Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Αχ κοριτσια μου!!

Λοιπόν Κρις εσενα σκεφτομουν...Για διαβασε τα δικα μας μηπως εχετε τιποτα κι εσεις...

Τα δικά μας είναι ότι πήγα στη σύμβουλο θηλασμου σημερα γιατι η μικρη πλεον κανει μονο πρασινα κακα και μου ειπε ότι εχει ολα τα κλασικα συμπτωματα μωρου με παλινδρομηση (οσο παει χειροτερευει). Το προβλημα ειναι οτι τρωει ολο και πιο λιγο και πολυ συχνα επειδη εχει ενοχληση και μπορει αν επιδεινωθει να οδηγησει σε ανορεξία δηλαδή να συνδυασει το στηθος με την ενοχληση και να κανει απεργια θηλασμου. Την Τριτη θα παω σε εναν ειδικο που κανει υπερηχο για να διαγνωσει το πρόβλημα και μετα σε γαστρεντερολογο για να μας πει αν ειναι να δωσουμε και φαρμακο. Κατα τα αλλα εγω πρεπει να βγαζω πριν τον θηλασμό το πρώτο γάλα με το θήλαστρο για να παίρνει μόνο το λιπαρό, επιπλέον το πρώτο περιέχει και περισσότερη λακτόζη που κάνει χειρότερη την παλινδρομηση. Επισης, κάνω αποχή από γαλακτοκομικά, πορτοκάλι, σοκολάτα, καφέ, τσάι, ξηρους καρπους μέχρι νεωτέρας...

Μου ειπε επισης οτι η συμπεριφορα της ειναι τυπικη για παλινδρομηση: συνεχεια αγκαλια, δεν θελει να κοιμαται στο κρεβατι, δεν θελει ξαπλωμενη, και μολις τη βαλω ξυπναει αμεσως, γκρινιάζει πολύ, κοιμαται πανω μου... Τα πράσινα κακά και πιθανή αλλεργία ειναι δευτερευοντα αποτελεσματα, θα μπορουσε να μην τα εχει, το προβλημα είναι η παλινδρομηση.

Γι αυτο σε σκεφτηκα Κρις!! Κι εμεις πολυ γκρινια, δεν μπορω να τη βολεψω ουτε ετσι ουτε αλλιως, εκει που αρνειται πεισματικα το στηθος μετα απο 5 λεπτα τρωει σαν λιμασμενη, στο καροτσι δεν ησυχαζει ευκολα. Όλα αυτα ειναι απο την παλινδρομηση. Παρήγγειλα και μέι τάι μάρσιππο, αφου μονο ορθια θελει, να βολευτω κι εγω καλυτερα...Η συμβουλος μου ειπε οτι σε μωρα που θηλαζουν πολλές φορές οι παιδιατροι δεν κάνουν σωστη διαγνωση παλινδρομησης.

Αυτά τα ωραία, στενοχωρήθηκα για το μικράκι που θέλει να φαει και ταλαιπωρείται, να ειναι ομως αυτα μονο στη ζωη της!!!

Αααααα!!! Αυτά μ κάνει τις τελευταίες 2-3 μέρες! Λες κ εμείς να έχουμε τα ίδια?! Πωπω! Η διαφορά είναι ότι εμένα τρώει κανονικότατα! Τίποτα δν του κόβει την όρεξη! Θα το ψάξω κ εγώ...πριν πάθουμε καμια ζημιά!

Εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά το μωράκι σου για να μην ταλαιπωρείται το καημένο!!! Καλή δύναμη!

xU8Vp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Chris δυστυχως ειναι στο παιδι! Ο Χαρης ηταν ετσι μια σκετη γκρινια! Ολο λεγαμε τι φταιει τι φταιει και δε βρισκαμε και συνεχεια νομιζαμε οτι βγαζει δοντι. Αλλα καμια σχεση το παιδι ηταν (και ειναι) πολυ απαιτητικο και θελει συνεχεια να ασχολειται καποιος μαζι του. Και ηθελε συνεχεια στηθος. προσπαθησε να το απασχολεις με κατι να αρχισει να κοιταει τιποτα παιχνιδακια και αν γινεται να παρει πιπιλα. Η μικρη που πηρε πιπιλα δεν ακουγεται καθολου ειναι πολυ ηρεμη. Νομιζω οτι αν δεν περνανε ιωσουλα τοτε η γκρινια ειναι στο παιδι δυστυχως!!!!

Κατερινα την προηγουμενη βδομαδα που η μπεμπα εβηχε εκανε συνεχεια πρασινα κακα για πολλες μερες τωρα ξαναγινανε μουσταρδι. Στο παιδων που ειχαμε παει και το ανεφερα μου ειπαν οτι δεν ηταν κατι ανησυχητικο ηταν απο την ιωση. Και η ελειψη ορεξης ειναι συμπτωμα ιωσης μηπως τηχιν το μωρακι σου περναει ιωση? Μη νομιζεις οτι η ιωση στα μωρα κραταει 2-3 μερες οπως στους μεγαλους μπορει και 2 βδομαδες σε μας τοσο κρατησε! Επισης μπορει να μην εχει αλλα συμπτωματα οπως συναχι βηχα και τετοια γιατι θηλαζουμε κιολας. Λεω εγω τωρα μηπως δεν ειναι παλινδρομηση και ειναι ιωση?

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

κατεριν@ ελπίζω να βρεις μια ακρη για το μωράκι σου συντομα και να σταματήσετε να ταλαιπωριέστε.

Πήγα λοιπόν στη μαστολόγο και μου πε πως απ οτι φαίνεται δεν έχω πλέον πρόβλημα με τη μαστίτιδα! Οεοοοοοοοοοοοοοο

Επιτέλους τέλος!; Δεν τολμώ να το πιστέψω!

Να κάνω όμως μια ερωτηση σε όσες θηλάζετε. Πονάει το στήθος σας; Οχι μόνο οι θηλές κατά το θηλασμό, αλλά όλο το στήθος. Και ξέρω θα μου πειτε πως υποτίθεται πως δεν πρέπει να πονάμε κατα το θηλασμό και πως είναι ένδειξη πως δεν πιάνει σωστά το μωρό κλπ. Αλήθεια όμως στη δική μου περίπτωση αυτο δεν ισχύει! Δεν αφήνω τη μπέμπα να θηλάσει ανδενπιάσει σωστά τη θηλή και πιστέψτε με, ξέρω πότε πιάνει σωστά και πότε όχι. Εχω εντοπίσει το πρόβλημαστο γεγονός πως οι θηλές μου είναι μικρές και "κοντές" με αποτέλεσμα να μην μπαίνουν πολύ μέσα στο στώμα της μικρής. Θυμάμαι και στον Ιωνα ήταν το ίδιο. Μετά απο τον 3 μήνα απο τον πολύ θηλασμό διαμορφώθηκαν οι θηλές και δεν πόναγα.

Το ερωτημα όμως είναι πονάει το στήθος σας? Εμένα με πονάει. Ειδικά τωρα που μου ηρθε πάλι το γάλα κανονικα, έχω πάλι κάψημο, πάλι πρήξημο στις 2-3 ωρες. Και το δέρμα μου είναι τρομερά ευαίσθητο.

Εχετε εσεις τέτοια συμπτώματα; Και αναρωτιέμαι... οκ είμαι πολύυυυυυυυυ καλύτερα σε σχέση με πριν 2-3 βδομάδες, αλλά... αυτός ο πόνος δεν θα τελειώσει ποτε;

Και εδω κολάει αυτο που μου χαν πει οι μαίες στο μαιευτήριο....

"Παραπονιέσαι που έχεις πολύ γάλα; Μα αυτό είναι ευλογία!"

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Μαράκι κι εγώ το σκέφτηκα για την ίωση, αλλά είναι κάτι που επιδεινώνεται σταδιακά από τότε που ήταν 15 ημερών, οπότε δεν είναι αυτό... Έτσι κι αλλιως την Τρίτη θα μάθω στα σίγουρα με τον υπέρηχο!!

Ευα περίεργο μου ακούγεται όλο αυτό με το στήθος σου... Για το δέρμα και το κάψιμο ξέρω ότι σχετίζονται με μαστίτιδα, αλλα σου έιπε η μαστολόγος ότι δεν έχεις πια...Δεν ξερω καθόλου να σου πω. Η σύμβουλος και η μαστολόγος τι λένε για αυτά τα συμπτώματα? Εγώ δεν πονάω καθόλου, μόνο όταν κατεβαίνει τογάλα, το let down είναι αρκετά έντονο και με πονάει. Κατά τα άλλα τίποτα.

Η γκρίνια είναι στάνταρ στο παιδί και γενικά είναι δύσκολο να καταλάβεις πότε τους συμβαίνει κάτι και πότε όχι, αίνιγμα!!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα σε όλες τις μανούλες και στα μωράκια σας!

τι κάνετε?:D:D

εμείς είμαστε μια χαρούλα, ο μπεμπούλης μεγαλώνει..και είναι φοβερός!!!:tongue:

όσο για τον ύπνο, μένει αρκετές ώρες ξύπνιος την ημέρα..αλλά το βράδυ τώρα ξεκίνησε ένα 5ωρο και είναι αρκετό να κοιμηθώ και εγώ λίγο!

χάθηκα κοριτσάκια μου γιατι πήζω με όλα..

εκτός του οτι δεν έχω βοήθεια με το μωρό..(δεν με πειράζει βέβαια, απλά μέχρι να μαγειρέψεις, να κάνεις δουλείες κ.τ.λ.,δυστυχώς περνάει η μέρα..) μετακομίζω κιολας..:shock::shock::shock::shock::shock:

ναι ναι..δεύτερη φορά..η πρώτη ήταν το Σεπτέμβρη...:shock: δεν πειράζει τουλάχιστον εκει που πάμε είναι ακόμα καλύτερα!!

απλά πήζω και με τις δουλείες της μετακόμισης..για αυτό μη με παρεξηγήτε..

κορίτσάκια μου φιλάκια σε ολες ..και ελπίζω σύντομα να κανονίσουμε για καφέ να βρεθούμε απο κοντά να πούμε τα νέα μας..

φιλάκιαααα

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

κατεριν@ ελπίζω να βρεις μια ακρη για το μωράκι σου συντομα και να σταματήσετε να ταλαιπωριέστε.

Πήγα λοιπόν στη μαστολόγο και μου πε πως απ οτι φαίνεται δεν έχω πλέον πρόβλημα με τη μαστίτιδα! Οεοοοοοοοοοοοοοο

Επιτέλους τέλος!; Δεν τολμώ να το πιστέψω!

Να κάνω όμως μια ερωτηση σε όσες θηλάζετε. Πονάει το στήθος σας; Οχι μόνο οι θηλές κατά το θηλασμό, αλλά όλο το στήθος. Και ξέρω θα μου πειτε πως υποτίθεται πως δεν πρέπει να πονάμε κατα το θηλασμό και πως είναι ένδειξη πως δεν πιάνει σωστά το μωρό κλπ. Αλήθεια όμως στη δική μου περίπτωση αυτο δεν ισχύει! Δεν αφήνω τη μπέμπα να θηλάσει ανδενπιάσει σωστά τη θηλή και πιστέψτε με, ξέρω πότε πιάνει σωστά και πότε όχι. Εχω εντοπίσει το πρόβλημαστο γεγονός πως οι θηλές μου είναι μικρές και "κοντές" με αποτέλεσμα να μην μπαίνουν πολύ μέσα στο στώμα της μικρής. Θυμάμαι και στον Ιωνα ήταν το ίδιο. Μετά απο τον 3 μήνα απο τον πολύ θηλασμό διαμορφώθηκαν οι θηλές και δεν πόναγα.

Το ερωτημα όμως είναι πονάει το στήθος σας? Εμένα με πονάει. Ειδικά τωρα που μου ηρθε πάλι το γάλα κανονικα, έχω πάλι κάψημο, πάλι πρήξημο στις 2-3 ωρες. Και το δέρμα μου είναι τρομερά ευαίσθητο.

Εχετε εσεις τέτοια συμπτώματα; Και αναρωτιέμαι... οκ είμαι πολύυυυυυυυυ καλύτερα σε σχέση με πριν 2-3 βδομάδες, αλλά... αυτός ο πόνος δεν θα τελειώσει ποτε;

Και εδω κολάει αυτο που μου χαν πει οι μαίες στο μαιευτήριο....

"Παραπονιέσαι που έχεις πολύ γάλα; Μα αυτό είναι ευλογία!"

αχ βρε κοριτσάκι......υπομονή!ήρωας είσαι πάντως! εύχομαι να πέρασες τα τελευταία δύσκολα και τώρα όλα να φτιάξουν!!;)

Ο πρίγκιπάκος μας είναι

το μικρό μας θαυματάκι!!

Chris δυστυχως ειναι στο παιδι! Ο Χαρης ηταν ετσι μια σκετη γκρινια! Ολο λεγαμε τι φταιει τι φταιει και δε βρισκαμε και συνεχεια νομιζαμε οτι βγαζει δοντι. Αλλα καμια σχεση το παιδι ηταν (και ειναι) πολυ απαιτητικο και θελει συνεχεια να ασχολειται καποιος μαζι του. Και ηθελε συνεχεια στηθος. προσπαθησε να το απασχολεις με κατι να αρχισει να κοιταει τιποτα παιχνιδακια και αν γινεται να παρει πιπιλα. Η μικρη που πηρε πιπιλα δεν ακουγεται καθολου ειναι πολυ ηρεμη. Νομιζω οτι αν δεν περνανε ιωσουλα τοτε η γκρινια ειναι στο παιδι δυστυχως!!!!

Κατερινα την προηγουμενη βδομαδα που η μπεμπα εβηχε εκανε συνεχεια πρασινα κακα για πολλες μερες τωρα ξαναγινανε μουσταρδι. Στο παιδων που ειχαμε παει και το ανεφερα μου ειπαν οτι δεν ηταν κατι ανησυχητικο ηταν απο την ιωση. Και η ελειψη ορεξης ειναι συμπτωμα ιωσης μηπως τηχιν το μωρακι σου περναει ιωση? Μη νομιζεις οτι η ιωση στα μωρα κραταει 2-3 μερες οπως στους μεγαλους μπορει και 2 βδομαδες σε μας τοσο κρατησε! Επισης μπορει να μην εχει αλλα συμπτωματα οπως συναχι βηχα και τετοια γιατι θηλαζουμε κιολας. Λεω εγω τωρα μηπως δεν ειναι παλινδρομηση και ειναι ιωση?

καλημέρα!

αχ τι κουκλάκια είναι αυτα!!!!να σου ζήσουν! τέλεια η φωτογραφία!!

Ο πρίγκιπάκος μας είναι

το μικρό μας θαυματάκι!!

Ευχαριστω πολυ Τινα μου! Ευτυχως ο Χαρης ολο αγκαλιτσες και φιλακια ειναι με τη μικρη.

Χαρα στο κουραγιο σου να μετακομιζεις σαυτη τη φαση αλλα αν ειναι να πατε σε πιο ανετο σπιτι τοτε καλα κανεις γιατι το παιδι χρειαζεται χωρο ειδικα οταν περπατησει!!!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Ευχαριστω πολυ Τινα μου! Ευτυχως ο Χαρης ολο αγκαλιτσες και φιλακια ειναι με τη μικρη.

Χαρα στο κουραγιο σου να μετακομιζεις σαυτη τη φαση αλλα αν ειναι να πατε σε πιο ανετο σπιτι τοτε καλα κανεις γιατι το παιδι χρειαζεται χωρο ειδικα οταν περπατησει!!!

Τέλεια η φωτογραφία!!!! Να ζήσουν τα αγγελούδια σου Μαρία μου!

κατεριν@ τί να σου πω... σίγουρα παίζει ρόλο το σουτιέν (ναι ναι!!!). Επειδή ενα μηνα τωρα είμαι σπίτι όλη μέρα με το στήθος ελεύθερο, τώρα όσες φορές έχω βγεί έξω και φοράω σουτιέν νιώθω πως με πιέζει απίστευτα! Αν το φορέσω πάνω απο 2-3 ωρες η κατάσταση αρχίζει να γίνεται ασφηκτική. Με πιάνει πιο έντονος πόνος και κάψημο. Και μετά ακόμα και αν το βγάλω, θέλω μερικές ωρίτσες για να καταλαγιάσει η κατάσταση.

Εχθες ολη μέρα η μικρή έτρωγε ανα 2 ωρες. Το βράδυ λοιπόν, στις 3 ωρες η κατάστασή μου ηταν δύσκολη. Το στήθος μου είχε γίνει τούμπανο. Και τα 2 στηθη πρησμένα σε κάποια σημεία πετρωμένα με γρομπαλάκια. Τί να κάνω κι εγω...άρχισα να σκουντάω τη μικρή να ξυπνήσει για να φάει. Με τα χίλια ζόρια ξύπνησε και έφαγε και ανακουφίστηκα κάπως. Μετά απο 3 ωρες πάλι τα ίδια. Πάλι πρήξημο και πέτρωμα και εγω να σκουντάω τη μικρή να ξυπνησει. Εν το μεταξύ, να τρέχει το γάλα ποτάμι... αντε πάλι πετσέτες και πετσετάκια για να μην γίνομαι χάλια (αν και δεν τα καταφερνω καλά ωρες ωρες).

Η θεωρία λεει, πως η παραγωγή μου θα εξομαληνθεί μέσα στις επόμενες μέρες. Πάντως την μαστιτιδα την έπαθα περιμένοντας να εξομαλυνθεί η παραγωγή μου... Στον Ιωνα δε, δεν εξομαλύνθηκε ποτέ η παραγωγή. Απλά είχα περίσευμα.

Αααααααχ αυτή η ευλογία....

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσια μου!!

Λοιπόν Κρις εσενα σκεφτομουν...Για διαβασε τα δικα μας μηπως εχετε τιποτα κι εσεις...

Τα δικά μας είναι ότι πήγα στη σύμβουλο θηλασμου σημερα γιατι η μικρη πλεον κανει μονο πρασινα κακα και μου ειπε ότι εχει ολα τα κλασικα συμπτωματα μωρου με παλινδρομηση (οσο παει χειροτερευει). Το προβλημα ειναι οτι τρωει ολο και πιο λιγο και πολυ συχνα επειδη εχει ενοχληση και μπορει αν επιδεινωθει να οδηγησει σε ανορεξία δηλαδή να συνδυασει το στηθος με την ενοχληση και να κανει απεργια θηλασμου. Την Τριτη θα παω σε εναν ειδικο που κανει υπερηχο για να διαγνωσει το πρόβλημα και μετα σε γαστρεντερολογο για να μας πει αν ειναι να δωσουμε και φαρμακο. Κατα τα αλλα εγω πρεπει να βγαζω πριν τον θηλασμό το πρώτο γάλα με το θήλαστρο για να παίρνει μόνο το λιπαρό, επιπλέον το πρώτο περιέχει και περισσότερη λακτόζη που κάνει χειρότερη την παλινδρομηση. Επισης, κάνω αποχή από γαλακτοκομικά, πορτοκάλι, σοκολάτα, καφέ, τσάι, ξηρους καρπους μέχρι νεωτέρας...

Μου ειπε επισης οτι η συμπεριφορα της ειναι τυπικη για παλινδρομηση: συνεχεια αγκαλια, δεν θελει να κοιμαται στο κρεβατι, δεν θελει ξαπλωμενη, και μολις τη βαλω ξυπναει αμεσως, γκρινιάζει πολύ, κοιμαται πανω μου... Τα πράσινα κακά και πιθανή αλλεργία ειναι δευτερευοντα αποτελεσματα, θα μπορουσε να μην τα εχει, το προβλημα είναι η παλινδρομηση.

Γι αυτο σε σκεφτηκα Κρις!! Κι εμεις πολυ γκρινια, δεν μπορω να τη βολεψω ουτε ετσι ουτε αλλιως, εκει που αρνειται πεισματικα το στηθος μετα απο 5 λεπτα τρωει σαν λιμασμενη, στο καροτσι δεν ησυχαζει ευκολα. Όλα αυτα ειναι απο την παλινδρομηση. Παρήγγειλα και μέι τάι μάρσιππο, αφου μονο ορθια θελει, να βολευτω κι εγω καλυτερα...Η συμβουλος μου ειπε οτι σε μωρα που θηλαζουν πολλές φορές οι παιδιατροι δεν κάνουν σωστη διαγνωση παλινδρομησης.

Αυτά τα ωραία, στενοχωρήθηκα για το μικράκι που θέλει να φαει και ταλαιπωρείται, να ειναι ομως αυτα μονο στη ζωη της!!!

Δε ξερω βρε κοριτσια! Τη Δευτερα εχουμε ραντεβου με την παιδιατρο (θα κανουμε και το πρωτο μας εμβολιο) και θα το συζητησω μαζι της. Το κλαμα κατα τη διαρκεια των θηλασμων σταματησε. Αρχικα με το αριστερό και μετα απο κανα δυο βδομαδες και απο το δεξι. Μαλλον το εντονο let down ητανε και τωρα μπορει και το διαχειριζεται καλυτερα. Τωρα ειναι πολυ γκρινιαρης στα ενδιαμεσα των θηλασμων και δεν αποκοιμιεται αν δεν ειναι στο μαρσιπο ή τυλιγμενος σε μια πανα. Πολυ γκρινα!!! Ευτυχως τη νυχτα μου χαριζει εως και 5ωρο και μετα μπορει να ακολουθησει και 4ωρο. Οχι παντα βεβαια!!! Ολη μερα ομως μου βγαζει τη πιστη. Ολοι λενε οτι στους 3 μηνες "στρωνουν"... Αντε να δουμε!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Να σας πω και το αλλο! Σημερα προσπαθησαμε να του δωσουμε μπιμπερο. Δεν το ηθελε με τιποτα!!! Μεχρι που πιεζε ο Νικος τη θηλη να σταξει στο στομα του μηπως και δελεαστει, τιποτα! Εκλαιγε και ουρλιαζε. Μολις του εδωσα το στηθος μου, δεν το ρουφουσε... κοντευε να το φαει!!! Τον καλομαθα τον ατιμο!

Εντωμεταξυ η θηλη ηταν απο μπιμπερο AVENT απο σιλικονη. Θα ξαναδοκιμασω με ΝUK σιλικόνης και αν δεν δεχτει και αυτη θα δοκιμασω και καουτσουκ. Πρεπει να τον καταφερουμε και μια στις τοσες να του δινουμε με μπιμπερο γιατι τι θα κανουμε αν χρειαστει να λειψω καποια στιγμη? οεο?

v9gkhg0kf9drps4b.png

Να σας πω και το αλλο! Σημερα προσπαθησαμε να του δωσουμε μπιμπερο. Δεν το ηθελε με τιποτα!!! Μεχρι που πιεζε ο Νικος τη θηλη να σταξει στο στομα του μηπως και δελεαστει, τιποτα! Εκλαιγε και ουρλιαζε. Μολις του εδωσα το στηθος μου, δεν το ρουφουσε... κοντευε να το φαει!!! Τον καλομαθα τον ατιμο!

Εντωμεταξυ η θηλη ηταν απο μπιμπερο AVENT απο σιλικονη. Θα ξαναδοκιμασω με ΝUK σιλικόνης και αν δεν δεχτει και αυτη θα δοκιμασω και καουτσουκ. Πρεπει να τον καταφερουμε και μια στις τοσες να του δινουμε με μπιμπερο γιατι τι θα κανουμε αν χρειαστει να λειψω καποια στιγμη? οεο?

Ωχ μη μ λες τέτοια κ έχω να πάω σε ένα γάμο κ έχω σκοπό να τον αφήσω στη μάνα μ μαζί με γαλατάκι μου...Θα κάνω δοκιμή μέσα στην εβδομάδα κ ελπίζω μέχρι της 27 του μήνα να έχω καταφέρει κάτι...:confused:

qSDMp3.png

SRy9p2.png

:evil::evil::evil:γκρρρρρ.... μολις ειχα λιγο αιμα και μαλλον μου ηρθε περιοδος! Σημερα που κλεινω 2 μηνες απο τον τοκετο! Οπως ειπες κι εσυ Βενια "που να μην θηλαζα αποκλειστικα"!!! Και την ψυλιαστηκα την δουλεια... Μεσα στη μεγαλοβδομαδα ειχα πολλες ορμες και υγρα και το σκεφτηκα! Σαν γονιμες μερες μου φανηκαν και μετα απο δυο βδομαδες τσουουουουπ!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...