Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Παιρνεις τη σειρα new baby γι 'αυτο. Αυτη η σειρα σταματαει στο 3 δεν εχει αλλο. Εμεις παιρνουμε το baby dry οπου το 3 παει μεχρι τα 9 κιλα. Και στις αλλες σειρες το 3 παει μεχρι τα 9. Οποτε δεν θα πας στο 4 τωρα απλα θα παρεις ξανα το 3 αλλα απο αλλη σειρα.

Ααα οκ! Thanks για την πληροφορία! :)

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα μανούλες

η μικρή μου για δεύτερο βράδυ κοιμήθηκε 8ωρο! Μιλάμε τί χλίδα είναι αυτή; Λέτε να το συνεχίσει;;; Μακάρι γιατί ο Ιωνας ξύπναγε μέχρι 10 μηνών 2 φορές. Εκαναμια αντληση και το γάλα στην κατάψυξη, γιατι χρησιμοποιησα 3 γεύματα απο την τράπεζά μου αυτές τις μέρες που ήμουν στο σχολείο, οπότε πρέπει να αναπληρώσω τα γεύματα.

Εν το μεταξυ, στείλαμε τον Ιωνα για 3 μέρες στην γιαγια του στην Αθήνα, οπότε είμαστε πιο χαλαρά! :D

Σημερα επιτέλους θα κάνουμε και το πρώτο μας εμβόλιο. Περιμένω να δω πόσο έχει μεγαλώσει η μπιμπα μας :P

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλησπέρα κορίτσια

η μικρή με τρέλανε σήμερα! Την είχα στο ριλάξ και ξαφνικά τη βλέπω να έχει πατήσει με τα ποδαράκια της εκεί που θα έπρεπε να είναι ο ποπός της και το κεφαλάκι να είναι έξω απο το πάνω μέρος του ριλάξ, και να σπρώχνει με μανία! Είναι απίστευτο αλλά μπορεί ήδη να στηρίζει το βάρος της. Εχω την αίσθηση πως θα περπατησει γρήγορα αυτο το μωρό.

Για να μην πέσει λοιπόν απο το ριλάξ προς τα πίσω, της έστρωσα ένα παιχνιδάκι που έχουμε στο πάτωμα. Βάραγε χέρια- πόδια όλη την ώρα για να βαράει το παιχνιδάκι απο πάνω της. Στο τέλος τα έπαιξε εντελώς και βρόντηξε στον ύπνο. :tongue:

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλησπέρα κορίτσια

η μικρή με τρέλανε σήμερα! Την είχα στο ριλάξ και ξαφνικά τη βλέπω να έχει πατήσει με τα ποδαράκια της εκεί που θα έπρεπε να είναι ο ποπός της και το κεφαλάκι να είναι έξω απο το πάνω μέρος του ριλάξ, και να σπρώχνει με μανία! Είναι απίστευτο αλλά μπορεί ήδη να στηρίζει το βάρος της. Εχω την αίσθηση πως θα περπατησει γρήγορα αυτο το μωρό.

Για να μην πέσει λοιπόν απο το ριλάξ προς τα πίσω, της έστρωσα ένα παιχνιδάκι που έχουμε στο πάτωμα. Βάραγε χέρια- πόδια όλη την ώρα για να βαράει το παιχνιδάκι απο πάνω της. Στο τέλος τα έπαιξε εντελώς και βρόντηξε στον ύπνο. :tongue:

Εγώ δίνω μάχη να του αλλάξω μια πάνα γτ πατάει με τα πόδια πάνω στην αλλαξιέρα κ πάει προς τα πίσω...Νέο κόλπο εδώ κ 10 μέρες...Για να φανταστείς...σαν να κάνει γέφυρα! Όμως από τις πρώτες κιόλας μέρες πατούσε πάνω μας κ όταν τον γυρνούσαμε μπρούμυτα προσπαθούσε να μπουσουλίσει σηκώνοντας παράλληλα το κεφάλι...έχει τάσεις φυγής! Όλοι μας λένε ότι σίγουρα θα περπατήσει γρήγορα, όπως λες κ εσύ για τη μπεμπού. Το κεφάλι του δε το στήριζε από τις 10 πρώτες μέρες, ενώ στις 20 έκανε κ κοιλιακούς (όπως ήταν στα χέρια του πατέρα μ ξαπλωτός, σήκωσε τον κορμό του κ έμεινε για δευτερόλεπτα καθιστός)! χαχα!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια

Εγω οταν παω να τον σηκωσω αγκαλια απο το ρηλαξ το κανεια υτο απο την χαρα του. Παταει πανω στο ρηλαξ και σηκωνει τη λεκανη του. Παντως κι εμας στηριζε το κεφαλι του απο νωρις! Τι να πω? Η νεα γενια ειναι πιο εξελιγμενη!!!:tongue:

Αυτο ομως που λες οτι κοιμαται στο ρηλαξ για μας ειναι επιστημονικη φαντασια! Κοιμησμενο τον βαζω σε αυτο και σε λιγα λεπτα ξυπναει!:mad:

v9gkhg0kf9drps4b.png

Το πρωι πηγαμε παλι Χανια για να παμε στην παιδιατρο. Ειμαστε 62,5 ποντους και 6,200 κιλα! Αρχιζει να γινεται θρεφταρι! Και εχει κανει και κατι διπλες στα μπουτακια... για ρουφηγμα ειναι!

Καναμε και το δευτερο εμβολιο μας και τσιριζε για πολλη ωρα! Και δυο τσιμπηματα παρακαλω!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Εγω οταν παω να τον σηκωσω αγκαλια απο το ρηλαξ το κανεια υτο απο την χαρα του. Παταει πανω στο ρηλαξ και σηκωνει τη λεκανη του. Παντως κι εμας στηριζε το κεφαλι του απο νωρις! Τι να πω? Η νεα γενια ειναι πιο εξελιγμενη!!!:tongue:

Αυτο ομως που λες οτι κοιμαται στο ρηλαξ για μας ειναι επιστημονικη φαντασια! Κοιμησμενο τον βαζω σε αυτο και σε λιγα λεπτα ξυπναει!:mad:

Ευτυχώς κ ο δικός μ κοιμάται στο ριλάξ. Έχει τύχει να ρίξει κ κάτι 3ωρους ύπνους!!!

Πάντως είναι αλήθεια πως η νέα γενιά είναι πολύ μπροστά!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Ευτυχώς κ ο δικός μ κοιμάται στο ριλάξ. Έχει τύχει να ρίξει κ κάτι 3ωρους ύπνους!!!

Πάντως είναι αλήθεια πως η νέα γενιά είναι πολύ μπροστά!

Πλακα με κανεις!!! 3ωρους υπνους στο ρηλαξ?!!! Τι περιπτωση που ειναι τελικα ο δικος μου!!!:confused:

v9gkhg0kf9drps4b.png

Πλακα με κανεις!!! 3ωρους υπνους στο ρηλαξ?!!! Τι περιπτωση που ειναι τελικα ο δικος μου!!!:confused:

Καλά, δν το κάνει κ κάθε μέρα, αλλά ευτυχώς κοιμάται εκεί! Είναι μωρέ στο παιδάκι..!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα! Τι κανετε μανουλες και μωρακια? Εμας παλι μας επηρρεασε λιγο το εμβολιο και του εδωσα ντεπον. Τον παραξενευει τοσο πολυ η γευση... Πριν του το δωσω πηγα να τον θηλασω και δεν ηθελε, αφου του εδωσα το ντεπον με χαρα επιασε τη θηλη και ρουφουσε. Ηθελε ο καημενος να ξεπλυνει το στομα του απο την φαρμακιλα. Τι τραβαν κι αυτα τα φουκαριαρικα...

v9gkhg0kf9drps4b.png

Κάναμε χτες το δεύτερο εμβόλιο και αύριο γινόμαστε 3 μηνών.Η μπέμπα έχει ύψος 64 πόντους και ζυγίζει 5850 γραμμάρια.Τον τελευταίο μήνα πήρε 4 πόντους και 700 γραμμάρια,άρα συνεχίζουμε με αποκλειστικό θηλασμό και αυτό το μήνα.Είμαι πολύ χαρούμενη!

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Καλημέρα

εχθες ηταν να πάωτην μπεμπού για το πρώτο μας εμβόλιο, αλλά λείπει η παιδίατρός μας και έτσι θα πάμεαπο βδομαδα πάλι. Ο Ιωνας περν'αει μια χαρά στη γιαγιά και έτσι εγω με τον καλό μου θα πάμε το βράδυ για θαλασσινά και μπιρίτσα! :D Θα πιω κι εγω ένα ποτηράκι να ευχαριστηθώ! Σας εχω πει που τον Ιωνα 50 ημερών των ειχα μεθήσει; χαχαχαχαχ Ειχα πιει 2 ποτήρια κρασι και πέρασε στο γάλα και ο Ιωνας κοιμηθηκε 12ωρο! Προσπαθουσα να τον ξυπνησω και αυτος τίποτα! Πήρα έντρωμη την παιδίατρο τότε αλλά αυτη αμέσως το ψιλιάστηκε (ήταν παραμονή πωτοχρονιάς!). Με ρωτησε αν ειπια τιποτα και έτσι το καταλάβαμε :tongue:

Σημερα πάντως θα θηλάσω τη μικρή και θα πάμε τη βολτίτσα μας.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Κάναμε χτες το δεύτερο εμβόλιο και αύριο γινόμαστε 3 μηνών.Η μπέμπα έχει ύψος 64 πόντους και ζυγίζει 5850 γραμμάρια.Τον τελευταίο μήνα πήρε 4 πόντους και 700 γραμμάρια,άρα συνεχίζουμε με αποκλειστικό θηλασμό και αυτό το μήνα.Είμαι πολύ χαρούμενη!

Μπραβο!!! Κορίτσαρος η μπεμπού!

Να προσθέσω κορίτσια πως τα πράγματα για μένα με τον θηλασμό, νιώθω πως έχουν μπεί πια σε μια σειρά! Τις τελευταιες μέρες έχει βελτιωθεί και η διαρροή και το πρήξημο το βράδυ και νιώθω πολύ ευτυχισμένη! Τωρα θα ξεκινήσω και τα μπάνια και ελπίζω να βοηθήσει το αλατόνερο στο να κλείσουν οι πληγές.

Πριν 2 μηνες ήμουν στη μαυρη απελπισία και τωρα επιτέλους νιώθω πως όλα τελείωσαν! (σχεδόν...)

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...