε να κανονισουμε καμια συναντηση!!

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

γεια σας!!

καλα ειστε ολες;;

εδω κ εμεις! η αληθεια ειναι οτι πολυ συχνα μπαινω κ διαβαζω νεα αλλα δεν γραφω! εμεις καλα ειμαστε! στον ερωτα μας με τον μπεμπουλη! ξεκινησε να καθεται μονος του κοριτσια! στηριζεται ανεξαρτητος κ παιζει με τα παιχνιδακια του! ειναι γλυκας!

αντε να κανονισουμε καμια συναντηση!!

Α πα πα! Απο τώρα κάθεται ο μικρός σου; Ο Ιωνας θυμάμαι κάθησε μόνος του 6.5μηνών περίπου. Η μπέμπα μου απο εχθές γυρνάει μπρούμιτα και λυγίζει γονατάκια . Πολύ γέλιο! Ββεβαια μετά δεν μπορεί να γυρίσει πάλι και αρχίζει να διαμαρτήρεται :P

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Την αλλη φορα να σου το μετρησει με το ματι... Τι μετρηση ειναι αυτη? Μπακαλης ειναι? Ευκαιρια μου φαινεται ψαχνει για να σου πασαρει το ξενο.

v9gkhg0kf9drps4b.png

Καλημέρα κορίτσια

γυρισα λοιπόν εχθές απο Κέρκυρα. Οπως ήδη είπα, το ταξίδι ήταν μια χαρά. Δεν πολυκουράστηκα με την οδήγηση. Η μπεμπού κοιμώταν συνέχεια ουσιαστικά ενώ ο Ιωνας μίλαγε συνέχεια ουσιαστικά :tongue:

Περάσαμε πολύ ομορφα.

Ειχαμε όμως και τα απρόοπτα. Πέμπτη πρωί που φεύγαμε για πάνω, με πόναγε το μάτι μου. Τελικά ειχε αρχίσει να βγαίνει κριθαράκι. Αρχισα λοιπόν θεραπεία. Το Σάββατο το μάτι μου τούμπανο! Τελικά πάντως περνάει. Επίσης την Πέμπτη μου παρουσιαστηκε κάποιος φραγμένος πόρος. Πόνος, κοκκινίλα στο στήθος... έβαλα όμως τη μπεμπού να θηλάσει πιο πολύ απο εκείνο το στήθος και ξεπεράστηκε και αυτό γρήγορα.

Η Κέρκυρα, άδεια! Μόνο η πολη είχε κάποια κίνηση αλλά βρε παιδί μου, Παρασκευή και Σάββατο βράδυ να μην κυκλοφορεί ψυχή!

Εμείς πάντως περάσαμε πολύ καλά!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Όταν γεννήθηκε η μπεμπούλα στο ύψος ήταν στην πρώτη καμπύλη και στο βάρος στην τρίτη.Τους τελευταίους 2 μήνες στο ύψος είναι πάνω από την πρώτη καμπύλη,ενώ με το βάρος τον πρώτο μήνα πήγε από την τρίτη στη δεύτερη καμπύλη,τον δεύτερο και τρίτο μήνα ήταν ανάμεσα στη δεύτερη και στην τρίτη καμπύλη και τώρα στον τέταρτο μήνα είναι πάλι στην τρίτη καμπύλη στην οποία ήταν και όταν γεννήθηκε.Η καινούρια παιδίατρος θα την εξετάσει μέσα στη βδομάδα.Μέχρι πότε θα πηγαίνουμε τα μωρά κάθε μήνα για εξέταση?

Όταν γεννήθηκε η μπεμπούλα στο ύψος ήταν στην πρώτη καμπύλη και στο βάρος στην τρίτη.Τους τελευταίους 2 μήνες στο ύψος είναι πάνω από την πρώτη καμπύλη,ενώ με το βάρος τον πρώτο μήνα πήγε από την τρίτη στη δεύτερη καμπύλη,τον δεύτερο και τρίτο μήνα ήταν ανάμεσα στη δεύτερη και στην τρίτη καμπύλη και τώρα στον τέταρτο μήνα είναι πάλι στην τρίτη καμπύλη στην οποία ήταν και όταν γεννήθηκε.Η καινούρια παιδίατρος θα την εξετάσει μέσα στη βδομάδα.Μέχρι πότε θα πηγαίνουμε τα μωρά κάθε μήνα για εξέταση?

Νορμαλ μου φαίνεται η διακυμανση του βαρους της. Πολύ καλά κάνεις που την πας και σε άλλο γιατρό. Βασικά τα μικρά μέχρι τον 6ο πηγαίνουν ανα μήνα στο γιατρό λόγω των εμβολίων. Αν θυμάμαι καλά, μετά δεν είναι τόσο συχνά.

Οπως και να χει η μικρή σου είναι μέσα στις καμπύλες και μάλιστα στα υψηλότερα επίπεδα ανάπτυξης. Εγω στη θέση σου δνε θα ανυσηχούσα. Ο Ιωνας απο 6 μηνών και μετά έπεσε πολύ στις καμπύλες ανάπτυξης, αλλά όχι κάτω απο το κατώτατο όριο.Κανείς γιατρός δεν μου είπε ποτέ πως πρέπει να ανυσησυχώ.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Νορμαλ μου φαίνεται η διακυμανση του βαρους της. Πολύ καλά κάνεις που την πας και σε άλλο γιατρό. Βασικά τα μικρά μέχρι τον 6ο πηγαίνουν ανα μήνα στο γιατρό λόγω των εμβολίων. Αν θυμάμαι καλά, μετά δεν είναι τόσο συχνά.

Οπως και να χει η μικρή σου είναι μέσα στις καμπύλες και μάλιστα στα υψηλότερα επίπεδα ανάπτυξης. Εγω στη θέση σου δνε θα ανυσηχούσα. Ο Ιωνας απο 6 μηνών και μετά έπεσε πολύ στις καμπύλες ανάπτυξης, αλλά όχι κάτω απο το κατώτατο όριο.Κανείς γιατρός δεν μου είπε ποτέ πως πρέπει να ανυσησυχώ.

Σ'ευχαριστώ πολύ που με καθησυχάζεις.

Όταν την εξετάσει η άλλη παιδίατρος θα σας πω νεότερα. Μακάρι να με στηρίξει τουλάχιστον αυτή με το θηλασμό.

Που είστε όλες χαμένες οέο???

Πολύ ζέστη ρε κορίτσια κ μικρός δν την πολυπαλεύει...θα του πάρω ένα μαγιώ κ θα τον χώνω στο μπάνιο του να πλατσουρίζει τώρα που θα πάμε στο εξοχικό. Εξάλλου το γουστάρει πολύ!!! Αύριο πάμε για ΠΣΚ, αλλά επειδή κ εκεί έχουμε ίντερνετ, θα μπαίνω...

Λοιπόν, σμρ πήγαμε γιατρό κ είμαστε 67 πόντους κ 7400. Καλέ τι ρούχα πρέπει να του πάρω? Τα εσωρουχάκια για 6 μηνών που του πήρα ήταν για 68 εκ. ύψος κ αυτός ούτε 4,5 δν είναι! Πάλι για κανα μήνα το πολυ θα τα βάλει...:rolleyes:

Πάμε καλά κ μάλιστα ο γιατρός είπε ότι ίσως να μη χρειαστεί να φάει καθόλου κρέμα, αλλά μόνο φρουτόκρεμα, την οποία μας πρότεινε αν θέλουμε να του δώσουμε από τώρα, αλλά εγώ δεν ξέρω...Να συνεχίσω αποκλειστικά θηλασμό ή να του δώσω φρουτόκρεμα...?

Επίσης, μας είπε να του δίνουμε κ λίγο νερό τώρα που κάνει ζέστη. Αυτό έχω δει να το ζητάει ο μικρός, σα να διψάει, γτ όταν τον κάνουμε μπάνιο προσπαθεί να γλύψει κ είναι συνέχεια με τη γλώσσα έξω. Επίσης, το νερό να είναι από τη βρύση κ να μην το βράζω πρώτα εκτός αν πάμε σε ένα μέρος που δν ξέρουμε τι σόι είναι το νερό.

Παράλληλα μας είπε αποστειρώσεις στοπ.

Αυτά τα νέα μας!

Σας φιλώωω!!!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Που είστε όλες χαμένες οέο???

Πολύ ζέστη ρε κορίτσια κ μικρός δν την πολυπαλεύει...θα του πάρω ένα μαγιώ κ θα τον χώνω στο μπάνιο του να πλατσουρίζει τώρα που θα πάμε στο εξοχικό. Εξάλλου το γουστάρει πολύ!!! Αύριο πάμε για ΠΣΚ, αλλά επειδή κ εκεί έχουμε ίντερνετ, θα μπαίνω...

Λοιπόν, σμρ πήγαμε γιατρό κ είμαστε 67 πόντους κ 7400. Καλέ τι ρούχα πρέπει να του πάρω? Τα εσωρουχάκια για 6 μηνών που του πήρα ήταν για 68 εκ. ύψος κ αυτός ούτε 4,5 δν είναι! Πάλι για κανα μήνα το πολυ θα τα βάλει...:rolleyes:

Πάμε καλά κ μάλιστα ο γιατρός είπε ότι ίσως να μη χρειαστεί να φάει καθόλου κρέμα, αλλά μόνο φρουτόκρεμα, την οποία μας πρότεινε αν θέλουμε να του δώσουμε από τώρα, αλλά εγώ δεν ξέρω...Να συνεχίσω αποκλειστικά θηλασμό ή να του δώσω φρουτόκρεμα...?

Επίσης, μας είπε να του δίνουμε κ λίγο νερό τώρα που κάνει ζέστη. Αυτό έχω δει να το ζητάει ο μικρός, σα να διψάει, γτ όταν τον κάνουμε μπάνιο προσπαθεί να γλύψει κ είναι συνέχεια με τη γλώσσα έξω. Επίσης, το νερό να είναι από τη βρύση κ να μην το βράζω πρώτα εκτός αν πάμε σε ένα μέρος που δν ξέρουμε τι σόι είναι το νερό.

Παράλληλα μας είπε αποστειρώσεις στοπ.

Αυτά τα νέα μας!

Σας φιλώωω!!!

εδώωω!!:D:D:D:D

αυτά και αν ειναι νέα!πω,πω..μεγαλώσατε πάρα πολύ ! μπράβο ;)

αχ μακάρι να με αφήσει και εμένα να του δώσω λίγο νεράκι!! χεχεχε..καρμπόν είναι όλα..και ο μάριος στο μπάνιο βγάζει τη γλωσίτσα εξω και μαζεύει όσο νερό προλαβαίνει :tongue::tongue::tongue::tongue:

αποστείρωση..στοπ ε? εμάς μας είπε οτι τυπικά συνεχίζουμε μέχρι τον 6ο αλλά χωρίς να είμαστε υπερβολικοί.

όσο για τα ρουχαλάκια κακώς του πήρες τα 6 μηνών..δεν μπορείς να τα αλλάξεις και να του πάρεις τα 6 με 9? να τα χαρεί λιγάκι.. και ας του είναι και φαρδουλά.

δεν είδες το μαριο? σταλίτσας αλλά ψιλός ..οπότε τα ρουχα του είναι στο ύψος εντάξει..αλλά περισσεύει ύφασμα..χεχε :tongue::tongue::tongue:

όσο για τη φρουτόκρεμα και μας θα μας ξεκινήσει απο αύγουστο ...;);)

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...