Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

έτσι και εμένα παιδί μου, τον αμάζευτο έχουν!άσταααα..:tongue::tongue::tongue:

μια χαρά σε βρίσκω...

και εμείς βγαίναμε..συχνά πριν...εντάξει και τώρα ...αλλά τωρα πάμε σε μέροι που μπορούμε να έχουμε και το μωρό μαζί.

σαν τη μητρότητα ..δεν υπάρχει τίποτα...;););)

Και βέβαια! Η μητρότητα δε συγκρίνεται ούτε με κλαμπ, μπουζούκια, ούτε με τπτ άλλο!

Εσείς τον παίρνετε μαζί σας έξω κ τα βράδια?

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και βέβαια! Η μητρότητα δε συγκρίνεται ούτε με κλαμπ, μπουζούκια, ούτε με τπτ άλλο!

Εσείς τον παίρνετε μαζί σας έξω κ τα βράδια?

ναι ! σχεδόν πάντα τον έχουμε μαζί!

για φαί, για καφέ,

σε επισκέψεις

μέχρι και σε γάμο που πήγαμε μαζί τον πήραμε..!

βέβαια στο τραπέζι τον άφησα σπίτι πιο πολύ για τα αυτάκια του!

αλλά ναι παντού μαζί, ότι ώρα και να είναι!

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

Η ζουζούνα μου τώρα τελευταία έχει αποκτήσει μια πολύ κακιά συνήθεια...Κάθε φορά που είναι να φάω τη βάζω στο ριλάξ στην κουζίνα για να έχω παρέα.Μόλις αρχίζω να τρώω η μπέμπα κάνει κακά σε τεράστιες ποσότητες...κάτι πρέπει να κάνω!

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Εμενα κοριτσια οι φιλες μου ειναι διασπαρμενες ανα την Ελλαδα. Οχι οτι εχουν παιδια αλλα και να αποκτησουν τις βλεπω μια στις τοσες. Μονο μια πριν απο ενα μηνα απεκτησε παιδι το οποιο μαλλον και θα βαφτισω.

Οσο για τις εξοδους, σε μπουζουκια τελευταια φορα πηγα πριν 4 χρονια και κλαμπ μου φαινεται 5!!! Δε ξερω γιατι αλλα απο νωρις απερριψα αυτου του ειδους τη διασκεδαση. Προτιμω τον καφε, ενα ποτακι σε κανενα μπαρακι ή να πηγαινουμε για φαγητο.

Τον μικρο εξω το βραδυ οπως σας εχω ξαναπει δεν τον βγαζουμε. Στο παιδικο παρτυ που πηγαμε πριν απο καμια βδομαδα (που καθε αλλο παρα παιδικο ητανε γιατι ειχε δυο σειρες απο τραπεζια με περιπου 50 καρεκλες για τους μεγαλους!) επαθε σοκ! Τον ειχαμε συνεχεια αγκαλια ή μαρσιπο και δεν κοιμοτανε αν και νυσταζε παρα πολυ! Καποια στιγμη που τον πηγα μεσα σε ενα δωματιο αρχισε να μουγγριζει (μουγγριζει μερικες φορες οταν νυσταζει πολυ...). Τον κοιμιζαμε, τον βαζαμε στο καροτσι και ξυπνουσε ψαχνοντας να φαει τα χερια του σαν το πρεζονι! (Δεν πεινουσε, ανακουφιση εψαχνε!) Τον φουκαρα τον λυπηθηκα! Και αυτο δεν ηταν τιποτα! Σε ενα μηνα εχουμε εναν γαμο εδω και εκει ειναι που θα τα δει ολα!!!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Η ζουζούνα μου τώρα τελευταία έχει αποκτήσει μια πολύ κακιά συνήθεια...Κάθε φορά που είναι να φάω τη βάζω στο ριλάξ στην κουζίνα για να έχω παρέα.Μόλις αρχίζω να τρώω η μπέμπα κάνει κακά σε τεράστιες ποσότητες...κάτι πρέπει να κάνω!

Χα χα! Ειναι απλο... οταν θες να φας θα τις βαζεις μεγαλυτερο νουμερο πανας;):tongue:

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημερα.Βλέπω όλες είμαστε καλύτερα και τα μωρα μας μεγαλωνουν. Εμένα η μπουμπου σήμερα ειναι η 3 μερα που τρώμε τις ιδιες ωρες...και μου αρεσει πολυ.

Εσεις αντηλιακο τους βαζετε? και αν ναι τι μαρκα?

Εμενα κοριτσια οι φιλες μου ειναι διασπαρμενες ανα την Ελλαδα. Οχι οτι εχουν παιδια αλλα και να αποκτησουν τις βλεπω μια στις τοσες. Μονο μια πριν απο ενα μηνα απεκτησε παιδι το οποιο μαλλον και θα βαφτισω.

Οσο για τις εξοδους, σε μπουζουκια τελευταια φορα πηγα πριν 4 χρονια και κλαμπ μου φαινεται 5!!! Δε ξερω γιατι αλλα απο νωρις απερριψα αυτου του ειδους τη διασκεδαση. Προτιμω τον καφε, ενα ποτακι σε κανενα μπαρακι ή να πηγαινουμε για φαγητο.

Τον μικρο εξω το βραδυ οπως σας εχω ξαναπει δεν τον βγαζουμε. Στο παιδικο παρτυ που πηγαμε πριν απο καμια βδομαδα (που καθε αλλο παρα παιδικο ητανε γιατι ειχε δυο σειρες απο τραπεζια με περιπου 50 καρεκλες για τους μεγαλους!) επαθε σοκ! Τον ειχαμε συνεχεια αγκαλια ή μαρσιπο και δεν κοιμοτανε αν και νυσταζε παρα πολυ! Καποια στιγμη που τον πηγα μεσα σε ενα δωματιο αρχισε να μουγγριζει (μουγγριζει μερικες φορες οταν νυσταζει πολυ...). Τον κοιμιζαμε, τον βαζαμε στο καροτσι και ξυπνουσε ψαχνοντας να φαει τα χερια του σαν το πρεζονι! (Δεν πεινουσε, ανακουφιση εψαχνε!) Τον φουκαρα τον λυπηθηκα! Και αυτο δεν ηταν τιποτα! Σε ενα μηνα εχουμε εναν γαμο εδω και εκει ειναι που θα τα δει ολα!!!

Στα Αθηναϊκά μπουζούκια δεν έχω πάει ποτέ ούτε και θέλω να πάω. Σε κλάμπ πηγαίνουμε σπανιότατα πια. Το θέμα ειναι πως όσο ημουν φοιτητρια, αλλά και πριν παντρευτούμε με τον καλό μου, βγήκα τόοοοοοοοοοοσο πολύ, ξεσάλωσα τόοοοοοσο πολύ που πραγματικά ειχα κουραστεί! Μιλάμε για πολύ ξενύχτι και πολύ ποτο! Εεεε ηταν καιρός να μαζευτούμε! Πάντως μια φορά το χρόνο, κανονίζουμε και βγαίνουμε και τα "σπάμε".

Πέρισυ ειχαμε κανονισει ένα ΣΚ και είχαμε πάει κλαμπο-μπαρότσαρκα και ειχαμε περάσει τέλεια. Πρόπερσυ ειχαμε πάει Πορτογαλία σε κολητούς μας και ειχαμε ξεσαλώσει 4 μέρες. Φέτος δεν έχουμε κάνει κάτι σχετικό, αλλά θα ξεσαλώσουμε οικογενειακώς αυτη τη φορά, στο γάμο των κολητών στην Πορτογαλία όπου θα πάμε οικογενειακώς (με Ιωνα και μπεμπα παρακαλώ!).

Εχθές λοιπόν, πήραμε τη μπέμπα και πήγαμε για ψαρικά και μπυρίτσα. Η βυθιζόμενη γέφυρα των Ισθμίων είναι 5 λεπτά με τα πόδια απο το σπίτι μας. Πηραμε λοιπόν τη μπεμπου και πήγαμε. Ηταν πολύ ωραία. Την τάισα κιολας και κάτσαμε και λίγο παραπάνω. Καλά χωρίς τον Ιωνα η έξωδος είναι πανευκολη! Αυριο θα πάμε οικογενειακώς στο Συνταγμα! Να μάθουν τα παιδια απο τωρα να ειναι αγωνιστικά! χεχεχε

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Κορίτσια καλημερα.Βλέπω όλες είμαστε καλύτερα και τα μωρα μας μεγαλωνουν. Εμένα η μπουμπου σήμερα ειναι η 3 μερα που τρώμε τις ιδιες ωρες...και μου αρεσει πολυ.

Εσεις αντηλιακο τους βαζετε? και αν ναι τι μαρκα?

Βαζουμε! Εγω τελικα πηρα της freezyderm αυτο που ειναι για παιδια. Η παιδιατρος μας ειπε να παρουμε ενα παιδικο οποιο θελουμε αρκει να προσεξουμε να μην εχει παραμπενσ και να εχει φυσικα φιλτρα και οχι χημικα. Τα φυσικα ειναι μεχρι 30 δεικτη. Αυτο εχει λιγο λιγοτερο αλλα ουτως ή αλλως δε το βγαζεις και αμεσα στον ηλιο σε αυτη την ηλικια, πιο πολυ για την αντηλια ειναι.

v9gkhg0kf9drps4b.png

Στα Αθηναϊκά μπουζούκια δεν έχω πάει ποτέ ούτε και θέλω να πάω. Σε κλάμπ πηγαίνουμε σπανιότατα πια. Το θέμα ειναι πως όσο ημουν φοιτητρια, αλλά και πριν παντρευτούμε με τον καλό μου, βγήκα τόοοοοοοοοοοσο πολύ, ξεσάλωσα τόοοοοοσο πολύ που πραγματικά ειχα κουραστεί! Μιλάμε για πολύ ξενύχτι και πολύ ποτο! Εεεε ηταν καιρός να μαζευτούμε! Πάντως μια φορά το χρόνο, κανονίζουμε και βγαίνουμε και τα "σπάμε".

Πέρισυ ειχαμε κανονισει ένα ΣΚ και είχαμε πάει κλαμπο-μπαρότσαρκα και ειχαμε περάσει τέλεια. Πρόπερσυ ειχαμε πάει Πορτογαλία σε κολητούς μας και ειχαμε ξεσαλώσει 4 μέρες. Φέτος δεν έχουμε κάνει κάτι σχετικό, αλλά θα ξεσαλώσουμε οικογενειακώς αυτη τη φορά, στο γάμο των κολητών στην Πορτογαλία όπου θα πάμε οικογενειακώς (με Ιωνα και μπεμπα παρακαλώ!).

Μπουζουκια γενικα εχω παει σπανια αλλα κι εγω απο κλαμπ χορτασα! Μεγαλωσα στη Χαλκιδικη στο πρωτο ποδι οπου το καλοκαιρι γινεται της κολασεως! Καθε βραδυ εξω σε beach παρτυ και μετα στα κλαμπ. Και πολλες φορες και σε δευτερο. Ως φοιτητρια δουλευα και σε ενα μπαρακι (που ανοιγε μετα τις 10 το βραδυ!) , οποτε οπως καταλαβαινεις, την εζησα τη νυχτα κι απο μεσα. Μπουχτισα και ειπα "φτανει"

Εντωμεταξυ ποια Αθηναικα μπουζουκια λες? Εγω δεν εχω καν παει στην Αθηνα! Μονο πριν 4 χρονια που εφερα τα παιδια εκδρομη στη Βουλη. Και εχω γυρισει σχεδον ολη την Ελλαδα!!!

v9gkhg0kf9drps4b.png

μανουλιτσες κ μωρακια καλα ειστε;;

μια χαρα βλεπω ολες! κ εμεις καλα ειμαστε, πολυ καλα! δεν μπαινω συχνα, γιατι ειμαστε ολο βολτες, ταξιδακια κ φουλ ετοιμασια για την βαφτιση, μιας κ ειναι στις 4 σεπτεμβρη κ θελω να εχω τελειωσει τα παντα σε κανενα μηνα, ετσι ωστε να μην φαω ολο το καλοκαιρι με αυτα!

απο κιλακια κ υψος καλα παμε ολες βλεπω! εμεις, αν κ μεγαλυτεροι, ειμαστε στα ιδια κυβικα με εσας! 6300 κ 62εκ ο μπεμπης μου!! την τριτη παμε κ για το 3ο εμβολιο μας! μεγαλωνουν τα σκατουλια! στο μεταξυ ολο να καθεται θελει! μας ριχνει κ τα απειρα χαμογελα κ τα κακαρισματα κ λιωνουμε!!

εγω τον βγαζω εξω κ βραδυ! παιρνουμε ολα τα απαραιτητα του υπνου κ δεν μπορω να πω οτι θα δυσκολευθει να κοιμηθει, απλα μπορει να νυσταξει λιγο πιο αργα, αλλα δεν με ενοχλει! εφοσον δεν ειναι εκνευρισμενος, δεν με πειραξει να κοιμηθει αργοτερα! ετσι περναμε ολοι καλα!

στο μεταξυ, εμεις μαλλον ετοιμαζομαστε για δοντια! καιρο τωρα τον ετρωγαν τα ουλα του κ μασαγε τα χερια του, αλλα τις τελευταιες μερες το κανει ολο κ περισσοτερο κ μαλιστα πολλες φορες σε συγκεκριμενο μονο σημειο κ τα ουλα του ασπρισαν οποτε κ ερχονται!!! λιγο με φρικαρει ο θηλασμος με τα δοντια, αλλα θα δειξει πως θα παει!!

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Διαφημίσεις

Το έκανα λοιπόν το πρώτο μου μπάνιο! Ηταν παγωμένη η θάλασσα γιατί έχει βγάλει έναν αέρα τις τελευταίες μέρες που φερει κρύα ρεύματα νερού και ενω τις προηγούμενες φορές ήταν πιο ζεστη η θάλασσα, σημερα ήταν κρύσταλο. Πάντως την έκανα τη βουτιά μου και μετά πληθηκα καλά στο στήθος και έβαλα και οινοπνευμα και ελπίζω να μην πάθω τιποτα.

Εμεις για βαφτίσια, ουτε το σκεφτόμαστε. Ουτε το όνομα δεν έχουμε αποφασίσει. Πάντως τα βαφτισια του Ιωνα έγιναν 2 εβδμάδες αφου το αποφασίσαμε. Και το τραπέζι το κανονισα μολις μια εβδομαδα πριν τα βαφτίσια. Οπότε δεν αγχώνομαι. Και με την μπέμπα κάπως έτσι θα γίνει.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

μανουλιτσες κ μωρακια καλα ειστε;;

μια χαρα βλεπω ολες! κ εμεις καλα ειμαστε, πολυ καλα! δεν μπαινω συχνα, γιατι ειμαστε ολο βολτες, ταξιδακια κ φουλ ετοιμασια για την βαφτιση, μιας κ ειναι στις 4 σεπτεμβρη κ θελω να εχω τελειωσει τα παντα σε κανενα μηνα, ετσι ωστε να μην φαω ολο το καλοκαιρι με αυτα!

απο κιλακια κ υψος καλα παμε ολες βλεπω! εμεις, αν κ μεγαλυτεροι, ειμαστε στα ιδια κυβικα με εσας! 6300 κ 62εκ ο μπεμπης μου!! την τριτη παμε κ για το 3ο εμβολιο μας! μεγαλωνουν τα σκατουλια! στο μεταξυ ολο να καθεται θελει! μας ριχνει κ τα απειρα χαμογελα κ τα κακαρισματα κ λιωνουμε!!

εγω τον βγαζω εξω κ βραδυ! παιρνουμε ολα τα απαραιτητα του υπνου κ δεν μπορω να πω οτι θα δυσκολευθει να κοιμηθει, απλα μπορει να νυσταξει λιγο πιο αργα, αλλα δεν με ενοχλει! εφοσον δεν ειναι εκνευρισμενος, δεν με πειραξει να κοιμηθει αργοτερα! ετσι περναμε ολοι καλα!

στο μεταξυ, εμεις μαλλον ετοιμαζομαστε για δοντια! καιρο τωρα τον ετρωγαν τα ουλα του κ μασαγε τα χερια του, αλλα τις τελευταιες μερες το κανει ολο κ περισσοτερο κ μαλιστα πολλες φορες σε συγκεκριμενο μονο σημειο κ τα ουλα του ασπρισαν οποτε κ ερχονται!!! λιγο με φρικαρει ο θηλασμος με τα δοντια, αλλα θα δειξει πως θα παει!!

Αν σκεφτεις οτι ΠΗΤ ειχες στις 2 Μαρτιου (αν θυμαμαι καλα) κι εγω στις 1 εχουν την ιδια ηλικια. Σωματικα τουλαχιστον ειναι λογικο να εχουν παρομοιες μετρησεις.

v9gkhg0kf9drps4b.png

Εμεις για βαφτίσια, ουτε το σκεφτόμαστε. Ουτε το όνομα δεν έχουμε αποφασίσει. Πάντως τα βαφτισια του Ιωνα έγιναν 2 εβδμάδες αφου το αποφασίσαμε. Και το τραπέζι το κανονισα μολις μια εβδομαδα πριν τα βαφτίσια. Οπότε δεν αγχώνομαι. Και με την μπέμπα κάπως έτσι θα γίνει.

Εμεις τωρα φτιαχνουμε τα προσκλητηρια και κανουμε λιστες καλεσμενων. Και λεω φταχνουμε για τα προσκλητηρια γιατι δεν θα τα δωσουμε σε μαγαζι. Εγραψα ενα ποιηματακι εγω και βρηκα καποιες εικονες, τα συνθετω σε ενα εγγραφο του word και θα το εκτυπωσουμε σε ενα τυπογραφειο. Απλα εχω φτιαξει τρεις εκδοχες και θελουμε να αποφασισουμε ποια θα εκτυπωσουμε τελικα. Ειπα και την πεθερα μου να κλεισει την εκκλησια για τις 21 Αυγουστου. Παντως πραγματι δε θελει πολυ χρονο πριν.

v9gkhg0kf9drps4b.png

Κορίτσια η μπέμπα τρώει τα χέρια της...ο γιατρός όμως μου έχει απογορεύσει την πιπίλα,τι να κάνω?

Κι εμενα τα τρωει! Και ολες μας φανταζομαι... (Εγω βεβαια δε του εδωσα πιπιλα απο πεποιθηση...) Προσπαθησε να τα απομακρυνεις και να την απασχολεις με κατι αλλο. Παρε μασητικα να τριβει τα ουλα της να ανακουφιζεται... Το προβλημα θα ειναι αν βγαλει τα δοντια οπου μπορει να τα πληγωσει. (Ξερω μωρακι που πληγωσε τα χερακια του απο τα δοντακια του!) Αλλα ξερω πολλα αλλα που δεν επαιρναν πιπιλα και δεν ειχαν κανενα προβλημα. ;)

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...