Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Καλά κι εγώ που έμεινα μόνη μου αν με αφήσεις μια βδομάδα θα ζω με τοστ και σαλάτα. 😆
      Δόξα το θεό κάνει τις υπόλοιπες δουλειές, βασικά στο σπίτι μας ισχύει ο νόμος το είδες το έκανες, δεν περιμένει να του πω κάνε αυτό ή εκείνο ή το άλλο και αυτό με βοηθάει πολύ γιατί είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας και τα ωράρια μου είναι ότι να ναι. Αλλά έχω φίλες που ο σύντροφος τους είναι σαν να μην μένει στο ίδιο σπίτι, ειλικρινά δεν την παλεύουν και με παιδιά. Όλο γκρινιάζουν ότι δεν έχουν βοήθεια από πουθενά. Το σωστό είναι μένεις στο ίδιο σπίτι; Οι δουλειές του σπιτιού είναι επίσης υποχρέωση σου. Αλλά το φαγητό, αν θέλουμε να φάμε και να μην πάθουμε δηλητηρίαση ας το κάνω εγώ... βέβαια δεν σιδερώνω να τα λέμε κι αυτα 😂

Κι εμένα γι αυτό το πήρε στο τέλος το χρησιμοποιώ εγώ ψήνει τα μπιφτέκια τέλεια 😂

Χαχαχαχα. Και εγώ έτσι. Ξέρω να μαγειρεύω αλλά φοιτήτρια και δουλειά μαζί , αραβικές και σαλάτες έτρωγα 😂 με έβαλε στον ίσιο δρόμο και τρώω από όλα. Μέχρι και αρνί με έμαθε να τρώω και λαδερά! Ούτε εγώ σιδέρωνα, το κάνω γιατί το είχε παράπονο η πεθερούλα μου 😂😂 (για να μην με ζαλίζει). Τα υπόλοιπα τα κάνουμε όλα. Πχ εκείνος καθαρίζει βεράντα με ντουλάπια εξωτερικού χώρου και όλα, εγώ κάνω φούρνο ψυγείο γενική κουζίνα, μετά συνεχίζουμε. Μαζί! Αυτό ακριβώς! Μένουμε εδώ; Και οι δύο! Οσο και να σαγαπαω αν είναι να μαζεύω και τα δικά σου και του παιδιού και του σκύλου καλύτερα να μην μένεις εδώ. Είμαστε άνθρωποι κορίτσια! Χρειαζόμαστε λίγο προσωπικό χρόνο! 
      Θα ξεκινήσω τώρα γυμναστήριο φανταστείτε! Αν δεν τα μοιραζόμασταν; Ούτε χρόνο για νύχια δεν θα είχα . 
      μην χάνετε τους εαυτούς σας! Χαρούμενη μαμά = χαρούμενο παιδι! 

Α να προσθέσω και ολας, ότι έχουμε τρομερή ευθύνη εμείς που σταματάνε να κάνουν δουλειές. Οταν καθαρίζει ο άλλος , συμμαζεύει, και όλο του λέμε όχι έτσι, ή πάμε από πάνω και τα κάνουμε, θα σταματήσει να κάνει δουλειές. Λογικό δεν είναι; Φταίμε εμείς που τα φέρνουμε σε αυτήν την κατάσταση, και μετά βλέπουμε τα παιδιά μας τα αγόρια μας πως συμπεριφερόμαστε με τον μπαμπά τους και πάνε μετά και έχουν τις ίδιες απαιτήσεις από τις συντρόφους του. Ενας φαύλος κύκλος. 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Η σαμοθρακη μονο νησι δε θυμιζει..... ειναι ενα μεγαλο βουνο με πρασινο καταρρακτες βαθρες πλατανια κτλ εχει μονο 2 παραλιες και αντι για ψαρι (που δεν υπαρχει) θα τρωτε κατσικακι σε ολες τις εκδοσεις!!!
Αχ ναι! Τέλεια!!!! Και έχει και πολύ ωραία πεδία για κατάδυση! Μιλάμε τον παρακαλάω τον άντραμου τόσα χρόνια να πάμε, και όλο δε θέλει γιατί είναι μακρυά. Εχει φοβερά σημεία για μπάνιο στις βάθρες.

Ειναι ομως βρε κοριτσια αυτα τα μερη που λετε προσβασιμα με ενα μωρο παιδι?

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γειά σας κοριτσάκια τι κάνετε???

μαράκι μου μην τον πιέσεις τον χαρούλη!!!μπορεί να μην είναι ώριμος ακόμα για κάτι τέτοιο. τα αγόρια λένε αργούν πιο πολύ από τα κορίτσια επομένως δεν πειράζει του χρόνου την άνοιξη μπορεί το παιδί να είναι πιο έτοιμο!!!

γενικά πάντως κορίτσια τα παιδιά μην τα πιέσετε με το γιογιο!!!μου το είχε πει η παιδογαστρεντερολόγος ότι όχι πριν τα 2 και οπωσδήποτε πριν τα 4 αυτή είναι η καλή ηλικία γιατί επηρεάζει και πολύ την σεξουαλικότητά τους αλλά και την όλη λειτουργία!!(πως μην με ρωτήσετε δεν ξέρω!!!) και τα αγόρια μπορεί να βρέχουν το κρεββάτι τους μέχρι τα 6!!!επομένως μαράκι πήγαινε με το ρυθμό του χάρη και μην ακούς κανέναν το παιδί σου θα σου δείξει πότε είναι έτοιμο!!!

πωπω βλέπω διακοπές εεεε????εμείς πάλι μας βλέπω στο εξοχικό no money no honey!!!αλλά πέρσι είχαμε πάει φοινικούντα τον σεπτέμβριο μετά το γαμο-βάπτιση και περάσαμε καταπληκτικά!!!νοικιάσαμε ένα σπίτι θα το έλεγα επάνω στην θάλασσα δεν είχε και πολύ κόσμο οι τιμές ήταν σουπερ και γενικά ήταν ότι έπρεπε για τη μαιρούλα!!!εγώ πάντως σε νησί το σκέφτομαι με μωρό παιδί δεν ξέρω είμαι λίγο φοβιτσιάρα και αν τύχει κάτι????απαπα όταν μεγαλώσουν βλέπουμε για νησί προς το παρόν έχουμε τόσα μέρη να πάμε οδικώς!!!ωραία είναι και στο λιτόχωρο βουνό και το χωριό καταπληκτικό και δροσούλα από τον όλυμπο!!!μια χαρά!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

αααα evabar κάτι που μπορεί να σε βοηθήσει είναι το πληγούρι!!!εγώ στη μαιρούλα αντί για μακαρόνια ή ρύζι της φτιάχνω πληρουράκι και το τσακίζει και πλέον έχω αρχίσει να το τρώμε και εμείς κανονικά μπας και χάσουμε και κανά κιλό!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Αχ τι ωραια που κανονιζετε διακοπές. Εμεις ουτε και φετος θα πάμε. Ελπιζω να κανουμε κανενα μπανακι εδω κοντα τουλάχιστον. Ο Βασιλάκης μου δεν εχει πάει ποτέ στη θαλασσα. Κλαψ.

Ευα και εμενα 59 ειναι η μικρη μου αλλα 4,5 κιλα. Κομψη σε αντιθεση με μένα.

Φιλακια σε όλα τα μωράκια.

Αχ ναι! Τέλεια!!!! Και έχει και πολύ ωραία πεδία για κατάδυση! Μιλάμε τον παρακαλάω τον άντραμου τόσα χρόνια να πάμε, και όλο δε θέλει γιατί είναι μακρυά. Εχει φοβερά σημεία για μπάνιο στις βάθρες.

Χρυσανθη μου, μακάρι να μπορούσα να πάω να μείνω ξανά Κέρκυρα. Ειναι όμως ανεδαφικό αυτό για εμάς. Μένουν οι νονές μας όμως και εγω πηγαίνω για σεμινάριο στο Παν/μιο μια φορά το χρόνο, οπότε κάτι γίνεται. Κάπως καλύπτω τη νοσταλγία μου.

Σαμοθράκη είχα πάει με τους προσκόπους! Είχαμε κάνει μπάνιο κ στους καταρράκτες! ΚΡΥΟΟΟΟΟ έπαιρνα βαθιές ανάσες για να αντέξω! Σαν νησί όμως πολύ ωραίο...πράσινο...

Κέρκυρα δν έχω πάει ακόμα κ θέλω πολύ! Γενικώς όμως μ'αρέσουν τα επτάνησα!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Εμείς διακοπές...άγνωστο! Λίγο στο εξοχικό μας κοντά στο Λαύριο, λίγο Σπάρτη (τόπος καταγωγής του Άγη) κ ίσως να πάμε σε κανα νησί! Θα δείξει..Του έστειλαν από το ταμείο του (ΕΔΟΕΑΠ) για κοινωνικό τουρισμό σε κάποια ξενοδοχεία ανα την Ελλάδα. Θα πάει να δει τι παίζει κ αναλόγως θα πράξουμε.

Η γκρίνια συνεχίζεται! Πότε θα σταματήσει να τον επηρρεάζει η έκλειψη, οέο?!

Και αύριο έχουμε πάλι εμβόλιο! Ο Θεός μαζί μας! Θα με λιώσει πάλι!

Εν τω μεταξύ λέγαμε σήμερα να πάμε σινεμά με τον Άγη να δούμε το Hangover ΙΙ, αλλά ανέστειλαν την απεργία των δημοσιογράφων κ μας χάλασε τα σχέδια! :(

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Ειναι ομως βρε κοριτσια αυτα τα μερη που λετε προσβασιμα με ενα μωρο παιδι?

Οχι δεν ειναι προσβασημα όλα αυτά με καρότσι.

Φοινικούντα είναι πολύ ωραία! Ειχαμε πάει κάμπινγκ πριν παντρευτούμε και ήταν σούπερ!

Εμεις διακοπές θα πάμε την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη στην Πορτογαλία. Παντρεύω ένα φιλικό μας ζευγαρι και έτσι θα πάμε οικογενειακώς. Εχουμε κλεισει τα εισητήρια απο τον Απρίλιο και βρήκαμε πολύ καλή τιμή. Θα πάμε και λίγες μέρες Πήλιο στο χωριό και εγω μετα παιδιά μάλλον θα πάω για λίγο και Ναυπλιο στους γονείς μου. Παντως δεν μου λειπουν οι διακοπές γιατί το σπίτι μας έχει φάτσα κάρτα την παραλία οπότε απο μπάνια θα χορτάσουμε.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Μολις βγηκαμε εξω να δουμε την εκλειψη και ενα σημειο στην Παλαιοχωρα εχει πιασει φωτια! Πηραμε τηλ μια φιλη να μας πει τι εχει γινει και ετσι οπως ηταν στο αμαξι πηγε να δει και να μαθει. Δεν ηταν κανεις εκει! Τωρα πηγε και ειδοποιησε αστυνομια- πυροσβεστικη. Οι φλογες φαινονται! Και απορω: μονο εμεις το ειδαμε? Ή το ειδαν κι αλλοι και θεωρησανε οτι καποιος αλλος θα εχει ειδοποιησει τους αρμοδιους?...

v9gkhg0kf9drps4b.png

Μολις βγηκαμε εξω να δουμε την εκλειψη και ενα σημειο στην Παλαιοχωρα εχει πιασει φωτια! Πηραμε τηλ μια φιλη να μας πει τι εχει γινει και ετσι οπως ηταν στο αμαξι πηγε να δει και να μαθει. Δεν ηταν κανεις εκει! Τωρα πηγε και ειδοποιησε αστυνομια- πυροσβεστικη. Οι φλογες φαινονται! Και απορω: μονο εμεις το ειδαμε? Ή το ειδαν κι αλλοι και θεωρησανε οτι καποιος αλλος θα εχει ειδοποιησει τους αρμοδιους?...

Δεν ξερω αν το ειδατε μόνο εσεις, αλλά γενικά υπάρχει αδιαφορία. Στο σπίτι των γονιών μου 2 φορές έχει πάρει φωτιά εκεί κοντά. Τη μια μάλλιστα ήταν ακριβως απο πίσω απο το σπίτι μας. Αν δεν όρμαγε η μάνα μου με μια μάνικα που έχουμε με νερό απο τη γεωτρισή μας, θα καιγόμασταν κι εμεις και το ρέμα.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλημέρα κορίτσια.

Θα συμφωνήσω ότι η Φοινικούντα είναι πολύ ωραία. Θα παινέψω όμως και τον τόπο καταγωγής μου το Άστρος Κυνουρίας, είναι πολύ ωραία για οικογενειακές διακοπές.

Όσον αφορά την μικρή μου πήγαμε εχθές στην παιδίατρο μιας και είμαστε 3 μηνών και 6 ημερών και είναι 61 πόντους και 5750 kgr. Μου είπε ότι τον Ιούλιο να αρχίσω να της βρέχω τα ποδαράκια στην θάλασσα και τον Αύγουστο να την κάνω και καμία βουτίτσα. Επίσης, να πάρω αντηλιακό αλλά να μην το βάζω σε καθημερινή χρήση γιατί συνίσταται μετά τον 6ο μήνα. Επίσης, να πάρω υγρό ταλκ για την περιοχή του λαιμού και υγρό σιντορέλα για να της βάζω σε ένα καπάκι μέσα στο δωμάτιο της όταν έχει κουνούπια.

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Τελικα πηρε φωτια μια χωματερη που εχουν εκει και τελικα εμεις το παρατηρησαμε! Αυτο που λες Ευα, θα παιρνανε φωτια κατω στο χωριο και χαμπαρι δε θα παιρνανε!

Εντωμεταξυ κοριτσια ο μικρος ολο ναζια και γελακια ειναι! Η φατσα του ειναι σαν καρτουν!

Το μαλλι του ειναι του τρελου επιστημονα! Ενας φιλος μας κουρεας εντωμεταξυ μας ειπε να τον κουρεψουμε μετα τη βαφτιση με τη μηχανη! Γουλι θελει να μου το κανει τον μπεμπικο μου. Λεει οτι αν το κανουμε αυτο απο τωρα, θα δυναμωσουν πιο γρηγορα τα μαλλια και σε κανα χρονο θα ειναι πιο γερα. Ειναι ομως τοσο χαριτωμενος με το μαλλακι του...

v9gkhg0kf9drps4b.png

Καλημερα!

Τελικα πηρε φωτια μια χωματερη που εχουν εκει και τελικα εμεις το παρατηρησαμε! Αυτο που λες Ευα, θα παιρνανε φωτια κατω στο χωριο και χαμπαρι δε θα παιρνανε!

Εντωμεταξυ κοριτσια ο μικρος ολο ναζια και γελακια ειναι! Η φατσα του ειναι σαν καρτουν!

Το μαλλι του ειναι του τρελου επιστημονα! Ενας φιλος μας κουρεας εντωμεταξυ μας ειπε να τον κουρεψουμε μετα τη βαφτιση με τη μηχανη! Γουλι θελει να μου το κανει τον μπεμπικο μου. Λεει οτι αν το κανουμε αυτο απο τωρα, θα δυναμωσουν πιο γρηγορα τα μαλλια και σε κανα χρονο θα ειναι πιο γερα. Ειναι ομως τοσο χαριτωμενος με το μαλλακι του...

Δεν ισχυει αυτο για τα μαλλια. Εμενα με ειχαν κουρεψει γουλι γι αυτο το λογο, αλλα δεν εγιναν ουτε πιο πολλα, ουτε πιο δυνατα τα μαλλια μου

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Δεν ισχυει αυτο για τα μαλλια. Εμενα με ειχαν κουρεψει γουλι γι αυτο το λογο, αλλα δεν εγιναν ουτε πιο πολλα, ουτε πιο δυνατα τα μαλλια μου

Καλα που μου το πες να μην υποκυψω!

Καλα μωρε και σε κουρεψαν γουλι κοριτσι πραμα? Σε αγορακι παλευεται. Αλλα σε κοριτσι?!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Καλα που μου το πες να μην υποκυψω!

Καλα μωρε και σε κουρεψαν γουλι κοριτσι πραμα? Σε αγορακι παλευεται. Αλλα σε κοριτσι?!

Ε καλα μωρο ημουν. Δεν μου κακοφάνηκε :tongue: Ασε που οι φωτογραφιες ειναι πολυ αστειες χαχαχαχ

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Ε καλα μωρο ημουν. Δεν μου κακοφάνηκε :tongue: Ασε που οι φωτογραφιες ειναι πολυ αστειες χαχαχαχ

Αχ, τωρα τι μου θυμισες! Η μανα μου σε καιρο οικονομικης δυσχεριας κουρευε τον πατερα μου αλλα και εμας. Μετα απο λιγο καιρο παραπηρε φορα και νομιζε οτι μπορει να κανει τα παντα! Βρισκει λοιπον σε ενα περιοδικο ενα κοντο πολυ στιλατο κουρεμα που της αρεσε πολυ. Και που θα το δοκιμασει?... Σε 'μενα φυσικα! Αλλες μαναδες βαζουν κοκαλακια, τσιμπιδακια, λαστιχακια στα κοριτσακια τους να τα κανουν πιο ομορφα και η μανα μου εκανε πειραματα για κοντο μαλλι!!! Εγω δευτερα δημοτικου τοτε, σα χαιβανι καθισα! Και μ' εκανε... σαν το γιδι! Δεν ηθελα να παω σχολειο! Κλαμααααααα!!! Απο τοτε, οποτε με κουρευε την εβαζα να μου ορκιστει οτι θα μου τα κοψει μονο ενα δαχτυλο!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...