Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Ευα το διαβασες αυτο:

http://www.tovima.gr/society/article/?aid=402270

καταρχάς μπράβο στην κυρία!!!μπράβο και πάλι μπράβο!!!

τι κάνετε κοριτσάκια!!!τιννάκι άντε βρε τώρα που μετακόμισες να μπαίνεις πιο συχνά!!!μιλάω τώρα εγώ που έχω να μπω πόσο καιρό αλλά μην με παρεξηγείτε ακόμα τρέχω!!!!

θα σας πω εν συντομία ότι ο γολγοθάς με την μπέμπα δεν έχει τελειωμώ!!!έκανε μαγνητική με αναισθησία το κακομοιράκι και τώρα πρέπει να πάμε και σε παιδονεφρολόγο κτλ κτλ γενικώς πολύ τρέξιμο και στεναχώρια αλλά θα περάσει που θα πάει!!!κάποια στιγμή θα σας πω λεπτομερώς τι τραβάμε!!!

αχχχχ κοριτσάκια ναιιιι συνάντηση θέλω συνάντηση!!!!να κανονίσουμε μαζί με τους άντρες μας κάπου έξω ανοιχτά να είναι να πάρουμε και τον αέρα μας!!!πωπω κατά θάλασσα πλευρα να μετράμε κυμματάκια γιατί για διακοπές δεν μας βλέπω φέτος!!!!μάλλον θα καταλήξουμε πάλι στο εξοχικό στο λουτράκι για να κάνει κανα μπάνιο η μαίρη εγώ δεν έχω όρεξη!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εσεις που εχετε ηδη φτιαξει τα δωματια των μικρων σας λυστε μου μια απορια. Που βρισκουμε αυτο το ματσουκι που μπαινει πανω απο την κουνια και στηριζει την κουνουπιερα? Ψαχνω στο ιντερνετ και δεν βρισκω.

κοίτα εμείς την πήραμε από εκεί που πήραμε και την κουνουπιέρα!πρέπει να προσέξεις να μπορείς να την στηρίξεις στο κρεββάτάκι του μωρού και να προσαρμόζει και στην κουνουπιέρα. πάντως μέχρι και στα τζάμπο έχει!!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

κοίτα εμείς την πήραμε από εκεί που πήραμε και την κουνουπιέρα!πρέπει να προσέξεις να μπορείς να την στηρίξεις στο κρεββάτάκι του μωρού και να προσαρμόζει και στην κουνουπιέρα. πάντως μέχρι και στα τζάμπο έχει!!!!

Εχει και στα τζαμπο? Οταν κατεβω παμε απο 'κει θα ψαξω. Ευχαριστω!

v9gkhg0kf9drps4b.png

θα σας πω εν συντομία ότι ο γολγοθάς με την μπέμπα δεν έχει τελειωμώ!!!έκανε μαγνητική με αναισθησία το κακομοιράκι και τώρα πρέπει να πάμε και σε παιδονεφρολόγο κτλ κτλ γενικώς πολύ τρέξιμο και στεναχώρια αλλά θα περάσει που θα πάει!!!κάποια στιγμή θα σας πω λεπτομερώς τι τραβάμε!!!

Η μικρη ποναει? Δυσανασχετει με την ολη κατασταση?

v9gkhg0kf9drps4b.png

καταρχάς μπράβο στην κυρία!!!μπράβο και πάλι μπράβο!!!

τι κάνετε κοριτσάκια!!!τιννάκι άντε βρε τώρα που μετακόμισες να μπαίνεις πιο συχνά!!!μιλάω τώρα εγώ που έχω να μπω πόσο καιρό αλλά μην με παρεξηγείτε ακόμα τρέχω!!!!

αχχχχ κοριτσάκια ναιιιι συνάντηση θέλω συνάντηση!!!!να κανονίσουμε μαζί με τους άντρες μας κάπου έξω ανοιχτά να είναι να πάρουμε και τον αέρα μας!!!πωπω κατά θάλασσα πλευρα να μετράμε κυμματάκια γιατί για διακοπές δεν μας βλέπω φέτος!!!!μάλλον θα καταλήξουμε πάλι στο εξοχικό στο λουτράκι για να κάνει κανα μπάνιο η μαίρη εγώ δεν έχω όρεξη!!!

καλημέρααααα! τι κάνεις κοριτσάκι μου εσύ?:D

ααχ μωρέ ελπίζω μόνο να μη ταλαιπωρήται πολύ η μικρούλα...και όλα μα όλα να είναι τόσο περαστικά ώστε σε λίγο καιρό να μείνουν μόνο σαν ανάμνηση!;)

όσο για τη θάλασσα ....θα είναι τέλεια...θα πάρουν και τον αέρα τους τα μικρούλια μας..να γνωριστούν και οι μπαμπάδες..:D...αχ άντε να το οργανώσουμε!

λουτράκι ε? χεχε ..ένα σου λέω ....θα είμαι και στη λίμνη ηραίου μέσα στο καλοκαιρι..:D

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Εχει και στα τζαμπο? Οταν κατεβω παμε απο 'κει θα ψαξω. Ευχαριστω!

καλημέρα σε όλες τις μανούλες!

έχει σε όλα τα καταστήματα με παιδικά έπιπλα! και δεν έχει παραπάνω απο δέκα ευρώ ..αν θυμάμαι καλά..;)

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

Ευα το διαβασες αυτο:

http://www.tovima.gr/society/article/?aid=402270

Απίστευτη η κυρία! Μα 70 κιλα γάλα;; Μπράβο της! Αυτό που είναι πολύ σημαντικό είναι πως γι αυτην ο θηλασμός είναι πολύ απλός και αβίαστος. Αν αντιμετωπιζε προβλήματα, τα πράγματα νομίζω θα ήταν πολύ διαφορετκά. Απο κάθε άποψη είναι αξιέπενη πάντως!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Πως είστε μανούλες?

Άντε να κανονίσουμε το καφεδάκι, μη μένουμε μόνο στα λόγια...Μας βολεύει όλες μέσα στο σ/κ να φανταστώ, εεε?

Χθες πήρα μια τρομάρα..είδα ένα κουνούπι στούκας, μιλάμε τεράστιο κ ήταν ακριβώς έξω από την πόρτα του δωματίου του μπέμπη! Κλείνω αμέσως την πόρτα του (είχα την κουνουπιέρα πάνω από το κρεβάτι του, αλλά όσο να'ναι...) κ αρχίζω να το κυνηγάω μέσα στο σαλόνι. Ευτυχώς πήγε κανα-δυο φορές πάνω στο φως κ ψιλοκάηκε κ κάποια στιγμή εκεί που ήταν αραγμένο στο πάτωμα...πήγα κ το πάτησα! Θέλει πολύ προσοχή..Λίγο να σου ξεφύγει..κ τσουπ χώνονται!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Καλημέρα κούκλες και μπεμπάκια!!!

Τι κάνετε? Πώς είστε?

Έχω πάρα πολύ καιρό να μπω, αλλά μπαίνω που και που και διαβάζω νέα σας.

Δυστηχώς δεν έχω πολύ χρόνο να μπαίνω γιατί είμαι μόνη μου και όλη τη μέρα, χωρίς βοήθεια και τρέχω. Μόνο το απόγευμα είμαι λίγο καλυτερα που έρχεται ο Κώστας από την δουλεια. Και πάλι μερικές φορές αργεί γιατί φτιάχνουμε ένα παλιό σπίτι που έχουμε και τρέχει και εκεί μήπως και προλάβουμε τέλος Ιουνίου με αρχές Ιουλίου και μετακομίσουμε γιατί εδώ που μένουμε είμαστε με ενοίκιο.

Εμείς συνεχίζουμε και θηλάζουμε αλλα ταλαιπωριέμαι συνέχεια με μαστίτιδες. Και τώρα που μιλάμε το στήθος είναι πάλι πέτρα. Λόγω θλασμού δεν μπορώ να απομακρινθώ και πολύ από το σπίτι γιατί για να είμαι ειλικρινής δεν μπορώ να θηλάσω στο αυτοκίνητο ή κάπου έξω. Μπράβο σε όσες το κάνετε, αλλά εγώ πραγματικά εκτος σπιτιου δεν μπορω.

Οπότε o κάθε θηλασμός κρατάει μαζί με το ρεψιμο περίπου 1-1,30 ώρα και μετά πάλι σε 1 με 1,30 ώρα πρέπει να ξαναφάει.

Με έχει κουράσει λίγο το γεγονός ότι δεν μπορώ να πάω πουθενά αλλά φοβάμαι να το κόψω γιατί έχουμε και παλινδρόμηση.

Ευτυχώς που μας κοιμάτε την νύχτα!! Ναι μη το ματιάσω το παιδάκι μου αλλά τρώει τελευταίο γεύμα γύρω στις 23:00 και κιμάτε περίπου μέχρι τις 9:00 το πρωι. Μια χαρα!!! Φτου φτου μη τον ματιάσω.

Κάθε φορά που τον βλέπω λιώνω κορίτσια! Είναι και φάτσα!!!

Να ρωτήσω κάτι βρε κορίτσια? Νιώθετε ότι έχει χαθεί η θηλυκότητά σας??

Εγώ ναι...

Εσείς τι άλλα???

Ευάκι μπράβο για την προσπάθειά σου!!!

July μου όλα θα πάνε καλά θα δεις. Μη στεναχωριέσαι.

Venia τελικά τι έγινε με την παλινδρόμηση? Στο γάμο πήγες?? Όλα εντάξει με το γάλα??

Για πότε λέτε για την συνάντηση? Αυτή δεν πρόκειται να την χάσω. Θέλω τόσο πολύ να σας γνωρίσω!! Να έρθουν και οι άντρες μας μαζί!!!

Venia τελικά τι έγινε με την παλινδρόμηση? Στο γάμο πήγες?? Όλα εντάξει με το γάλα??

Για πότε λέτε για την συνάντηση? Αυτή δεν πρόκειται να την χάσω. Θέλω τόσο πολύ να σας γνωρίσω!! Να έρθουν και οι άντρες μας μαζί!!!

Τελικά, δν μας έδωσε τπτ..Αρχίσαμε να τον κρατάμε πιο πολύ ώρα για να ρευτεί, σήκωσα κ λίγο το στρώμα του κ πλέον είναι περδίκι!!! Μπορεί κ να μην ήταν παλλινδρόμηση! Κ στο γάμο πήγα κ στο μπάτσελορ (μπουζούκια)...αλλά κάθε βράδυ του δίνω συμπήρωμα ξένο γτ δν του φτάνει με τπτ μόνο το δικό μου! Έτσι κοιμάται πιο ήρεμος. Μόνο την ημέρα του γάμου ήπιε μόνο ξένο...κ μάντεξε πόσα ml ήπιε....240!!! Δν το πίστευε η μάνα μου! ΣΟΚ! Έχει φτάσει κοντά στα 6,5 κιλά κ στο ριλάξ τον κόβω να χωράει για κανα μήνα ακόμα! Θα μας φάει όλους αυτό το παιδί! Είναι όμως μια τρέλααα!!!

Η θηλυκότητά μου έχει επανέλθει (ακόμα όχι πλήρως, αλλά είμαι σε καλό δρόμο), ύστερα από μία βόλτα στα μαγαζιά, ανανέωση κάποιων ρούχων, το σεξ, τις εξόδους... Το ότι δν πολυβγαίνεις μάλλον σου έχει στοιχίσει!!! Για αυτό βουρρρρ..έξω από το σπίτι! Μια ζωή έχουμε! Δν σταματάει όταν γινόμαστε μητέρες! Εγώ λέω να ξεκινήσω κ γυμναστήριο! Έλα να ανεβαίνουμεεεεε λεμέεεεε!!!!! :) :) :)

Τώρα για τη συνάντηση..πρέπει όλες μαζί να αποφασίσουμε...

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κούκλες και μπεμπάκια!!!

Τι κάνετε? Πώς είστε?

Έχω πάρα πολύ καιρό να μπω, αλλά μπαίνω που και που και διαβάζω νέα σας.

Δυστηχώς δεν έχω πολύ χρόνο να μπαίνω γιατί είμαι μόνη μου και όλη τη μέρα, χωρίς βοήθεια και τρέχω. Μόνο το απόγευμα είμαι λίγο καλυτερα που έρχεται ο Κώστας από την δουλεια. Και πάλι μερικές φορές αργεί γιατί φτιάχνουμε ένα παλιό σπίτι που έχουμε και τρέχει και εκεί μήπως και προλάβουμε τέλος Ιουνίου με αρχές Ιουλίου και μετακομίσουμε γιατί εδώ που μένουμε είμαστε με ενοίκιο.

Εμείς συνεχίζουμε και θηλάζουμε αλλα ταλαιπωριέμαι συνέχεια με μαστίτιδες. Και τώρα που μιλάμε το στήθος είναι πάλι πέτρα. Λόγω θλασμού δεν μπορώ να απομακρινθώ και πολύ από το σπίτι γιατί για να είμαι ειλικρινής δεν μπορώ να θηλάσω στο αυτοκίνητο ή κάπου έξω. Μπράβο σε όσες το κάνετε, αλλά εγώ πραγματικά εκτος σπιτιου δεν μπορω.

Οπότε o κάθε θηλασμός κρατάει μαζί με το ρεψιμο περίπου 1-1,30 ώρα και μετά πάλι σε 1 με 1,30 ώρα πρέπει να ξαναφάει.

Με έχει κουράσει λίγο το γεγονός ότι δεν μπορώ να πάω πουθενά αλλά φοβάμαι να το κόψω γιατί έχουμε και παλινδρόμηση.

Ευτυχώς που μας κοιμάτε την νύχτα!! Ναι μη το ματιάσω το παιδάκι μου αλλά τρώει τελευταίο γεύμα γύρω στις 23:00 και κιμάτε περίπου μέχρι τις 9:00 το πρωι. Μια χαρα!!! Φτου φτου μη τον ματιάσω.

Κάθε φορά που τον βλέπω λιώνω κορίτσια! Είναι και φάτσα!!!

Να ρωτήσω κάτι βρε κορίτσια? Νιώθετε ότι έχει χαθεί η θηλυκότητά σας??

Εγώ ναι...

Εσείς τι άλλα???

Ευάκι μπράβο για την προσπάθειά σου!!!

July μου όλα θα πάνε καλά θα δεις. Μη στεναχωριέσαι.

Αλίκη μου χαίρομαι που έχουμε νέα σου! Αν θες οποιαδήποτε πληροφορία για τη μαστίτιδα, γραψε μου να σου πω την άποψή μου μιας και ταλαιπωρήθηκα πολύ και όλο και διαμόρφωσα άποψη για το θέμα.

Ελπίζω το μικρό σου να αραιώσει τα γεύματα μεσα στη μέρα για να νιώσεις κι εσυ λίγο πιο αποδεσμευμένη.

Όσο για τη θηλικότητα, θα σου πω πως στον Ιωνα ένοιωθα σε κάποια φάση εντελώς αγελάδα. Και τώρα νοιώθω έτσι πολλές φορές αλλά οκ το παλεύω. Εκεί που ένοιωσα εντελώς αλλοτριωμένη ήταν με τη μαστίτιδα. Πάλι καλά πέρασε...

Υπομονή και θα στρώσει η κατάσταση. Ειναι και αυτές οι ορμώνες...

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Γεια σας κορίτσια!

july κουράγιο! δεν μπορώ να φανταστώ καν πόσο δύσκολες στιγμές ζεις, προσπάθησε να εστιάσεις στο ότι είναι περαστικά για να πέρνεις δύναμη.

αλίκη και ευα περαστικά με τις μαστίτιδες.

βένια, τέλεια που έχεις επανέλθει δυναμικά!

τίννα και chris καλορίζικα τα σπιτάκια σας, μακάρι να είναι πάντα γεμάτα με γέλια και χαρές.

κατά τα άλλα και εμείς καλά είμαστε...βασικά είμαστε λίγο χάλια ψυχολογικά αλλά πού θα πάει θα φτιάξει η κατάσταση...

ο μικρός είναι μια χαρά και αυτό μας φτιάχνει τη διάθεση ευτυχώς. κατά το τέλος του μήνα μετακομίζω και δεν έχω καμία όρεξη για να πω την αλήθεια...δε θέλουμε να φύγουμε από εδώ και μας έχει πάρει από κάτω αλλά πιστεύω ότι θα μας περάσει όταν θα μπούμε στο καινούριο σπίτι.

κλαει...μπαινω σε λιγο

iiAs.png

9JCHp3.png

γεια σας μανούλες!!!

αύριο έχουμε παιδονεφρολόγο για να δούμε τι θα μας πει και αυτή!!!

πάντως δεν μπορώ να πω ότι η μπέμπα ταλαιπωρείται και πάρα πολύ!!!ή τουλάχιστον είναι τόσο μικρή που δεν μπορεί να το εκφράσει ευτηχώς!!!εκεί που πάμε και κάνουμε τις εξετάσεις είναι και μεγαλύτερα παιδάκια και πιστέψτε με με πιάνουν τα κλάματα όταν τα ακούω!!!φωνάζουν κλαίνε χτυπιούνται και όλο αυτό δυσκολέυει την κατάσταση και τους γιατρούς ενώ η δικιά μου δεν κάνει έτσι οκ κλαίει όταν την τρυπάνε αλλά δεν φέρνει αντίσταση και ευτηχώς δεν θα τα θυμάται όταν μεγαλώσει κάτι που δεν μπορώ να πω και για μένα μιας και τώρα περνάω την δυσκολότερη φάση της ζωής μου!

θυληκότητα τι είναι αυτό???εμένα θυμάμαι είχε αρχίσει να ξανάρχετε στους 6 μήνες στην μαίρη!!!και βασικό ήταν ότι δεν μπορούσα να αποδόσω σεξουαλικά μιας και πόναγα πολύ!!!καταναγκαστικό έργο ήταν που το απέφευγα σα το διάολο το λιβάνι!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Βενια εγω περιμενω πως και πως να ερθει ο Σεπτεμβρης να ξαναξεκινησω γυμναστηριο.

Προς το παρον κι εμενα ο θηλασμος δεν μου παρεχει πολυ χρονο... Απο το μπιμπερο δεν εχουμε σημαντικη προοδο. Μονο οτι σταζει στο στομα του αναγκαστικα το καταπινει, να πιασει να ρουφηξει ουτε λογος! Φανταζομαι οτι οταν ξεκινησουμε με τις στερεες θα μπορεσω να αποδεσμευτω λιγακι!

Αλικη, παρε ενα παρεο και θηλασε! Πανε λιγο πιο περα. Η πρωτες φορες θα ειναι λιγο δυσκολες μετα θα πετας το βυζι αβιαστα!;)

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...