Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Σγουρα ειναι! Τα πανω τα ψιλοστρωνω αλλα τα πλαινα... Δε σου λεω τιποτα! Στειλε πμ το mail σου

Ε, λογικό να μη μπορείς να τα στρώσεις...Εσύ έχεις σγουρά μαλλιά?

Σου έστειλα πμ.

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια βοήθεια!Έχω απελπιστεί,δεν ξέρώ τι να κάνω.Η μπέμπα πιπιλάει τα χέρια της όλη την ώρα.Δεν θέλει ούτε πιπίλα ούτε κρίκο οδοντοφυίας.Δε γίνεται να κάθομαι όλη τη μέρα να της βγάζω τα χέρια από το στόμα και να της βάζω με το ζόρι την πιπίλα.Τι να κάνω?Έχω όλη την ώρα στο μυαλό μου την εικόνα του κοριτσιού που είχε ατροφικό αντίχειρα από το πολύ πιπίλισμα.

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Κορίτσια βοήθεια!Έχω απελπιστεί,δεν ξέρώ τι να κάνω.Η μπέμπα πιπιλάει τα χέρια της όλη την ώρα.Δεν θέλει ούτε πιπίλα ούτε κρίκο οδοντοφυίας.Δε γίνεται να κάθομαι όλη τη μέρα να της βγάζω τα χέρια από το στόμα και να της βάζω με το ζόρι την πιπίλα.Τι να κάνω?Έχω όλη την ώρα στο μυαλό μου την εικόνα του κοριτσιού που είχε ατροφικό αντίχειρα από το πολύ πιπίλισμα.

πιπιλάει όλο το χεράκι ή βάζει συνειδητά τον αντίχειρα???έχει διαφορά όλο το χεράκι οκ το κάνουν όλα και η δικιά μου που έχει πιάσει πιπίλα αλλά αν είναι μόνο ο αντίχειρας τότε αλλάζουν τα πράγματα!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

πόσα γραμμάρια πρέπει να παίρνει πλέον; μέχρι τώρα ήξερα 150-200 ότι ήταν το φυσιολογικό.

Δε ξερω ακριβως αλλα μου φαινεται οτι τωρα πεφτει στο μισο. Με καθε επιφυλαξη ομως...

v9gkhg0kf9drps4b.png

Ε, λογικό να μη μπορείς να τα στρώσεις...Εσύ έχεις σγουρά μαλλιά?

Σου έστειλα πμ.

Και τα δικα μου και του Νικου σγουρα ειναι οποτε ειχε να μοιαξει ο μπεμπουινος... Δεν εχεις δει φωτο μου στο fb? θα σου στειλω αυριο μειλ...

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

πιπιλάει όλο το χεράκι ή βάζει συνειδητά τον αντίχειρα???έχει διαφορά όλο το χεράκι οκ το κάνουν όλα και η δικιά μου που έχει πιάσει πιπίλα αλλά αν είναι μόνο ο αντίχειρας τότε αλλάζουν τα πράγματα!!!

Και εμένα η μπέμπα βάζει τις τελευταίες μέρες όλη τη μπουνιτσα μέσα στο στώμα! Που λεει και ο μπαμπάς μας... "κοντεύει να φτάσει το χέρι στον αγκώνα απο το μασουλιτό". Μερικές φορές βάζει τον αντίχειρα, αλλά κυρίως όλο το χέρι. Προσπαθώ να της βάλω πιπίλα, αλλά δεν τη θέλει καθόλου. Μασητικό θα της πάρω αύριο και βλέπουμε.

Σημερα κάναμε την πρώτη μας βραδυνή έξοδο οικογενειακώς. Η μπέμπα είχε φάει και δεν κουνηθηκε καθόλου, οπότε εμεις φάγαμε, κάναμε τη βόλτα μας, αγοράσαμε και κάτι βιβλιαράκια σε μια μικρή έκθεση. Χαμός γινόταν στο Λουτράκι. Εχει το ράλι Ακρόπολης και έχει πολύ κόσμο. Ειδαμε κίνηση και άνοιξε το μάτι μας!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Στην αρχή συνήθως βάζει όλο το χέρι,αλλά πάντα καταλήγει στον αντίχειρα.

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Δε ξερω ποια εικονα λες παντως η ξαδερφη μου απο το πολυ πιπιλισμα ο ενας της αντιχειρας ειναι ελαφρως πιο πλατυς. Αν δεν στο πει καποιος οχι απλα δεν το προσεχεις... ουτε το καταλαβαινεις!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Και εμένα η μπέμπα βάζει τις τελευταίες μέρες όλη τη μπουνιτσα μέσα στο στώμα! Που λεει και ο μπαμπάς μας... "κοντεύει να φτάσει το χέρι στον αγκώνα απο το μασουλιτό". Μερικές φορές βάζει τον αντίχειρα, αλλά κυρίως όλο το χέρι. Προσπαθώ να της βάλω πιπίλα, αλλά δεν τη θέλει καθόλου. Μασητικό θα της πάρω αύριο και βλέπουμε.

Σημερα κάναμε την πρώτη μας βραδυνή έξοδο οικογενειακώς. Η μπέμπα είχε φάει και δεν κουνηθηκε καθόλου, οπότε εμεις φάγαμε, κάναμε τη βόλτα μας, αγοράσαμε και κάτι βιβλιαράκια σε μια μικρή έκθεση. Χαμός γινόταν στο Λουτράκι. Εχει το ράλι Ακρόπολης και έχει πολύ κόσμο. Ειδαμε κίνηση και άνοιξε το μάτι μας!

κοπέλα μου σου'ρχομαι!!!έχεις πμ!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

κοπέλα μου σου'ρχομαι!!!έχεις πμ!!!

Οεοοοοοο!!! Σε περιμένω πως και πως!

Κορίτσια η μικρή ξανάχεσε! Δεν ξέρω που να αποδώσω αυτό το θαύμα! Ο τραχανάς δεν μπορεί να είναι. Πέρασαν τόσες μέρες πια. Λέτε να δούλεψε η αποχή απο τα αγελαδινά γαλακτοκομικά; Πάνε 3 εβδομάδες που τα έχω κόψει. Θα συνεχίσω κανονικά την αποχή και αν συνεχίσει να κάνει κακά, σημαίνει πως αυτό ήταν.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Της έβαλα γάντια,όποτε τώρα σταμάτησε να πιπιλάει τον αντίχειρα και άρχισε να τρώει τα γάντια της. Έχετε καμία καλύτερη ιδέα?

Δυστυχως όχι. Εμεις κορίτσια σημερα ειχαμε τρομερό πρόβλημα πάλι με τα κακά. Εκεί που δεν τα κάναμε, ξαφνικά άρχισε να κάνει κακά. Εχθές λοιπόν έκανε κακά αφού ταλαιπωρήθηκε με πονάκια για κανα 2-3 ωρες το μεσημέρι. Πάντως τα έκανε και αμέσως μετά ηρέμισε και κοιμήθηκε.

Σημερα λοιπόν άρχισε να είναι ανησυχη το μεσημέρι. Απο ένα σημείο και μετά όλο έκλαιγε η κακομοίρα. Τι ασκησούλες, τι μασαζάκι... τίποτα! Αυτη να κλαίει απαρηγόριτη και κακά τίποτα. Εν το μεταξύ ούτε αέρια είχε οπότε η κατάστασή της ήταν δύσκολη. 8 το βράδυ πια πήρα τηλέφωνο την παιδίατρο γιατί το παιδί απο το μεσημέρι όλο έκλαιγε και δεν είχε ηρεμίσει στιγμή. Εν το μεταξύ όλες αυτές τις ώρες έτρωγε ανα 2ωρο και λίγο. Με τόσο κλάμα ούτε ήξερα αν ήθελε να φάει ή όχι. Μου είπε λοιπόν να της κάνω κλήσμα αφού είναι τόσο ανήσυχη και θα το παρακολουθήσουμε και θα δούμε τί θα κάνουμε αν συνεχιστει αυτη η κατάσταση.

Μόλις της έκανα το κλίσμα βρε κορίτσια τα έκανε και ίσα που πρόλαβα να την αλλάξω και αμέσως κοιμήθηκε. Είχε εξαντληθεί το μωρό μου. :-(

Το άλλο νέο είναι πως μετά απο σχεδόν 3 μήνες, έκλεισαν οι πληγές στο ένα στήθος και στο άλλο κοντεύουν και εκεί να κλείσουν! 3 μήνες! Μάλλον η θάλασσα έκανε το θαύμα της τελικά!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

κοριτσάκια δυστηχώς αναβλήθηκε το ταξιδάκι μας (evabar έχεις πμ!)

το σαββάτο παντρέυεται ο κουνιάδος μου και μόλις μαθεύτηκε ότι φεύγουμε μας την είπαν κανονικά μας έχωσαν κιόλας και έτσι το αναβάλλαμε!!!

βρε κορίτσι μου τι είναι πάλι και τούτο με τα κακάκια???παρατήρησε και το παραμικρό μην έφαγες κάτι που την ενοχλεί κρίμα να ταλαιπωρείται!!!!και βέβαια ένα μπράβο στο ένα ζιζάκι που επιτέλους έκλεισε άντε βρε και στο άλλο!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Κορίτσια καλησπέρα! Εχω να μπω μηνες!!! Μου φανηκε πολύ βαριά όλη αυτή η αλλαγη στη ζωή μου και απήχα από όλα, μιας και παλια τουλαχιστον εμπαινα κ σας παρακολουθουσα, τωρα ουτε καν αυτό δεν κανω). Θελω όμως να αρχιζω να μπαινω πιο συστηματικα γιατι μου λείψατε! Διαβασα μονο τα πιο πρόσφατα, οπότε αν θελετε με ενημερωνετε αν ειστε ολες καλα κ τα μπεμπακια σας πως πάνε... Νιώθω οτι μεσα σε 3 μηνες εχει μεγαλωσει πολύ η μπεμπούλα κ τωρα ειμαι στο σταδιο να την βαλω στο κραβατι της οριστικα, την ειχα στην καλαθουνα ως τωρα. Με το θηλασμο τα πηγα ψιλοχαλια. Της δινω οτι εχω σε καθε γευμα να μην χανει την επαφη κ μετα συμπλήρωμα (αλλα κυριως με αυτό τη βγαζει). Εσεις όσες δινετε γαλα απο μπιμπερο ποσο ml περιπου πινει? κ ποσα γευματα τη μερα κανετε? θα γυρισω λιγο πισω τις σελιδες να δω οσο πιο πολλα νεα μπορώ!..

Κορίτσια καλησπέρα! Εχω να μπω μηνες!!! Μου φανηκε πολύ βαριά όλη αυτή η αλλαγη στη ζωή μου και απήχα από όλα, μιας και παλια τουλαχιστον εμπαινα κ σας παρακολουθουσα, τωρα ουτε καν αυτό δεν κανω). Θελω όμως να αρχιζω να μπαινω πιο συστηματικα γιατι μου λείψατε! Διαβασα μονο τα πιο πρόσφατα, οπότε αν θελετε με ενημερωνετε αν ειστε ολες καλα κ τα μπεμπακια σας πως πάνε... Νιώθω οτι μεσα σε 3 μηνες εχει μεγαλωσει πολύ η μπεμπούλα κ τωρα ειμαι στο σταδιο να την βαλω στο κραβατι της οριστικα, την ειχα στην καλαθουνα ως τωρα. Με το θηλασμο τα πηγα ψιλοχαλια. Της δινω οτι εχω σε καθε γευμα να μην χανει την επαφη κ μετα συμπλήρωμα (αλλα κυριως με αυτό τη βγαζει). Εσεις όσες δινετε γαλα απο μπιμπερο ποσο ml περιπου πινει? κ ποσα γευματα τη μερα κανετε? θα γυρισω λιγο πισω τις σελιδες να δω οσο πιο πολλα νεα μπορώ!..

Καλώς μας ήρθες κ πάλι! :)

Τα μωράκια μας έχουν γεννηθεί ίδια μέρα, αν δν κάνω λάθος...

Γενικά πως τα πας με τη μπέμπα? Πόσο ύψος έχει κ πόσα κιλά?

Εμεις όλα καλά, μεγαλώνουμε, γελάμε, μιλάμε, γκρινιάζουμε, κλαίμε.. :tongue:

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...