Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κι ο δικός μου τρίβει τα μπάνια 10 ώρες! Τον αφήνω, δεν ανακατεύομαι! Στην αρχή εκνευριζόμουν αλλά να σας πω την αλήθεια δεν με ακουμπά πλέον. Τελειώνω τις δουλειές μου, πίνω το καφεδάκι μου και κάθομαι να τον κοιτάω που τρίβει 😂 όχι θα κάτσω να σκάσω! 

@Makelen καλή επιτυχία κορίτσι μου, να είναι αυτός ο μήνας ο τυχερός σου! 🤞

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια καλε με αγχωσατε με τη βαφτιση...εμεις δεν εχουμε βρει ουτε νονο ακομα! Μονο το ονομα που θα ειναι ΛΥΔΙΑ!!!!

Κατα τα αλλα καναμε τα εμβολια και ζυγιστηκαμε 6350γρ.

Ευα προσεξε να μη χαλασεις τη σχεση σου με τον αντρα σου για το θηλασμο το χεις παλεψει πολυ κοιτα τωρα και τον εαυτο σου!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευα νομιζω οτι το παλεψες αρκετα! καιρος να κοιταξεις τον εαυτο σου λιγο! αναλωνεσαι πολυ σε αυτο το θεμα! δεν λεω οτι δεν αξιζει, αλλα δεν θα παθει τιποτα το μωρακι σου αν παρει ξενο γαλα κ εχει την μανουλα του ηρεμη κ πιο χαρουμενη!

Χρυσανθη μου μην στενοχωριεσαι για τις μεταθεσεις, εφοσων δεν ειναι στο χερι σου δεν μπορεις να κανεις κατι!

Βενια πηρε πολυ βαρος ο μικρουλης, ε! μπραβο στο φαγανουλη σου!!

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

μαρακι πολυυυυυυ ομορφο ονομα!! με τρελαινει!

εμεις θα τον βαφτισουμε παναγιωτη! τον ταξαμε την περιοδο που ειχα προβλημα στην εγκυμοσυνη! αλλα οπως κ να ειχε δεν θα βγαζαμε ονομα απο γιαγιαδες ή παπουδες!

δεν θυμαμαι ποια κοπελα ρωτησε αν θα βαφτισουν τα μικρα οι κουμπαροι του γαμου, σε εμας παντως δεν ισχυει αυτο. μας παντρεψε ενας ξαδερφος του γιωργου κ θα βαφτισει τον μικρο ο αδερφος μου με την γυναικα του!

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

κ εμεις εμβολιο ειχαμε σημερα κ μαλιστα 2!!! εκλαψε για 5 δευτερολεπτα, τον πηρα αγκαλιτσα, μου ειπε τα παραπονα του κ τελος!! ειναι δυνατο τοαντρακι μου! 5550 κ 57εκ!!!!! απο μινιον γιναμε κανονικο μεγεθος!

εμεις για βαπτιση κανονισαμε στις 4 σεπτεμβρη! θα γινει στην ερμιονη στην αργολιδα σε ενα πανεμορφο εκκλησακι πανω σε ενα λοφο κ απο κατω ειναι γκρεμος κ θαλασσα κ βλεπει το λιμανι της ερμιονης. ειναι τοοοοοοσο ομορφο, το περιμενω πως κ πως!!!

α, σημερα απογοητευτηκα γιατι μας ειπε η παιδιατρος οτι μαλλον δεν θα προλαβουμε να κανουμε μπανακια στην θαλασσα...

γενικα ειναι πολυ καλουλης ο πριγκηπακος μου! ειναι ηρεμο μωρακι, γελαει συνεχεια, λεει συνεχεια κουβεντουλες κ κανει ναζακια! κοιμαται το βραδυ καπου στις 12 ωρες με ενα διαλειμμα για φαγητο!

Μακάρι ο δικός μου να κοιμόταν έστω κ 6 ώρες...Το 12 μου φαίνεται ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ! Φτου φτου, μπράβο σας!

Γενικά πάντως το μπεμπέκι μας είναι αλήτης μεγάλος! Μας μιλάει, μας γελάει, κάνει απίστευτους μορφασμούς, αλλά για να μην παίρνουμε θάρρος...μας βγάζει το λάδι με τη γκρίνια! χαχα! Αυτός αν μπορούσε να περπατήσει από τώρα, θα το έκανε. Έχει πολύ δύναμη κ στα πόδια κ στα χέρια!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

εμεις θα τον βαφτισουμε παναγιωτη! τον ταξαμε την περιοδο που ειχα προβλημα στην εγκυμοσυνη! αλλα οπως κ να ειχε δεν θα βγαζαμε ονομα απο γιαγιαδες ή παπουδες!

δεν θυμαμαι ποια κοπελα ρωτησε αν θα βαφτισουν τα μικρα οι κουμπαροι του γαμου, σε εμας παντως δεν ισχυει αυτο. μας παντρεψε ενας ξαδερφος του γιωργου κ θα βαφτισει τον μικρο ο αδερφος μου με την γυναικα του!

Και εμείς Παναγιώτη! χαχα!

Εγώ ρώτησα για τους κουμπαρους. Βασικά, μας είπαν οι γονείς μου κ η πεθερά μου ότι θα πρέπει πρώτα να ρωτήσουμε τα παιδιά που μας πάντρεψαν αν θέλουν να βαφτίσουν τον μπέμπη κ αν δν...τότε να πούμε σε άλλον. Γτ υποτίθεται ότι έτσι γίνεται. Εγώ βέβαια θέλω να έχουμε άλλο-η νονό-α από τους κουμπάρους. Όλο οι ίδιοι κ οι ίδιοι, δν λέει! χεχε! :tongue:

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

εμεις ουτε καν τους ρωτησαμε! δεν ηθελα να το κανουμε!

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Αυτο με τους κουμπάρους ίσχυε παλιότερα αλλά έχει ξεπεραστεί πλέον, οποτε μπορείτε να πείτε σε οποιον θέλετε! Εμείς θα την βγάλουμε ελένη από τη μαμά μου και θα την βαφτίσει η αδερφή του άντρα μου. Τον μεγάλο μου τον βγάλαμε γιωργο από τον πεθερο μου και τον έχει βαφτίσει μια καλή μας φίλη. Αχ οι βαφτίσεις με αγχωνουν! Ο άντρας μου θέλει να γίνει φέτος το καλοκαίρι αλλά εγώ θέλω να το αφήσουμε για του χρόνου... Θα δούμε...

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Μακάρι ο δικός μου να κοιμόταν έστω κ 6 ώρες...Το 12 μου φαίνεται ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ! Φτου φτου, μπράβο σας!

Γενικά πάντως το μπεμπέκι μας είναι αλήτης μεγάλος! Μας μιλάει, μας γελάει, κάνει απίστευτους μορφασμούς, αλλά για να μην παίρνουμε θάρρος...μας βγάζει το λάδι με τη γκρίνια! χαχα! Αυτός αν μπορούσε να περπατήσει από τώρα, θα το έκανε. Έχει πολύ δύναμη κ στα πόδια κ στα χέρια!

Καλε, οικογενειακα το κανονισατε εσεις!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Αχ κι εμενα μαρεσει το παναγιωτης! γενικα σε αντρικα ονοματα μαρεσουν πολλα αλλα για κοριτσι ζοριστηκαμε πολυ για να βρουμε ονομα τα χαμε βαλει κατω ολα και δεν μας αρεσε κανενα. Ωσπου πηγαμε πριν 2 βδομαδες στην παιδικη χαρα και ο Χαρης κολλησε με ενα κοριτσακι που το λεγανε Λυδια ε ειπαμε οτι ηταν σημαδιακο!!!

Μεχετε βαλει σε σκεψεις με τη βαφτιση εχω αγχωθει που δεν εχουμε νονο. Αν προτεινουμε σε ενα ζευγαρι που το παντρεψαμε εμεις υπαρχει προβλημα?

Βενια κι εμας ετσι ειναι! Πολλη δυναμη! Η γιατρος μας καθε φορα που παμε τον θαυμαζει! Οσο για τον υπνο αλλα μωρα ειναι ετσι αλλα αλλιως. Θα σου πω τι δεν με στεναχωρει που ξυπναω να τον ταισω. Καπου ειχα διαβασει, μου φαινεται στο βιβλιο της Πατσουρου μια μαμα που ελεγε "καθε φορα που εκνευριζομαι που ξενυχταω σκεφτομαι οτι αλλες μαμαδες ξενυχτανε στα νοσοκομεια διπλα στα μωρα τους και δεν το υπολογιζουν το ξενυχτι και με κανει να ντρεπομαι". Αυτο θυμαμαι και λεω αφου το παιδακι μου εχει την υγεια του χαλαλι και το ξυπνημα και ολα!!!

Καποια στιγμη ανεφερες οτι δε του φτανει το γαλα σου... δεν παιζει κατι τετοιο. Βαλ'τον λιγο πιο συχνα στο στηθος σου και σε λιγες μερες θα σου αυξησει μονος του την παραγωγη σε σημειο που θα του φτανει.

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια

mariadi σε σκεφτόμουν εχθες. Ελεγα...που χάθηκε αυτό το κορίτσι!; Χαίρομαι που είσαστε καλά και μεγαλώνεται με αλματώδεις ρυθμούς!

Αποφάσισα κορίτσια να δώ τί θα μου πεί η μαστολόγος όταν δεί τους υπέρηχους και τότε να αποφασίσω αν θα συνεχίσω ή όχι. Την Τρίτη πάω για τον υπέρηχο και την παραπάνω βδομάδα μάλλον στη μαστολόγο. Να κλείσει και 2 μηνών η μικρή...

Οσο για τα ονόματα... Ο Ιωνας πήρε το όνομά του απο τον πεθερό μου. Δεν τον λένε Ιωνα, απλά ο πεθερός μου δεν ήθελε να βάλουμε το όνομά του και μας πρότεινε 2-3 ονόματα απο τα οποία διαλέξαμε μαζί το Ιωνας. Τωρα, εγω θεωρούσα δεδομένο πως θα είχα τον πρώτο λόγο στο όνομα της μικρής. Ποτέ δεν φαντάστηκα πως μπορεί να διαφωνήσω με τον άντρα μου για το όνομα. Οταν λοιπόν ανακοίνωσα την εγκυμοσύνη μου στον πεθερό μου, αμέσως άρχισε να μας προτείνει ονόματα. Εγω τα πήρα και του είπα χύμα πως αν το παιδί βγεί κορίτσι θα ονομαστεί Χριστίνα (η μάνα μου) ενω αν βγεί αγόρι, θα σκεφτούμε κάποιο άσχετο γιατί το όνομα του πατέρα μου έχει ακουστεί.

Περιττό να σας πω πως ήμουν έγκυος και με έπερνε τηλέφωνο και μου λεγε... "τί κάνει η Λυδια;" (αυτό του είχε κολλήσει). Εγω δεν σχολίαζα βέβαια για να μην τσακωθούμε. Απλά τον αγνοούσα.

Ο άντρας μου λοιπόν μου ξεφούρνησε πως δεν θέλει λεει να βάλουμε όνομα γονιών, αλλά να βάλουμε άσχετο όνομα. Οπως φαντάζεστε, δεν πρόκειται να υποχωρήσω. Τόσο καιρό δεν το έχω συζητήσει το θέμα με τον άντρα μου, γιατί είχα τόσα προβλήματα που πραγματικά αυτό ήταν το τελευταίο που θα σκεφτόμουν. Σιγά σιγά όμως πρέπει να γίνει η κουβέντα και να καταλάβει και ο καλός μου πως αυτός το θέλω του το έκανε πραγματικότητα με τον Ιωνα. Δεν δώσαμε όνομα γονιών. Τωρα πρέπει να γίνει πραγματικότητα και το δικό μου θέλω. Ο πεθερός μου βέβαια θα αφρίσει, αλλά oh well.... τί να κάνουμε!;

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Αχ κι εμενα μαρεσει το παναγιωτης! γενικα σε αντρικα ονοματα μαρεσουν πολλα αλλα για κοριτσι ζοριστηκαμε πολυ για να βρουμε ονομα τα χαμε βαλει κατω ολα και δεν μας αρεσε κανενα. Ωσπου πηγαμε πριν 2 βδομαδες στην παιδικη χαρα και ο Χαρης κολλησε με ενα κοριτσακι που το λεγανε Λυδια ε ειπαμε οτι ηταν σημαδιακο!!!

Μεχετε βαλει σε σκεψεις με τη βαφτιση εχω αγχωθει που δεν εχουμε νονο. Αν προτεινουμε σε ενα ζευγαρι που το παντρεψαμε εμεις υπαρχει προβλημα?

Το Λυδια ειναι υπεροχο ονομα! Ετσι λενε και τη νυφη μου!!!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Πω πω, εγω ειμαι πολυ πουριτανη τελικα! Ονοματα γονιων! Ειναι και το πρωτο αγορι εγγονι απο την πλευρα του αντρα μου οποτε... στον πεθερο! (Και δεν μπορω να πω οτι τον "αγαπαω" ιδιεταιρως!) Το επομενο ομως θα παει στους δικους μου ειτε ειναι αγορι ειτε κοριτσι!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Αααα να σας πω οτι εγινε και το θαυμα!!! Εδω και μια βδομαδα εχω αλλο παιδι! Δεν γκρινιαζει! Και καθεται και μονος του για αρκετη ωρα! Και κοιμαται για λιγο κατα τη διαρκεια της ημερας! Μεταλλαχτηκε! Αφου να φανταστειτε τοση ωρα καθεται μονος του στο πορτ μπεμπε και μιλαει με ενα κουκλακι!!!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Χεχε Ευα εσυ μαλλον ακους Λυδια και σου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι ε?

Κι εμενα δεν μου αρεσει αυτο με τα ονοματα των γονιων αν ειναι ωραιο το ονομα ενταξει αλλα ντε και καλα να δωσεις ονομα παπου ή γιαγιας γιατι δηλαδη? Εμας ο πεθερος μου εχει πεθανει και δεν τον εχω γνωρισει τον λεγανε Χαραλαμπο και τον φωναζανε Λαμπο (!!!) εγω μονη μου προτεινα στον αντρα μου να βαφτισουμε τον πρωτο Χαραλαμπο αλλα του τονισα οτι θα τον φωναζουμε Χαρη γιατι μονο ετσι μου αρεσει και ετσι εχει γινει. Ευτυχως η πεθερα μου δεν τον εχει φωναξει ποτε Λαμπο.

Και τωρα στο κοριτσι δεν τεθηκε καθολου θεμα για ονομα γιαγιαδων ουτε παρεξηγηθηκε καμια μαλιστα η μαμα μου προσπαθουσε να με βοηθησει και ειχε βρει το εορτολογιο με ολα τα σπανια ονοματα για να κοιταμε και τις γιορτες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...