Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Αχ κοριτσια εχθες δεν ξυπνουσε ανα διωρο!!! :D

Θυμαστε που εκει που καταφεραμε να ξυπναμε μονο μια φορα ξαφνικα ξυπνουσε ανα δυωρο? Το εκανε αυτο τρια εικοστετραωρα αλλα μετα δεν επανηλθε τελειως: Ξυπνουσε ανα 2 με 3 ωρες. Εγω σαν βελτιωση το ειδα μετα απο την ταλαιπωρια του διωρου. Προχθες μου το ξανακανε ομως! Και εχθες ξυπναω καποια στιγμη με το στηθος τουμπανο!!! Βλεπω την ωρα, πεντε παρα!!!:shock: Δεν ειχε ξυπνησει και αν τον αφηνα θα κοιμοταν κι αλλο. Δεν αντεχα ομως το πρηξιμο και τον σηκωσα τον εβαλα στο στηθος μου και το αδειασε ολο μεσα σε χρονο ρεκορ!

Και το αλλο που κανει τωρα τελευταια σας το πα? Δε σας το πα! Οταν τρωει και χορταινει (και δεν εχει αποκοιμηθει) αφηνει το στηθος μου με κοιταει και μου χαμογελαει!!! Αααα και οταν τρωει βαζει τα χερακια του μπροστα του και τα πιανει σαν να κανει προσευχουλα!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε συ July, δεν ειναι απαραιτητο να ειναι δυσκοιλιο... Αν παιρνει συμπληρωμα ή ετρωγε στερεες θα ηταν αλλα και η δικη μου η γιατρος οταν την ρωτησα μεχρι ποσες μερες χωρις να ενεργηθει μου ειπε πως δεν υπαρχει προβλημα εφ' οσον θηλαζει αποκλειστικα. Μετα το εψαξα και στο βιβλιο της Πατσουρου κι ελεγε το ιδιο.

τι να σου πω μπορεί να είναι και έτσι οι γιατροί σίγουρα ξέρουν περισσότερα;)

εμένα η μαιρούλα ήταν 14 μηνών όταν άρχισε το πρόβλημα σιγά σιγά και εντέλει 16 μηνών την πήγαμε σε παιδογαστρεντερολόγο όπου μετά από εξετάσεις μας είπε ότι είναι αλλεργική στο ξένο γάλα και φάνηκε τότε γιατί ποτέ πριν δεν είχε πιει ξένο. μας είχε πει τότε ότι τα περισσότερα παιδάκια που είναι δυσκοίλια εκεί το οφείλουν.

ειλικρινά δεν ξέρω μπορεί να μην είναι δυσκοίλιο αλλά και 10 μέρες άχεστο για σκεφτείτε το βρε κορίτσια σας φαίνεται λογικό???ίσως αν εσύ έβαζες στην διατροφή σου περισσότερες φυτικές ίνες και τέτοια να το βοήθαγες και αυτό:?: κρίμα είναι 10 μέρες!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Καλησπέρα!

Κάναμε το πρώτο μας εμβόλιο! Η μπεμπού είναι 5200γρμ και 59 εκατοστά. Ειναι πολύ καλή δηλαδή. Η παιδίατρος μας είπε λοιπόν πως δεν υπάρχει πρόβλημα που δεν τα κάνει. Απο τη στιγμή που παίρνει βάρος και δεν δείχνει να δυσφορεί ή να μην κοιμάται, τότε no problem. Βεβαια μου είπε πως καλά έκανα που της έκανα το κλήσμα αφού δυσφορούσε πια και ήταν πολύ ανήσυχη. Αλλά όπως μου είπε, σε μια- δυο μέρες κατα πάσα πιθανότητα θα τα έκανε τελικά. Οριο πάντως δεν μου έβαλε σε μέρες. Οριο είναι το αν το παιδί δυσφορεί, δεν κοιμάται, δεν τρώει.

july πές μου πότε θα κατέβετε να κανονίσουμε συνάντηση!!!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλησπέρα!

Κάναμε το πρώτο μας εμβόλιο! Η μπεμπού είναι 5200γρμ και 59 εκατοστά. Ειναι πολύ καλή δηλαδή. Η παιδίατρος μας είπε λοιπόν πως δεν υπάρχει πρόβλημα που δεν τα κάνει. Απο τη στιγμή που παίρνει βάρος και δεν δείχνει να δυσφορεί ή να μην κοιμάται, τότε no problem. Βεβαια μου είπε πως καλά έκανα που της έκανα το κλήσμα αφού δυσφορούσε πια και ήταν πολύ ανήσυχη. Αλλά όπως μου είπε, σε μια- δυο μέρες κατα πάσα πιθανότητα θα τα έκανε τελικά. Οριο πάντως δεν μου έβαλε σε μέρες. Οριο είναι το αν το παιδί δυσφορεί, δεν κοιμάται, δεν τρώει.

july πές μου πότε θα κατέβετε να κανονίσουμε συνάντηση!!!

Εμενα μου ειχε πει επισης να κανει προυτς. Υποθετω αν αεριζεται σημαινει οτι το εντερο λειτουργει οποτε δεν υπαρχει προβλημα αδρανειας.

v9gkhg0kf9drps4b.png

Μαλλον τον επηρρεαζει το φεγγαρι!!! Τι να πω? Ειδαμε και παθαμε να τον ηρεμησουμε!!!:-( Τωρα κοιμηθηκε!!! Ο διευθυντης μου λεει οτι το φεγγαρι επηρρεαζει ολη τη φυση, την αμπωτη, την παλλοιρια, τους χυμους των δεντρων, τα ζωα αλλα και εμας. Ποσο μαλλον τα μωρα που ειναι πιο κοντα στη φυση. Εχει μια καποια λογικη! Τι να πω?!!!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Μαλλον τον επηρρεαζει το φεγγαρι!!! Τι να πω? Ειδαμε και παθαμε να τον ηρεμησουμε!!!:-( Τωρα κοιμηθηκε!!! Ο διευθυντης μου λεει οτι το φεγγαρι επηρρεαζει ολη τη φυση, την αμπωτη, την παλλοιρια, τους χυμους των δεντρων, τα ζωα αλλα και εμας. Ποσο μαλλον τα μωρα που ειναι πιο κοντα στη φυση. Εχει μια καποια λογικη! Τι να πω?!!!

Εμένα όλη μέρα ήταν μέσα στη γκρίνια!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Κοριτσια τι κανετε? Εμεις πηγαμε Κυθνο το τριημερο. Δυσκολο πραγμα να κανεις διακοπες με 2 παιδια πολυ ταλαιπωρια.

Κι εμενα η μπεμπα κανει κακα καθε 3 μερες. Τι να φαω για να κανει πιο συχνα? Τρωω μουσλι καθε πρωι δε βοηθαει?

Ακομα δεν εχουμε παει γιατρο για το 2ο εμβολιο αλλα εχουμε περασει προ πολλου τα 7κιλα....

Εμενα αυτη την περιοδο με προβληματιζει το θεμα της πανας του μεγαλου που δεν ειναι καθολου ετοιμος για να την κοψει και ολοι μου λενε κοψτην τωρα η ευκαιρια και τετοια αλλα ο Χαρης ουτε να ακουει δε θελει για γιογιο, βρακακια και τετοια.

Αχ για να δουμε τι θα γινει σημερα στη βουλη...... (ασχετο το ξερω)

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Κοριτσια τι κανετε? Εμεις πηγαμε Κυθνο το τριημερο. Δυσκολο πραγμα να κανεις διακοπες με 2 παιδια πολυ ταλαιπωρια.

Κι εμενα η μπεμπα κανει κακα καθε 3 μερες. Τι να φαω για να κανει πιο συχνα? Τρωω μουσλι καθε πρωι δε βοηθαει?

Ακομα δεν εχουμε παει γιατρο για το 2ο εμβολιο αλλα εχουμε περασει προ πολλου τα 7κιλα....

Εμενα αυτη την περιοδο με προβληματιζει το θεμα της πανας του μεγαλου που δεν ειναι καθολου ετοιμος για να την κοψει και ολοι μου λενε κοψτην τωρα η ευκαιρια και τετοια αλλα ο Χαρης ουτε να ακουει δε θελει για γιογιο, βρακακια και τετοια.

Και εγω έχω πλακωθεί στα ολικής άλεσης, στα φρούτα και γενικά στις φυτικές ίνες, μπας και χέσει η μπέμπα! :tongue: Μείωσε αν θες τα αγελαδινά γαλακτοκομικά.Εγω το ξεκίνησα πριν απο 3 εβδομάδες και τουλάχιστον δεν έχει τόσο πολλά πονάκια. Πάντως εγω θα ήμουν πολύ ευχαριστημένη αν έκανε κακά ανα 3 μέρες! Οπως ειπε και η Χρυσάνθη πάντως, η παιδίατρος μου είπε πως αν έχει αέρια, συμαίνει πως λειτουργεί το έντερο, οπότε δεν αγχωνόμαστε.

Τωρα για τον Χάρη, θα σου έλεγα να πάρεις ένα γιογιό να το βλέπει σε πρώτη φάση. Το πρωί που ξυπνάει λογικά κάνει τσίσα. Μπορείς να ξεκινήσεις να τον βάζεις να κάνει τσίσα στο γιογίο λοιπόν κάθε πρωί που ξυπνάει. Μπορεί να μην κάνει, αλλά εσυ να τον βάζεις. Το ίδιο και αν ξέρεις ότι κάνει κακά κάποια συγκεκριμένη ώρα.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Να 'σαι καλα βρε Μαρια! Με εκανες να ανοιξω τον χαρτη να βρω την Κυφνο! Ειστε πολυ τυχεροι σε αυτο το θεμα εκει στην Αθηνα. Μπορειτε ευκολα καθε χρονο να πατε και σε αλλο νησι διακοπες. Και σε νησι να μη θελετε να πατε η Αθηνα βρισκεται στην κυριολεξια στο κεντρο της Ελλαδας. Εμεις απο Θεσσαλονικη για να παμε κυκλαδες πρεπει πρωτα να κατεβουμε Πειραια, μιση μερα ταξιδι δηλαδη!!!

Εμεις φετος λεμε να παμε κανενα τριημερο σε βουνο. Οι γονεις μου μενουν διπλα στη Θαλασσα ενω οι γονεις του Νικου εχουν εξοχικο στη θαλασσα οποτε δε μας λειπει. Λεμε λοιπον να παμε καπου να δροσιστουμε!...

Παντως τωρα το καλοκαιρι ειναι ευκαιρια για να κοψει την πανα ο Χαρης. Ειναι και σε καλη ηλικια.

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Να 'σαι καλα βρε Μαρια! Με εκανες να ανοιξω τον χαρτη να βρω την Κυφνο! Ειστε πολυ τυχεροι σε αυτο το θεμα εκει στην Αθηνα. Μπορειτε ευκολα καθε χρονο να πατε και σε αλλο νησι διακοπες. Και σε νησι να μη θελετε να πατε η Αθηνα βρισκεται στην κυριολεξια στο κεντρο της Ελλαδας. Εμεις απο Θεσσαλονικη για να παμε κυκλαδες πρεπει πρωτα να κατεβουμε Πειραια, μιση μερα ταξιδι δηλαδη!!!

Εμεις φετος λεμε να παμε κανενα τριημερο σε βουνο. Οι γονεις μου μενουν διπλα στη Θαλασσα ενω οι γονεις του Νικου εχουν εξοχικο στη θαλασσα οποτε δε μας λειπει. Λεμε λοιπον να παμε καπου να δροσιστουμε!...

Παντως τωρα το καλοκαιρι ειναι ευκαιρια για να κοψει την πανα ο Χαρης. Ειναι και σε καλη ηλικια.

εχω να σου προτείνω το χωριό της μάνας μου. Κλειτορία Καλαβρύτων. Εχει πολλά αξιοθέατα στη γύρω περιοχή (πηγές Αρωάνιου ποταμού, σπήλαιο των λημνών κ.α) και το χωριο ειναι συμπαθέστατο!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Χαχαχαχα αληθεια βρε χρυσανθη ανοιξες χαρτη? Η αληθεια ειναι οτι στην κυθνο δεν εχει και πολυ πολιτισμο πχ η τηλεοραση δεν επιανε ουτε καν ετ1!!! Αλλα ηταν η πρωτη σταση που κανει το πλοιο απο πειραια οποτε ληγαμε για πιο κοντα!

Ευα το γιογιο βρισκεται στο μπανιο ενα χρονο τωρα!!!!!! Ο Χαρης δεν θελει να κατσει και οσες φορες τον καταφερα να κατσει σηκωνοταν μου ελεγε "εκανα" ζηταγε και χαρτι να σκουπιστει κιολας αλλα φυσικα δεν κανει τιποτα!!!! Του εχω παρει και βιβλιο για την τουαλετα που εχει και αυτοκολητα και του εχω πει αμα κανει οτι θα του δωσω αυτοκολλητο αλλα ΔΕΝ πιανει! Εδω ειναι χεσμενος και τον ρωτας αν εχει κανει κακα και λεει "ΟΧΙ"

εχω να σου προτείνω το χωριό της μάνας μου. Κλειτορία Καλαβρύτων. Εχει πολλά αξιοθέατα στη γύρω περιοχή (πηγές Αρωάνιου ποταμού, σπήλαιο των λημνών κ.α) και το χωριο ειναι συμπαθέστατο!

Ρε συ, τα Καλαβρυτα ειναι στην Πελλοπονησο! Ξερεις ποσες ωρες ταξιδι απο τη Θεσσαλομικη ειναι η Πελλοπονησος? Θα τον καταταλαιπωρησουμε τον Άγκου! Καπου πιο βορεια λεμε...

v9gkhg0kf9drps4b.png

Ρε συ, τα Καλαβρυτα ειναι στην Πελλοπονησο! Ξερεις ποσες ωρες ταξιδι απο τη Θεσσαλομικη ειναι η Πελλοπονησος? Θα τον καταταλαιπωρησουμε τον Άγκου! Καπου πιο βορεια λεμε...

Δεν πατε σαμοθρακη τοτε?

Χαχαχαχα αληθεια βρε χρυσανθη ανοιξες χαρτη? Η αληθεια ειναι οτι στην κυθνο δεν εχει και πολυ πολιτισμο πχ η τηλεοραση δεν επιανε ουτε καν ετ1!!! Αλλα ηταν η πρωτη σταση που κανει το πλοιο απο πειραια οποτε ληγαμε για πιο κοντα!

Ευα το γιογιο βρισκεται στο μπανιο ενα χρονο τωρα!!!!!! Ο Χαρης δεν θελει να κατσει και οσες φορες τον καταφερα να κατσει σηκωνοταν μου ελεγε "εκανα" ζηταγε και χαρτι να σκουπιστει κιολας αλλα φυσικα δεν κανει τιποτα!!!! Του εχω παρει και βιβλιο για την τουαλετα που εχει και αυτοκολητα και του εχω πει αμα κανει οτι θα του δωσω αυτοκολλητο αλλα ΔΕΝ πιανει! Εδω ειναι χεσμενος και τον ρωτας αν εχει κανει κακα και λεει "ΟΧΙ"

Τα αγαπαει τα κακα του...:lol::lol::lol: Χωρις πλακα, καπου το ακουσα αυτο, τα θεωρουν κομματι του σωματος τους και στεναχωριουνται να τα αποχωριζονται! Περα απο την πλακα πιστευω ειναι απο τα πιο δυσκολα πραγματα που πρεπει να τους μαθουμε! Η πεθερα μου παντως για να μαθει στην ανηψια μου το γιογιο, την πηγαινε στην κυριολεξια καθε μια ωρα και της τραγουδουσε οταν καθοταν σε αυτο.

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...