Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Ρε κοριτσια... οσες γεννησατε με Φυσιολογικο τοκετο, με το αλλο το θεμα... Ξερετε...:oops: Πως τα καταφερνετε? Τοσο στενα εκει κατω δεν ηταν ουτε τοτε που ημουν παρθενα!:shock: Μεγαλο ζορι!!!

Ειδικη κρεμουλα Κρις και μια χαρα! ΚΥ ή μια που εχει η Durex. Μέχρι να επανελθουν τα υγρα...;)

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια

θα συμφωνήσω με τα κορίτσια σχετικά με την κρέμα. Κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα. :D

Μαρία μου είμαι πολύ πολύ καλύτερα! Σήμερα κατάφερε να θηλάσει η μικρή λίγο και από το πονεμένο στήθος! Η προοπτική να γλυτώσω τις αντλήσεις μου φαίνεται πραγματικά απίστευτη! Ακόμα βεβαια τα στηθη μου είναι ταλαιπωρημένα. Και τα 2 με πονάνε. Μασαζ, αντλήσεις, θηλασμός, όλα αυτά μαζί καταπονούν το στήθος, αλλά μπροστά σε αυτά που πέρασα, τί είναι λίγος πόνος παραπάνω;

Δυστυχως το σημερινό πρόβλημα ήταν ότι κάτι πείραξε την μικρή και όλη μέρα είχαμε πολύυυυυ κλάμα. Ολη μέρα δεν κοιμήθηκε καθόλου το κακόμοιρο και έτσι αποφάσισαμε και της δώσαμε τωρα στις 9 να πιεί γάλα σκόνη για να μπορέσει να κοιμηθεί λιγάκι. Για κανα 2 γεύματα ακόμα θα της δώσω σκόνη, ωστε το γάλα μου να "καθαρ'ισει"απ οτι είναι αυτο που την ενοχλέι και μετά να συνεχίσω πάλι με τον θηλασμό.

Σε σχέση με τον Ιωνα ειναι πολύ ευαίσθητη σε αυτά που τρώω. Ο Ιωνας δεν έπερνε χαμπάρι! Οτι και να τρωγα, δεν τον πείραζε. Τωρα η μικρή με έβαλε σε δίαιτα. Χαλάλι της όμως!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Ρε κοριτσια... οσες γεννησατε με Φυσιολογικο τοκετο, με το αλλο το θεμα... Ξερετε...:oops: Πως τα καταφερνετε? Τοσο στενα εκει κατω δεν ηταν ουτε τοτε που ημουν παρθενα!:shock: Μεγαλο ζορι!!!

ΑΧ.... πονεμενο θεμα..... οι πρωτες φορες ηταν απαισιες... τωρα εχουν φτιαξει τα πραγματα... υπομονη...

Καλησπέρα κορίτσια

θα συμφωνήσω με τα κορίτσια σχετικά με την κρέμα. Κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα. :D

Μαρία μου είμαι πολύ πολύ καλύτερα! Σήμερα κατάφερε να θηλάσει η μικρή λίγο και από το πονεμένο στήθος! Η προοπτική να γλυτώσω τις αντλήσεις μου φαίνεται πραγματικά απίστευτη! Ακόμα βεβαια τα στηθη μου είναι ταλαιπωρημένα. Και τα 2 με πονάνε. Μασαζ, αντλήσεις, θηλασμός, όλα αυτά μαζί καταπονούν το στήθος, αλλά μπροστά σε αυτά που πέρασα, τί είναι λίγος πόνος παραπάνω;

Δυστυχως το σημερινό πρόβλημα ήταν ότι κάτι πείραξε την μικρή και όλη μέρα είχαμε πολύυυυυ κλάμα. Ολη μέρα δεν κοιμήθηκε καθόλου το κακόμοιρο και έτσι αποφάσισαμε και της δώσαμε τωρα στις 9 να πιεί γάλα σκόνη για να μπορέσει να κοιμηθεί λιγάκι. Για κανα 2 γεύματα ακόμα θα της δώσω σκόνη, ωστε το γάλα μου να "καθαρ'ισει"απ οτι είναι αυτο που την ενοχλέι και μετά να συνεχίσω πάλι με τον θηλασμό.

Σε σχέση με τον Ιωνα ειναι πολύ ευαίσθητη σε αυτά που τρώω. Ο Ιωνας δεν έπερνε χαμπάρι! Οτι και να τρωγα, δεν τον πείραζε. Τωρα η μικρή με έβαλε σε δίαιτα. Χαλάλι της όμως!

μπραβο βρε ευα! οι κοποι σου επιβραβευονται! κουραστηκες αλλα τα καταφερες!

εμεις κοριτσια ειμαστε καλα! τρωμε κ κοιμομαστε καλα, παιζουμε με τα παιχνιδια μας κ τα γελια μας γινονται ολο κ περισσοτερα κ με περισσοτερη ενταση! ειναι κ ομορφουλης ο μπαγασας (κουκουβα) κ μας τρελαινειιιιιιιι!!!

τωρα ετοιμαζομαστε σιγα σιγα για την βαπτιση μας κ το ονειρευομαι απο τωρα!!!!! για αρχες σεπτεμβρη λεμε κ κατα 90% εκτος αθηνων!

φιλια σε ολες τις μανουλες κ τα μπεμπακια!!

ο καιρος εφτιαξε, ποτε θα κανονισουμε βολτα ολες με τα μπεμπακια;;

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Κοριτσια...:oops::oops::oops: και λιπαντικο χρησιμοποιησαμε και δεν!!! :( Εχω φρικαρει τελειως! Και εκει που προσπαθεις να καταφερεις το ακατορθοτο το ατιμο το σαρδαναπαλακι ξυπναει και κλαιει! Αντε να δουμε...

v9gkhg0kf9drps4b.png

Εγώ θα δοκιμάσω την Τρίτη πρώτη φορά..κ μετά θα σας πω την εμπειρία μου. Πάντως έχω ενημερώσει ήδη τον Άγη για τις συνθήκες για να είναι προετοιμασμένος...;) Θυμάμαι την πρώτη φορά μετά την πρώτη καισαρική ήταν λίγο δύσκολο, αλλά οκ, μετά όλα καλά...όμως απ'ότι καταλαβαίνω θα είναι διαφορετικά τώρα κ λόγω θηλασμού?! Γτ παίζει ρόλο? Τέσπα, θα δείξει...

Κατα τ'άλλα ο μικρός μας είναι ό,τι να'ναι! Κάθε μέρα κ άλλο πρόγραμμα, άλλες συνήθειες..ΤΙ ΝΑ ΠΩ?! Τουλάχιστον, πέρα από τη γκρίνια, γελάει αρκετά κ μας πετάει ήχους σαν να προσπαθεί να μιλήσει..κάτι "αου", "οοο", "αϊ" κ όταν φτερνίζεται μετά κάνει ένα γλυκό "ααα" ότι το ευχαριστιέται δλδ! Εκεί λιώνουμε στα γέλια! Πολύ χέσιμο κ κατούρημα (πολλές φορές πάνω μας, στις πετσέτες, αυτό το πουλάκι του πια μας έχει μάθει κ όταν μας βλέπει, μας λούζει :tongue:) έχει πέσει! Από κιλά πρέπει να έχουμε φτάσει τα 5, αλλά αύριο θα τον ζυγίσω κ θα ξέρω σίγουρα. Από ύψος πρέπει να είναι περί τα 60 εκ. κ ήδη φοράει ρούχα για 3 μηνών! Έχουμε ξεμείνει κ από πιτζαμάκια! Ζωή να έχει το καμάρι μας! Αυτά τα νέα μας...

Εγώ από κιλά θέλω ακόμα 5 για να φτάσω εκεί από όπου ξεκίνησα, αλλά έχω βάλει στόχο να χάσω ακόμα 3! Μακάρι να τα καταφέρω! Λέω τον Ιούνιο να πάω για κανα μήνα γυμναστήριο για να σφίξω κιόλας! Τα παντελόνια μ πάντως ακόμα δν κουμπώνουν! :( Έχω ανοίξει ρε γαμώτο! Για αυτό κ ζήτησα μια 500αρα από τον Άγη για αλλαγή όλης της γκαρνταρόμπας (χαχαχα), αλλά μετά του είπα ότι έκανα πλάκα! Θα πέσω στα 300 ευρωπουλάκια! :D:D:D

Καληνύχτα σας! Να είστε όοοολες καλά! Ματς μουτς!

xU8Vp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα συντροφισες!

Αχ ευα σε θαυμαζω για την υπομονη! Κι εμενα η μπεμπα μαλλον κανει κολικους οποτε τρωω κατι που την πειραζει. Μου ειπε η μητερα μου οτι οι φραουλες προκαλουν αερια και τις σταματησα και οντως εχει 3 μερες να κανει κολικους. Στο Χαρη ετρωγα τα παντα!

Chris83 ειναι νωρις ακομα μην αγχωνεσαι.... Τελικα μετα απο χθεσινη δοκιμη εχω να πω οτι με την καισαρικη τα πραγματα εκει κατω ειναι πολυ καλυτερα!:P

Venia κι εγω ετσι οπως το βλεπω για αλλαγη γκαρνταρομπας ειμαι!!! Ολοι μου λενε οτι μαζευω εκτος.....απο τη ζυγαρια!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Καλημέρα!

Τελικά πάλι καλά που της δώσαμε γάλα σκόνη εχθες γιατί κατάφερε και κοιμήθηκε και η μπέμπα, κοιμηθήκαμε και εμείς. Είχε εξαντληθεί το ζουζούνι μας. Το πρωί θήλασε κανονικά και δεν είχε κανενα πρόβλημα. Τερμα λοιπόν τα μεζεδάκια. Ψητά, βραστά και κάποια λαζανικά που δεν την ενοχλούν και τέλος. Ειναι κρίμα να ταλαιπωρείται και αυτη και εμείς!

Εν το μεταξύ, απο εχθές που ψιλοθήλασε και απο το άλλο στήθος, το γάλα στο υγιές στήθος αυξήθηκε αισθητά! Τόσο, που το βράδυ στις 3 ωρες απο το προηγούμενο γεύμα είχε γίνει τούμπανο το στήθος μου. Φοβάμαι τώρα μην αρχίσει να έχει πάλι υπερπαραγωγή. Δεν θέλω άλλα προβλήματα!!! Εκει που πάει να κλεισει ένας κύκλος, μην ανοίξει άλλος! Αλλά ας μην το σκέφτομαι γιατί είμαι και πολύ γκαντέμα ώρες ωρες...

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλημερα!

Σημερα το πρωι εκνευριστηκα τοσο πολυ με τον μικρο... Αφου τον εβαλα στο κρεβατι του, ανοιξα και το μομπιλε απο πανω του και τον αφησα να γκρινιαζει! Ευτυχως τον λυπηθηκε ο Νικος και τον πηρε εξω στο σαλονι να τον ηρεμησει και αφησε κι εμενα να ηρεμησω.

v9gkhg0kf9drps4b.png

Καλημερα!

Σημερα το πρωι εκνευριστηκα τοσο πολυ με τον μικρο... Αφου τον εβαλα στο κρεβατι του, ανοιξα και το μομπιλε απο πανω του και τον αφησα να γκρινιαζει! Ευτυχως τον λυπηθηκε ο Νικος και τον πηρε εξω στο σαλονι να τον ηρεμησει και αφησε κι εμενα να ηρεμησω.

Σε όλες μας συμβαίνει κάποια στιγμή να εκνευριζόμαστε με τα αγγελούδια μας. Και βεβαια οι μπαμπάδες δίνουν τη λύση καθ οτι εμεις επειδή είμαστε πιο πολλές ώρες με τα μικρά μας, είμαστε και πιο ευαιρέθιστες ενω οι μπαμπάδες έχουν αποθέματα. Χωρίς πλάκα, να παίρνεις βαθιές ανάσες όταν εκνευρίζεσαι. Εγω αυτό κάνω και τις περισσότερες φορές λειτουργεί μια χαρά (ειδικά με τον Ιωνα...)

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλημέρα μανούλες!

Σήμερα μετά από καιρό βλέπω έχουμε λίγη κίνηση στο cafe μας! Άντε να μαζευόμαστε πάλι σιγά σιγά.

Και εμείς καλά είμαστε, τρώμε και κοιμόμαστε καλά και από κολικούς ευτυχώς δεν έχουμε κάτι ιδιαίτερο. αν τον πειράξει κάτι γκρινιάζει και γίνεται νευρικός αλλά ευτυχώς δεν έχουμε κλάμα και φωνές.

κάθε πότε τρώνε τα ζουζούνια σας όταν είναι ξύπνια; εμένα ζητάει στο 2ωρο και είναι 8 εβδομάδων. είναι λιγη η ώρα; ο παιδίατρος με μαλώνει αλλά δεν ξέρω κατά πόσον γνωρίζει πολλά από αποκλειστικό θηλασμό. ο μικρός επίσης σπάνια δέχεται την πιπίλα οπότε δεν μπορώ να του αυξήσω το διάστημα ανάμεσα στα γεύματα με κάποιο τρόπο. ελπίζω να μη βλάπτω το στομαχάκι του...

πώς τα ντύνετε κορίτσια τα μικρούλια τώρα που έχει αρχίσει η ζέστη; το σάββατο που βγήκαμε βόλτα μου ίδρωσε το καημένο. κοντομάνικο εσώρουχο και βαμβακερό φορμάκι είναι καλά όταν έχει 20-22 βαθμούς;

φιλάκια πολλά σε όλες!

Υ.Γ.: άντε μανούλες μπείτε να μας πείτε τα νέα σας...μας λείπετε!

iiAs.png

9JCHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!

Σήμερα μετά από καιρό βλέπω έχουμε λίγη κίνηση στο cafe μας! Άντε να μαζευόμαστε πάλι σιγά σιγά.

Και εμείς καλά είμαστε, τρώμε και κοιμόμαστε καλά και από κολικούς ευτυχώς δεν έχουμε κάτι ιδιαίτερο. αν τον πειράξει κάτι γκρινιάζει και γίνεται νευρικός αλλά ευτυχώς δεν έχουμε κλάμα και φωνές.

κάθε πότε τρώνε τα ζουζούνια σας όταν είναι ξύπνια; εμένα ζητάει στο 2ωρο και είναι 8 εβδομάδων. είναι λιγη η ώρα; ο παιδίατρος με μαλώνει αλλά δεν ξέρω κατά πόσον γνωρίζει πολλά από αποκλειστικό θηλασμό. ο μικρός επίσης σπάνια δέχεται την πιπίλα οπότε δεν μπορώ να του αυξήσω το διάστημα ανάμεσα στα γεύματα με κάποιο τρόπο. ελπίζω να μη βλάπτω το στομαχάκι του...

πώς τα ντύνετε κορίτσια τα μικρούλια τώρα που έχει αρχίσει η ζέστη; το σάββατο που βγήκαμε βόλτα μου ίδρωσε το καημένο. κοντομάνικο εσώρουχο και βαμβακερό φορμάκι είναι καλά όταν έχει 20-22 βαθμούς;

φιλάκια πολλά σε όλες!

Υ.Γ.: άντε μανούλες μπείτε να μας πείτε τα νέα σας...μας λείπετε!

Ο παιδίατρος μάλλον είναι άσχετος με το θηλασμό οπότε λεει ότι θέλει. Αφού ζητάει στο 2ωρο να φάει, εσυ οφείλεις να ανταποκριθείς. Οταν θα νιώσει το παιδί πως μπορεί και θελει να αρεώσει τα γεύματα θα το κάνει μόνο του. Οσο για το στομαχάκι του, δεν παθαίνει τίποτα! Το γάλα μας είναι πολύ ευπεπτό.

Οσο για το τνύσημο, όπως το είπες. Κοντομάνικο εσωρουχο και βαμβακερό κορμάκι και κουβερτούλα, είναι ότι πρέπει.

Εμενα ειναι μικρή βεβαια ακόμα, αλλά άλλες μέρες τρώει όλη την ώρα και άλλες μέρες (όπως σημερα) μου κάνει τη χάρη και τρώει ανα 3ωρο περίπου.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Σε όλες μας συμβαίνει κάποια στιγμή να εκνευριζόμαστε με τα αγγελούδια μας. Και βεβαια οι μπαμπάδες δίνουν τη λύση καθ οτι εμεις επειδή είμαστε πιο πολλές ώρες με τα μικρά μας, είμαστε και πιο ευαιρέθιστες ενω οι μπαμπάδες έχουν αποθέματα. Χωρίς πλάκα, να παίρνεις βαθιές ανάσες όταν εκνευρίζεσαι. Εγω αυτό κάνω και τις περισσότερες φορές λειτουργεί μια χαρά (ειδικά με τον Ιωνα...)

Τι μου θυμιζεις! Ερσι ελεγα εναν μαθητη μου που ηταν λιγο νευριοκος να κανει! "Ανασουλες, Γιαννη, ανασουλες..." Μετα απο λιγο καιρο οταν τον εβλεπαν νευρικο οι συμμαθητες του, του το 'λεγαν αυτοι!!! Ενα τσουρμο πρωτακια να λενε¨"Ανασουλες, Γιαννη..."

Ετσι τωρα κι εγω... ανασουλες!!!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Οσο για το ντυσιμο, καπου ειχα διαβασει οτι πρεπει να τους φοραμε ενα (και οχι παραπανω) ρουχο απο αυτα που φοραμε εμεις. Τωρα αν τον βλεπεις οτι υδρωνει αφαιρεσε κατι γιατι υποφερουν οταν ζεσταινονται. Εμεις προχθες που επιστρεψαμε απο Θεσσαλονικη, μολις φτασαμε Χανια παθαμε θερμοκρασιακο σοκ (αν υπαρχει τετοια λεξη...) Μολις τον εβαλα στο αυτοκινητο του εβγαλα το φορμακι και τον σκεπασα με μια πασμινα που ηταν πιο δροσερη

v9gkhg0kf9drps4b.png

εμενα η παιδιατρος για το ντυσιμο μου ειπε να τον ντυνω οπως ντυνομαι κ εγω! κ μαλιστα μου ειπε οτι αν ζεσταινομαι εγω, αυτος ζεσταινεται περισσοτερο κ αν κρυωνω εγω, εκεινος κρυωνει περισσοτερο, αφου ακομα το σωματακι τους δεν μπορει να ρυθμισει την θερμοκρασια τους. εγω οταν βγαινουμε εξω του βαζω κοντομανικο εσωρουχο κ βαμβακερα ρουχαλακια, χωρις κουβερτακι! εχουμε γινει λιγο αλητακια!!

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Καλησπερα σε όλες. Ουτε εγω εχω σταθερο προγραμμα. Οποτε θελει τρωει. Σημερα θελει ανα 1-2 ωρες. Με εχει ξεπατωσει. Ελπιζω να κοιμηθω το βραδυ.

Ευα μπραβο που το παλευεις. Ωραιο το μπλογκ σου.

Λεω να της καταργησω τα φορμακια τωρα που σαραντησε. παντελονακι και μπλουζακι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...