Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Μπραβο Ευακι για την επιμονη σου.

Τι κανεις με το πετρωμα? Σου φευγει? αν ναι πώς το κανεις? εγω το εχω συνεχεια

Το πέτρωμα εμφανίζεται μόλις περάσουν 3 ώρες από το προηγούμενο γεύμα και δεν έχει φάει η μικρή. Απλά μέσα στη μέρα δεν το έχω τόσο γιατι η μικρή συνήθως στις 3 ωρες τρώει. Αν κάνει όμως 3.5-4 ωρες να φάει θα έχω πέτρωμα. Φεύγει μόνο όταν φάει η μικρή και αδειάσει το στήθος και πάλι όμως μπορείς να ψιλαφήσεις τους γαλακτικούς πόρους που είναι πρησμένοι. Ειναι μικρά μικρά γρομπαλάκια μέσα στο μαλακό στήθος. Κάτι που βοηθάει είναι οι κρύες κομπρέσες μετά το θηλασμό. Δοκιμασέ το. Ισως σε ανακουφήσει.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλησπερα σε όλες. Χαθηκα γιατι χαλασε το λαπτοπ μου. Τωρα οκ ελπιζω. Πως ειστε? Τι κάνουν τα μωρά σας? Εμενα ακομα κοιμαται 8ωρο. Ολα μια χαρα μονο που ειναι αδυνατουλα μου ειπε ο γιατρος. 58 ποντους και 4,5 κιλα. Καλή ειναι.

Φιλακια στα πατουσακια των μωρων σας!

Καλημερα!!!

Κοριτσια ο μικρος με εχει ξεζουμισει! Οχι γαλα, το αιμα μου εχει πιει το μικρο βαμπιρ! Δυο βραδυα τωρα ξυπνα ανα δυωρο και τρωει. Εκει που ξυπνουσε μονο 1 φορα και μου χαριζε 5ωρα και 4ωρα, ξυπνα καθε 2 ωρες! :( Δεν ξερω αν ειναι αλμα αναπτυξης ή καποιο καινουριο καπριτσιο αλλα με εχει τσακισει!:-( Θα φανει φανταζομαι μεσα στις επομενες μερες...

v9gkhg0kf9drps4b.png

Τι κάνετε μανούλες?Σας έχασα...εμένα το ζουζουνάκι μου έχει εξελιχθεί σε party animal και ξεσαλώνει κάθε βράδυ.Δεν κοιμάται πριν τη 1 και πολλές φορές πάει 3 και εμείς τρώμε ακόμα...αυτό το παιδί είναι καλό και ήσυχο, αλλά άμα πεινάει...ποιος είδε τη μπέμπα και δε τη φοβήθηκε!!!

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Kαλησπερα σε όλες. Χαθηκα γιατι χαλασε το λαπτοπ μου. Τωρα οκ ελπιζω. Πως ειστε? Τι κάνουν τα μωρά σας? Εμενα ακομα κοιμαται 8ωρο. Ολα μια χαρα μονο που ειναι αδυνατουλα μου ειπε ο γιατρος. 58 ποντους και 4,5 κιλα. Καλή ειναι.

Φιλακια στα πατουσακια των μωρων σας!

Στελλίτσα εμένα η μπέμπα όταν ήταν 2 μηνών ακριβώς,που πήγα στον παιδίατρο,ήταν 58 πόντους και 5.200 γραμμάρια.Μου είπε ότι είναι καλά,αλλά επειδή το δεύτερο μήνα πήραμε μόνο 450 γραμμάρια (τον πρωτο μήνα είχαμε πάρει 1 κιλό),αν δεν πάρουμε αυτό το μήνα τουλάχιστον 700 γραμμάρια θα αρχίσουμε συμπλήρωμα.Σύμφωνα με το γιατρό έφταιγε η πιπίλα που της ξεκίνησα στον 1μιση μήνα,η μπέμπα κατάπινε αέρα και γέμιζε το στομάχι της, έτσι δε ζητούσε γάλα (την πάτησε όπως εμείς όταν μασάμε συνέχεια τσίχλα).Αυτό το μήνα με έχει πεθάνει στη γκρίνια γιατί της λείπει η πιπίλα και ο μόνος τρόπος για να σταματήσει να κλαίει είναι να τη βάλω στο στήθος...άρα ένα μήνα τώρα κυκλοφορώ με ένα μωρό κρεμασμένο στο στήθος.Ελπίζω να κατάφερα κάτι αυτό το μήνα γιατί δε θέλω να αρχίσω συμπλήρωμα...νεότερα σε μια βδομάδα που θα πάω στο γιατρό.

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Διαφημίσεις

Στελλίτσα εμένα η μπέμπα όταν ήταν 2 μηνών ακριβώς,που πήγα στον παιδίατρο,ήταν 58 πόντους και 5.200 γραμμάρια.Μου είπε ότι είναι καλά,αλλά επειδή το δεύτερο μήνα πήραμε μόνο 450 γραμμάρια (τον πρωτο μήνα είχαμε πάρει 1 κιλό),αν δεν πάρουμε αυτό το μήνα τουλάχιστον 700 γραμμάρια θα αρχίσουμε συμπλήρωμα.Σύμφωνα με το γιατρό έφταιγε η πιπίλα που της ξεκίνησα στον 1μιση μήνα,η μπέμπα κατάπινε αέρα και γέμιζε το στομάχι της, έτσι δε ζητούσε γάλα (την πάτησε όπως εμείς όταν μασάμε συνέχεια τσίχλα).Αυτό το μήνα με έχει πεθάνει στη γκρίνια γιατί της λείπει η πιπίλα και ο μόνος τρόπος για να σταματήσει να κλαίει είναι να τη βάλω στο στήθος...άρα ένα μήνα τώρα κυκλοφορώ με ένα μωρό κρεμασμένο στο στήθος.Ελπίζω να κατάφερα κάτι αυτό το μήνα γιατί δε θέλω να αρχίσω συμπλήρωμα...νεότερα σε μια βδομάδα που θα πάω στο γιατρό.

μαράκι μου θα σου πω τι μου είπε η δικιά μου παιδίατρος, τα μωρά που θηλάζουν ενδέχεται να πέρνουν λιγότερο βάρος και αυτό οφείλεται σε πολλούς παράγοντες όπως η διατροφή της μαμάς αν κάνει δίαιτα κτλ κτλ.

η χρήση της πιπίλας όχι ως αντικατάσταση του θηλασμού δεν πιστεύω ότι κάνει κακό οκ η κοιλίτσα του μωρού γέμιζε αέρα αυτός δεν έβγαινε είτε με ρέψιμο είτε ως προυτσ προυτσ???σου τα λέω όλα αυτά και για να μην ταλαιπωρείσαι (για την πιπίλα και το στήθος έξω!) και γενικώς να ξέρεις!!εμένα η μικρή γεννήθηκε 3850 και τώρα είναι 5500 που σημαίνει ότι παίρνει το μήνα 470 γρ δηλ περίπου 110γρ την εβδομάδα και η παιδίατρός μου είναι ευχαριστημένη το ότι παίρνει σταθερά βάρος και ότι το παίρνει από μητρικό θηλασμό!!!!μην δώσεις έτσι εύκολα συμπλήρωμα!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Καλημερα!!!

Κοριτσια ο μικρος με εχει ξεζουμισει! Οχι γαλα, το αιμα μου εχει πιει το μικρο βαμπιρ! Δυο βραδυα τωρα ξυπνα ανα δυωρο και τρωει. Εκει που ξυπνουσε μονο 1 φορα και μου χαριζε 5ωρα και 4ωρα, ξυπνα καθε 2 ωρες! :( Δεν ξερω αν ειναι αλμα αναπτυξης ή καποιο καινουριο καπριτσιο αλλα με εχει τσακισει!:-( Θα φανει φανταζομαι μεσα στις επομενες μερες...

Πως σε καταλαβαίνω! Απο το μεσημέρι και η δικιάμου κάτι έχει πάθει. Μα να μην της φτάνει το γάλα; Θα τρελαθώ! Την τάισα το μεσημέρι και μετά συνέχισε να γκρινιάζει και το χέρι κόντευε να το φράσει στον αγκόνα απο το μασουλιτό. Της έδωσε ο Γιώργος 60ml που είχα αντλήσει για να ξαπλώσω εγώ λίγο αλλά και πάλι δεν ηρεμούσε και την έβαλα πάλι στο στήθος. Μια ματσούλαγε, μια απλά πιπίλαγε... τελος πάντωνηρέμισε σε κάποια φάση. Απο τις 2.30 που αρχισε να τρώει, ξεμπερδέψαμε στις 4.30. Μετά ξαναξεκίνησε να φάει στις 7.30 και ενω εδειχνε να είναι οκ μετά απο 1.5 ωρα ξανα μανατα ίδια. Την έβαλα πάλι στηθος πόση ώρα αλλα σε κάποια φάση ειχε σταματήσει να πίνει. Την άλλαξα στήθος, εφαγε ότι έφαγε και μετά πάλι σταμάτησε. Απλά πιπίλαγε. Μόλις την έβγαζα όμως απο το στήθος γκρίνιαζε αμέσως. Τελικά της έδωσε ο Γιωργος 30 ml συμπλήρωμα και κοιμήθηκε.

Πιστεύω πως δεν ειναι όμως ότι πεινάει. 30ml δεν είναι τίποτα για να πεις πως της κάνανε τη διαφορά. Κάτι άλλο την ενοχλεί. Εν το μεταξύ, μετά απο τόσο μασουλιτό, οι θηλές μου έχουν γίνει πάλι χάλια. Τσούξημο, πόνος, κατακόκκινες... Που να βρούμε ηρεμία...

Στέλλα, επιτέλους έχουμε νέα σου! Θα συμφωνήσω πως ίσως αν μειώσεις την πιπίλα να φάει λίγο πιο καλά η μικρή σου και να πάρει λίγο περισσότερο βάρος. Πάντως και η δικιά μου στα ίδια είναι. Την επόμενη βδομάδα θα σου πω ακριβως αλλα δεν πρέπει να είναι 5 κιλά ακόμα και η δική μου.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Εχθες πήγαμε σε ενα παιδικο παρτυ. Ο μικρος τα επαιξε! Χαζεψε απο τον κοσμο, τα παιδακια, τη φασαρια.... Πηγαμε να τον βαλουμε για υπνο και δε κοιμοταν με τιποτα! και σκεφτομουν, που να τον βγαλω εξω για βραδυ... Τα ματια του ειχαν γινει κουμποτρυπες αλλα δεν τα εκλεινε για να κοιμηθει. Τον λυπηθηκα τοσο πολυ! Γυρισαμε σπιτι και επεσε ξερος.

Και ξυπνουσε ανα 2ωρο για να φαει! Ουτε χρονομετρο να ειχε! Εχθες το μεσημερι τον ταισα στις 2, στις 3 και στις 4 και καθε φορα απο 20λεπτο... Ας ελπισουμε οτι ειναι αλμα αναπτυξης γιατι εχω λαλησει! Εχουν περασει ήδη 3 24ωρα βεβαια αλλα μερικες φορες φτανουν και τα 5 λενε. Θα δειξει! Μπορει να ειναι και το καινουριο του προγραμμα. Και οπως ξερετε, αυτα βαρουν το ντεφι κι εμεις χορευουμε!....

v9gkhg0kf9drps4b.png

και εμείς πήγαμε χτες σε παιδικό πάρτυ!

ο μικρός ήταν κύριος, γκρίνια μηδέν! έκανε χαμογελάκια και λογάκια σε φίλους και φυσικά εγώ έλιωνα!!!! κάποια στιγμή που έγινε λίγο ανήσυχος τον έβαλα στο καρότσι και κοιμήθηκε για λίγο και μετά όλα καλά. προλάβαμε να φάμε και τούρτα και ζήτησε και φαγητό στο 4ωρο οπότε τον έβαλα και για μπάνιο πριν τον ταίσω! τέλεια!

ένιωσα πολύ μανούλα κορίτσια, το πρώτο παιδικό μας πάρτυ και ήμουν και εγώ μια μανούλα με μωράκι! θα τρελαθώ! τι ευλογία είναι αυτή!

iiAs.png

9JCHp3.png

α! για πείτε μου μια γνώμη βρε κορίτσια!

το μικρό μου έχει πάρα πολύ μαλλί με αποτέλεσμα να ιδρώνει το κεφαλάκι του συνέχεια. επίσης το βράδυ που τον βάζω για ύπνο κάνει κάτω από το κεφαλάκι του έναν κύκλο από ιδρώτα παρόλο που του φοράω μόνο καλοκαιρινό φορμάκι και τον σκεπάζω με ένα σεντονάκι.

λέω να τον κουρέψω να δροσιστεί το καημένο! τι λέτε; βάφτιση μάλλον θα κάνω τον σεπτέμβριο και τον λυπάμαι τον καημένο να φάει όλο το καλοκαίρι έτσι.

iiAs.png

9JCHp3.png

Διαφημίσεις

α! για πείτε μου μια γνώμη βρε κορίτσια!

το μικρό μου έχει πάρα πολύ μαλλί με αποτέλεσμα να ιδρώνει το κεφαλάκι του συνέχεια. επίσης το βράδυ που τον βάζω για ύπνο κάνει κάτω από το κεφαλάκι του έναν κύκλο από ιδρώτα παρόλο που του φοράω μόνο καλοκαιρινό φορμάκι και τον σκεπάζω με ένα σεντονάκι.

λέω να τον κουρέψω να δροσιστεί το καημένο! τι λέτε; βάφτιση μάλλον θα κάνω τον σεπτέμβριο και τον λυπάμαι τον καημένο να φάει όλο το καλοκαίρι έτσι.

Δεν του πέσανε καλε τα μαλλια; Εμας η δικια μας όσο πάει και καραφλιάζει! αχαχαχα Μόνο η μοϊκάνα της έχει μείνει :tongue: Πέρα απο την πλάκα πάντως, πάρε ένα ψαλιδάκι και κόψε τα λίγο πίσω να μην τον ζεσταίνουν τόσο.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Ρε κοριτσια, κι εμεις εχουμε πολυ μαλλι. Αλλα ΠΟΛΥ μαλλι... και μακρυνε και αρκετα. Ακομα δεν εχει πεσει. Μονο αρχιζει πισω να μειωνεται απο το τριψιμο. Και πριν καμια βδομαδα ειχε κανει εκει κατι κομπακια τα οποια και κοψαμε γιατι δεν μπορουσα να τα λυσω. Με δυσκολια κοψαμε δυο τουφιτσες! Κουνιοταν συνεχεια!!! Που να κοψεις περισσοτερο?

v9gkhg0kf9drps4b.png

Δεν του πέσανε καλε τα μαλλια; Εμας η δικια μας όσο πάει και καραφλιάζει! αχαχαχα Μόνο η μοϊκάνα της έχει μείνει :tongue: Πέρα απο την πλάκα πάντως, πάρε ένα ψαλιδάκι και κόψε τα λίγο πίσω να μην τον ζεσταίνουν τόσο.

Και ο δικός μας καραφλιάζει!!! Πολύ γέλιο!

Σήμερα έκανε την πρώτη του μεγάλη βόλτα. Τον πήγαμε στο εξοχικό μας που είναι κοντά στο Λαύριο...Ανέπνευσε καθαρό αέρα! Μια χαρά όλα!

Χθες είχε σκάσει ο καημενούλης από τη ζέστη!

Το κορυφαίο όμως έγινε σήμερα το απογευματάκι..Ο μικρός είχε να κάνει κακάκια του από χθες το πρωί. Όλη την υπόλοιπη χθεσινή μέρα, αλλά κ σήμερα έκανε συνέχεια προυτς, αλλά κακά γιοκ. Έφτασε λοιπόν η ώρα να τον κάνουμε μπάνιο...Εκεί λοιπόν που δοκιμάζω το νερό για να το ξεβγάλω το κεφάλι κ ενώ τον κρατάει η μάνα μ, ακούω σαν μπουρμπουλήθρες στο νερό. Λέω στη μάνα μ.."έκανε πριτς (αλλιώς το είπα, αλλά οκ, χιχι)"? κ μ λέει "μάλλον". Και κοιτάω κ παθαίνω.."ΤΙ ΜΑΛΛΟΝ? ΕΧΕΣΕ". Είχε γεμίσει το νερό! Συγκοπήηηη! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

Τον παίρνουμε, τον ξεβγάζουμε στον νιπτήρα, τον ντύνουμε κ τσουπ...τα ξανακάνει! Είχα πεθάνει στο γέλιο! Πήρα τηλ τον Άγη να του το πω κ γέλαγε κ εκείνος, λέγοντας "ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΟΥ"! :tongue::tongue::tongue:

Αυτάαα!!!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

γεια σας κοριτσια!! δεν εχω διαβασει νεα σας, καθως μολις γυρισαμε απο εκδρομουλα! κανονιζουμε τα της βαφτισης που θα γινει εκτος αθηνων κ ημασταν στο ψαξιμο! ειμαι πολυ χαρουμενη!! ανυπομονω να ερθει ο σεπτεμβρης!!! ελπιζω ολες οι μανουλες κ τα μπεμπακια να ειναι καλα!!

πολλα φιλια απο εμενα κ το φατσουλακι μου!!!

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Και ο δικός μας καραφλιάζει!!! Πολύ γέλιο!

Σήμερα έκανε την πρώτη του μεγάλη βόλτα. Τον πήγαμε στο εξοχικό μας που είναι κοντά στο Λαύριο...Ανέπνευσε καθαρό αέρα! Μια χαρά όλα!

Χθες είχε σκάσει ο καημενούλης από τη ζέστη!

Το κορυφαίο όμως έγινε σήμερα το απογευματάκι..Ο μικρός είχε να κάνει κακάκια του από χθες το πρωί. Όλη την υπόλοιπη χθεσινή μέρα, αλλά κ σήμερα έκανε συνέχεια προυτς, αλλά κακά γιοκ. Έφτασε λοιπόν η ώρα να τον κάνουμε μπάνιο...Εκεί λοιπόν που δοκιμάζω το νερό για να το ξεβγάλω το κεφάλι κ ενώ τον κρατάει η μάνα μ, ακούω σαν μπουρμπουλήθρες στο νερό. Λέω στη μάνα μ.."έκανε πριτς (αλλιώς το είπα, αλλά οκ, χιχι)"? κ μ λέει "μάλλον". Και κοιτάω κ παθαίνω.."ΤΙ ΜΑΛΛΟΝ? ΕΧΕΣΕ". Είχε γεμίσει το νερό! Συγκοπήηηη! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

Τον παίρνουμε, τον ξεβγάζουμε στον νιπτήρα, τον ντύνουμε κ τσουπ...τα ξανακάνει! Είχα πεθάνει στο γέλιο! Πήρα τηλ τον Άγη να του το πω κ γέλαγε κ εκείνος, λέγοντας "ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΟΥ"! :tongue::tongue::tongue:

Αυτάαα!!!

Κι εμας ειχει μεινει χωρις να κανει κακα για μια μερα κανα δυο φορες και πραγματι μετα γινεται το ελα να δεις!!!:lol::lol::lol: Να κανει μπανιο στα σκατα του ομως μεχρι τωρα δεν το επιχειρησε!!!:lol::lol::lol:

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...