Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια

δυστυχως τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά! Πήρα τις θηλές σιλικόνης αλλά και πάλι η θηλή δεν ανταποκρίνεται καλά. Τελευταία μου ελπίδα το θήλαστρο. Το απογευμα θα πάρω της ξαδέρφης μου και ελπίζω να κάνει δουλεια γιατί το στηθος μου δεν θα αντέξει μέχρι τη Δευτέρα. Σκέφτομαι να νοικιάσω το lactiva της medela από Δευτέρα γιατι αν δεν θηλάζει καθόλου απο το ένα στηθος, το γάλα θα μειωθει αν δεν έχω καλό θήλατρο.

Ειμαι χαλιααααααααααα

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε κοριτσάκι πού μένεις? Να σου στείλω το τηλέφωνο μιας συμβούλου να έρθει να σε δει? Κρίμα είναι να ταλαιπωρείσαι έτσι... Ισως μπορεί να σου πει και να σου δείξει κάποια πράγματα και να λυθεί το θέμα. Θα σου στείλω πμ και σκέψου το...

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Να τολμήσω να ρωτήσω πως είναι οι κοιλίτσες σας ή θα με πάρετε πάλι με τις πέτρες! Η δική μου από τότε πού γέννησα κάθε 1-2 μέρες μαζεύει... αλλά μου κρέμεται... χιχιχι :D

Εγω έχω πάθει φοβία και δεν τον βγάζω έξω με την γύρη άλλα ούτε και πουθενα αλλού. Χαίρομαι και ζηλεύω το mariadακι που άρχισε άφοβα τις βόλτες! Μπράβο σου!!!

Chris, αρχισα και εγω να τον εχω στο μαρσιπο, με τα ποδια έξω... τις άλλες θέσεις με τα πόδια μέσα δεν τις κατάφερα... Εχω ενα αγχος όμως, σχετικά με τα γόνατά του. Δεν ανοίγουν πολύ τα πόδια του και φοβάμαι μήπως τον πιέζει το ύφασμα στα γόνατα... εσύ είσαι άνετη? Α!, πάει και όλο το κεφάλι του στους κρίκους... γενικά όταν τον φοράω κανενα μισάωρο, μου κατεβαίνει χαμηλότερα και πρέπει να αλλάξω θέση στο μάσιπο...

.

Καλως την! Καιρο εχουμε να σ'ακουσουμε!

Κατ' αρχην για το θεμα της κοιλιας... οταν βγηκα απο το μαιευτηριο ημουν σαν τεσσαρων μηνων εγκυος. Τωρα μπορω να πω εχει πεσει τελειως αλλα μια χαλαρωση την εχει.:-(

Και οσον αφορα τον μαρσιπο και 'γω εχω ενα ψιλοαγχος μηπως τον πιεζει εκει που λες αλλα αφου δε γκρινιαζει προσπαθω να μη δινω σημασια.

Και τωρα οι βολτες... Τον βγαζω με το καροτσι τριγυρω στη γειτονια σχεδον καθε μερα αφου εικοσαρισαμε και εχουμε κατσει και για καφε 3 φορες. Σημερα ηταν η τριτη και... εχω να σας ανακοινωσω κατι! Πραγματοποιησαμε τον πρωτο μας δημοσιο θηλασμο! Μεσα απο τον μαρσιπο, κανεις δεν πρεπει να καταλαβε τιποτα, κι εμεις ηπιαμε τον καφε (τροπος του λεγειν καφες... χυμο πινουμε!) με την ησυχια μας!:eek:

v9gkhg0kf9drps4b.png

Καλως την! Καιρο εχουμε να σ'ακουσουμε!

Κατ' αρχην για το θεμα της κοιλιας... οταν βγηκα απο το μαιευτηριο ημουν σαν τεσσαρων μηνων εγκυος. Τωρα μπορω να πω εχει πεσει τελειως αλλα μια χαλαρωση την εχει.:-(

Και οσον αφορα τον μαρσιπο και 'γω εχω ενα ψιλοαγχος μηπως τον πιεζει εκει που λες αλλα αφου δε γκρινιαζει προσπαθω να μη δινω σημασια.

Και τωρα οι βολτες... Τον βγαζω με το καροτσι τριγυρω στη γειτονια σχεδον καθε μερα αφου εικοσαρισαμε και εχουμε κατσει και για καφε 3 φορες. Σημερα ηταν η τριτη και... εχω να σας ανακοινωσω κατι! Πραγματοποιησαμε τον πρωτο μας δημοσιο θηλασμο! Μεσα απο τον μαρσιπο, κανεις δεν πρεπει να καταλαβε τιποτα, κι εμεις ηπιαμε τον καφε (τροπος του λεγειν καφες... χυμο πινουμε!) με την ησυχια μας!:eek:

Μπράβο βρε θηρίο!!! Ήταν εύκολο? Κι εγώ είχα θηλάσει στην παραλία κμια δυο φορές τον γιο μου αλλά εκείνος δεν είχε θέμα με γουλιές και τσαντίλες:)

Πάντως όλο και περισσότεροι άνθρωποι, και να καταλάβουν ότι θηλάζεις, πιο πολύ το χαίρονται παρά τους φαίνεται "κάπως". Πολύ ευοίωνο!!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Καλησπέρα

προσπαθω να κρατησω μια θετική στάση και να μην απογοητευτώ. Βρηκα θηλαστρο για το ΣΚ και ξεκίνησα θεραπεία. Μίλησα με σύμβουλο θηλασμού και μου ειπε πως με βάση τα συμπτώματα μου, κατα πάσα πιθανότητα έχω καντιντίαση. Ξεκίνησα λοιπόν ειδικη διατροφή και θεραπεία με μια κρέμα και ελπίζω να δω βελτίωση γιατι η κατάσταση δεν παίζεται!

Βγηκαμε βόλτα οικογενειακώς και ούτε την πλάτη μου δεν μπορούσα να ισιώσω απο τον πόνο στις θηλές. Τραγική κατάσταση...

Ελπίζω να ανακουφιστώ λιγο γιατι τα έχω δει όλα απο τον πόνο.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα

προσπαθω να κρατησω μια θετική στάση και να μην απογοητευτώ. Βρηκα θηλαστρο για το ΣΚ και ξεκίνησα θεραπεία. Μίλησα με σύμβουλο θηλασμού και μου ειπε πως με βάση τα συμπτώματα μου, κατα πάσα πιθανότητα έχω καντιντίαση. Ξεκίνησα λοιπόν ειδικη διατροφή και θεραπεία με μια κρέμα και ελπίζω να δω βελτίωση γιατι η κατάσταση δεν παίζεται!

Βγηκαμε βόλτα οικογενειακώς και ούτε την πλάτη μου δεν μπορούσα να ισιώσω απο τον πόνο στις θηλές. Τραγική κατάσταση...

Ελπίζω να ανακουφιστώ λιγο γιατι τα έχω δει όλα απο τον πόνο.

Αχ, βρε Eva τι τραβας κι εσυ?! Κουραγιο βρε κοριτσι μου! Να περασει οσο το δυνατον γρηγοροτερα ευχομαι! Καθε μερα που περναει να λες οτι περασε και οτι η επομενη θα ειναι καλυτερη!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Μπράβο βρε θηρίο!!! Ήταν εύκολο? Κι εγώ είχα θηλάσει στην παραλία κμια δυο φορές τον γιο μου αλλά εκείνος δεν είχε θέμα με γουλιές και τσαντίλες:)

Πάντως όλο και περισσότεροι άνθρωποι, και να καταλάβουν ότι θηλάζεις, πιο πολύ το χαίρονται παρά τους φαίνεται "κάπως". Πολύ ευοίωνο!!

Μια χαρα ηταν και σημερα το επαναλαβαμε!

Οσο για το θεμα με τις τσατιλες, τωρα τελευταια το κανει μονο απο το δεξι στηθος απο το οποιο καθε φορα που τον σηκωνω να ρευτει, ( συνεχεια!!!) σταζει και κανει τα ρουχα μου χαλια. Βαζω πετσετακια απο κατω οταν θηλαζουμε απο αυτο. Οποτε οπως καταλαβαινεις παμε για καφε οταν ειναι η σειρα του αριστερου...;) Που θα παει θα βελτιωθει η κατασταση...:-)

v9gkhg0kf9drps4b.png

καλησπέρα μανούλες! τι κάνετε???

εμείς σήμερα πήγαμε για καφέ!!!!πωπω είδα κόσμο!!! και ευτηχως περάσαμε πολύ όμορφα και η μπέμπα και η μαίρη μου κυρίες!!! η δε μαίρη έπαιξε τόσο πολύ όμορφα στο γκαζόν που ήρθαμε έκατσε στο γιογιο και μετά ξεράθηκε!!!

κορίτσια δοκιμάστε πιπίλα ειλικρινά θα σας βοηθήσει! πάρτε 1-2 διαφορετικής εταιρείας να δείτε τι βολέυει το μωρό και ξεκινήστε ένα πρόγραμμα στο μωρό με το θηλασμό μήπως και έτσι στρώσει!!! εμένα η μικρή αν δεν της βάλεις πιπίλα βάζει αμέσως το δαχτυλάκι της η σκατούλα!!!

κατερινάκι υπομονή με την ζήλεια του εμείς ξεπεράσαμε τα χτυπήματα αφού την απείλησα με τιμωρία στην τουαλέτα με το πλυντήριο να δουλεύει! θα με περάσετε για άκαρδη μάνα αλλά έπρεπε να προστατέψω και την μικρή! πάντως έπιασε από τότε δεν την ξαναχτύπησε επίτηδες!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Κοριτσια καλημερα!!!!!!!

Εχω καιρο να μπω γιατι χαλασε ο υπολογιστης και τωρα μπηκα απο ενα λαπτοπ. Τι κανετε? Βλεπω οτι αγωνιζεστε με το θηλασμο καλα κανετε ειναι πολυ καλο για τα μωρακια αλλα ειναι δυσκολο δυστυχως!!!! Εμεις εχουμε κολικους καθε βραδυ απο τις 8 μεχρι τις 12 ή νομιζω οτι ειναι κολικοι δεν ξερω. Ολη τη μερα το παιδι δεν ακουγεται και το βραδυ φοβερη γκρινια μαζευει ποδια βγαζει τσιριδες και οταν τη βαζω στο στηθος σαν να το θελει αλλα δεν το πιανει (?). Πηγαινουμε πανω κατω κομπρεσερ (η μεση χαλια) αλλα ευτυχως μετα χτυπαει ενα 5ωρο υπνο.

Πως γινεται ομως και θελουν και τα 2 παιδια να κοιμηθουν την ιδια ωρα μου λετε????????Για να μας σπασουν τα νευρα! Ακουει το ενα ταλλο και δεν ησυχαζει κανενα!!!!

Κατα τα αλλα ηρθε ο γιατρος την Παρασκευη που εκλεινε μηνα η μπουμπου και τη ζυγισε 5300γρ!!!!

Κουκλιτσα κι εμενα με απασχολει παρα πολυ το θεμα της κοιλιας! ειμαι χειροτερα απο την πρωτη γεννα ισως και λογω καισαρικης αλλα το σπουδαιοτερο ειναι οτι εχουν μεινει 8 κιλα που δεν βλεπω να φευγουν με τιποτα και εχω απογοητευτει! εσεις απο κιλα πως πατε ή να μην το αγγιξω το θεμα?:P

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

καλημερουδια!! και καλη εβδομαδα!!!! μαρακι μου υπομονη ρε συ με το θεμα των κιλων δεν εχει πολυ καιρο που γεννησες ολα θα βρουνε το δρομο τους!!!οσο για την κοιλια δεν ξερω αν φταιει η καισαρικη ή γενικα η δευτερη εγκυμοσυνη παντως εμενα ο γιατρος μου ειπε πως ουτε οι ζωνες ουτε τπτ βοηθαει μονο αργοτερο μπορω να κανω λεει κοιλιακους και ετσι θα στρωσει η κοιλια!!!να δω βεβαια τον χρονο που θα τον βρω για γυμναστικη αλλα τεσπα !!!! και εγω εβαλα στην εγκυμοσυνη 15 κιλα και εχασα τα 10 μεχρι στιγμης αλλα επειδη ειχα και 5 παραπανισια πριν μεινω εγκυος συνολικα θελω να χασω ακομη 10 πφφφφφφ που θα μου παει!!

xpcZp2.png

Καλημερα και καλη εβδομαδα σε όλες. Σημερα κοιμηθηκα 5 ωρες. Απιστευτο... Μια χαρα όλα με τον θηλασμο. Ο Βασιλακης εχει γινει παλιοπαιδακι αλλα θα τον στρωσω.

Από χθες είμαι με μαστιτιδα. Πόνος που δεν περιγράφεται! 40 πυρετό και ούτε το επαγγελματικό θησαυρό δε βγάζει το γάλα. Εχθές ήμουν νοσοκομειο. Σήμερα σπίτι και όλη μέρα μου κάνει η μάνα μου μασάζ

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...