Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Αχ το εκανα. Ουτε 1,5 δεν ειναι. Το ξανακανει. Δεν νομιζω οτι καταλαβαινει.

Δεν νομίζω οτι η τιμωρία θα λειτουργήσει σε αυτη την ηλικία Στελλα μου. Καταλαβαινει πως αυτο που κανει δεν ειναι σωστό, αλλά δεν νομιζω πως μπορεί να καταλάβει το νοημα της τιμωρίας. Οπότε εσυ συνεχισε να λες αυτα που λες, να μαλωνεις όταν πρέπει, και υπομονη!

Εγω σκέφτομαι σημερα πως θα έπρεπε να ξεκινήσω ένα μπλογκ με τις περιπέτειες του θηλασμού. Το βρηκα πολύ καλή ιδέα! Αν ειχα και το χρόνο,θα το έκανα σιγουρα. Νιωθω την ανάγκη να διακομωδήσω κάπως την κατάσταση.

Μέχρι και τίτλο έχω για το "πόνημά" μου!

"Το πολύ γάλα είναι ευλογία!"

Ετσι θα το έλεγα το έργο μου μιας και αυτο μου έλεγαν οι μαίες στο μαιευτηριο όταν ήδη απο την Τρίτη μέρα έτρεχε το γάλα ανεξέλεγκτα και εγω ήμουν μονίμως με μια πετσέτα κάτω απο το στήθος. Ηδη ειχα τραυματισμένες θηλές και ήδη πόναγα, αλλά σιγά μην έδεινα σημασία! Ημουν μεσα στην ευτυχία του ερχομου της μικρής και ένιωθα πως αυτη τη φορά, ειχα διαβάσει αρκετά για να ξέρω και να μην ταλαιπωρηθώ όπως την προηγούμενη φορά.

Αλλη αγαπημένη ατάκα; Αυτη της μάνας μου...

"Μην ανησυχεις παιδί μου. Αυτη τη φορά θα δεις... θα ειναι όλα πιο εύκολα!"

Και τωρα κατάλαβα τί εννοούσε. Εννοούσε πως θα μου ρθει πιο εύκολα το γάλα. Οκ... Εγω όμως δεν είχα τε΄τοιο πρόβλημα. Και την πρώτη φορά εύκολα μου ήρθε. Για την ακρίβεια, αυτό το "πιο ευκολα" αποδεικνήεται κάθε στιγμή πως κάθε άλλο παρά "ευλογία" είναι.

Ποια είναι αυτη η "ευλογία" ακομα δεν έχω καταλάβει! Μετα απο 3 βδομάδες, ακόμα πονάω, ακόμα ταλαιπωριέμαι, ακόμα χρειάζεται ισχυρό απόθεμα θάρρους και υπομονής για κάθε θηλασμό. Το θάρρος, για να μπορέσω κάθε φορά να ξεπεράσω την ιδεά πως και αυτη τη φορά θα πονέσω για να δώσω ότι καλύτερο μπορώ στη μπεμπού. Η υπομονή για να πείσω την μικρή πως πρέπει να ανοίξει το στώμα της καλύτερα, για να την σκουντάω όλη την ώρα που την παίρνει ο ύπνος, για να πίνει αντί να πιπιλάει...

Αυτο ειναι ένα μικρό απόσπασμα απο τις σκέψεις μου κορίτσια. Και μέσα σε αυτό τον συρφετό, ακούω μια φωνή από μακριά. "Μαμαααααααααααααα!!!!!"

Ηρθε η ώρα να παίξω τουβλάκια.

:?

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια εμεις απο χθες ειμαστε με γουλιες... γουλαρες! Κανουμε μια ωρα για να φαει καθοτι καθε λιγο και λιγακι τον βαζω να ρευτει και ξανασυνεχιζουμε...

Μαλλον για ΓΟΠ το κοβω! Με τη γιατρο που μιλησα (τα μισα απ' οσα μου ελεγε ακουγα γιατι απο το ενα αφτι ειχα τον μικρο να τσιριζει και απο το αλλο το τηλεφωνο) μου ειπε να προσεχω αν βρεχει πανες γιατι αν βρεχει αρκετες τοτε η ποσοτητα που βγαζει δε μας πειραζει. Η ψυχολογια μου ομως οταν τον βαζω να ρευτει και βγαζει μεγαλη γουλια και βλεπω το γαλα μου να πηγαινει ουσιαστικα χαμενο πεφτει κατακορυφα!

Νιωθω οτι παλευω με το γιο μου για να φαει!

Ευα... καλη ιδεα το μπλογκ!!!;)

v9gkhg0kf9drps4b.png

Το έφτιαξα τελικά το μπλόγκ κορίτσια

αν θέλετε μπορείτε να μπαίνετε να διαβάζετε τις περιπέτειες μου στο

http://thilasmoy-provlimata.blogspot.com

Θα γράφω όσο πιο συχνά μπορώ μπας και "ξορκίσω" το κακό!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Το έφτιαξα τελικά το μπλόγκ κορίτσια

αν θέλετε μπορείτε να μπαίνετε να διαβάζετε τις περιπέτειες μου στο

http://thilasmoy-provlimata.blogspot.com

Θα γράφω όσο πιο συχνά μπορώ μπας και "ξορκίσω" το κακό!

Μολις εγινα η πρωτη σου αναγνωστρια!;):D

v9gkhg0kf9drps4b.png

Μανουλιτσες κ ζορικα μπεμπακια τι κανετε;;

σας διαβαζω αρκετες μερες, αλλα δισταζω να γραψω, γιατι νομιζω θα φαω ξυλο... γιατι θα αναρρωτιεστε... λοιπον, γιναμε 2 μηνων, καναμε το πρωτο μας εμβολιο, ειμαστε πλεον 4650 (!!!!), τρωμε πολυ καλα (εξου κ το βαρος!) κ κοιμομαστε το βραδυ 7 ωρες!!!!!!!!!!! μην με βρισετε κοριτισα, μην με δειρετε κ μην ματιασετε τον μικρο μου!!!!

γενικα τα παμε πολυ καλα! ο μικρος ειναι βολτακιας μεγαλος, οπου παμε κλεβει καρδιες με τις καταγαλανες ματαρες του κ καθε μερα μας χαριζει ολο κ πιο λαμπερα χαμογελα!!

εγω ξεκινησα την δουλεια, αλλα με λιγες ωρες κ μερες (προς το παρον) κ το προβλημα ειναι οτι ο μικρος δεν παιρνει ουτε πιπιλα, ουτε θελει μπιμπερο, με αποτελεσμα να αντλω γαλα κ να το πεταω... ελπιζω πως σιγα σιγα θα αναγκαστει να το μαθει!

πηγα κ στην γυναικολογο για την καθιερωμενη εξεταση μετα τον τοκετο κ ολα εχουν επανελθει πολυ γρηγορα!

κουραγιο μανουλες! θα ερθουν κ καλυτερες μερες κ νυχτες!!

πολλα φιλια στα πατουσακια των μωρων σας!

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Διαφημίσεις

Μανουλιτσες κ ζορικα μπεμπακια τι κανετε;;

σας διαβαζω αρκετες μερες, αλλα δισταζω να γραψω, γιατι νομιζω θα φαω ξυλο... γιατι θα αναρρωτιεστε... λοιπον, γιναμε 2 μηνων, καναμε το πρωτο μας εμβολιο, ειμαστε πλεον 4650 (!!!!), τρωμε πολυ καλα (εξου κ το βαρος!) κ κοιμομαστε το βραδυ 7 ωρες!!!!!!!!!!! μην με βρισετε κοριτισα, μην με δειρετε κ μην ματιασετε τον μικρο μου!!!!

γενικα τα παμε πολυ καλα! ο μικρος ειναι βολτακιας μεγαλος, οπου παμε κλεβει καρδιες με τις καταγαλανες ματαρες του κ καθε μερα μας χαριζει ολο κ πιο λαμπερα χαμογελα!!

εγω ξεκινησα την δουλεια, αλλα με λιγες ωρες κ μερες (προς το παρον) κ το προβλημα ειναι οτι ο μικρος δεν παιρνει ουτε πιπιλα, ουτε θελει μπιμπερο, με αποτελεσμα να αντλω γαλα κ να το πεταω... ελπιζω πως σιγα σιγα θα αναγκαστει να το μαθει!

πηγα κ στην γυναικολογο για την καθιερωμενη εξεταση μετα τον τοκετο κ ολα εχουν επανελθει πολυ γρηγορα!

κουραγιο μανουλες! θα ερθουν κ καλυτερες μερες κ νυχτες!!

πολλα φιλια στα πατουσακια των μωρων σας!

Τελειο το 7ωρο!!! Θελουμε κι εμεις!!!

Ειναι και βολτακιας ε? Κι εμεις δε παμε πισω! Μολις ομως σταματησει το καροτσι... ξεκινα η γκρινια!

Το γαλα μην το πετας... βαλ'το στην καταψυξη. Διατηρειται αρκετο καιρο!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Καλησπέρα κορίτσια

Η μάχη με τη μαστίτιδα συνεχίζεται. Κομπρέσες, θηλασμός, θήλαστρο, μασάζ (όταν χρειάζεται). Μια ατελείωτη κούραση κορίτσια! Ξεκίνησα όπως ειπα και το μπλογκ. Μπορείτε να το παρακολουθείσετε αν θέλετε. Στην υπογραφή μου θα βρείτε τη διεύθυνση.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Ξύπνησα σήμερα και ένιωθα τόσο πόνο στις θηλές, που σκεφτόμουν πως δεν αντέχω άλλο. Ημουν εντελώς αποθαρημένη. Πήρα τη μάνα μου να της πω τον πόνο μου. No more pain!!!!! Κλαίω και με τη σκέψη πως θα θηλάσω, γιατί σκέφτομαι τον πόνο.

Το στηθος με τη μαστίτιδα βγάζει ακόμα πύον οπότε ειμαι πάλι με το θήλαστρο στο χέρι.

Ολη μέρα και όλη νυχτα με τα γάλατα...

Ειμαι κουρασμένη!!!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Κουράγιο Εύα!

Σαν δευτερομανούλα ξέρεις καλύτερα από μένα πόσες θυσίες απαιτεί η μητρότητα. Είσαι ηρωίδα!!! Προσπάθησε να κάνεις κάτι που αγαπάς (π.χ. να φας κάτι που σου αρέσει, να δεις μια ταινία που αγαπάς...) μήπως νιώσεις λίγο καλύτερα.

Εμείς κορίτσια είμαστε μια χαρά. Σήμερα κλείσαμε τις 6 εβδομάδες και είμαστε 4,5 κιλά. Μέσα στο 24ωρο κάνει 2 πεντάωρα, αλλά εγώ κοιμάμαι πολύ λιγότερο γιατί κάνι πολλούς ήχους στον ύπνο του και ξυπνάω ή δεν μπορώ να ξανακοιμηθώ. Σήμερα του έδωσα πρώτη φορά πιπίλα γιατί δεν μπορούσα να τον ηρεμήσω με τίποτα και είχε πλαντάξει και ένιωσα χάλια. Βέβαια ηρέμησε αμέσως, αλλά δεν ένιωσα καλά. Είμαι υπερβολική;

Κατά τα άλλα δυσκολεύομαι να οργανώσω τις αντλήσεις για την ώρα που λείπω στη δουλειά αλλά μέχρι τώρα όλα καλά. Ανυπομονώ να έρθει η 18η Μαίου να δώσουν τα παιδιά Βιολογία να σταματήσω επιτέλους και να αφιερωθώ στο μωρό μου.

Φιλάκια μανούλες και καλά μας κουράγια!

iiAs.png

9JCHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια

η κατάσταση πηγαίνει όλο και καλύτερα. Το στήθος μου έχει ξεκοκκινίσει σε μεγάλο βαθμό και δεν είναι τόσο πρησμένο. Το νιώθω βέβαια βαρύ, αλλά όχι σε ενοχλητικό βαθμό. Στο δε υγιές στήθος, έχει αρχίσει να αυξάνεται το γάλα. Δεν επαρκεί ακόμα για να φάει η μικρή, αλλά έχει αυξηθεί. Ξύπνησα το πρωί και με ενοχλούσε επειδή ήταν αρκετά γεμάτο.

Παρ ότι όμως πάνε σαφώς καλύτερα τα πράγματα, δεν μπορώ να χαρώ βρε κορίτσια. :-( Θα έπρεπε να νιώθω καλύτερα και να χαίρομαι με τη βελτίωση, αλλά εγω είμαι μέσα στην κατάθλιψη. Νιώθω μια ατελείωτη κούραση,μια απογοήτευση (μη με ρωτήσετε για ποιό λόγο...).

Το απόγευμα πάντως θα πάω στη μαστολόγο. Θα δω τί θα μου πει και αυτή και βλέπουμε.

Οι στόχοι μου για το θηλασμό έχουν αλλάξει εντελώς! Εκεί που ήθελα να θηλάσω ένα χρόνο, τώρα στόχος μου είναι να βγάλω τη μέρα και μετά την επόμενη μέρα κλπ κλπ.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλησπέρα κορίτσια

Η μάχη με τη μαστίτιδα συνεχίζεται. Κομπρέσες, θηλασμός, θήλαστρο, μασάζ (όταν χρειάζεται). Μια ατελείωτη κούραση κορίτσια! Ξεκίνησα όπως ειπα και το μπλογκ. Μπορείτε να το παρακολουθείσετε αν θέλετε. Στην υπογραφή μου θα βρείτε τη διεύθυνση.

ευάκι μου ταπεινός σου μούλος!!!!υπηρετώ!!!

βρε θηρίο πως το έφτιαξες το μπλογκ???μπράβο μπράβο!!!

όσο για τη μαστίτιδα υπομονή κοπέλα μου υπομονή ξέρω ότι έχεις κουραστεί αλλά υπομονή και θα φτιάξουν τα πράγματα!!!!

στελλίτσα η δικιά μου από νωρίς είχε μάθει στην τιμωρία ίσως βέβαια να παίζει και ρόλο ότι την έμαθε στο σχολείο έβλεπε και τα μεγαλύτερα παιδάκια επομένως γιαυτό και σε εμάς επιανε!!!βέβαια είπα ότι περάσαμε και από μια περίοδο που δεν άκουγε κανέναν έκλαιγε πολύ όταν δεν γινόταν το δικό της και άλλα τέτοια αλλά της τον έσπασα τον τσαμπουκά και πλέον είναι άλλο παιδάκι όχι να το παινευτώ αλλά έχω πολύ καλό παιδάκι!!!πχ την κυριακή 7 ώρες έπαιζε με τον μικρό κουμπαρούλη (4,5 χρόνων) χωρίς να μαλώσουν!!!κάποια στιγμή που μαλώνανε το ποιος θα οδηγήσει το αμάξι της μαίρης και αφού είπα στον κουμπαρούλη΄ότι ότι θέλει μπορεί να το συζητάει με την μαίρη το συζητήσανε μόνοι τους και κατέληξαν ο κουμπαρούλης να οδηγάει και η μαίρη δίπλα του!!!ήταν μια εικόνα καταπληκτική είχε γύρει και η δικιά μου στην αγκαλιά του σα το ζευγαράκι της αγ.παρασκευής ήταν!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Καλημέρα

Εχθες πήγα στη μαστολόγο που με παρακολουθει και ούθτε λίγο ούτε πολύ, με έκραξε! Γιατί δεν την πήρα νωρίτερα τηλέφωνο, γιατί βάζω ζεστές κομπρέσες (δεν κάνει λεει γιατι η ζέστη ευνοεί την επέκταση της λοίμωξης), γιατί θήλαζα στήθος ανα γεύμα...

Μου είπε να σταματησω της ζεστες κομπρέσες, να συνεχίσω το μασαζ, να δουμε πως θα πάει κι αν ειναι να ξαναπαρω αντιβίωση. Επίσης να πάω να με δει πάλι σε 2 εβδομάδες.

Και να φανταστειτε πως πηγα επειδη ειχα βγαλει ένα γρομπαλάκι στο άλλο στηθος (το υγιες). Πηρε δειγμα κι απο εκει και μάλλον ειναι κάποιος γαλακτοφορος θηλακας που εχει μπλοκάρει.

Εφυγα πραγματικά αποθαρημένη, γιατι δεν βλέπω φως στο τούνελ. Πότε θα τελειώσει αυτη η κατάσταση; Ενω έχει βελτιωθει το πρήξημο πολύ, νιώθω ένα μόνιμο κάψημο και στα 2 στηθη. Στο υγειές, υπάρχει κάποια βελτίωση στην πληγή, αλλά και πάλι πονάω σε κάθε θηλασμό. Ετσι κατέληξα να βγάζω το γάλα με θήλαστρο μέσα στη μέρα και να θηλάζω μόνο τη νύχτα. Μπας και κλεισει κάποια στιγμή η πληγή.

Τελικά όλαλάθος τα έκανα; Εγω πήγα να αποφύγω την ταλαιπωρία που είχα στον Ιωνα και τελικά έχω ταλαιπωρηθεί πολύ χειρότερα. Τουλάχιστον κρατάω τη ρουτίνα διατηρησης του θηλασμού, γιατί μόνο αυτό με κρατάει ώρες ωρες. Νιωθω πως θα πάθω κατάθλιψη ώρες ωρες...

Αααααα και έχω και τον Ιωνα με πυρετο :-(

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλησπερα σε όλες τις μανουλες.

Ευα μου θαυμαζω το κουραγιο και την αντοχη σου. Μπραβο. Ελπιζω συντομα να ξεπεραστουν όλα.

Είχα καιρο να γραψω και τώρα βρήκα λίγο χρόνο.

Εμείς την Κυριακή γινόμαστε 8 εβδομάδων και είμαστε 4500.

Δυστηχώς και εμείς πάθαμε ΓΟΠ και τώρα του δίνουμε epadoren 3 φορές της ημέρα. Ευτυχως ρουκετες δεν κάνει αλλά μόνο γουλίτσες οι οποίες ήταν συχνες, έσπρωχνε το στήθος, όταν του εβαζα πιπιλα έκανα όπως πριν τον εμετο και έβγαζε συνεχεια τη γλώσσα του. Τώρα δεν σπρώχνει το στήθος, την γλώσσα δεν την πολυ βγαζει και οι γουλίτσες είναι λιγότερες.

Ελπίζω να βελτιωθει και άλλο και να γλιτώσουμε την οισοφαγίτιδα.

Φιλια σε όλες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...