Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια

Αλίκη μου μην στεναχωριέσαι!!! Το οτι εισαι καλή μαμά είναι αδιαμφισβίτιτο η κούραση όμως ειναι μεγάλη! Εμενα σημερα ειναι η πρωτη μερα που το στηθος μου δεν ειναι τσιτα. Μιλάμε για τεράστια βελτίωση. Η μπέμπα τρωει κάθε 2 ωρες περίπου και ετσι ειχα πολύ μικρή υπερχειλιση και σχεδον μηδενικό πέτρωμα. Νιωθω πως ειμαι σε καλό δρόμο.

Που θα παει; Θα στρωσει!

Οσο για ύπνο; Δεν ειναι το φόρτε μου αλλά απο την άλλη μια αυπνία την έχω συνηθίσει. Αυτες οι γουλίτσες με έχουν καταστρέψει! Αλλάζουμε ρούχα 5 φορές τη μέρα. Δεν προλαβαίνω να την αλλάζω!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια..αλικη μην λες χαζα οπως μου ειχε πει και μια αλλη κοπελα οταν της ελεγα τους προβληματισμους μου και τα αγχοι μου..απο την στιγμη που στεναχωριεσαι αγχωνεσαι θελεις το καλυτερο για το μπουμπουκι σου εισαι Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!!! κουραγιο λοιπον

οσο για την καισαρικη επειδη εκανα και εγω το μουδιασμα γυρω απο την τομη ειναι φυσιολογικο μου ειπε ο γιατρος επειδη κοπικε αρκετος ιστος γι αυτο δεν νιωθεις σχεδον τπτ σε εκεινο το σημειο...αυτο λεει περναει με τον καιρο!!οσο για τα πονακια νομιζω ολες τα εχουμε αλλες περισσοτερο αλλες λιγοτερο!!!!προσεχε την σταση του σωματος σου και να μην σηκωνεις βαρη...και ολα θα πανε καλυτερα με τον καιρο...εξαλλου οπως λεει και ο λαος αν δεν πονεσεις μανα δεν γινεσαι χιχιχιχιχι

τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους σε ολες!!!!

xpcZp2.png

καλημερα...

υπομονη και τωρα που ανοιγει ο καιρος και η μικρη σου θα μεγαλωσει ολο βολτες θα ειστε οικογενειακως....χιχιχιχι

αληθεια θα περιμενεις να σαραντισεις για να ξεμυτισετε???

xpcZp2.png

Kαλημερα σε όλες. Πως ειστε? Θελω βολταααα......

Στελλα εγω αποφάσισα να κάτσει μέσα η μικρή 2 βδομάδες και απο το επόμενο ΣΚ αν ο καιρός ειναι καλός, θα βγαίνουμε καροτσάδα για να βγάζω και τον Ιωνα βολτίτσα για παιχνίδι. Σιγα μην κάτσω μέσα να σκάσω!

Εχθες ειχαμε το πρωτο πραγματικά άυπνο βράδυ. Την μικρή μου λοιπόν την ενοχλεί το λάχανο. Εχθές όλο το βράδυ ειχε αέρια και κοιλόπονο το κακόμοιρο. Δεν έκλεισα μάτι! Σημερα η μπεμπού κοιμάται όλη μέρα. Εγω πάλι, όχι...

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσια

Η βραδυα μας πέρασε με πολλά ξυπνηματα. Βασικά κάθε 1.5 ωρα ξύπναγε για να φάει η μικρή, οπότε τόςο ο δικός της ύπνος όσο και ο δικός μου πήγαν περίπατο. Εν το μεταξυ, ξύπνησε και ο Ιωνας κανα 2 φορές, οπότε είχα ένα σχετικό πέρα- δόθε. Αφηνα την μικρή, πήγαινα στον Ιωνα και πίσω στη μικρή.

Ο καλός μου έχει κρυώσει και βήχει αλλά ταυτόχρονα ζεσταίνεται και έτσι το βράδυ ξεσκεπαζόταν συνέχεια, οπότε πήγα 3-4 φορές να τον σκεπάσω (εκτως απο τις φορές που με φώναξε).

Για να μην τα πολυλογώ, δεν έκλεισα μάτι. Τελικά κοιμηθήκαμε κατα τις 6 όπου έφυγε ο μπαμπας μας και ήρθε ο Ιωνας στο κρεβάτι να μου κάνει παρέα. Ξυπνησα λοιπόν σε κάποια φάση, κοιτάω το ρολόι... 8.05 η ωρα! Πανικός!!! Δεν είχε χτυπήσει το ξυπνητήρι και έπρεπε να σηκωθούμε με τον Ιωνα αμέσως, να τον ετιμάσω για τον παιδικό. Πάλι καλά προλάβαμε και λίγο πρίν έρθει το σχολικό, ξύπνησε και η μικρή για φαί.

Αυτη ειναι η μέρα μου μέχρι τωρα. Η συνέχεια δεν θα είναι ευκολότερη. Το μόνο καλό είναι που έχω φαί απο χθές.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

καλημερα...!!!!

ζορικη νυχτα ε???τουλαχιστον ξερεις απο εδω και περα οτι το λαχανο την ενοχλει οποτε θα το αποφευγεις...μην απελπιζεσαι μπορει η μερα να εξελιχθει καλυτερα εξαλλου οτι εχεις φαγητο απο χθες ειναι μια καλη αρχη...περαστικα και στον Ιωνα!!

xpcZp2.png

καλημερα...

υπομονη και τωρα που ανοιγει ο καιρος και η μικρη σου θα μεγαλωσει ολο βολτες θα ειστε οικογενειακως....χιχιχιχι

αληθεια θα περιμενεις να σαραντισεις για να ξεμυτισετε???

Eγω βγαινω κανονικα και την κραταει ο αντρας μου, σε ΙΚΑ και ΟΑΕΔ παω. Απο την αλλη εβδομαδα που θα παρουμε μισοσαραντηση θα βγαινουμε οικογενιακως. Εσεις?

Καλημέρα κοριτσια

Η βραδυα μας πέρασε με πολλά ξυπνηματα. Βασικά κάθε 1.5 ωρα ξύπναγε για να φάει η μικρή, οπότε τόςο ο δικός της ύπνος όσο και ο δικός μου πήγαν περίπατο. Εν το μεταξυ, ξύπνησε και ο Ιωνας κανα 2 φορές, οπότε είχα ένα σχετικό πέρα- δόθε. Αφηνα την μικρή, πήγαινα στον Ιωνα και πίσω στη μικρή.

Ο καλός μου έχει κρυώσει και βήχει αλλά ταυτόχρονα ζεσταίνεται και έτσι το βράδυ ξεσκεπαζόταν συνέχεια, οπότε πήγα 3-4 φορές να τον σκεπάσω (εκτως απο τις φορές που με φώναξε).

Για να μην τα πολυλογώ, δεν έκλεισα μάτι. Τελικά κοιμηθήκαμε κατα τις 6 όπου έφυγε ο μπαμπας μας και ήρθε ο Ιωνας στο κρεβάτι να μου κάνει παρέα. Ξυπνησα λοιπόν σε κάποια φάση, κοιτάω το ρολόι... 8.05 η ωρα! Πανικός!!! Δεν είχε χτυπήσει το ξυπνητήρι και έπρεπε να σηκωθούμε με τον Ιωνα αμέσως, να τον ετιμάσω για τον παιδικό. Πάλι καλά προλάβαμε και λίγο πρίν έρθει το σχολικό, ξύπνησε και η μικρή για φαί.

Αυτη ειναι η μέρα μου μέχρι τωρα. Η συνέχεια δεν θα είναι ευκολότερη. Το μόνο καλό είναι που έχω φαί απο χθές.

Ευα και εμενα ξυπνησε το βραδυ και ηθελε αγκαλιτσα.:( 2 ωρες τον ξανακοιμιζαμε.

Ευα και εμενα ξυπνησε το βραδυ και ηθελε αγκαλιτσα.:( 2 ωρες τον ξανακοιμιζαμε.

Απο τις 8.30 μέχρι και τωρα ουσιαστικα θηλάζει η μικρή. Τρωει, αλλάζω πάνα και συνεχίζει το φαί. Τι πείνα ειναι αυτη;

Καλα και εγω βγαίνω. Η μικρή όπως ειπα αν ειναι καλός ο καιρός θα βγει το ΣΚ.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!

Απο χθες ειμαστε μονοι μας χωρις γιαγιαδες να μας βοηθανε και σημερα το πρωι ημουν πρωτη φορα μονη με τον μικρο. Ευτυχως εχθες κοιμηθηκε ενα 4ωρο σερι (9-1)και ξεκουραστηκα! Μετα ομως ξανακοιμηθηκε στις 2.30!!! Το νευρικο μου συστημα κροσσια! Εφτασα στο σημειο να πω του Νικου: "Θα σου τον αφησω και θα παρω το αυτοκινητο και θα ΦΥΓΩ! Δεν αντεχω αλλο!" Τον ανελαβε αυτος και πηγα για υπνο εγω. Στον μπαμπα του κοιμηθηκε μεσα σε 5 λεπτα, μονο εμενα μου βγαζει την ψυχη!

Οσο για τις βολτες, εμεις πηραμε μισο σαραντισμο και τον ψιλοκυκλοφορουμε οταν εχει καλο καιρο.

Αααα, δε σας ειπα κλεισαμε και εισητηρια για το Πασχα. Θα κανει το πρωτο του αεροπορικο ταξιδι!:D

v9gkhg0kf9drps4b.png

Καλημερα κοριτσια!!!

Απο χθες ειμαστε μονοι μας χωρις γιαγιαδες να μας βοηθανε και σημερα το πρωι ημουν πρωτη φορα μονη με τον μικρο. Ευτυχως εχθες κοιμηθηκε ενα 4ωρο σερι (9-1)και ξεκουραστηκα! Μετα ομως ξανακοιμηθηκε στις 2.30!!! Το νευρικο μου συστημα κροσσια! Εφτασα στο σημειο να πω του Νικου: "Θα σου τον αφησω και θα παρω το αυτοκινητο και θα ΦΥΓΩ! Δεν αντεχω αλλο!" Τον ανελαβε αυτος και πηγα για υπνο εγω. Στον μπαμπα του κοιμηθηκε μεσα σε 5 λεπτα, μονο εμενα μου βγαζει την ψυχη!

Οσο για τις βολτες, εμεις πηραμε μισο σαραντισμο και τον ψιλοκυκλοφορουμε οταν εχει καλο καιρο.

Αααα, δε σας ειπα κλεισαμε και εισητηρια για το Πασχα. Θα κανει το πρωτο του αεροπορικο ταξιδι!:D

Καλημέρα! Ζυλεύω....εγώ 24 ημέρες δεν έχω βγει από το σπίτι! Θηλάζει αποκλειστικά η μπουμπού μου ... αλλά όχι από το στήθος απευθείας αλλά το βγάζω με θήλαστρο και της το δίνω! Νομίζω πως αν βγω έξω κανείς άλλος δεν μπορεί να την προσέξει όπως εγώ και μετά θα κουραστώ και δεν θα έχω αντοχές για αυτήν! Περιμένω έως της 20 που σαραντίζουμε ... αν αντέξω! (βέβαια δουλεύω λίγο από το σπίτι και παλεύω και την πτυχιακή μου όποτε έχω χρόνο).

Να ρωτήσω κάτι, έχει καμία θερμαντήρα?

καλημέρα κορίτσια!

ή μάλλον καλησπέρα αν και εγώ τώρα κατάφερα να φάω πρωινό.

ήταν καμία πανσέληνος χτες και σεληνιάστηκαν τα μικρούλια; και εμείς δεν πολυκοιμηθήκαμε χτες και σήμερα το απόγευμα έχω να πάω πρώτη μέρα στη δουλειά. δεν τον έχω αφήσει ξανά και μου φαίνεται κάπως αλλά πρέπει να γίνει και αυτό...

όταν γκρινιάζει, είναι ανήσυχος και σφίγγεται για να κάνει κακά είναι κολικός ή έτσι κάνουν τα μωράκια; για να καταλάβω αν τον πειράζει κάτι γιατί μέχρι τώρα δεν έχω εντοπίσει κάτι.

σήμερα μου έκανε και εμετό εκει που έτρωγε. τα δικά σας μωράκια πνίγονται όταν τρώνε; ο μικρούλης μου πνίγεται σχεδόν σε κάθε τάισμα. τον κρατάω όσο πιο ανασηκωμένο μπορώ αλλά και πάλι...υπάρχει περίπτωση να τρέχει σε μεγάλη ποσότητα το γάλα και να τον πνίγει; από το στήθος εννοώ όταν τον θηλάζω.

πάλι όλο απορίες είμαι!

iiAs.png

9JCHp3.png

καλημέρα κορίτσια!

ή μάλλον καλησπέρα αν και εγώ τώρα κατάφερα να φάω πρωινό.

ήταν καμία πανσέληνος χτες και σεληνιάστηκαν τα μικρούλια; και εμείς δεν πολυκοιμηθήκαμε χτες και σήμερα το απόγευμα έχω να πάω πρώτη μέρα στη δουλειά. δεν τον έχω αφήσει ξανά και μου φαίνεται κάπως αλλά πρέπει να γίνει και αυτό...

όταν γκρινιάζει, είναι ανήσυχος και σφίγγεται για να κάνει κακά είναι κολικός ή έτσι κάνουν τα μωράκια; για να καταλάβω αν τον πειράζει κάτι γιατί μέχρι τώρα δεν έχω εντοπίσει κάτι.

σήμερα μου έκανε και εμετό εκει που έτρωγε. τα δικά σας μωράκια πνίγονται όταν τρώνε; ο μικρούλης μου πνίγεται σχεδόν σε κάθε τάισμα. τον κρατάω όσο πιο ανασηκωμένο μπορώ αλλά και πάλι...υπάρχει περίπτωση να τρέχει σε μεγάλη ποσότητα το γάλα και να τον πνίγει; από το στήθος εννοώ όταν τον θηλάζω.

πάλι όλο απορίες είμαι!

Δεν ξέρω να σου πω αν είναι κολικός. πάντως και η δική μου κάθε φορά που κάνει κακα σφίγγεται και βογγάει σαν κάτι γιαγιάδες και μετά μια χαρά...ακόμα και όταν κοιμάται.

Άντε καλή επιστροφή στην δουλειά και καλές αντοχές.

Να μαι κι εγώ αγωνίστριες μανούλες!

Αχ, σεληνιάστηκαν δεν λες τίποτα, εμένα ο μεγάλος μου βασικά ο οποίος ξυπνούσε για κάποιον λόγο κάθε μισή ώρα μέχρι τις 2.30:shock::shock: Μας έκανε και τους δύο κουρέλια και ό,τι τον πήρε ο πατέρας του μαζί του στον καναπέ να κοιμηθούν μαζί, ξυπνάει η μικρή για φαγητό οπότε την πάτησα...

Πέρασα το Σάββατο κι έναν πυρετό στο άσχετο, όχι πολύ υψηλό, 38 έκανα, αλλά ήμουν λες και με είχες δείρει. Κράτησε το βράδυ του Σαββάτου και Κυριακή πρωί και μετά τίποτα, μπορεί και να είναι από την καλοπέραση:D:D

Κι εμένα κορίτσια πνίγεται συνεχώς, και το στήθος μου τρέχει πολύ, νομίζω ότι έχω έντονο let down ή πώς το λένε τελοσπάντων, δηλαδή έρχεται το γάλα με πολυ΄γρήγορη ροή. Μπορεί να είναι κι ένας λόγος που μου κάνει γουλιές, γιατί πίνει πιο άτσαλα λόγω αυτού.... Πολλές γουλιές πάντως, εγώ σώχομαι αρκετά επειδή της φοράω σαλιάρες όταν τρώει, αλλιώς θα έπρεπε να έχω τουλάχιστον 10 αλλαξιές τη μέρα, αφού σε κάνθε γεύμα κάνει γουλιές μικρές ή μεγαλύτερες ανάλογα με τα κέφια της....:(

Αν δεν είχε κι αυτό πάντως θα ήταν πολύ πολύ ευκολότερα τα πράγματα

Μια καλή φίλη που έχει ασχοληθεί πολύ με τον θέμα θηλασμός και θήλασε και η ίδια τη μικρή της 2 χρόνια μου είπε να κάνω μαι δοκιμή να κόψω τα γαλακτοκομικά μήπως δω βελτίωση. Τα έκοψα από σήμερα (αγελαδινά δεν έτρωγα από τη ναρχή, αλλά τα έκοψα όλα τώρα) και θα σας πω αν γίνει κανένα θαύμα!!

Tiramisu καλή αρχή!!!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...