Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Έχεις δίκιο. Απλώς σιχαίνομαι και λίγο κ το αποφεύγω. Έλεγα όσο αντέξω..

Προφανώς θέλει να τα τσεκαρει πρώτα πριν την ovitrelle.Οποτε πας Τετάρτη για ωοληψια λογικά. Με το καλό να πάνε όλα άψογα! Και 5-6 μέρες μετά η Εμβρυομεταφορά!! Με το καλοοο!!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου !!! Μακάρι να πάνε όλα καλά !!! 

Έχω ήδη 2 παιδιά από τον πρώτο μου γάμο 15 και 12,5 χρόνων.

Με τον δεύτερο σύζυγό μου σε 4 χρόνια είχαμε μια βιοχημική και μια παλινδρόμη και το θέλουμε πάρα πολύ. Έχουμε κόψει τα πάντα για να μαζέψουμε τα χρήματα για αυτήν την προσπάθεια.😒

6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Θα πάω 08:00 , μου είπαν νωρίτερα λόγω μέθης. Ελπίζω να μη χρειαστεί να περιμένω πολύ, Κυριακή είναι άλλωστε.

Καλή επιτυχία κορίτσι μου !!! Με το καλό να πάρετε καλά εμβρυακια ☺️

1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μην ανησυχείς όταν είναι η στιγμή να κάνετε την ωοληψία θα σε ενημερώσει αναλυτικά πότε να κάνεις την ovitrelle και τι άλλο χρειάζεσαι. Θα ξέρεις την Δευτέρα 🤞 καλή τύχη και ελπίζω να έχεις λιγότερο άγχος από εμένα... εγώ έτρεμα 😂

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσι μου !!! Άγχος για την διαδικασία δεν έχω ...έχω όμως για το αποτέλεσμα!

• Μου αρέσει 1

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Πάλι καλά που έχουμε και το facebook και μας θύμισε πως αυριο έχουμε την επέτιο του γάμου μας! αχαχαχαχ Μιλάμε είμαστε ότι να ναι! Πέρισυ μας πήρε η μάνα μου τηλέφωνο για να μας ευχηθεί και εγω τη ρώτησα "για τί πράγμα;" :rolleyes:

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πάλι καλά που έχουμε και το facebook και μας θύμισε πως αυριο έχουμε την επέτιο του γάμου μας! αχαχαχαχ Μιλάμε είμαστε ότι να ναι! Πέρισυ μας πήρε η μάνα μου τηλέφωνο για να μας ευχηθεί και εγω τη ρώτησα "για τί πράγμα;" :rolleyes:

Εμείς έχουμε στις 4 Ιουλίου. Στις 14 είχε η Αλίκη. Καλοκαιρινές είμαστε..χιχι!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Εμεις ειμαστε 28 Αυγουστου!

28 αυγούστου ειναι τα γενν'εθλια του άντρα μου και 29 του αδερφού μου :tongue:

Κορίτσια, η μικρή εκεί που έκανε 10 μέρες να τα κάνει, σήμερα, μετά από 5 μόλις ημέρες, τα έχει κάνει ήδη 2 φορές!!! Λέτε να έδρασε ο τραχανάς που φάγαμε εχθες; Είναι το μόνο που έφαγα που δεν έχω ξαναφάει. Κατα τα άλλα δεν άλλαξα κάτι στη διατροφή μου. Θα ξαναφτιάξω πάντως τραχανά γιατί άρεσε και στον Ιωνα.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

τι κάνετε κοριτσάκια???

εμείς επέτειο και πολιτικού και θρησκευτικού γάμου έχουμε στις 5 Σεπτεμβρίου!!!το κάναμε την ίδια μέρα να μην έχουμε πολλές χαχαχαχα!!!!

λοιπόν πήγαμε και εμείς παιδίατρο είμαστε 65 πόντους και 5700 κιλά!!!

εμένα το κακόμοιρο όταν το κοιτάς γελάει και άμα την πλησιάσεις ανασηκώνει τον κορμό της σα να σου λέει εεεεε εδ'ώ είμαι πάρε με αγκαλίτσα τσάμπα γελάω τόση ώρα!!!!βέβαια ακόμα δεν έχω συνηθίσει το θέαμα την μαίρη να παίζει με την μπέμπα ή να της μιλάει και η μικρή να της απαντάει να της γελάει αφού με τη μαίρη κάνει ένα γέλιο ξεκαρδίζετε κυριολεκτικά!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

28 αυγούστου ειναι τα γενν'εθλια του άντρα μου και 29 του αδερφού μου :tongue:

Κορίτσια, η μικρή εκεί που έκανε 10 μέρες να τα κάνει, σήμερα, μετά από 5 μόλις ημέρες, τα έχει κάνει ήδη 2 φορές!!! Λέτε να έδρασε ο τραχανάς που φάγαμε εχθες; Είναι το μόνο που έφαγα που δεν έχω ξαναφάει. Κατα τα άλλα δεν άλλαξα κάτι στη διατροφή μου. Θα ξαναφτιάξω πάντως τραχανά γιατί άρεσε και στον Ιωνα.

μπράβο κοριτσάκι μου είδες μπορεί να ήταν κάτι που πέρασε και να στρώσει σιγά σιγά!!

ααα και βλέπω έχω ίδια μέρα γεννέθλια με τον αδερφό σου!!!αλήθεια πιο έτος είναι???εγώ το 82!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

τι κάνετε κοριτσάκια???

εμείς επέτειο και πολιτικού και θρησκευτικού γάμου έχουμε στις 5 Σεπτεμβρίου!!!το κάναμε την ίδια μέρα να μην έχουμε πολλές χαχαχαχα!!!!

εμένα το κακόμοιρο όταν το κοιτάς γελάει και άμα την πλησιάσεις ανασηκώνει τον κορμό της σα να σου λέει εεεεε εδ'ώ είμαι πάρε με αγκαλίτσα τσάμπα γελάω τόση ώρα!!!!βέβαια ακόμα δεν έχω συνηθίσει το θέαμα την μαίρη να παίζει με την μπέμπα ή να της μιλάει και η μικρή να της απαντάει να της γελάει αφού με τη μαίρη κάνει ένα γέλιο ξεκαρδίζετε κυριολεκτικά!!!

Η Μαιρούλα βλέπω τα έχει βρεί μια χαρά με τη μπέμπα! Μπράβο!!! Ο Ιωνας ενώ δεν είναι επιθετικός απέναντί της, κυρίως την αγνωεί. Κάποιες φορές της μιλάει του στυλ "κοιτα αδερφούλα τί κάνω!!!" ή όταν την κρατάω εγω στα χέρια της μιλάει και τη χαϊδεύει. Καλά και η μπεμπού τον κοιτάει μιλάμε σα λύκος (που λεει και η μάνα μου). Δεν τον αφήνει απο τα μάτια της στιγμή! Της κάνει τρομερή εντύπωση!

Και να σας πω και μια σημερινή ατάκα του Ιωνα... Μου έλεγε για ένα κοριτσάκι από το σχολείο που το λένε Αγάπη.

Ιωνας: Ξέρεις πώς νοιώθω όταν βλέπω την Αγάπη;

Εγω: Για πές μου αγάπη μου!

Ιωνας: Νοιώθω σαν πουλάκι!

Εγω:.....:shock:

Το μωρό μου ερωτεύτηκε ή είναι ιδέα μου;;;;;;;

jJUhp3.png

kqZXp3.png

μπράβο κοριτσάκι μου είδες μπορεί να ήταν κάτι που πέρασε και να στρώσει σιγά σιγά!!

ααα και βλέπω έχω ίδια μέρα γεννέθλια με τον αδερφό σου!!!αλήθεια πιο έτος είναι???εγώ το 82!

Ο αδερφός το 77 και εγω 79

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Βενια, ποτε πας παιδιατρο? Δε ξερω γιατι αλλα εχω την εντυπωση οτι ο δικος σου και ο δικος μου ειναι τα πιο ανεπτυγμενα! Οταν πας πες μας τις μετρησεις.

Καλά βρε, με μύρισες? Σήμερα πήγαμε, πριν από λίγο γυρίσαμε! χαχα!

Λοιπόν είναι 65 πόντους κ 6,9 κιλά! Παίρνει 2-3 πόντους κάθε 15 μέρες περίπου! Όσο για τα κιλά, ευτυχώς μειώθηκε η αύξηση, δηλ. δν παίρνει 300 τη βδομάδα! Αλλά είναι λογικό γτ όσο θα μεγαλώνουν, η ανάπτυξη δν θα είναι τόσο γρήγορη. Ευτυχώς κ για μένα γτ ήδη η μέση μου πονάει, αλλά κ για αυτόν, μη μ γίνει χοντρός! χαχαχα!

Εσένα ο δικός σου?

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Καλά βρε, με μύρισες? Σήμερα πήγαμε, πριν από λίγο γυρίσαμε! χαχα!

Λοιπόν είναι 65 πόντους κ 6,9 κιλά! Παίρνει 2-3 πόντους κάθε 15 μέρες περίπου! Όσο για τα κιλά, ευτυχώς μειώθηκε η αύξηση, δηλ. δν παίρνει 300 τη βδομάδα! Αλλά είναι λογικό γτ όσο θα μεγαλώνουν, η ανάπτυξη δν θα είναι τόσο γρήγορη. Ευτυχώς κ για μένα γτ ήδη η μέση μου πονάει, αλλά κ για αυτόν, μη μ γίνει χοντρός! χαχαχα!

Εσένα ο δικός σου?

Α, ο δικος σου ειναι ο πιο μπαμπατσικος και με διαφορα! Εμας την προηγουμενη βδομαδα ηταν 62,5 ποντους και 6,200 σε κιλα. Εμενα παλι εχουν αρχισει να πονανε τα γονατα μου!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Α, ο δικος σου ειναι ο πιο μπαμπατσικος και με διαφορα! Εμας την προηγουμενη βδομαδα ηταν 62,5 ποντους και 6,200 σε κιλα. Εμενα παλι εχουν αρχισει να πονανε τα γονατα μου!

Μια χαρά είναι το μπεμπέκι σου, φυσιολογικότατος! Ο δικός μ φαίνεται για μωρό 5 μηνών! Γόνατα, ε? Μαρτύριο κ αυτό μ φαίνεται. Εγώ έχω θέμα κ με τα χέρια γτ είχα πάθει κάταγμα στον δεξί αγκώνα πριν από 3 χρόνια κ όσο να'ναι δν αντέχει πολύ! Το αριστερό το είχα επίσης χτυπήσει, αλλά είναι σε καλύτερη φάση...

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Μια χαρά είναι το μπεμπέκι σου, φυσιολογικότατος! Ο δικός μ φαίνεται για μωρό 5 μηνών! Γόνατα, ε? Μαρτύριο κ αυτό μ φαίνεται. Εγώ έχω θέμα κ με τα χέρια γτ είχα πάθει κάταγμα στον δεξί αγκώνα πριν από 3 χρόνια κ όσο να'ναι δν αντέχει πολύ! Το αριστερό το είχα επίσης χτυπήσει, αλλά είναι σε καλύτερη φάση...

Τι εννοείς όταν λες ότι φαίνεται σαν 5 μηνών? Υπάρχει κάποιο πινακάκι με το φυσιολογικό βάρος και ύψος?

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

τι κάνετε κοριτσάκια???

Παρόμοιες είναι οι μπέμπες μας, εμένα είναι 64 πόντους και 5850 γραμμάρια.

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...