Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Λοιπον κοριτσια... μη ντρεπεστε! Πεταξτε τα ταμπου απο πανω σας! Να βρουμε τη συνταγη! Ισως να βγαλουμε μια ακρη.... πειτε μας:

Σε ποια σταση "πιασατε" τα παιδια σας?

Εμεις στον μπεμπη ημουν εγω απο πανω....

Βενια πες κι εσυ....

Θα λένε...μύγα τις τσίμπησε? ΧΑΧΑΧΑ!

Λοιπόν, εμείς τον μπέμπη τον πιάσαμε με μένα από κάτω...Τη μπέμπα την είχαμε πιάσει με μένα από πάνω..Τώρα, τι να πω?!

Πάντως οφείλω να πω ότι η βραδιά της μπέμπας θα μείνει αξέχαστη καθώς ήταν το σεξ της επανασύνδεσης κ υπήρχε πολύ πάθος! Και για αυτό δν προσέξαμε..αφήστε που δν ήξερα πότε ήταν οι γόνιμες μέρες! χαχα!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι ρωτας! Δεν θυμαμαι καθολου! Παντως τον Ιωνα τον "πιασαμε" στα μουλωχτα, στον κανναπε, γιατι φιλοξενουσαμε κόσμο! χαχαχαχα

Τη μπέμπα, αφου ειχα λειψει για 10 μέρεςστην Κερκυρα :tongue:

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Θα λένε...μύγα τις τσίμπησε? ΧΑΧΑΧΑ!

Λοιπόν, εμείς τον μπέμπη τον πιάσαμε με μένα από κάτω...Τη μπέμπα την είχαμε πιάσει με μένα από πάνω..Τώρα, τι να πω?!

Πάντως οφείλω να πω ότι η βραδιά της μπέμπας θα μείνει αξέχαστη καθώς ήταν το σεξ της επανασύνδεσης κ υπήρχε πολύ πάθος! Και για αυτό δν προσέξαμε..αφήστε που δν ήξερα πότε ήταν οι γόνιμες μέρες! χαχα!

Μου αρεσε που χθες σου κατερριψα και το μυθο... Αν ηταν τοσο ευκολη η συνταγη θα το ξεραν ολοι!;):lol::lol::lol:

v9gkhg0kf9drps4b.png

Εμείς είχαμε να βρεθούμε 3 βδομάδες γιατί είχα φύγει για εξεταστική, οπότε όταν βρεθήκαμε ο άντρας μου δεν κρατιόταν με τίποτα και τη μπέμπα την πιάσαμε στον καναπέ με εκείνον από πάνω.

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Μου αρεσε που χθες σου κατερριψα και το μυθο... Αν ηταν τοσο ευκολη η συνταγη θα το ξεραν ολοι!;):lol::lol::lol:

Πωπω ναι...υπέστη σοκ! ΧΑΧΑΧΑ!

Θα κάνω όλα όσα μ έστειλες μπας κ πιάσω κ πάλι μπέμπα! Απ'ότι κατάλαβα, διαβάζοντας την Μαρία κ την Εύα...τα κορίτσια βγαίνουν όταν έχεις πολύ καιρό να κάνεις σεξ ή στη δική μ περίπτωση όταν είναι απύθμενου πάθους (τι είπα πάλι η γυναίκα) κ έντασης! :tongue::tongue::tongue:

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

τι κουβέντα πιάσαμε πάλι!

εμείς πιάσαμε τον μικρό στην Κομοτηνή στη γκαρσονιέρα που μένουμε όταν πηγαίνουμε κάτω από το σπίτι των πεθερικών μου. είχαμε πάει διακοπές για τα βαφτίσια της ανιψιάς μας. τώρα πότε και πώς δεν ξέρω να σας πω γιατί μιας και είχαμε πάει διακοπούλες είχαμε ξεσαλώσει λίγο και δεν ξέρω ποια φορά ήταν η τυχερή!

αχ τι μου θυμίσατε τώρα!

δεν ξέρω πώς τα πηγαίνετε εσείς σε αυτόν τον τομέα αλλά εμείς αποχή φουλ! μια ο μπέμπης μια η κούραση της μετακόμισης, πονάμε και οι 2 ολόκληροι οπότε...

iiAs.png

9JCHp3.png

Καλημέρα κορίτσια

τολμώ να πω πως ξεπεράστηκε το πρόβλημα της μπεμπούς με τα κακάκια. Εχθές τα έκανε 3 φορές και σημερα ήδη τα έχει κάνει 3 φορές. Λέτε να αποδίδει η διακοπή των αγελαδινών γαλακτοκομικών που ξεκίνησα πριν απο 3 βδομάδες; Μακάρι να είναι αυτο και να συνεχίσουμε έτσι! Εχει ξαλαφρώσει το ζουζούνι μου :D

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλε τι συζητησεις κανετε εδω για στασεις ποπο εχω καιρο να μπω και νομιζα οτι εκανα λαθος και μπηκα σε αλλο θεμα!!!!χεχεχε

Μπηκα για πολυ λιγηο να δω τι κανετε ευα εφτιαξε η δικια σου και χαλασε η δικια μου! Ειμαστε στο καθε 5 μερες....γενικα ειναι 7 κιλα και 63,5 ποντους. Ετοιμαζομαστε για σιφνο σημερα για γαμο οταν επιστρεψω θα ειμαι πιο τακτικη στο φορουμ. Φιλακια σε ολες

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Καλε τι συζητησεις κανετε εδω για στασεις ποπο εχω καιρο να μπω και νομιζα οτι εκανα λαθος και μπηκα σε αλλο θεμα!!!!χεχεχε

Μπηκα για πολυ λιγηο να δω τι κανετε ευα εφτιαξε η δικια σου και χαλασε η δικια μου! Ειμαστε στο καθε 5 μερες....γενικα ειναι 7 κιλα και 63,5 ποντους. Ετοιμαζομαστε για σιφνο σημερα για γαμο οταν επιστρεψω θα ειμαι πιο τακτικη στο φορουμ. Φιλακια σε ολες

Στα κιλά η δική σου συναγωνίζεται τον δικό μου! :tongue:

Αχ, είναι πολύ ωραία στη Σίφνο! Καλά να περάσετε!!!

Όταν επιστρέψεις, πες μας κ εσύ την εμπειρία σου σχετικά με το πως έπιασες τα παιδάκια σου...κάνουμε έρευνα! χαχα! Φιλιά!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!

βάφουνε το καινούριο σπίτι και εγώ είμαι στο παλιό με τον μικρό και έχω σκάσει για το αν θα πετύχουν τα χρώματα!

κατά τα άλλα κούραση αλλά όλα καλά. την τετάρτη μετακομίζω. δεν ξέρω πότε θα κόψουμε το internet και πότε θα γίνει πάλι η σύνδεση. θα μπαίνω από το τηλέφωνο του άντρα μου να σας διαβάζω.

φιλιά!

iiAs.png

9JCHp3.png

καλημέρα κορίτσια!

βάφουνε το καινούριο σπίτι και εγώ είμαι στο παλιό με τον μικρό και έχω σκάσει για το αν θα πετύχουν τα χρώματα!

κατά τα άλλα κούραση αλλά όλα καλά. την τετάρτη μετακομίζω. δεν ξέρω πότε θα κόψουμε το internet και πότε θα γίνει πάλι η σύνδεση. θα μπαίνω από το τηλέφωνο του άντρα μου να σας διαβάζω.

φιλιά!

Εμας η σπιτονοικοκυρα μας ειχε σκοπο να βαλει χρωμα στους τοιχους και δε μας ρωτησε και τους εκανε πολυ πολυ απαλο βεραμαν! Αν ηξερα οτι δεν εχει προβλημα με το χρωμα θα της ελεγα να βαλει ωχρα. Τελος παντων...

Εμας σημερα ερχεται η πεθερα μου να μας βοηθησει κρατωντας μας λιγο τον μικρο για να μπορεσουμε εμεις να μαζεψουμε.

Ειναι η ογδοη μετακομηση που κανω τα τελευταια 6 χρονια!!!:shock:

v9gkhg0kf9drps4b.png

Εμας η σπιτονοικοκυρα μας ειχε σκοπο να βαλει χρωμα στους τοιχους και δε μας ρωτησε και τους εκανε πολυ πολυ απαλο βεραμαν! Αν ηξερα οτι δεν εχει προβλημα με το χρωμα θα της ελεγα να βαλει ωχρα. Τελος παντων...

Εμας σημερα ερχεται η πεθερα μου να μας βοηθησει κρατωντας μας λιγο τον μικρο για να μπορεσουμε εμεις να μαζεψουμε.

Ειναι η ογδοη μετακομηση που κανω τα τελευταια 6 χρονια!!!:shock:

Δες το απο τη θετική του πλευρά... σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, δεν προλαβαίνεις να γεμίσεις το σπίτι με σαβούρα! :tongue: (πλάκα κάνω βεβαια....) Οτι χειρότερο είναι οι μετακομίσεις. Τις σιχαίνομαι απο τότε που ήμουν φοιτήτρια.

Εμας πάντως το μόνιμο πρόβλημα μας είναι ότι το σπίτι είναι μικρό και εμείς έχουμε πολλά πράγματα. Ολο μαζεύουμε και βάζουμε στο πατάρι και όλο χαμός γίνεται! Με τα παιχνίδια δε... πανικός! Ζήτημα να του έχουμε αγοράσει του Ιωνα 5 παιχνίδια. Ολα είναι δώρα και πιστέψτε με... είναι πολλα!!!! Και με τα βιβλία και τις σημειώσεις μου έχουμε πρόβλημα γιατι επίσης έχουμε πολλά και δεν έχουμε που να τα βάλουμε. Καλα τις σημειώσεις, τις έχω αρχειοθετημένες και στη ντουλάπα (τις περισσότερες). Κάποιες στις οποίες ανατρέχω πιο συχνά, τις έχω έξω. Επίσης οι παρτιτούρες, είναι ένα άλλο θέμα! Ειδικά όταν ετιμάζω κάτι για το σχολείο, γίνεται πανικός! Καλά πάνω στο πιάνο, δεν υπάρχει ίχνος ελεύθερου χώρου... Τωρα το πρωί πάλι μάζευα και πέταγα- κράταγα χαρτούρα. Ουυυυυυυυυυυυφ δεν τελειώνει ποτε!

Αααααα σήμερα γίναμε ακριβως 3 μηνών! χεχε

jJUhp3.png

kqZXp3.png

τελικά μάλλον το πετύχαμε το χρώμα! από χτες παιδευόμασταν με έναν τοίχο που δεν έβγαινε σωστό χρώμα με τίποτα αλλά απ'ότι φαίνεται τα καταφέραμε!

εγώ έχω μέσο όρο μετακόμισης τα 3 χρόνια οπότε ξέρω από μετακομίσεις αλλά όσο να'ναι είναι πίκρα η διαδικασία. ευτυχώς είχαμε κάνει καλή εκκαθάριση όταν ήμουν έγκυος για να κάνουμε χώρο για τον μικρούλη και τώρα δεν έχουμε και αυτό.

από γκρίνια πώς πάνε τα μικρά σας; εμένα κάθε μέρα τέτοια ώρα πάνω κάτω θέλει μόνο αγκαλιά. νομίζω νυστάζει αλλά καταφέρνω να τον κοιμίσω με μεγάλη δυσκολία.

iiAs.png

9JCHp3.png

τελικά μάλλον το πετύχαμε το χρώμα! από χτες παιδευόμασταν με έναν τοίχο που δεν έβγαινε σωστό χρώμα με τίποτα αλλά απ'ότι φαίνεται τα καταφέραμε!

εγώ έχω μέσο όρο μετακόμισης τα 3 χρόνια οπότε ξέρω από μετακομίσεις αλλά όσο να'ναι είναι πίκρα η διαδικασία. ευτυχώς είχαμε κάνει καλή εκκαθάριση όταν ήμουν έγκυος για να κάνουμε χώρο για τον μικρούλη και τώρα δεν έχουμε και αυτό.

από γκρίνια πώς πάνε τα μικρά σας; εμένα κάθε μέρα τέτοια ώρα πάνω κάτω θέλει μόνο αγκαλιά. νομίζω νυστάζει αλλά καταφέρνω να τον κοιμίσω με μεγάλη δυσκολία.

Γκρίνια κ άγιος ο Θεός! Κάπως έτσι κ εμείς! :rolleyes:

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...