Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Αχ κι εμείς έχουμε πολλά μαλλάκια και ιδρώνει πάρα πολυ το ζουζουνάκι μου.Δεν της έπεσαν καθόλου τα μαλλιά,αντίθετα αυξάνονται και μακραίνουν.Όλοι όταν τη βλέπουν λένε :"Τι όμορφο μωρό...κοίτα πόσα μαλλιά έχει!"

Όταν έφευγα από το μαιευτήριο,μια παιδίατρος μου έδωσε μια κρέμα για τις ερεθισμένες θηλές η οποία είναι απίστευτη.Τότε είχα πρόβλημα γιατί η μικρή ήταν πολύ λαίμαργη και οι θηλές μου ήταν μόνιμα ματωμένες.Δεν άντεχα άλλο το αλατόνερο και αυτή η κρέμα ήταν η σωτηρία μου.Βάζεις μετά από κάθε θηλασμό,πριν θηλάσεις ξανά δε χρειάζεται να πλένεις το στήθος και μετά από λίγες μέρες δε χρειάζεσαι ξανά ούτε αλατόνερα ούτε κρέμες ούτε τίποτα. Όποια ενδιαφέρεται να μου στείλει μήνυμα για να της πω το όνομα της κρέμας.

Κορίτσια έχω πελαγώσει με τα εμβόλια...το εμβόλιο για 2 μηνών μας το γράφουν στο αγροτικό ιατρείο και πάμε και το κάνουμε σε όποιο παιδίατρο θέλουμε,το εμβόλιο για 3 μηνών πρέπει να το κάνουμε αναγκαστικά στο ικα ή στο κέντρο υγείας και τα υπόλοιπα εμβόλια μας τα γράφουν στο ικα και πάμε και τα κάνουμε όπου θέλουμε.Δηλαδή τι έχει το εμβόλιο για 3 μηνών και δε το δικαιολογούν?

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ κι εμείς έχουμε πολλά μαλλάκια και ιδρώνει πάρα πολυ το ζουζουνάκι μου.Δεν της έπεσαν καθόλου τα μαλλιά,αντίθετα αυξάνονται και μακραίνουν.Όλοι όταν τη βλέπουν λένε :"Τι όμορφο μωρό...κοίτα πόσα μαλλιά έχει!"

Όταν έφευγα από το μαιευτήριο,μια παιδίατρος μου έδωσε μια κρέμα για τις ερεθισμένες θηλές η οποία είναι απίστευτη.Τότε είχα πρόβλημα γιατί η μικρή ήταν πολύ λαίμαργη και οι θηλές μου ήταν μόνιμα ματωμένες.Δεν άντεχα άλλο το αλατόνερο και αυτή η κρέμα ήταν η σωτηρία μου.Βάζεις μετά από κάθε θηλασμό,πριν θηλάσεις ξανά δε χρειάζεται να πλένεις το στήθος και μετά από λίγες μέρες δε χρειάζεσαι ξανά ούτε αλατόνερα ούτε κρέμες ούτε τίποτα. Όποια ενδιαφέρεται να μου στείλει μήνυμα για να της πω το όνομα της κρέμας.

Κορίτσια έχω πελαγώσει με τα εμβόλια...το εμβόλιο για 2 μηνών μας το γράφουν στο αγροτικό ιατρείο και πάμε και το κάνουμε σε όποιο παιδίατρο θέλουμε,το εμβόλιο για 3 μηνών πρέπει να το κάνουμε αναγκαστικά στο ικα ή στο κέντρο υγείας και τα υπόλοιπα εμβόλια μας τα γράφουν στο ικα και πάμε και τα κάνουμε όπου θέλουμε.Δηλαδή τι έχει το εμβόλιο για 3 μηνών και δε το δικαιολογούν?

πιο εμβόλιο είναι???κοίτα εμένα η παιδίατρός μου είναι και στο ικα επομένως ή πάω από εκεί και μου τα γράφει και πάω και το παίρνω δωρεάν από φαρμακείο ή την παίρνω τηλ της λέω έχουμε αυτό το εμβόλιο και τα κανονίζει μόνη της και το έχει αυτή.βρες μια καλή παιδίατρο στο ικα να σου τα γράφει χωρίς πολλά πολλά και να πηγαίνεις σε όποια ή όποιον έχεις διαλέξει να σου τα κάνει. δεν είναι υποχρεωτικό να εμβολιάζεις το παιδί στο ικα. ελπίζω να βοήθησα λίγο!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Το δικό μου το αστεράκι όταν περνάει μέρα χωρίς να κάνει κακά,μετά μόλις τα κάνει βάζει τα γέλια...αυτό το παιδί είναι απίστευτο.

Καλημέρα κορίτσια

η δική μου μικρή, κάνει κακά μια φορά την εβδομάδα! Να φανταστειτε πως την πρωτη εβδομάδα της κάναμε κλησμα για να κάνει κακά τελικά. Τωρα όμως έκανε μόνη της στις 6 μέρες. Ως εκ τουτου, όλη τη βδομάδα ρήχνει όλο πορδίτσες πολύ βρομερές όμως!!! Δεν φαντάζεστε!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Για πες ποια κρέμα έβαλες μπας και δω κι εγω φώς στο τούνελ!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια

η δική μου μικρή, κάνει κακά μια φορά την εβδομάδα! Να φανταστειτε πως την πρωτη εβδομάδα της κάναμε κλησμα για να κάνει κακά τελικά. Τωρα όμως έκανε μόνη της στις 6 μέρες. Ως εκ τουτου, όλη τη βδομάδα ρήχνει όλο πορδίτσες πολύ βρομερές όμως!!! Δεν φαντάζεστε!

Εδώ κ 3 μέρες ο μικρός μετά το πρώτο πρωινό του μαμ κάνει τα κακά του όταν τον βάζω στο ριλάξ! Βρήκε τη θέση του! ΧΑΧΑΧΑ! Μιλάμε στο 5λεπτο!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Για πες ποια κρέμα έβαλες μπας και δω κι εγω φώς στο τούνελ!

Έβαλα την purelan 100 της medela,είναι μια κίτρινη.Λογικά θα τη βρεις,εδώ την είχε μόνο ένα φαρμακείο στο διπλανό χωριό.Ελπίζω να σε βοηθήσει.

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

καλημέρα κορίτσια! τι κάνετε μανούλες και μπεμπάκια?

ολα καλά?

εμένα κάνει μια φορά την ημέρα μόνο κακάκια ο μικρός πάντως..

και δεν έχει θέμα ...όπου να ναι :tongue::tongue::tongue:

άσε july και εγώ έψαχνα καλό γιατρό να είναι και στο ικα ..αλλά δεν κατάφερα να βρω κάποιον ..και έτσι ταλαιπωρούμαι...και εγώ.μια τα γράφω..μια όχι..ότι να ναι...:rolleyes:

τουλάχιστον έχω μια πάρα πολύ καλή παιδίατρο..που την εμπιστεύομαι πάρα πολύ...

βένια ...πολύ γέλιο ο μικρούλης..αν θές να ετοιμαστείς γρήγορα να πάτε κάπου..τσουπ..βάλτον στο ριλάξ και θα πάτε γρήγορα και καθαροί...χεχε..:tongue:

EvaBar και μας ο μικρός στις αρχές έκανε κακάκια μόνο μια φορά στις 3 ημέρες..μπορεί και 5 ..:shock::shock: αλλά τώρα πια έχει στρώσει...

οπότε φαντάζομαι θα απαλλαγείται γρήγορα απο τις βρωμερές κλανίτσες και θα το γυρισει σε κακάκια ;););)

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

καλημέρα κορίτσια! τι κάνετε μανούλες και μπεμπάκια?

ολα καλά?

εμένα κάνει μια φορά την ημέρα μόνο κακάκια ο μικρός πάντως..

και δεν έχει θέμα ...όπου να ναι :tongue::tongue::tongue:

άσε july και εγώ έψαχνα καλό γιατρό να είναι και στο ικα ..αλλά δεν κατάφερα να βρω κάποιον ..και έτσι ταλαιπωρούμαι...και εγώ.μια τα γράφω..μια όχι..ότι να ναι...:rolleyes:

τουλάχιστον έχω μια πάρα πολύ καλή παιδίατρο..που την εμπιστεύομαι πάρα πολύ...

βένια ...πολύ γέλιο ο μικρούλης..αν θές να ετοιμαστείς γρήγορα να πάτε κάπου..τσουπ..βάλτον στο ριλάξ και θα πάτε γρήγορα και καθαροί...χεχε..:tongue:

EvaBar και μας ο μικρός στις αρχές έκανε κακάκια μόνο μια φορά στις 3 ημέρες..μπορεί και 5 ..:shock::shock: αλλά τώρα πια έχει στρώσει...

οπότε φαντάζομαι θα απαλλαγείται γρήγορα απο τις βρωμερές κλανίτσες και θα το γυρισει σε κακάκια ;););)

Με όσα διαβάζω, ο δικός μου είναι χέστης! ΧΑΧΑΧΑ!

Μέχρι πριν από 10 μέρες τα έκανε 6 φορές καθημερινά...Είχαμε βαρεθεί να τον αλλάζουμε κ να τον πλένουμε! Τον τελευταίο καιρό παίζει ανάμεσα σε 1 και 4 φορές...Ευτυχώς!!! :)

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Ο δικός μου είναι ο μεγαλύτερος χέστης απ'όλους και με διαφορά!

Εμείς κάνουμε κακά 6-8 φορές τη μέρα και έχουμε και πρόγραμμα. το βράδυ μετά το μπάνιο και το φαγητό δεν κάνει κακά, ούτε στις 6 που ξυπνάει για φαγητό, μετά όμως ξυπνάει 8-10 κάπου για κακά και αφού φάει πρωινό αμέσως τα ξανακάνει! οπότε τον περιμένουμε να τα κάνει, τον ντύνουμε και βόλτα!

από αλλαγή πάνας άλλο τιποτα!

iiAs.png

9JCHp3.png

Διαφημίσεις

Ο δικός μου είναι ο μεγαλύτερος χέστης απ'όλους και με διαφορά!

Εμείς κάνουμε κακά 6-8 φορές τη μέρα και έχουμε και πρόγραμμα. το βράδυ μετά το μπάνιο και το φαγητό δεν κάνει κακά, ούτε στις 6 που ξυπνάει για φαγητό, μετά όμως ξυπνάει 8-10 κάπου για κακά και αφού φάει πρωινό αμέσως τα ξανακάνει! οπότε τον περιμένουμε να τα κάνει, τον ντύνουμε και βόλτα!

από αλλαγή πάνας άλλο τιποτα!

Πωπω, εμάς ήταν έτσι τους πρώτους δύο μήνες...όσο μεγαλώνει, καλυτερεύει η κατάσταση!

Τουλάχιστον, έχει πρόγραμμα ο δικός σου! Κάτι είναι κ αυτό! :tongue:

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Έβαλα την purelan 100 της medela,είναι μια κίτρινη.Λογικά θα τη βρεις,εδώ την είχε μόνο ένα φαρμακείο στο διπλανό χωριό.Ελπίζω να σε βοηθήσει.

Δυστυχως την εχω δοκιμάσει χωρίς καμία επιτυχία. Δεν με βοήθησε καθόλου. Σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα τα έκανε χειρότερα.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Πω πω! Το καθε παιδι με τις συνηθειες του! Παντως εμας απο τοτε που αρχισε να κανει κακα μια φορα τη μερα κανουμε και οικονομια στις πανες:tongue:. Παρεπιπτωντως, ποιες παιρνετε? Εμεις δοκιμασαμε τρεις μαρκες: Lib###, Babyl###, και Pam###. Απο τις πρωτες δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενη γιατι ειχαμε διαρροες και καθε τρεις και λιγο επλενα. Οι δευτερες μου φανηκαν σκληρες σαν υλικο και καταληξαμε στην τελευταια μαρκα που αναφερω οπου παιρνουμε αυτες που εχουν ενα εξτρα καλυμμα για καλυτερη απορροφητικοτητα και δεν χρειαζεται να τον αλλαξω ολο το βραδυ!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Μολις γυρισαμε απο Χανια, πηγαμε να παραλαβουμε την ηλ. κουζινα και να παραγγειλουμε την κουνια του μπεμπη. Ειδαμε και κρεβατι για μας... Εξοδα! Ευτυχως που ειχαμε κρατημενα λεφτα στην ακρη για αυτον ακριβως τον σκοπο, αλλιως...

v9gkhg0kf9drps4b.png

Μολις γυρισαμε απο Χανια, πηγαμε να παραλαβουμε την ηλ. κουζινα και να παραγγειλουμε την κουνια του μπεμπη. Ειδαμε και κρεβατι για μας... Εξοδα! Ευτυχως που ειχαμε κρατημενα λεφτα στην ακρη για αυτον ακριβως τον σκοπο, αλλιως...

Εμεις κρεβάτι πήραμε οταν ήμουν έγκυος στον Ιωνα. Μ'εχρι τοτε ειχαμε ένα παλιό φτινιάρικο. Αναγκαστικά λοιπόν τότε αγοράσαμε γιατί ενώ ήμουν στον 7ο πήγα να κάτσω στο κρεβάτι και έσπασε το πιχάκι που στηρίζονται οι τάβλες και βρέθηκα φαρδιά πλατιά μέσα στο κρεβάτι :tongue: Αγοράσαμε λοιπόν ένα μαντεμένιο κρεβάτι υπέρδιπλο με αποθυκευτικό χώρο απο κάτω. Μας έσωσε!!!

Οσο για τις πάνες τις ίδιες με σένα χρησιμοποιούμε και εμείς. Αυτη τη μάρκα χρησιμοποιούσαμε και στον Ιωνα και ειμασταν πολύ ευχαριστημένοι.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...