Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Θα την πιω εγώ πρώτη την φυτεία χαμομηλιού, με έχει διαλύσει άλλη μια νύχτα... Δηλαδή από χτες το απόγευμα. Εμένα δεν φαίνεται να πονάει, αλλά δεν μπορώ να την βολέψω πουθενά. Ξυπνάει, αρχίζει να τρώει κάνει κακά της εκνευρίζεται, θέλει να την αλλάξω αμέσως, αρχίζει τις γουλιές, ξαναθέλει να φάει, ή μάλλον νομίζει ότι θέλει, γιατί δεν τρώει αλλά παίζει με την θηλή και πολλές φορές την βάζει έτσι στο στομα της που της έρχεται πάνω το γάλα (πώς βάζουμε εμείς το δάχτυλο για να κάνουμε εμετό, ένα τέτοιο πράγμα παθαίνει) γκρινιάζει τη σηκώνω στο ώμο, συχνά έχω γίνει και χάλια από τις γουλιές ή και αυτή και πρέπει να της αλλάξω ρούχα κιόλας, και αυτό όλο επαναλαμβάνεται για ένα δίωρο αλλάζοντας στάσεις και δοκιμάζοντας και στήθος:shock: Όπου μετά την μία ώρα, εγώ είμαι σε κατάσταση να πάρω τα βουνά, ειδικά αν η ώρα είναι 4 το πρωί και θέλω να βάλω ή τις φωνές ή τα κλάμματα:-( Χτες το βράδυ λερώσαμε 10 σαλιάρες από τις 3 ως τις 5 που ήταν ξύπνια:eek: Ο άντρας μου δεν μπορεί να κοιμηθεί, την πάει και καμιά βόλτα πάνω κάτω στο σπίτι αγκαλιά μπας και ηρεμήσει και πάει σαν ούφο στη δουλειά του οδηγώντας μηχανη και ανακατεύεται και με μαχαίρια και πιάνεται η ψυχή μου.

Βρε κορίτσια από κενώσεις πώς πάνε τα δικά σας? Εμένα κάνει πάρα πολλές φορές, ή έτσι μου φαίνεται... Ο γιος μου είχε δυσκοιλιότητα όταν ήταν βρέφος οπότε δεν μπορώ να συγκρίνω. Το ανέφερα στην γιατρό, αλλα δεν θεώρησε ότι είναι κάτι ιδιαίτερο. Κάνει σχεδόν σε κάθε γεύμα, μπορεί και 2 φορές...Ο ποπός της μέρα παρά μέρα έχει πληγούλα από την υπερλειτουργία προφανώς και βγάζει στην πάνα και μια σταγόνα αίμα. Το είπα κι αυτό στη γιατρό αλλά είναι από την πληγούλα. Και πολύ τσαντίλα όταν είναι να κάνει κακά της...

Κορίτσια πείτε μου κι άλλα τέτοια ότι κατά το δίμηνο φτιάχνει κάπως η κατάσταση!!! Τέτοια θέλω να ακούω!!! Βέβαια απέχω ακόμα έναν μήνα από το δίμηνο, αλλα υπάρχει φως στο τούνελ!!:D:D

katerina μερικες φορες εμενα ειναι ανησυχος γιατι εχει υπερενταση, θελει να κοιμηθει και δεν ξερει πως να χαλαρώσει. Δοκιμασε να τον φορεσεις σε εναν μαρσιπο ring sling. Αν δεν εχεις αγορασε εναν! Πιστεψε με κανει δουλεια! Για μας ηταν η σημαντικότερη αγορα που καναμε και ετοιμαζομαστε να παρουμε κι αλλον για να τον εχουμε εφεδρικο.

Οσο για τα κακα... ολο το βραδυ δεν εκανε και τωρα το πρωι... εδωσε ρεστα! Τα κανει και παω να τον αλλαξω για να τον θηλασω. Ανοιγω την πανα (γεματη), τον πιανω να τον βαλω κατω απο τη βρυση, τα ξανακανει... τον πλενω και τα ξαναματακανει! Τον ακουμπαω στην αλλαξιερα και ξανα! Μετα τον θηλασα και τον ξαναλλαξα!!!:shock:

Οσο για την πληγουλα, δοκιμασε να βαζεις ελαιολαδο στο ποπουδινι της. Ειναι θαυματουργο!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι κάνετε κορίτσια?Έχω χάσει όλα σας τα νέα γιατί δεν προλαβαίνω καθόλου να μπω στο ίντερνετ.Η μπέμπα μου είναι μια σκέτη γλύκα και μου μοιάζει καταπληκτικά.Μέχρι στιγμής έχουμε καταφέρει να κάνουμε αποκλειστικό θηλασμό...κοιμάται 4-5 ώρες συνεχόμενα και μετά ξυπνάει για 2-3 ώρες. Είναι πολύ ήσυχη.Όλα κυλούν τέλεια.Το Σάββατο θα πάμε να πάρουμε την ευχή από τον παπά και τη Μεγάλη Τετάρτη θα σαραντήσουμε.Ελπίζω όλα να πηγαίνουν το ίδιο καλά και σ'εσάς.Καλές γιορτές αν δεν ξαναμπώ στο cafe μας.Φιλάκια.

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Καλημέρα κορίτσια

Επιτέλους νιωθω σαφη βελτίωση! Βέβαια το βράδυ, συνέβη το εξης...

Εβγαλα το γάλα με το θηλαστρο, και απ οτι φαίνεται έσπασε το απόστημα που υπήρχε μέσα (αν ειναι ένα δεν έχω ιδεά τι γίνεται...) και αυτο που έβγαλε το θηλαστρο ήταν γάλα με κάτι άλλο μέσα γιατι το χρώμα ήταν κάπως κιτρινοπορτοκαλι και μια βλένα ίδιου χρώματος. Μετά έβγαλα πάλι γαλα και ηταν εντελως καθαρο. Αρα κάτι έσπασε εκει μέσα και καθάρισε. Προφανως αυτο το πράγμα ηταν πυον.

Το αποτέλεσμα ειναι πως νιωθω καλύτερα. Το πρωι έφαγε κανονικα η μικρή ουτε χρειάστηκε συμπλήρωμα. Το άλλο μου στηθος έχει αρχίσει να βγάζει αρκετό γαλα πάλι αλλά και το πάσχον βγάζει πια 30ml. Ειμαι αισιόδοξη!!!

Οσο για τα κιλά, εγω εχω χάσει τα της εγκυμοσύνης και ένα ακόμα αυτες τις μέρες με αυτη την ταλαιπωρία. Ειμαι λοιπόν -1 σε σχέση με τα κιλά που ειχα όταν έμεινα έγκυος.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Μπράβο Εύα, πολυ ωραία τα νέα σου! Άντε να τελειώνει η ταλαιπωρία σου. Πλάκα πλάκα, ευτυχώς που δεν έσπασε το απόστημα όταν έτρωγε η μικρή σου από το στήθος...

Chris, εσένα θυμήθηκα στις 4 το πρωί μετά από μιάμιση ώρα κουβαλήματος! Έχω κι εγώ σλινγκ, το φοράω τη μέρα αλλα΄και στις εξόδους, αλλά για κάποιον λόγο δεν το είχα φορέσει ποτέ βράδυ. Οπότε χτες είδα και απόειδα, το φόρεσα και όντως έκανε δουλειά. Βέβαια η μικρή δεν ήταν τόσο ανήσυχη όσο τις προηγούμενες 2 νύχτες, αλλα το διωράκι μας 2.30 4.30 το κλείσαμε:eek:

Εντωμεταξύ μόνο στην όρθια θέση τη βάζω στο σλινγκ για΄τι κάνει γουλιές στην ξαπλωτή... Λέω κι εγώ να πάρω κι άλλον, αλλά μάλλον θα πάρω μέι τάι να υπάρχει κι αυτό! Μια καλή φίλη τον βοεύτηκε πάρα πολύ! Νομίζω ότι είναι πιο βολικός και για όταν βαρύνουν αρκετά, οπότε θα τον χρησιμοποιήσουμε σίγουρα!

Μαράκι μπράβο σας που τα πηγαίνετε τόσο καλά, φτου φτου και καλό Πάσχα!!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Ευα πολυ χαιρομαι για τα νεα σου! Καθε μερα και καλυτερα!!!

Κατερινακι ειδες?! Θαυματουργος ο μαρσιπος! Εμενα παντα γκρινιαζει οταν παμε να τον φορεσουμε. Στην αρχη ο Νικος μου ελεγε "Μα δε θελει!!! Δε το βλεπεις?" Μετα απο λιγα χοροπηδηχτα ομως μια χαρα καθεται... και κοιμαται κιολας!

Και τα δικα μου νεα... σημερα σαραντισαμε και πηγαμε στη γιατρο. 4.900 ειμαστε και 56 ποντους! Μεγαλωσε το αντρακι μου! :D

Τον βολταραμε σε ολη την πολη και του πηραμε για το Πασχα ενα λευκο πουκαμισακι και παπουτσακια αγκαλιας. Ο καημενουλης κοιμοταν συνεχεια και δεν ξυπνησε ουτε για να φαει και μολις γυρισαμε σηκωσε ολη την Παλαιοχωρα στο ποδι!:tongue:

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Ευα πολυ χαιρομαι για τα νεα σου! Καθε μερα και καλυτερα!!!

Κατερινακι ειδες?! Θαυματουργος ο μαρσιπος! Εμενα παντα γκρινιαζει οταν παμε να τον φορεσουμε. Στην αρχη ο Νικος μου ελεγε "Μα δε θελει!!! Δε το βλεπεις?" Μετα απο λιγα χοροπηδηχτα ομως μια χαρα καθεται... και κοιμαται κιολας!

Και τα δικα μου νεα... σημερα σαραντισαμε και πηγαμε στη γιατρο. 4.900 ειμαστε και 56 ποντους! Μεγαλωσε το αντρακι μου! :D

Τον βολταραμε σε ολη την πολη και του πηραμε για το Πασχα ενα λευκο πουκαμισακι και παπουτσακια αγκαλιας. Ο καημενουλης κοιμοταν συνεχεια και δεν ξυπνησε ουτε για να φαει και μολις γυρισαμε σηκωσε ολη την Παλαιοχωρα στο ποδι!:tongue:

Μπράβο το αγοράκι σου!!! Να το χαίρεστε πάντα!!

Κι εμένα μόλις την βάζω συνήθως διαμαρτυρεται και την ιδια ακριβως μα ακριβως ατακα λεει και ο δικος μου ο αντρας!!! Χαχαχα!!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Καλημέρα μανούλες

Εχθες το βράδυ πάλι ειχα σπάσημο του αποστηματος, πυον κλπ. Εβγαλα ενα σορο γάλα και το πέταξα, έβγαλα και άλλο με μασαζ και πάλι δεν ειχε αδειάσει. Σε 2 θηλασμούς λοιπόν έβγαζα με το θηλαστρο και έκανα μασαζ μέχρι να καθαρίσει το γάλα για να μπορέσω να ξαναθηλάσω. Η μικρή εν το μεταξύ ειχε γκρίνια το βράδυ. Μετά απο 2 ωρες οπου την ειχα ταίσει και ειχα κάνει και τις διάφορες διαδικασίες με τη μικρή στο ριλαξ να γκρινιάζει, και ενω η ωρα ηταν πλέον 5 και δεν άντεχα άλλο την αυπνία, ειπα να της δωσω λιγο πιπίλα μπας και ηρεμίσει και κοιμηθεί, και μπορέσω κι εγω να κοιμηθω λιγο γιατι στις 6 πάλι έπρεπε να σηκωθώ για τις γνωστες διαδικασίες.

Τί μαγική στιγμή ηταν αυτη!; Πιπίλισε 5 λεπτά και κοιμήθηκε!!! Ευτυχία λεμε!

Σημερα υποτίθεται πως ειναι η τελευταία μέρα αντιβίωσης. Σιγουρα ειναι καλύτερα το στηθος μου, αλλά "καλά" δεν το λες...

Εχει ένα μέρος το οποίο ειναι κατακόκκινο και πρησμένο. Η θηλή είναι χάλια ότι κι αν έχω βάλει (λάδι, λανολίνη, και μια άλλη κρέμα).

Αναρωτιέμαι αν πρέπει να συνεχίσω λίγο ακόμα την αντιβίωση. Θα πρέπει να μιλήσω με το γιατρό. Το άλλο στηθος έχει κι αυτο πληγωμένη θηλή που τσούζει όλη την ώρα.

Εχει αρχίσει να με κουράζει ο πόνος που δεν περνάει. Δεν ειναι τόσο έντονος, αλλά ειναι συνεχόμενος. Σουτιεν δεν μπορω να φορέσω. Το μπουστακι που φοράω που ειναι οτι πιο μαλακό υπάρχει, και αυτό το έχω κατεβασμένο. Δεν αντέχω να ακουμπάει ύφασμα στις θηλές επειδη πονάω. Εδω τιποτα δεν ακουμπάει και πονάω.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

ευάκι μου σε θαυμάζω!!!πολλές θα είχαν σταματήσει τον θηλασμό και θα έδιναν μόνο συμπλήρωμα!!! μπράβο σου κοπέλα μου!!! συνέχισε την προσπάθεια και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά!!!

εμείς μια από τα ίδια!!!δεν έχει αλλάξει κάτι από τη ζωή μας πέραν των νεύρων βέβαια και των συνεχόμενων τσακωμών με το στεφάνι μου!!!που θα πάει θα περάσει ο ανάδρομος ερμής και θα ηρεμίσουμε και εμείς!!!

κατά τα υπόλοιπα σήμερα που δεν έχω να κάνω δουλειές αλλά μόνο μαγείρεμα βαριέμαι!!!τι ανωμαλία είναι αυτή???από την μια΄κάνω αμάν να υπάρχουν τέτοιες σπάνιες μέρες και όταν έρθουν ψάχνομαι να κάνω δουλειές!!!έχω ψειρίσει το σπίτι και παρόλα αυτά ψάχνομαι!!η κατάστασή μου είναι για ψυχίατρο!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

ευάκι μου σε θαυμάζω!!!πολλές θα είχαν σταματήσει τον θηλασμό και θα έδιναν μόνο συμπλήρωμα!!! μπράβο σου κοπέλα μου!!! συνέχισε την προσπάθεια και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά!!!

εμείς μια από τα ίδια!!!δεν έχει αλλάξει κάτι από τη ζωή μας πέραν των νεύρων βέβαια και των συνεχόμενων τσακωμών με το στεφάνι μου!!!που θα πάει θα περάσει ο ανάδρομος ερμής και θα ηρεμίσουμε και εμείς!!!

κατά τα υπόλοιπα σήμερα που δεν έχω να κάνω δουλειές αλλά μόνο μαγείρεμα βαριέμαι!!!τι ανωμαλία είναι αυτή???από την μια΄κάνω αμάν να υπάρχουν τέτοιες σπάνιες μέρες και όταν έρθουν ψάχνομαι να κάνω δουλειές!!!έχω ψειρίσει το σπίτι και παρόλα αυτά ψάχνομαι!!η κατάστασή μου είναι για ψυχίατρο!!!

κσλημέραα!!!!

μήπως να ρθεις να κάνεις και το δικό μου??:tongue::tongue::tongue:

καλημέρα σε όλες τις μανούλες και στα μπουμπουκάκια μας! τι κάνετε?

ευάκη μου περαστικά κοπέλα μου!

αφήστε..παρα λίγο τη γλίτωσα τη μαστίτιδα και εγώ.., πρόλαβαν και μου τράβηξαν το γάλα απο τη κύστη,πήρα και αντιβίωση και ευτυχώς τη γλίτωσα, το στήθος βέβαια έκανε 5-6 ημέρες να συνέλθει..για αυτό ευάκη υπομονή!!!

εμείς κατα τα άλλα είμαστε καλά...μενουμε αρκετά ξυπνιοι , συχνά αρκετά ανάμεσα στα γεύματα (6 ώρες)..για αυτό δεν προλαβάινω να σας διαβάζω συχνά!!

προσπαθούμε να κόψουμε και το ξένο που χρειάστηκε να πάρει για τον ίκτερο...και είμαστε φουλ σε απασχόληση!!

αχ κορίτσια ανοίγει ο καιρός και λέω να παρουμε τα μικρούλια μας και τα καρότσια και να πάμε βολτίτσα!!!:-)

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

Αχ βρε Ευα άντε να τελειώνουν τα βάσανά σου... Να μιλήσεις με τον γιατρό γιατί όντως μπορεί να χρειαστείς κι άλλη αντιβίωση, άσε μην ξαναπάθεις τίποτα:shock:

Αχ, η δικιά μου ακόμα με τη νπιπίλα δεν... Βέβαια κι εγώ δεν πήρα άλλη μάρκα να δοκιμα΄σω, το άφησα στη ντύχη του το θέμα και θα ξαναδοκιμάσω σε λίγο καιρό. Μια άλλα συμβουλή που μου έδωσε μια φίλη είναι να δώσω το μικρό μου δαχτυλάκι (πολύ καθαρά εννοείται χέρια και κομμένο νύχι) και όσο το πάρει, μέχρι να δώσω πιπίλα. Μια φορά το έβαλε στο στόμα της, και κατά τα άλλα το διώχνει... Τι ακατάδεχτο μωρό!!:tongue:

Κατά τα άλλα κι εμείς άυπνοι, 2-5.30 παρακαλώ:shock: Εξόντωση, εγώ έκλαιγα στο τέλος... Ουφ, πού θα πάει, θα στρώσει!!!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

Να μαι παλι

Μιλησα με το γιατρό μου και μου ειπε να συνεχίσω την αντιβίωση 3 μέρες ακόμα. Πάντως το στήθος πάει καλύτερα! Βγαζει λιγο ακόμα, αλλά πιστευω πως στον επόμενο θηλασμό θα μπορέσω και θα τη βάλω να φάει.

Σταματησα να στεναχωριέμαι για το συμπλήρωμα που δεινω. Οταν με το καλό περάσει η όλη ιστορία, θα το παλέψω να το κόψω λίγο λίγο και πιστευω πως θα τα καταφέρω. :D

july οταν εχεις τόσο γάλα όσο εγω, ειναι κρίμα να το κόψεις. Υπάρχουν στιγμές που νιωθω πως δεν αντέχω άλλο τη διαδικασία βεβαια, αλλά πιο πολύ θέλω να θηλάσω τη μπεμπου. Οπότε κάνω υπομονή και στη διαδικασία και στον πόνο και ελπίζω πως συντομα θα στρωσει η κατάσταση.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Kαλημερα σε όλες. Πως ειστε? Τα 5ωρα μια χαρα το βραδυ. Η μικρη ουτε που ακουγεται. Ο μεγαλος με εχει γονατισει. Ανακατευει τα παντα, σπαει,σκιζει λερωνει...

Ολη μερα τρεχω και του φωναζω... Δεν μπορω ουτε τουαλετα να παω...

Kαλημερα σε όλες. Πως ειστε? Τα 5ωρα μια χαρα το βραδυ. Η μικρη ουτε που ακουγεται. Ο μεγαλος με εχει γονατισει. Ανακατευει τα παντα, σπαει,σκιζει λερωνει...

Ολη μερα τρεχω και του φωναζω... Δεν μπορω ουτε τουαλετα να παω...

στελλίτσα σε καταλαβαίνω απόλυτα! έτσι και εμένα η μαιρούλα τον πρώτο καιρό δεν με άκουγε καθόλου και όλη την ώρα φώναζα χωρίς αποτέλεσμα μέχρι που πήρα δραστικά μέτρα! ένα απόγευμα της έλεγα μην το κάνεις αυτό το είπα μια δυο τρεις μετά της πήρα την πιπίλα από το στόμα και την πέταξα στα σκουπίδια αφού βέβαια την είχα προειδοποιήσει ότι θα το κάνω! (βέβαια είχαμε και άλλες πιπίλες!) το τι κλάμα έριξε δεν φαντάζεσε όλο το απόγευμα έκλαιγε αλλά εγώ βράχος από τότε ότι λέω αν όχι με την πρώτη με τη δεύτερη θα κάνει ότι της πω!!! ααα και κάτι ακόμα που έπιασε είναι η τιμωρία!!!για προσπάθησε ο βασιλάκης είναι σε ηλικία να καταλάβει την τιμωρία!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...