Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Καλημερα μανουλες!

Κοριτσια εχω ενα μωρο με νευρα τσαταλια! Γκρινια, γκρινια, γκρινια και υπνος γιοκ! Τρεις φορες ξυπνησε για να θηλασει και τις τρεις εκλαιγε κατα τη διαρκεια του θηλασμου αλλα και μετα. Κοιμαται μονο με τον μαρσιπο, με κανεναν αλλο τροπο. Και τωρα που γραφω στον μαρσιπο τον εχω! Αφου θελω να τον πλυνω και δεν βρισκω στιγμη καταλληλη!

Σιγουρα στον μάρσιπο σε νιώθει πιο κοντά του και γι αυτο τον προτιμάει. Τωρα για την γκρίνια κατά τη διάρκεια του θηλασμού, υποψιάζομαι πως έχει να κάνει με τη ροή του γάλατος. Ή δεν του έρχεται αρκετό γάλα με αποτέλεσμα να δυσανασχετεί ή του έρχεται πάρα πολύ με το ίδιο αποτέλεσμα. Πιστευω πως θα συνηθίσει όπως και να έχει.

Πάντως και η δικιά μου δεν κοιμάται πολύ τη νύχτα. Κατ αρχάς κάθε θηλασμός, ειδικά το βράδυ, κρατάει 1- 1.5 ωρες. Οπότε με το που ξαπλώνει να κοιμηθεί, μετά απο καμια ωρίτσα ξαναξυπνάει για φαί. Ετσι το βράδυ μας ειναι ουσιαστικά ξαγρυπνο. Απο εχθες έχω και τον Ιωνα στο κρεβάτι απο τις 6.30 το πρωί. Σημερα προσπαθούσα να τους βολέψω και τους 2. Η μικρή στο βυζί, ο Ιωνας να μου κάνει τσαχπινιές και εγώ να κουτουλάω απο τη νύστα... :tongue:

Θεωρώ πάντως πως τα πάμε πολύ καλά,γι αυτο δεν παραπονιέμαι. Αν κλεισουν και οι πληγές στις θηλές μου θα είμαι σουπερ!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ωχ ρε κοριτσια δυσκολα ετσι να κλαινε χωρις να ξερεις τον λογο και εμενα το κανει μερα παρα μερα σχεδον μια ειναι ησυχη και κανει μαμ κακα και νανι και μια τρωει αλλα μετα εχουμε σοου τσιριδες κλαματα γκρινια νιαρ νιαρ νιαρ συνεχεια..εχω υποπτευομαι οτι ή εχει πονακια ή ζοριζεται για τα κακα οπως εχω πει ή απλα βαριεται και δεν ξερει τι θελει..παλι καλα που τουλαχιστον chris που βρηκες το κολπο με τον μαρσιπο εχω μια φιλη που κανει ετσι οοοολα με το παιδι στον μαρσιπο δουλειες..βολτες...διαβασμα τα μικρα της παιδια οοοοολα !!!τι να πω κοριτσακι μου υπομονη...

xpcZp2.png

αχχ κοριτσάκια βλέπω γκρινίτσες γιατί όμως τα πρώτα είναι συνήθως πιο γκρινιάρικα από τα δεύτερα έχετε σκεφτεί???

στο δεύτερο παιδί ίσως λόγω πείρας ίσως λόγω του ότι δεν ψειρίζεις τα πάντα και είσαι πιο ήρεμη γενικώς το παιδί είναι και πιο ήσυχο! προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να μην σας πιάνει πανικός με το κλάμα! δεν είμαι της άποψης άστο να κλάψει δεν παθαίνει κάτι είμαι της άποψης ότι τα μωρά θέλουν στοργή θέλουν να τα αγκαλιάζεις και να τα ακουμπάς αλλά ειλικρινά δεν τρέχω με το παραμικρό γιατί δεν μπορώ και δεν με πιάνει πανικός αν η μπέμπα κλαίει και εγώ είμαι στο μπάνιο! αφήστε την φύση να κάνει δουλειά όσον αφορά τον θηλασμό μην ζυγίζετε συνέχεια θα τρελαθείτε!!!

ξέρω ότι συνέχεια έχετε αμφιβολίες έφαγε?πονάει?θέλει αγκαλιά?? και όλα αυτά και εγώ τις έχω δεν θα κρυφτώ αλλά δεν αγχώνομαι πολύ! τα μωρά το εισπράτουν αυτό και μπορεί μέρος της γκρίνιας τους να προέρχεται από το δικόμας άγχος! γιαυτό ηρεμία όταν νιώθετε πανικό κλείστε για λίγο τα μάτια πάρτε βαθιές ανάσες και σκεφτείτε κάτι πολύ όμορφο πχ το γέλιο του παιδιού σας και όχι το κλάμα να δείτε που θα σας βοηθήσει πολύ να ηρεμίσετε! εγώ το κάνω πολύ συχνά και πραγματικά βοηθάει!

ξέρω ότι μπορεί να σας ακούγονται όλα αυτά κάπως αλλά πιστέψτε με στο δεύτερο τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά και κυρίως γιατί έμείς τα αντιμετωπίζουμε όλα τελείως διαφορετικά!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Πω πω! Κοριτσια... τον ζυγισα "μπακαλικα" ξερετε, ανεβαινω στη ζυγαρια με αυτον και μετα χωρις αυτον και βρισκω τη διαφορα... μου βγαινει 5 κιλα!!!:shock::shock::shock:

Ειναι θρευτάρι ο άντρας σου! Να ναι καλά Χρυσα μου και μην ανησυχεις για τίποτα! Καλύτερα φαγανός, παρά να παρακαλάς...

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα κουκλίτσες! τι κάνετε?

εμείς καλά..παλεύουμε με το θηλασμό..

ουφφφφφφφ πάλι...τώρα που έκλεισαν οι πληγές, και δεν πονάω καθόλου, έπρεπε να πάρει ξένο..γιατι μου έκανε ίκτερο θηλασμου και πάλλλι απο την αρχή εγώ...

απελπισια με πιάνει ώρες ώρες...

τέλος πάντων!

τουλάχιστον ο μικρούλης μου πήρε βάρος..έφτασε τα 3800 :D:D και συνεχίζουμε!

απο βολτουλες μια χαρα κάνουμε και μάλιστα του αρεσουν τόσοο πολύ του μικρούλη...τις απολαμβάνει!

κοιμάται και χαλαρώνει...τέλεια είναι!!!

απλα προσέχω τους κλειστούς χώρους μη μου πάθει κάτι!

απο ξενύχτια..είναι μέρες που δεν κοιμάται και κουτουλάω και άλλες που ξυπνάμε κάθε τρίωρο και νιώθωω άψογα!!

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

καλησπέρα σας

πώς πάτε άυπνες μανούλες?

εμείς σήμερα κάναμε τα πρώτα μας εμβόλια το prevenar 13 και το pentavac ένα σε κάθε μπουτάκι μας.

ο κακομοίρης πλάνταξε και με έπιασε η καρδιά μου...........

κατα τα άλλα είμαστε 6200 και 61 πόντους ψηλοί

γομαράκι έχει γίνει το καλό μου

Καλημέρα κορίτσια! Εγω όπως πάντα πρωινή- πρωινή. :D

Tinna μου μην ανησυχεις για το θηλασμό. Ολα θα στρωσουν σιγα σιγα. Χρειάζεται βεβαια πολύ υπομονή. Εδω κι εγω που τα έχω ξαναπεράσει, μερικές φορές που η μικρή δεν λεει να ανοιξει καλά το στώμα της με τίποτα, με πιάνουν τα νευρα μου! Ειναι λαιμαργη και ανοιγοκλεινει το στόμα της σαν πουλάκι. Κάνει μικρές και γρηγορες κινήσεις, με αποτέλεσμα να μην προλαβαινω να της βάλω τη θηλή καλά στο στόμα και ειτε με δαγκώνει, είτε κάνουμε 20 προσπάθειες μέχρι να τα καταφέρει να πιάσει καλά κ.ο.κ

Εχθες το βράδυ κοιμηθηκαμε!!! Μιλάμε πως κοιμηθηκα 2.5 ωρες συνεχόμενες! Α ρε γλέντια!!!!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

καλημερα ξενυχτισμενες μανουλες και μη τι κανετε???εμεις καλα αν και ο καιρος ειναι χαλια και θελαμε να παμε καμια βολτα αλλα τελοσπαντων...το γαλα μου μειωθηκε δραματικα αφου αρνειται η μικρη να πιασει στηθος και το βγαζω με το θηλαστρο πηρα τον γιατρο τηλ να τον ρωτησω τι να κανω και μου ειπε να παρω το χαπι γιατι λεει ουτως ή αλλως δεν φτανει η ποσοτητα που μπορω να βγαλω με το θηλαστρο οποτε δεν εχει νοημα..ουφ στεναχωρεθηκα πολυ ρε γμτ τοοοσο αχρηστη πια????κατα τ αλλα και εγω την ζυγισα μπακαλικα σημερα και ειναι 6 κιλα το μπουμπουκακι μου..οντως ειναι πολυ καλυτεροο να ειναι φαγανο παρα να το κυνηγας να φαει ας ελπισουμε θα ειναι ετσι και αργοτερα με τις στερεες τροφες!!! οσο γι αυτο που λεει η τζουλι εχει δικιο ολοι μου το λενε που εχουν δευτερα παιδια οτι μετα το δευτερο το απολαμβανεις περισσοτερο γιατι ακριβως δεν αγχωνεσαι με το παραμικρο και εισαι πιο ηρεμη γενικα και εσυ και το μωρο...οποτε κοριτσια πρεπει να ηρεμησουμε και οπως λεμε εδω στην Σαλονικη ΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑΑ!!!!

xpcZp2.png

Καλημέρα, καλημερα!!!

Ειμαι φρεσκια φρεσκια σημερα γιατι ο καλος μου ξυπνησε μονο δυο φορες το βραδυ, θηλαζε και κοιμοταν αμεσως! Αν και δεν θελω να τα πιστευω αυτα η μαμα μου λεει πως ηταν ματιασμενος. Τον ξεματιασε και αυτη και η γιαγια μου και ειχε ενα ματι ναααααααααααα. Ετσι μου 'παν. Τι να πω κι εγω? Η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

καλημερα ξενυχτισμενες μανουλες και μη τι κανετε???εμεις καλα αν και ο καιρος ειναι χαλια και θελαμε να παμε καμια βολτα αλλα τελοσπαντων...το γαλα μου μειωθηκε δραματικα αφου αρνειται η μικρη να πιασει στηθος και το βγαζω με το θηλαστρο πηρα τον γιατρο τηλ να τον ρωτησω τι να κανω και μου ειπε να παρω το χαπι γιατι λεει ουτως ή αλλως δεν φτανει η ποσοτητα που μπορω να βγαλω με το θηλαστρο οποτε δεν εχει νοημα..ουφ στεναχωρεθηκα πολυ ρε γμτ τοοοσο αχρηστη πια????κατα τ αλλα και εγω την ζυγισα μπακαλικα σημερα και ειναι 6 κιλα το μπουμπουκακι μου..οντως ειναι πολυ καλυτεροο να ειναι φαγανο παρα να το κυνηγας να φαει ας ελπισουμε θα ειναι ετσι και αργοτερα με τις στερεες τροφες!!! οσο γι αυτο που λεει η τζουλι εχει δικιο ολοι μου το λενε που εχουν δευτερα παιδια οτι μετα το δευτερο το απολαμβανεις περισσοτερο γιατι ακριβως δεν αγχωνεσαι με το παραμικρο και εισαι πιο ηρεμη γενικα και εσυ και το μωρο...οποτε κοριτσια πρεπει να ηρεμησουμε και οπως λεμε εδω στην Σαλονικη ΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑΑ!!!!

Της δινεις και ξενο ή μονο το δικό σου? Γνωμη μου ειναι να μην παρεις χαπι ακομα και αν αποφασίσεις να σταματησεις το θηλασμο. Ας παιρνει οσο βγαζεις μεχρι να σταματησει. Τι πειραζει? Αν παντως θες να συνεχισεις καλο θα ηταν να το ψαξεις, ίσως βρισκοντας καποια συμβουλο θηλασμου.

Και επιτελους καποια απο Θεσσαλονικη!!! Κι εγω απο πανω ειμαι αλλα μενω προσωρινα (ελπιζω) στα Χανια.

v9gkhg0kf9drps4b.png

Τι θηλαστρο χρησιμοποιεις? Αν δεν ειναι νοσοκομειακο, σιγουρα θα σου σταματησει το γαλα. Αν ειναι νοσοκομειακο, απλα κανε πιο συχνες αντλησεις. Θα ελεγα να μην παρεις χαπι. Εγω που το πηρα για να κόψω το γάλα στον Ιωνα (στον 10 μηνα) το μετάνιωσα τραγικά. Μιλάμε ότι είναι ότι χειρότερο έχω πάρει σε φάρμακο. Αν ειναι να σου σταματησει το γάλα, θα σου σταματησει απο μονο του ούτως η άλλως. Γιατι να πάρεις φάρμακο; Καλύτερα δεν ειναι να πάρει το μικρό σου έστω και λίγο γαλατάκι απο τη μαμά απο το να μην πάρει καθόλου;

Το βασικό είναι πάντως να μην στεναχωριέσαι και να μην αγχώνεσαι ότι απόφαση κι αν πάρεις! Σημασία έχει να είσαι καλά εσυ και το μικρό σου!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλημέρα, καλημερα!!!

Ειμαι φρεσκια φρεσκια σημερα γιατι ο καλος μου ξυπνησε μονο δυο φορες το βραδυ, θηλαζε και κοιμοταν αμεσως! Αν και δεν θελω να τα πιστευω αυτα η μαμα μου λεει πως ηταν ματιασμενος. Τον ξεματιασε και αυτη και η γιαγια μου και ειχε ενα ματι ναααααααααααα. Ετσι μου 'παν. Τι να πω κι εγω? Η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα!

αχαχαχαχαχαχ σημασία έχει πως κοιμήθηκε! Χλίδες!!!!!!!!!!!!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Εγω όπως πάντα πρωινή- πρωινή. :D

Tinna μου μην ανησυχεις για το θηλασμό. Ολα θα στρωσουν σιγα σιγα. Χρειάζεται βεβαια πολύ υπομονή. Εδω κι εγω που τα έχω ξαναπεράσει, μερικές φορές που η μικρή δεν λεει να ανοιξει καλά το στώμα της με τίποτα, με πιάνουν τα νευρα μου! Ειναι λαιμαργη και ανοιγοκλεινει το στόμα της σαν πουλάκι. Κάνει μικρές και γρηγορες κινήσεις, με αποτέλεσμα να μην προλαβαινω να της βάλω τη θηλή καλά στο στόμα και ειτε με δαγκώνει, είτε κάνουμε 20 προσπάθειες μέχρι να τα καταφέρει να πιάσει καλά κ.ο.κ

Εχθες το βράδυ κοιμηθηκαμε!!! Μιλάμε πως κοιμηθηκα 2.5 ωρες συνεχόμενες! Α ρε γλέντια!!!!

:tongue::tongue::tongue: ε ρε..γλέντια! πριν γκρινιάζαμε για την συχνοουρία και να που ήρθε η στιγμή που μετράμε όχι τις ποσες φορές σηκωθήκαμε αλλά τις πόσες κοιμηθήκαμε :tongue::tongue::tongue:

chris83 μου είναι μικρούλια ακόμα αλλα θα βάλουν μωρέ πρόγραμμα! εγώ πάντως το βλέπω και στον δικό μου, όσο μεγαλώνει κοιμάται ολόκληρα τρίωρα (θάυμα :tongue:)

όσο για το θηλασμό είναι που στενοχωριέμαι..γιατί καναμε τόση προσπάθεια με το μπέμπη μου, και πάνω που είμασταν μια χαρούλα..τσουπ σε πέντε μέρες...άλλαξαν σχεδόν όλα..:-(:sad:

τι πληγωμενες θηλές ξεπεράσαμε, τι οτι ο μπέμπης τρώει πολύ αργά..και τελικά ...ουφφφφφ για να δούμε τι θα γίνει τελικά!

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

Bookie μην ακούς τον γιατρό σου με τα χάπια του και τα δεν έχει σημασία του, το μωρό σου κι εσύ ξέρετε αν έχει σημασία να πιει έστω και λίγο από το γάλα σου. Κανένας άλλος δεν έχει κανένα δικαίωμα να σου πει ότι δεν έχει νόημα.

Επειδή πέρασα από την ίδια φάση στο πρώτο μου παιδί,σου λέω να το σκεφτείς καλά και μόνο αν θέλεις ΕΣΥ να σταματήσεις. Δεν χρειάζεται με χάπι, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, κόβεις μία μία άντληση και σε λίγες μέρες το γάλα σου θα έχει σταματήσει. Υπαρχουν οδηγίες στο φόρουμ δεν είναι τίποτα, κι εγω έτσι σταμάτησα στους 10 μήνες. Σιγά μην πάρεις το χάπι.

Προσωπική μου γνώμη είναι ότι ακόμα και αν δεν καλύπτεις τις ανάγκες του σε γάλα με το γάλα σου είναι σημαντικό για το παιδί σου να παίρνει κάποιο μέρος της διατροφής του από σένα και θα σου πρότεινα να συνεχίσεις τις αντλήσεις με νοσοκομειακό όμως θήλαστρο γιατί τα άλλα είναι μόνο για περιστασιακή χρήση και για εδραιωμένη γαλουχία. Το πιο καλό όμως θα ήταν να καλέσεις σύμβουλο θηλασμού μήπως και μπορείς να το σώσεις γενικότερα το πράγμα! Επίσης στη Θεσσαλονίκη έχετε και την Πατσούρου η οποία, παιδίατρος και σύμβουλος θηλασμού, είναι από τις καλύτερες απ ότι λενε εδώ στο φόρουμ. Γιατί δεν πας να σε δει? Δεν ξέρω αν μπορεί να επισκεφθεί κιόλας...

Πάντως το πιο σημαντικό είναι να κάνεις αυτό που θεωρείς ΕΣΥ καλύτερο για σένα και το παιδί σου, με το ένστικτο που έχουμε όλες και ξέρουμε καλύτερα.

Εντωμεταξύ αν διάβαζε το μήνυμα σου η Αγλαϊα μάλλον θα άρχιζε να τα χώνει απίστευτα στον γιατρό σου...

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...