Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κι ο δικός μου τρίβει τα μπάνια 10 ώρες! Τον αφήνω, δεν ανακατεύομαι! Στην αρχή εκνευριζόμουν αλλά να σας πω την αλήθεια δεν με ακουμπά πλέον. Τελειώνω τις δουλειές μου, πίνω το καφεδάκι μου και κάθομαι να τον κοιτάω που τρίβει 😂 όχι θα κάτσω να σκάσω! 

@Makelen καλή επιτυχία κορίτσι μου, να είναι αυτός ο μήνας ο τυχερός σου! 🤞

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Γεία σας βρε κορίτσια! Χάθηκα κι εγώ, έτρεχα λίγο με τη μικρη και τελικά η γαστρεντερολογος μας έδωσε φάρμακο για την παλινδρομηση γιατί υπάρχει αρχουσα οισοφαγιτιδα και δεν πρέπει να χειροτερεψει. Η μικρη λόγω αυτού του προβλήματος τρώει συνέχεια μέσα στην ημέρα και ευτυχώς το βραδυ κοιμάται 4 ώρες συνεχόμενα γιατί δεν ξέρω τι θα έκανα... Την ημέρα συνήθως τρώει ανά 45 λεπτά ως μιάμιση ώρα. Φρίκη...αφήστε τις γουλιες, έχω 60 σαλιαρες και πρέπει να πλένω καθημερινά γιατί δεν προλαβαινουν να στεγνωσουν. Ελπίζω τώρα με το φάρμακο να ανακουφιστει το καημένο και μαζί κι εγώ! Η ανάπτυξη της πάντως είναι πολύ καλή, 5060 κιλά δηλαδή πήρε σχεδόν 2κιλά από τη γεννα και είναι 60 πόντους, πολύ ψηλό μωράκι! Κορμαρα! Εύη για τον ύπνο που λες, κι εγώ πιστεύω οτι δεν σε νιώθει και γι αυτο ξυπνάει οποτε είναι καλή ιδέα η μπλούζα με τη μυρωδιά σου!

Καλέ πως την παλεύεις να την ταΐζεις τόσο συχνά?! Πωπωπω ούτε να το σκέφτομαι δν θέλω! Και πόση ώρα κάνει να φάει? Ελπίζω να γίνει γρήγορα καλά για να μην ταλαιπωρείται πρώτα από όλα η μικρή κ ακολούθως εσύ.. :D

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι να σου πω βρε βενια μου, με τα παιδιά όποιο πρόβλημα και να υπάρχει προσαρμόζεσαι! Μήπως μπορώ να κάνω κι αλλιώς? Μπιμπερό δεν παίρνει με τίποτα για να την ταιζε και κάποιος άλλος. Είναι πάντως δύσκολο και για τον μεγάλο μου που όλο με ένα μωρό στο στήθος ή στην αγκαλιά με βλέπει... Ελπίζω να βελτιωθεί σύντομα, θα πάρουμε όλοι ανάσα! Ειδικά το μικράκι που πιστεύω αν δεν είχε αυτο το πρόβλημα θα ήταν το πιο υπέροχο γελαστό μωράκι! Όταν δεν την ενοχλεί αυτο μας χαρίζει απίστευτεςγλυκες και χαμόγελα!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Τι να σου πω βρε βενια μου, με τα παιδιά όποιο πρόβλημα και να υπάρχει προσαρμόζεσαι! Μήπως μπορώ να κάνω κι αλλιώς? Μπιμπερό δεν παίρνει με τίποτα για να την ταιζε και κάποιος άλλος. Είναι πάντως δύσκολο και για τον μεγάλο μου που όλο με ένα μωρό στο στήθος ή στην αγκαλιά με βλέπει... Ελπίζω να βελτιωθεί σύντομα, θα πάρουμε όλοι ανάσα! Ειδικά το μικράκι που πιστεύω αν δεν είχε αυτο το πρόβλημα θα ήταν το πιο υπέροχο γελαστό μωράκι! Όταν δεν την ενοχλεί αυτο μας χαρίζει απίστευτεςγλυκες και χαμόγελα!

Και βέβαια δν μπορείς να κάνεις αλλιώς..Υπομονή! Εγώ θα δω μεθαύριο αν παίρνει μπιμπερό! Αν όχι, την κάτσαμε τη βάρκα! Θέλω τόσο πολύ να βγω την Παρασκευή κ να μην αγχώνομαι για το τι θα γίνει αν πεινάσει κ δν έχω γυρίσει! ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ!!!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Ευα πολύ ωραία τα νέα σου!πρέπει να σου φύγε ένα άγχος... Τελικά όμως τι θα γίνει με το στήθος και γιατί δεν λέει να φτιάξει? Το συζητησατε?

Με την ακτινολόγο δεν συζητησα κάτι. Η μάνα μου όμως νομίζω μου έδωσε την απάντηση στην ερώτηση "γιατί δεν στρώνουν τα πράγματα". Η μάνα μου λοιπόν που και αυτή είχε ταλαιπωρηθεί γιατί είχε πολύ γάλα, μου είπε πως τότε είχε κάνει ορμονικές εξετάσεις και είχε φανεί πως είχε πολύ αυξημένη την προλακτίνη. Οπως καταλαβαίνετε, σε αυτά τα πράγματα, σόι πάει το βασίλειο... Η γιαγιά μου σε κάθε της παιδί θήλαζε και όλα τα μωρά της γειτονιάς. Αρα είναι ορμονικό το ζήτημα. Κατά πάσα πιθανότητα λοιπόν δεν μπορώ να κάνω και πολλά πράγματα για να βελτιώσω την κατάσταση σχετικά με την παραγωγή.

Η αλήθεια είναι πως κάπως είχα καταφέρει να τη βελτιώσω και να αντέχω 3-4 ωρες, αλλά η μικρή για κανα 2-3 μέρες αποφάσισε να φάει πάλι ανα 2ωρο οπότε πήγε περίπατο πάλι η παραγωγή. Το κακό είναι πως αμέσως με το που αυξάνεται το γάλα, μου κάνει κοκκινίλα και πόνο στο στήθος και φοβάμαι μην ξανακυλήσει η κατάσταση.

Το γάλα εν το μεταξύ τρέχει ποτάμι! Εχθές που σε κάποια φάση άρχισε πάλι να τρέχει το στήθος μου, μου λεει ο Ιωνας "μαμα είναι σαν βρησούλα!". Τωρα πια ούτε τα πετσετάκια που έβαζα αντί για επιθέματα μέσα στο σπίτι δε με φτάνουν. Προχθές έγινε μούσκεμα και το πετσετάκι και έτρεχε το γάλα και εγω ψαχνόμουνα. Ολο σφουγκαρίζω το σπίτι γιατί το πάτωμα είναι γεμάτο με σταγόνες :shock:

Αααα νοίκιασα πάλι και το νοσοκομειακό θήλαστρο γιατί όταν γεμίζει πολύ το στήθος μου, αυτό που έχω δεν τραβάει καλά.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Ευα μου ήρθε μια ιδέα. Ο ενδοκρινολογος που με παρακολουθεί έχει πολύ μεγάλη σχέση με τον θηλασμο και η γυναίκα του είναι η σύμβουλος που έχω που θεωρείται ίσως η καλύτερη στην αθήνα. Ίσως υπάρχει κάποιο φάρμακο που να φέρνει σε ισορροπία την εκκριση προλακτινης. Θέλεις να που δωσω το τηλέφωνο να ρωτήσεις? Το πολύ πολύ να μας έρθεις ένα απόγευμα στην αθήνα! Τόσο που το χεις παλεψει δεν χάνεις τίποτα. Να έρθεις να τον δεις και να δεις και τη σύμβουλο. Για σκέψου το... Εγώ νομίζω οτι μια τελευταία προσπάθεια να το ρυθμίσεις το θέμα αξίζει τον κοπο! Ποιος ξέρει, ίσως υπάρχει λύση και ησυχασεις:-)

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

Ευα μου ήρθε μια ιδέα. Ο ενδοκρινολογος που με παρακολουθεί έχει πολύ μεγάλη σχέση με τον θηλασμο και η γυναίκα του είναι η σύμβουλος που έχω που θεωρείται ίσως η καλύτερη στην αθήνα. Ίσως υπάρχει κάποιο φάρμακο που να φέρνει σε ισορροπία την εκκριση προλακτινης. Θέλεις να που δωσω το τηλέφωνο να ρωτήσεις? Το πολύ πολύ να μας έρθεις ένα απόγευμα στην αθήνα! Τόσο που το χεις παλεψει δεν χάνεις τίποτα. Να έρθεις να τον δεις και να δεις και τη σύμβουλο. Για σκέψου το... Εγώ νομίζω οτι μια τελευταία προσπάθεια να το ρυθμίσεις το θέμα αξίζει τον κοπο! Ποιος ξέρει, ίσως υπάρχει λύση και ησυχασεις:-)

Στειλε μου τα στοιχεία του σε παρακαλώ σε πμ. Δεν είναι καθόλου κακή η ιδέα σου! Ισως όντως να μπορέσει να με βοηθήσει.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Με την ακτινολόγο δεν συζητησα κάτι. Η μάνα μου όμως νομίζω μου έδωσε την απάντηση στην ερώτηση "γιατί δεν στρώνουν τα πράγματα". Η μάνα μου λοιπόν που και αυτή είχε ταλαιπωρηθεί γιατί είχε πολύ γάλα, μου είπε πως τότε είχε κάνει ορμονικές εξετάσεις και είχε φανεί πως είχε πολύ αυξημένη την προλακτίνη. Οπως καταλαβαίνετε, σε αυτά τα πράγματα, σόι πάει το βασίλειο... Η γιαγιά μου σε κάθε της παιδί θήλαζε και όλα τα μωρά της γειτονιάς. Αρα είναι ορμονικό το ζήτημα. Κατά πάσα πιθανότητα λοιπόν δεν μπορώ να κάνω και πολλά πράγματα για να βελτιώσω την κατάσταση σχετικά με την παραγωγή.

Η αλήθεια είναι πως κάπως είχα καταφέρει να τη βελτιώσω και να αντέχω 3-4 ωρες, αλλά η μικρή για κανα 2-3 μέρες αποφάσισε να φάει πάλι ανα 2ωρο οπότε πήγε περίπατο πάλι η παραγωγή. Το κακό είναι πως αμέσως με το που αυξάνεται το γάλα, μου κάνει κοκκινίλα και πόνο στο στήθος και φοβάμαι μην ξανακυλήσει η κατάσταση.

Το γάλα εν το μεταξύ τρέχει ποτάμι! Εχθές που σε κάποια φάση άρχισε πάλι να τρέχει το στήθος μου, μου λεει ο Ιωνας "μαμα είναι σαν βρησούλα!". Τωρα πια ούτε τα πετσετάκια που έβαζα αντί για επιθέματα μέσα στο σπίτι δε με φτάνουν. Προχθές έγινε μούσκεμα και το πετσετάκι και έτρεχε το γάλα και εγω ψαχνόμουνα. Ολο σφουγκαρίζω το σπίτι γιατί το πάτωμα είναι γεμάτο με σταγόνες :shock:

Αααα νοίκιασα πάλι και το νοσοκομειακό θήλαστρο γιατί όταν γεμίζει πολύ το στήθος μου, αυτό που έχω δεν τραβάει καλά.

Θα μπορουσες να ταιζεις κι εσυ ολα τα παιδια της γειτονιας!!! :tongue:

(Προσπαθω να το ελαφρυνω λιγο μη με παρεξηγεις! )

Δηλαδη δεν εχει βελτειωθει καθολου απο τη στιγμη που γεννησες? Τρεχει οπως ετρεχε?

v9gkhg0kf9drps4b.png

Θα μπορουσες να ταιζεις κι εσυ ολα τα παιδια της γειτονιας!!! :tongue:

(Προσπαθω να το ελαφρυνω λιγο μη με παρεξηγεις! )

Δηλαδη δεν εχει βελτειωθει καθολου απο τη στιγμη που γεννησες? Τρεχει οπως ετρεχε?

Να σου πω... Οταν γέννησα, τις 10 πρώτες μέρες (μέχρι να πάθω τη μαστίτιδα δηλαδή) είχα διαρροές κυρίως το βράδυ. Εκει χρειαζόμουν πετσέτα οπωσδήποτε. Ειχα και το πρωί αλλά περιορισμένες. Τώρα, δεν έχω διαρροή το βράδυ, αλλά μέσα στη μέρα έχω τουλάχιστον 3-4 φορές που θα αρχίσει να τρέχει πολύ γάλα. Οπότε μάλλον είναι πάνω κατω το ίδιο.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Εμεις χθες κατεβηκαμε Χανια για να κανω το ΠΑΠ στο γιατρο και επ'ευκαιριας ειδαμε και σπιτια. Η απολυτη απογοητευση! Δεν ηταν βιωσιμα αυτα τα σπιτια! Ή παλια ηταν ή ειχαν χαλια διαρυθμηση! Ειδαμε κι ενα που ηταν υπογειο! Δεν το ανεφερε στην αγγελια οπως φανταζεστε... Πολυ δροσερο παντως, δεν εχω παραπονο! Τωρα θα ξαναπαει καποια στιγμη ο Νικος μονος του και θα δει μονο οσα λενε οτι ειναι καινουρια! Παντως εγω ξανα να μαζευω πραγματα και να τα ξαναπλωνω το Σεπτεμβρη δεν το κανω! Το κανω τα τελευταια 6 χρονια και τωρα που εχω και το μωρο μου ειναι αδυνατο!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Εμεις χθες κατεβηκαμε Χανια για να κανω το ΠΑΠ στο γιατρο και επ'ευκαιριας ειδαμε και σπιτια. Η απολυτη απογοητευση! Δεν ηταν βιωσιμα αυτα τα σπιτια! Ή παλια ηταν ή ειχαν χαλια διαρυθμηση! Ειδαμε κι ενα που ηταν υπογειο! Δεν το ανεφερε στην αγγελια οπως φανταζεστε... Πολυ δροσερο παντως, δεν εχω παραπονο! Τωρα θα ξαναπαει καποια στιγμη ο Νικος μονος του και θα δει μονο οσα λενε οτι ειναι καινουρια! Παντως εγω ξανα να μαζευω πραγματα και να τα ξαναπλωνω το Σεπτεμβρη δεν το κανω! Το κανω τα τελευταια 6 χρονια και τωρα που εχω και το μωρο μου ειναι αδυνατο!

Καλά εννοείται πως πρέπει να βρείτε κάτι πιο μόνιμο πια. Δεν γίνεται με το μωρό να ξεσπιτώνεστε κάθε καλοκαίρι. Στα Χανια ψάχνετε ή στο χωριό που είστε τώρα?

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Καλά εννοείται πως πρέπει να βρείτε κάτι πιο μόνιμο πια. Δεν γίνεται με το μωρό να ξεσπιτώνεστε κάθε καλοκαίρι. Στα Χανια ψάχνετε ή στο χωριό που είστε τώρα?

Στα Χανια και σε κοντινες περιοχες των Χανιων. Ολα τα διπλανα χωρια της πολης ειναι ενωμενα λογω του τουρισμου. (Ηδη γινεται της μουρλης απο τουριστες εδω και καιρο). Μεχρι τωρα μενουμε στην Παλαιοχωρα η οποια ειναι μαζι με τα Σφακια απο τις μακρινοτερες περιοχες απο την πολη. Λογω της αποστασης δυσκολευομαστε και στο ψαξιμο. Τωρα μαλλον θα ξαναπαει ο Νικος σημερα να δει κανενα ακομα.

Ο πατερας μου γκρινιαζει και λεει να βρουμε σπιτι απο Σεπτεμβρη!:shock: Να γλιτωσουμε τα ενοικια του καλοκαιριου λεει. Με φανταζεστε το Σεπτεμβρη με μωρο 6 μηνων να μενω στο ξενοδοχειο (με τις αντιστοιχες τιμες της εποχης) και να ψαχνω για σπιτι οσο το δυνατον γρηγοροτερα για να γλιτωσουμε διανυκτερευσεις? Και αντε μετα να τρεχω να βρω επιπλα και να συμμαζευω? Τουλαχιστον τωρα εχουμε σπιτι και θα την κανουμε τη μετακομιση με νορμαλ ρυθμους. Μεχρι να τακτοποιηθει το καινουριο θα μενουμε σε αυτο που ειμαστε. Αχ μακαρι να βρουμε κανενα καλο!!!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Στα Χανια και σε κοντινες περιοχες των Χανιων. Ολα τα διπλανα χωρια της πολης ειναι ενωμενα λογω του τουρισμου. (Ηδη γινεται της μουρλης απο τουριστες εδω και καιρο). Μεχρι τωρα μενουμε στην Παλαιοχωρα η οποια ειναι μαζι με τα Σφακια απο τις μακρινοτερες περιοχες απο την πολη. Λογω της αποστασης δυσκολευομαστε και στο ψαξιμο. Τωρα μαλλον θα ξαναπαει ο Νικος σημερα να δει κανενα ακομα.

Ο πατερας μου γκρινιαζει και λεει να βρουμε σπιτι απο Σεπτεμβρη!:shock: Να γλιτωσουμε τα ενοικια του καλοκαιριου λεει. Με φανταζεστε το Σεπτεμβρη με μωρο 6 μηνων να μενω στο ξενοδοχειο (με τις αντιστοιχες τιμες της εποχης) και να ψαχνω για σπιτι οσο το δυνατον γρηγοροτερα για να γλιτωσουμε διανυκτερευσεις? Και αντε μετα να τρεχω να βρω επιπλα και να συμμαζευω? Τουλαχιστον τωρα εχουμε σπιτι και θα την κανουμε τη μετακομιση με νορμαλ ρυθμους. Μεχρι να τακτοποιηθει το καινουριο θα μενουμε σε αυτο που ειμαστε. Αχ μακαρι να βρουμε κανενα καλο!!!

Η πρόταση του μπαμπά σου ναι μεν βολεύει απο οικονομικής άποψης, αλλά πρακτικά πάσχει σοβαρά! Οπωςλες, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να βρείτε σπίτι. Να τακτοποιηθείτε μετην ησυχία σας και να μην τρέχετε το Σεπτέμβρη με το μωρό αγκαλιά. Απο την εμπειρίαμου σε αναζήτηση σπιτίού σε νησί (σπούδασα Κέρκυρα), το βασικό είναι να μην έχει υγρασία το σπίτι, να είναι σε σχετικά καλή κατάσταση και αν γίνεται να έχει θέρμανση. Ολα τα άλλα βρήσκονται! Ευχομαι να βρείτε κάτι το συντομότερο.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Ξέχασα να σας πω πως εχθές δεν είχα καθόλου πρήξημο και καθόλου διαρροές! Καλα δεν πιστευω πως θα κρατησει αυτο το θαύμα για πολύ, αλλά είναι μια ευχάριστη αλλαγή! Αυτη τη στιγμή το μόνο που έχω είναι ο πόνοςκαι το τσούξημο στις θηλές :shock:

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Ευα, τον Ιωνα ποσο καιρο τον θηλασες?

10 μήνες. Χαζομάρα βασικά που δεν τον θήλασα χρόνο, απλά τότε ένιωσα πως είχα κουραστεί πια και έτσι το σταματησα με μεγάλη ταλαιπωρία.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...