Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

γεια σας μανούλες!!!

αύριο έχουμε παιδονεφρολόγο για να δούμε τι θα μας πει και αυτή!!!

πάντως δεν μπορώ να πω ότι η μπέμπα ταλαιπωρείται και πάρα πολύ!!!ή τουλάχιστον είναι τόσο μικρή που δεν μπορεί να το εκφράσει ευτηχώς!!!εκεί που πάμε και κάνουμε τις εξετάσεις είναι και μεγαλύτερα παιδάκια και πιστέψτε με με πιάνουν τα κλάματα όταν τα ακούω!!!φωνάζουν κλαίνε χτυπιούνται και όλο αυτό δυσκολέυει την κατάσταση και τους γιατρούς ενώ η δικιά μου δεν κάνει έτσι οκ κλαίει όταν την τρυπάνε αλλά δεν φέρνει αντίσταση και ευτηχώς δεν θα τα θυμάται όταν μεγαλώσει κάτι που δεν μπορώ να πω και για μένα μιας και τώρα περνάω την δυσκολότερη φάση της ζωής μου!

θυληκότητα τι είναι αυτό???εμένα θυμάμαι είχε αρχίσει να ξανάρχετε στους 6 μήνες στην μαίρη!!!και βασικό ήταν ότι δεν μπορούσα να αποδόσω σεξουαλικά μιας και πόναγα πολύ!!!καταναγκαστικό έργο ήταν που το απέφευγα σα το διάολο το λιβάνι!!!

Να μπεις να μας ενημερώσεις, ε? Εύχομαι όλα να πάνε καλά! Να σκέφτεσαι ότι θα τελειώσει σύντομα όλη αυτη η περιπέτεια, ότι η μικρή θα είναι υγιέστατη κ πως στο μέλλον δεν θα θυμάται τπτ! Φιλιά!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κι απο μένα κορίτσια!

chris, επιτέλους βρήκατε σπίτι.... Στηριγμα για την κουνουπιέρα βρήκα με 4 ευρώ στο Μothercare και η κουνουπιέρα (υπέροχη ποιότητα, μαλακή ελαστική) 50 ευρω (πανακριβη αλλά τα έδωσα...). Βρήκα και στο λητώ στήριγμα με 17 ευρώ, κ κουνουπιέρες απο 20 ευρώ κ πάνω αλλά χάλια ποιότητα. Η μόνη κουνουπιέρα που μου άρεσε δεν ήταν προς πώληση γιατί ήταν σετάκι με τα επίπλα :confused:

Tinnaaaa χαίρομαι που είσαι καλά και που μετακόμισες... αντε να βρεθούμε!

Αλικάκι... μας λείπεις...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ενα θέμα που δεν είδα να συζητείται ακόμα... ΔΟΝΤΙΑ

κανένα σχόλιο???? Έχουμε τρελαθεί στα σάλια 2 εβδομάδες (τώρα είμαστε 3 μηνών) και απο το περασμένο σ/κ όλο μασουλάει με μανία το χέρι του. Δεν είναι σε θέση ακόμα να κρατήσει κάτι μόνος του και να το κατευθύνει πρός το στόμα και να το κρατήσει εκεί που το χρειάζεται, άρα μόνο όταν του κρατάω εγώ κάτι να δαγκώσει αφήνει το χέρι του!

Ρώτησα τον γιατρό για τις αποστειρώσεις (stop?) και μου είπε απο τον πέμπτο. Κάπου διάβασα ότι με την σημερινή υγιεινή (χλώριο στο νερο, απορρυπαντικά κ ζεστό νερο είναι άχρηστες, φαντάζομαι ότι είναι μόνο για τα βακτήρια του γάλακτος (??)) Μα όταν τρώει τα ρουχα του.... ? τι αποστείρωση λεμε? anyway, θα φτάσω ώς τον 4ο και βλέπω.

ΝΑΙ να βρεθούμε πρίν αρχίζουν τα "εξοχικα"... ποια θα κάνει την αρχή?

προτάσεις?

σ/κ ναι

εξωτερικός χώρος ναι ... αλλα... καλό είναι να είναι πρσοτατευμένος απο ήλιο και αέρα το οποίο σημαίνει .οτι οι θεριακληδες θα βρίσκονται εκει....

να κλειστούμε σε ένα εμπορικο... οχι τοσο καλη ιδεα...Ανοιγει ενα νεο εμπορικο κεντρο στα Σπάτα... την Πέμπτη με ενημέρωσαν στο οποίο όλα είναι έξω και είναι τεράστιο.. και έχει και facilities για μαμάδες... για θηλασμό δεν είναι σίγουρο... θα πάω όμως την πέμπτη το πρωι....και θα σας ενημερώσω...

Κι εμενα εχει λιγες μερες που τρωει το χερι του με μανια! Πολλες φορες αφηνει το στηθος μου για να βαλει το χερι του! :shock: Και απο σαλια αλλο τιποτα! Κανει και φουσκες με αυτα!

Οσο για την αποστειρωση γνωμη μου ειναι οτι απο τη στιγμη που θα αρχισει να πιανει και να βαζει πραγματα στο στομα του δεν εχει σημασια. Να αποστειρωνουμε σαν τις παλαβες ολη τη μερα ολο το σπιτι δεν γινεται, οποτε... Γενικα ξερω πως πρεπει να αποστειρωνεις οταν αποθηκευεις το γαλα οσος καιρος και να περασει. Παντως εχω την εντυπωση οτι καπου διαβασα οτι στο εξωτερικο αποστειρωνουν μεχρι τον τριτο μηνα. Ειναι μαλλον γιατι τα μικροβια εδω στην Ελλαδα ειναι πιο power! :lol::lol::lol:

v9gkhg0kf9drps4b.png

Κι εμενα εχει λιγες μερες που τρωει το χερι του με μανια! Πολλες φορες αφηνει το στηθος μου για να βαλει το χερι του! :shock: Και απο σαλια αλλο τιποτα! Κανει και φουσκες με αυτα!

Οσο για την αποστειρωση γνωμη μου ειναι οτι απο τη στιγμη που θα αρχισει να πιανει και να βαζει πραγματα στο στομα του δεν εχει σημασια. Να αποστειρωνουμε σαν τις παλαβες ολη τη μερα ολο το σπιτι δεν γινεται, οποτε... Γενικα ξερω πως πρεπει να αποστειρωνεις οταν αποθηκευεις το γαλα οσος καιρος και να περασει. Παντως εχω την εντυπωση οτι καπου διαβασα οτι στο εξωτερικο αποστειρωνουν μεχρι τον τριτο μηνα. Ειναι μαλλον γιατι τα μικροβια εδω στην Ελλαδα ειναι πιο power! :lol::lol::lol:

xaxaxa αρα συμφωνούμε για την αποστείρωση! Απο φουσκάλες... ολόκληρη κουρτίνα φτιάχνει χαχχαχα

Πόσες ώρες σου κοιμάται την νύχτα?

xaxaxa αρα συμφωνούμε για την αποστείρωση! Απο φουσκάλες... ολόκληρη κουρτίνα φτιάχνει χαχχαχα

Τώρα που λέτε για φουσκάλες κ σάλια...τα ίδια έχουμε κ εμείς! Σαν να έχει βραχεί είναι τα ρούχα του ή η σαλιάρα...χαχαχα!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Συνολο φτανει το 10 ωρο με τρεις περιπου ενδιαμεσους θηλασμους.

Καλα, η ρουτινα του υπνου μας ειναι φοβερη! Ξεκιναμε και ειναι ταισμενος περιπου κατα τις 8 με 8μισι. Κατα τις 9 κανουμε μπανιο και μπαινει αμεσως στο μαρσιπο με τον μπαμπα του. Ηρεμει και κοιμαται και κατα τις 10 αναστατωνεται γιατι θελει να φαει. Τον ταιζω τοτε στο δωματιο με ελαχιστο φως. Και παντα τυλιγμενο με ενα σεντονακι. Τη βρισκει με το τυλιγμα!... Μετα ξυπνα 2 φορες συνηθως. Και ξυπνα πάντα κατα τις 8. Ο Νικος τον λεει κουρδισμενο ξυπνητηρι!!!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Καλημερα μανουλες!

Μια χαρα σας βλεπω μπραβο!

Αλικη εχει δικιο η chris την πρωτη φορα καλυψου με εσαρπα ή παρεο θα νιωθεις καπως και οτι σε κοιτανε αλλα συντομα θα καταλαβεις οτι δε σε κοιταει κανεις! Σιγα σιγα δεν θα καλυπτεις τιποτα μονο φορα φαρδιες μπλουζες για να μπορεις να τις σηκωνεις ευκολα!

Κοριτσια βαλτε κι εμενα για τη συναντηση θελω πολυ να σας γνωρισω...το ιδιο και ο αντρας μου!!!!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Καλημερα μανουλες!

Μια χαρα σας βλεπω μπραβο!

Αλικη εχει δικιο η chris την πρωτη φορα καλυψου με εσαρπα ή παρεο θα νιωθεις καπως και οτι σε κοιτανε αλλα συντομα θα καταλαβεις οτι δε σε κοιταει κανεις! Σιγα σιγα δεν θα καλυπτεις τιποτα μονο φορα φαρδιες μπλουζες για να μπορεις να τις σηκωνεις ευκολα!

Κοριτσια βαλτε κι εμενα για τη συναντηση θελω πολυ να σας γνωρισω...το ιδιο και ο αντρας μου!!!!

Καλημέρα Μαράκι! Κ γω θελω πολυ να σε γνωρίσω... προτεινε κάποιο μερος και εσυ ώστε να επισπεύσουμε την συνάντηση... γιατι όλες απο ότι βλέπω μπαινουμε αραιά και θα αργήσουμε να αποφασίσουμε

Η στελλα... που είναι?

Το λες απο αποψη κιλων και αλλαγης σωματος ή λογω της μητρότητας?

Όχι από άποψη κιλών. Μου έχουν μείνει μόνο 4,5. Απλά νιώθω σαν αγελάδα. Νιώθω ότι δεν είμαι γυναίκα πια. Νιώθω ότι είμαι ένα πράγμα και μισο.

Βενια εγω περιμενω πως και πως να ερθει ο Σεπτεμβρης να ξαναξεκινησω γυμναστηριο.

Προς το παρον κι εμενα ο θηλασμος δεν μου παρεχει πολυ χρονο... Απο το μπιμπερο δεν εχουμε σημαντικη προοδο. Μονο οτι σταζει στο στομα του αναγκαστικα το καταπινει, να πιασει να ρουφηξει ουτε λογος! Φανταζομαι οτι οταν ξεκινησουμε με τις στερεες θα μπορεσω να αποδεσμευτω λιγακι!

Αλικη, παρε ενα παρεο και θηλασε! Πανε λιγο πιο περα. Η πρωτες φορες θα ειναι λιγο δυσκολες μετα θα πετας το βυζι αβιαστα!;)

Το θέμα ειναι ότι πρέπει να κουβαλάω και θηλές μαζί μου...

γεια σας μανούλες!!!

αύριο έχουμε παιδονεφρολόγο για να δούμε τι θα μας πει και αυτή!!!

πάντως δεν μπορώ να πω ότι η μπέμπα ταλαιπωρείται και πάρα πολύ!!!ή τουλάχιστον είναι τόσο μικρή που δεν μπορεί να το εκφράσει ευτηχώς!!!εκεί που πάμε και κάνουμε τις εξετάσεις είναι και μεγαλύτερα παιδάκια και πιστέψτε με με πιάνουν τα κλάματα όταν τα ακούω!!!φωνάζουν κλαίνε χτυπιούνται και όλο αυτό δυσκολέυει την κατάσταση και τους γιατρούς ενώ η δικιά μου δεν κάνει έτσι οκ κλαίει όταν την τρυπάνε αλλά δεν φέρνει αντίσταση και ευτηχώς δεν θα τα θυμάται όταν μεγαλώσει κάτι που δεν μπορώ να πω και για μένα μιας και τώρα περνάω την δυσκολότερη φάση της ζωής μου!

θυληκότητα τι είναι αυτό???εμένα θυμάμαι είχε αρχίσει να ξανάρχετε στους 6 μήνες στην μαίρη!!!και βασικό ήταν ότι δεν μπορούσα να αποδόσω σεξουαλικά μιας και πόναγα πολύ!!!καταναγκαστικό έργο ήταν που το απέφευγα σα το διάολο το λιβάνι!!!

july να μπεις να μας πεις τι έγινε με την μπέμπα.

Καλησπέρα κι απο μένα κορίτσια!

chris, επιτέλους βρήκατε σπίτι.... Στηριγμα για την κουνουπιέρα βρήκα με 4 ευρώ στο Μothercare και η κουνουπιέρα (υπέροχη ποιότητα, μαλακή ελαστική) 50 ευρω (πανακριβη αλλά τα έδωσα...). Βρήκα και στο λητώ στήριγμα με 17 ευρώ, κ κουνουπιέρες απο 20 ευρώ κ πάνω αλλά χάλια ποιότητα. Η μόνη κουνουπιέρα που μου άρεσε δεν ήταν προς πώληση γιατί ήταν σετάκι με τα επίπλα :confused:

Tinnaaaa χαίρομαι που είσαι καλά και που μετακόμισες... αντε να βρεθούμε!

Αλικάκι... μας λείπεις...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ενα θέμα που δεν είδα να συζητείται ακόμα... ΔΟΝΤΙΑ

κανένα σχόλιο???? Έχουμε τρελαθεί στα σάλια 2 εβδομάδες (τώρα είμαστε 3 μηνών) και απο το περασμένο σ/κ όλο μασουλάει με μανία το χέρι του. Δεν είναι σε θέση ακόμα να κρατήσει κάτι μόνος του και να το κατευθύνει πρός το στόμα και να το κρατήσει εκεί που το χρειάζεται, άρα μόνο όταν του κρατάω εγώ κάτι να δαγκώσει αφήνει το χέρι του!

Ρώτησα τον γιατρό για τις αποστειρώσεις (stop?) και μου είπε απο τον πέμπτο. Κάπου διάβασα ότι με την σημερινή υγιεινή (χλώριο στο νερο, απορρυπαντικά κ ζεστό νερο είναι άχρηστες, φαντάζομαι ότι είναι μόνο για τα βακτήρια του γάλακτος (??)) Μα όταν τρώει τα ρουχα του.... ? τι αποστείρωση λεμε? anyway, θα φτάσω ώς τον 4ο και βλέπω.

ΝΑΙ να βρεθούμε πρίν αρχίζουν τα "εξοχικα"... ποια θα κάνει την αρχή?

προτάσεις?

σ/κ ναι

εξωτερικός χώρος ναι ... αλλα... καλό είναι να είναι πρσοτατευμένος απο ήλιο και αέρα το οποίο σημαίνει .οτι οι θεριακληδες θα βρίσκονται εκει....

να κλειστούμε σε ένα εμπορικο... οχι τοσο καλη ιδεα...Ανοιγει ενα νεο εμπορικο κεντρο στα Σπάτα... την Πέμπτη με ενημέρωσαν στο οποίο όλα είναι έξω και είναι τεράστιο.. και έχει και facilities για μαμάδες... για θηλασμό δεν είναι σίγουρο... θα πάω όμως την πέμπτη το πρωι....και θα σας ενημερώσω...

Και εμένα βγάζει σάλια!! Κάνει και φουσκάλες!!! Και βάζει συνέχεια το χεράκι του στο στόμα!

Τώρα όσον αφορά την αποστείρωση. Εμένα η παιδίατρος μου είπε μέχρι τον 4ο μήνα. Αλλά για τι αποστειρωση μιλάμε όταν οι σαλιάρες είναι μεσα στο γάλα και όταν βάζουν τα χεράκια του στο στόμα.

Συνολο φτανει το 10 ωρο με τρεις περιπου ενδιαμεσους θηλασμους.

Καλα, η ρουτινα του υπνου μας ειναι φοβερη! Ξεκιναμε και ειναι ταισμενος περιπου κατα τις 8 με 8μισι. Κατα τις 9 κανουμε μπανιο και μπαινει αμεσως στο μαρσιπο με τον μπαμπα του. Ηρεμει και κοιμαται και κατα τις 10 αναστατωνεται γιατι θελει να φαει. Τον ταιζω τοτε στο δωματιο με ελαχιστο φως. Και παντα τυλιγμενο με ενα σεντονακι. Τη βρισκει με το τυλιγμα!... Μετα ξυπνα 2 φορες συνηθως. Και ξυπνα πάντα κατα τις 8. Ο Νικος τον λεει κουρδισμενο ξυπνητηρι!!!

Εμενα το πάει σερί μέσα στην νύχτα εδώ και ένα μήνα περίπου. Δοκίμασε να τον ταίσεις λίγο πιο αργά το βράδυ και να δεις πόσο θα σου κρατήσει. Εγώ τον ταιζω γύρω στις 23:00 και κοιμάται μέχρι τις 9:00.

Και κάτι ακόμα!

Τα κιλά σας τα έχετε χάσει??? Αν όχι πόσα σας έχουν μείνει??

Τελικά μου φαίνεται ότι είναι μύθος το ότι χάνεις με τον θηλασμο.

Διαφημίσεις

Ξεκινάω την λίστα για την συνάντηση μας:

Aliki1983.....................................Σάββατο 4/6/2011

Προτείνω να μην κλειστούμε μέσα σε κάποιο εμπορικό κέντρο. Βεβαία να υπάρχει και η επιλογή κλειστου χώρου μήπως και κάνει κρύο. Και χωρίς τσιγάρο... Πολλά ζητάω ε???

Πείτε ιδέες!!!!!

Βρε κορίτσια τι κακό είναι αυτό με την περιοχή που μένω??? Πρίν από 10 μέρες αν ακούσατε στην Πεύκη με τον τραυματισμό των 2 αστυνομικών??? Ε είναι πίσω από το σπίτι μου ακριβώς.

Ε τώρα έγινε δολοφονία σε ένα κωσμηματοπωλείο στην Λυκόβρυση το οποίο είναι στο σημείο που πάω για καφέ με τον άντρα μου, δίπλα εκεί που φτιάχνω τα νύχια μου και 5 λεπτά με τα πόδια από το σπίτι μου...

Πώ πω δεν ξαναβγαίνω από το σπιτι μέχρι να φύγουμε....

Φοβάμαι.

Και κάτι ακόμα!

Τα κιλά σας τα έχετε χάσει??? Αν όχι πόσα σας έχουν μείνει??

Τελικά μου φαίνεται ότι είναι μύθος το ότι χάνεις με τον θηλασμο.

Καλημέρα, έχω 5 κιλά σκόμα.

Όσο για τον κοσμηματοπώλη έχω ανατριχιάση :(:-(

καλημέρα κοριτσάκια, τι κάνετε?

σας ευχαριστώ για τις ευχές σας,εύχομαι και σε εσάς το ίδιο.

απο τι βλέπω απο μετακομίση μια χαρά τα πάμε...:tongue::tongue:

κοριτσάκια για τα κιλά δεν το συζητάω...δεν έχανα με τιποτα...και πρώτη περίοδο είχα πριν λίγες ημέρες..

πάντως ο διατροφολόγος μου είπε οτι χρειάζονται τρεις κανονικές περίοδοι για να φύγουν οι ορμόνες της εγκυμοσύνης..οπότε καλό Σεπτέμβρη...:rolleyes:

και οτι χάνεις με το θηλασμό , επίσης μύθος απο τι μου είπε..τουλάχιστον όχι στις αρχές..

july καλή επιτυχία! να μπεις να μας ενημερώσεις.

όσο για τη συνάντηση..αυτο το ΣΚ σίγουρα δεν μπορώ..

έχουμε και γάμο και βάπτιση.

απο πρησμένα ούλα..άλλο τίποτα..βάζει στο στοματάκι του ότι βρει..

προχθές τον βρήκα να τρώει ένα αστεράκι κρεμαστό που έχει δίπλα του :tongue::tongue:, τις προάλλες το αρκούδι...και καμια φορά που δεν μπορεί να κρατήσει το μασητικό και του πέφτει...κλαίει και θέλει να του το κρατάω εγώ..:tongue::tongue:

αλίκη μου ..υπομονή θα αλλάξει η διαθεση σου αν βγείς έξω...και εγώ μόνη μου είμαι...αλλά δεν θα την πάλευα μέσα στο σπίτι...

τον βάζω στο σλινγκ ή στο καρότσι και πάμε παντού...τον έχουν μάθει όλες οι δημόσιες υπηρεσίες τον μπέμπη, οι τράπεζες , τα σούπερ μάρκετ...οι καφετέριες...το μαλλ (ε μαράκι ? :tongue::tongue:) όλοιιιιιιι

κουκλίτσα ευχαριστώ και εγώ το θέλω πολύ :D:D

τιραμισού υπομονή..είναι λίγο ζόρικα ..αλλά δεν ξέρω εγώ νιώθω καλύτερα τώρα σε αυτό το σπίτι..

φιλιά σε όλες!!

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

Αχ απο κιλα εχω 5,5! Τωρα για την εγκληματικοτητα εχουμε προβληματιστει κι εμεις πολυ συζηταγαμε προχθες με το συζηγο ποτε μας αφησαν πρωτη φορα να παμε καπου μονοι μας (π.χ. στο περιπτερο στην αλλη γωνια). Και σκεφτομαι οτι αυτο πλεον δε γινεται που να το αφησεις το παιδι να παει και 15 χρονων να ναι παλι θα φοβασαι να βγει να παει μεχρι το περιπτερο.....

Anyway για τη συναντηση καταρχας να βρουμε μερα αν συμφωνουμε στο Σαββατο πρωι τοτε μπορουμε να παμε παιδικη χαρα Φλοισβου που εχει καφετερια και περιφραγμενη παιδικη χαρα οι μισες ειμαι σιγουρη οτι το ξερετε. Για να μην πω οτι και στη μαρινα του Φλοισβου ειναι ωραια δεν υπαρχουν αυτοκινητα και τα μεγαλυτερα παιδακια μπορουν να κανουν και ποδηλατο

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...