Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Κοιτάω τί έχω γράψει τις τελευταίες μέρες και βλέπω πως κυριαρχεί η απογοήτευση. Η αλήθεια είναι πως ειδικά τα πρωινά έτσι ακριβώς νιώθω. Μέσα στη μέρα κάπως βελτιώνεται η διάθεσή μου. Ισως επειδη οι διαδικασίες δεν μου αφήνουν χρόνο για σκέψη... Δυστυχώς δεν μπορώ να αποφύγω να γράψω πως είμαι κουρασμένη. Ειδικά σήμερα που είχα και τον Ιωνα με πυρετό, ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα.

Πήρα και τα αποτελέσματα απο τη μαστολόγο. Τελικά το ογκίδιο είναι από γαλακτοφόρο αδένα που έχει μπλοκάρει, οπότε δεν κάνουμε κάτι. Απλά ελπίζω να φύγει μόνο του και να μην χρειαστεί πάλι επέμβαση (έκανα μια πέρισυ).

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοιτάω τί έχω γράψει τις τελευταίες μέρες και βλέπω πως κυριαρχεί η απογοήτευση. Η αλήθεια είναι πως ειδικά τα πρωινά έτσι ακριβώς νιώθω. Μέσα στη μέρα κάπως βελτιώνεται η διάθεσή μου. Ισως επειδη οι διαδικασίες δεν μου αφήνουν χρόνο για σκέψη... Δυστυχώς δεν μπορώ να αποφύγω να γράψω πως είμαι κουρασμένη. Ειδικά σήμερα που είχα και τον Ιωνα με πυρετό, ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα.

Πήρα και τα αποτελέσματα απο τη μαστολόγο. Τελικά το ογκίδιο είναι από γαλακτοφόρο αδένα που έχει μπλοκάρει, οπότε δεν κάνουμε κάτι. Απλά ελπίζω να φύγει μόνο του και να μην χρειαστεί πάλι επέμβαση (έκανα μια πέρισυ).

Αχ βρε Ευάκι, διαβάζω τα όσα γράφεις κ στενοχωριέμαι...Κουράγιο! Ξέρω ότι στο έχουν πει πολλοί, αλλά...

Περαστικά κ στον Ίωνα! Έρχεται η μητέρα σου για βοήθεια?

Εγώ αδιαθέτησα στις 41 μέρες! Και που να μη θήλαζα αποκλειστικά δλδ...που λένε ότι αργεί να έρθει η περίοδος! Τι στο καλό πια?!

Άντε, φιλάκια βρε κορίτσι! Καλή δύναμη!

xU8Vp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Αχ βρε Ευάκι, διαβάζω τα όσα γράφεις κ στενοχωριέμαι...Κουράγιο! Ξέρω ότι στο έχουν πει πολλοί, αλλά...

Περαστικά κ στον Ίωνα! Έρχεται η μητέρα σου για βοήθεια?

Εγώ αδιαθέτησα στις 41 μέρες! Και που να μη θήλαζα αποκλειστικά δλδ...που λένε ότι αργεί να έρθει η περίοδος! Τι στο καλό πια?!

Άντε, φιλάκια βρε κορίτσι! Καλή δύναμη!

Αχ Βένια μου νιώθω πως σας έχω πρήξει κι εσας με την κλάψα μου, αλλά ειλικρινά θέλω κάπου να ξεσπάσω. Βοήθεια συστηματικά δεν έχω. Ερχεται η μανα μου όσο μπορεί να δει τι κάνω,αλλά ειδικά τώρα έχει τα 3 παιδιά του αδερφού μου σπίτι οπότε δεν υπάρχει δυνατότητα να έρθει να με βοηθήσει.

Οσο για τη περίοδο, τί να πω! Εμένα μου είχε ερθει στο Ιωνα ένα χρόνο μετά και αφού είχα σταματησει να θηλάζω στον 10ο μήνα.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Αχ Βένια μου νιώθω πως σας έχω πρήξει κι εσας με την κλάψα μου, αλλά ειλικρινά θέλω κάπου να ξεσπάσω. Βοήθεια συστηματικά δεν έχω. Ερχεται η μανα μου όσο μπορεί να δει τι κάνω,αλλά ειδικά τώρα έχει τα 3 παιδιά του αδερφού μου σπίτι οπότε δεν υπάρχει δυνατότητα να έρθει να με βοηθήσει.

Οσο για τη περίοδο, τί να πω! Εμένα μου είχε ερθει στο Ιωνα ένα χρόνο μετά και αφού είχα σταματησει να θηλάζω στον 10ο μήνα.

Αν δν τα πεις σε μας βρε, που θα τα πεις?! Για αυτό είμαστε εδώ...Μην αισθάνεσαι άσχημα!

Και την προηγούμενη φορά, η περίοδος μ είχε έρθει ακριβώς ένα μήνα μετά την καισαρική. Τι κύκλο έχω πια, τι οργανισμό?! Θέλει όλα να επανέρχονται γρήγορα! Έλεος, μην ηρεμήσω λίγο...Και μιλάμε για τρελή αιμορραγία. Περισσότερη από όταν γέννησα!

xU8Vp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Καλημέρα μανούλες!Τι κάνετε?Αχ βρε κορίτσια τι τραβάτε κι εσείς...ούτε που το φανταζόμουν ότι ο θηλασμός θα ήταν τόσο δύσκολος. Ευτυχώς έχω και την πεθερά μου να με βοηθάει στις δουλειές γιατί αλλιώς θα είχα καταρρεύσει. Μεσημέρι και βράδυ μου φέρνει φαγητό, πλένει τα ρούχα του μωρού στο χέρι,μου πλένει τα πιάτα, καθαρίζει την κουζίνα και πετάει τα σκουπίδια.Είναι η καλύτερη πεθερά του κόσμου.

Χτες σαραντήσαμε με τη μπεμπούλα μου!Όταν η μπέμπα ήταν 35 ημερών πήγαμε στην παιδίατρο και μας είπε ότι πήραμε 1 κιλό και 3 πόντους, δηλαδή ήταν 4760 γραμμάρια και 58 πόντους. Μου είπε ότι το 1 κιλό είναι τέλειο μιας και θηλάζω αποκλειστικά. Ξέρει καμία πόσο βάρος πρέπει να παίρνει το παιδί κάθε μήνα?Η μπέμπα δεν ξέρω πως τα έχει καταφέρει, αλλά κοιμάται μεσημέρι-νύχτα και πρωί-απόγευμα με πεθαίνει...αααααχχχ!

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Διαφημίσεις

ευάκι τι είναι αυτά δεν θέλω να διαβάζω χαζομάρες εεε!!! εμείς εδώ είμαστε μια οικογένεια και θα δεις και στο μέλλον ότι είμαστε πολλές φορές καλύτερα και από οικογένεια!!!εμείς όλες είμαστε στην ίδια φάση και μπορούμε να σε καταλάβουμε χωρίς προσπάθεια και με αγνά συναισθήματα μιας και δεν υπάρχουν ούτε κόντρες ούτε ζήλιες!!!γιαυτό keep βυζαίνινγκ και όλα καλά θα πάνε!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Κοριτσάκια μου γειά σας!

Βρήκα λίγο χρόνο, διάβασα τις τελευταίες 10 μέρες και θα σας τα πω μαζεμένα.

Είμαστε 2 μηνών πια, 57 ποντους και 4850 περίπου. Κάναμεκαι το πρώτο μας εμβόλιο infanrix είχαμε εμετό και δέκατα. Έδωσα 2ml depon.

Δεν μου κοιμάται το βράδυ ακόμα πολύ, κάποιες φορές όμως αργά το απόγευμα πχ 19.00 + κοιμάται 5ωρο. MARIADακι έβαλα στόχο το 7ωρο σου! (χωρίς τον ξενοδόχο βέβαια...χαχααχ)

Έχω ψιλολαλήσει και εγώ με τον θηλασμό, οι θηλές μου είναι ρόζ, καίνε και τσούζουν, και δεν αντέχω κ γω να τις αγγίζει τίποτα! Όταν θηλάζει πεθαίνω στον πόνο.... μετά απο λίγο μειώνεται ο πόνος αλλά ακόμα τσούζει-καίει... EvaBar τι να πω! Σε θαυμάζω, 1000 μπράβο! Αυτο που περνάς είναι βασανιστήριο.... Σου εύχομαι να τελειώσει το μαρτύριο σου την εβδομάδα μετά το Πάσχα! Αρκετά ταλαιπωρήθηκες! Στα μάτια μου είσαι ήρωας, και απο την δύναμη σου παίρνω κουράγιο!

Μερικές φορές είναι σαν να μην φτάνει το γάλα μου! Άλλες πάλι, σαν να βαριέται να ρουφίξει μόλις πέφτει λίγο η ροη... με αποτέλεσμα... (εκεί νομίζω πως οφείλεται) να θηλάζω και ανα 2ωρα!!!!

Το δεν θυμάμαι τι έγινε χθές το βράδυ, δεν ξέρω τι μέρα είναι... είμαι πτώμα συνέχεια γιατι όλο κάτι τρέχει... γκρίνιες... "διάρροιες"... εμετοί.... σας λέει κάτι?

Σκέφτομαι να φέρω σύμβουλο θηλασμού γιατι δεν θέλω να δώσω συμπλήρωμα... για να γίνουν έτσι οι θηλές μου κάτι λάθος γίνεται!

Καλως την! Καιρο εχουμε να σ'ακουσουμε!

Και οσον αφορα τον μαρσιπο και 'γω εχω ενα ψιλοαγχος μηπως τον πιεζει εκει που λες αλλα αφου δε γκρινιαζει προσπαθω να μη δινω σημασια.

Και εγώ εκεί κατέληξα! Να μην δίνω σημασία! Άλλη μια ερώτηση... οσο τον φοράς, χαλαρώνει το μαρσιπο και θέλει συνέχεια να το ρυθμίζεις? Όσο το ρυθμίζω τόσο μου μπλέκεται στους κρίκους!

Κοριτσια καλημερα!!!!!!!

Κουκλιτσα κι εμενα με απασχολει παρα πολυ το θεμα της κοιλιας! ειμαι χειροτερα απο την πρωτη γεννα ισως και λογω καισαρικης αλλα το σπουδαιοτερο ειναι οτι εχουν μεινει 8 κιλα που δεν βλεπω να φευγουν με τιποτα και εχω απογοητευτει! εσεις απο κιλα πως πατε ή να μην το αγγιξω το θεμα?:P

Αν σου δίνει κουράγιο... η κοιλία μου συνεχίζει να μαζευει! Αργά άλλα σταθερά!

Καλημερα!

Τι να πω βρε κοριτσια θα το δοκιμασω αυτο με το χαμομηλι... Εγω πλεον τα πονακια του τα κατατασσω σε τρεις βαθμους

1. Ποναει αλλα δεν ειναι τοσο εντονο ωστε να τον ξυπνησει

2. Ποναει, ξυπναει απο τον πονο. Στο σλινγκ ηρεμει και κοιμαται.

3. Ποναει και στο σλινγκ ηρεμει αλλα που και που τσιριζει και δεν κοιμαται σε αυτο.

Εχθες ηταν κατηγορια 3+ !!! Φωναζε και στο μπανιο!

Αν εχει παντως αποτελεσμα αυτο με το χαμομηλι θα πιω ολη τη φυτεια του lipton! :lol:

Χαχαχα καλέ! Εκεί πέρα στις κατσικούλες... δεν φυτρώνει ωραιότατο χαμομηλάκι αυτη την εποχή?? Γιατι να πιεις LIpton βιομηχανοποιημένο?

(αστειεύομαι.. λες και έχουμε τον χρόνο να βγούμε τώρα να μαζεύουμε τσάγια και χόρτα!!!)

Κοριτσια εμεις απο χθες ειμαστε με γουλιες... γουλαρες! Κανουμε μια ωρα για να φαει καθοτι καθε λιγο και λιγακι τον βαζω να ρευτει και ξανασυνεχιζουμε...

Μαλλον για ΓΟΠ το κοβω! Η ψυχολογια μου ομως οταν τον βαζω να ρευτει και βγαζει μεγαλη γουλια και βλεπω το γαλα μου να πηγαινει ουσιαστικα χαμενο πεφτει κατακορυφα!

Νιωθω οτι παλευω με το γιο μου για να φαει!

Μια απο τα ίδια!!! ειδικά το "βλεπω το γαλα μου να πηγαινει ουσιαστικα χαμενο". Αλλα δεν πιστεύω ναναι ΓΟΠ. Μια έτσι μια καλίτερα είναι. Έχει τις μέρες του!

κοριτσια καλημέρα και καλή ανάσταση να έχουμε!

υπομονή και με τον καιρό όλα στρώνουν

εμένα επιτέλους έχει 3 μέρες τώρα που υποτίθετε οτι έχει βάλει πρόγραμμα!!!!!

κάνει 5 γεύματα την ημέρα ανα 4ωρο και κοιμάται 11 με 5-6 το πρωί.

ελπίζω να το διατηρήσει γιατί την άλλη βδομάδα πάω για δουλειά και δεν ξέρω αν θα το αντέξω.

αα και μην ξεχάσω το παιδί μου κάνει απεργία ύπνου ενδιάμεσα στα γεύματα κοιμάται κανα μισάωρο και αυτό ήταν ,μετά μας βγάζει το λάδι τί να πω δεν ξέρω τί φταίει....

ευτυχώς που κοιμάται πλέον τη νύχτα αλλιώς θα ήμουνα για το δαφνί.

Καλημέρα κορίτσια

Εχθες κάναμε τις βόλτες μας! Ο καλός καιρός κάπως μου έφτιαξε και μένα τη διάθεση. Τα προβλήματα πάντως δεν έχουν τελειωμό! Οκ το πρήξημο έχει φύγει. Μόνο σε ένα σημείο είναι σκληρό το στήθος μου. Το γάλα καθάρισε α π οτι φαίνεται. Δεν βγάζει πια πυον ούτε με μασαζ. Προσπάθησα λοιπόν να βάλω τη μικρή να θηλάσει, αλλά που!; Ενω της έβαζα τη θηλή καλά μέσα στο στόμα, αυτη δεν το ήθελε και καθόταν και πιπίλαγε μόνο την άκρη με αποτέλεσμα 1) να μη θηλάζει βασικά 2) να πονάω και να σταματάω αφού δεν είχε πιάσει καλά (φοβάμαι μη μου ανοίξει και καμια πληγή πάλι). Το αποτέλεσμα ηταν πως δεν κατάφερε να θηλάσει απο το "άρρωστο" στηθος. Δυστυχως δεν το βλέπω να αλλάζει αυτό.

Συνεχίζω λοιπόν να βγάζω με το θήλαστρο. Και στο άλλο στηθος βγάζω με το θήλαστρο για να κλεισει η πληγή, η οποία αντί να βελτιωθεί, άνοιξε και μάτωσε. Εν το μεταξύ, φαίνεται να αυξήθηκε η παραγωγή γάλατος και έχω πάλι διαρροές.

Αυτη τη στιγμή λοιπόν, ειμαστε στον ίδιο παρονομαστή... Μέρα- νυχτα με το θηλαστρο αγκαλιά, μασάζ για να αδιάσει όσο γίνεται το στήθος, η μικρή να κάνει 1 ωρα να φάει απο το μπιμπερό, ο πόνος στις θηλές ίδιος και απαράλλαχτος...

Οπως ειπα και στη μάνα μου, παλευω μέρα με τη μέρα. Οσο περισσότερο γαλατάκι μου πιει, τόσο το καλύτερο. Τουλάχιστον θα ξέρω πως έκανα ότι καλύτερο μπορούσα.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Χρονια πολλα. Χριστος ανεστη. να χαίρεστε όλες τα μωρά σας, και αν φέτος ήταν πολύ ύσηχο το Πάσχα του χρόνου θα είναι σίγουρα πιο καλό αφού τα ζουζούνιοα μας θα έχουν μεγαλώσει!

Καλημέρα κορίτσια

Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλες μας!

Πολλοί μου εύχονταν η Ανάσταση να φέρει ένα τέλος στην ταλαιπωρία μου. Δυστυχώς συνέβη το αντίθετο. Απο εχθές παρουσίασα πάλι κοκκίνισμα και έντονο πόνο στο στήθος. Μίλησα με τη μαστολόγο και ξεκίνησα πάλι αντιβίωση.

Εν το μεταξύ κάτι έφαγα και πείραξε τη μικρή και είχαμε απο το απόγευμα και μετά πολύ κλάμα. Το βράδυ κάπως κοιμήθηκε αλλά νωρίς το πρωί πάλι τα ίδια. Ολο το βράδυ έβγαζα το γάλα με το θήλαστρο και το πέταγα αφού η μικρή δεν το ήθελε με τίποτα.

Ειλικρινά κορίτσια έχω αρχίσει να χάνω το κουράγιο μου. Δεν νομίζω πως θα αντέξω για πολύ ακόμα.

Κι ο άντρας μου έχει κουραστει να με βλέπει έτσι. Εχθές μου ειπε..."Θέλω την Ευα πίσω!".

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Kαλημερα. Χρονια πολλα και Χριστος Ανεστη! Να χαιρεστε όλες τα παιδακια σας. Εγω περασα βαρετα με πεθερικα και κουνιαδα. Ελεος πια. 8 χρονια μαζι τους ολες τις γιορτες. Ευα κοψτο. Προσπαθησες οσο μπορουσες και ακομα παραπανω.

Εμενα η μικρη κοιμαται κανονικα 8ωρο.

Καλημερα! Χρονια πολλα! ευχομαι υγεια σε ολες τις μανουλες και στα μωρακια!

Ευα τα χεις δωσει ολα μην νιωθεις ενοχες αν θελεις να σταματησεις το θηλασμο εχεις κανει τοση προσπαθεια που πλεον πρεπει να κοιταξεις και τον εαυτο σου για να αντεξεις! Κριμα δεν ειναι να μην μπορεις να ευχαριστηθεις τα παιδαια σου απο τον πονο και την εξαντληση?

Stellitsa εισαι πολυ τυχερη! Ακου 8ωρο! Εμενα ειναι στο 5ωρο με 6ωρο και κανω το σταυρο μου!

Κουκλιτσα μην αφηνεις το μωρο να κανει σε ασχετη ωρα το 5ωρο να το ξυπνας στο τριωρο για ταισμα και να το αφηνεις οσο παει το βραδυ ωστε να "σπρωξεις" αυτο το 5ωρο τη νυχτα!

Οσο για την κοιλια ναι μεν κι εμενα μαζευει αλλα τα 7 κιλα εχουν κατσικωθει και το σημαντικοτερο δεν μου κανει κανενα παντελονι για να μη σου πω ουτε και οι περισσοτερες φορμες (για προ εγκυμοσυνης λεω).

Η μπεμπα εχει ξεπερασει τα 6 κιλα και ετοιμαζομαι να βγαλω απο την αποθηκη τα 9μηνα φορμακια του Χαρη και οτι 6μηνο εχει μεινει......

Καλε που ειστε οι υπολοιπες?δωστε κανενα σημειο ζωης!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Καλημερα! Χρονια πολλα! ευχομαι υγεια σε ολες τις μανουλες και στα μωρακια!

Ευα τα χεις δωσει ολα μην νιωθεις ενοχες αν θελεις να σταματησεις το θηλασμο εχεις κανει τοση προσπαθεια που πλεον πρεπει να κοιταξεις και τον εαυτο σου για να αντεξεις! Κριμα δεν ειναι να μην μπορεις να ευχαριστηθεις τα παιδαια σου απο τον πονο και την εξαντληση?

Stellitsa εισαι πολυ τυχερη! Ακου 8ωρο! Εμενα ειναι στο 5ωρο με 6ωρο και κανω το σταυρο μου!

Κουκλιτσα μην αφηνεις το μωρο να κανει σε ασχετη ωρα το 5ωρο να το ξυπνας στο τριωρο για ταισμα και να το αφηνεις οσο παει το βραδυ ωστε να "σπρωξεις" αυτο το 5ωρο τη νυχτα!

Οσο για την κοιλια ναι μεν κι εμενα μαζευει αλλα τα 7 κιλα εχουν κατσικωθει και το σημαντικοτερο δεν μου κανει κανενα παντελονι για να μη σου πω ουτε και οι περισσοτερες φορμες (για προ εγκυμοσυνης λεω).

Η μπεμπα εχει ξεπερασει τα 6 κιλα και ετοιμαζομαι να βγαλω απο την αποθηκη τα 9μηνα φορμακια του Χαρη και οτι 6μηνο εχει μεινει......

Καλε που ειστε οι υπολοιπες?δωστε κανενα σημειο ζωης!

καλημέρα, εμένα σήμερα κοιμήθηκε 7 ωρες! αλλά την ημέρα είμαστε όλο αγκάλιές!!!! και εγώ 6-7 κιλά έχω να χάσω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...