Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο κολιέ ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

10 μήνες. Χαζομάρα βασικά που δεν τον θήλασα χρόνο, απλά τότε ένιωσα πως είχα κουραστεί πια και έτσι το σταματησα με μεγάλη ταλαιπωρία.

Και πότε βελτιωθηκε η κατασταση της υπερπαραγωγης?

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και πότε βελτιωθηκε η κατασταση της υπερπαραγωγης?

Χωρίς πλάκα... ουσιαστικά δεν βελτιώθηκε! Ειχα πρηξήματα και πετρώματα μέχρι που αποθήλασα. Η διαρροές σταμάτησαν νωρίς (κάποια στιγμή στον 3ο αν θημάμαι καλά). Ακόμα και μετά τον 6ο που σιγά σιγά είχα μειώσει τα γεύματα, το στήθος μου ναι μεν είχε μειώσει την παραγωγή, αλλά μετά απο κάποιες ώρες και αφού τουμπάνιαζε και πέτρωνε απίστευτα, αναγκαζόμουν και έβγαζα κάποια ποσότητα με το θήλαστρο γιατί δεν αντεχόταν η κατάσταση. Εκανα δηλαδή 2 θηλασμούς (πρωί - βραδυ) και 2 αντλήσεις. Δεν κατάφερα να μειώσω περισσότερο την παραγωγή με φυσικό τρόπο. Ετσι όταν ήταν να αποθηλάσω, πήρα το χάπι 10 μέρες, η μάνα μου με είχε φασκιώσει και υπέφερα! Τις πρώτες 2-3 μέρες ειδικά, ήταν πολύ δύσκολα. Μετά σταμάτησα να πονάω τουλάχιστον. Και βέβαια για πολύ καιρό το στήθος μου είχε γαλα,απλά δεν το "πειραζα".

Τωρα όμως δεν είναι το ρπόβλημα η υπερπαραγωγή τόσο, όσο το αποτέλεσμά της. Γιατί στον Ιωνα είχα υπερπαραγωγή, αλλά δεν εμφανίστηκε κοκκίνισμα ούτε μια φορά! Ειχα πετρωμα, αλλά το χειρότερο του πετρώματος, είναι αυτο που περιγράφω (εγω τουλάχιστον) ως το αίσθημα ενός γυμνασμένου (σφιχτού) μύ. Τωρα όταν μου παρουσιάζεται πρόβλημα, έτσι το αντιλαμβάνομαι. Δεν έχω πέτρωμα, αλλά νιώθω τον μαστό, σαν να είναι πολύ σφιχτός. Σαν να είναι πυχτό μέσα το γάλα (οχι πετρωμένο). Αυτο το πράγμαπονάει πιο πολύ και είναι πιο ύπουλο τελικά. Την μαστίτιδα δεν την πρόλαβα, γιατί δεν ήξερα να αξιολογήσω το σύμπτωμα. Εκανα μασαζ, μου έφυγε το πέτρωμα και νόμιζα πως βελτιώθηκε η κατάσταση. Εφυγε το πέτρωμα, αλλά εμφανίστηκε αυτό που περιγράφω παρα πάνω το οποίο και ήταν τρις χειρότερο τελικά.

Η μπέμπα, όταν μου εμφανίστηκε κοκκινίλα (ξανά) πρίν μια βδομάδα και είχα πάλι αυτό το αίσθημα στο στήθος, αμέσως σταμάτησε να θηλάζει απο το μαστό. Αρα κάτι περίεργο συμβαίνει με το γάλα όταν ο μαστός είναι σε αυτη την κατάσταση.

Εσυ μην αγχώνεσαι πάντως χρύσα μου. Δεν νομίζω να αντιμετωπίσεις τίποτα απ όλα αυτά (φτου φτού μη σε ματιάσω που τα πας τόσο καλά).

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλημέρα μανούλες

Κορίτσια την άλλη Πέμπτη πάω πάλι δουλεια :confused: Είναι βέβαια για 3 εβδομάδες μόνο, αλλά όσο να ναι, κάπως μου φαίνεται. Πήγα λοιπόν σήμερα στην Πρωτοβάθμια για να ρωτησω πού θα με στείλουν γι αυτο το διάστημα, και μου είπε ο διευθυντής πως μάλλον θα πάω στο Ξυλόκαστρο :shock:. Το Ξυλόκαστρο είναι 30-40 λεπτά δρόμος απο εδω που μένω οπότε κάπως μου φάνηκε αυτη η πιθανότητα... Το παρήγορο είναι πως θα είναι για λίγο...

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλημέρα μανούλες

Κορίτσια την άλλη Πέμπτη πάω πάλι δουλεια :confused: Είναι βέβαια για 3 εβδομάδες μόνο, αλλά όσο να ναι, κάπως μου φαίνεται. Πήγα λοιπόν σήμερα στην Πρωτοβάθμια για να ρωτησω πού θα με στείλουν γι αυτο το διάστημα, και μου είπε ο διευθυντής πως μάλλον θα πάω στο Ξυλόκαστρο :shock:. Το Ξυλόκαστρο είναι 30-40 λεπτά δρόμος απο εδω που μένω οπότε κάπως μου φάνηκε αυτη η πιθανότητα... Το παρήγορο είναι πως θα είναι για λίγο...

Μανικι... οπως λες παλι καλα που ειναι για λιγο. Εγω επιστρεφω στις 7 Ιουνη. Πεφτει και του Αγ. Πνευματος μεσα οποτε ειναι μηδαμηνο για μενα!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας, σήμερα το απόγευμα ήρθαν 2 φίλες με τα μωρά τους 5 μηνων και μία η δικιά μου, και είχαμε 3 μωρά...πανικός!Αλλά ήταν ωραία! Αντε να μεγαλώσουν να τα πάμε όλα μαζί βόλτα!

Καλημέρα κορίτσια..

Αρχίσαμε ενεργά τις βόλτες μας κ εμεις... προχθές πήγαμε ΙΚΕΑ .. τι πολιτισμός βρε παιδια... αυτο το δωματιο βρεφικής φροντιδας...

Τον είχα απο καρότσι σε μαρσιπο και απο μαρσιπο σε αγκαλια και πάλι απο την αρχή. Τον κοιμίζω μπρουμητα... (ναι ναι ξερω ότι δεν κάνει... αλλα εμείς οι γονείς καλούμαστε να αποφασίσουμε αν θα ακολουθήσουμε αυτα που "λενε" ή όχι... και είμαι old fashioned σε αυτα.... δηλ. κρίνω και πράττω...) και έτσι δεν έχει συνηθίζει το ανάσκελα στο καρότσι ακόμα...

Ενιωσα πολυ όμορφα που ήμουν τόση ώρα έξω απο το σπίτι!

Γιατι σας λένε να μην βάλετε το παιδί στην θάλασσα ακόμα? Εγω ούτε που θα σκεφτόμουν να ρωτήσω... θα τον έβαζα κι αν κρύωνε, θα το αντιμετώπιζα ανάλογα.... Τωρα για τον ήλιο δεν το συζητώ... ΚΑΘΟΛΟΥ να μην τον δει γινεται? χαχαχ

Εννοείται πως οι πληγές δεν έχουν κλείσει. Εχω βάλει τα πάντα. Βρήκα και βαλσαμόλαδο και έβαλα αλλά τελικά για μένα αυτό που έχει δουλέψει καλύτερα είναι το ελαιόλαδο. Με ανακουφίζει από τον πόνο και το τσούξημο.

Η κρεμα nursing comfort της Mustella με εχει σωσει! Μολις την βαλω ανακουφιζομαι και δεν χρειαζεται πολυ. Τα 30 ml εχουν περιπου 10 ευρω και κραταει πολυ καιρο. Να φανταστεις ειναι για τις θηλες αλλα στην εγκυμοσυνη που ειχα ποοολυ φαγουρα και ερεθυσμο και στα 2 στηθη τηνυέβαζα σε όλο τον μαστο και ηταν το μονο που με ανακουφιζε.... την βρηκα απο τα δειγματα (βαλιτσακι) που δινουν οι γυναικολογοι. (τεβε-οαεε)

Επίσης μετά επειδή τα νεύρα είναι ταλαιπωρημένα στην περιοχή, νιώθω πόνο και τσούξημο και τσιμπήματα σε όλο σχεδόν το στήθος.

Αυτο το έχω και εγω (τσιμπιματα) και κατα τον θηλασμο και μετα... αφου νομιζω οτι εχω παραισθησεις.. επειδη καμια φορα με γραπώνει με τα νυχια του και ποναω, οταν εχω αυτους τους πονους ολο νομιζω οτι ειναι ο μικρος μου... χαχαα ακομα και οταν δεν τον εχω αγκαλια! Πονο και τσουξιμο εχω πολλες φορες και απο το μασαζ οταν αδειαζω κατι πετρωμενο ή και απο την πιεση που ασκω στον μαστο για να βγάλω όλο το γάλα όταν δεν έχω αρκετο!

Εν το μεταξύ, επειδή στο πλάι του στήθους μου δημιουργούνται γρομπαλάκια και κάνω μασάζ κατά το θηλασμό για να αποφορτιστούν αυτές οι περιοχές, έβγαλα σπυράκια που πονάνε σε εκείνα τα σημεία. Οπότε βάζω τώρα κρέμα για να περάσουν.

Δοκιμασε την mustella

Τουλαχιστον τωρα εχουμε σπιτι και θα την κανουμε τη μετακομιση με νορμαλ ρυθμους. Μεχρι να τακτοποιηθει το καινουριο θα μενουμε σε αυτο που ειμαστε. Αχ μακαρι να βρουμε κανενα καλο!!!

Αχ μακαρι chris μου να βρείτε ένα καλό σύντομα... στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου! Αν θυμασαι ήταν να μετακομισω κ εγω τωρα αλλα αναβλήθηκε για δνε ξέρω ποσο... απο 3 μήνες ώς 1 χρόνο... Ειναι πολύ ψυχοφθόρο...Τι θα κάνεις με το θηριακι σου όταν γυρισεις για δουλεια? Ποιος θα το κρατάει? Εχω και εγω θέμα και δεν ξέρω τι να κάνω...

Κορίτσια νωρίς νωρίς για δουλειά ε?:-S είναι πακέτο νομίζω... Κουκλιτσα Για τη θάλασσα δεν το λένε για το κρύωμα αλλα για το κατά πόσο καθαρή είναι επειδή τα μικρα δεν έχουν ακόμα ισχυρό ανοσοποιητικο. Αν πας σε καθαρή θάλασσα βάλτο το μωράκι. Αλλα και πάλι άσε να πάει πρώτα 5 μηνών. Εγώ ας πούμε στην αττική δεν το βάζω με τίποτα φέτος. Στις διακοπές τοναύγουστο πουθα είναι και μεγαλύτερη θα την βάλω μάλλον

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Αχ μακαρι chris μου να βρείτε ένα καλό σύντομα... στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου! Αν θυμασαι ήταν να μετακομισω κ εγω τωρα αλλα αναβλήθηκε για δνε ξέρω ποσο... απο 3 μήνες ώς 1 χρόνο... Ειναι πολύ ψυχοφθόρο...Τι θα κάνεις με το θηριακι σου όταν γυρισεις για δουλεια? Ποιος θα το κρατάει? Εχω και εγω θέμα και δεν ξέρω τι να κάνω...

Για αυτες τις μερες τον Ιουνιο κανονισε ο αντρας μου να μπορει να τον κραταει. Τωρα απο Σεπτεμβρη θα παρω την αδεια ανατροφης οποτε δεν εχω προβλημα προς το παρον

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια σας γράφω από το αγία σοφία. Η μικρή ανέβασε 39 πυρετό εχθές. Είναι ανορεχτη και κοιμάται όλη μέρα. Περιμένουμε τις εξετάσεις και βλέπουμε...

Περαστικα σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Κορίτσια σας γράφω από το αγία σοφία. Η μικρή ανέβασε 39 πυρετό εχθές. Είναι ανορεχτη και κοιμάται όλη μέρα. Περιμένουμε τις εξετάσεις και βλέπουμε...

Ευα περιμενουμε νεα!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Εύα περαστικά! Ελπίζω ήδη να είναι καλύτερα το μωρό σου!!!! Υπομονή και κουράγιο.

Ευάκι εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό κ ήδη να είστε σπίτι σας! Περαστικά! Όταν μπορέσεις, ενημέρωσέ μας, γιατί όσο να'ναι έχουμε ανησυχήσει! Φιλιά!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...