Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Αχ κορίτσια ζηλεύωωω.... κρίμα που μένω μακριά και είναι δύσκολο να πεταχτώ να πάμε βόλτα παρέα! (Ματίνα, Μαρία, Venia)

KOUKLITSA Μαρούσι δεν μένεις αν θυμάμαι καλά?

Εγώ μένω Πεύκη. Να τα πούμε κάποια στιγμή αν είναι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα και καλό μήνα!!

Τι κάνετε?

Εμείς καλά!!

Προσπάθησα χτες να του δώσω λίγο ξένο για πρώτη φορά μήπως και ξεκίναγα απογαλακτισμό (εκτός από το 1ο και το τελευταίο γεύμα) αλλά τίποτα βρε κορίτσια.

Με κοίταγε με τα μάτια γουρλωμένα και με ένα ύφος: βρε μαμά τι μου δίνεις τώρα, και μου έσπρωχνε το μπιμπερο με την γλώσσα....

Δεν με βλέπω να το κόβω και να αποδεσμεύομαι.

Να δω πώς θα κάνω μετακόμιση και όλα τα του νέου σπιτιού με το βυζι έξω..

Τέσπα!!!!

Εμείς όταν βγαίνουμε βόλτα είναι ήσυχος και σπάνια κοιμάται. Το μάτι γαρίδα. Μη χάσει τίποτα....

Παρόλα αυτά δεν βγαίνουμε για πολύ όταν είναι γιατί όπως σας είπα λόγω θηλασμού δεν μπορω να τον ταίσω έξω. Δεν μου βγαίνει.

Την Κυριακή να φανταστειτε πήγαμε για καφε κάτσαμε 1 ώρα ανεβήκαμε στο σπίτι με τα πόδια (περίπου 10 λεπτα), τον ταίσαμε και μετά ξανακατεβήκαμε για να φάμε!!!

Εν τω μεταξύ εμένα την πιπιλα δεν την θέλει και δεν μπορώ να τον ξεγελάσω λίγο. Άντε αν θα την κρατήσει 2-3 λεπτά και αυτό με το ζόρι.

Τώρα πώς τα ντύνετε μέσα στο σπίτι και με τι τα σκεπάζετε??

Εύα να μπεις το απόγευμα να μας πεις τι έγινε.

Venia εμείς ποτε θα κανονίσουμε την συνάντηση που λέγαμε??

Καλησπέρα και καλό μήνα!!

Τι κάνετε?

Εμείς καλά!!

Προσπάθησα χτες να του δώσω λίγο ξένο για πρώτη φορά μήπως και ξεκίναγα απογαλακτισμό (εκτός από το 1ο και το τελευταίο γεύμα) αλλά τίποτα βρε κορίτσια.

Με κοίταγε με τα μάτια γουρλωμένα και με ένα ύφος: βρε μαμά τι μου δίνεις τώρα, και μου έσπρωχνε το μπιμπερο με την γλώσσα....

Δεν με βλέπω να το κόβω και να αποδεσμεύομαι.

Να δω πώς θα κάνω μετακόμιση και όλα τα του νέου σπιτιού με το βυζι έξω..

Τέσπα!!!!

Εμείς όταν βγαίνουμε βόλτα είναι ήσυχος και σπάνια κοιμάται. Το μάτι γαρίδα. Μη χάσει τίποτα....

Παρόλα αυτά δεν βγαίνουμε για πολύ όταν είναι γιατί όπως σας είπα λόγω θηλασμού δεν μπορω να τον ταίσω έξω. Δεν μου βγαίνει.

Την Κυριακή να φανταστειτε πήγαμε για καφε κάτσαμε 1 ώρα ανεβήκαμε στο σπίτι με τα πόδια (περίπου 10 λεπτα), τον ταίσαμε και μετά ξανακατεβήκαμε για να φάμε!!!

Εν τω μεταξύ εμένα την πιπιλα δεν την θέλει και δεν μπορώ να τον ξεγελάσω λίγο. Άντε αν θα την κρατήσει 2-3 λεπτά και αυτό με το ζόρι.

Καλά, προσπάθησέ τον λίγο ακόμα...

Τι να πω βρε κορίτσια, ο δικός μου γάλα να'ναι κ ό,τι να'ναι! Δικό μου, ξένο..με την ίδια όρεξη πίνει! Και φρέσκο ή εβαπορέ να του έδινα, πάλι με την ίδια ευκολία θα το έπινε! Ακόμα κ με καλαμάκι που λέει ο λόγος! Για να σας δείξω με τη μανία τρώει! Δε λογαριάζει τπτ! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!

Το Σάββατο θα έρθουμε στα μέρη σας Αλικάκι!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Εύα να μπεις το απόγευμα να μας πεις τι έγινε.

Venia εμείς ποτε θα κανονίσουμε την συνάντηση που λέγαμε??

Πρέπει να συντονιστούμε είναι η αλήθεια...Ο Άγης έχει ρεπό κάθε Σάββατο.

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

july οταν ειναι να κατέβεις Λουτράκι, πες μου γιατι εγω μένω στα Ισθμια οπότε είμαι δίπλα! Να κανονισουμε να βρεθούμε αν είναι!

βρε βρε δίπλα είμαστε!!! το εξοχικό για να είμαι ακριβής είναι στις κεχριές επομένως σίγουρα θα βρεθούμε!!!όταν θα είναι να έρθουμε άν θες ανταλλάζουμε τηλ και το κανονίζουμε!!!

πάντως βλέπω όλα τα μωράκια τα ίδια ρε παιδί μου!!!και εμείς από φωνή και γέλιο δεν πάμε πίσω!!!αλλά η απόλυτη πλάκα είναι όταν μιλάει η μπέμπα με τη μαίρη δεν χορταίνω να τις βλέπω!!!γενικώς η μπέμπα είναι πάρα πολύ εκφραστική με τη μαίρη ίσως γιατί είναι όλη την ώρα πάνω από το κεφάλι της!!!

ααα και κάτι άλλο η δικιά μου γαργαλιέται και μιλάμε την γαργαλάω και ξεκαρδίζετε!!!΄μας επέτρεψε και η μαιρούλα να της δώσουμε κάποια παιχνιδάκια και της έδωσα να παίξει αλλά τούτη πιο πολύ ασχολείται με τα χέρια της και τα πόδια της!!!μιλάμε τρελή ανακάλυψη έκανε το παιδί μου!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Αχ κορίτσια ζηλεύωωω.... κρίμα που μένω μακριά και είναι δύσκολο να πεταχτώ να πάμε βόλτα παρέα! (Ματίνα, Μαρία, Venia)

:(:( όντως ..κρίμα..

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

Αχ Ματινα γεννησες την ημερα που μου εδινε ο γιατρος ως ΠΗΤ! Τωρα μου το θυμισες! Εμεις κλεινουμε τους τρεις μηνες την Κυριακη και καθε μερα αλλαζουν τα ατιμα...

Τι ωραια που κανονιζετε παλι συναντηση... Εγω οπως παντα απεχω λογω απόστασης:-(. Ωραια θα 'ταν να σας γνωριζα κι απο κοντα...

χαχαχαχαχα! παιδί μου εδώ γένναγα και σκεφτόμουν οτι μόλις το μάθεις θα χτυπάς το κεφάλι σου στο τοίχο...:tongue::tongue::tongue: χαχαχαχα

όντως είδες,πήγα και εγώ κυρία...για επίσκεψη και βγήκα με παιδί...ααχχχ εμένα να δεις τι μου θύμισες..

εν το μεταξύ ρε κορίτσια..αυτό που είμαι ώρες , ώρες τόσο γαιδούρα...με διαστολή σχεδόν 4 ήμουν :shock::shock::shock:.απο την κυριακή πόναγα..και έλεγα ..έλα μωρέ την Τρίτη έχω ραντεβού..υπομονή...

αφού δεν γέννησα στο γραφείο ...πάλι καλά..:tongue::tongue:

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

Το βραδυ εγω τον εχω μονο με το κοντομανικο κορμακι αλλα τον τυλιγω με ενα σεντονακι. Απο πανω τον σκεπαζω με ενα πικεδακι και ενα φλισ. Οτι σκεπαζομαστε κι εμεις δηλαδη.

Μεσα στο σπιτι αναλογα... ή μονο με το κορμακι ή αν εχει λιγο ψυχρα του βαζω και φορμακι.

Εξω φοραμε τα ρουχαλακια μας αλλα ακομα απο μεσα φοραει το κορμακι του.

Και θα σου ξαναπω, κανε το μια φορα! Πες του αντρα σου να σου κραταει την εσαρπα να μην φαινεσαι. Κανε μονο μια δοκιμη!!!

v9gkhg0kf9drps4b.png

KOUKLITSA Μαρούσι δεν μένεις αν θυμάμαι καλά?

Εγώ μένω Πεύκη. Να τα πούμε κάποια στιγμή αν είναι

Σε σκέφτηκα αλλά είχα καταλάβει ότι δεν βγαίνεις... ελα... θα βγουμε μαζί και θα θηλάσουμε παρέα... θήλασα μέσα στο άλσος κηφισιάς στην ανθοκομική! Με βοήθεια βέβαια, μου κρατούσαν το κουβερτάκι μέχρι να τον σταθεροποιήσω... αλλά η chris έχει δίκιο... είναι να το κάνεις 2-3 φορές και μετά... δεν σε νοιάζει!

Ότι βοήθεια θέλεις πές μου...

Γνώρισα μια κοπέλα που μένει Κηφισιά και το κοριτσάκι της είναι 3 μηνών και είπαμε να βρεθούμε. Αν θέλεις κανονίζουμε και οι 3. Είπαμε να μιλήσουμε απο Δευτέρα.

Επίσης στην Δροσιά θα ξεκινήσει μάθημα baby yoga!!!! Θα πάω να το δοκιμάσω, λένε ότι είναι πολύ διασκεδαστικό για τα παιδιά... όλα τα ζουζούνια είναι από νεογέννητα ώς 6 μηνων!!!!! Λένε ότι αντιδρούν πολύ θετικά όταν είναι όλα μαζί. Κατι σαν αυτό που ανέφερε το Ματινάκι όταν βλέπονται τα μωρά τους (με της Μαρίας)! Εάν ενδιαφέρεστε στείλτε πμ να σας πω λεπτομεριες.

ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ

ο μικρός μου έχει κάποια αλλεργια... φτερνίζεται πάνω από 30 φορές την ώρα και τρέχουν τα κόκκινα ματάκια του. TOBRANDEX κολλύριο για 3 μέρες... και φυσικά φυσ. ορο στην μύτη οι οδηγίες του DR.

Οι λεύκες έχουν σαλτάρει εδώ που μένω

Διαφημίσεις

τελικά κορίτσια πήρα το γιατρό τηλέφωνο για να κλείσω ραντεβού για εμβόλιο και τον ρώτησα για το πάρτυ που σας έλεγα...δυστυχώε μου είπε ''εγώ δε θα τον πήγαινα''. βέβαια εμείς λέμε να τον πάμε, απλά να πάμε νωρίς και αν αγχωθούμε με τον κόσμο να φύγουμε. θέμα υποχρέωσης δεν παίζει αλλά είμαστε οι νονοί του μικρού και μας κακοφαίνεται να μην είμαστε στα πρώτα του γενέθλια.

όσον αφορά το ντύσιμο, του φοράω ή καλοκαιρινά όταν έχει ζέστη το μεσημέρι ή μακρύ παντελονάκι με κοντομάνικο εσώρουχο όταν είναι πιο δροσερά. με τον ύπνο έχω ένα θέμα γιατί μου ιδρώνει με σεντόνάκι και πικέ κουβέρτα οπότε του βάζω διπλό το σεντονάκι σκέτο ή διπλό το σεντονάκι με μία πάνα αν μου φανεί δροσερός.

το σπίτι μου είναι αρκετά ζεστό πάντως, είμαστε με καλοκαιρινά και μόνο με σεντόνι το βράδυ.

iiAs.png

9JCHp3.png

Καλημέρα κορίτσια

η μαστολόγος λοιπόν μου είπε πως προς το παρόν δεν βλέπει κάτι ανησυχητικό. Οι γαλακτοκοίλες δεν έχουν μεγαλώσει κι έτσι θα το ξαναδούμε σε κανα 3μηνο. Ηρέμισα όσο να ναι! Τουλάχιστον το 6μηνο του θηλασμού το έχω σίγουρο πια :D

july οπωσδήποτε θα βρεθούμε μολις κατεβείτε! Μα είμαστε δίπλα!

Εμείς απο εχθες ειμαστε φουλ καλοκαιρινά ρούχα. Μέσα στο σπίτι της φοράω ένα φανελάκι αμάνικο και απο πάνω το εωρουχάκι και καλτσούλες. Εξω της φόρεσα τα παραπανω συν ένα σορτσάκι και σκεπασμένη με ένα σεντονάκι και ήταν μια χαρά. Το βράδυ την σκεπάζω με φανελένιο σεντονάκι που είναι πιο ζεστό και ειναι πολύ καλά. Εμεις εχθες πάντως κοιμηθηκαμε με ανοιχτο το τζάμι και σεντονάκι. Ηταν το πρώτο βραδυ που ειχε ζέστη.

Σημερα το πρωί, πριν φύγει ο Ιωνας για το σχολείο, του έκανε κάτι χαρές η μικρή... να τον κοιτάει με γουρλωμένο το μάτι και να χτυπάει χέρια πόδια, να του γελάει και ο Ιωνας να ειναι μες την τρελή χαρά να της κάνει σόου. Πολύ γέλιο!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλημέρα κορίτσια

η μαστολόγος λοιπόν μου είπε πως προς το παρόν δεν βλέπει κάτι ανησυχητικό. Οι γαλακτοκοίλες δεν έχουν μεγαλώσει κι έτσι θα το ξαναδούμε σε κανα 3μηνο. Ηρέμισα όσο να ναι! Τουλάχιστον το 6μηνο του θηλασμού το έχω σίγουρο πια :D

july οπωσδήποτε θα βρεθούμε μολις κατεβείτε! Μα είμαστε δίπλα!

Εμείς απο εχθες ειμαστε φουλ καλοκαιρινά ρούχα. Μέσα στο σπίτι της φοράω ένα φανελάκι αμάνικο και απο πάνω το εωρουχάκι και καλτσούλες. Εξω της φόρεσα τα παραπανω συν ένα σορτσάκι και σκεπασμένη με ένα σεντονάκι και ήταν μια χαρά. Το βράδυ την σκεπάζω με φανελένιο σεντονάκι που είναι πιο ζεστό και ειναι πολύ καλά. Εμεις εχθες πάντως κοιμηθηκαμε με ανοιχτο το τζάμι και σεντονάκι. Ηταν το πρώτο βραδυ που ειχε ζέστη.

Σημερα το πρωί, πριν φύγει ο Ιωνας για το σχολείο, του έκανε κάτι χαρές η μικρή... να τον κοιτάει με γουρλωμένο το μάτι και να χτυπάει χέρια πόδια, να του γελάει και ο Ιωνας να ειναι μες την τρελή χαρά να της κάνει σόου. Πολύ γέλιο!

Μπραβο βρε Ευα! Οι κοποι σου δεν θα πανε χαμενοι! Γενικα, πως ειναι το στηθος σου? Υπαρχει προοδος?

v9gkhg0kf9drps4b.png

Μπραβο βρε Ευα! Οι κοποι σου δεν θα πανε χαμενοι! Γενικα, πως ειναι το στηθος σου? Υπαρχει προοδος?

Υπαρχει τεραστια προοδος! Δεν το συζητω! Τα θεματα που εξακολουθουν ειναι

α) οι πληγωμενες θηλες

β) οι διαρροες τοσο μεσα στη μερα οσο και το βραδυ

γ) το πρηξημο- πετρωμα το βραδυ

απο τη στιγμη ομως που ο πονος εχει περιοριστει παρα πολυ, ειναι παλεψημα τα πραγματα. Το πιο κουραστικο ειναι οταν με πιανει πονος μετα το θηλασμο. Πονος σαν τσιμπηματα. Ειναι πολυ κουραστικο.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Μπραβο Ευακι για την επιμονη σου.

Τι κανεις με το πετρωμα? Σου φευγει? αν ναι πώς το κανεις? εγω το εχω συνεχεια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...