Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Kαλησπέρα και χρονια πολλα!

Ευα, και εγω ειμαι της γνωμης να σταματησεις και να κοιταξεις τον εαυτό σου και τον αντρα σου! Η μικρή θα τα παει μια χαρά, και οταν με το καλο μεγαλωσει και την ρωτήσεις το ιδιο θα σου πει!!! Το ιδιο θα έλεγες κ εσυ στην μαμα σου! Μεγαλη η προσπάθεια σου...

Στέλλα! 8ωρο? μονιμο είναι αυτό? στειλε μου σε παρκαλώ την "συνταγη" να το μαγειρεψω και εγω... ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΜΑΣ???

μαρακι... (mariapap) σε ευχαριστώ για την συμβουλή, θα το προσπαθήσω να τον βάλω σε σειρα! Απλα τον λυπάμαι κ δεν τον ξυπνάω... λαθος ε?:confused:

Ρε κορίτσια... μου κάνει κα πολλα 2ωρα, αντι δηλ. να πεινασει στις 3 ωρες κ να φωνάζει, φωνάζει απο τις 2 ώρες... κ με το ζόρι τον πάω με πιπίλα στις 2,5 ώρες για να φάει...:confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επιτέλους μια μέρα που βλέπω βελτίωση!

Πρώτη μέρα που μέχρι στιγμής δεν έχω δώσει καθόλου συμπλήρωμα! Οι θηλές είναι καλύτερα και έτσι τόλμησα να την βάλω όλη μέρα στο στήθος (το υγιες). Επίσης δοκίμασα κάποιες άλλες θέσεις θηλασμού, μπας και πιάσει θηλή και στο άλλο στήθος, αλλά πάλι είχαμε τα ίδια. Με το ζόρι έκατσε 5 λεπτά και πάλι δεν θήλαζε αποτελεσματικά. Ετσι στο πονεμένο στηθος συνεχίζω με το θήλαστρο. Πάντως σε 2-3 γεύματα δεν χρειάστηκε να της δώσω αυτό που είχα βγάλει γιατί χόρτασε από το άλλο στήθος.

Το πονεμένο στήθος είναι καλύτερα. Φαίνεται πως το γεγονός ότι ξεκίνησα αμέσως αντιβίωση, έδρασε ευεργετικά! Δεν λεω μεγάλα λόγια βέβαια, γιατί δεν ξέρω τί θα μου ξημερώσει αύριο... αλλά η σημερινή μέρα μέχρι τώρα, είναι μια ηλιαχτίδα στη μαυρίλα όλων αυτών των ημερών.

Ειλικρινά παρ ότι έχω κουραστεί από τον πόνο, δεν είμαι έτιμη να τα παρατησω. Οταν σκέφτομαι το ενδεχόμενο να σταματήσω την προσπάθεια, νιώθω ότι είμαι μια αποτυχιμένη. Νιώθω πως θα το μετανιώσω πικρά μετά. Νιώθω πως θα είναι μια τεράστια αδικία εις βάρος της μικρής μου. Ετσι συνεχίζω...

Μαρία... τί τρελό βάρος είναι αυτό! Η δική μου γεννήθηκε 3200γρμ και τωρα ειναι 4000γρμ. Καλά... όσο για το 8ωρο της Στέλλας... τί να πω! Μπράβο Στέλλα μου! Μακάρι να συνεχίσετε έτσι! Εμείς το βράδυ ξυπνάμε ανα 3-4 ώρες. Πάλι καλά δηλαδή...

Πέρασαν και τα πονάκια της μικρής οπότε είμαστε πιο ήρεμα σήμερα.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Το 8ωρο ειναι καθημερινο. Τη μερα την ταιζω οποτε με βολευει (ανα 3-4 ωρες περιπου). Την αλλαζω πριν απο καθε ταισμα παντα. Το βραδυ μολις τελειωσω μετον Βασιλακη την ταιζω για αρκετη ωρα. Την βαζω στο καλαθι και κοιμαται για 8 ωριτσες. Μπορει να ξυπνησει και το βραδυ καμια φορα επειδη της εφυγε η πιπιλα...

Το 8ωρο ειναι καθημερινο. Τη μερα την ταιζω οποτε με βολευει (ανα 3-4 ωρες περιπου). Την αλλαζω πριν απο καθε ταισμα παντα. Το βραδυ μολις τελειωσω μετον Βασιλακη την ταιζω για αρκετη ωρα. Την βαζω στο καλαθι και κοιμαται για 8 ωριτσες. Μπορει να ξυπνησει και το βραδυ καμια φορα επειδη της εφυγε η πιπιλα...

Μην το πεις ούτε του παπά! Είσαι τυχερή, πάρα πολύ τυχερή! Φτου, φτου!

Εμάς που κ που να κάνει κανα 5ωρο-6ωρο το βράδυ! Παρακαλάμε κάθε φορά, αλλά δν μας κάνει τη χάρη! Είναι αλήτης ο δικός μας! Ή αλλιώς..το παιδί ό,τι να'ναι ή κουκουρούκου μανταλάκια! ΧΑΧΑΧΑ!

xU8Vp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Χρόνια πολλα! Χριστος Ανεστη!

Χαθηκα λίγο γιατι ειμαστε πανω στην πατριδα (Θεσσαλονικη) και δεν εχω προσβαση στο ιντερνετ καθημερινα.

Κοριτσια εμεις κοιμόμαστε ενα 5ωρο το βραδυ και μετα ενα τριωρο ή τετράωρο. Από κει και περα μπορει και όλη τη μερα να μην κοιμηθει καθολου!!! Γκρινιάζει και δεν σταματαει με κανενα τροπο παρα μονάχα στον ώμο και στο μαρσιπο. Ουτε το κουνημα δεν πιανει! Και εχω γυρω μου διαφορους που λενε "μμμμ! Θα μαθει στην αγκαλια και μετα...." Οποιος το εχει πει του τον δινω να τον ηρεμησει με τον δικό του τροπο που υποτιθεται πιανει και παντα καταλήγει να με παρακαλαει να τον φορεσω στον μαρσιπο! Δεν ειναι ολα τα παιδια ιδια! Επειδη καποια ηρεμουν με καποιον τροπο δε σημαινει οτι υσχυει αυτο σε όλα...

Και εγώ εκεί κατέληξα! Να μην δίνω σημασία! Άλλη μια ερώτηση... οσο τον φοράς, χαλαρώνει το μαρσιπο και θέλει συνέχεια να το ρυθμίζεις? Όσο το ρυθμίζω τόσο μου μπλέκεται στους κρίκους!

!

Και εμενα επανωτιζει αλλα δεν δινω πολλη σημασια. Οσο μπορω τον σιαζω αλλα δεν επιμενω.

Και τωρα Ευα, θα σου πω ενα πραγμα που μπορει να σε κανει να νιωσεις καλυτερα... Σε θαυμαζω γι αυτο που κανεις και καθε φορα που ζορίζομαι με τον μικρο σκεφτομαι εσενα. Λεω οτι ζεις πολυ πιο δυσκολες καταστασεις και οτι τα καταφερνεις! Απο την προσπαθεια και την επιμονη που δειχνεις καταλαβαινω πως αυτη ειναι η Ευα. Διορθωσε με αν κανω λαθος αλλα απ' οτι εχω καταλαβει αν τα παρατησεις τοτε πιστευω οτι θα νιωσεις οτι χανεις τον εαυτο σου.

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Και τωρα Ευα, θα σου πω ενα πραγμα που μπορει να σε κανει να νιωσεις καλυτερα... Σε θαυμαζω γι αυτο που κανεις και καθε φορα που ζορίζομαι με τον μικρο σκεφτομαι εσενα. Λεω οτι ζεις πολυ πιο δυσκολες καταστασεις και οτι τα καταφερνεις! Απο την προσπαθεια και την επιμονη που δειχνεις καταλαβαινω πως αυτη ειναι η Ευα. Διορθωσε με αν κανω λαθος αλλα απ' οτι εχω καταλαβει αν τα παρατησεις τοτε πιστευω οτι θα νιωσεις οτι χανεις τον εαυτο σου.

Εχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό πυ λες. Εβαλες τα σωστά λόγια σε αυτό που νιώθω. Θα χάσω τον εαυτό μου αν τα παρατήσω. Τωρα όμως ούτε που το σκέφτομαι γιατί τα πράγματα απο εχθές έχουν πραγματικά βελτιωθεί! Οκ το βράδυ είναι δύσκολο που πρέπει να σηκώνομαι νωρήτερα για να κάνω άντληση μιας και η μικρή ξυπνάει ανα 3-4 ωρες και εγω πρέπει να σηκωθω πριν ξυπνησει για να κάνω την άντληση. Οπότε ο δικός μου ύπνος μειώνεται δραματικά. Το βράδυ ζήτημα αν κοιμηθώ 2 σπαστά 2ωρα. Εχω και τον Ιωνα κρυωμένο και όλο σηκώνομαι να τον σκεπάσω, έχει και βήχα και ξυπνάει... γενικά έχουμε μια ανακατωσούρα.

Επίσης η μικρή έχει μυξούλες και είναι ανήσυχη με αποτέλεσμα να την έχω σήμερα ανα 1-2 ώρες στο στήθος και όλο αγκαλιά. Πάλι καλα που κοιμήθηκε το μεσημέρι σχεδόν 2 ώρες οπότε κοιμηθήκαμε και εγω και ο Ιωνας. Πρέπει να μας δείτε όλους μαζί στο κρεβάτι μας. Πολύ πλάκα!

Οπως φαντάζεστε, έχει φτιάξει η διάθεσή μου! Αφού πέρασε ο πόνος σε μεγάλο βαθμό, όλα είναι πολύ καλύτερα. Την αυπνία, τις αντλήσεις, τη γκρίνια... όλα τα παλεύω. Ο πόνος ήταν που με κατέβαλε.

Οπως έγραψα και στο μπλόγκ μου, ο επιμένων νικα!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

καλησπέρα κοριτσάκια και χρόνια πολλά σε όλες!!!

πως τα περάσατε???εμείς δυστηχώσ όχι και τόσο καλά μιας και μεγάλη πέμπτη μπήκε στο νοσοκομείο η πεθερά μου με λοίμωξη στο αναπνευστικό και΄λόγω άσθματος έπρεπε να πάρει ενδοφλέβια αντιβίωση!!!τέσπα σα να μην έφτανε αυτό εχτές έπαθε και η γιαγιά του άντρα μου εγκεφαλικό και έτρεχε όλη μέρα!!!και μέσα σε όλα παρόλο που χαλάσαμε 2 οινοπνέυματα σε απολύμανση μου αρρώστησε και η μαιρούλα και όλη μέρα ασχολούμε με μύξες και φάρμακα!!!η δε κακομοίρα η μπεμπούλα όλη μέρα κλεισμένη μόνη της στην κρεββατοκάμαρα!

η οποία με το που μπαίνω για να πάρω κάτι σκάει κάτι χαμόγελα και αρχίσει την ομιλία για να μην φύγω να κάτσουμε παρεούλα!!!η πλάκα είναι όταν ετοιμάζω την μαίρη βάζουμε τους ορούς μας να πάρουμε φαρμακάκια κάτι που κρατάει λίγη ώρα (οι δευτερομανούλες πιθανόν να γνωρίζουν!) εκείνη την στιγμή να κλαίει και η μπέμπα κάθε τρεις και λίγο!!!εχτές κρέμασα το οινόπνευμα έξω από την πόρτα για να μην χάνω χρόνο στο πέρα δώθε!!!!

και τώρα πρέπει να ομολογήσω ότι και εμείς έχουμε το πρόγραμμα σα την στελλίτσα!!!το βράδυ 11-12 αλλαγή και τάισμα μετά ύπνος μέχρι τις 5-6 σήμερα ξύπνησε στις 7 αφού κοιμήθηκε στις 12 και μέσα στην ημέρα τάισμα ανα 2,5-3,5 ώρες ανάλογα!!!βέβαια είχε μειωθεί ο ύπνος ανάμεσα στα γεύματα αλλά τώρα που είναι όλη την ώρα στο κρεββάτι κουκουλομένη να κοιτάει το παιχνιδάκι να κάνει γύρω γύρω κοιμάται περισσότερο αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο!!!!το λυπάμαι το κακόμοιρο κλεισμένο μόνο του βρε κορίτσια αλλά τι να κάνω πως να το προστατέψω έχουμε και μια εξέταση να κάνουμε και δεν πρέπει να αρρωστήσει!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Καλημέρα κορίτσια!

Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη και από μένα!

Και εμείς έχουμε μπει σε ένα πρόγραμμα σιγά σιγά ευτυχώς! Μπανάκι γύρω στις 9, φαγάκι στις 9.30, υπνάκος στις 10 περίπου και ξύπνημα ξανά στις 5-6. Μετά κοιμάται μέχρι τις 7-8 αλλά δεν πολυκοιμάμαι εγώ γιατί γκρινιάζει στον ύπνο του επειδή έχει αέρια και κάνει κακά. Εδώ και μία εβδομάδα περίπου έτσι είναι το πρόγραμμά μας οπότε κοιμήθηκα λίγο και εγώ και νιώθω καλύτερα.

Μέσα στη μέρα κάνει συνήθως το μεσημέρι ένα 3ωρο-4ωρο αλλά όχι πάντα και ζητάει να φάει το νωρίτερο στις 2 ώρες αλλά μπορεί να φτάσουμε και στις 3-3.30.

Με τα κιλά πώς τα πάτε; Εγώ έχω απογοητευτεί :( Είχα πάρει 14 κιλά και έχω χάσει τα 9 από τις πρώτες 3-4 εβδομάδες αλλά τα υπόλοιπα 5 δε φεύγουν με τίποτα! Η αλήθεια είναι ότι πεινάω συνέχεια και τρώω αλλά τρώω όσο πιο υγιεινά μπορώ: φρούτα ή γιαούρτι για απογευματινό και γάλα με δημητριακά για βραδυνό. τι άλλο να κάνω;

επιτρέπεται η δίαιτα όταν θηλάζουμε;

θα μπω να ψάξω και στο parents...

φιλάκια μανούλες και ζουζούνια!!!

Υ.Γ. Εύα πολύ χαιρόμαι που είσαι καλύτερα!!!

iiAs.png

9JCHp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη και από μένα!

Και εμείς έχουμε μπει σε ένα πρόγραμμα σιγά σιγά ευτυχώς! Μπανάκι γύρω στις 9, φαγάκι στις 9.30, υπνάκος στις 10 περίπου και ξύπνημα ξανά στις 5-6. Μετά κοιμάται μέχρι τις 7-8 αλλά δεν πολυκοιμάμαι εγώ γιατί γκρινιάζει στον ύπνο του επειδή έχει αέρια και κάνει κακά. Εδώ και μία εβδομάδα περίπου έτσι είναι το πρόγραμμά μας οπότε κοιμήθηκα λίγο και εγώ και νιώθω καλύτερα.

Μέσα στη μέρα κάνει συνήθως το μεσημέρι ένα 3ωρο-4ωρο αλλά όχι πάντα και ζητάει να φάει το νωρίτερο στις 2 ώρες αλλά μπορεί να φτάσουμε και στις 3-3.30.

Με τα κιλά πώς τα πάτε; Εγώ έχω απογοητευτεί :( Είχα πάρει 14 κιλά και έχω χάσει τα 9 από τις πρώτες 3-4 εβδομάδες αλλά τα υπόλοιπα 5 δε φεύγουν με τίποτα! Η αλήθεια είναι ότι πεινάω συνέχεια και τρώω αλλά τρώω όσο πιο υγιεινά μπορώ: φρούτα ή γιαούρτι για απογευματινό και γάλα με δημητριακά για βραδυνό. τι άλλο να κάνω;

επιτρέπεται η δίαιτα όταν θηλάζουμε;

θα μπω να ψάξω και στο parents...

φιλάκια μανούλες και ζουζούνια!!!

Υ.Γ. Εύα πολύ χαιρόμαι που είσαι καλύτερα!!!

Τί ωραία που έχετε βάλει και εσεις ένα πρόγραμμα! Εμένα η μικρή περνάει μου φαίνεται άλμα ανάπτυξης γιατί απο εχθες όλη την ώρα τρώει. Κάνει και αρκετές γουλίτσες ρε γμτ. Οχι τίποτα πολύ δραματικό βέβαια, αλλά γενικά είναι ανήσυχη. Την ενοχλεί η κοιλίτσα της (έχει αέρια) και έχει γουλίτσες και ρέψήμο. Που να κοιμηθεί λοιπόν! Σήμερα απο τις 8.30 που ξύπνησε είναι στο πόδι. Δεν έχει κλείσει μάτι και όλο ψιλογκρινιάζει. Τωρα την έβαλα για λίγο στο ριλάξ μπας και κοιμηθεί, αλλά δεν το βλέπω...

Οσο για τα κιλα, θα τα χάσεις σιγα σιγα. Δίαιτα δεν είναι σκόπιμο να κάνεις. Μια ισορροπημένη διατροφή όπως κάνεις ήδη δηλαδή και θα τα χάσεις σιγα σιγα. Πολλές κοπέλες δυσκολευονται να χάσουν με το θηλασμό πάντως. Εγω πήρα 11 κιλά τα οποία έχασα αμέσως και έχασα άλλο ένα την πρώτη βδομάδα της μαστίτιδας. Βέβαια η κοιλίτσα δεν έχει μαζευτεί ακόμα. Απο βδομάδα που θα πάω στο γιατρο γιατι σαραντίζουμε κι εμεις σιγα σιγα, θα τον ρωτήσω αν μπορώ να κάνω μερικούς κοιλιακούς την ημέρα.

Κατά τα άλλα, θα στείλω σήμερα τον Ιωνα για 3 μέρες στη μάνα μου. Θα είναι και τα ξαδέρφια του εκεί που δεν τα είδαμε τωρα στις γιορτές και έτσι θα είμαστε και εμείς πιο χαλρά!

Υ.Γ καλα η μικρή μου έχει γίνει κατακόκκινη απο το πολύ σφήξημο...αχαχαχαχ

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

διαβάζω για το πως ολες μπαίνετε η μια μετα την άλλη σε σειρα και περιμένω και την δική μου.... εμεις δεν έχουμε κανενα πρόγραμμα... και δεν ξερω αν απλά πρεπει να περιμένω ή να γινω πιο αυστηρή

Τιραμισου, μας ελειψες!

το λυπάμαι το κακόμοιρο κλεισμένο μόνο του βρε κορίτσια αλλά τι να κάνω πως να το προστατέψω έχουμε και μια εξέταση να κάνουμε και δεν πρέπει να αρρωστήσει!!!

July, οσον αφορα ιωσεις, εγω περασα μια φρικτη γαστρεντεριτιδα με εμετους που κρατησαν 2 μερες αλλα φορουσα για 4 μερες μασκα κοντα στον μικρο (και την νυχτα που κοιμαμαι γιατι ειναι διπλα στο πορτ μπεμπε), ο δε συζυξ περναει απο προχτες γριπη και σημερα αρχισε και γαστρεντεριτιδα. Αν θηλαζεις μην ανησυχεις τοσο... δυσκολα κολανε γιατι τους παρέχουμε εμεις τα αντισώματα... Φυσικά φύλαγε τα ρούχα σου ....γιατι ποτε δεν ξερεις και δεν τα ρισκαρουμε αυτα, απλα στο ανεφερα γιατι ειδα οτι τελικα σε εμενα... δεν κολλησε

Διαφημίσεις

kouklitsa εμεις δεν εχουμε στανταρ προγραμμα αν σε παρηγορει αυτο απλως καποια στιγμη μεταξυ 10 το βραδυ και 6 το πρωι θα παιξει ενα 4-5ωρο. Δεν μπορω να βαλω προγραμμα γιατι εχω και τον μεγαλο που εκτος του οτι δεν εχει προγραμμα θα κοιμηθει μετα τις 10:30 - 11:00 οποτε προτιμω να κοιμιζω τη μικρη πιο μετα για να κοιμηθω κι εγω αυτο το 4-5ωρο σερι. Το καλο ειναι οτι πηρε επιτελους πιπιλα!!!! Πρεπει παντως να τον ξυπνας μεσα στη μερα αν ξεπερναει το 3ωρο για να καταλαβει οτι τον μεγαλο υπνο τον κανουμε τη νυχτα!

Οσο αναφορα τις ιωσεις τα μωρα κολλανε κι ας θηλαζουν απλως το περνανε πιο ελαφρια γιατι περνουν τα αντισωματα. Εμας ακομα η μικρη εχει μπουκωμα ειχε ξεκινησει την προηγουμενη εβδομαδα με αφωνια (εκλαιγε αλλα ηταν σαν να την ειχες στο mute) να φανταστειτε οτι μεγαλο σαββατο ημασταν στο παιδων(!) Δεν πηρε τιποτα απο φαρμακα μονο ορους τα κλασικα δηλαδη!

Ευα κι εγω θελω να κανω κοιλιακους αλλα δε βρισκω το χρονο μια φορα εκανα μονο!!!!!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Γεια σας κοριτσια!! Χάθηκα λίγο, αλλά τα κατάφερα!! Διάβασα και τα νέα σας, όλα ελπίζω.

Κι εμείς είμαστε καλά, μες στην τρέλα δηλαδή, αλλα καλά.

Ούτε εμείς έχουμε πρόγραμμα, και μπορώ να πω ότι είναι αρκετά "δύσκολο" μωράκι σε ό,τι αφορά τον ύπνο, κυρίως λόγω του ότι τρώει λίγο και πολυ συχνά, ίσως γιατί έχει αυτήν την ήπια παλινδρόμηση και το έχει ρυθμίσει έτσ ώστε να μην "μπουκώνεται". Το αποτέλεσμα είναι ότι την ημέρα θηλάζει κάθε 2 ώρες μάξιμουμ συνήθως και το βράδυ μπορεί να κοιμηθεί μάξιμουμ 3,5 με 4 ώρες. Επίσης, έίναι μωράκι που θέλει αγκαλιά, όχι πιπίλα, ούτε κούνημα απαραίτητα, αλλά θέλει να είναι πάνω μου, κάτι που δεν το είχε ο μεγάλος μου αλλα άυτή το έχει έντονα... Το παρήγορο είναι ότι τα μωράκια κι άλλων φιλενάδων ήταν έτσι και ήθελαν να κοιμούνται πάνω τους και αυτό έφτιαξε πολύ στο τρίμηνο.

Εγώ πάντως ούτε μια φορά δεν μετανιώνω όταν παίρνω αγκαλιά τα παιδιά. Δεν πρόκειται να κακομάθουν αν η δική μου αγκαλιά ακούει σε μια δική τους ανάγκη. Τα παιδιά είναι για να τα αγκαλιάζουμε, για να νιώσουν ασφαλή!! Έτσι θα βρουν τη δύναμη να αυτονομηθούν περισσότερο. Ο μεγάλος μου είναι πολύ καλά αυτονομημένος, και αγκαλια τον πήρα όποτε ζήτησε, και στο κρεβάτι μας τον πήρα όποτε δεν την πάλευε στο δικό του. Όλα όμως σύμφωνα με εκείνον, όχι με εμάς. Οπότε δεν κακόμαθε.

Από κιλά κορίτσια εγώ πήρα 20 (τα περισσότερα της παρεας???) έχασα τα 12 και μου μένουν 8. Χωρίς δίαιτα, χάνονται μην ανησυχείτε, αρκεί να μην τρώτε και τα πιο θερμιδοφόρα!!! Είναι παρα πάρα πολύ νωρίς για να εχουμε επανελθει απο τωρα. Εγώ πάντως στην προηγούμενη φορά χωρίς καμία προσπαθεια στους 10 μηνες ειχα χασει τα 18 κιλα, ειχα εποανελθει στα 51, στα ρουχα μου, η κοιλια μου ηταν μια χαρα. Οποτε δωστε λιγο χρονο και τρωτε πιο σωστα!! Για γυμναστικη δεν ξερω τι πρεπει να κσνουμε γιατι νομιζω οτι υπαρχουν και λαθος ασκησεις κοιλιακων....

Ευα πολύ χαιρομαι που εισαι καλυτερα!!

July περαστικα!!!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Καλησπέρα μανούλες

Απο εχθες πρέπει να έχουμε μπεί σε φάση άλματος ανάπτυξης γιατί η μικρή είναι όλη την 'ωρα ανήσυχη και τρώει το αργότερο ανα 2ωρο. Βασικά ανα ωρα τρώει. Μόνο το μεσημέρι κοιμηθηκε 1.5 ωρα και ξεκουραστηκαμε λίγο. Ακόμα και το βράδυ εχθες, ανα 1-2 ωρες έτρωγε. Εν το μεταξυ δεν κοιμάται. Απο το πρωί 8 που ξύπνησε, κοιμήθηκε το μεσημέρι 1.5 ωρα και τωρα πάλι είναι για ύπνο. Ολες τις ενδιάμεσες ωρες ή τρώει ή γκρινιάζει.

Πάλι καλά που έστειλα εχθές τον Ιωνα στη μάνα μου για 3 μέρες για να δεί και τα ξαδέρφια του. :P

Το μόνο αρνητικό στην όλη υπόθεση είναι πως με τόση ωρα που περνάειστο στήθος, άνοιξε πάλι η πληγήπου έχω στη θηλή. Προσπαθώ να αντλήσω με το θήλαστρο κανα γεύμα, αλλά αφου θηλάζει όλη την ώρα, το θήλαστρο δεν βγάζει και πολύ γάλα.

Ελπίζω να μην κρατησει πολλές μέρες, ωστε να μην γίνει πάλι εντελώς χάλια η θηλή.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Ρε κοριτσια... οσες γεννησατε με Φυσιολογικο τοκετο, με το αλλο το θεμα... Ξερετε...:oops: Πως τα καταφερνετε? Τοσο στενα εκει κατω δεν ηταν ουτε τοτε που ημουν παρθενα!:shock: Μεγαλο ζορι!!!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Καλημερα chris83 δεν εχει να κανει με το φυσιολογικο και με την καισαρικη το ιδιο ειναι! Ειναι επειδη θηλαζουμε και για οσο θα θηλαζουμε αποκλειστικα ο κ...ς θα παραμενει ατροφικος και ξηρος γιαυτο σου φαινεται στενος. Ανατομικα δεν αλλαξε κατι θυμαμαι απο την πρωτη γεννα που ηταν φυσιολογικη και θηλαζα αποκλειστικα μεχρι το 10ο ητανε δραμα μετα που μου ηρθε και περιοδος και παρολο που συνεχιζα το θηλασμο ηταν πολυ καλυτερα!!!!!Ο γιατρος μας εχει συστησει το ky jelly αλλα να σου πω την αληθεια δεν τα μπορω αυτα και δεν το εχω δοκιμασει....

Οι υπολοιπες πως πατε?Ευακι πως εισαι?

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...