Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Εγω παραδόξως Στελλα δεν νυστάζω ιδιαίτερα, παρα το γεγονός πως δεν πολυ-κοιμώμαστε. Πάλι καλα να λες που δεν εχεις θέμα με το θηλασμό. Εγω απλά κάνω υπομονή και προσπαθω να λύνω ένα ένα τα προβλήματα. Και στον Ιωνα ένα 3μηνο μου πήρε για να στρωσει η κατάσταση. Τωρα ελπίζω να ισορροπίσει νωρίτερα η κατάσταση.

Ειναι ατακτος ο Βασιλακης και τρεχω όλη μερα. Για ν θηλασω τον παιρνω μαζι μου. Ολη μερα στα ποδια μου. Δουλειες δεν μπορω να κάνω. Προσπαθω. Αν δε κοιμηθει εκεινος δεν κοιμαμαι. Το μωρο δεν το έχω χαρει. Να την παρω αγκαλίτσα λίγο. Δεν ζηλευει αλλα πρεπει ν ειμαι απο πισω του γιατι ανοιγει ντουλαπια και συρταρια.... :-(:sad::-( Μονο το βραδυ κοιμαμαι 3 ωρες.:-(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κ απο μένα..

Εγώ που έχω μόνο πόνο στο στήθος, αλλά πρησμένο δν είναι, τι έχω?

Η αλήθεια είναι ότι είχε κάτι γρομπαλάκια χθες κ το βράδυ έκανα κ ένα 37,6..πήρα ντεπόν, έδιωξα γάλα με το χέρι (έχοντας κάνει κομπρέσες πρώτα) ήπιε κ ο μπέμπης, απλά ο πόνος εκεί...Το καλό είναι ότι δν είναι ανυπόφορος. Να δω κ σμρ πως θα πάει...:rolleyes:

Τέσπα, είναι λίγο μανίκι όλο αυτό! Ελπίζω σε όλες μας να τα πάμε όσο καλύτερα γίνεται! :D

Φιλιά!

xU8Vp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Καλημέρα κ απο μένα..

Εγώ που έχω μόνο πόνο στο στήθος, αλλά πρησμένο δν είναι, τι έχω?

Η αλήθεια είναι ότι είχε κάτι γρομπαλάκια χθες κ το βράδυ έκανα κ ένα 37,6..πήρα ντεπόν, έδιωξα γάλα με το χέρι (έχοντας κάνει κομπρέσες πρώτα) ήπιε κ ο μπέμπης, απλά ο πόνος εκεί...Το καλό είναι ότι δν είναι ανυπόφορος. Να δω κ σμρ πως θα πάει...:rolleyes:

Τέσπα, είναι λίγο μανίκι όλο αυτό! Ελπίζω σε όλες μας να τα πάμε όσο καλύτερα γίνεται! :D

Φιλιά!

xU8Vp2.png

Βενια μου εγω εχω παρατηρήσει πως όταν κάνω μασάζ στο στήθος στο σημείο που πονάει κατά τη διάρκεια του θηλασμού, μετά με πονάει το δέρμα μου σε εκείνο το σημείο. Γι αυτο και πλέον το αποφεύγω το μασάζ κατα τον θηλασμό και περιορίζομαι στο να ασκώ κάποια πίεση αλλά με ολόκληρη την παλάμη και όχι με τα δάχτυλα.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Ειναι ατακτος ο Βασιλακης και τρεχω όλη μερα. Για ν θηλασω τον παιρνω μαζι μου. Ολη μερα στα ποδια μου. Δουλειες δεν μπορω να κάνω. Προσπαθω. Αν δε κοιμηθει εκεινος δεν κοιμαμαι. Το μωρο δεν το έχω χαρει. Να την παρω αγκαλίτσα λίγο. Δεν ζηλευει αλλα πρεπει ν ειμαι απο πισω του γιατι ανοιγει ντουλαπια και συρταρια.... :-(:sad::-( Μονο το βραδυ κοιμαμαι 3 ωρες.:-(

Σε καταλαβαίνω Στέλλα μου αν και εγω δεν μπορώ να πω πως κυνηγάω τον Ιωνα. Εμεις έχουμε ζήλιες κάποιες φορές. Ειδικά όταν θηλάζω. Για τα σηρτάρια και τα ντουλάπια, εμένα με ειχαν σωσει κάτι κλειστρα που ειχα βρει στο jumbo που πραγματικά δεν ανοίγουν με τίποτα! Θα βγάλω μια φωτογραφία και θα σου στειλω αυριο να δεις πως ειναι και αν θες να τα δοκιμάσεις.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλημέρα μανούλες

σημερα ειχαμε πολύ άσχημο βράδυ. Ζητημα αν έχω κοιμηθεί 2 ωρες. Τα δε νευρα μου, σε άθλια κατάσταση. Η μικρή να μην πιάνει στήθος με τίποτα! Κάναμε 40 λεπτά για να καταφέρω να τη βάλω στο στήθος να φάει.

Αφου τα καταφέραμε, έφαγε αλλά σαν να μη της έφτανε.

Το παράδοξο είναι πως απο εχθές το βράδυ, μου έφυγε εντελώς το πρήξημο στο στήθος. Τόσο πολύ που μου φαίνεται πως η μικρή μου δυσανασχετεί τώρα που δεν τρέχει το γάλα χωρίς προσπάθεια.

Την είχα μια ωρα στο ένα στηθος και ρε κορίτσια όσο έτρεχε καλά το γάλα, όλα μια χαρά. Μετά βαριόταν να κάνει τη θηλαστική κίνηση. Ηθελε να την βάλω στο άλλο στηθος. Αντε και την έβαλα, πάλι δεν ηταν ευχαριστημένη.

Κλάμα και γκρίνια και τα χέρια στο στώμα όλη την ώρα.

Και τωρα στην ίδια κατάσταση είμαστε. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω...

Οσο ειναι στο στήθος,ειτε θηλάζει είτε όχι, είναι μια χαρά. Μόλις τη βάλω στο κρεβάτι αρχίζει το κλάμα και τη γκρίνια.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα ωχ ευα μου πικρα ε?? κανε υπομονη αν πειναει θα αναγκαστει να τις κανει τις θηλαστικες κινησεις νομιζω..απλα θελει πολυ υπομονη απο την πλευρα σου οταν θα κλαιει !!! τι να πω ρε κοριτσια κανονικα θα επρεπε ο θηλασμος να ειναι για ολες το πιο απλο και ευκολο πραγμα..

xpcZp2.png

Κοριτσια ριξτε μια ματια στο παρεντσ στο "Νεα μανουλα αποριες για το θηλασμο" και δειτε τι μου απαντανε για την ανησυχια του μικρου. Εγω προσπαθω να ψησω τον αντρα μου να εφαρμοσουμε κατι απο αυτα.

v9gkhg0kf9drps4b.png

Καλημέρα μανούλες

σημερα ειχαμε πολύ άσχημο βράδυ. Ζητημα αν έχω κοιμηθεί 2 ωρες. Τα δε νευρα μου, σε άθλια κατάσταση. Η μικρή να μην πιάνει στήθος με τίποτα! Κάναμε 40 λεπτά για να καταφέρω να τη βάλω στο στήθος να φάει.

Αφου τα καταφέραμε, έφαγε αλλά σαν να μη της έφτανε.

Το παράδοξο είναι πως απο εχθές το βράδυ, μου έφυγε εντελώς το πρήξημο στο στήθος. Τόσο πολύ που μου φαίνεται πως η μικρή μου δυσανασχετεί τώρα που δεν τρέχει το γάλα χωρίς προσπάθεια.

Την είχα μια ωρα στο ένα στηθος και ρε κορίτσια όσο έτρεχε καλά το γάλα, όλα μια χαρά. Μετά βαριόταν να κάνει τη θηλαστική κίνηση. Ηθελε να την βάλω στο άλλο στηθος. Αντε και την έβαλα, πάλι δεν ηταν ευχαριστημένη.

Κλάμα και γκρίνια και τα χέρια στο στώμα όλη την ώρα.

Και τωρα στην ίδια κατάσταση είμαστε. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω...

Οσο ειναι στο στήθος,ειτε θηλάζει είτε όχι, είναι μια χαρά. Μόλις τη βάλω στο κρεβάτι αρχίζει το κλάμα και τη γκρίνια.

ΠΙΠΙΛΑ!!!!!!!!

τελικα το πηρα αποφαση θα συνεχισω τις αντλησεις και οσο παει...εξαλλου απο το ολοτελα καλη και η παναγιωτενα που λενε και στο χωριο μου...ετσι θα νιωθω και εγω καλυτερα οτι προσπαθω μεχρι τελους..ρωτησα και την παιδιατρο και μου ειπε να συνεχισω οσο παει χαρακτηριστικα οταν της ειπα για τον γιατρο μου μου ειπε τι ξερουν μωρε κ οι γυναικολογοι......σας ευχαριστω παντως για την στηριξη ειναι οτι χρειαζομαι αυτην την στιγμη

εχεις πμ...

v9gkhg0kf9drps4b.png

καλησπέρα μανούλες τι κάνετε???

εμείς εχτές είχαμε παιδίατρο τα πρώτα μας εμβολιάκια!!! η μικρή μου δεν έκλαψε καθόλου ούτε στο πόσιμο ούτε στο ενέσιμο εμβόλιο!!!γενικώς μια χαρούλα την είδε το μόνο κακό είναι ότι μου είπε ότι τούτη θα είναι πιο ζωηρή από τη μαίρη!!! έλεος δεν θα το αντέξω!!!! κατά τα υπόλοιπα μου είπε να τρώω καλά γιατί η μικρή δεν παίρνει πολύ βάρος με το ζόρι 100γρ την εβδομάδα, να της αυξήσω τα γεύματα και να τη βάζω όσο περισσότερη ώρα μπορώ στο στήθος σε κάθε θηλασμό για να το αδειάζει!!!

στελλίτσα σε καταλαβαίνω απόλυτα!!! και εγώ έτσι τρέχω όλη μέρα και την μιρκή την ευχαριστιέμαι μόνο όταν κοιμάται η μαίρη ή κάποιες φορές που ασχολείται πολύ με κάποιο παιχνίδι!!! η συμβουλή μου είναι να "ασφαλίσεις"¨το σπίτι σου όσο το δυνατόν περισσότερο μπορείς!!! εγώ ότι συρτάρι δεν θέλω να ανοίγει το έχω κλειδωμένο, στο τραπεζάκι του σαλονιού έχω βάλει κουβέρτα γενικώς ΄το σπίτι μου είναι αρκετά ασφαλές θα έλεγα!!!να φανταστείς ότι αφήνω την μικρή στο κρεββάτι της μαίρης (εκεί δεν την φτάνει!) την μικρή στο σαλόνι να παίζει ανοίγω τις κουρτίνες και κάνω τα μπαλκόνια ΄΄ανετα!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

γεια σας κορίτσια!

τι κάνετε;

εγώ είμαι ψιλοπτώμα και ψιλοχάλια ψυχολογικά. επέστρεψα στη δουλειά από τη Δευτέρα και η αλήθεια είναι ότι δεν ήμουν έτοιμη ψυχολογικά για να τον αφήσω αλλά και δεν ήμουν έτοιμη σε φάση οργάνωσης για να τον αφήσω. όλη αυτή η διαδικασία με τις αποστειρώσεις και το θήλαστρο και τις αντλήσεις+ το διάβασμα που έχω για τη δουλειά και το 3ωράκι που λείπω με έβγαλαν off!!!!

Κατά τα άλλα ο μικρός είναι μια χαρά και χτες βγήκαμε για τον πρώτο μας καφέ (καθότι προχτές όλη μέρα έκλαιγα από τα νεύρα μου και την κούραση).

Stellitsa πήρα το θερμός που έλεγες και πιστεύω θα φανεί πολύ χρήσιμο.

Φιλάκια πολλά σε όλες τις μανούλες και τα μωράκια!

iiAs.png

9JCHp3.png

Γεια σας Κορίτσια!

6 εβδομάδων και κάτι, και έχουμε μάλλον κάποιους κολικούς... τι φωνές είναι αυτές παναγία μου! Δεν μπορώ να το ησυχάσω με τίποτα! Εκτος... το πιστολάκι για τα μαλλιά! Πρώτη μέρα σήμερα βέβαια που το χρησιμοποίησα... δεν ξέρω αν θα έχει την ίδια επίδραση και αργότερα...

Κατά τ΄άλλα προσπαθώ να τον βάλω σε πρόγραμμα να τρώει κάθε 3 ώρες με εξαίρεση το βράδυ... Αυτό πάει καλά απλά είναι ανήσυχος πολλές φορές μέσα στην ημέρα και δεν μου κοιμάται....

Να τολμήσω να ρωτήσω πως είναι οι κοιλίτσες σας ή θα με πάρετε πάλι με τις πέτρες! Η δική μου από τότε πού γέννησα κάθε 1-2 μέρες μαζεύει... αλλά μου κρέμεται... χιχιχι :D

Εγω έχω πάθει φοβία και δεν τον βγάζω έξω με την γύρη άλλα ούτε και πουθενα αλλού. Χαίρομαι και ζηλεύω το mariadακι που άρχισε άφοβα τις βόλτες! Μπράβο σου!!!

Καλημερα μανουλες!

Κοριτσια εχω ενα μωρο με νευρα τσαταλια! Γκρινια, γκρινια, γκρινια και υπνος γιοκ! Τρεις φορες ξυπνησε για να θηλασει και τις τρεις εκλαιγε κατα τη διαρκεια του θηλασμου αλλα και μετα. Κοιμαται μονο με τον μαρσιπο, με κανεναν αλλο τροπο. Και τωρα που γραφω στον μαρσιπο τον εχω! Αφου θελω να τον πλυνω και δεν βρισκω στιγμη καταλληλη!

Chris, αρχισα και εγω να τον εχω στο μαρσιπο, με τα ποδια έξω... τις άλλες θέσεις με τα πόδια μέσα δεν τις κατάφερα... Εχω ενα αγχος όμως, σχετικά με τα γόνατά του. Δεν ανοίγουν πολύ τα πόδια του και φοβάμαι μήπως τον πιέζει το ύφασμα στα γόνατα... εσύ είσαι άνετη? Α!, πάει και όλο το κεφάλι του στους κρίκους... γενικά όταν τον φοράω κανενα μισάωρο, μου κατεβαίνει χαμηλότερα και πρέπει να αλλάξω θέση στο μάσιπο...

ΠΙΠΙΛΑ!!!!!!!!
Γεια σου Στέλλα απίθανη! Συμφωνώ με την πιπίλα! Άκουσα την συμβουλή σου, ότι έδωσες πιπίλα άμεσα στον Βασιλάκη και πως δεν είχες θέμα με τον θηλασμό, το έκανα κ γω και σώθηκα!

εγώ είμαι ψιλοπτώμα και ψιλοχάλια ψυχολογικά. επέστρεψα στη δουλειά από τη Δευτέρα και η αλήθεια είναι ότι δεν ήμουν έτοιμη ψυχολογικά για να τον αφήσω αλλά και δεν ήμουν έτοιμη σε φάση οργάνωσης για να τον αφήσω. όλη αυτή η διαδικασία με τις αποστειρώσεις και το θήλαστρο και τις αντλήσεις+ το διάβασμα που έχω για τη δουλειά και το 3ωράκι που λείπω με έβγαλαν off!!!!

Γεια σου Tiramisu! Δύσκολο όντως αυτό που περνάς και θα το περάσουμε οι περισσότερες αργά ή γρήγορα.... Καλή δύναμη σου εύχομαι και ευχαριστήσου το αντράκι σου τις ώρες που είστε μαζί...

Καλημέρα κορίτσια

Τα προβλήματα δυστυχως συνεχίζονται και μάλιστα χειροτερευουν θα έλεγα. Η μικρή δεν πιάνει πια με τίποτα την αριστερη θηλή. Κάτι έχω πάθει γιατι έχει πρηστεί, ειναι κόκκινη, ειναι σαν ξεφλουδισμένη σε κάποια σημεια και πονάει απίστευτα.Οσο και ανπροσπάθησα το βράδυ να βάλω τη μικρή να θηλάσει απο τα αριστερα, δεν τα κατάφερα. Κατέληξανα βγάλω το γάλα με το χέρι σε ένα μπιμπερό που ηταν δωρο σε ενα απο τα πακέτα που πήρα στο μαιευτηριο και βέβαια το είπιεη μικρή αμέσως. Αυτο 2 φορές μεσα στη νυχτ και μια τωρα το πρωι.

Το μονο που φαντάζομαι πως είναι αυτο που έχω, ειναι καντιντιαση. Ρωτησα στο παρεντς και περιμένω απάντηση.

Εστειλα τον άντρα μου να μου πάρει θηλές σιλικόνης και αν δεν δουλέψει κι αυτο σημερα, θα δανειστώ σε πρώτη φάση το θηλαστρο της ξαδέρφης μου και μετά μαλλον θα νοικιάσω νοσοκομειακό.

Θα τρελαθώ αν μου κοπει το γάλα!

Εχθες ολη τη νυχτα έκλαιγα απο τα νευρα και τη στεναχωρια :(

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Αχ, προσθέστε και μένα με τα νέυρα τσατάλια....

Από τη μία η μικρή, με την οποία έχω πρόβλημα σε κάθε θηλασμό. Εκνευρίζεται και κλαίει στο στήθος, το γάλα μου πετάγεται πήδακας μόλις αφήνει τη θηλη και γινόμαστε χάλια, προσπαθώ να το αφήσω να τρέξει, αλλά αυτό δεν είναι ότι σταματάει κάποια στιγμή, μόλις αρχίσει το μωρό να ξαναθηλάζει πάλι γεμίζει και πετάγεται... Μετά κάνει κακά της, θέλει αμέσως να την αλλάξω, και δεν τα κάνει και μαζεμένα να πεις, κάνει 2-3 φορές σε έναν θηλασμό. Μόλις την γυρίζω να την αλλάξω από τα κακά αρχίζει τις γουλιές, προφανώς, αφού μέχρι πριν μια στιγμή έτρωγε... Πότε επιτέλους θα ρυθμιστεί η παραγωγή μου να μειωθεί κάπως το γάλα να μην εκνευρίζεται τόσο πολύ... Εντωμεταξύ νομίζω ότι την ενοχλεί αρκετά όταν θέλει να κάνει κακά και επίσης ότι υπάρχουν πολλές φορές που θέλει απλώς να πιπιλίσει χωρίς να πιει αλλά λόγω της υπερπαραγωγής δεν γίνεται και τσαντίζεται ακόμα περισσότερο. Μήπως να της δώσω κι εγώ πιπίλα σε αυτές τις φάσεις... Τη λυπάμαι την καημένη που παλεύει έτσι πάνω στο στήθος...Αλλά κι εγώ τα χω παίξει με αυτή την κατάσταση.

Έχω και τον μεγάλο, ο οποίος μας βλέπει συνέχεια μαζί αγκαλιά με το μωρό λόγω όλης αυτής της ανησυχίας και τραβάει κι αυτός τα ζόρια του, έχει αρχίσει και απλώνει και χέρι και την χτυπάει και μου ρχεται το αίμα στο κεφάλι αλλά τι να γίνει, προστατεύω το μικρό, από την άλλη κι αυτός τη ζήλια του κάπως πρέπει να την δείξει...Παρόλο που όποτε δεν είμαι με το μωρό ασχολούμαι και παίζω μαζί του, τον ενοχλεί αυτή η εικόνα των τόσων ωρών αγκαλιάς και θηλασμού...Αγριέυω όταν την χτυπάει και κρατιέμαι να μην τον πιάσω από το μαλλί, αλλά όταν είμαι μόνη μου με παίρνουν τα δάκρυα για τα δικά του συναισθήματα ζήλιας και στενοχωριέμαι...

Τα νεύρα μου λοιπόν τσατάλια....

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Κοριτσια ριξτε μια ματια στο παρεντσ στο "Νεα μανουλα αποριες για το θηλασμο" και δειτε τι μου απαντανε για την ανησυχια του μικρου. Εγω προσπαθω να ψησω τον αντρα μου να εφαρμοσουμε κατι απο αυτα.

Chris περίπου όπως τα ζεις τα ζω κι εγώ, μόνο που δεν μπορώ να σου πω ότι είναι τόσο χάλια στο θέμα του ύπνου. Αλλά ο θηλασμός είναι έτσι ακριβώς, τεντώνεται, τραβάει τη θηλή την αφήνει, την ξαναπιάνει, κλαίει και γκρινιάζει, ειδικά στο αριστερό στήθος. Δεν μου φαίνεται όμως να είναι και οι περιπτωσεις που περιγράφεται στο σάιτ της οστεοπαθητικής...Στο λινκ που μου είχε στείλει η Κριστίνα όταν άνοιξα κι εγώ τόπικ, περιγράφει τα συμπτώματα που μπορεί να έχεις από έντονο let down και γράφει και ότι το μωρό είναι νευρικό πάνω στο στήθος...

http://www.kellymom.com/bf/supply/fast-letdown.html

Εγώ νομίζω ότι φταίει η υπερπαραγωγή και το έντονο let down και επίσης θα ξανακόψω εντελώς τα γαλακτοκομικά γιατί διακρίνω και κάποια πονάκια που κολικούς δεν τα λες, αλλά λέω μήπως την βοηθήσω έτσι... Μου το πρότεινε και η Κριστίνα αλλά και μια φίλη που έχει αρκετές γνώσεις πάνω στον θηλασμό. Εξάλλου είναι πολύ συχνό πρόβλημα για τα μωράκια, μπορεί να το έχει και το δικό μου...

Αν βρεις και καμιά άλλη άκρη πες μου και μένα...:(

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...