Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Καλησπερα σε όλες. Ουτε εγω εχω σταθερο προγραμμα. Οποτε θελει τρωει. Σημερα θελει ανα 1-2 ωρες. Με εχει ξεπατωσει. Ελπιζω να κοιμηθω το βραδυ.

Ευα μπραβο που το παλευεις. Ωραιο το μπλογκ σου.

Λεω να της καταργησω τα φορμακια τωρα που σαραντησε. παντελονακι και μπλουζακι.

Μα κι εμενα με ξεσκισε σημερα!!! Και να πεις οτι πινει πολυ... δε θα το λεγα! Το στηθος μου δεν το αδειαζει. Βεβαια πιστευω οτι το κανει απο ανασφαλεια. Προχθες επιστρεψαμε και του ξαναλλαξαμε περιβαλλον και θελω να πιστευω οτι θα το κανει αυτο ωσπου να προσαρμοστει.

Κι εγω αρχισα να του φοραω ρουχαλακια:D. Εντωμεταξυ ανεβηκα πανω με δυο παντελονακια, δυο μπλουζακια και δυο ζακετακια και κατεβηκα με τοσα πολλα ρουχα!!! Μια φορα θα προλαβει να τα βαλει μου φαινεται! Ολοι ρουχα μας πηραν!:mad: Αφου θυμηθηκα εσενα Στελλα με τη βιοτεχνια απο κορμακια που μαζεψες! :lol:

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τελικά εχθές συνενοημένα ήταν τα μπεμπέκια μας! Και εμένα η μικρή θήλαζε το πρωί ασταμάτητα. Που χρόνος για ύπνο! Κοιμήθηκε τελικά κατα τις 3 το μεσημέρι και μετά το απόγευμα ήταν πιο ήρεμη.

Πάντως ειδικά εχθές μου έκανε σαφές πως ήθελε βυζί. Οταν τη θήλαζα ενω είχα γεμάτα στήθη, αυτή έφαγε για καμια ωρα τουλάχιστον. Τόσο γάλα που το βαλέ; Αφού να φανταστείτε έκανα 2 αλλαγες σε κάθε στήθος. Μετά απο 3 τέτοιους μαραθόνιους, έβγαλα με το θήλαστρο το γάλα για να δώ πόσο θα πιεί. Εβγαλα λοιπόν 150 ml γιατί λεω με τόσο θηλασμό, τα 150 θα τα φάει σίγουρα! Αυτη λοιπόν έφαγε μόνο 100 και αυτά οχι με πολύ όρεξη.

Το βράδυ που πάλι έβγαλα το γάλα, πάλι έφαγε μόνο 80 ml αλλά μετά την έβαλα και στο στήθος και έφαγε και απο το στήθος. Οχι πολύ βεβαια, αλλά ενω το μπουκάλι το είχε απορίψει, στο βυζί δεν είπε όχι.

Οπως και να το κάνουμε το βυζί είναι αλλιώς! :tongue:

Σημερα το απόγευμα ανεβαίνουμε Αθήνα. Το απόγευμα έχουμε ραντεβού με τον ορθοπαιδικό του Ιωνα και αυριο έχω εγώ ραντεβού με την μαστολόγο.

Εχω μια μικρή ανησυχία για το ραντεβού του Ιωνα γιατί είμαι σχεδόν σίγουρη πως πάμε για χειρουργείο πάλι. Ουσιαστικά περιμένω την επιβεβαίωση των φόβων μου απο το γιατρό. Ελπίζω τουλάχιστον να μπορέσουμε να το κανονίσουμε για το φθινόπορο. Να έχει μπεί στις στερεες η μικρή γιατι τώρα δεν θα μπορούσα να λείψω μια βδομάδα απο το σπίτι.

Σημερα τελείωσα την δεύτερη δόση της αντιβίωσης και αυριο που θα πάω στη μαστολόγο, περιμένω να μου πει πως είμαι μια χαρα πια. Ενας μήνας σχεδόν πέρασε απ΄οταν ξεκίνησε η ιστορία με τη μαστίτιδα.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Πω πω! Τοσο πολυ βγαζουμε?!!!:shock: Εγω δεν εχω καλο νοσοκομειακο θηλαστρο, εχω το ηλεκτρικο της AVENT και χθες το απογευμα που εκανα την πρωτη μου αντληση εβγαλα 40 ml. Αν ειχα νοσοκομειακο φανταζομαι θα τα πηγαινα καλυτερα!

Εχθες ρε κοριτσια φαγαμε φακες, φαγητο που εχω φαει αρκετες φορες και δεν τον πειραζε. Εχθες ομως... μας πειραξαν ολους! Ο μικρος ο καημενος ολο το απογευμα τσιριζε και μετα απο καθε τσιριδα ακουγόταν κι ενα προυτς... Τον φουκαρουλη τον τσακισαν!!!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Πω πω! Τοσο πολυ βγαζουμε?!!!:shock: Εγω δεν εχω καλο νοσοκομειακο θηλαστρο, εχω το ηλεκτρικο της AVENT και χθες το απογευμα που εκανα την πρωτη μου αντληση εβγαλα 40 ml. Αν ειχα νοσοκομειακο φανταζομαι θα τα πηγαινα καλυτερα!

Εχθες ρε κοριτσια φαγαμε φακες, φαγητο που εχω φαει αρκετες φορες και δεν τον πειραζε. Εχθες ομως... μας πειραξαν ολους! Ο μικρος ο καημενος ολο το απογευμα τσιριζε και μετα απο καθε τσιριδα ακουγόταν κι ενα προυτς... Τον φουκαρουλη τον τσακισαν!!!

Φαντάζομαι πως έκανες άντληση αφούθήλασε ο μικρός, οπότε τα 40 ml είναι πολύ καλή ποσότητα. Εγω αν πω πως θα βγάλω το γάλα για αν της το δώσω με μπουκάλι, βγάζω πια περισσότερο απο 150 ml. Δεν ξέρω πόσο ακριβώς, αλλά εχθες που έβγαλα 150 τα στηθη δεν είχαν αδιάσει. Βέβαια χρησιμοποιώ το νοσοκομειακό οπότε κάνει πολύ καλύτερη άντληση. Θα το κρατήσω ένα μήνα ακόμα για καλό και για κακό και μετά θα το γυρίσω. Εχω άλλα 2 θηλαστρα :rolleyes: Το mini electric της medela και το swing της ίδια εταιρίας.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Φαντάζομαι πως έκανες άντληση αφούθήλασε ο μικρός, οπότε τα 40 ml είναι πολύ καλή ποσότητα. Εγω αν πω πως θα βγάλω το γάλα για αν της το δώσω με μπουκάλι, βγάζω πια περισσότερο απο 150 ml. Δεν ξέρω πόσο ακριβώς, αλλά εχθες που έβγαλα 150 τα στηθη δεν είχαν αδιάσει. Βέβαια χρησιμοποιώ το νοσοκομειακό οπότε κάνει πολύ καλύτερη άντληση. Θα το κρατήσω ένα μήνα ακόμα για καλό και για κακό και μετά θα το γυρίσω. Εχω άλλα 2 θηλαστρα :rolleyes: Το mini electric της medela και το swing της ίδια εταιρίας.

Εβγαλα μονο απο το ενα στηθος γιατι απο το αλλο μολις ειχα θηλασει.

Παρεπιπτωντως, το θηλαστρο ποσο κοστιζει? Η νυφη μου ειναι ελ. επαγγελματιας και δεν μπορει να λειψει απο τη δουλεια της για πολυ καιρο. Πιστευε πως ο θηλασμος ειναι μονο για οσες εχουν μεγαλη αδεια εως οτου την ενημερωσα για τα θηλαστρα.

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Εβγαλα μονο απο το ενα στηθος γιατι απο το αλλο μολις ειχα θηλασει.

Παρεπιπτωντως, το θηλαστρο ποσο κοστιζει? Η νυφη μου ειναι ελ. επαγγελματιας και δεν μπορει να λειψει απο τη δουλεια της για πολυ καιρο. Πιστευε πως ο θηλασμος ειναι μονο για οσες εχουν μεγαλη αδεια εως οτου την ενημερωσα για τα θηλαστρα.

Αν θηλασει τους 2 πρωτους μηνες ωστε να εδραιωθει ο θηλασμος, μποει να παρει τι mini electric της medela με 90-100 ευρω. Θεωρω πως ειναι καλυτερο απο το swing που ειναι και ακριβωτερο (150-160 ευρω)

jJUhp3.png

kqZXp3.png

κορίτσια εγώ έχω το mini electric της medela και είμαι πολύ ευχαριστημένη. βγάζω άνετα και γρήγορα καλές ποσότητες 120-180ml και το συστήνω ανεπιφύλακτα.

ακόμα να μαγειρέψω και φεύγω για δουλειά στις 6. τρέχω...

φιλιά

iiAs.png

9JCHp3.png

Σημερα εβγαλα 60 αλλα δε με αφησε το σαρδαναπαλακι να βγαλω κι αλλο... Και ειχε μια ροη...

Ποσο τρωνε για να μαζεψω να το δωσει ο Νικος το Σαββατο που εχω μια δουλιτσα? Εχω συνολο 100. Ποσο ακομα να βγαλω?

v9gkhg0kf9drps4b.png

chris ο μικρός τρώει συνήθως 140-180ml όταν λείπω. για σιγουριά πάντως και να μην το πετάς θα έλεγα να αφήσεις 2 δόσεις χωριστά 100ml-100ml και αν φάει τα πρώτα 100 και πεινάει κι άλλο να του δώσει και την δεύτερη δόση.

θα είναι η πρώτη φορά που θα του δώσετε μπιμπερό; αν ναι θα σου πρότεινα να δοκιμάσετε μία φορά στο σπίτι να του δώσει ο μπαμπάς του που θα είσαι και εσύ για να σιγουρευτείς ότι θα πιει από το μπιμπερό.

ο δικός μου δεν είχε πρόβλημα, απλά τις πρώτες φορές ήπιε πολύ λίγο (απορούσε μάλλον). επίσης ο δικός μου δεν πίνει από τη στενή θηλή, θέλει μόνο τη φαρδιά που μοιάζει πιο πολύ με το στήθος.

ελπίζω να σε κατατόπισα...

καλή επιτυχία!

iiAs.png

9JCHp3.png

Διαφημίσεις

chris ο μικρός τρώει συνήθως 140-180ml όταν λείπω. για σιγουριά πάντως και να μην το πετάς θα έλεγα να αφήσεις 2 δόσεις χωριστά 100ml-100ml και αν φάει τα πρώτα 100 και πεινάει κι άλλο να του δώσει και την δεύτερη δόση.

θα είναι η πρώτη φορά που θα του δώσετε μπιμπερό; αν ναι θα σου πρότεινα να δοκιμάσετε μία φορά στο σπίτι να του δώσει ο μπαμπάς του που θα είσαι και εσύ για να σιγουρευτείς ότι θα πιει από το μπιμπερό.

ο δικός μου δεν είχε πρόβλημα, απλά τις πρώτες φορές ήπιε πολύ λίγο (απορούσε μάλλον). επίσης ο δικός μου δεν πίνει από τη στενή θηλή, θέλει μόνο τη φαρδιά που μοιάζει πιο πολύ με το στήθος.

ελπίζω να σε κατατόπισα...

καλή επιτυχία!

Αυτο με τη δοκιμη μαλλον θα το εφαρμοσουμε για να ειμαστε σιγουροι. Ευχαριστω πολυ!!!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Σημερα εβγαλα 60 αλλα δε με αφησε το σαρδαναπαλακι να βγαλω κι αλλο... Και ειχε μια ροη...

Ποσο τρωνε για να μαζεψω να το δωσει ο Νικος το Σαββατο που εχω μια δουλιτσα? Εχω συνολο 100. Ποσο ακομα να βγαλω?

Η μικρή εμένα, δεν θέλει το μπιμπερό από μενα. Προτιμά ξεκάθαρα το βυζί! Εχθές πηγα να της δώσω το γάλα μου από το μπιμπερό και ήπιε ελάχιστο. Όταν την έβαλα όμως στο στήθος, έφαγε κανονικά.

Εχθές λοιπόν ο ορθοπεδικός είπε πως αυτή τη στιγμη δεν χρειαζομαστε χειρουργείο! Το απόγευμα εχω και το ραντεβού με τη καρδιολόγο. Πάντως το βράδυ το στήθος μου ήταν τούμπανο. Τρεχαν πάλι τα γαλατα

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Ρε κοριτσια... εσας ειναι ηρεμα τα μπεμπακια σας? Εμενα ολο γκρινιαζει... Δεν ξερει τι θελει. Υπαρχουν φορες που κλαιει και στη βολτα!!! Απο τις 8 που θα ξυπνησει μεχρι τις 10 το βραδυ που θα κοιμηθει μου βγαζει την πιστη!!! Δε μπορω να διανοηθω καν πως θα ηταν αν ειχα κι αλλο παιδι μεγαλυτερο. Θελει συνεχεια να ασχολουμαι μαζι του. Ειτε θηλαζοντας, ειτε μιλωντας του(αυτο κραταει λιγο) ειτε αγκαλια. Και δεν παιζει να μην τον παρω αγκαλια... οσο πιο πολυ το καθυστερησω τοσο περισσοτερη ωρα κανω για να τον ηρεμησω. Δεν μ'αφηνει να κανω τιποτα!:-( Εχω φρικαρει τελειως! :cry::cry::cry:Το δικο μου ειναι ετσι ή ολα?

v9gkhg0kf9drps4b.png

κορίτσια καλησπέρα σας!!!!!

πρώτη βδομάδα στη δουλειά και τα χω φτύσει...

υπομονή θέλουν τα μπεμπάκια μας και αγκαλίτσες.

δεν ξέρω βρε chris να σου πω μήπως περνάτε κολικούς μήπως δεν χορταίνει και θέλει πιο πολύ τάισμα?

εγω πάντως να πω την αμαρτία μου απο τότε που έκοψα το θηλασμό βρήκα την υγειά μου και πιο πολύ κοιμάται και πιο ήρεμος είναι...........βέβαια πλέον είναι και τριών μηνών εσένα είναι μικρούλης ακόμα, θα δεις όταν διπλοσαραντίσει θα είναι καλύτερα τα πράγματα.

Αχ κοριτσια μου!!

Λοιπόν Κρις εσενα σκεφτομουν...Για διαβασε τα δικα μας μηπως εχετε τιποτα κι εσεις...

Τα δικά μας είναι ότι πήγα στη σύμβουλο θηλασμου σημερα γιατι η μικρη πλεον κανει μονο πρασινα κακα και μου ειπε ότι εχει ολα τα κλασικα συμπτωματα μωρου με παλινδρομηση (οσο παει χειροτερευει). Το προβλημα ειναι οτι τρωει ολο και πιο λιγο και πολυ συχνα επειδη εχει ενοχληση και μπορει αν επιδεινωθει να οδηγησει σε ανορεξία δηλαδή να συνδυασει το στηθος με την ενοχληση και να κανει απεργια θηλασμου. Την Τριτη θα παω σε εναν ειδικο που κανει υπερηχο για να διαγνωσει το πρόβλημα και μετα σε γαστρεντερολογο για να μας πει αν ειναι να δωσουμε και φαρμακο. Κατα τα αλλα εγω πρεπει να βγαζω πριν τον θηλασμό το πρώτο γάλα με το θήλαστρο για να παίρνει μόνο το λιπαρό, επιπλέον το πρώτο περιέχει και περισσότερη λακτόζη που κάνει χειρότερη την παλινδρομηση. Επισης, κάνω αποχή από γαλακτοκομικά, πορτοκάλι, σοκολάτα, καφέ, τσάι, ξηρους καρπους μέχρι νεωτέρας...

Μου ειπε επισης οτι η συμπεριφορα της ειναι τυπικη για παλινδρομηση: συνεχεια αγκαλια, δεν θελει να κοιμαται στο κρεβατι, δεν θελει ξαπλωμενη, και μολις τη βαλω ξυπναει αμεσως, γκρινιάζει πολύ, κοιμαται πανω μου... Τα πράσινα κακά και πιθανή αλλεργία ειναι δευτερευοντα αποτελεσματα, θα μπορουσε να μην τα εχει, το προβλημα είναι η παλινδρομηση.

Γι αυτο σε σκεφτηκα Κρις!! Κι εμεις πολυ γκρινια, δεν μπορω να τη βολεψω ουτε ετσι ουτε αλλιως, εκει που αρνειται πεισματικα το στηθος μετα απο 5 λεπτα τρωει σαν λιμασμενη, στο καροτσι δεν ησυχαζει ευκολα. Όλα αυτα ειναι απο την παλινδρομηση. Παρήγγειλα και μέι τάι μάρσιππο, αφου μονο ορθια θελει, να βολευτω κι εγω καλυτερα...Η συμβουλος μου ειπε οτι σε μωρα που θηλαζουν πολλές φορές οι παιδιατροι δεν κάνουν σωστη διαγνωση παλινδρομησης.

Αυτά τα ωραία, στενοχωρήθηκα για το μικράκι που θέλει να φαει και ταλαιπωρείται, να ειναι ομως αυτα μονο στη ζωη της!!!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...