Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Και εμείς απο πριν γεννηθεί έχουμε καταλήξει ότι διαφωνούμε...

Στην εγκυμοσύνη δεν ήθελα να το συζητάμε για να μην εκνευρίζομαι. Μετά με τη μαστίτιδα, ούτε που είχα προφανως στο μυαλό μου το όνομα. Τωρα όμως πρέπει επιτέλους να κάτσουμε να αποφασίσουμε. Δυστυχως διαφωνούμε επι της αρχής και έτσι θα είναι δύσκολο να βρούμε μια λήση

Για πες μας κι εμας τη διαφωνια...

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια που με στηρίζετε και μου δίνετε δύναμη.Όλος αυτός ο αρνητισμός που μου μεταδίδουν έχει αρχίσει να με ρίχνει ψυχολογικά.

Απ' το 'να αυτι να μπαινουν κι απ' τ' αλλο να βγαινουν!!! Οχι δα που θα πεφτεις ψυχολογικα! Κανεις το καλυτερο για το μωρακι σου. Και στο κατω κατω υπευθυνη για τη διατροφη του εισαι εσυ ολοι οι αλλοι μονο γνωμη μπορουν να εκφερουν.

v9gkhg0kf9drps4b.png

Κοριτσαρες, σας χαιρετω για λιγο...:( Αυριο φευγουμε για το καινουριο σπιτι και δεν θα εχουμε ιντερνετ. Θα σας διαβαζω απο το κινητο μου αλλα για να γραψω δυσκολευομαι λιγο. Ελπιζω καποια στιγμη να παμε σε ενα καφε που να 'χει ιντερνετ να σας πω νεα μου. Φιλια πολλα στα μπουμπυκάκια σας

v9gkhg0kf9drps4b.png

Κοριτσαρες, σας χαιρετω για λιγο...:( Αυριο φευγουμε για το καινουριο σπιτι και δεν θα εχουμε ιντερνετ. Θα σας διαβαζω απο το κινητο μου αλλα για να γραψω δυσκολευομαι λιγο. Ελπιζω καποια στιγμη να παμε σε ενα καφε που να 'χει ιντερνετ να σας πω νεα μου. Φιλια πολλα στα μπουμπυκάκια σας

Άντε, καλό κουράγιο με την μετακόμιση κ με το καλό να τακτοποιηθείτε! Θα σε περιμένουμεεε! Φιλιά!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Για πες μας κι εμας τη διαφωνια...

Η διαφωνία είναι πως εγω θέλω να βάλω το όνομα της μάνας μου και ο καλόςμου μου λεει πως δεν θελει να βάλουμε όνομα γονιών, όπως δεν βάλαμε και στον Ιωνα. Μόνο που το όνομα του Ιωνα ήταν παραγγελιά του πεθερού μου που ο ίδιος δεν ήθελε να βάλουμε το όνομά του. Εγινε δηλαδή το χατίρι του παπού. Εμένα η μάνα μου δεν μου έχει πει πως θέλει να βάλουμε το όνομά της, αλλά εγω θέλω γιατί και μου αρέσει και ξέρω πως θα χαρεί πολύ.

Χρυσάνθη με το καλό στο νέο σπιτι σας!!!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

καλημέρα κορίτσια!

chris83 με το καλό στο νέο σας σπίτι!!!;););)

EvaBar :rolleyes: συμφωνώ με την διαφωνία σας!!! βασικά νομίζω πως απο την στιγμή που σ'αρέσει το όνομα της μητέρας σου δεν υπάρχει κανένας λόγος να μη το βγάλεις... και εντάξει καλά και τα ξένα ονόματα αλλά νομίζω πως τιμάς καποιους ανθρώπους και κυριως τους δίνεις χαρά με το να βγάλεις το ονομά τους!

εντάξει μωρέ...θα καταλήξετε..:rolleyes::rolleyes:

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

Καλημέρα μανούλες

τί κάνετε; Εμείς είμαστε μια χαρούλα. Η μπεμπού απο εχθές είναι σε μια φάση "μαμ,κακά (λέμε τώρα...) και νάνι". Εν ολίγις τρώει, κάνει τσίσα (γιατί κακά που;!) και κοιμάται! Καλά εντάξει δεν κοιμάται συνέχεια, αλλά είναι πολύ πολύ ήσυχη. Εχθές πήγαμε το πρωί σε κάποιες δουλειές και την είχα με το μάρσιπο και πέρασε πολύ ωραία. Ολη την ώρα με κοίταγε με μια χαρά και μία λατρεία... τί να πω! Μετά είχε κουραστεί και κοιμήθηκε 2ωρο το μεσημέρι (το ίδιο και ο Ιωνας!). Το απόγευμα πάλι είμασταν πολύ χαλαρά.Η μπεμπού ξύπνια αλλά δεν ακούστηκε καθόλου. Και το βράδυ κοιμήθηκε- έφαγε πολύ ικανοποιητικά.

Σήμερα πάλι είναι πολύ ήσυχη. Φτού φτού το παιδάκι μου!

Την επόμενη εβδομάδα πάμε για μερικές μέρες Κέρκυρα! Θα φορτώσω τη μπεμπού, τον Ιωνα και τη μάνα μου στο αυτοκίνητο και θα πάμε οδικώς Ηγουμενίτσα και μετά Κέρκυρα. Ανυπομονώ!!!!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλημερα!!! Ειμαι απο χθες επισήμως κατοικος Χανιων και σας γραφω απο την Κουκουβαγια (για οσες δεν ξερουν ειναι απο τα πιο γνωστα καφε της πολης με θεα ολα τα Χανια).

Ρε συ Ευα... βαλτή εισαι? Εμας απο τη στιγμη που ειρθαμε στα Χανια ο μικρος δεν μπορει να κοιμηθει μονος του. Με το που τον αφηνω, τσιριζει! Καταληξαμε να κοιμομαστε με τον μικρο αγκαλια σφιχτα κολλημενο πανω μου!!! Ευτυχως, βεβαια, χθες κοιμηθηκε.

Αλλα αυτα που ακουω με τρελαινουν! Γιατι το δικο μου το παιδι ειναι τοσο νευρικο? Μονος του καθεται μονο 5 λεπτα!!! Θελει συνεχεια να ασχολουμαι μαζι του, να του μιλαω, να του δειχνω παιχνιδια, να τον αλλαζω θεση... και αν δεν πιανουν κι αυτα να τον παιρνω αγκαλια! Με το ζορι βρισκω χρονο για να μαγειρεψω. Αν δεν ερχοταν η πεθερα μου να μας βοηθησει με τη μετακομιση θα τελειωναμε του χρονου! Ααααχ τι να πω? Γιατι μου βγηκε ετσι?:-( Εχθες απο την απογοητευση εβαλα τα κλαματα!

Τελος παντων... θα σας παρακολουθω και οταν μπορεσω θα ξαναμπω να σας γραψω νεα μου!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Καλημερα!!! Ειμαι απο χθες επισήμως κατοικος Χανιων και σας γραφω απο την Κουκουβαγια (για οσες δεν ξερουν ειναι απο τα πιο γνωστα καφε της πολης με θεα ολα τα Χανια).

Ρε συ Ευα... βαλτή εισαι? Εμας απο τη στιγμη που ειρθαμε στα Χανια ο μικρος δεν μπορει να κοιμηθει μονος του. Με το που τον αφηνω, τσιριζει! Καταληξαμε να κοιμομαστε με τον μικρο αγκαλια σφιχτα κολλημενο πανω μου!!! Ευτυχως, βεβαια, χθες κοιμηθηκε.

Αλλα αυτα που ακουω με τρελαινουν! Γιατι το δικο μου το παιδι ειναι τοσο νευρικο? Μονος του καθεται μονο 5 λεπτα!!! Θελει συνεχεια να ασχολουμαι μαζι του, να του μιλαω, να του δειχνω παιχνιδια, να τον αλλαζω θεση... και αν δεν πιανουν κι αυτα να τον παιρνω αγκαλια! Με το ζορι βρισκω χρονο για να μαγειρεψω. Αν δεν ερχοταν η πεθερα μου να μας βοηθησει με τη μετακομιση θα τελειωναμε του χρονου! Ααααχ τι να πω? Γιατι μου βγηκε ετσι?:-( Εχθες απο την απογοητευση εβαλα τα κλαματα!

Τελος παντων... θα σας παρακολουθω και οταν μπορεσω θα ξαναμπω να σας γραψω νεα μου!

Η αλλαγή περιβάλοντος φέρνει πάντα αναστάτωση στα μικρά μας. Θέλω να πιστευω πως θα ηρεμίσει σε μερικές μέρες. Καλώς ή κακώς πάντως υπάρχουν γκρινιαρούλικα μωρά και υπάρχουν και πιο ήρεμα μωρά. Είναι θέμα χαρακτήρα. Εμένα πάντως και ο Ιωνας ήταν πολύ πολύ ήσυχος. Και η μπεμπα τώρα αν δεν έχει πονάκια είναι πολύ καλή. Βέβαια την απασχολεί και ο Ιωνας. Κάθεται της μιλάει ή παίζει δίπλα της και αυτη τον παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον! Οπότε εγω κάνω καμια δουλίτσα. Επίσης εκεί που μου είχε μειώσει τους θηλασμούς στους 5 τη μέρα, τώρα πάλι είμαστε χωρίς ωράριο. Τρώει ανα 2-3 ώρες ουσιαστικά μέσα στη μέρα και το βράδυ ξυπνάει 2 φορές.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Πήγατε όλες διακοπές και κάθομαι και γράφω μόνη μου μου φαίνεται! :tongue:

Καλημέρα λοιπόν

Το εχω τρελάνει αυτό το μπεμπέκι στο πέρα δώθε! Την τρέχω όλη μέρα σε δουλειές.Τα έπαιξε το άμοιρο. Μπές- βγές στο αυτοκίνητο, μπες- βγές στο καρότσι ή στο μάρσιπο... ηρθαμε σπίτι και η μικρή έπεσε ξερή για ύπνο. Ουτε να φάει δεν προλαβε. Με το που την ακούμπησα στο ριλάξ για να τακτοποιήσω, αμέσως την πήρε ο ύπνος.

Βγάλαμε και φωτογραφίες για το διαβατήριο. Πολύ γέλιο μιλάμε! Φάτσα τρελή η δικιά μου :D

Δυστυχως έχω ένα κάρο δουλιές και αυριο, οπότε πάλι θα την τρέχω. Ο δε Ιωνας... έχει κουραστεί με το σχολείο. Κάθε μέρα μου λεει ότι δεν θέλει να πάει και πως θέλει να κάνει διάλημα. Αααααχ. Την Πέμπτη τουλάχιστον πάμε Κέρκυρα για 4 μέρες :D

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Πήγατε όλες διακοπές και κάθομαι και γράφω μόνη μου μου φαίνεται! :tongue:

Καλημέρα λοιπόν

Το εχω τρελάνει αυτό το μπεμπέκι στο πέρα δώθε! Την τρέχω όλη μέρα σε δουλειές.Τα έπαιξε το άμοιρο. Μπές- βγές στο αυτοκίνητο, μπες- βγές στο καρότσι ή στο μάρσιπο... ηρθαμε σπίτι και η μικρή έπεσε ξερή για ύπνο. Ουτε να φάει δεν προλαβε. Με το που την ακούμπησα στο ριλάξ για να τακτοποιήσω, αμέσως την πήρε ο ύπνος.

Βγάλαμε και φωτογραφίες για το διαβατήριο. Πολύ γέλιο μιλάμε! Φάτσα τρελή η δικιά μου :D

Δυστυχως έχω ένα κάρο δουλιές και αυριο, οπότε πάλι θα την τρέχω. Ο δε Ιωνας... έχει κουραστεί με το σχολείο. Κάθε μέρα μου λεει ότι δεν θέλει να πάει και πως θέλει να κάνει διάλημα. Αααααχ. Την Πέμπτη τουλάχιστον πάμε Κέρκυρα για 4 μέρες :D

εγώ είμαι ακόμη εδώ αλλά δεν βλέπω πολύ κίνηση!!!!

πωπω ο ίωνας είναι πολύ μούρη ακου διάλειμα και σε λίγα χρόνια τι θα λέει???ώρε τι μας περιμένει!!!

και εμείς είμαστε ήσυχα παιδάκια!!!κάθε απόγευμα έχουν μάθει οι κυρίες μου βόλτα!!!έχουμε γνωρίσει όλη τη γειτονιά!!!έχουμε και απέναντι τις κούνιες επομένως μια χαρά!!!βέβαια η μαιρούλα παίζει εγώ είμαι από πίσω της και πάντα μα πάντα η μπέμπα κοιμάται στο καρότσι!!!το τι εντύπωση έχει κάνει σε μερικές νεες μαμάδες που είναι τόσο ήσυχη δεν λέγεται!!!τι να κάνουμε αν ήταν και αυτή μια δεύτερη μαιρούλα δεν θα το άντεχα!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Και εγώ εδώ είμαι!

Θυμάστε που σας είχα πει ότι αδιαθέτησα στις 41 μέρες? Ε, δν είχα αδιαθετήσει τελικά...σήμερα όμως...

Δν είναι τυχαίο το ότι από προχθές ήμουν πρησμένη, δν μπορούσα να πάρω τα πόδια μ, ένιωθα ατονία, ζεσταινόμουν πάαααρα πολύ!

Ευτυχώς για την ώρα δν έχω πόνους...ψιλοενοχλήσεις μόνο. Για να δούμε...

Φανταστικά θα περάσω...μέσα στο καλοκαίρι βρήκε να με επισκεφθεί γ@μωτόοοο!!!

Κατά τ'άλλα ο μπόμπιρας μας τρελαίνει...κ με τη μία κ με την άλλη έννοια! χαχα!

Δε μας αφήνει να κάνουμε τπτ, όλο θέλει να του μιλάμε, να παίζουμε...Πολύ κοινωνικός! Μακάρι να είχα κ εγώ καναν Ίωνα ή καμια Μαιρούλα να του μιλάνε για να τον απασχολούν! :tongue::tongue::tongue:

Επίσης τρώει μανιωδως τα χέρια του κ για να τον κάνουμε μπάνιο μας βγαίνει η πίστη! Λόυτσα μας κάνει! Αυτάαα εν ολίγοις! Φιλιά!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Καλησπέρα μανούλες

αυριο πρωί φεύγουμε για Κέρκυρα, οπότε για λίγες μέρες δεν θα σας γράψω καθόλου. Πάμε στο γάμο της νονάς μας :D Αφήνουμε τον μπαμπά να τρέχει στο Πήλιο για δουλειές και εγω θα πάρω τα παιδιά και τη μάνα μου και θα πάμε στο γάμο.Ε μαααααα! Σιγά μην έχανα το γάμο της κωλητής μου! Είναι και εγκυούλα στον 8ο...

Η μπεμπού μασουλάει τα χέρια ακατάπαυστα! Στο στωματάκι της πρόσεξα πως στα κάτω ούλα, αχνοφαίνονται ήδη 2 δοντάκια. Οχι πως έχουν φυτρώσει... ουτε νομίζω πως θα βγούν σύντομα... αλλά πολύ σάλιο και πολύ ματσούλημα.

Εμεις τα απογεύματα κατεβαίνουμε παραλία. Φαντάζεστε πανηγύρι! Να κουβαλάω τη μπέμπα στο ριλάξ, την τσάντα με τα κουβαδάκια και τον Ιωνα να κρατιέται απο κάπου για να διασχίσουμε το δρόμο. Μέχρι τώρα καλά την παλεύουμε :D

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Αααααχ Βενια μια απ΄ τα ίδια! Όλη την ώρα θέλει κάποιον να ασχολείται μαζί του! Κι εμάς στο μπάνιο λουτσα... Και απο φαγωμα χεριων άλλο τίποτα! Αλλα βρε κορίτσια... αν ποτέ κοιμηθεί στο ρηλαξ η μάλλον όχι... αν κοιμηθεί μόνος του θα αναψω κερί! Τι κερί... λαμπάδα!!!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...