Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Neverstop είπε:

Μωρέ αν πάει να κάνει μια δουλειά κάνει δέκα ώρες, εκνευρίζομαι παραπάνω. Έχει δικό του μαγαζί, μανούλα δεν έχει, οικιακή βοηθό δεν δυναμεθα οπότε καλή καρδιά και ας μείνουν πίσω οι δουλειές!

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

καλησπέρα κορίτσια

γυρίσαμε σπίτι μας σήμερα το απόγευμα. Αφού έκαναν στη μπουμπου ένα σορό εξετάσεις, τελικά μας άφησαν. Απο εχθές το βράδυ έπεσε ο πυρετός και σήμερα το πρωί έφτιαξε σιγα σιγά και η διάθεσή της. Αρχισε να τρώει και κανονικά. Μας άφησαν λοιπόν και μας είπαν να κάνουμε κάποιες εξετάσεις πάλι σε 2 εβδομάδες.

Σημερα λοιπόν, όλη μέρα τρώει η μπουμπού. Ξαφνικά κατάλαβε πως δεν είχε φάει καλά 2 μέρες και είπε να αναπληρώσει. Τρώει και μετά απο μισή ώρα θέλει πάλι. Μέχρι να έρθουμε σπίτι το απόγευμα μου τις έκανε τις θηλές πάλι...

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα κορίτσια

γυρίσαμε σπίτι μας σήμερα το απόγευμα. Αφού έκαναν στη μπουμπου ένα σορό εξετάσεις, τελικά μας άφησαν. Απο εχθές το βράδυ έπεσε ο πυρετός και σήμερα το πρωί έφτιαξε σιγα σιγά και η διάθεσή της. Αρχισε να τρώει και κανονικά. Μας άφησαν λοιπόν και μας είπαν να κάνουμε κάποιες εξετάσεις πάλι σε 2 εβδομάδες.

Σημερα λοιπόν, όλη μέρα τρώει η μπουμπού. Ξαφνικά κατάλαβε πως δεν είχε φάει καλά 2 μέρες και είπε να αναπληρώσει. Τρώει και μετά απο μισή ώρα θέλει πάλι. Μέχρι να έρθουμε σπίτι το απόγευμα μου τις έκανε τις θηλές πάλι...

Καλά κ δν σας είπαν τι είχε??? Τέσπα, αφού είναι καλά τώρα, όλα οκ!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Καλά κ δν σας είπαν τι είχε??? Τέσπα, αφού είναι καλά τώρα, όλα οκ!

Μας ειπαν πως λογικά απλά την κόλησε ο Ιωνας που είναι εδω και μέρες με βήχα, αλλά για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο να επαναλάβουμε τις εξετάσεις όταν θα έχει αναρώσει για να δούμε τις τιμές της ηπατικής λειτουργίας.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Ειναι καλα και την πηρατε σπιτι τωρα, ε? Φανταζομαι επεσε ο πυρετος. Ρε συ Ευα, σε τετοιες εκτακτες περιπτωσεις γιατι δε χρησιμοποιεις ψευδοθηλες?

Τις εχω δοκιμάσει αλλά δυστυχως δεν τις θέλει με τίποτα! Κάθετε και πιπιλάει. Εδω κάθεται και χαζεύει κανονικά στο στήθος...Πεινάει... αρχίζει και θηλάζει με ενθουσιασμό και μετά απο λίγο αποκοιμιέται. Την σκουντάω, την τσιγκλαω, ε σε κάποια φάση δεν αντιδρά σε τίποτα. Την βγάζω απο το στήθος, την ακουμπάω στο ριλάξ... ε σε 2 λεπτα το πολύ έχει βάλει τη φωνή επειδή έχει συνειδητοποιήσει ότι δεν χορτασε. Ειναι μεγάλο νούμερο η μπέμπα.

Εχθες το βράδυ όμως...αχ πάλι καλα που ειχα βγαλει το γάλα για να ξεκουράσω λίγο τις θηλές. Μιλάμε τόσο πεινασμένη δεν την έχω ξαναδεί! Φωνή και κακό! Είπιε το μπουκάλι σε dt. Πήγα να την κόψω να πάρει μια ανάσα και ξεσήκωσε τον κόσμο! Μιλάμε πως ξύπνησε και ο Ιωνας που δεν πέρνει χαμπάρι! Και αφού ξ΄πυπνησε ο Ιωνας, τον έπιασε το παράπονο, οπότε τελείωσε το τάισμα της μπέμπας ο καλός μου και εγω πήγα να παρηγορίσω τον Ιωνα.

chris πως πάει η αναζήτηση σπιτιού;

Ασχετο, αλλά θυμήθηκα πόσο αντιφατικά μέρη είναι τα νοσοκομεία παίδων. Απο τη μια τα παιδάκια που είναι άρωστα και απο την άλλη, τα πιτσιρίκια να τρέχουν και να παίζουν στους διαδρόμους και στα μπαλκόνια.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Ρε κοριτσια, εσας σας κανουν χαρες τα μικρα σας? Εμενα σπανια! Μολις δει τον μπαμπα του, του ριχνει κατι χαμογελα... χαρες! Κουναει ποδια- χερια... Αυτο που λενε "κατουριεται απ' τη χαρα του". Οποιος απο τους φιλους μας του μιλησει λιγο, του χαμογελαει. Ε, σε μενα, σπανια! Σε ολους γελαει εκτος απο μενα! Ολη μερα μαζι ειμαστε, εγω τον φροντιζω και τον περιποιουμαι, και παρολαυτα, δεν! Με θεωρει δεδομενη ο σκατουλης! Δεν εχω αλλη εξηγηση!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Ρε κοριτσια, εσας σας κανουν χαρες τα μικρα σας? Εμενα σπανια! Μολις δει τον μπαμπα του, του ριχνει κατι χαμογελα... χαρες! Κουναει ποδια- χερια... Αυτο που λενε "κατουριεται απ' τη χαρα του". Οποιος απο τους φιλους μας του μιλησει λιγο, του χαμογελαει. Ε, σε μενα, σπανια! Σε ολους γελαει εκτος απο μενα! Ολη μερα μαζι ειμαστε, εγω τον φροντιζω και τον περιποιουμαι, και παρολαυτα, δεν! Με θεωρει δεδομενη ο σκατουλης! Δεν εχω αλλη εξηγηση!

Αυτο που λες είναι.Σε έχει σίγουρη. Και εμένα η μικρή τώρα έχει αρχίσει να μας κάνει κάποιες χαρές. Γενικά όμως είναι πολύ συγκρατημένη. Κάναμε αμάν να μας σκάσει ένα χαμόγελο.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Ξεχασα να σας πω! Εχθες καταφεραμε να φαει 50 μλ απο μπιμπερο! Στις δοκιμες μας βγαζω και αποθηκευω 50 μλ μονο γιατι το λυπαμαι οταν ειναι παραπανω και δεν το πινει και το πεταμε. Εχθες λοιπον το ηπιε! Με μπιμπερο nuk τελικα. Οχι πως ρουφουσε... Αυτο που λες Ευα με τις ψευδοθηλες κανει κι ο δικος μου με το μπουκαλι. Δεν το ρουφαει, ουσιαστικα, εσταζε το γαλα απο το μπιμπερο και αυτος το καταπινε!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Ξεχασα να σας πω! Εχθες καταφεραμε να φαει 50 μλ απο μπιμπερο! Στις δοκιμες μας βγαζω και αποθηκευω 50 μλ μονο γιατι το λυπαμαι οταν ειναι παραπανω και δεν το πινει και το πεταμε. Εχθες λοιπον το ηπιε! Με μπιμπερο nuk τελικα. Οχι πως ρουφουσε... Αυτο που λες Ευα με τις ψευδοθηλες κανει κι ο δικος μου με το μπουκαλι. Δεν το ρουφαει, ουσιαστικα, εσταζε το γαλα απο το μπιμπερο και αυτος το καταπινε!

Λογικά σιγά σιγά θα το συνηθίσει και θα πίνει κανονικά από το μπουκάλι. Η δικιά μου στο μπουκάλι δεν έχει πρόβλημα. Μια χαρά το κατεβάζει το γάλα. Τί την ενοχλεί στις θηλές, δεν έχω καταλάβει. Βασικά βαριέται να κουραστεί για να ρουφήξει. Εκει έχω καταλήξει εγω.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσάκια μου τι κάνετε????

χάθηκα ξέρω και δεν έχω καταφέρει να διαβάσω όλα σας τα νέα αλλά δεν είμαι και στα καλύτερά μου!!!

κάναμε μια εξέταση στη μικρή για το νεφράκι της και βρήκαμε και άλλο ένα μικρούλη σε άσχετη θέση και στην ουσία άχρηστο και ο γιατρός της μας είπε ότι πρέπει να το αφαιρέσουμε χειρουργικά γιατί έχει πολλές πιθανότητες να της δημιουργήσει πολλά και σοβαρά προβλήματα!!!σήμερα θα κάνουμε μαγνητική να δούμε που ακριβώς είναι και σιγά σιγά μέχρι το πολύ να γίνει η μικρή 6 μηνών πρέπει να το βγάλουμε!!!

δυστηχως αυτά τα νέα μου!!!το λυπάμαι το κακόμοιρο συνέχεια το τρυπάνε με σκιαγραφικά και τέτοια σήμερα θα πάρει και αναιστθησία για την εξέταση!!!αχχχ και αν την δείτε όλη την ώρα μιλάει και γελάει!!!βέβαια τα περισσότερα τα κάνει στην αδερφή της κορίτσια!!!έχει πολύ πλάκα πάει η μαιρούλα και της τραγουδάει και της μιλάει και η μικρή την κοιτάει μέσα στα μάτια και αρχίζει αααααα αγκουυυυυ ααααα και να τα γελια τις προάλλες ξεκαρδίστηκε αλήθεια την γαργαλούσε η μαίρη και τούτη είχε ξεκαρδιστεί!!!γαργαλιώταν αλήθεια λέω είχε πολύ πλάκα!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Ααα σε μένα κάνει χαρές, γέλια, κάνουμε κουβέντα..δν είναι τυχαίο ότι τις πιο ωραίες φωτογραφίες του τις έχω βγάλει εγώ όταν κάθομαι μαζί του! Βέβαια, αν εξαιρεσεις τις ώρες που γκρινιάζει, γενικά είναι γελαστό μωρό!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

χάθηκα ξέρω και δεν έχω καταφέρει να διαβάσω όλα σας τα νέα αλλά δεν είμαι και στα καλύτερά μου!!!

κάναμε μια εξέταση στη μικρή για το νεφράκι της και βρήκαμε και άλλο ένα μικρούλη σε άσχετη θέση και στην ουσία άχρηστο και ο γιατρός της μας είπε ότι πρέπει να το αφαιρέσουμε χειρουργικά γιατί έχει πολλές πιθανότητες να της δημιουργήσει πολλά και σοβαρά προβλήματα!!!σήμερα θα κάνουμε μαγνητική να δούμε που ακριβώς είναι και σιγά σιγά μέχρι το πολύ να γίνει η μικρή 6 μηνών πρέπει να το βγάλουμε!!!

δυστηχως αυτά τα νέα μου!!!το λυπάμαι το κακόμοιρο συνέχεια το τρυπάνε με σκιαγραφικά και τέτοια σήμερα θα πάρει και αναιστθησία για την εξέταση!!!αχχχ και αν την δείτε όλη την ώρα μιλάει και γελάει!!!βέβαια τα περισσότερα τα κάνει στην αδερφή της κορίτσια!!!έχει πολύ πλάκα πάει η μαιρούλα και της τραγουδάει και της μιλάει και η μικρή την κοιτάει μέσα στα μάτια και αρχίζει αααααα αγκουυυυυ ααααα και να τα γελια τις προάλλες ξεκαρδίστηκε αλήθεια την γαργαλούσε η μαίρη και τούτη είχε ξεκαρδιστεί!!!γαργαλιώταν αλήθεια λέω είχε πολύ πλάκα!!!

july μου καταλαβαίνω το άγχος σου! Ειδικα αυτό με την νάρκωση... 6 μηνών ήταν και ο Ιωνας που έκανε την εγχείρηση και το μεγαλήτερο άγχος μου ήταν η νάρκωση και πόσο είχα στεναχωρηθεί όταν μου τον πήραν απο τα χέρια να τον βάλουν στο χειρουργείο.

Αχ ελπίζω να πάνε όλα καλά με το μικράκι σου! Η αλήθεια είναι πως είναι καλύτερα να ταλαιπωρηθεί τώρα και να είναι καλά μια ζωή. Τουλάχιστον για ότι γίνει τώρα δενθα έχει καμία ανάμνηση. Ειναι βασικό αυτό!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Ααα σε μένα κάνει χαρές, γέλια, κάνουμε κουβέντα..δν είναι τυχαίο ότι τις πιο ωραίες φωτογραφίες του τις έχω βγάλει εγώ όταν κάθομαι μαζί του! Βέβαια, αν εξαιρεσεις τις ώρες που γκρινιάζει, γενικά είναι γελαστό μωρό!

Μα γελαει σε ολους εκτος απο 'μενα! Που να δειτε πως κανει οταν τον αλλαζει ο μπαμπας του! Ολο μιλαει και γελαει. Εμενα... γραμμενη μ'εχει!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Αμαν βρε july αυτο το κοριτσακι σου πολυ ταλαιπωρειται! Αντε να ειναι το τελευταιο αυτο!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...