Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Καλημέρα σας!

Νιώθω απαίσια...έχω πάρει ήδη 4 κιλά! Μα στο τέλος όπως πάω θα πάρω 30 κιλα!!!!!

Πως γίνεται να μην πάρω άλλα.....και να μην τρώω;

Ειμαι ηδη στο +4,5 αν σε κανω να νιωθεις καλυτερα......κι εγω απαισια νιωθω αλλα πειναω κιολας!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κι εγω!Δεν φαινεται στο τικερακι μου?:confused: Ειναι το πρωτο σου παιδακι?

Ναι το πρώτο είναι. Και ο γιατρός μου είπε ότι στο σύνολο καλό θα ήταν να πάρω 9 κιλά! Αλλά έτσι όπως πάω 19 ++++ θα πάρω.

καλημέρα κορίτσια! πώς είστε σήμερα? εγώ τρέεεεεχχωω για το σπίτι...γι αυτό και δεν πολυμπαίνω! αφήστε που ακόμα δεν έχω συνδέσει το ιnternet..oπότε θα μπαίνω μόνο απο τη δουλεία!

mariapap82 περαστικούλια.καλύτερα ειναι ο μικρός τώρα?

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

γειά σας κοριτσάκια!

mariapap82 όντως όταν έχεις ήδη παιδί πάς με άλλον αέρα!να φανταστείς εγώ στο αμάξι με τη μικρή τον άντρα μου και τους κουμπάρους να πηγαίνουμε στην εκκλησία!είχα κάνει στην άκρη πέπλα φουρά και βλακείες και είχα ανοίξει ταπεράκι κανονικά και έτρωγα σπανακόπιτα!!!τι να έκανα όλα του γάμου δύσκολα και η νύφη γκαστρωμένη δεν λένε???αφού πείναγα!!!πάντως με τα κιλά και εγώ ενώ πρόσεχα σε μια εβδομάδα στις διακοπές πήρα 2 κιλά!!χαζά τελείως ρε γμτ αλλά τώρα τα πήρα!δεν με αγχώνουν σαν κιλά στο σύνολο αν τα χάσω μετά αλλά το πως θα κινούμε με πολλά κιλά όσον αφορά την Μαίρη (η νεοβάπτιστη κόρη μου!!)!!!???

αααα και διάβασα μαρία μου αποθηλάσατε???σας πήρε μερούλες αλλά τα καταφέρατε εεε μπράβο μωρέ να ξεκουραστείς λίγο τουλάχιστον από αυτό!!!μπράβο!!!

τώρα για τη ζώνη δεν την έχω πάρει ακόμα τώρα που ακόμα έχει ζέστη και φοράμε και λιγότερα ρούχα θα είναι λίγο άσχημο αλλά το χειμώνα πιστεύω να μην με ενοχλεί αν την βάλω θα σου πω!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Γεια σας κορίτσια!

Σημερα με ξαναθυμήθηκε ο εμετός πρωί πρωί και μετά είχα ζαλάδες οπότε δεν πήγα σχολή, το απέφυγα, θα είχα και να οδηγήσω βραδιατικα γιατί είμαι απογευματινή σήμερα...

Εvi κι εγώ αυτές τις μέρες αισθάνομαι χειρότερα ενώ είχα βελτιωθεί, ίσως επεδή αλλάζουμε μήνα (και τρίμηνο) έτσι λένε, τι να σου πω, ελπίζω να μην σου κρατήσει και για το σχολείο μην αγχώνεσαι και προφύλαξε τον εαυτό σου όσο μπορείς

Mariapap τι γίνεται με τον μικρό, για πες νέα?

July σου ξαναεύχομαι κι εδώ να ζήσετε και να είστε πάντα ευτυχισμένη οικογένεια, με το καλό και το μωρό σας, τέλεια!

Άρχισα χτες τα μαθήματα στην Ευτοκία για την προετοιμασία για τον τοκετό και ήταν πολυ ωραία, είμαι πολυ ευχαριστημένη! Εσείς κορίτσια, ειδικά οι πρωτότοκες θα κάνετε? Σας προτείνω πάντως να ενημερωθείτε για 5 πράγματα, να κάνετε και καμία προετοιμασία του σώματος και να πάτε ... ετοιμοπόλεμες!!! Εγώ πήγα σαν τον χάνο και σε καλό δεν μου βγήκε πάντως...

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Α, και για τα κιλά, μην αγχώνεστε βρε κορίτσια, όσο μπορούμε προσέχουμε αλλά να μην στερούμαστε και στην εγκυμοσύνη!

Εγώ δεν έχω πάρει καθόλου ακόμα, κάποια στιγμή ήμουν και λίγο μείον, λόγω δυσπεψίας τρώω μικρά και αρκετά γεύματα και προφανώς δεν με επιβαρύνουν στο βάρος ακόμα τουλάχιστον... Τέτοια εποχή στην προηγούμενη εγκυμοσύνη είχα πάρει 4 κιλά ήδη. Σύνολο πήρα 18, τα 6 τα έχασα με τη γέννα, τα υπόλοιπα μέσα σε 12-14 μήνες δεν θυμάμαι καλά είχαν φύγει και είχα γυρίσει στα κανονικά μου. Δηλαδή τους πρώτους 6 μήνες είχαν φύγει τα περισσότερα και μου είχαν μείνει 4, τα οποία τα είχα αρκετόκαιρό και τελικά έφυγαν και αυτά.

Άρχισα αυτή τη φορά με τα ίδια ακριβώς κιλά που είχα αρχίσει και στην προηγούμενη, να δω αυτή τη φορά πόσα θα πάρω!

Ο θηλασμός βοηθά πολύ για να αδυνατίσεις, εγώ δίαιτα πάντως δεν έκανα, βέβαια είναι και θέμα οργανισμού πρωτίστως...

H9ROp3.png

KZr6p3.png

καλημέρα κοριτσάκια!τι κάνετε?

εγώ εχτές πήγα στο γιατρό και είδαμε το μπεμπέ!!μια χαρά είναι γύρω στα 285 γρ χιχι αλλά το σκατούλι ήταν με την πλάτη και δεν μπορέσαμε να δούμε το φύλο τώρα στις 12/10 στην β επιπέδου!τι να κάνουμε τουλάχιστον είναι καλά!ααα είχα πάρει και την κόρη μου μαζί με το που ξάπλωσα στο κρεβάτι έβαλε κάτι κλάματα νόμιζε ότι θα μου κάνει ότι της κάνει η παιδίατρος και δεν μπορούσα να την ηρεμίσω μόνο όταν έκανα πως κοιμόμουν και ροχάλιζα ηρέμισε λίγο ευτηχώς που ο γιατρός μου στο ιατρείο του δεν φοράει άσπρη ρόμπα διαφορετικά ακόμα θα έκλαιγε η μικρή!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

Πολυ καλημερα σας!

Η ζυγαρια δε με συμπαθει ειναι σιγουρο πρωι πρωι στο +5!!!!!! Οποιος με βλεπει νομιζει οτι ειμαι στον 6ο και τα 5 κιλα ειναι στην κοιλια τι στο διαολο γινεται δεν ξερω....Μπας κι εχω 3διμα και δεν το χουμε παρει χαμπαρι?

μαλλον αυτη η εγκυμοσυνη δεν εχει καμια σχεση με την προηγουμενη! Το μαλλι φρεσκολουσμενο και φαινεται σαν να μου ριξανε ενα μπουκαλι λαδι και μαδαω πιο πολυ κι απο τις κοτες! Ελπιζω οτι ειναι κοριτσι αυτη τη φορα τι να πω!

Κατεριν@ ο μικρος συνεχιζει την θεραπεια του νομιζω ειναι καλυτερα ο χαζομπαμπας ομως δεν μας αφηνει ακομα να τον παμε παιδικο και νομιζω οτι θα ξαναπερασουμε ολη την προσαρμογη απο την αρχη :(

julyο δικος μας το εκανε λιμπα το ιατρειο οσο περιμεναμε τρεχαμε οι ταλαιπωροι γονεις να μαζεψουμε φυλλαδια, ποτηρια, κτλ και ο Χαρης ορθιος στο τραπεζι να χοροπηδαει! Νομιζω οτι ενα ζευγαρι που περιμενε πρεπει να λεγανε απο μεσα τους "μηπως κανουμε μαλ...κια που θελουμε παιδι?" Που λες ο Χαρης ναι μεν αποθηλασε και ησυχασαμε αλλα εχει υποκαταστατο την τιραντα του σουτιεν ορμαει και μεσα στη μερα αλλα κυριως το βραδυ τον κοιμιζω στο κρεββατι μας και τον παιρνει ο υπνος με την τιραντα στο χερι!

Εσεις τι νεα?

mariapap82 μην σε αγχώνει η κοιλιά και εμένα έτσι μεγάλη είναι και μου το είπε εχτές ο γιατρός καλέ μου λέει τι κοιλιά είναι αυτή μπας και έχεις δίδυμα?πόσα κιλά μου πήρες?και όταν είδε ότι έχω πάρει μόνο 2 μου είπε ότι είναι φυσιολογικό ούτως ή άλλως ασχέτως κιλών και γενικώς μόνο στην πρώτη είναι μαζεμένα τα πράγματα μετά έχει πάρει τη φόρμα το σώμα και "ανοίγει" αμέσως!!!εμένα προς το παρόν μου αρέσει αυτή η εγκυμοσύνη σε σύγκριση με την πρώτη!δεν μου έχει στερήσει πολλά πράγματα! όσο για το ιατρείο εχτές η μικρή κοιμόταν στο αμάξι και ανέβηκαν με τον άντρα μου 5 λεπτά πριν μπούμε δεν πρόλαβε να κάνει και πολλά!!!ευτηχώς για τους νέους γονείς που περίμεναν!!!χιχιχι

όσο για την τιράντα έντάξει μικρό το κακό εεεε???δοκίμασες να του δώσεις ένα σουτιέν σου και να κοιμηθεί μόνος του?ή και μια μπλούζα σου???

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Καλημερα σε ολες!!

July να ζησετε, καλοφωτιστη η μικρη σου κ με το καλο κ το καινουριο μελος!

Mariapap περαστικα στον μικρουλη σου!!

εμεις πηγαμε στην γιατρο κ ειμαστε 14,5 εκ. κ 130 γρ.!! Ολοκληρο παιδι!!!! Στην αυχενικη μας ειχαν πει μαλλον για κοριτσακι. Τωρα η γιατρος σα να ειδε κατι αναμεσα στα ποδια κ της κανει για αγορι, αλλα θα το επιβεβαιωσουμε στις 8 οκτωβρη, που εχουμε παλι ραντεβου.

Οσο για τα κιλα, την παρασκευη ημουν στο -4, αλλα χθες που ζυγιστηκα φαινεται να ειμαι ακομα 3 κιλα κατω. Δεν ξερω που μπορει να οφειλεται η τοσο μεγαλη απωλεια κιλων γιατι ουτε πολλους εμετους κανω, αλλα κ το οτι εχω μειωσει το φαγητο, δεν μου κανει για τοσο μεγαλη μειωση των κιλων! Θα δειξει!! Το θεμα ειναι οτι το μικρουλι αναπτυσσεται καλα!!

Αυριο ξεκιναω κ τον σιδηρο κ συνεχιζω κ με φυλλικο οξυ κ μαγνησιο!

Εσεις, ολες καλα;;

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

mariapap82 μην σε αγχώνει η κοιλιά και εμένα έτσι μεγάλη είναι και μου το είπε εχτές ο γιατρός καλέ μου λέει τι κοιλιά είναι αυτή μπας και έχεις δίδυμα?πόσα κιλά μου πήρες?και όταν είδε ότι έχω πάρει μόνο 2 μου είπε ότι είναι φυσιολογικό ούτως ή άλλως ασχέτως κιλών και γενικώς μόνο στην πρώτη είναι μαζεμένα τα πράγματα μετά έχει πάρει τη φόρμα το σώμα και "ανοίγει" αμέσως!!!εμένα προς το παρόν μου αρέσει αυτή η εγκυμοσύνη σε σύγκριση με την πρώτη!δεν μου έχει στερήσει πολλά πράγματα! όσο για το ιατρείο εχτές η μικρή κοιμόταν στο αμάξι και ανέβηκαν με τον άντρα μου 5 λεπτά πριν μπούμε δεν πρόλαβε να κάνει και πολλά!!!ευτηχώς για τους νέους γονείς που περίμεναν!!!χιχιχι

όσο για την τιράντα έντάξει μικρό το κακό εεεε???δοκίμασες να του δώσεις ένα σουτιέν σου και να κοιμηθεί μόνος του?ή και μια μπλούζα σου???

Εσυ τουλαχιστον εχεις παρει μονο 2 και ειναι το φυσιολογικο! Εγω τα 5 που τα βρηκα?

Αυτο με το σουτιεν που λες δεν το χω δοκιμασει ακομα θελω να περασει ο πρωτος μηνας στον παιδικο και μετα θα αρχισω οργανωμενες προσπαθειες για να κοιμηθει μονος του γιατι καταληγουμε να κοιμομαστε παρεα ολοι μαζι! Λεω να μην κανω 2 αλλαγες στον ιδιο μηνα :tongue: λεμε τωρα.....

Σευχαριστω mariadi!

Μια χαρα το μωρακι σου υπομονη μεχρι τις 8 οκτωβρη για φυλο! Ζορικα ολα τα νινακια βλεπω κρυβονται καλα καλα! Εγω ουτε προσεξα μηκος ουτε βαρος εμβρυου τιποτα ειχε τραβηξει την προσοχη μου ο ταρζαν που γκρεμιζε το ιατρειο τουριστας μπηκα τουριστας βγηκα απτον υπερηχο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...