Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Κι εμενα τα τρωει! Και ολες μας φανταζομαι... (Εγω βεβαια δε του εδωσα πιπιλα απο πεποιθηση...) Προσπαθησε να τα απομακρυνεις και να την απασχολεις με κατι αλλο. Παρε μασητικα να τριβει τα ουλα της να ανακουφιζεται... Το προβλημα θα ειναι αν βγαλει τα δοντια οπου μπορει να τα πληγωσει. (Ξερω μωρακι που πληγωσε τα χερακια του απο τα δοντακια του!) Αλλα ξερω πολλα αλλα που δεν επαιρναν πιπιλα και δεν ειχαν κανενα προβλημα. ;)

Της τα απομακρύνω τα χέρια αλλά αυτή συνεχίζει... όλη τη μέρα αυτή τη δουλειά κάνουμε.Όταν λες μασητικά τι εννοείς?Αυτούς τους κρίκους που είναι για όταν πρήζονται τα ούλα τους πριν βγάλουν δόντια?

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Της τα απομακρύνω τα χέρια αλλά αυτή συνεχίζει... όλη τη μέρα αυτή τη δουλειά κάνουμε.Όταν λες μασητικά τι εννοείς?Αυτούς τους κρίκους που είναι για όταν πρήζονται τα ούλα τους πριν βγάλουν δόντια?

Ναι αυτα. Νομιζω μασητικα τα λενε. Εχει στα φαρμακεια. Ειναι και καποια που τα βαζεις στο ψυγειο και ειναι και λιγο δροσερα.

v9gkhg0kf9drps4b.png

Κορίτσια η μπέμπα τρώει τα χέρια της...ο γιατρός όμως μου έχει απογορεύσει την πιπίλα,τι να κάνω?

γιατί σου έχει απαγορέψει ο γιατρός την πιπίλα;

εμένα που δεν την παίρνει ο μικρός μου είπε να προσπαθώ να του τη δίνω για να μη χαλάσει τα δοντάκια του βάζοντας το χέρι.

όσον αφορά το αντιηλιακό και σε μένα είπε να μη βάλω δείκτη πάνω από 30 και μου είπε να πάρω το πιο φτηνό και να αποφεύγω να του βάζω. επίσης είπε ότι πλέον τα παιδάκια κινδυνεύουν από έλλειψη βιταμίνης D επειδή δεν τα βγάζουμε στον ήλιο και να το προσέξω και αυτό.

iiAs.png

9JCHp3.png

Διαφημίσεις

Εμεις τωρα φτιαχνουμε τα προσκλητηρια και κανουμε λιστες καλεσμενων. Και λεω φταχνουμε για τα προσκλητηρια γιατι δεν θα τα δωσουμε σε μαγαζι. Εγραψα ενα ποιηματακι εγω και βρηκα καποιες εικονες, τα συνθετω σε ενα εγγραφο του word και θα το εκτυπωσουμε σε ενα τυπογραφειο. Απλα εχω φτιαξει τρεις εκδοχες και θελουμε να αποφασισουμε ποια θα εκτυπωσουμε τελικα. Ειπα και την πεθερα μου να κλεισει την εκκλησια για τις 21 Αυγουστου. Παντως πραγματι δε θελει πολυ χρονο πριν.

Και εγω 21/08 θα την βαφτισω! Έκλεισα εκκλησια και μαγαζι Και αυτη την εβδομαδα θα τακτοποιησω και τα υπολοιπα!

γιατί σου έχει απαγορέψει ο γιατρός την πιπίλα;

εμένα που δεν την παίρνει ο μικρός μου είπε να προσπαθώ να του τη δίνω για να μη χαλάσει τα δοντάκια του βάζοντας το χέρι.

Διαβασε κι αυτο...

http://pediatros-thes.gr/?page_id=657

v9gkhg0kf9drps4b.png

Συμφωνώ απόλυτα με το άρθρο που έκανε λινκ η Χρυσανθη. Για να μη βάζει το δάχτυλο στο στώμα, τα μασητικά είναι μια πολύ καλή λήση. Ο Ιωνας πάντως επειδη δεν τον βόλευαν τα μασητικά, χρησιμοποιούσε την πιπίλα αλλά οχι για να την πιπιλίσει! Την έπιανε με το χέρι του και δάγκωνε τα πλαϊνά. Αυτό τον ανακούφιζε.

Η μπέμπα τωρα αρχισε να έχει σαλάκια και να βάζει το χέρι στο στώμα, αλλά όταν αυτη βάζει χέρι στο στώμα, εγω της το βγάζω.Αν ειναι περίπου ωρα να φάει, την βάζω στο στήθος. Ακόμα και αν δε φάει κανονικά, ηρεμεί και έτσι βγάζει και το χέρι.

Εν το μεταξυ ρε κορίτσια, έκανε 10 μέρες να κάνει κακά! Ειναι το μέγηστο φυσιολογικό και τελικά της κάναμε κλήσμα. Η κακομοίρα τις τελευταίες 2-3 μέρες είχε όλο πονάκια και αέρια και δεν πολυέτρωγε, παρ ότι πείναγε. Την Τρίτη που θα πάμσε στη γιατρό θα το συζητήσω μαζί της. Μήπως πρέπει να κάνουμε τίποτα εξετάσεις... δεν μου φαίνεται νορμάλ η κατάσταση. Μα να μην έχει χέσει 10 μέρες;

Εχθες δε, μια σκέτη ταλαιπωρία. Πήγαμε στην Αθήνα να πάρουμε τον Ιωνα και να κάνουμε καμια βόλτα. Ειπαμε λοιπόν να πάμε στην Ακρόπολη που του το είχαμε υποσχεθεί. Κανονισαμε δε να πάμε μαζί με τον κουμπάρο μας. Ελα που ο κουμπάρος μας έστεισε μια ωρα! Περιμέναμε εμείς με 2 παιδιά στο μετρό και ο κουμπάρος άφαντος! Επρεπε να ειχαμε φύγει δεν το συζητω... Με το που έρχεται λοιπόν επιτέλους ο κουμπάρος, αρχίζει κορίτσια να ρίχνει καρεκλοπόδαρα! Μπαίνουμε τρέχοντας κάτω απο ένα υπόστεγο και μετά μόλις έκοψε λίγο, πήγαμε τρέχοντας στο μουσείο. Εκεί γινόταν το έλα να δείς! Ο Ιωνας να θέλει να ανέβει στα γάλματα, και εγω να προσπαθω να του εξηγήσω πως δεν πρέπει. Και δώς του κλάμα ο Ιωνας... Πάμε κακήν κακώς λοιπόν στο εστιατοριο όπου δεν έπεφτε καρφίτσα. Ο Ιωνας να μου λεει "πεινάωωωωωω". Πάλι καλά που ειχα πάρει ένα τοστάκι μαζί μας. Τρώει το τοστάκι και τελικά βρηκαμε να κάτσουμε στο μικρό καφέ του μουσείου όπου έφαγε μια ωραιότατη σπανακόπιτα και η μικρή θήλασε με την ηρεμία της.

Για να μη σας τα πολυλογώ, ταλαιπωρηθήκαμε, ούτε το μουσείο δεν είδαμε, και φύγαμε τρέχοντας για να γυρίσουμε πίσω σπίτι μας.

Τον κουμπάρο δεν πρόλαβα να τον βρήσω που άργησε τόσο, αλλά ας όψεται! Ειχε και το καινούργιο του αμόρε (που μου την έσπαγε λίγο, αλλα ας μην βγάλω γρήγορα συμπεράσματα γιατί ημασταν πιεσμένει και μπορεί να την αδικήσω την κοπέλα).

Αυτααααααααααααααααααα

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Συμφωνώ απόλυτα με το άρθρο που έκανε λινκ η Χρυσανθη. Για να μη βάζει το δάχτυλο στο στώμα, τα μασητικά είναι μια πολύ καλή λήση. Ο Ιωνας πάντως επειδη δεν τον βόλευαν τα μασητικά, χρησιμοποιούσε την πιπίλα αλλά οχι για να την πιπιλίσει! Την έπιανε με το χέρι του και δάγκωνε τα πλαϊνά. Αυτό τον ανακούφιζε.

Η μπέμπα τωρα αρχισε να έχει σαλάκια και να βάζει το χέρι στο στώμα, αλλά όταν αυτη βάζει χέρι στο στώμα, εγω της το βγάζω.Αν ειναι περίπου ωρα να φάει, την βάζω στο στήθος. Ακόμα και αν δε φάει κανονικά, ηρεμεί και έτσι βγάζει και το χέρι.

Εν το μεταξυ ρε κορίτσια, έκανε 10 μέρες να κάνει κακά! Ειναι το μέγηστο φυσιολογικό και τελικά της κάναμε κλήσμα. Η κακομοίρα τις τελευταίες 2-3 μέρες είχε όλο πονάκια και αέρια και δεν πολυέτρωγε, παρ ότι πείναγε. Την Τρίτη που θα πάμσε στη γιατρό θα το συζητήσω μαζί της. Μήπως πρέπει να κάνουμε τίποτα εξετάσεις... δεν μου φαίνεται νορμάλ η κατάσταση. Μα να μην έχει χέσει 10 μέρες;

Εχθες δε, μια σκέτη ταλαιπωρία. Πήγαμε στην Αθήνα να πάρουμε τον Ιωνα και να κάνουμε καμια βόλτα. Ειπαμε λοιπόν να πάμε στην Ακρόπολη που του το είχαμε υποσχεθεί. Κανονισαμε δε να πάμε μαζί με τον κουμπάρο μας. Ελα που ο κουμπάρος μας έστεισε μια ωρα! Περιμέναμε εμείς με 2 παιδιά στο μετρό και ο κουμπάρος άφαντος! Επρεπε να ειχαμε φύγει δεν το συζητω... Με το που έρχεται λοιπόν επιτέλους ο κουμπάρος, αρχίζει κορίτσια να ρίχνει καρεκλοπόδαρα! Μπαίνουμε τρέχοντας κάτω απο ένα υπόστεγο και μετά μόλις έκοψε λίγο, πήγαμε τρέχοντας στο μουσείο. Εκεί γινόταν το έλα να δείς! Ο Ιωνας να θέλει να ανέβει στα γάλματα, και εγω να προσπαθω να του εξηγήσω πως δεν πρέπει. Και δώς του κλάμα ο Ιωνας... Πάμε κακήν κακώς λοιπόν στο εστιατοριο όπου δεν έπεφτε καρφίτσα. Ο Ιωνας να μου λεει "πεινάωωωωωω". Πάλι καλά που ειχα πάρει ένα τοστάκι μαζί μας. Τρώει το τοστάκι και τελικά βρηκαμε να κάτσουμε στο μικρό καφέ του μουσείου όπου έφαγε μια ωραιότατη σπανακόπιτα και η μικρή θήλασε με την ηρεμία της.

Για να μη σας τα πολυλογώ, ταλαιπωρηθήκαμε, ούτε το μουσείο δεν είδαμε, και φύγαμε τρέχοντας για να γυρίσουμε πίσω σπίτι μας.

Τον κουμπάρο δεν πρόλαβα να τον βρήσω που άργησε τόσο, αλλά ας όψεται! Ειχε και το καινούργιο του αμόρε (που μου την έσπαγε λίγο, αλλα ας μην βγάλω γρήγορα συμπεράσματα γιατί ημασταν πιεσμένει και μπορεί να την αδικήσω την κοπέλα).

Αυτααααααααααααααααααα

Χα χα! Κλασικη Ελληνικη οικογενεια!!! Τα παιδια φωναζουν και οι γονεις τρεχουν περα δωθε για να τα σιγονταρουν!!! Τι ηθελες κανενα γερμανακι που να καθεται προσοχη και να μη μιλαει? Ετσι Ιωνα! Μαζι σου!!!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Εμενα βρε κοριτσια θελει το στηθος μου μονο για να φαει! Πιπιλαει μονο στο τελειωμα του θηλασμου κι αυτο μονο αν τον εχει παρει ο υπνος. Σε αλλη φαση αν του δωσω το στηθος μου το αρνειται κατηγορηματικα! Πριν λιγο νομιζα οτι πειναει (περασαν πανω απο 2 ωρες απο τον προηγουμενο θηλασμο, γκρινιαζε, ετρωγε χερια...) του εδωσα το στηθος μου και αυτος το επιανε του εκανε μια δυνατη ρουφηξια και το αφηνε και γυριζε το κεφαλι του απο την αλλη. Ετσι κανει οταν δεν πειναει!!!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Εμενα βρε κοριτσια θελει το στηθος μου μονο για να φαει! Πιπιλαει μονο στο τελειωμα του θηλασμου κι αυτο μονο αν τον εχει παρει ο υπνος. Σε αλλη φαση αν του δωσω το στηθος μου το αρνειται κατηγορηματικα! Πριν λιγο νομιζα οτι πειναει (περασαν πανω απο 2 ωρες απο τον προηγουμενο θηλασμο, γκρινιαζε, ετρωγε χερια...) του εδωσα το στηθος μου και αυτος το επιανε του εκανε μια δυνατη ρουφηξια και το αφηνε και γυριζε το κεφαλι του απο την αλλη. Ετσι κανει οταν δεν πειναει!!!

Καλα και εμένα δεν το ανοίγει το στώμα της αν δεν ειναι κοντά στην ώρα του φαγητού της. Κρατάει κλειστά τα χειλη της. Μονο αν ειναι κοντά στην ώρα που θα φάει πιάνει το κόλπο.

Οσογια τον Ιωνα, μόνο Γερμανάκι δεν τον χαρακτηρίζεις. Ηταν και εκνευρισμένος εχθες... του είχαμε ληψει και όσο να ναι αυτο του έβγαινε σε εκνευρισμό. Οπότε με το που άκουσε το πρώτο "μη", άρχισε τις φνές και τα κλάματα.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Αυτααααααααααααααααααα

λοιπόν κοριτσάκι μου να το προσέξεις αυτό το παιδί σου είναι δυσκόιλιο και πρέπει να το κοιτάξεις. πρέπει να ενεργείτε τουλάχιστον ανά τρεις μέρες αν θυμάμαι καλά!!!της δίνεις ξένο???σε ρωτάω γιατί εμένα η μαιρούλα ήταν δυσκοίλια και όλα ξεκίνησαν από όταν της ξεκίνησα συμπλήρωμα. εμένα έκανε κακάκια αλλά με πολλύ μεγάλη δυσκολία και πόνο αυτό είναι ένα άλλο είδος δυσκοιλιότητας. τελικά με αλλαγή στην διατροφή και ένα βοήθημα το ξεπεράσαμε αλλά ακόμα γαλακτοκομικά με μέτρο. μίλα με την παιδίατρό σου όπωσδήποτε είναι μεγάλη ταλαιπωρία για τα μωρά σκέψου εσύ τόσες μέρες να μην ενεργηθείς???

ααα και κάτι άλλο σκ ήμουν στα μέρη σου και σε θυμήθηκα!!! είπαμε με τον άντρα μου να ξαναέρθουμε από εβδομάδα 4-5 μερούλες επομένως θα κανονίσουμε σίγουρα να βρεθούμε!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Ρε συ July, δεν ειναι απαραιτητο να ειναι δυσκοιλιο... Αν παιρνει συμπληρωμα ή ετρωγε στερεες θα ηταν αλλα και η δικη μου η γιατρος οταν την ρωτησα μεχρι ποσες μερες χωρις να ενεργηθει μου ειπε πως δεν υπαρχει προβλημα εφ' οσον θηλαζει αποκλειστικα. Μετα το εψαξα και στο βιβλιο της Πατσουρου κι ελεγε το ιδιο.

v9gkhg0kf9drps4b.png

Νομίζω ότι μου είχε πει η συνυφάδα μου ότι όταν το μωρό δε μπορεί να ενεργηθεί να βάλεις σε μια μπατονέτα λάδι και να βάλεις λίγο στην τρυπούλα και θα ενεργηθεί αμέσως.

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...