Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Από χθες είμαι με μαστιτιδα. Πόνος που δεν περιγράφεται! 40 πυρετό και ούτε το επαγγελματικό θησαυρό δε βγάζει το γάλα. Εχθές ήμουν νοσοκομειο. Σήμερα σπίτι και όλη μέρα μου κάνει η μάνα μου μασάζ

Πωπω κοριτσάκι μου.....:(:(

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Από χθες είμαι με μαστιτιδα. Πόνος που δεν περιγράφεται! 40 πυρετό και ούτε το επαγγελματικό θησαυρό δε βγάζει το γάλα. Εχθές ήμουν νοσοκομειο. Σήμερα σπίτι και όλη μέρα μου κάνει η μάνα μου μασάζ

ωχ περαστικα ρε κοριτσακι μου υπομονη!!τι να πω!!!!

xpcZp2.png

περαστικά σου, υπομονή

Εγώ μετά από ένα απόγευμα από 3.00 έως τις 1.00 που περάσαμε με τους κολικούς , πήρα μπιμπερό dr brown και η μπέμπα είναι πολύ καλύτερα! ελπίζω να μην ξαναπεράσουμε τέτοιο απόγευμα!

Διαφημίσεις

Εγώ μετά από ένα απόγευμα από 3.00 έως τις 1.00 που περάσαμε με τους κολικούς , πήρα μπιμπερό dr brown και η μπέμπα είναι πολύ καλύτερα! ελπίζω να μην ξαναπεράσουμε τέτοιο απόγευμα!

Πως καταλαβαινετε του κολικους?

Πως καταλαβαινετε του κολικους?

Θα σου πω έγώ πως τους κατάλαβα. Κλάμα πολύ και έντονο, σφύξιμο και κοκκίνισμα στο πρόσωπο, μαζεύεται σαν σκαντοχυρος και θέλει να την έχεις στον όμο και να την περπατας.... και όποιος αντέξει!

Ωχ βρε Ευάκι..περαστικά!!! Όλα θα περάσουν! Κουράγιο!

Εμάς από χθες είναι μέσα στα νεύρα! Συνέχεια μαμ, κακά, αλλά νάνι γιοκ...καμια ώρα μόνο ενδιάμεσα στα γεύματα! Τι να κάαανωωω??????

xU8Vp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Βενια πιπιλιτσα εχει?

Έχει! Και πάλι καλά που έχει γτ αλλιώς θα είχα πέσει από το μπαλκόνι! Η αλήθεια είναι ότι με την πιπίλα όσο να'ναι ηρεμεί, αλλά υπάρχουν κ φορές που δν τον κάνεις καλά με τπτ! Τσαντίλας είναι το παιδί μου!!! Επίσης, θα τον χαρακτήριζα ανυπόμονο κ λαίμαργο! Έχει πάρει όλα τα καλά του μπαμπά του! ΧΑΧΑ!

xU8Vp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Θα σου πω έγώ πως τους κατάλαβα. Κλάμα πολύ και έντονο, σφύξιμο και κοκκίνισμα στο πρόσωπο, μαζεύεται σαν σκαντοχυρος και θέλει να την έχεις στον όμο και να την περπατας.... και όποιος αντέξει!

Αυτο ακριβως!!!!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Κορίτσια επεσε λιγο ο πυρετος και βρηκα ευκαιρια να σας γραψω.

Αυτο που ζω απο εχθες, ειναι ο μεγαλήτερος πόνος που έχω νιώσει ποτέ. Εχθές απο το πρωί πόναγα στο αριστερό στήθος πολύ. Πάλι καλά ήρθε η μάνα μου το πρωί και μου κανε μασαζ. Εφυγε μετα και ηρθαν τα πεθερικά μου. Εγω οσο παίρναγε η ώρα ένιωθα χειρότερα.Προσπάθησα μόνη μου να κάνω μασαζ'ακι. Εβγαζα αρκετό γάλα αλλά και πάλι δεν ηταν αρκετό.

Το απογευματάκι ξανάρθε η μάνα μου και μου κανε πάλι μασάζ και ένιωσα καλύτερα.

Κατα τις 8 λοιπόν το βράδυ και ενω ήθελα να ετιμάσω τα παιδιά για μπάνιο, νιώθω κορίτσια έναν πόνο στο στήθος, σαν να μου έμπηξαν ένα μαχαίρι βαθιά. Τρέχω στο μπάνιο να κάνω μασάζ και να μην μπορώ ουτε να ακουμπήσω στο στηθος. Να προσπαθω, και παρά το ζεστό νερο, να βγάζω σταγονιτσες μόνο.

Εκεινη την ωρα 'αρχισα να κλαίω απο τους πόνους. Μιλάμε για συνεχόμενο πόνο που έκανε και κάποιες κορυθώσεις σαν να μου ξαναβάζουν το μαχαίρσι στο στήθος.

ΒΓαίνω απο το μπάνιο κλαίγοντας, σέρνομαι στο δωμάτιο μου και με έχει ήδη πιάσει τρομερή ΄ριγη που εξελήχθηκε σε σπασμούς.

Ο άντρας μου και ο Ιωνας τα ειδαν όλα! Εγω στο κρεβάτι σκεπασμένη με τα πάντα και να τρέμω σαν το ψάρι.

Οάντρας μου να ετιμάζει τα πράγματα για να πάμε νοσοκομείο. Παίρνει και τη μάνα μου να ξαναέρθει.

Πήγαμε στο νοσοκομείο στις 9 περίπου. Μέχρι τις 10 περίμενα σε ένα καροτσάκι (γινόταν χαμός είχε 2 τροχαία και ο μαιευτηρας ξεγένναγε).

Ηρθε η μάνα μου και με άρχισε στο μασάζ όπου ο πόνος ήταν τριςχειρότερος.

Με τα πολλά με ανέβασαν στην μαιευτική, μαζί και η μπέμπα... μεέβαλανσε θηλαστρο (το γνωστο symphony) το οποίο κορίτσια έβγαζε σταγόνες! Το γάλα δεν έβγαινε με τίποτα! Με συνέχισαν με μασάζ και σε κάποια φάση άρχισε να βγάζει αίμα.

Κατέληξαν πως έχω κάποια μόλινση και μεπλάκωσαν στην αντιβίωση.

Εν το μεταξύ ο πυρετός 40.

Μείναμε κάποιες ώρες και όταν ηρέμισα κάπως γυρίσαμε σπίτι.

Απο εχθές λοιπόν, ειμαι με μασάζ ανα 3 ωρες. βγάζω και με το θήλαστρο όσο βγαίνει. Το παιδί τρώει από το ένα στηθος γιατί δεν κάνει να φάει απο το μολυνμένο στήθος. Ο πυρετός κυμαίνεται απο 38-40. Πονάω παντού και θέλω να τρώω μόνο πορτοκάλια!

Ο πόνος,μετά απο 2 δώσεις αντιβίωση και κάτι αντιφλεγμονώδη είναι διαχειρήσημος.

Κορίτσια πόνο στις γέννες μου δεν ένιωσα. Αυτο το πράγμα εχθέςόμως ήταν ότι χειρότερο έχω νιώσει. Και να φανταστειτε πως ανέχομαι καλά τον πόνο. Αλλά πραγματικά ο πόνος δεν παιζόταν. Προσπαθω βεβαια να μη μου κοπεί το γάλα. Ελπίζω όλα να πάνε καλά!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Κορίτσια επεσε λιγο ο πυρετος και βρηκα ευκαιρια να σας γραψω.

Αυτο που ζω απο εχθες, ειναι ο μεγαλήτερος πόνος που έχω νιώσει ποτέ. Εχθές απο το πρωί πόναγα στο αριστερό στήθος πολύ. Πάλι καλά ήρθε η μάνα μου το πρωί και μου κανε μασαζ. Εφυγε μετα και ηρθαν τα πεθερικά μου. Εγω οσο παίρναγε η ώρα ένιωθα χειρότερα.Προσπάθησα μόνη μου να κάνω μασαζ'ακι. Εβγαζα αρκετό γάλα αλλά και πάλι δεν ηταν αρκετό.

Το απογευματάκι ξανάρθε η μάνα μου και μου κανε πάλι μασάζ και ένιωσα καλύτερα.

Κατα τις 8 λοιπόν το βράδυ και ενω ήθελα να ετιμάσω τα παιδιά για μπάνιο, νιώθω κορίτσια έναν πόνο στο στήθος, σαν να μου έμπηξαν ένα μαχαίρι βαθιά. Τρέχω στο μπάνιο να κάνω μασάζ και να μην μπορώ ουτε να ακουμπήσω στο στηθος. Να προσπαθω, και παρά το ζεστό νερο, να βγάζω σταγονιτσες μόνο.

Εκεινη την ωρα 'αρχισα να κλαίω απο τους πόνους. Μιλάμε για συνεχόμενο πόνο που έκανε και κάποιες κορυθώσεις σαν να μου ξαναβάζουν το μαχαίρσι στο στήθος.

ΒΓαίνω απο το μπάνιο κλαίγοντας, σέρνομαι στο δωμάτιο μου και με έχει ήδη πιάσει τρομερή ΄ριγη που εξελήχθηκε σε σπασμούς.

Ο άντρας μου και ο Ιωνας τα ειδαν όλα! Εγω στο κρεβάτι σκεπασμένη με τα πάντα και να τρέμω σαν το ψάρι.

Οάντρας μου να ετιμάζει τα πράγματα για να πάμε νοσοκομείο. Παίρνει και τη μάνα μου να ξαναέρθει.

Πήγαμε στο νοσοκομείο στις 9 περίπου. Μέχρι τις 10 περίμενα σε ένα καροτσάκι (γινόταν χαμός είχε 2 τροχαία και ο μαιευτηρας ξεγένναγε).

Ηρθε η μάνα μου και με άρχισε στο μασάζ όπου ο πόνος ήταν τριςχειρότερος.

Με τα πολλά με ανέβασαν στην μαιευτική, μαζί και η μπέμπα... μεέβαλανσε θηλαστρο (το γνωστο symphony) το οποίο κορίτσια έβγαζε σταγόνες! Το γάλα δεν έβγαινε με τίποτα! Με συνέχισαν με μασάζ και σε κάποια φάση άρχισε να βγάζει αίμα.

Κατέληξαν πως έχω κάποια μόλινση και μεπλάκωσαν στην αντιβίωση.

Εν το μεταξύ ο πυρετός 40.

Μείναμε κάποιες ώρες και όταν ηρέμισα κάπως γυρίσαμε σπίτι.

Απο εχθές λοιπόν, ειμαι με μασάζ ανα 3 ωρες. βγάζω και με το θήλαστρο όσο βγαίνει. Το παιδί τρώει από το ένα στηθος γιατί δεν κάνει να φάει απο το μολυνμένο στήθος. Ο πυρετός κυμαίνεται απο 38-40. Πονάω παντού και θέλω να τρώω μόνο πορτοκάλια!

Ο πόνος,μετά απο 2 δώσεις αντιβίωση και κάτι αντιφλεγμονώδη είναι διαχειρήσημος.

Κορίτσια πόνο στις γέννες μου δεν ένιωσα. Αυτο το πράγμα εχθέςόμως ήταν ότι χειρότερο έχω νιώσει. Και να φανταστειτε πως ανέχομαι καλά τον πόνο. Αλλά πραγματικά ο πόνος δεν παιζόταν. Προσπαθω βεβαια να μη μου κοπεί το γάλα. Ελπίζω όλα να πάνε καλά!

Αχ βρε Ευάκι τι σου έλαχε..?! Και από τι έπαθες τη μόλυνση, σου είπαν? Σφίξε τα δόντια!!!

Περαστικά κ πάλι! Καλή δύναμη!

xU8Vp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Αχ βρε Ευάκι τι σου έλαχε..?! Και από τι έπαθες τη μόλυνση, σου είπαν? Σφίξε τα δόντια!!!

Περαστικά κ πάλι! Καλή δύναμη!

xU8Vp2.png

Η μόλυνση δημιουργήθηκε γιατί μου ειχε τραυματίσει τη θηλή η μικρή. Οπότε απο την τραυματισμένη θηλή,μπήκε κάποιο μικρόβιο και δημιούργησε αυτη την κατάσταση. Εν το μεταξυ υπάρχει μέσα κάποιο απόστημα. Αν λεει δεν περάσει με την αντιβίωση, θα πρέπει να κάνω επέμβαση για να μου το καθαρίσουν. Ελπίζω να μη χρειαστει!!!!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...