Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα! Εχω να μπω μηνες!!! Μου φανηκε πολύ βαριά όλη αυτή η αλλαγη στη ζωή μου και απήχα από όλα, μιας και παλια τουλαχιστον εμπαινα κ σας παρακολουθουσα, τωρα ουτε καν αυτό δεν κανω). Θελω όμως να αρχιζω να μπαινω πιο συστηματικα γιατι μου λείψατε! Διαβασα μονο τα πιο πρόσφατα, οπότε αν θελετε με ενημερωνετε αν ειστε ολες καλα κ τα μπεμπακια σας πως πάνε... Νιώθω οτι μεσα σε 3 μηνες εχει μεγαλωσει πολύ η μπεμπούλα κ τωρα ειμαι στο σταδιο να την βαλω στο κραβατι της οριστικα, την ειχα στην καλαθουνα ως τωρα. Με το θηλασμο τα πηγα ψιλοχαλια. Της δινω οτι εχω σε καθε γευμα να μην χανει την επαφη κ μετα συμπλήρωμα (αλλα κυριως με αυτό τη βγαζει). Εσεις όσες δινετε γαλα απο μπιμπερο ποσο ml περιπου πινει? κ ποσα γευματα τη μερα κανετε? θα γυρισω λιγο πισω τις σελιδες να δω οσο πιο πολλα νεα μπορώ!..

Καλησπέρα, η μπέμπα εμένα πίνει 6 γεύματα περιπου 150ml καθε φορα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλώς μας ήρθες κ πάλι! :)

Τα μωράκια μας έχουν γεννηθεί ίδια μέρα, αν δν κάνω λάθος...

Γενικά πως τα πας με τη μπέμπα? Πόσο ύψος έχει κ πόσα κιλά?

Εμεις όλα καλά, μεγαλώνουμε, γελάμε, μιλάμε, γκρινιάζουμε, κλαίμε.. :tongue:

Ναι πράγματι ίδια μέρα. Είναι 5.600 απο 3.350 κ ύψος πριν 3 εβδομάδες 63 απο 50. Εσένα? επίσης την ενοχλούν πολυ τα ουλα της. Εσένα ποσά γεύματα κάνει?

Ναι πράγματι ίδια μέρα. Είναι 5.600 απο 3.350 κ ύψος πριν 3 εβδομάδες 63 απο 50. Εσένα? επίσης την ενοχλούν πολυ τα ουλα της. Εσένα ποσά γεύματα κάνει?

Μια χαρά είστε..!

Εμένα είναι ο πιο χοντρούλης εδώ μέσα..ΧΑΧΑ! Την προηγούμενη βδομάδα ήταν 6900 κ 65 πόντους κ είχε γεννηθεί 2980 κ 51 πόντους.

Κάνει 6 γεύματα συνήθως. Η δική σου? Το βράδυ κοιμάται ώρες ή ξυπνάει ενδιάμεσα?

Βάζει τα χέρια της στο στόμα? Είναι της ηλικίας τώρα...

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Επηξα σήμερα! Μια δουλειά νόμιζα πως είχα το πρωί και κατέληξα να τρέχω με τη μπέμπα παραμάσχαλα μέχρι το μεσημέρι. Το απόγευμα το τρεχαλητό συνεχίστηκε, μόνο που είχα και τον Ιωνα μαζί :shock:

Η δική μου μπέμπα κορίτσια κάνει 5-6 γεύματα συνήθως. Τις φορές που αντλώ και της δείνω, τρώει περίπου 130- 150 ml οπότε φαντάζομαι πως τόσο περίπου τρώει ανα γεύμα.

Γεννήθηκε 3200, βγήκαμε απο το μαιευτήριο 2980 και τωρα είναι 5200. Απο ύψος είμαστε στα 59 εκατοστά απο 51 που γεννήθηκε.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Μια χαρά είστε..!

Εμένα είναι ο πιο χοντρούλης εδώ μέσα..ΧΑΧΑ! Την προηγούμενη βδομάδα ήταν 6900 κ 65 πόντους κ είχε γεννηθεί 2980 κ 51 πόντους.

Κάνει 6 γεύματα συνήθως. Η δική σου? Το βράδυ κοιμάται ώρες ή ξυπνάει ενδιάμεσα?

Βάζει τα χέρια της στο στόμα? Είναι της ηλικίας τώρα...

Μπασκετμπολίστας ο δικός σου. 5-6 γεύματα κάνει αλλα άλλοτε τρώει 150 άλλοτε μόνο 70. Της δίνω βέβαια κι απο το στήθος πρώτα οπότε δεν μπορώ να υπολογισω ακριβώς αλλα μου είπε ο γιατρός ότι αφού μέχρι τωρα παίρνει καλο βάρος να μην με απασχολεί. Βράδυ δεν ξυπνάει απο τον πρώτο μήνα, απλά κάποιες φορές τραβάει το τελευταίο γεύμα στις 1 κ μπορεί να θέλει το πρωί απο τις 7. Εσένα? βάζει ολόκληρο το χέρι στο στόμα κ πιπιλα που της δίνω της βγαίνει η την βγάζει με το χέρι κ την κρατάει. Προβληματιζομαι γιατί θέλω να την βάλω στο κρεβάτι σε άλλο δωμάτιο αλλα έχει αρχίσει να γυρνάει μπρουμητα χωρις να μπορεί να σηκωθεί καλα κ φοβάμαι μην πλακωσει τη μύτη της. Τι γνώμη έχετε? για ποτε θα τα κυνηγάμε...

Διαφημίσεις

Μπασκετμπολίστας ο δικός σου. 5-6 γεύματα κάνει αλλα άλλοτε τρώει 150 άλλοτε μόνο 70. Της δίνω βέβαια κι απο το στήθος πρώτα οπότε δεν μπορώ να υπολογισω ακριβώς αλλα μου είπε ο γιατρός ότι αφού μέχρι τωρα παίρνει καλο βάρος να μην με απασχολεί. Βράδυ δεν ξυπνάει απο τον πρώτο μήνα, απλά κάποιες φορές τραβάει το τελευταίο γεύμα στις 1 κ μπορεί να θέλει το πρωί απο τις 7. Εσένα? βάζει ολόκληρο το χέρι στο στόμα κ πιπιλα που της δίνω της βγαίνει η την βγάζει με το χέρι κ την κρατάει. Προβληματιζομαι γιατί θέλω να την βάλω στο κρεβάτι σε άλλο δωμάτιο αλλα έχει αρχίσει να γυρνάει μπρουμητα χωρις να μπορεί να σηκωθεί καλα κ φοβάμαι μην πλακωσει τη μύτη της. Τι γνώμη έχετε? για ποτε θα τα κυνηγάμε...

Εμένα είναι λίγο ό,τι να'ναι στον ύπνο. Μπορεί να το πάει σερί κ να ξυπνήσει 7-8 το πρωί, αλλά άλλες φορές ξυπνάει κατά τις 4 ή 5!

Κοίτα, εμείς τον μπέμπη τον έχουμε βάλει να κοιμάται στο δωμάτιό του από 2,5 μηνών περίπου. Τώρα...τι να σου πω...

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Δεν μπορείς να την κρατήσεις στο δωμάτιό σας αλλά σε κούνια; Ο Ιωνας κοιμώταν στο ίδιο δωμάτιο με εμάς μέχρι 8 μηνών και δεν είχε κανένα πρόβλημα στο να προσαρμωστεί στο δωμάτιό του. Την μπέμπα λέω να την μεταφέρω στο δωμάτιο με τον Ιωνα τον Αυγουστο ή ίσως και λίγο πιο μετά. Θα δούμε...

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Ουφ! Αυτες τις μερες δεν ξερω τι εχει γινει και τωρα καταφερα να μπω να διαβασω νεα σας!

Ευα πολυ χαιρομαι που ολα πανε καλυτερα! Με τα πετρωματα τωρα τι κανεις?

Ρε κοριτσια, ποια 6 γευματα την ημερα λετε? Ειναι 6 το απογευμα και ηδη εχουμε κανει 7!!!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Ουφ! Αυτες τις μερες δεν ξερω τι εχει γινει και τωρα καταφερα να μπω να διαβασω νεα σας!

Ρε κοριτσια, ποια 6 γευματα την ημερα λετε? Ειναι 6 το απογευμα και ηδη εχουμε κανει 7!!!

Καλέ, κάθε πόσες ώρες τρώει?

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Και εγω νόμιζα πως μετακομίζεις και γι αυτο δεν εχεις μπεί...

Και με τα πετρωματα υπάρχει βελτίωση. Ουσιαστικά μόνο κατα τη διάρκεια της νυχτας έχω επειδη περνάνε ωρες μέχρι να φάει η μικρή. Πάντως δεν είναι τόσο έντονα πια. Κάποιες φορές μπορεί να είναι ενοχλητικά, να έχω γρομπαλάκια που πονάνε, αλλά είναι παλέψημα. Προχθές άρχισε να με πονάει το στηθος της μαστίτιδας πάλι σε ένα σημείο, αλλά έβαλα την μπεμπού να φάει πολύ καλά κανα 2-3 φορές και το άδειασα κιόλας μετά το θηλασμό, και αποσυμφορήθηκε (μάλλον κάποιος πόρος που δεν είχε αδειάσει μου προκαλούσε τον πόνο). Αυτο που υπάρχει ακόμα και κατα τη διάρκεια της ημέρας, είναι οι διαρροές. Ακόμα και αν δεν ειναι πολύ γεμάτο το στήθος μου, μπορεί να έχω διαρροές.

Πάντως μετά απο 3 μήνες, μπορώ πια να απολαύσω το θηλασμό. Εχει φύγει ο πόνος και απο τις θηλές οπότε είμαι μια χαρά. Εεεε μικροπροβλήματα θα υπάρχουν, αλλά εδω πέρασα άλλα κι άλλα... σιγά μην κωλώσω!

Εμένα η μπέμπα τα έπαιξε 2 μέρες τώρα που την τρέχω τα πρωινά. Εχει κουραστει το κακόμοιρο. Τρώει ανα 2-3 ωρες γιατι απ ότι κατάλαβα διψάει! Την κάνω ντουζάκια και κοιμόμαστε πια με το πάμπερς και ένα φανελάκι.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Καλέ, κάθε πόσες ώρες τρώει?

Περιπου δυο αλλα μπορει και λιγοτερο! Εκτος απο το βραδυ που κανει 5ωρα και 4ωρα. Μερικες φορες τρωει πολυ λιγο, ουτε καν με αδειαζει. Αλλα λεω, ετσι δεν ειμαστε κι εμεις? Δεν τρωμε ολη τη μερα ιδια ποσοτητα! Αυτη τη στιγμη του εδωσα για δεκατη φορα! Και ακομα δεν εκλεισε 24ωρο!!!:tongue:

v9gkhg0kf9drps4b.png

Περιπου δυο αλλα μπορει και λιγοτερο! Εκτος απο το βραδυ που κανει 5ωρα και 4ωρα. Μερικες φορες τρωει πολυ λιγο, ουτε καν με αδειαζει. Αλλα λεω, ετσι δεν ειμαστε κι εμεις? Δεν τρωμε ολη τη μερα ιδια ποσοτητα! Αυτη τη στιγμη του εδωσα για δεκατη φορα! Και ακομα δεν εκλεισε 24ωρο!!!:tongue:

Α πα πα! Τι απαιτητικός άντρας είναι αυτος!;

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Και πως την παλεύεις? Θα είχα φρικάρει! :shock:

Ο δικός μ έκανε περισσότερα από 6 γεύματα μέχρι 2-2,5 μηνών. Τώρα 6 την ημέρα κ άλλες φορές 7. Ανάλογα αν έχει φάει πολύ ή όχι τις προηγούμενες φορές, όπως λες κ εσύ. Υπάρχουν όντως φορές που τρώει πολύ λίγο κ είναι λογικό να μη χορταίνει!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Και πως την παλεύεις? Θα είχα φρικάρει! :shock:

Ο δικός μ έκανε περισσότερα από 6 γεύματα μέχρι 2-2,5 μηνών. Τώρα 6 την ημέρα κ άλλες φορές 7. Ανάλογα αν έχει φάει πολύ ή όχι τις προηγούμενες φορές, όπως λες κ εσύ. Υπάρχουν όντως φορές που τρώει πολύ λίγο κ είναι λογικό να μη χορταίνει!

Ουφ! Κοιμηθηκε!

Πως την παλευω, ε? Δε ξερω... ισως το ειχα παρει αποφαση απο πριν γεννησω οτι μπορει να θηλαζω συνεχεια αν χρειαστει...

v9gkhg0kf9drps4b.png

Λοιπον κοριτσια... μη ντρεπεστε! Πεταξτε τα ταμπου απο πανω σας! Να βρουμε τη συνταγη! Ισως να βγαλουμε μια ακρη.... πειτε μας:

Σε ποια σταση "πιασατε" τα παιδια σας?

Εμεις στον μπεμπη ημουν εγω απο πανω....

Βενια πες κι εσυ....

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...