Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Δες το απο τη θετική του πλευρά... σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, δεν προλαβαίνεις να γεμίσεις το σπίτι με σαβούρα! :tongue: (πλάκα κάνω βεβαια....)

Πραγματι, σε καθε μετακομηση πεταμε πολυ πραμα!

Κι εμεις πολυ βιβλιο και πολλες σημειωσεις! Σκεψου απο καθε ταξη εχω πληρη σειρα ολων των βιβλιων + διαφορα βοηθηματα χωρια το υλικο που εχω για την ευελικτη ζωνη (ξερει η Ευα τι εννοω...)

από γκρίνια πώς πάνε τα μικρά σας; εμένα κάθε μέρα τέτοια ώρα πάνω κάτω θέλει μόνο αγκαλιά. νομίζω νυστάζει αλλά καταφέρνω να τον κοιμίσω με μεγάλη δυσκολία.

Λοιπον κοριτσια μπορει να σας το χω ξαναπει αλλα εγω εχω σωθει με το τυλιγμα. Παιρνω ενα σεντονακι και τον τυλιγω και αυτος κατευθειαν χαλαρωνει. Του αρεσει αυτος ο περιορισμος γιατι μαλλον του θυμιζει μητρα. Πριν λιγο γκρινιαζε κι εμενα και τον ειχα αγκαλια για αρκετη ωρα και δεν κοιμοταν, μολις τον τυλιξα μεσα σε 5 λεπτα γλαρωσε...

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πραγματι, σε καθε μετακομηση πεταμε πολυ πραμα!

Κι εμεις πολυ βιβλιο και πολλες σημειωσεις! Σκεψου απο καθε ταξη εχω πληρη σειρα ολων των βιβλιων + διαφορα βοηθηματα χωρια το υλικο που εχω για την ευελικτη ζωνη (ξερει η Ευα τι εννοω...)

Λοιπον κοριτσια μπορει να σας το χω ξαναπει αλλα εγω εχω σωθει με το τυλιγμα. Παιρνω ενα σεντονακι και τον τυλιγω και αυτος κατευθειαν χαλαρωνει. Του αρεσει αυτος ο περιορισμος γιατι μαλλον του θυμιζει μητρα. Πριν λιγο γκρινιαζε κι εμενα και τον ειχα αγκαλια για αρκετη ωρα και δεν κοιμοταν, μολις τον τυλιξα μεσα σε 5 λεπτα γλαρωσε...

Εδω έχω εγω πολλά για ευελικτη, δεν θα χεις εσυ;

Τωρα, ο Ιωνας λάτρευε το τύλιγμα! Αλλά ήταν και χειμώνας. Τωρα που να την τυλίξεις την μικρή; Θα σκάσει! Ασε που δεν το θέλει... το δοκίμασα αλλά δεν της ταιριάζει. Πάντως κορίτσια πρέπει να πω πως η δική μου δεν είναι γκρινιάρα. Οκ θα γκρινιάξει σε κάποια φάση, αλλά σχεδόν ποτέ δεν την έχω αγκαλιά γα πάνω απο 10- 15 λεπτά. Την βάζω στο ριλάξ ή στο πάτωμα σε ένα στρωματάκι που μπορείς και κρεμάς απο πάνω παιχνίδια και απασχολείται. Στο ριλάξ την κουνάω μερικές φορές αν είναι πολύ ανησυχη. Γενικά πάντως δεν είναι γκρινιάρα. Και τον Ιωνα ούτε που τον ακούγαμε.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

καλημέρα κορίτσια! τι κάνετε;

εμείς καλά. από τις 6 παρά που με ξύπνησε ο μικρούλης κάνω δουλίτσες για τη μετακόμιση. χτες ήμουν 6 ώρες στο ικέα για να παραγγείλω κουζίνα. ευτυχώς κορίτσια έχει δωματιάκι που μπορείς να θηλάσεις με την ησυχία σου και να αλλάξεις το μωρό οπότε δεν αγχώθηκα. περιμένω και τα πεθερικά μου σε λίγο...ήρθαν από κομοτηνή για να μας βοηθήσουν λίγο γιατί ο πεθερός μου είναι ηλεκτρολόγος αλλά και γενικότερα πολυτεχνίτης οπότε ιδιαίτερα χρήσιμος για τη μετακόμιση.

αυτααααααααα

πάλι κλαίει............

φιλιά

iiAs.png

9JCHp3.png

Καλησπερα σε όλες. Δυστυχως δεν εχω χρονο να καθομαι όσο θελω στο λαπτοπ. Κλαψ...

Ειμαστε καλα. Ο Βασιλάκης καθε μερα κατι σπαει- χαλάει.

Η μικρουλα μου υπαρχει δεν υπαρχει το ιδιο ειναι.... Μια χαρα μωράκι προς το παρον. Κοιμαται ηδη στην κουνια της και στο παιδικο.

Πως ειστε?

Καλησπερα σε όλες. Δυστυχως δεν εχω χρονο να καθομαι όσο θελω στο λαπτοπ. Κλαψ...

Ειμαστε καλα. Ο Βασιλάκης καθε μερα κατι σπαει- χαλάει.

Η μικρουλα μου υπαρχει δεν υπαρχει το ιδιο ειναι.... Μια χαρα μωράκι προς το παρον. Κοιμαται ηδη στην κουνια της και στο παιδικο.

Πως ειστε?

Στελλα μου σε σκεφτόμουνα. Ο Βασιλάκης μπαίνει στην κρίσημη ηλικία. Εχεις ακούσει τα περίφημα terrible twos? Υπομονή λοιπόν. Πάλι καλά που η μικρή σου ειναι ήσυχη. Η αλήθεια ειναι πως και η δικιά μου είναι πολύ καλή οταν δεν την ενοχλεί η κοιλίτσα της. Κάθεται και παίζει μόνη της, χαζεύει γύρω της, κοιτάει εμας που πηγαινοερχόμαστε... Πολύ ήσυχο παιδάκι. Για 2 μέρες δε, κοιμήθηκε 9ωρο το βράδυ :shock:. Σημερα βεβαια επέστρεψε στο κανονικό της (ένα 5ωρο και ένα 4ωρο μετά).

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα!

στελλίτσα μας έχεις λείψει! βασικά πολλές μανούλες μας έχουν λείψει τελευταία. τι έγινε βρε κορίτσια διακοπούλες είσαστε ή δεν προλαβαίνετε πλέον με τα ζουζούνια;

εμείς καλά, έχει λίγο βήχα από χτες αλλά ο παιδίατρος είπε να το παρακολουθήσω και να μην του δώσω τίποτα.

και το πακετάρισμα συνεχίζεται...

iiAs.png

9JCHp3.png

Στελλα μου σε σκεφτόμουνα. Ο Βασιλάκης μπαίνει στην κρίσημη ηλικία. Εχεις ακούσει τα περίφημα terrible twos? Υπομονή λοιπόν. Πάλι καλά που η μικρή σου ειναι ήσυχη. Η αλήθεια ειναι πως και η δικιά μου είναι πολύ καλή οταν δεν την ενοχλεί η κοιλίτσα της. Κάθεται και παίζει μόνη της, χαζεύει γύρω της, κοιτάει εμας που πηγαινοερχόμαστε... Πολύ ήσυχο παιδάκι. Για 2 μέρες δε, κοιμήθηκε 9ωρο το βράδυ :shock:. Σημερα βεβαια επέστρεψε στο κανονικό της (ένα 5ωρο και ένα 4ωρο μετά).

terrible twos= sex and the city 2 ?????

iiAs.png

9JCHp3.png

Στα κιλά η δική σου συναγωνίζεται τον δικό μου! :tongue:

Αχ, είναι πολύ ωραία στη Σίφνο! Καλά να περάσετε!!!

Όταν επιστρέψεις, πες μας κ εσύ την εμπειρία σου σχετικά με το πως έπιασες τα παιδάκια σου...κάνουμε έρευνα! χαχα! Φιλιά!

Χαχαχαχα με την ιεραποστολικη και τα δυο!Κλασικα πραγματα...

Τι κανετε μανουλες?Γυρισαμε απο Σφνο αλλα μη νομιζετε οτι το κουνησαμε απο το μερος που ηταν το ξενοδοχειο ουτε σε ταβερνα δεν πηγαμε αλλα παραγγελναμε στο δωματιο. Οχι δεν καναμε σεξ ολη μερα :Ρ αλλα ολη την ωρα μιλαγαμε με κοσμο (μιας και ειχαμε παει για το γαμο της κουνιαδας μου) το τι ματι επεσε πανω στα παιδια δε φανταζεστε!!!Τουλαχιστον καναμε μπανιο μπροστα που ειχε παραλια.

Αυτο το terrible twos ειναι για οταν πανε 2 χρονων? Νομιζω οτι το ζω σε ολο το μεγαλειο...

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Ααααα! Εσεις οι δευτερομανουλες βαλτες ειστε? Α πα πα ! Ειναι για να μας εμψυχωνετε εμας τις πρωταρες! Εσεις επρεπε να λετε μονο θετικα για να μας πεισετε να το κανουμε το δευτερο!;)

Ειναι οπως εμενα που με ρωτανε κοπελες αν πονεσα στη γεννα και τις λεω: "Ενταξει, ποναει... αλλα ειναι λιγη ωρα μονο... Ε, δεν ειναι οτι δεν υποφερεται!..." ενω στην πραγματικοτητα καπου κοντα στην 5 διαστολη φωναζα: " Που ειναι ο αναισθησιολογοοοοος? Ακόοοοοοοομα? Επρεπε να κοιμαται με τα ρουχα για να ερθει πιο γρηγορα!!! Θα πεθανωωωωωωωωω! Δεν αντεχωωωωωωω" :lol::lol::lol:

v9gkhg0kf9drps4b.png

καλησπέρα κοριτσάκια! τι κάνετε?

εμείς καλά..τρέχουμε λίγο με τη βάφτιση..αχ..ωραίο τρέξιμο :D:D:D

τελικά βγάλατε κανα συμπέρασμα? να ξέρω...να κάνω τη κόρη στο δεύτερο!!!χεχεχε :tongue::tongue::tongue::tongue:

πάντως εγώ δεν μπορώ να σας πω συγκεκριμένα .....γιατί ...ξέρετε ...τώρα...δεν είναι μια...:oops::oops::oops::oops::oops:,οπότε δεν ξέρω...:tongue::tongue::tongue::tongue:

όσο για την μετακόμιση...δεν θέλω ουτε να την ακούω...!!!! κουράγιο μανούλες και υπομονή!!!

ρε κορίτσια ο δικός μου σε σχέση με το βάρος μου φαίνεται είναι ο πιο μικρούλης...61,5 πόντους και 5700 :o:o.

αυτά!φιλιά σε όλες!!!!!

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

Χαχαχαχα με την ιεραποστολικη και τα δυο!Κλασικα πραγματα...

Τι κανετε μανουλες?Γυρισαμε απο Σφνο αλλα μη νομιζετε οτι το κουνησαμε απο το μερος που ηταν το ξενοδοχειο ουτε σε ταβερνα δεν πηγαμε αλλα παραγγελναμε στο δωματιο. Οχι δεν καναμε σεξ ολη μερα :Ρ αλλα ολη την ωρα μιλαγαμε με κοσμο (μιας και ειχαμε παει για το γαμο της κουνιαδας μου) το τι ματι επεσε πανω στα παιδια δε φανταζεστε!!!Τουλαχιστον καναμε μπανιο μπροστα που ειχε παραλια.

Αυτο το terrible twos ειναι για οταν πανε 2 χρονων? Νομιζω οτι το ζω σε ολο το μεγαλειο...

Ε ναι Μαρία μου. Ειναι ο Χαρούλης σου στην κρίσιμη ηλικία. Ο Ιωνας πάντως πρέπει να πω πως δεν το πέρασε αυτο το στάδιο στα 2. Τωρα το περνάει! Τον πιάνουν κάτι κρίσεις ώρες ωρες... Προς το παρόν πάντως το παλεύουμε.

Εχθές ξεχάστηκα και φάγαμε πίτσα απ έξω και σήμερα η μικρή είχε πράσινα κακάκια και βλένα (αλεργία εν ολίγις). Τουλάχιστον τα έκανε...κάτι είναι κι αυτο! Εγω πάντως ετιμάζομαι γιατι την επόμενη εβδομάδα, θα πάρω τα παιδιά και τη μάνα μου και θα πάμε Κέρκυρα οδικώς για το γάμο της νονάς του Ιωνα. Ειμαστε πολύ ενθουσιασμένοι γιατι η νονάμας είναι και εγκυούλα (στον 8ο) και έτσι θέλουμε να τη δούμε με την κοιλούμπα :tongue:

jJUhp3.png

kqZXp3.png

καλησπέρα κοριτσάκια! τι κάνετε?

εμείς καλά..τρέχουμε λίγο με τη βάφτιση..αχ..ωραίο τρέξιμο :D:D:D

τελικά βγάλατε κανα συμπέρασμα? να ξέρω...να κάνω τη κόρη στο δεύτερο!!!χεχεχε :tongue::tongue::tongue::tongue:

πάντως εγώ δεν μπορώ να σας πω συγκεκριμένα .....γιατί ...ξέρετε ...τώρα...δεν είναι μια...:oops::oops::oops::oops::oops:,οπότε δεν ξέρω...:tongue::tongue::tongue::tongue:

όσο για την μετακόμιση...δεν θέλω ουτε να την ακούω...!!!! κουράγιο μανούλες και υπομονή!!!

ρε κορίτσια ο δικός μου σε σχέση με το βάρος μου φαίνεται είναι ο πιο μικρούλης...61,5 πόντους και 5700 :o:o.

αυτά!φιλιά σε όλες!!!!!

Εμάς μας βλέπω τελευταία στιγμή να τρέχουμε πάλι...ούτε για τους νονούς δν είμαστε σίγουροι ακόμα! :rolleyes:

Είναι μικρόσωμο το ζουζούνι σου μωρέεε! Τον κουμαντάρεις κ πιο εύκολα! :)

Εμείς γενικά είμαστε καλά. Το Σάββατο έκανε τον πρώτο του ύπνο εκτός σπιτιού κ εκτός Αθηνών, καθώς πήγαμε στο εξοχικό. Περιττό να σας πω ότι κάθετα τον έβαζα, οριζόντια τον έβρισκα! Έκανε μισό κύκλο στον ύπνο του! ΧΑΧΑΧΑ!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Καλημερα κοριτσια!!!

Πειραζει που με κουραζει η πεθερα μου οταν βρισκομαι μαζι της πανω απο τρεις μερες?

Καλα, χθες, ειχαμε ενα μικρο σοου. Εβγαλα γαλα να δοκιμασει να του το δωσει με το μπιμπερο, το παιρνει το βαζει στο στομα του... και ο δικος μου αρχισε τα δικα του, το δαγκωνε και γελουσε! Που και που εκλεινε το στομα του χωρις να ρουφαει ομως. "Πινει, πινει!!!" ελεγε... Κτεβαζε το μπιμπερο... τιποτα! Αποτελεσμα? 10 μλ λιγοτερο στο μπουκαλι, τα 5 στη σαλιαραα και τα αλλα 5 στο στομαχι του με πολυ αερα. Στο τελος εκνευριστηκε ο καημενουλης και αρχισε να τσιριζει!!! :rolleyes: Τον εβαλα στο στηθος μου και εφαγε και ηρεμησε!!!

Ερχεται το απογευμα, βλεπω τη γειτονισσα και της δινω κατι κουτια γαλα (ενα που πηρα κι ενα απο την κλινικη) να τα δωσει στην εγγονη της αν θελει, (εγω ουτως η αλλως θα τα πετουσα) τσατιλα η πεθερα μου!!!!

Πιανω κουβεντα με τη γειτονισα και μου λεει πως πρεπει να παρει μπιμπερο. "Καποια στιγμη πρεπει! Στο κατω κατω ως ποτε θα θηλαζεις?"

Εγω: Α, δεν ξερω, εως οποτε!

Γειτονισσα: Ε, ποσο... ενα χρονο.... μετα θα πρεπει να παρει μπιμπερο...

Εγω: Δε νομιζω να το σταματησω στο χρονο... Θα δω βεβαια αλλα μαλλον θα τον αφησω για οσο θελει...

Εκει ηταν που η πεθερα μου κοντεψε να παθει εγκεφαλικο!!! :lol::lol::lol:

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...