Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Πω πω! Το καθε παιδι με τις συνηθειες του! Παντως εμας απο τοτε που αρχισε να κανει κακα μια φορα τη μερα κανουμε και οικονομια στις πανες:tongue:. Παρεπιπτωντως, ποιες παιρνετε? Εμεις δοκιμασαμε τρεις μαρκες: Lib###, Babyl###, και Pam###. Απο τις πρωτες δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενη γιατι ειχαμε διαρροες και καθε τρεις και λιγο επλενα. Οι δευτερες μου φανηκαν σκληρες σαν υλικο και καταληξαμε στην τελευταια μαρκα που αναφερω οπου παιρνουμε αυτες που εχουν ενα εξτρα καλυμμα για καλυτερη απορροφητικοτητα και δεν χρειαζεται να τον αλλαξω ολο το βραδυ!

Συμφωνώ απόλυτα για τις πρώτες, καθώς κ εμείς αντιμετωπίσαμε το ίδιο θέμα..Τις δεύτερες δν τις δοκιμάσαμε, αλλά τις τρίτες ναι κ αυτές συνεχίζουμε να παίρνουμε! Σωθήκαμε! :)

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμεις κρεβάτι πήραμε οταν ήμουν έγκυος στον Ιωνα. Μ'εχρι τοτε ειχαμε ένα παλιό φτινιάρικο. Αναγκαστικά λοιπόν τότε αγοράσαμε γιατί ενώ ήμουν στον 7ο πήγα να κάτσω στο κρεβάτι και έσπασε το πιχάκι που στηρίζονται οι τάβλες και βρέθηκα φαρδιά πλατιά μέσα στο κρεβάτι :tongue: Αγοράσαμε λοιπόν ένα μαντεμένιο κρεβάτι υπέρδιπλο με αποθυκευτικό χώρο απο κάτω. Μας έσωσε!!!

Οσο για τις πάνες τις ίδιες με σένα χρησιμοποιούμε και εμείς. Αυτη τη μάρκα χρησιμοποιούσαμε και στον Ιωνα και ειμασταν πολύ ευχαριστημένοι.

Εμεις κρεβατι δεν θα παρουμε πολυ καλο. Αλλα ενα στρωμα ορθοπεδικο ειναι επενδυση πιστευω. Στο κατω κατω το ενα τριτο της ζωης μας στο κρεβατι τη βγαζουμε. Τωρα μεχρι το Σαββατο εχει και προσφορα στα SATO στα στρωματα οποτε ειναι ευκαιρια.;)

v9gkhg0kf9drps4b.png

Πω πω! Το καθε παιδι με τις συνηθειες του! Παντως εμας απο τοτε που αρχισε να κανει κακα μια φορα τη μερα κανουμε και οικονομια στις πανες:tongue:. Παρεπιπτωντως, ποιες παιρνετε? Εμεις δοκιμασαμε τρεις μαρκες: Lib###, Babyl###, και Pam###. Απο τις πρωτες δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενη γιατι ειχαμε διαρροες και καθε τρεις και λιγο επλενα. Οι δευτερες μου φανηκαν σκληρες σαν υλικο και καταληξαμε στην τελευταια μαρκα που αναφερω οπου παιρνουμε αυτες που εχουν ενα εξτρα καλυμμα για καλυτερη απορροφητικοτητα και δεν χρειαζεται να τον αλλαξω ολο το βραδυ!

κορίτσια με τις πρώτες είχα και εγώ πρόβλημα με διαρροές όταν ήταν μικρός αλλά το έλυσα πηδώντας από το νούμερο 1 στο 3. Το 2 δεν ήταν αρκετά απορροφητικό. Τη 2η μάρκα δεν την έχω δοκιμάσει. Με την τρίτη είχαμε πρόβλημα! Γινόταν το δερματάκι του κατακόκκινο και έτσι τις σταματήσαμε. Τελικά χρησιμοποιούμε τις πρώτες και με το νούμερο 3 έως τώρα δεν είχαμε καμία διαρροή.

iiAs.png

9JCHp3.png

κορίτσια με τις πρώτες είχα και εγώ πρόβλημα με διαρροές όταν ήταν μικρός αλλά το έλυσα πηδώντας από το νούμερο 1 στο 3. Το 2 δεν ήταν αρκετά απορροφητικό. Τη 2η μάρκα δεν την έχω δοκιμάσει. Με την τρίτη είχαμε πρόβλημα! Γινόταν το δερματάκι του κατακόκκινο και έτσι τις σταματήσαμε. Τελικά χρησιμοποιούμε τις πρώτες και με το νούμερο 3 έως τώρα δεν είχαμε καμία διαρροή.

Παντως εχεις δικιο... κι εγω στο 2 νουμερο το αντιμετωπισα το προβλημα. Αφου λες οτι στο 3 δεν υπαρχει προβλημα καποια στιγμη θα τις ξαναδοκιμασουμε.

v9gkhg0kf9drps4b.png

Παντως εχεις δικιο... κι εγω στο 2 νουμερο το αντιμετωπισα το προβλημα. Αφου λες οτι στο 3 δεν υπαρχει προβλημα καποια στιγμη θα τις ξαναδοκιμασουμε.

Ποιό 3...εμείς σε καμια βδομάδα το πολύ πάμε στο 4! Λογικά κ εσείς...

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Εχθες λοιπόν απο περιέργεια κοιταγα πόσα κιλά ήταν ο Ιωνας όταν ήταν στην ηλικία της μπέμπας. Επαθα ένα ψιλοσόκ! Ο Ιωνας λοιπόν γεννηθηκε 3350γρμ. και 2 μηνών ήταν 6 κιλά περίπου :shock: Ειχε κάτι μάγουλα... Η μπεμπού γεννήθηκε 3200 γμρ και 2 μηνών ήταν 4530 γρμ. Καμία σχέση δηλαδή! :shock: Ως εκ τουτου εμεις φοράμε ακόμα το 2 και μας είναι και μια χαρά άνετο. Αυριο θα την πάω και για εμβόλιο. Της το καθηστέρησα γιατί είχε συνάχι. Τωρα είναι καλύτερα όμως οπότε θα πάμε κι εμεις να το κάνουμε.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Δε ξερω! Αυριο θα παμε στην παιδιατρο και θα δουμε ποσο παχυνε! Θα κανουμε κι εμεις εμβολιακι:( Το 3 νουμερο ειναι 4- 9. Ε, δε νομιζω να φτασαμε τα 8... Πριν ενα μηνα ηταν 5μιση. Δυομισι κιλα σε ενα μηνα ειναι πολλα!!!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Ρε κοριτσια... μολις περασε ο αντρας μου απο το σπιτι για να μου αφησει ενα δεμα που πριν λιγο παρελαβε απο το ταχυδρομειο. Λοιπον το δεμα ηταν ενα κουτι απο την Pampers που μεσα εχει της παναγιας τα ματια! Πανες, ντετολ, απορ. πιατων, απορ. ρουχων, μια πιπιλα, ενα σουιφερ, επιθεματα, μωρομαντηλα, φυσ. ορο... και δεν θυμαμαι τι αλλο!

Το ερωτημα ειναι ποιος μου το εστειλε αυτο?:confused::confused::confused: Εγω δεν εχω κανει εγγραφη στην εν λογω εταιρια...

v9gkhg0kf9drps4b.png

Ρε κοριτσια... μολις περασε ο αντρας μου απο το σπιτι για να μου αφησει ενα δεμα που πριν λιγο παρελαβε απο το ταχυδρομειο. Λοιπον το δεμα ηταν ενα κουτι απο την Pampers που μεσα εχει της παναγιας τα ματια! Πανες, ντετολ, απορ. πιατων, απορ. ρουχων, μια πιπιλα, ενα σουιφερ, επιθεματα, μωρομαντηλα, φυσ. ορο... και δεν θυμαμαι τι αλλο!

Το ερωτημα ειναι ποιος μου το εστειλε αυτο?:confused::confused::confused: Εγω δεν εχω κανει εγγραφη στην εν λογω εταιρια...

Εσυ δεν έκανες εγγραφη, το μαιευτήριο όμως; Παίρνουν τα στοιχεία απο τα μαιευτήρια και στέλνουν ένα πακετάκι σε κάθε μαμά. Πάλι καλά δεν σε πρήζουν μετά με spam mail ή οτιδήποτε άλλο. :P Και πολύ άργησαν να στο στείλουν. Στον Ιωνα, ειχαν έρθει στο μαιευτήριο και μας το έδωσαν επι τόπου. Τωρα μου το έστειλαν μέσα σε 10 μέρες.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Εσυ δεν έκανες εγγραφη, το μαιευτήριο όμως; Παίρνουν τα στοιχεία απο τα μαιευτήρια και στέλνουν ένα πακετάκι σε κάθε μαμά. Πάλι καλά δεν σε πρήζουν μετά με spam mail ή οτιδήποτε άλλο. :P Και πολύ άργησαν να στο στείλουν. Στον Ιωνα, ειχαν έρθει στο μαιευτήριο και μας το έδωσαν επι τόπου. Τωρα μου το έστειλαν μέσα σε 10 μέρες.

Αααα λες, ε? Το κακο ειναι οτι οι πανες ειναι νουμερο 2... Ευτυχως γενναει τον αλλο μηνα μια φιλη, οποτε θα της τα δωσουμε.

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!

σήμερα κάναμε εμβόλιο. ο καημενούλης έκλαψε ελάχιστα εκείνη την ώρα αλλά από την ώρα που φύγαμε από τον γιατρό πλάνταξε στο κλάμα! τελικά του έδωσα ντεπόν, έφαγε κιόλας και τώρα παίζει περιχαρής στη φάρμα του!

από ανάπτυξη είπε ο γιατρός ότι είμαστε μια χαρά. φτάσαμε τα 6300 και τα 61 εκατοστά οπότε συνεχιζουμε κανονικά με το θηλασμό.

είμαι πολύ χαρούμενη! ελπίζω να μη χρειαστεί να του ξαναδώσω ντεπόν.

φιλιά!

iiAs.png

9JCHp3.png

Η μικρή λοιπόν σημερα το βράδυ, δεν ξύπνησε καθόλου! Κοιμήθηκε γύρω στις 10 και ξύπνησε στις 6! Εγω βέβαια έβγαλα το γάλα μια φορά γιατί δεν έπαιζε να μείνω έτσι τόσες ώρες. Το πρωί όμως που ξύπνησε, μιλάμε για τρελή πείνα! Εφαγε για πρώτη φορά 200 ml μαζεμένα. Τωρα έφαγε πάλι στις 11 και πάλι είχε λησάξει της πείνας. Ετρωγε για καμια ωρα ενω συνηθως δεν κάνει πάνω απο 30 λεπτά.

Εν το μεταξύ, το στηθος που ειχα τη μαστιτιδα δεν πρήζεται σχεδόν καθόλου πια! Μόνο αν περάσουν πάνω απο 5 ωρες. Το άλλο στηθος πάλι, γίνεται πέτρα! "Κλείνουν" και οι πόροι και μετά θέλει μασαζ ενω θηλάζω για να καταφέρω να τους αποδεσμεύσω. Απο το πολύ όμως μασαζ, έχει ερεθηστεί το δέρμα μου και έχουν δημιουργηθεί σπυράκια (ενός κακού μύρια έπονται!).

Αποφάσισα πάντως να ξεκινήσω τα μπάνια κανονικά. Ισως κάνει καλό στις θηλές μου και κλείσουν επιτέλους και οι πληγές. Ελπίζω να μην πάθω τίποτα...

jJUhp3.png

kqZXp3.png

γειά σας μανουλίτσες τι κάνετε???

εμείς από πάνες ότι κάτσει!!!συνήθως babyl... γιατί έχω κουπονάκια άνευ ημερομηνίας και έτσι όταν κάνουν 50% έκπτωση πάω και παίρνω 5-10 πακέτα με 3,5-4€/πακέτο και έτσι την βγάζουμε!!!το ίδιο έκανα και στην μαιρούλα όχι ότι οι υπόλοιπες που έχουμε δοκιμάσει μας ενόχλησαν ποτέ...πάντως και εμείς που είμαστε 5500 το Νο 3 παίρνουμε στις συγκεκριμένες και είμαστε μια χαρά!!!αυτές που δεν πήρα ποτέ ήταν από το lidl όχι ότι έχουνε κάτι καλά λόγια έχω ακούσει απλώς δεν ξέρω αφού δεν παίρνω πχ σερβιέττες γιατί να πάρω πάνες???

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Εμένα αυτό το βαλιτσάκι μ το έδωσαν στο μαιευτήριο. Αργότερα μ ήρθε στο σπίτι ένα άλλο δέμα που είχε πάνες κ εκπτωτικά κουπόνια.

Καλέ, το νούμερο 3 που κοίταξα τώρα στη συσκευασία είναι από 4 έως 7 κιλά. Γι'αυτό κ εμάς μας βλέπω για το 4. Σήμερα που ζυγιστήκαμε ήμασταν 6700.

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Εμένα αυτό το βαλιτσάκι μ το έδωσαν στο μαιευτήριο. Αργότερα μ ήρθε στο σπίτι ένα άλλο δέμα που είχε πάνες κ εκπτωτικά κουπόνια.

Καλέ, το νούμερο 3 που κοίταξα τώρα στη συσκευασία είναι από 4 έως 7 κιλά. Γι'αυτό κ εμάς μας βλέπω για το 4. Σήμερα που ζυγιστήκαμε ήμασταν 6700.

Παιρνεις τη σειρα new baby γι 'αυτο. Αυτη η σειρα σταματαει στο 3 δεν εχει αλλο. Εμεις παιρνουμε το baby dry οπου το 3 παει μεχρι τα 9 κιλα. Και στις αλλες σειρες το 3 παει μεχρι τα 9. Οποτε δεν θα πας στο 4 τωρα απλα θα παρεις ξανα το 3 αλλα απο αλλη σειρα.

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...