Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

• Μου αρέσει 1

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι εννοείς όταν λες ότι φαίνεται σαν 5 μηνών? Υπάρχει κάποιο πινακάκι με το φυσιολογικό βάρος και ύψος?

Εγώ το λέω, με βάση το πως φαίνεται! Η συνυφάδα μ που έχει 2 παιδάκια μ είπε ότι άνετα τον κάνεις για 5-6 μηνών κ πως έτσι ήταν κ ο γιος της. Έχει πάρει από το σόι του Άγη. Νταρντανομωρό! χαχα!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Και ο μέσος όρος είναι η μεσαία καμπύλη?Σύμφωνα με αυτό λέτε με πόσων μηνών μοιάζει?

Στο υψος ειστε πάνω απο τις καμπύλες για την ηλικια της. Φαντάσου τα 65 εκ ειναι το μέγιστο για 4 μηνών μωρό. Απο βάρος είστε μεταξύ 75% και 90%. Σουπερ δηλαδή.:D

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Στο υψος ειστε πάνω απο τις καμπύλες για την ηλικια της. Φαντάσου τα 65 εκ ειναι το μέγιστο για 4 μηνών μωρό. Απο βάρος είστε μεταξύ 75% και 90%. Σουπερ δηλαδή.:D

Και εγώ κοίταξα τώρα...στο μέγιστο είναι ο δικός μας...Ε ρε τι παιδί έκανα! Σίγουρα πήρε από τον Άγη!!! Ωχ, την πατήσαμε!:tongue::tongue::tongue:

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Άρα φτιάχνουμε από τώρα κορμάρα...αυτό το κορίτσι προσέχει από την κούνια τη σιλουέτα της!

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Διαφημίσεις

Ρε συ Βενια, πως το στρωνετε ετσι το μαλλι σας?! Εγω τον βουρτσιζω, τον χτενιζω και τιποτα δεν γινεται! Πετανε τα μαλλια του απο δω κι απο 'κει!:tongue:

Είναι ατίθασα τα μαλλιά σας?

Κοίτα...όταν του τα κατεβάζω κάτω τα μπροστινά..είναι οκ, αλλά μοιάζει με φλωρόπαιδο. Όταν πάω να του τα κάνω κοκοράκι δν πολυκάθονται...κ από ότι καταλαβαίνω θα είναι σπαστό το μαλλί του, σαν το δικό μ γτ κάνει σαν μπουκλίτσα στο κάτω μέρος. Βέβαια υπάρχει κ μια τούφα που είναι εντελώς ό,τι να'ναι. Είναι από πίσω κ δν κάθεται σε καμια πλευρά...Είναι αυτόνομη! χαχαχα!

Τα δικά σας μαλλιά είναι ίσια?

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Εγώ τα μπροστινά της τα κάνω σαν αφέλιες και τα υπόλοιπα είναι καρφάκια.Έχει σπαστά μαλλιά και οι άκρες έχουν πιο ανοιχτό χρώμα από τις ρίζες, ακριβώς όπως τα δικά μου μαλλιά.Το περίεργο είναι ότι έχει 3 δάχτυλα μαλλί και συνεχώς μακραίνουν...

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

καλημέρα!

στο μαλλί σας περνάγαμε άνετα μέχρι πριν λίγες μέρες που τον κουρέψαμε γιατί δεν πήγαινε άλλο, ίδρωνε συνέχεια το καημένο. τώρα είναι καλύτερα.

από ανάπτυξη πριν μία εβδομάδα ήμασταν 61 εκατοστά και 6.300 και ο γιατρός είπε ότι ήταν μια χαρά αλλά δεν έχω κοιτάξει καμπύλη ανάπτυξης.

μέχρι τώρα έπαιρνε 210-270 γραμμάρια την εβδομάδα αλλά την τελευταία πήρε μόνο 70 και τρόμαξα λίγο. μου φαίνεται πάντως ότι δεν τρώει και τόσο σε ποσότητα, χτες σταμάτησε στο 10λεπτο. λέτε να φταίει η ζέστη ή δοντάκια; κάνει κάπως σαν να πονάει το στόμα του και ενώ δεν έπαιρνε με τίποτα πιπίλα χτες που του έδωσα άρχισε να τη δαγκώνει και μάλλον ανακουφίστηκε γιατί μετά άρχισε να πιπιλάει κανονικά.

από σήμερα ξεκινάω πακετάρισμα! πιστεύω θα μου κάνει καλό για να το πάρω απόφαση ότι φεύγω από εδώ. χτες ήρθαν από το μεσιτικό και έβγαλαν φωτογραφίες και σήμερα θα φέρουν κόσμο να δει το σπίτι μου. κλαψς!!!!!

α και με έχει ξυπνήσει από τις 5.30...θα είναι μια δύσκολη μέρα...

iiAs.png

9JCHp3.png

Διαφημίσεις

Είναι ατίθασα τα μαλλιά σας?

Κοίτα...όταν του τα κατεβάζω κάτω τα μπροστινά..είναι οκ, αλλά μοιάζει με φλωρόπαιδο. Όταν πάω να του τα κάνω κοκοράκι δν πολυκάθονται...κ από ότι καταλαβαίνω θα είναι σπαστό το μαλλί του, σαν το δικό μ γτ κάνει σαν μπουκλίτσα στο κάτω μέρος. Βέβαια υπάρχει κ μια τούφα που είναι εντελώς ό,τι να'ναι. Είναι από πίσω κ δν κάθεται σε καμια πλευρά...Είναι αυτόνομη! χαχαχα!

Τα δικά σας μαλλιά είναι ίσια?

Σγουρα ειναι! Τα πανω τα ψιλοστρωνω αλλα τα πλαινα... Δε σου λεω τιποτα! Στειλε πμ το mail σου

v9gkhg0kf9drps4b.png

από ανάπτυξη πριν μία εβδομάδα ήμασταν 61 εκατοστά και 6.300 και ο γιατρός είπε ότι ήταν μια χαρά αλλά δεν έχω κοιτάξει καμπύλη ανάπτυξης.

μέχρι τώρα έπαιρνε 210-270 γραμμάρια την εβδομάδα αλλά την τελευταία πήρε μόνο 70 και τρόμαξα λίγο. μου φαίνεται πάντως ότι δεν τρώει και τόσο σε ποσότητα, χτες σταμάτησε στο 10λεπτο. λέτε να φταίει η ζέστη ή δοντάκια; κάνει κάπως σαν να πονάει το στόμα του και ενώ δεν έπαιρνε με τίποτα πιπίλα χτες που του έδωσα άρχισε να τη δαγκώνει και μάλλον ανακουφίστηκε γιατί μετά άρχισε να πιπιλάει κανονικά.

Εχε υπ' οψην σου οτι ειναι φυσιολογικο απο δω και στο εξης να μην αναπτυσσονται με τον ιδιο ρυθμο. Μετα τον τριτο μηνα μειωνεται λιγο ο ρυθμος αναπτυξης τους. Τωρα, μη σε παραξενευει που σταματαει στο δεκαλεπτο. Εμενα μονο οταν αποκοιμιεται καθως τρωει του παιρνει παραπανω ωρα! Σε δεκα λεπτα με ξεπεταει! Εδω και καιρο αυτο. Στην αρχη κι εγω φοβηθηκα οτι δε χορταινει το ειπα στην παιδιατρο και μου ειπε πως δεν εχει σημασια ποση ωρα κανει να φαει. Στην αρχη εκανε πολλη ωρα γιατι δεν ηξερε κι αυτος να θηλαζει. Τωρα εχει εξασκηθει και παιρνει την ποσοτητα που χρειαζεται μεσα σε μικροτερο χρονικο διαστημα.

v9gkhg0kf9drps4b.png

από σήμερα ξεκινάω πακετάρισμα! πιστεύω θα μου κάνει καλό για να το πάρω απόφαση ότι φεύγω από εδώ. χτες ήρθαν από το μεσιτικό και έβγαλαν φωτογραφίες και σήμερα θα φέρουν κόσμο να δει το σπίτι μου. κλαψς!!!!!

α και με έχει ξυπνήσει από τις 5.30...θα είναι μια δύσκολη μέρα...

Σημερα ξεκινας, ε? Εμεις χθες πηγαμε κι αλλη φορτωσια αυτοκινητου. Κατεβηκε ο Νικος Χανια για να παραλαβει το ψυγειο και την κουνια του μπεμπη (ακομα στη καλαθουνα κοιμαται ο καημενουλης! Τρακερνει στα πλαινα!!!) και πηγε κατι πραγματα ακομη. Απο βδομαδα θα παμε μαζι για να παρουμε πιατα-ποτηρια και να διαλεξουμε καρεκλες για την κουζινα και ενα μικρο καναπεδακι για το δωματιο του μικρου.

v9gkhg0kf9drps4b.png

Σημερα ξεκινας, ε? Εμεις χθες πηγαμε κι αλλη φορτωσια αυτοκινητου. Κατεβηκε ο Νικος Χανια για να παραλαβει το ψυγειο και την κουνια του μπεμπη (ακομα στη καλαθουνα κοιμαται ο καημενουλης! Τρακερνει στα πλαινα!!!) και πηγε κατι πραγματα ακομη. Απο βδομαδα θα παμε μαζι για να παρουμε πιατα-ποτηρια και να διαλεξουμε καρεκλες για την κουζινα και ενα μικρο καναπεδακι για το δωματιο του μικρου.

εσύ έχεις και αγορές ταυτόχρονα ε; ευτυχώς αρχικά δεν έχω να τρέχω και στα μαγαζιά. πρέπει να βρούμε μάστορες μόνο για βάψιμο και σίτες και μεταφορική. πολλά λεφτά κορίτσια, δεν ήξερα ότι το βάψιμο είναι τόσο ακριβό!

μετά θα χρειαστώ να αγοράσω φωτιστικά σίγουρα γιατί το σπιτάκι μου εδώ έχει σποτάκια και δε βάλαμε κανένα φωτιστικό.

έχω τρομερό άγχος γιατί το σπίτι είναι παλιό και είχε ανακαινιστεί πριν 14 χρόνια. 13 χρόνια τώρα το νοικιάζουμε και δεν έχω ιδέα σε τι κατάσταση είναι! δεν το έχουμε δει καν!

iiAs.png

9JCHp3.png

Εχε υπ' οψην σου οτι ειναι φυσιολογικο απο δω και στο εξης να μην αναπτυσσονται με τον ιδιο ρυθμο. Μετα τον τριτο μηνα μειωνεται λιγο ο ρυθμος αναπτυξης τους. Τωρα, μη σε παραξενευει που σταματαει στο δεκαλεπτο. Εμενα μονο οταν αποκοιμιεται καθως τρωει του παιρνει παραπανω ωρα! Σε δεκα λεπτα με ξεπεταει! Εδω και καιρο αυτο. Στην αρχη κι εγω φοβηθηκα οτι δε χορταινει το ειπα στην παιδιατρο και μου ειπε πως δεν εχει σημασια ποση ωρα κανει να φαει. Στην αρχη εκανε πολλη ωρα γιατι δεν ηξερε κι αυτος να θηλαζει. Τωρα εχει εξασκηθει και παιρνει την ποσοτητα που χρειαζεται μεσα σε μικροτερο χρονικο διαστημα.

πόσα γραμμάρια πρέπει να παίρνει πλέον; μέχρι τώρα ήξερα 150-200 ότι ήταν το φυσιολογικό.

iiAs.png

9JCHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...