Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Και η δικιά μου όταν κάνει κακά σφίγγεται και κάνει απίστευτους ήχους που ακούγονται στην άλλη άκρη του σπιτιού μιλάμε. Αλλά αυτό δεν είναι κολικός... Στον κολικό απ ότι έχω καταλάβει πονάνε σε άσχετες φάσεις με τα κακά και κλαίνε πολύ έντονα και ξαφνικά και μαζεύουν τα πδοαράκια στην κοιλιά απότομα. Εμένα δεν έχει ακόμη κάνει κολικούς, ούτε ο μεγάλος μου είχε κάνει οπότε δεν το έχω δει στην πράξη. Πάντως λένε ότι αν είναι κολικός θα το καταλάβουμε... Ωχ...

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα μανούλες τι κάνετε???

βλέπω βρήκατε το ρυθμό σας πλέον και μπαίνετε συχνότερα αφού γίναται μανούλες!!!

πάντως κοριτσάκια εγώ δεν έχω θέμα με γουλίτσες τόσο όσο με εμετούς την νύχτα! τρώει λαίμαργα και κοιμάται χωρίς να ρευτεί με αποτέλεσμα να μου κάνει συχνά εμετούς! ότι και αν προσπάθησα δεν καταφέρνω να την κάνω να ρευτεί με τίποτα! λίγο με βοηθάει το ότι ανασήκωσα το στρωματάκι της αλλά απλώς μειώθηκαν λίγο οι εμετοί δεν σταμάτησαν! το καλό είναι ότι το βράδυ μου κοιμάται ένα 5-6 ωρες σερί τις περισσότερες φορές και έτσι δεν έχω το τρομερό ξενύχτι! δεν θα το άντεχα μιας και η μαίρη κοιμήθηκε πρώρη φωρά 8ωρο συνεχόμενο χωρίς να ξυπνήσει όταν μπήκα στον 9ο να φανταστείτε!!!τώρα προσπαθώ να την ταίσω κατά τις 12 το βράδυ τελευταίο γεύμα και κοιμάμαι τις καλές ώρες!!!

βρε κοριτσάκια να ρωτήσω πόσο συχνά κάνετε μπάνιο τα μωρά σας??? εγώ επειδή την πλένω σε κάθε αλλαγή μπάνιο την κάνω μέρα παρά μέρα αλλά μου ξεφλουδίζει στο κεφαλάκι και σκέφτηκα μήπως πρέπει να την κάνω καθημερινά! την μαίρη την έκανα κάθε μέρα και δεν μου ξεφλούδιζε μήπως οφείλεται εκεί?

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

καλησπέρα μανούλες τι κάνετε???

βλέπω βρήκατε το ρυθμό σας πλέον και μπαίνετε συχνότερα αφού γίναται μανούλες!!!

πάντως κοριτσάκια εγώ δεν έχω θέμα με γουλίτσες τόσο όσο με εμετούς την νύχτα! τρώει λαίμαργα και κοιμάται χωρίς να ρευτεί με αποτέλεσμα να μου κάνει συχνά εμετούς! ότι και αν προσπάθησα δεν καταφέρνω να την κάνω να ρευτεί με τίποτα! λίγο με βοηθάει το ότι ανασήκωσα το στρωματάκι της αλλά απλώς μειώθηκαν λίγο οι εμετοί δεν σταμάτησαν! το καλό είναι ότι το βράδυ μου κοιμάται ένα 5-6 ωρες σερί τις περισσότερες φορές και έτσι δεν έχω το τρομερό ξενύχτι! δεν θα το άντεχα μιας και η μαίρη κοιμήθηκε πρώρη φωρά 8ωρο συνεχόμενο χωρίς να ξυπνήσει όταν μπήκα στον 9ο να φανταστείτε!!!τώρα προσπαθώ να την ταίσω κατά τις 12 το βράδυ τελευταίο γεύμα και κοιμάμαι τις καλές ώρες!!!

βρε κοριτσάκια να ρωτήσω πόσο συχνά κάνετε μπάνιο τα μωρά σας??? εγώ επειδή την πλένω σε κάθε αλλαγή μπάνιο την κάνω μέρα παρά μέρα αλλά μου ξεφλουδίζει στο κεφαλάκι και σκέφτηκα μήπως πρέπει να την κάνω καθημερινά! την μαίρη την έκανα κάθε μέρα και δεν μου ξεφλούδιζε μήπως οφείλεται εκεί?

Και εγω μέρα παρα μέρα την κάνω μπάνιο. Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει το ξεφλούδιασμα με το ότι δεν την κάνεις κάθε μέρα. Θα έλεγα να συνεχίσεις μέρα παρα μέρα και αν δεν σταματησει το ξεφλούδισμα, ρωτα τον γιατρό σου.

Νιωθω μια ατελειωτη χλίδα που μπόρεσα και έβαλα και τον Ιωνα για ύπνο και ξάπλωσα και εγω για μια ωρίτσα. Αντρας,μπέμπα και μαμά όλοι κάναμε νάνι! :P Θα πρότιμούσα βέβαια να αφησει τον ύπμνο της για το βράδυ, αν και το πρωι ήταν ξύπνια μέχρι τις 1 το μεσημέρι οπότε έχω ελπίδες.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Δεν ξέρω να σου πω αν είναι κολικός. πάντως και η δική μου κάθε φορά που κάνει κακα σφίγγεται και βογγάει σαν κάτι γιαγιάδες και μετά μια χαρά...ακόμα και όταν κοιμάται.

.

Κι εγω ετσι λεω! Οτι κανει σα γερος! Οταν τον ακουγαμε στην αρχη ο αντρας μου ανησυχουσε, τωρα το συνηθησαμε.

v9gkhg0kf9drps4b.png

Κι εμενα παντως βγαζει γουλιες. Του φοραω κατι ωραιες σαλιαρες που εχουν λαστιχο. Μερικες φορες απο πανω βαζω και ενα πανακι και εχει τυχει να λερωσει σε ενα θηλασμο και 3 πετσετακια!!!

Αυτο το εντονο let down πρεπει να το εχω κι εγω απ' οτι καταλαβα απο ενα θεμα που διαβασα στο παρεντσ. Και κλαιει μερικες φορες! Και εκνευριζεται! Και πνιγεται. Μεγαλη ταλαιπωρια!!! Καθε λιγο και λιγακι θελει να τον σηκωσω. Ευτυχως δεν το παθαινει παντα...

Γαλακτοκομικα εγω τα ειχα κοψει προκαταβολικα αλλα αυριο το πρωι θα πιω λιγο γαλα να δω αντιδρασεις...

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα σε όλες τις μανουλες και στα μπεμπακια!!

Τι κάνετε? Εμας μας τρεχει ο μικρος. Την μία μέρα είναι κακα, μαμ και νανι, και την άλλη μέρα είναι όλη μέρα στο πόδι. Σήμερα ήταν ξυπνιος από τις 11:00 έως τις 19:00. Μα είναι δυνατον για νεογεννητο να είναι ξύπνιος τόσες ώρες???

Ευτυχως την νυχτα δεν ειναι έτσι και είναι κάπως καλύτερα η κατάσταση.

Όταν θηλάζεται τα παιδάκια σας, τους τρέχει γάλα απο το στομα??? Εγω υπάρχουν φορες που αναρωτιεμαι αν του μένει τίποτα μέσα στο στομα.

Επίσης την Πέμπτη σαραντίζουμε και θα πάμε την πρώτη μας βόλτα!!! Πώς πέρασαν 40 μέρες ούτε που το κατάλαβα!!

Τώρα όσον αφορά τις αποριες που έχετε γραψει, να σας πω και εγω τα δικά μου:

γουλίτσες σε εμάς βγάζει συνεχεια. Ακόμα και 2 ώρες μετά το φαγητο. Σπάνια καταφέρνει να ρεφτει. Εν τω μεταξυ σε κάθε θηλασμο η σαλιαρα γίνεται χάλια και βάζω και εγω και πανακι απο κάτω για να μην γίνονται μουσκεμα τα ρούχα του.

μπάνιο-λουσιμο τον κάνω κάθε μέρα και το κεφαλάκι ξεφλουδίζει ακόμα.

Για όσες έχουν κάνει καισαρικη: και εγω πονάω ακόμα αλλά στην δεξια πλευρα (και στο προηγουμενο χειρουργειο που ειχα κάνει πάλι δεξια ποναγα) Πιστεύω όμως οτι τώρα το επιβαρύνω γιατί έχω και τον μπεμπη αγκαλια και βαζω δύναμη στην κοιλια αρκετες φορες με κάποιες κινησεις οποτε λογικό είναι να ποναω. Το μουδιασμα θα το έχουμε αρκετο καιρο. Είναι φυσιολογικο.

Και εμενα κάποιες φορες ακομα και μέσα στην νύχτα τον ακουω που σφίγγεται και κάνει θορυβους. Αλλα για να είμαι ειλικρινης δεν μπορω να ξεχωρίσω πότε έχει κολικο γιατι και όταν σφιγγεται κουναει τα πόδια και όταν πειναει.

Φιλια σε όλες ...

Ο Ιωνας δεν ειχε καθόλου κολικούς,οπότε μόλις η μικρή προχθες το βράδυ είχε κολικούς απο το λάχανο,το κατάλαβα αμέσως. Κατ αρχάς εκλαιγε συνέχεια και δενμπορούσε να ηρεμίσει. Ειχε πολλά αέρια και άλλοτε μάζευε τα ποδαράκια της ενωάλλες φορές τεντωνοταν ενω πονούσε εμφανως.

Γουλίτσες κάνει και εμένα μετά απο καμια ωρα το βράδυ μόνο. Το πρωί σπάνια το κάνει και αν κάνει θα είναι μικρές γουλίτσες. Οταν τρωει πολλές φορές της τρέχει γάλα απο το πλάι αλλά είναι φυσιολογικό, λόγω του ότι έχω πολύ γάλα.

Οσο για πόνους μετά την καισαρική... Ειναι ακόμα νωρις για να μην έχω πόνους. Μερικές κινήσεις με ενοχλούν περισσότερο. Ολη μέρα φοράω λαστεξ και με βοηθάει αρκετά. Το βράδυ βέβαια το βγάζω. Θα περάσει καιρός μέχρι να επανέλθει πλήρως η κατάσταση. Δυστυχώς δεν μπορώ να αποφύγω πλήρως να μη σηκώνω βάρη. Ειδικά με τον Ιωνα, αν και δείχνει μεγάλη κατανόηση ο καλός μου.

Υπομονή κορίτσια! Θα στρώσει η κατάσταση!

Εγω το πρόβλημα που έχω ακόμα είναι οι πληγωμένες θηλές και μυικός πόνος στο στηθος καθώς και κάψημο βέβαια. Ξεπέρασα τα πρηξήματα και την υπερχειλιση σε μεγάλο βαθμό. Παλεύω ακόμα με τα άλλα. Οι θηλές έχουν βελτιωθεί αλλά έχουμε ακόμα δρόμο μέχρι να κλείσουν εντελώς. Τωρα για τον πόνο και το κάψημο, ελπίζω να περάσει σχετικάγρήγορα και αυτό. Πάντως σε καμία περίπτωση δεν υποφέρω όπως στην αρχή.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

μανουλες, μανουλες γλυκιες!! βλεπω ολες λιγο πολυ τις ιδιες ανησυχιες εχουμε! κοριτσια βγειτε εξω να ξελαμπικαρετε κ ας μην εχετε σαραντισει! η ευχη για τον σαραντισμο ειναι για καλη υγεια κ οχι για βολτες! εγω τον βγαζω εξω απο 7 ημερων! βολτες με το καροτσι, σουπερ μαρκετ, σε δουλιτσες μαζι, jumbo, επισκεψεις, παντου!! απο 7 ημερων!!!! κ δεν εχει παθει τιποτα!!! μια βολτα εξω με τον μικρο με κανει να νιωθω καλα κ αντιμετωπιζω πιο ευκολα τις ημερες που ο μικρος ειναι γκρινιαρουλης! βγειτε εξω!!! παρτε τον αερα σας κ εσεις κ το μωρο! μια βολτα κ μπορει να ηρεμησει!

εμεις αυριο εχουμε το ραντεβου με τον παιδορθοπεδικο κ εχω μια αγωνια να δω τι θα μας πει! την αλλη εβδομαδα θα κανουμε κ το πρωτο μας εμβολιο! σιγα σιγα αρχιζει κ τα χαμογελα! παιζει με τα παιχνιδακια του, διαβαζουμε παραμυθια, ακουμε μουσικη, βολταρουμε, απολαμβανουμε αγκαλιτσες κ γενικα περναμε ομορφα!!!!

φιλια σε ολες!! καλη δυναμη!

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

μανουλες, μανουλες γλυκιες!! βλεπω ολες λιγο πολυ τις ιδιες ανησυχιες εχουμε! κοριτσια βγειτε εξω να ξελαμπικαρετε κ ας μην εχετε σαραντισει! η ευχη για τον σαραντισμο ειναι για καλη υγεια κ οχι για βολτες! εγω τον βγαζω εξω απο 7 ημερων! βολτες με το καροτσι, σουπερ μαρκετ, σε δουλιτσες μαζι, jumbo, επισκεψεις, παντου!! απο 7 ημερων!!!! κ δεν εχει παθει τιποτα!!! μια βολτα εξω με τον μικρο με κανει να νιωθω καλα κ αντιμετωπιζω πιο ευκολα τις ημερες που ο μικρος ειναι γκρινιαρουλης! βγειτε εξω!!! παρτε τον αερα σας κ εσεις κ το μωρο! μια βολτα κ μπορει να ηρεμησει!

εμεις αυριο εχουμε το ραντεβου με τον παιδορθοπεδικο κ εχω μια αγωνια να δω τι θα μας πει! την αλλη εβδομαδα θα κανουμε κ το πρωτο μας εμβολιο! σιγα σιγα αρχιζει κ τα χαμογελα! παιζει με τα παιχνιδακια του, διαβαζουμε παραμυθια, ακουμε μουσικη, βολταρουμε, απολαμβανουμε αγκαλιτσες κ γενικα περναμε ομορφα!!!!

φιλια σε ολες!! καλη δυναμη!

Ευχομαι ότι καλύτερο για αυριο Μαρία μου! Ειμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε μια χαρούλα! Οσο για τις βόλτες έχεις απόλυτο δίκιο! Εγω πάλι καλά εχω τη θάλασσα φάτσα κάρτα και τα πρωινά που δεν έχει αερα, βγαίνουμε στη βεράντα και λιαζόμαστε :D Αλλού δεν την έχω πάει ακόμα, αλλά απο το ΣΚ θα την βγάλω κι εγω την πρώτη της καροτσάδα :tongue:

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες και τα μωράκι τους που ελπίζω να κοιμούνται ηρεμα ή να ετοιμάζονται για ύπνο.:P

Εμείς σήμερα σαραντίσαμε, μας πήγε ο μπαμπάς μας στην εκκλησία και το απογευματάκι πηγαμε οικογενειακώς στην παιδική χαρά. Συνεχίσαμε με παιδότοπο, αλλά μόνο οι μεγάλοι της παρέας...την μπουμπού την αφήσαμε σπίτι στη γιαγια!!! Τρελή έξοδος!!!

Σε γενικές γραμμές είμαστε καλά.Κάποιες μέρες είμαι χαλαρή και κάποιες άλλες τρέχω πανικόβλητη.Δυστυχώς οι μέρς που είμαι χάλαρή είναι οι λιγότερες!!

July και εγώ μέρα παρα μέρα την κάνω και νιώθω τύψεις γιατί τον μικρό τον΄είχα λιώσει στο πλύσιμο!!!Πάντως και εγώ την πλένω σε κάθε αλλαγή πανας οπότε μετριάζεται λίγο το ενοχικό μου συναίσθημα:rolleyes:

Όταν λες οτι ξεφλουδίζει, εννοείς ότι έχει κάνει νινίδα?:confused::confused::confused:

lamlamabu20090728_-8_To+katsikaki+mou+einai.png

bunbunard20110224_-6_H+Xionath+mou+einai.png

Διαφημίσεις

καλημερα μανουλες τι κανετε???πως ηταν η βραδια σας??

εμεις σχετικα ησυχα εχουμε βεβαια παλι θεμα με αυτα τα κακα....ποπο ζοριζεται πολυ ενω εχουμε αλλαξει γαλα ειδικο για δυσκοιλιοτητα και σημερα το πρωι μου εκανε αρκετα σφιχτα κακα θα παρω λιγο αργοτερα την παιδιατρο να την συμβουλευτω...κατα τ αλλα ειχαμε επισκεψεις χθες και ενω ολη μερα ηταν μεσα στην γκρινια δεν κοιμοταν και γενικα ειχαμε θεμα μολις ηρθε ο κοσμος ξεραθηκε στον υπνο.....τι να πω μαλλον με βαριεται το παιδι χαχαχαχα

οσο για τις βολτες και εγω στην δευτερη εβδομαδα την εβγαλα οχι λογο ευχης αλλα γιατι πριν ειχε ασχημο καιρο και βροχες και λιγο χιονακι εδω οποτε μολις βγηκε ο ηλιος την εβγαλα...επισης την πηρα μαζι μου στον γιατρο οταν ηταν να με δει...γιατι δεν εχω που να την αφησω...ολα καλα και αν δεν ειναι δυνατον να βγουμε μια μερα και εχει καλο καιρο την βγαζω καμια ωριτσα μπαλκοναδα και εγω πινω το καφεδακι μου και αυτη κοιμαται στον υποτιθεμενο καθαρο αερα..χιχιχιχι

οσο για το ξεφλουδισμα κοριτσια μαλλον ειναι ξηροδερμια ή νινιδα οπως το λενε...διαβασα μεσα στο φορουμ οτι μπορειτε να βαζετε αρκετε φορες την ημερα λαδακι στο κεφαλακι του μωρου ή τουλαχιστον να το βαζετε κανενα 5ωρο πριν το μπανιο ειδικα το αμυγδαλελαιο βοηθαει απιστευτα αλλιως βαλτε ελαιολαδο..θα ειναι σαν γλυμενη αγελαδα αλλα θα το βοηθησει εμενα επιασε παντως....δεν νομιζω να εχει σχεση με το ποσο συχνα το κανετε μπανιο...εγω την κανω καθε μερα χωρις ιδιαιτερα αφρουλουτρα κτλ μονο νερακι και μια φορα την εβδομαδα βαζω και λιγο φισσαν μια σταγονα μεσα στο νερακι..μηπως σιγα την βρωμια που εχουν απλα οπως λεει και η παιδιατρος μας το μπανιο θρεφει τα παιδια..χιχιχιχιχι

xpcZp2.png

καλημέρα μανούλες!!!

λοιπόν καλή ιδέα αυτή με το αμυγδαλέλαιο θα την δοκιμάσω!!!πάντως δεν μου φαίνεται για νινιδα όχι ότι έχω ξαναδει αλλά πιο πολύ σε ξηροδερμία μου φέρνει γιατί είναι όλο το κεφαλάκι της το μέτωπο και γύρω γύρω από το τριχωτό και δεν φεύγουν κομματάκια αλλά φαίνεται σαν να θέλει κρέμα!

λοιπόν όσον αφορά τις βόλτες εμείς δεν έχουμε κάνει καμμία εκτός γιατρών και σαράντισμα!και όσον αφορά καροτσάδα εδώ τριγύρω το αποκλείω γιατί έχουμε τρομερή κίτρινη γύρη από τα πεύκα. αφού πλένω το μπαλκόνι και μέχρι να στεγνώσει είναι κίτρινο!!!αφήστε που να πω την αμαρτία μου βαριέμαι να την βγάλω γιατί για να βγάλω την μπέμπα πρέπει να πάρω και την μαίρη μαζί και ψιλοφοβάμαι και τα δυο μόνη μου προς το παρον!αφήστε που φοβάμαι και την πολυκοσμια! στην μαίρη δεν ήμουν έτσι αλλά τώρα με το προβληματάκι μας τρέμω μην τυχόν και μου αρρωστησει!

αλήθεια evabar στέλνεις τον Ιωνα παιδικό???με τις αρρώστιες τι κάνεις??? εγώ φοβάμαι ρε γμτ αφού σκέφτομαι να την στείλω πάλι τον σεπτέμβριο αλλά δεν το έχω αποφασίσει ακόμα!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

καλημέρα μανούλες!!!

λοιπόν καλή ιδέα αυτή με το αμυγδαλέλαιο θα την δοκιμάσω!!!πάντως δεν μου φαίνεται για νινιδα όχι ότι έχω ξαναδει αλλά πιο πολύ σε ξηροδερμία μου φέρνει γιατί είναι όλο το κεφαλάκι της το μέτωπο και γύρω γύρω από το τριχωτό και δεν φεύγουν κομματάκια αλλά φαίνεται σαν να θέλει κρέμα!

λοιπόν όσον αφορά τις βόλτες εμείς δεν έχουμε κάνει καμμία εκτός γιατρών και σαράντισμα!και όσον αφορά καροτσάδα εδώ τριγύρω το αποκλείω γιατί έχουμε τρομερή κίτρινη γύρη από τα πεύκα. αφού πλένω το μπαλκόνι και μέχρι να στεγνώσει είναι κίτρινο!!!αφήστε που να πω την αμαρτία μου βαριέμαι να την βγάλω γιατί για να βγάλω την μπέμπα πρέπει να πάρω και την μαίρη μαζί και ψιλοφοβάμαι και τα δυο μόνη μου προς το παρον!αφήστε που φοβάμαι και την πολυκοσμια! στην μαίρη δεν ήμουν έτσι αλλά τώρα με το προβληματάκι μας τρέμω μην τυχόν και μου αρρωστησει!

αλήθεια evabar στέλνεις τον Ιωνα παιδικό???με τις αρρώστιες τι κάνεις??? εγώ φοβάμαι ρε γμτ αφού σκέφτομαι να την στείλω πάλι τον σεπτέμβριο αλλά δεν το έχω αποφασίσει ακόμα!

καλημερααααα

το βραδυ ηταν σχετικα καλο για εμας.

july εννοειται πως ο Ιωνας παει κανονικα στον παιδικό. Ουτε μου περασε απο το μυαλό να τον σταματησω. Μαλιστα ειναι και λιγο κρυομένος τωρα, αλλα την παλευουμε.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλημερα μανουλες!

Κοριτσια εχω ενα μωρο με νευρα τσαταλια! Γκρινια, γκρινια, γκρινια και υπνος γιοκ! Τρεις φορες ξυπνησε για να θηλασει και τις τρεις εκλαιγε κατα τη διαρκεια του θηλασμου αλλα και μετα. Κοιμαται μονο με τον μαρσιπο, με κανεναν αλλο τροπο. Και τωρα που γραφω στον μαρσιπο τον εχω! Αφου θελω να τον πλυνω και δεν βρισκω στιγμη καταλληλη!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...