Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Εύα ναι, αυτό είναι το let down, κι εγώ το έχω και σε άσχετες στιγμές και μάλιστα πολύ έντονο, και αν σηκώσω τα επιθέματα, στάζω εκείνη την ώρα. Αν έχω ξεχάσει να βάλω επιθέματα γίνομαι χάλια!!

Εμείς αύριο πάμε για υπέρηχο οισοφάγου-στομάχου για να δουν για την παλινδρόμηση... Πάντως τα κακά της κιτρίνισαν ξανά, δεν κάνει από χτες πράσινα, σημαίνει ότι αποδίδουν αυτά που μου είπε να κάνω η σύμβουλος. Διατροφή (αποχή) και αντλήσεις πριν να τη βάλω στο στήθος. Βλέπω κι εγώ διαφορά στο μωράκι, πρέπει να νιώθει καλύτερα το καημενούλι!:D

Περαστικά στα αρρωστούλικα μωράκια και παιδάκια!

Ωραία γιατί και εγω το έχω συνέχεια. Ειδικά μετά απο κανα 2ωρο απο το θηλασμό, αρχίζω να το έχω έντονα. Τα επιθέματα εν το μεταξυ μέσα στο σπίτι δενμε βολεύουν και τα έχω αντικαταστησει με πετσετάκια. Νιώθω πως δεν ερεθίζουν τόσο το δέρμα μου και τις θηλές. Τα επιθέματα τα έχω μόνο για έξω.

Χαίρομαι που τα πράγματα βελτιώθηκαν για το μικρούλι σου! Ελπίζω συντομα να το ξεπεράσετε πλήρως!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμβόλιο για τον ροταΐό θα κάνετε? Είναι ένας από τους ιούς που προκαλεί γαστρεντερίτιδα, αλλά δεν το συστήνουν όλοι οι γιατροί... Δεν ξέρει κανείς τι να κάνει... Στον μεγάλο μου το έκανα, και θα το κάνω και στη μικρή... Μπορείς να το κάνεις μόνο μέχρι 6 μηνών και έχει 2 ή 3 δόσεις, οπότε αν θέλετε να το κάνετε ρωτήστε τον γιατρό σας για να κάνετε τις δόσεις πριν κλείσει το μωρό τους 6 μήνες

Εμας μας το ανέφερε η παιδίατρός μας, αλλά δεν θα το κάνουμε.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Ξέχασα να ρωτήσω και κάτι.

Το let down είναι αυτό το αίσθημα που έχουμε όταν κατεβαίνει το γάλα αν έχω καταλάβει καλά. Αυτό το έχετε λοιπόν μόνο όταν θηλάζετε ή και σε άσχετες στιγμές μέσα στη μέρα; Επίσης όταν το έχετε, σας παρουσιάζεται διαρροή γάλατος;

Θα μου πείτε... τί ρωτάω; Πείτε μου βρε κορίτσια μπας και καταλάβω τι παίζει...

Αυτό είναι...Εγώ το έχω περίπου κάθε 2 με 3 ώρες...Συνήθως λίγο πριν έρθει η ώρα για να τον ταΐσω. Προφανώς έχει μπει σε πρόγραμμα το όλο σύστημα μέσα. Και όντως εκείνη την ώρα, επειδή το έχω κοιτάξει, στάζει γάλα!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Α βρε κοριτσια ο καημενουλης... Σημερα ανεβασε λίγο πυρετο λογω του εμβολιου και του εδωσα ντεπον σιροπακι. Το ποσο του κακοφανηκε η γευση δε λεγεται! Σου λεει "Τι ειναι αυτο? Αλλη γευση εχει!!!" Και εχει βρε κοριτσια μια υπνηλια... Τον ειχα αγκαλιτσα και κοιμηθηκε αμεσως! Τον αφησα στο καροτσι ανοιξε τα ματια και με κοιτουσε και μου επιανε το δαχτυλο μεχρι να αποκοιμηθει... Που και που μου χαμογελουσε κιολας! Λιωνω!!!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Α βρε κοριτσια ο καημενουλης... Σημερα ανεβασε λίγο πυρετο λογω του εμβολιου και του εδωσα ντεπον σιροπακι. Το ποσο του κακοφανηκε η γευση δε λεγεται! Σου λεει "Τι ειναι αυτο? Αλλη γευση εχει!!!" Και εχει βρε κοριτσια μια υπνηλια... Τον ειχα αγκαλιτσα και κοιμηθηκε αμεσως! Τον αφησα στο καροτσι ανοιξε τα ματια και με κοιτουσε και μου επιανε το δαχτυλο μεχρι να αποκοιμηθει... Που και που μου χαμογελουσε κιολας! Λιωνω!!!

Ειδες πώς με ένα χαμόγελο λιώνεις και ξεχνάς που σε ταλαιπωρεί; :D

Περαστικούλια μωρέ το ψιχουλάκι σου!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Περαστικα!!!

Ευχαριστω κοριτσια!

Και τωρα που μας επιασε το ντεπον επανηρθαμε δρυμητεροι!!! Ο ατιμουλης! Εντωμεταξυ μπροστα στη γιατρο χθες, παναγιτσα! Ουτε γκρινια, ουτε τιποτα! Ο απατεωνας... Με το που βγηκαμε ξεκινησε να γκρινιαζει! :twisted:

Θελουμε να αγορασουμε και ενα αντιηλιακο. Η γιατρος μας ειπε να προτιμησουμε κρεμα από γαλακτωμα, να εχει δεικτη το πολυ μεχρι 30 γιατι μεχρι εκει εχουν φυσικα φιλτρα και να μην εχει παραμπενς. Εχετε εσεις κανενα υπ'οψιν σας?

v9gkhg0kf9drps4b.png

Ευχαριστω κοριτσια!

Και τωρα που μας επιασε το ντεπον επανηρθαμε δρυμητεροι!!! Ο ατιμουλης! Εντωμεταξυ μπροστα στη γιατρο χθες, παναγιτσα! Ουτε γκρινια, ουτε τιποτα! Ο απατεωνας... Με το που βγηκαμε ξεκινησε να γκρινιαζει! :twisted:

Θελουμε να αγορασουμε και ενα αντιηλιακο. Η γιατρος μας ειπε να προτιμησουμε κρεμα από γαλακτωμα, να εχει δεικτη το πολυ μεχρι 30 γιατι μεχρι εκει εχουν φυσικα φιλτρα και να μην εχει παραμπενς. Εχετε εσεις κανενα υπ'οψιν σας?

Θυμαμαι είχα πάρει για τον Ιωνα ένα της Aderma που μου ειχε φανεί πολύ καλό, αλλά δεν θυμάμαι τον δεικτη προστασίας κλπ.

Ρωτα στο φαρμακείο και για παιδικό της Apivita ή του Κορρε. Εγω σκέφτομαι κάτι τέτοιο για τη μπουμπου αν υπάρχει.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Εγώ έχω πάρει της frezyderm με φυσικα φίλτρα με δείκτη 25. Έχει και αδιάβροχο για τη θάλασσα και το βρήκα πολύ καλό. Είχα πάρει και ένα βιολογικό της Lavera αλλά δεν ήταν αδιάβροχο και δεν με βολεψε όταν ο γιώργος μεγάλωσε και έμπαινε στη θάλασσα.

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια

Την παλευω και σήμερα με το στήθος μου. Πολύ πρήξημο ρε γμτ. Εν το μεταξυ τις τελευταία εβδομάδα, παρατήρησα πως όταν με πονάει έντονα το στήθος μου, με πιάνει πονοκέφαλος, κομάρες και νιώθω σαν να έχω πυρετό. Πάλι καλά πυρετό δεν κάνω, αλλά γενικά νιώθω λιώμα. Το Σαββατο και την Κυριακή ένιωθα έτσι και έμεινα στο κρεβάτι το μεσημέρι και τις 2 μέρες.

Το βράδυ που μας πέρασε, ειχα πάλι τρομερό πρήξημο και διαρροές και πόνο οπότε απο το πρωί είμαι πάλι χάλια. Σέρνομαι. Θηλάζω, είμαι ξάπλα στον καναπέ και σηκώνομαι μόνο για να δω πως πάει το φαί.

Εν το μεταξύ προχθές είχα ένα γρομπαλάκι στο στήθος. Καταλάβαινα πως είναι φραγμένος πόρος αλλά ότι και αν δοκίμασα με την μικρή, δεν έφευγε. Ετσι με ζεστό νερό και μασάζ, κατάφερα να τον αποδεσμεύσω (συντριβάνια το γάλα). Στο άλλο στήθος έχω τώρα 2 τέτοια γρομπαλάκια τα οποία πονάνε και μόνο στην απλή επαφή. Τα έχω δοκιμάσει όλα! Και μασάζ και ζεστές κομπρέσες, και την μπέμπα σε διάφορες στάσεις μπας και τα καταφέρει να το τραβήξει, αλλά τίποτα! Εν το μεταξύ όταν πρήζεται το στήθος, αυτά είναι που χειροτερεύουν περισσότερο και πονάνε πάρα πολύ. Δεν ξέρω τι άλλο να δοκιμάσω. Καμια ιδέα;

Αυτά λοιπόν και σήμερα... Αυριο έχω να πάω στο γιατρό. Να δω τι θα μου πεί και αυτός. Και ελπίζω το συντομότερο να κάνω και τον υπέρηχο να δω τί γίνεται επιτέλους!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Χτες πήγαμε στο γιατρό και κάναμε το πρώτο εμβόλιο. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και δεν ανέβασε πυρετό, απλά είχε λίγο γκρινίτσα το καημενούλι.

Κατά τα άλλα την προηγούμενη εβδομάδα με τρέλανε...άλλαξε τελείως το πρόγραμμα του ύπνου και του φαγητού και ζητούσε να φάει κάθε 2 ώρες, καθόταν στο στήθος 1-1,5 ώρα και τσίριζε αν τον έβγαζα ακόμα και για να αλλάξω στήθος. Υπέθεσα ότι πέρασε άλμα ανάπτυξης. ευτυχώς από δευτέρα άλλαξε ξανά και επέστρεψε στο παλιό του πρόγραμμα. Είπα και στο γιατρό για το άλμα ανάπτυξης και η απάντησή του ήταν: ''βλακείες του internet''.

ωχ ξύπνησε...σας αφήνω...φιλιά

iiAs.png

9JCHp3.png

Γειά σας κορίτσια

Πήγα και γύρισα απο Αθήνα. Ο γιατρός όλα καλά τα βγήκε (από γυναικολογικής άποψης). Τωρα για το στήθος (που απο εχθες έχει πάλι κοκκινίλα σε ένα σημείο και πονάει) δεν είχε να μου πεί τίποτα άλλο, παρά να κόψω το γάλα γιατί λεει στο τέλος θα καταλήξω να πρέπει να κάνω χειρουργείο για το απόστημα. Εν ολίγις, καμία διάθεση δεν είχε να ασχοληθεί μαζί μου και να με βοηθήσει. Του είπα πως η μαστολόγος μου είπε να τον παλέψω τον θηλασμό ακόμα και μάλλον ο γιατρός τσαντίστηκε και μου λεει " τότε να σε αναλάβει" και του λεω και γω... "μα με έχει αναλάβει, απλά ζητάω και τη δική σας άποψη".

Η αλήθεια είναι πως, τί να μου πεί και αυτός; Ασχετος είναι με το θηλασμό. Η μαστολόγος μου έχει δώσει οδηγείες για μασαζ και να θηλάζι η μικρή όσο γίνεται πιο πολύ απο το στήθος. Αυτά τα κάνω βεβαια, αλλά έχω βλέπετε και το άλλο μαστό που γεμίζει γρομπαλάκια και γίνεται πέτρα οπότε πρέπει και εκείνον να μην τον αμελώ και να φροντίζω να αποσυμφορείται.

Μπέρδεμα! Την Τρίτη θα πάω και για υπέρηχο και θα δούμε τι θα γίνει και με το γρομπαλάκι που έχω (πιθανή γαλακτοκύλη λεει, αλλά αφού δεν έφυγε με 2 παρακεντήσεις είναι υποπτη, οπότε πρέπει να κάνω υπέρηχο για να δούμε). Η μαστολόγος είπε πως μπορεί να πρέπει να το αφαιρέσουμε (με ότι αυτό συνεπάγεται)

Ο άντρας μου τα χει πάρει εντελώς στο κρανίο με την όλη κατάσταση.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

κοριτσια καλησπερα, και εμεις σημερα καναμε τα πρωτα εμβολια μας, και τσιριξαμε, τώρα είναι ύσυχη! η παιδιατρος μου είπε οτι ειναι πολυ ανεπτυγμένη και ποιο μπροστα από την ηλικια της. να μην ξεχασω να σας πω οτι ετοιμαζουμε την βάφτιση της τον Αυγουστο, σήμερα θα παω να κλεισω εκκλησια και την Κυριακή δοκιμαζουμε μενου και κλεινουμε και το μαγαζι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...