Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

:evil::evil::evil:γκρρρρρ.... μολις ειχα λιγο αιμα και μαλλον μου ηρθε περιοδος! Σημερα που κλεινω 2 μηνες απο τον τοκετο! Οπως ειπες κι εσυ Βενια "που να μην θηλαζα αποκλειστικα"!!! Και την ψυλιαστηκα την δουλεια... Μεσα στη μεγαλοβδομαδα ειχα πολλες ορμες και υγρα και το σκεφτηκα! Σαν γονιμες μερες μου φανηκαν και μετα απο δυο βδομαδες τσουουουουπ!

Καλώς ήρθες στο κλαμπ των άτυχων! :-( Από νωρίς στα βάσανα!!!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλώς ήρθες στο κλαμπ των άτυχων! :-( Από νωρίς στα βάσανα!!!

Μπα!!! Θα ξαναβγω... :D Λαθος συναγερμος! Πριν λιγη ωρα ειχα σκαλιξει το δερμα μου για να βγαλω μια τριχα που γυρισε απο μεσα και ματωσε το σημειο. Από την πληγίτσα που εκανα εγω ηταν οι σταγονες.

v9gkhg0kf9drps4b.png

Μπα!!! Θα ξαναβγω... :D Λαθος συναγερμος! Πριν λιγη ωρα ειχα σκαλιξει το δερμα μου για να βγαλω μια τριχα που γυρισε απο μεσα και ματωσε το σημειο. Από την πληγίτσα που εκανα εγω ηταν οι σταγονες.

χαχαχαχχαχαχαχα ακυρο εντελώς!

Καλημέρα κορίτσια

Εκατσα λοιπόν και το φιλοσόφισα εχθες το θέμα. Ποιό θέμα θα μου πειτε...

Το θέμα του πόνου. Σκέφτηκα λοιπόν πως μετά απο τόση ταλαιπώρια, κάθομαι και γκρινιάζω για το κάψημο και τον πόνο στο δέρμα... Χάνω την υπομονή μου ώρες ωρες. Αυτολογοκρίνομαι λοιπόν, προς το παρον τουλάχιστον, και σταματάω τη γκρίνια. Ειμαι ουτως ή άλλως ευγνόμων που τα κατάφερα και θηλάζω ακόμα αποκλεστικά.

Κατα τα άλλα η μπεμπού είναι καλά. Εχθές κάπως βελτίωσε το ωράριο της και έφαγε ανα 2-3 ώρες και το βράδυ ανα 4 ωρες και έτσι ήταν καλύτερα και για μένα τα πράγματα. Επίσης δεν πρήστηκε τόσο πολύ το στήθος μου. Ελπίζω να μην είναι τυχαίο και να είναι ένδειξη ρύθμισης της παραγωγής.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Αααα ρε κοριτσια! Ειμαι ζημιαρα! Πριν λιγο πηγα να κανω μια μινι αντληση για να ξαναδοκιμασουμε να του δοσουμε με μπιμπερο και διαπιστωσα οτι εσκισα την ασπρη βαλβιδα που εχει το θηλαστρο. Και θα μου πειτε "τι πειραζει? Παρε ανταλλακτικο..." Αμ δε! Δεν βγαζει ανταλλακτικα η AVENT. Δεν ειναι και δικο μου εντωμεταξυ, το δανειστηκα απο την συνηφαδα μου. Και κοστιζει 100?. Αν επαιρνα εγω θηλαστρο δικο μου στο εντωμεταξυ θα επαιρνα καποιο αλλο οχι αυτο. Οφου οφου οφου... Και πως να κανω αγορα οταν δεν ξερω αν θα το δεχτει το μπουκαλι?

v9gkhg0kf9drps4b.png

ΤΥΧΕΡΟΥΛΑ! Παρέμεινα μόνη στο κλαμπ! :rolleyes:

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Αααα ρε κοριτσια! Ειμαι ζημιαρα! Πριν λιγο πηγα να κανω μια μινι αντληση για να ξαναδοκιμασουμε να του δοσουμε με μπιμπερο και διαπιστωσα οτι εσκισα την ασπρη βαλβιδα που εχει το θηλαστρο. Και θα μου πειτε "τι πειραζει? Παρε ανταλλακτικο..." Αμ δε! Δεν βγαζει ανταλλακτικα η AVENT. Δεν ειναι και δικο μου εντωμεταξυ, το δανειστηκα απο την συνηφαδα μου. Και κοστιζει 100?. Αν επαιρνα εγω θηλαστρο δικο μου στο εντωμεταξυ θα επαιρνα καποιο αλλο οχι αυτο. Οφου οφου οφου... Και πως να κανω αγορα οταν δεν ξερω αν θα το δεχτει το μπουκαλι?

Ωχ... Σίγουρα? Η μεντελα βγάζει... Μήπως δεν τα φέρνουν στην ελλάδα και μπορείς να τα παραγγείλεις απ έξω?

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Ωχ... Σίγουρα? Η μεντελα βγάζει... Μήπως δεν τα φέρνουν στην ελλάδα και μπορείς να τα παραγγείλεις απ έξω?

Πηρα τηλ στην Philips και μου ειπαν οτι εχουν. Μου ειπε και τον αντιπρωσωπο τους εδω στα Χανια. Θα τον παρω τηλ αυριο να δω αν εχει στο καταστημα.

v9gkhg0kf9drps4b.png

Πονάει το στήθος σας; Οχι μόνο οι θηλές κατά το θηλασμό, αλλά όλο το στήθος. Και ξέρω θα μου πειτε πως υποτίθεται πως δεν πρέπει να πονάμε κατα το θηλασμό και πως είναι ένδειξη πως δεν πιάνει σωστά το μωρό κλπ. Αλήθεια όμως στη δική μου περίπτωση αυτο δεν ισχύει! Δεν αφήνω τη μπέμπα να θηλάσει ανδενπιάσει σωστά τη θηλή και πιστέψτε με, ξέρω πότε πιάνει σωστά και πότε όχι. Εχω εντοπίσει το πρόβλημαστο γεγονός πως οι θηλές μου είναι μικρές και "κοντές" με αποτέλεσμα να μην μπαίνουν πολύ μέσα στο στώμα της μικρής. Θυμάμαι και στον Ιωνα ήταν το ίδιο. Μετά απο τον 3 μήνα απο τον πολύ θηλασμό διαμορφώθηκαν οι θηλές και δεν πόναγα.

Το ερωτημα όμως είναι πονάει το στήθος σας? Εμένα με πονάει. Ειδικά τωρα που μου ήρθε πάλι το γάλα κανονικα, έχω πάλι κάψημο, πάλι πρήξημο στις 2-3 ωρες. Και το δέρμα μου είναι τρομερά ευαίσθητο.

Ευάκο καταρχήν συγχαρητήρια για την επιμονή σου! Τα κατάφερες! Φτου φτού μην σε ματιάσω! Στίς θηλές έχουμε το ίδιο πρόβλημα, σταμάτησε να είναι πρόβλημα απο τον 2ο μήνα γιατι όπως λές διαμορφώθηκαν. Παρόλα αυτά κάποιες φόρες τις ερεθίζει (μάλλον κάνει πιπιλα) και γίνονται εντελώς ροζ! Το ότι έχω πολύ μεγάλο στήθος εντείνει το πρόβλημα στο να πίασει το μωρό, γιατί το μέγεθος "σπρώχνει" το μωρό ακόμα πίο μακριά!

Πονάω μετά τις 2 ώρες απο τον θηλασμό αλλά όχι κάθε φορά. Το δέρμα μου είναι τρομερά ευαίσθητο, κατά τον θηλασμό νίωθω ότι μου το τσιμπάει με τα νύχια του... πράγμα που πολλές φορές αληθεύει αλλά άλλες τα χεράκια του είναι εντελώς αλλού!

Κάποιες φορές απλά το νιώθω ασήκωτα βαρύ, και κάποιες νίωθω κατί απότομο σαν βελόνες να τσιμπανε και τα δύο στήθη, πράγμα που κρατάει λίγα λεπτά (πρέπει ναναι το Let down) Και μετά απο αυτό νιώθω πονο-ευαιθησία.

Στον αρίστερό μαστό εδώ και ένα μήνα πάνω στο 1/3 της άλω, έχω πρήξιμο και όταν το ψηλαφώ νίθω ένα γρομπαλάκι απο κάτω... Έλεγα θα φύγει αλλα .. τιποτα. Θα πρέπει μάλλον να πάω σε μαστολόγο.... Όταν θηλάζω απο εκεί... πεθαίνωωωωω με πονάει πολύ.

Αυτά! Εύχομαι να βοήθησα! Αν ξέρει κανείς τί είναι το πρίξιμο που έχω ας με διαφωτίσει :P...

Ελπίζω κ γω ο πόνος να τελειώσει!

καλημέρα σε όλες τις μανούλες και στα μωράκια σας!

Μας έλειψες! Καλή δύναμη με την μετακόμιση! Εμείς θα την αναβάλλουμε για τώρα την μετακόμιση!

Να σας πω και το αλλο! Σημερα προσπαθησαμε να του δωσουμε μπιμπερο. Δεν το ηθελε με τιποτα!!! Μεχρι που πιεζε ο Νικος τη θηλη να σταξει στο στομα του μηπως και δελεαστει, τιποτα! Εκλαιγε και ουρλιαζε. Μολις του εδωσα το στηθος μου, δεν το ρουφουσε... κοντευε να το φαει!!! Τον καλομαθα τον ατιμο!

Εντωμεταξυ η θηλη ηταν απο μπιμπερο AVENT απο σιλικονη. Θα ξαναδοκιμασω με ΝUK σιλικόνης και αν δεν δεχτει και αυτη θα δοκιμασω και καουτσουκ. Πρεπει να τον καταφερουμε και μια στις τοσες να του δινουμε με μπιμπερο γιατι τι θα κανουμε αν χρειαστει να λειψω καποια στιγμη? οεο?

Και εγώ όλα avent τα πήρα... καισ ε πληροφορώ ο μικρός σε πιπίλα προτιμα καουτσούκ με διαφορά... μια μέρα πιπίλισα κ γω... σιλικόνη και καουτσούκ... μαντεψε! Κ γω καουτσούκ ψηφίζω.

venia,,,,,Τι κουκλί στην φωτο! φτου φτου!

Κ εγω το δανείστικα και μέσα στην τσάντα είχε απο 2 ανταλλακτικά ... για κοιτα!

Διαφημίσεις

Και εγώ όλα avent τα πήρα... καισ ε πληροφορώ ο μικρός σε πιπίλα προτιμα καουτσούκ με διαφορά... μια μέρα πιπίλισα κ γω... σιλικόνη και καουτσούκ... μαντεψε! Κ γω καουτσούκ ψηφίζω.

venia,,,,,Τι κουκλί στην φωτο! φτου φτου!

Καλός είναι ο άτιμος..! :tongue: Τον δικό σου θα τον δούμε? Χιχι!

Εγώ εξ αρχής πήρα μόνο πιπίλες καουτσούκ κ δν είχε κανένα θέμα. Αμέσως πήρε πιπίλα κ τη μασουλούσε κανονικότατα. Σπάνια να την πετάξει. Απλά δν ξέρω αν θα τον βολέψει στο γάλα. Θα το μάθουμε σύντομα κ αυτό!

Να ρωτήσω κ κάτι άλλο ρε κορίτσια...Θέλω να βγάλω γάλα για τις 20 κ τις 27 Μαΐου. Να ξεκινήσω από βδομάδα τις αντλήσεις ή πιο μετά? Λέω να τον τσεκάρω κ νωρίτερα...στις 15 του μήνα ας πούμε... Αυτό που είμαι σίγουρη ότι θα βαρεθώ θα είναι όλη η διαδικασία με τις αποστειρώσεις! Αλλά κ τι να κάνεις...:rolleyes:

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Πηρα τηλ στην Philips και μου ειπαν οτι εχουν. Μου ειπε και τον αντιπρωσωπο τους εδω στα Χανια. Θα τον παρω τηλ αυριο να δω αν εχει στο καταστημα.

Πηρα τον αντιπροσωπο των Χανιων και μου ειπε οτι δεν ειναι ολες οι βαλβιδες ιδιες. Εδωσα κατι κωδικους για να επικοινωνησει αυτος με την Philips και να δει αν υπαρχει ανταλλακτικο. Περιμενω λοιπον τη Δευτερα...

Εντωμεταξυ, καθομαι σ' αναμμενα καρβουνα! Περιμενουμε απο μερα σε μερα να βγουν οι μεταθεσεις της Δευτεροβαθμιας να δουμε αν θα φυγουμε επιτελους απο Κρητη. Αν και δεν το κοβω μετα τη σφαγη που εγινε στις μεταθεσεις της Πρωτοβαθμιας:(

v9gkhg0kf9drps4b.png

Kαλησπερα σε ολες. Επιτελους μετα απο 10 μερες φαρυγγιτιδα μιλαω καπως κανονικα... Μιλαμε ουτε αναπνοη δεν μπορουσα να πάρω. Βλεπω μιλατε για μπιμπερο. Δεν της πηρα ακομα της μικρης. Ελπιζω να μην τρεχω. Τα βραδυνα 8ωρα μια χαρα κρατουν. Πως τα πατε?

Ευάκο καταρχήν συγχαρητήρια για την επιμονή σου! Τα κατάφερες! Φτου φτού μην σε ματιάσω! Στίς θηλές έχουμε το ίδιο πρόβλημα, σταμάτησε να είναι πρόβλημα απο τον 2ο μήνα γιατι όπως λές διαμορφώθηκαν. Παρόλα αυτά κάποιες φόρες τις ερεθίζει (μάλλον κάνει πιπιλα) και γίνονται εντελώς ροζ! Το ότι έχω πολύ μεγάλο στήθος εντείνει το πρόβλημα στο να πίασει το μωρό, γιατί το μέγεθος "σπρώχνει" το μωρό ακόμα πίο μακριά!

Πονάω μετά τις 2 ώρες απο τον θηλασμό αλλά όχι κάθε φορά. Το δέρμα μου είναι τρομερά ευαίσθητο, κατά τον θηλασμό νίωθω ότι μου το τσιμπάει με τα νύχια του... πράγμα που πολλές φορές αληθεύει αλλά άλλες τα χεράκια του είναι εντελώς αλλού!

Κάποιες φορές απλά το νιώθω ασήκωτα βαρύ, και κάποιες νίωθω κατί απότομο σαν βελόνες να τσιμπανε και τα δύο στήθη, πράγμα που κρατάει λίγα λεπτά (πρέπει ναναι το Let down) Και μετά απο αυτό νιώθω πονο-ευαιθησία.

Στον αρίστερό μαστό εδώ και ένα μήνα πάνω στο 1/3 της άλω, έχω πρήξιμο και όταν το ψηλαφώ νίθω ένα γρομπαλάκι απο κάτω... Έλεγα θα φύγει αλλα .. τιποτα. Θα πρέπει μάλλον να πάω σε μαστολόγο.... Όταν θηλάζω απο εκεί... πεθαίνωωωωω με πονάει πολύ.

Αυτά! Εύχομαι να βοήθησα! Αν ξέρει κανείς τί είναι το πρίξιμο που έχω ας με διαφωτίσει :P...

Ελπίζω κ γω ο πόνος να τελειώσει!

Μας έλειψες! Καλή δύναμη με την μετακόμιση! Εμείς θα την αναβάλλουμε για τώρα την μετακόμιση!

Συγνώμη που θα το πω, αλλά χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη με τέτοιο πρόβλημα. Τουλάχιστον να μη νιώθω εξωγήινη και εντελώς αδικημένη από τη φύση. Σήμερα ας πούμε έχω τρομερό κάψημο και ευαισθησία στο δέρμα. Εν το μεταξυ, μου άνοιξε μια μικρή πληγή και στο άλλο στηθος (αυτο της μαστίτιδας) και προσπαθω να επουλωθεί αμεσα για να μην ταλαιπωρηθω κι αλλο. Αντλησα και εδωσα λοιπόν μερικά γεύματα με το μπιμπερό. Ελπίζω να τα καταφερω να κλεισει πριν μεγαλώσει.

Στέλλα απορώ! Το στήθος σου πως την παλευει στο βραδυνό 8ωρο; Εμένα μετά απο μια νυχτα που δεν πρηστηκε πολύ το στήθος μου, πάλι εχθές το βράδυ με τρέλανε! Στις 3 ωρες τουμπανο και να παρακαλάω να ξυπνησει η μικρή. Μέσα στη μέρα το ίδιο. αν ξεπεράσει το 3ωρο έχω πρόβλημα. Εχθες το βραδυ ειχα και πολλές διαρροές. Και πάλι όμως τούμπανο το στηθος. Αναγκαστηκα και έβγαλα λίγο με το θήλαστρο (10 ml) για να μπορεί να πιάσει τη θηλή.

Τουλάχιστον πάντως ξεκουράζεσαι το βράδυ στελλα μου. Κάτι είναι κι αυτό...

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...