Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κι ο δικός μου τρίβει τα μπάνια 10 ώρες! Τον αφήνω, δεν ανακατεύομαι! Στην αρχή εκνευριζόμουν αλλά να σας πω την αλήθεια δεν με ακουμπά πλέον. Τελειώνω τις δουλειές μου, πίνω το καφεδάκι μου και κάθομαι να τον κοιτάω που τρίβει 😂 όχι θα κάτσω να σκάσω! 

@Makelen καλή επιτυχία κορίτσι μου, να είναι αυτός ο μήνας ο τυχερός σου! 🤞

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια

Πήγα και γύρισα απο Αθήνα. Ο γιατρός όλα καλά τα βγήκε (από γυναικολογικής άποψης). Τωρα για το στήθος (που απο εχθες έχει πάλι κοκκινίλα σε ένα σημείο και πονάει) δεν είχε να μου πεί τίποτα άλλο, παρά να κόψω το γάλα γιατί λεει στο τέλος θα καταλήξω να πρέπει να κάνω χειρουργείο για το απόστημα. Εν ολίγις, καμία διάθεση δεν είχε να ασχοληθεί μαζί μου και να με βοηθήσει. Του είπα πως η μαστολόγος μου είπε να τον παλέψω τον θηλασμό ακόμα και μάλλον ο γιατρός τσαντίστηκε και μου λεει " τότε να σε αναλάβει" και του λεω και γω... "μα με έχει αναλάβει, απλά ζητάω και τη δική σας άποψη".

Η αλήθεια είναι πως, τί να μου πεί και αυτός; Ασχετος είναι με το θηλασμό. Η μαστολόγος μου έχει δώσει οδηγείες για μασαζ και να θηλάζι η μικρή όσο γίνεται πιο πολύ απο το στήθος. Αυτά τα κάνω βεβαια, αλλά έχω βλέπετε και το άλλο μαστό που γεμίζει γρομπαλάκια και γίνεται πέτρα οπότε πρέπει και εκείνον να μην τον αμελώ και να φροντίζω να αποσυμφορείται.

Μπέρδεμα! Την Τρίτη θα πάω και για υπέρηχο και θα δούμε τι θα γίνει και με το γρομπαλάκι που έχω (πιθανή γαλακτοκύλη λεει, αλλά αφού δεν έφυγε με 2 παρακεντήσεις είναι υποπτη, οπότε πρέπει να κάνω υπέρηχο για να δούμε). Η μαστολόγος είπε πως μπορεί να πρέπει να το αφαιρέσουμε (με ότι αυτό συνεπάγεται)

Ο άντρας μου τα χει πάρει εντελώς στο κρανίο με την όλη κατάσταση.

Καλα του απαντησες!

Ο αντραςσου εκνευριζεται με τους γιατρους ή με την επιμονη σου?

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια καλησπερα, και εμεις σημερα καναμε τα πρωτα εμβολια μας, και τσιριξαμε, τώρα είναι ύσυχη! η παιδιατρος μου είπε οτι ειναι πολυ ανεπτυγμένη και ποιο μπροστα από την ηλικια της. να μην ξεχασω να σας πω οτι ετοιμαζουμε την βάφτιση της τον Αυγουστο, σήμερα θα παω να κλεισω εκκλησια και την Κυριακή δοκιμαζουμε μενου και κλεινουμε και το μαγαζι.

Ωχ! Πλακα κανεις?! Με αγχωνεις! Κι εμεις για Αυγουστο λεμε και το μονο που εχουμε κανει ειναι να βρουμε νονο!

Και μια που το αναφεραμε, πως θα τα πειτε τα μικρα σας? Και απο που το ονομα? Εμεις θα τον πουμε Γιωργο από τον μπαμπα του αντρα μου.

v9gkhg0kf9drps4b.png

Εμείς σήμερα θα πάμε για το εμβόλιο! Και ο Θεός μαζί μας!:tongue:

Νωρίς-νωρίς θα τα βαφτίσετε...εμείς λέμε για τον Οκτώβρη, για να είναι κ λίγο πιο μεγάλος μωρέ! Παναγιώτη θα τον βγάλουμε, από τον πατέρα του Άγη (έχει πεθάνει κιόλας, οπότε ένας λόγος παραπάνω)!

Ευάκι, πιστεύω πως θα πρέπει να κοιτάξεις κ λίγο παραπάνω εσένα! Καταλαβαίνω ότι θες να θηλάσεις όσο το δυνατόν περισσότερο, όπως όλες μας, αλλά αν βλέπεις ότι δν πάει καλά το θέμα με το στήθος σου...κάνε λίγο πίσω! Και εγώ θέλω να τον θηλάσω αποκλειστικά, αλλά μάλλον δν του αρκεί το δικό μου, αφού ζητάει κι άλλο γιατί είναι πολύ φαγανός, οπότε...ξένο για ένα γεύμα! Γτ ταλαιπωρείται κ αυτός, αλλά κ εγώ! Και σπάνε τα νεύρα του, γκρινιάζει...κ πάει αλυσίδα! Θα το παλέψω όσο μπορώ για την ώρα, αλλά εκεί με βλέπω να καταλήγω! Βέβαια, δν έχω κ την υπομονή κ το πείσμα σου! Αυτάαα!!!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

γεια σας μανούλες τι κάνετε???

έχω καιρό να μπω όχι ότι έχω και πολλά νέα!!!

εμείς καλά πάμε αναρρώσαμε και βρήκαμε πάλι τους ρυθμούς μας!!!η μικρή μου κάνει 5-7 ώρες συνεχόμενα το βράδυ επομένως μπορεί να κουράζομαι όλη μέρα να μην κάθομαι αλλά τουλάχιστον κοιμάμαι κάτι είναι και αυτό!!!

βλέπω αρχίσατε να ετοιμάζετε βαπτίσεις εεεε!!! αχχχ τι ωραία εμείς λόγω ανεργίας του άντρα μου λέμε να το πάμε για του χρόνου τέτοια εποχή μπας και φτιάξουν λίγο τα πράγματα! βέβαια πρέπει να ομολογήσω ότι τα έχω σκεφτεί όλα!!!προσκλητήρια ο μπαμπάς τυπογράφος, μπομπο από το χαμόγελο του παιδιού κάνεις μια δωρεά και αυτοί σου δίνουν κάτι σελιδοδείκτες που γράφουν ότι σας ευχαριστούμε που ήρθατε κτλ κτλ εκκλησία σκέφτομαι για μια στο θησείο η οποία έχει και πίσω κήπο που μπορείς να κάνεις εκεί εκδήλωση και σκέφτομαι να κάνω εκεί κοκτέιλ πάρτυ με finger foods και τέτοια με απαλή μουσική στυλ τη θάλασσα του σπανουδάκη!!!πως σας φαίνονται οι ιδέες μου???άσχετως που θα γίνουν του χρόνου χαχαχα!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

γεια σας μανούλες τι κάνετε???

έχω καιρό να μπω όχι ότι έχω και πολλά νέα!!!

εμείς καλά πάμε αναρρώσαμε και βρήκαμε πάλι τους ρυθμούς μας!!!η μικρή μου κάνει 5-7 ώρες συνεχόμενα το βράδυ επομένως μπορεί να κουράζομαι όλη μέρα να μην κάθομαι αλλά τουλάχιστον κοιμάμαι κάτι είναι και αυτό!!!

βλέπω αρχίσατε να ετοιμάζετε βαπτίσεις εεεε!!! αχχχ τι ωραία εμείς λόγω ανεργίας του άντρα μου λέμε να το πάμε για του χρόνου τέτοια εποχή μπας και φτιάξουν λίγο τα πράγματα! βέβαια πρέπει να ομολογήσω ότι τα έχω σκεφτεί όλα!!!προσκλητήρια ο μπαμπάς τυπογράφος, μπομπο από το χαμόγελο του παιδιού κάνεις μια δωρεά και αυτοί σου δίνουν κάτι σελιδοδείκτες που γράφουν ότι σας ευχαριστούμε που ήρθατε κτλ κτλ εκκλησία σκέφτομαι για μια στο θησείο η οποία έχει και πίσω κήπο που μπορείς να κάνεις εκεί εκδήλωση και σκέφτομαι να κάνω εκεί κοκτέιλ πάρτυ με finger foods και τέτοια με απαλή μουσική στυλ τη θάλασσα του σπανουδάκη!!!πως σας φαίνονται οι ιδέες μου???άσχετως που θα γίνουν του χρόνου χαχαχα!!!

Αυτο για την εκκλησια και το finger food μου αρεσει πολυ σαν ιδεα. Ετσι θελουμε να κανουμε κι εμεις. Κετερινγκ στην αυλη της εκκλησιας. Τωρα, προσκλητηρια μαλλον θα τυπωσουμε σε χαρτονακια ενα ποιηματακι που εγραψα και για μπομπονιερες δεν το εχω σκεφτει. Ωραια η ιδεα για το χαμογελο του παιδιου παντως! Γενικα θα ειναι λητη η βαφτιση μας γιατι δεν μας παιρνει για πολλα! Εντωμεταξυ μαλλον την ιδια εποχη θα βαφτισουμε κι εμεις ενα αγορακι οποτε τα εξοδα πολλα!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Είπα και στο γιατρό για το άλμα ανάπτυξης και η απάντησή του ήταν: ''βλακείες του internet''.

ωχ ξύπνησε...σας αφήνω...φιλιά

κλασικός δηλαδή άσχετος παιδιατρος με τον θηλασμο. Οτιδήποτε δεν γνωρίζει ο ίδιος δηλαδή είναι βλακεία? Δηλαδή αυτοί οι ειδικοί σύμβουλοι που σπουδάζουν αυτο το αντικείμενο και μιλάνε και γράφουν σε βιβλία για το άλμα ανάπτυξης είναι βλακες?

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Γυρίσαμεεεε!!! ΟΥΡΛΙΑΖΕ το παιδάκι μου! Ευτυχώς όμως με το που ήρθαμε σπίτι, ηρέμησε! Ξεράθηκε στον ύπνο κ ούτε καν έφαγε..Κανα 5λεπτο μόνο. Βέβαια, τις τελευταίες 2 μέρες κοιμάται 6 παρά με 9 παρά κ σήμερα μάλλον βγήκε κ εκτός προγράμματος. Θα δούμε πως θα πάει το βράδυ. Είναι 5700 και 60 εκ. Πήρε 1,7 κιλά μέσα σε ένα μήνα. Μάλλον δν χρειάζεται συμπλήρωμα, ε? Εμένα γτ μ φαίνεται ότι δν χορταίνει ή ότι θέλει κι άλλο?! Τι να πω..θα δείξει στο μέλλον!

Εμείς για τα βαφτίσια αναγκαστικά θα πρέπει να κάνουμε τραπέζι, γτ δν είχαμε κάνει στο γάμο. Οπότε θα πρέπει να βρούμε μαγαζί κλπ κλπ...Ούτε εκκλησία έχουμε βρει..βασικά τπτ δν έχουμε κάνει. Υπάρχει μια σκέψη να κάνουμε τα βαφτίσια στο εξοχικό μου που είναι κοντά στο Λαύριο, σε μια εκκλησία που είναι πάνω σε λόφο κ από κάτω θάλασσα. Ειδυλλιακό μέρος. Έχουν γυριστεί πολλές σειρές στην παραλία μας.

Να σας ρωτήσω..τα μωράκια σας θα τα βαφτίσουν αυτοί που σας πάντρεψαν ή όχι?

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Πιάσατε το θέμα που μας "πονάει". Βαφτίσια...

Εμεις διαφωνούμε για το όνομα οπότε τα βαφτίσια ειναι στον πάγο. Πάντως όταν με το καλό γίνουν θα είναι στην εκκλησία δίπλα στο σπίτι μας όπως και του Ιωνα, με τα ελάχιστα έξοδα. Στου Ιωνα ούτε στολισμό είχαμε πάρει, ούτε φωτογράφο ούτε τίποτα. Καλεσμένοι ήταν μόνο η οικογένεια και οι πολύ κοντινοί μας φίλοι και μετά πήγαμε για φαί σε ένα μαγαζί πάνω στη διόριγα του Ισθμού (με τα πόδια από το σπίτι μας). Το ίδιο θα κάνωκαι στη μικρή, όταν με το καλό...

Βένια να ρωτήσω...πως καταλαβαίνεις πώς δεν χόρτασε το παιδί; Αν έτσι νιώθεις, απλά βάλ τον πάλι στο στήθος. Μόνο έτσι θα καλύψεις και στο μέλλον τις ανάγκες του. Οσο πιο πολύ θηλάζει, τόσο πιο πολύ γάλα θα έχεις.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Βένια να ρωτήσω...πως καταλαβαίνεις πώς δεν χόρτασε το παιδί; Αν έτσι νιώθεις, απλά βάλ τον πάλι στο στήθος. Μόνο έτσι θα καλύψεις και στο μέλλον τις ανάγκες του. Οσο πιο πολύ θηλάζει, τόσο πιο πολύ γάλα θα έχεις.

Μωρέ επειδή καθόμαστε 1 και 1,5 ώρα στο στήθος το λέω..κ μέχρι να τελειώσουμε, ξαναρχίζουμε. Και καμια φορά δν βγαίνει όσο θέλει κ γκρινιάζει κ δν ξέρω τι να κάνω. Δν είναι κ πολύ εύκολο παιδί!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Εμεις παλι παντρευτηκαμε με πολιτικο με καλεσμενους μονο γονεις και αδερφια. Τωρα στη βαφτιση θα καλεσουμε μονο κοντινους συγγενεις και φιλους. Φωτογραφο εννοειτε πως δεν μπορουμε να εχουμε. Θα τραβηξουν φωτο οι συγγενεις και θα τις μαζεψουμε. Για στολισμο ουτε λογος! Δε μας παιρνει για περιττα εξοδα!

Πριν λιγη ωρα βγηκαν οι μεταθεσεις στη δευτεροβαθμια και δεν πηρε ο Νικος μεταθεση οποτε μενουμε Χανια:-(. Πρεπει να βρουμε σπιτι για ολο το χρονο (οπως εχω ξαναπει μενουμε σε ενοικιαζομενο διαμερισμα και το καλοκαιρι μας βγαζουν γιατι το νοικιαζουν με τη μερα) και να παρουμε και επιπλα και οικ. συσκευες (τα σπιτια για ολο το χρονο πολυ σπανια ειναι επιπλωμενα). Πηραμε πικρα αλλα δεν μπορω να πω πως δεν το περιμεναμε. Τωρα με το μωρο ηθελα να ειμαστε καπου πιο βορεια να μπορουν οι γονεις μας να ερχονται πιο ευκολα. :-(:-(:-(

v9gkhg0kf9drps4b.png

μανουλεεεεεεεεεςςςςς!!! ειναι καμια εδω για κουβεντουλα;;

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Εμεις παλι παντρευτηκαμε με πολιτικο με καλεσμενους μονο γονεις και αδερφια. Τωρα στη βαφτιση θα καλεσουμε μονο κοντινους συγγενεις και φιλους. Φωτογραφο εννοειτε πως δεν μπορουμε να εχουμε. Θα τραβηξουν φωτο οι συγγενεις και θα τις μαζεψουμε. Για στολισμο ουτε λογος! Δε μας παιρνει για περιττα εξοδα!

Πριν λιγη ωρα βγηκαν οι μεταθεσεις στη δευτεροβαθμια και δεν πηρε ο Νικος μεταθεση οποτε μενουμε Χανια:-(. Πρεπει να βρουμε σπιτι για ολο το χρονο (οπως εχω ξαναπει μενουμε σε ενοικιαζομενο διαμερισμα και το καλοκαιρι μας βγαζουν γιατι το νοικιαζουν με τη μερα) και να παρουμε και επιπλα και οικ. συσκευες (τα σπιτια για ολο το χρονο πολυ σπανια ειναι επιπλωμενα). Πηραμε πικρα αλλα δεν μπορω να πω πως δεν το περιμεναμε. Τωρα με το μωρο ηθελα να ειμαστε καπου πιο βορεια να μπορουν οι γονεις μας να ερχονται πιο ευκολα. :-(:-(:-(

Κρίμα βρε παιδί μου..αλλά κ τι να κάνεις?! Αφού δν ήταν στο χέρι σας..Άντε τώρα..καλό ψάξιμο κ καλό κουράγιο!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

κ εμεις εμβολιο ειχαμε σημερα κ μαλιστα 2!!! εκλαψε για 5 δευτερολεπτα, τον πηρα αγκαλιτσα, μου ειπε τα παραπονα του κ τελος!! ειναι δυνατο τοαντρακι μου! 5550 κ 57εκ!!!!! απο μινιον γιναμε κανονικο μεγεθος!

εμεις για βαπτιση κανονισαμε στις 4 σεπτεμβρη! θα γινει στην ερμιονη στην αργολιδα σε ενα πανεμορφο εκκλησακι πανω σε ενα λοφο κ απο κατω ειναι γκρεμος κ θαλασσα κ βλεπει το λιμανι της ερμιονης. ειναι τοοοοοοσο ομορφο, το περιμενω πως κ πως!!!

α, σημερα απογοητευτηκα γιατι μας ειπε η παιδιατρος οτι μαλλον δεν θα προλαβουμε να κανουμε μπανακια στην θαλασσα...

γενικα ειναι πολυ καλουλης ο πριγκηπακος μου! ειναι ηρεμο μωρακι, γελαει συνεχεια, λεει συνεχεια κουβεντουλες κ κανει ναζακια! κοιμαται το βραδυ καπου στις 12 ωρες με ενα διαλειμμα για φαγητο!

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...