Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η μόλυνση δημιουργήθηκε γιατί μου ειχε τραυματίσει τη θηλή η μικρή. Οπότε απο την τραυματισμένη θηλή,μπήκε κάποιο μικρόβιο και δημιούργησε αυτη την κατάσταση. Εν το μεταξυ υπάρχει μέσα κάποιο απόστημα. Αν λεει δεν περάσει με την αντιβίωση, θα πρέπει να κάνω επέμβαση για να μου το καθαρίσουν. Ελπίζω να μη χρειαστει!!!!

Πωπωπω! Μακριά! Εύχομαι κ εγώ να μη χρειαστεί!

xU8Vp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Καλημέρα κορίτσια

Το βράδυ ηταν δύσκολο. Σε κάποια φάση σαν να χειροτέρεψε η κατάσταση στο στηθος μου. Η κοκκινίλα επεκτάθηκε αντι να μειωθεί και πόναγα και πάλι.

Απο χθες έχω νοικιάσει το επαγκελματικό θηλαστρο lactina της medela. Το ειχα δοκιμάσει στο νοσοκομείο (στον Ιωνα) και ηταν πολύ καλό. Τωρα μετα βίας βγάζει μερικές σταγόνες απο το στήθος μου. 20 λεπτά με το θηλαστρο στο στήθος και ζήτημα αν έβγαλα 10 ml. Η μάνα μου λοιπόν συνεχίζει να μου κάνει μασάζ. Κάνω και εγω όσο μπορώ αλλά δεν είναι το ίδιο αποτελεσματικό.

Το γάλα μου... ααααααααααχ κορίτσια μου έχει μειωθει πολύ το γάλα στο υγειές στηθος. Η μικρή όσο της έρχεται καλή ποσότητα γάλακτος πίνει μια χαρά. Μόλις μειωθεί η ποσότητα, σταματάει και απλά πιπιλάει. Την τσιγκλάω όλη την ώρα, αλλά αυτη τίποτα. Απλά δεν θέλει να προσπαθήσει! Αν δεν έχω βγάλει με το θήλαστρο συμπλήρωμα, αναγκάζομαι να της δώσω σκόνη. Κάνω σε κάθε γευμα άντληση και με το θήλαστρο για ένα τέταρτο, αλλά και πάλι ακόμα δεν έχει αποτελέσματα.

Φοβάμαι πως με αυτό τον τρόπο θα μου κοπεί εντελώς το γάλα. Το στηθος με την μαστίτιδα, μετα βίας βγάζει σταγόνες και η θηλή είναι εντελώς επίπεδη. Δοκίμασα το Σάββατο να τη θηλάσω απο το πάσχον στηθος με θηλές σιλικόνης, αλλά η μικρή δεν θέλει να ρουφήξει με τιποτα. Αν δεν προσπαθήσει και αυτη λιγάκι, όσο και να παλεύω με το θήλαστρο, δεν πρόκειται να μπορέσω να βγάλω αρκετή ποσότητα για να καλύπτουμε τις ανάγκες μας.

Η ψιχολογία μου είναι στα τάρταρα λοιπόν.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Kαλημερα σε όλες. Ευα και πάλι περαστικα. Μακαρι να περασει με την αντιβιωση και να εισαι πρωτα εσυ καλά και το μωρακι σου θα ειναι εστω και με ξενο γαλα. Εσυ εκανες οτι μπορουσες. Φυσικα αν περασει γρηγορα μπορεις και να επαναγαλακτισεις.

http://www.medela.com/IW/en/breastfeeding/products/breastmilk-feeding/special-feeding-devices.html

Εύα καλημέρα. Για κοίτα και υτό, το συστήνουν πολύ για τέτοιες περιπτώσεις, ώστε το παιδί να τρέφεται μεν με το γάλα σκόνη, αλλά παράλληλα να δίνει και ερέθισμα στο στήθος.

Κάνε λίγο υπομονή, όπως και να χει, το μωράκι σου είναι μια χαρά, εσύ είναι το θέμα να καλυτερεύσεις. Μην βάζεις τώρα στο μυαλό σου και αγχώνεσαι πώς θα πάει ο θηλασμός, κοίτα να ξεμπερδέψεις από τον πόνο πρώτα;)

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

Την κορη μου χτες και τη νύχτα σκεφτόμουν είτε να την πνίξω είτε να τη δώσω για υιοθεσία, με έφερε στα όρια μου εντελώς...Δεν ήξερε τι ήθελε με αποτέλεσμα να την κρατάω όλη μέρα αγκαλιά και το βράδυ ήταν ξύπνια 2 ώρες χωρίς να μπορώ να την βολέψω, αφού με λυπήθηκε και ο άντρας μου και σηκώθηκε να την κάνει βόλτες (μάλλον το μωρό λυπήθηκε γιατί είχα αρχίσει να βγάζω αφρούς και να την απειλώ):rolleyes:. Το πιο κακό είναι ότι θέλει να πιπιλίσει για να ηρεμεί, εμένα το στήθος μου πετάει γάλα , οπότε αναγκαστικά για να πιπιλίσει καταπίνει και γάλα και έτσι είτε τρώει παραπάνω απ ότι μπορεί και τα βγάζει - πάνω μου - είτε τσαντίζεται και την πιάνουν τα νεύρα της και γινόμαστε μύλος:-( Πιπίλα που δοκίμασα να της δώσω εδώ και 3 μέρες για να αποφύγουμε όλο αυτό το σκηνικο, δεν την παίρνει με τίποτα... Κάνει λες και της βάζεις το χειρότερο πράγμα στο στόμα και πάει να κάνει εμετό... Οπότε τζίφος...Τα νεύρα μου!!! Να λέω βέβαια ευτυχώς που δεν έχει και κολικούς, γιατί δεν ξέρω τι θα έκανα...

H9ROp3.png

KZr6p3.png

http://www.medela.com/IW/en/breastfeeding/products/breastmilk-feeding/special-feeding-devices.html

Εύα καλημέρα. Για κοίτα και υτό, το συστήνουν πολύ για τέτοιες περιπτώσεις, ώστε το παιδί να τρέφεται μεν με το γάλα σκόνη, αλλά παράλληλα να δίνει και ερέθισμα στο στήθος.

Κάνε λίγο υπομονή, όπως και να χει, το μωράκι σου είναι μια χαρά, εσύ είναι το θέμα να καλυτερεύσεις. Μην βάζεις τώρα στο μυαλό σου και αγχώνεσαι πώς θα πάει ο θηλασμός, κοίτα να ξεμπερδέψεις από τον πόνο πρώτα;)

Το δοκίμασα στο νοσοκομείο αυτο το θήλαστρο και τουλάχιστον για μένα δεν ήταν τόσο αποτελεσματικό. Γι αυτο νοίκιασα το άλλο θήλαστρο που το ειχα δοκιμάσει οταν ο Ιωνας ήταν στη θερμοκοιτίδα και ειχε φανει πολύ αποτελεσματικό. Βεβαια τωρα δεν μπορώ να πω ότι μου φάνηκε το ίδιο δραστικο.

Πάντως είδα τα πρώτα σημάδια βελτίωσης. Με την άδεια της παιδιάτρου,εβαλα τη μικρή και θήλασε απο το στήθος και βοήθησε αρκετά θα έλεγα. Δυστυχως φαίνεται πως τώρα αποφάσισε η μικρή να περάσει και άλμα ανάπτυξης, γιατί ενώ τη θήλασα και απο τα 2 στήθη και ειδικά απο το υγειές στηθος ξέρω πως έχω περίπου 70-80 ml και τις προηγούμενες μέρες τις περισσότερες φορές της έφτανε το δικό μου γάλα, σημερα μετά απο 1.5 ωρα θηλασμού, έφαγε και 90ml σκόνη. Δυστυχως το στηθος μου δεν αντέχει ακόμα για περισσότερο θηλασμό. Και το υγειες στηθος έχει τραυματισμένη θηλή, οπότε πρέπει να προσέχω.

Πάντως νομίζω πως κάποια βελτίωση υπάρχει. Εφυγε και η μάνα μου και ελπίζω να τα καταφέρω μόνη μου.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

αχ βρε ευάκι τί τραβάς και συ

περαστικά σου και θα δεις που όλα θα πάνε καλά στο τέλος.

κορίτσια μην αγχώνεστε και μην "βρίζετε' τα μωράκια σας

η γιαγιά μου λέει οτι όταν διπλοσαραντίσεις θα δεις διαφορά στο μωρό και η αλήθεια είναι οτι ο μικρός μου απόταν έγινε δυο μηνών άρχισε σιγά σιγά και ηρεμούσε και όσο περνάει ο καιρός κοιμάται και περισσότερο και οι κολικοί ηρέμησαν αρκετά

βέβαια ακόμα έχουμε την παλινδρόμηση και το παλεύουμε με εμετούς αλλά τουλάχιστον κοιμάμαι λίγο καλύτερα οπότε το αντέχω ακόμα.

Ευα υπομονη! οπως σου ξαναειπα, καθε μερα να λες "περασε και προχωραμε ενα βημα". Μη στεναχωριεσαι για το θηλασμο αυτη τη στιγμη, κοιτα να γινεις καλα και μετα φροντιζεις να επαναγαλακτισεις. Βαζε το μωρο και το θηλαστρο και οσο βγαλεις!

Νικ... περμενω να ερθει η στιγμη που θα ηρεμησει ο μικρος! Απο το απογευμα αρχιζει η γκρινια και μερικες μερες τσιριζει ασταματητα! Δεν αντεχω να βλεπω ενα τοσο μικρο ανθρωπακι να υποφερει τοσο!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα μανούλες!!!

ευάκι υπομονή κοπέλα μου πάνω από όλα η υγεία αν δεν είσαι καλά πως θα προσφέρεις στο μωρό σου το καλύτερο???ότι και να είναι αυτό μην αγχώνεσαι αυτή την στιγμή και μην στεναχωριέσαι για το ξένο που πίνει δεν πειράζει καθόλου σημασία είναι να είσαι καλά!!!!

τώρα για τους κολικούς κάποια στιγμή είχε πει το τιννάκι ότι έπινε κάθε απόγευμα΄λίγο χαμομήλι και την βοήθησε! το έκανα και εγώ και όντως βοήθησε γιατί και εμένα η μικρή 10-12 το βράδυ είχε τρομερή ανυσηχία ενώ πλέον την ξυπνάω για να φάει!!! δεν ξέρω αν παίζει ΄ρόλο το ότι είναι 2 μηνών η το ότι πίνω χαμομήλι αλλά έχω δει μεγάλη αλλαγή στο παιδί μου!!!αφού την ξυπνάω για να φάει δε διαμαρτύρεται είτε πεινάει είτε θέλει αλλαγή δεν διαμαρτύρεται το κοριτσάκι μου!!!μόνο μουγκρίζει αυτό είναι το σήμα κατατεθέν!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Καλημερα!

Τι να πω βρε κοριτσια θα το δοκιμασω αυτο με το χαμομηλι... Εγω πλεον τα πονακια του τα κατατασσω σε τρεις βαθμους

1. Ποναει αλλα δεν ειναι τοσο εντονο ωστε να τον ξυπνησει

2. Ποναει, ξυπναει απο τον πονο. Στο σλινγκ ηρεμει και κοιμαται.

3. Ποναει και στο σλινγκ ηρεμει αλλα που και που τσιριζει και δεν κοιμαται σε αυτο.

Εχθες ηταν κατηγορια 3+ !!! Φωναζε και στο μπανιο!

Αν εχει παντως αποτελεσμα αυτο με το χαμομηλι θα πιω ολη τη φυτεια του lipton! :lol:

Ευα περιμενουμε νεοτερα...

v9gkhg0kf9drps4b.png

Θα την πιω εγώ πρώτη την φυτεία χαμομηλιού, με έχει διαλύσει άλλη μια νύχτα... Δηλαδή από χτες το απόγευμα. Εμένα δεν φαίνεται να πονάει, αλλά δεν μπορώ να την βολέψω πουθενά. Ξυπνάει, αρχίζει να τρώει κάνει κακά της εκνευρίζεται, θέλει να την αλλάξω αμέσως, αρχίζει τις γουλιές, ξαναθέλει να φάει, ή μάλλον νομίζει ότι θέλει, γιατί δεν τρώει αλλά παίζει με την θηλή και πολλές φορές την βάζει έτσι στο στομα της που της έρχεται πάνω το γάλα (πώς βάζουμε εμείς το δάχτυλο για να κάνουμε εμετό, ένα τέτοιο πράγμα παθαίνει) γκρινιάζει τη σηκώνω στο ώμο, συχνά έχω γίνει και χάλια από τις γουλιές ή και αυτή και πρέπει να της αλλάξω ρούχα κιόλας, και αυτό όλο επαναλαμβάνεται για ένα δίωρο αλλάζοντας στάσεις και δοκιμάζοντας και στήθος:shock: Όπου μετά την μία ώρα, εγώ είμαι σε κατάσταση να πάρω τα βουνά, ειδικά αν η ώρα είναι 4 το πρωί και θέλω να βάλω ή τις φωνές ή τα κλάμματα:-( Χτες το βράδυ λερώσαμε 10 σαλιάρες από τις 3 ως τις 5 που ήταν ξύπνια:eek: Ο άντρας μου δεν μπορεί να κοιμηθεί, την πάει και καμιά βόλτα πάνω κάτω στο σπίτι αγκαλιά μπας και ηρεμήσει και πάει σαν ούφο στη δουλειά του οδηγώντας μηχανη και ανακατεύεται και με μαχαίρια και πιάνεται η ψυχή μου.

Βρε κορίτσια από κενώσεις πώς πάνε τα δικά σας? Εμένα κάνει πάρα πολλές φορές, ή έτσι μου φαίνεται... Ο γιος μου είχε δυσκοιλιότητα όταν ήταν βρέφος οπότε δεν μπορώ να συγκρίνω. Το ανέφερα στην γιατρό, αλλα δεν θεώρησε ότι είναι κάτι ιδιαίτερο. Κάνει σχεδόν σε κάθε γεύμα, μπορεί και 2 φορές...Ο ποπός της μέρα παρά μέρα έχει πληγούλα από την υπερλειτουργία προφανώς και βγάζει στην πάνα και μια σταγόνα αίμα. Το είπα κι αυτό στη γιατρό αλλά είναι από την πληγούλα. Και πολύ τσαντίλα όταν είναι να κάνει κακά της...

Κορίτσια πείτε μου κι άλλα τέτοια ότι κατά το δίμηνο φτιάχνει κάπως η κατάσταση!!! Τέτοια θέλω να ακούω!!! Βέβαια απέχω ακόμα έναν μήνα από το δίμηνο, αλλα υπάρχει φως στο τούνελ!!:D:D

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Καλημερα κορίτσια

Πρωτο βράδυ χωρίς το μασαζ της μάνας μου και τα πράγματα πήγαν πολύ καλά θα έλεγα. Το βράδυ τη 2η φορά που σηκώθηκα το στηθος μου ηταν τοσο κόκκινο που με έπιασε απογοήτευση. Το πρωί όμως ως δια μαγείας, ηταν και πιο μαλακό και όχι τόοοοοσο κόκκινο και το βασικότερο, βγήκε το γάλα πιο εύκολα!

Η ταλαιπωρία βεβαια ειναι τεράστια! Για να φάει η μικρή θέλω 2 ωρες διαδικασία. Τα στάδια ειναι τα εξής:

-πριν το θηλασμό βάζω ζεστες κομπρέσες στο πάσχον στηθος

-θηλασμός και απο τα 2 στηθη (καμια ωρα κραταει η διαδικασία)

-αν χρειάστει φτιάχνω και συμπλήρωμα

- αντληση με το θηλαστρο απο το πάσχον

- κρυες κομπρέσες

Για όλα αυτα θέλω 2 ωρες περίπου, οπότε ο ύπνος ειναι ελάχιστος γιατι με το που ξαπλώνω πρέπει μετά απο λίγο να σηκωθω για να ξεκινησω πάλι την ίδια διαδικασία.

Τωρα το πρωι για παράδειγμα, ξεκίνησα στις 9 και τελειώσαμε στις 11.30 γιατι εν το μεταξύ έκανε και 2 φορές κακά, λερώθηκε κιολας οπότε έπρεπε να την αλλάξω και έτσι καθηστερήσαμε.

Παρ όλα αυτα το στηθος μου το νιωθω κάπως καλύτερα και έτσι ελπίζω πως τα πράγματα θα βελτιωθούν κι άλλο επιτέλους.

Δυστυχως η μικρή δεν με βοηθάει καθόλου. Τις θηλές σιλικόνης δεν τις θέλει με τίποτα. Μετα βιας να κάτσει 5 λεπτά. Το βράδυ δε, μέσα στην τσαντίλα της που εγω επέμενα να την βάζω στο στηθος με τη θηλή σιλικόνης, αυτη με δάγκωσε. Αχ κορίτσια μου ρθε τρέλα!!! Να χω τον πόνο μου και να χω και την κορη να με δαγκωνει επειδη τσαντίστηκε! Φανταστειτε τι θα μου κάνει όταν μεγαλώσει! :confused:

Τουλάχιστον ειδα βελτίωση με την άντληση.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...