Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Καλημερα μανουλες. Τι κανετε? Πως ειστε μαμαδες και μωρα? Εγω βαρεθηκα θελω να πάω σπιτι μου. Ελπιζω να βγουμε σημερα. Περιμενουμε τα αποτελεσματα για την εξεταση του ικτερου. Ελπιζω να μην εχει το μωρακι μου.

Στέλλα και εγώ εχω σκηλοβαρεθει! Η μικρή τρώει μια χαρά και σήμερα μου ήρθε μπόλικο γάλα. Εχω και τη μπεμπα κοντά μου σχεδόν όλες τις ώρες άκρως του επισκεπτηρίου.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Stellitsa + Eva να σας ζήσουν τα μωράκια σας!!!! Να'ναι πάντα γερά και ευλογημένα!

kouklitsa μας έλειψες!

evib όταν ακούμε τον μικρό να ρουθουνίζει του βάζουμε φυσιολογικό ορό αλλά ο δικός μας γιατρός είπε απαλά χωρίς πίεση. ο κάθε γιατρός λέει τα δικά του!

κορίτσια πώς πάτε με τον θηλασμό; εγώ θηλάζω αποκλειστικά από την αρχή μέχρι τώρα αλλά ενώ από βρεγμένες πάνες είμαστε μια χαρά και ο μικρός κοιμάται καλά και είναι ήσυχος, ΕΧΑΣΕ ΒΑΡΟΣ- 80γρ σε 4 μέρες.

ο γιατρός παραξενεύτηκε και μου είπε να του δίνω μετά από κάθε θηλασμό 30μλ ξένο αλλά τον ξαναπήρα τηλέφωνο και του είπα ότι θέλω να προσπαθήσω κι άλλο με τον αποκλειστικό και έχω μέχρι την Δευτέρα περιθώριο να δούμε τι θα γίνει.

Έχω αγχωθεί πολύ- διαβάζω στο parents τα αντίστοιχα θέματα όσο έχω χρόνο και ελπίζω να τα καταφέρω.

πέρασε καμία τίποτα παρόμοιο; αν ναι τι κάνατε;

καλησπέρα, μην αγχώνεσε με τον θηλασμό. την θηλάζω αποκλειστικά (16 μέρες) από τότε που γεννήθηκε. υπάρχουν μέρες που χάνει λίγο και μέρες που παίρνει. τώρα μετά από ΄16 μέρες έχει πάρει το βάρος που γεννήθηκε και 100γρ ακόμα! επιμονή και όχι άγχος. βέβαια εγώ της δίνε τώρα με το μπουκάλι (το βγάζω από το θήλαστρο) για να ελέγχω πόσο τρώει και ηρέμησα! θέλει διαδικασία βέβαια...αλλά όλα καλά!

καλησπέρα, μην αγχώνεσε με τον θηλασμό. την θηλάζω αποκλειστικά (16 μέρες) από τότε που γεννήθηκε. υπάρχουν μέρες που χάνει λίγο και μέρες που παίρνει. τώρα μετά από ΄16 μέρες έχει πάρει το βάρος που γεννήθηκε και 100γρ ακόμα! επιμονή και όχι άγχος. βέβαια εγώ της δίνε τώρα με το μπουκάλι (το βγάζω από το θήλαστρο) για να ελέγχω πόσο τρώει και ηρέμησα! θέλει διαδικασία βέβαια...αλλά όλα καλά!

Οταν δινεις με το μπουκαλι, το πινει πολυ πιο γρηγορα σωστα?

Σου βγαζει περισσότερες γουλιες μετα? αναγωγες? εμενα μετα απο το μπουκάλι κανει αναγωγες ενω μετα το στηθος σπανια. Αναρωτιομουν αν εχει σχεση με το οτι πινει το γαλα απο το μπουκαλι γρηγοροτερα...

Μπουκαλι δίνω που και που γιατι μου τσακίζει τις θηλές! Φαίνεται λαίμαργος, και εχω μεγάλο και βαρύ στήθος με μικρές θηλές, με αποτέλεσμα να μήν πιάνει καλά όσο κι αν προσπαθώ!:(

Διαφημίσεις

Μπουκαλι δίνω που και που γιατι μου τσακίζει τις θηλές! Φαίνεται λαίμαργος, και εχω μεγάλο και βαρύ στήθος με μικρές θηλές, με αποτέλεσμα να μήν πιάνει καλά όσο κι αν προσπαθώ!:(

kouklitsa εχεις δοκιμάσει να βάλεις θηλές σιλικόνης? Εγώ που ο θηλές μου είναι επίπεδες και δεν μπορεί να πιασει, εγω βάλει τις σιλικόνης και ουτε πονάω, ουτε πληγώνονται ούτε τίποτα.

Μανουλες και μωράκια καλησπέρα!! Τι κάνετε??

Πώς είστε??

Εμένα ο μπέμπης από χτες είναι λίγο ανήσυχος. Σήμερα βέβαια είναι λίγο καλύτερα. Συνεχίζουμε και θηλάζουμε. Υπάρχουν φορές που με τον θηλασμό θέλω να τον σταματήσω. Από την μια που δεν ξέρω πόσο τρώει και από την άλλη που έχω αποκλείσει από την διατροφή μου όλα αυτά που τρώω (όσπρια, λαδερα κλπ) Όταν βλέπω τα ματάκια του όταν θηλάζω πόσο μου αρέσει από την άλλη όμως έχω ανασφάλεια για το αν τρώει καλά. Φοβάμαι και με τον ίκτερο (τελευταία φορά που ήρθε η παιδίατρος μου είπε ότι έχει ακόμα) αλλά μου είπε η γιατρός πώς τα μωρά που θηλάζουν αποβάλουν ποιο δύσκολα τον ίκτερο.

Και μία πραγματικά μεγάλη απορία: τι χρώμα έχουν τα κακά των μωρών σας? Η γιατρός μας είχε πει ότι μπορει να είναι κίτρινα (μουσταρδι) ή και πράσινα. Εμάς τώρα τις τελευταίες μέρες είναι πράσινα. Διάβασα όμως στο parents ότι μπορεί να είναι σημάδι αλλεργίας...

Εσείς τι λέτε?

Μανουλες και μωράκια καλησπέρα!! Τι κάνετε??

Πώς είστε??

Εμένα ο μπέμπης από χτες είναι λίγο ανήσυχος. Σήμερα βέβαια είναι λίγο καλύτερα. Συνεχίζουμε και θηλάζουμε. Υπάρχουν φορές που με τον θηλασμό θέλω να τον σταματήσω. Από την μια που δεν ξέρω πόσο τρώει και από την άλλη που έχω αποκλείσει από την διατροφή μου όλα αυτά που τρώω (όσπρια, λαδερα κλπ) Όταν βλέπω τα ματάκια του όταν θηλάζω πόσο μου αρέσει από την άλλη όμως έχω ανασφάλεια για το αν τρώει καλά. Φοβάμαι και με τον ίκτερο (τελευταία φορά που ήρθε η παιδίατρος μου είπε ότι έχει ακόμα) αλλά μου είπε η γιατρός πώς τα μωρά που θηλάζουν αποβάλουν ποιο δύσκολα τον ίκτερο.

Και μία πραγματικά μεγάλη απορία: τι χρώμα έχουν τα κακά των μωρών σας? Η γιατρός μας είχε πει ότι μπορει να είναι κίτρινα (μουσταρδι) ή και πράσινα. Εμάς τώρα τις τελευταίες μέρες είναι πράσινα. Διάβασα όμως στο parents ότι μπορεί να είναι σημάδι αλλεργίας...

Εσείς τι λέτε?

καλησπέρα!!!:D:D

τι κάνεις? ο μπεμπούλης?

αχχχ και εγώ με το θηλασμό έτσι ακριβώς!άγχος γιατί δεν έβαλε και πολύ βάρος απο τη μια και απο την άλλη έχει ακόμα ίκτερο!!!!:shock::shock:

οι θήλες μου πάνω που φτιάχνουν ξαναπληγώνονται και ο πριγκηπάκος μου κάνει το λιγότερο 45 λέπτά για να φάει...(φεεεεεεεεετττταααααα ένα πράγμα)

για τον ίκτερο μου είπε η παιδίατρος να το δω γιατί τον είδε λίγο κιτρινούλη και όντως είχε!δεν είναι σπάνιο σε παιδιά που θηλάζουν όμως...

έτσι μου είπε..:rolleyes::rolleyes: και δεν είναι ο ίκτερος αυτός το ίδιο επικύνδυνος με της γέννησης..τι να πω..θα δείξει!την τρίτη θα του κάνω μια εξετασούλα και θα σου πω.

για τα κακάκια δεν έχω μεγάλη εμπειρία γιατί ο μικρούλης μας δεν το χει και κάθε μέρα..το θέμα με τα κακάκια του! μα χαίρομαι τόσο που κάνει κακά κάθε φορά... που παίρνω τηλέφωνο τον άντρα μου να του το πω..:tongue::tongue::tongue::tongue: φανταστείται..να μιλήσει!!!:tongue::tongue::tongue: πάντως και εγώ για μουσταρδί και καφετουλια ξέρω...

για πράσινα δεν ξέρώ κάτι.:confused:

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

Οταν δινεις με το μπουκαλι, το πινει πολυ πιο γρηγορα σωστα?

Σου βγαζει περισσότερες γουλιες μετα? αναγωγες? εμενα μετα απο το μπουκάλι κανει αναγωγες ενω μετα το στηθος σπανια. Αναρωτιομουν αν εχει σχεση με το οτι πινει το γαλα απο το μπουκαλι γρηγοροτερα...

Καλημέρα,

ούτε γουλιές ούτε αναγωγές, μία φορά μόνο έχει κάνει εμετό. εννοείται ότι το πίνει πολύ ποιο γρήγορα (εδώ πνίγετε και όλας)

Βέβαια εχθές το βρ'αδυ για 1η φορά του έδωσα ξένο γιατί ξαφνικά το στήθος σταμάτησε τώρα βέβαια ξαναήρθε!

μανούλες καλησπέρα!!!!!!!!!!!

απο τι κατάλαβα δεν έχουμε πλέον εγκυούλες παρα μόνο μανούλες!!!!!!!!!

να σας ζήσουν και να είναι πάντα γερά και ευτυχισμένα τα μωρά μας!

εμείς εκτός απο παλλινδρόμηση και κολικούς κατα τα άλλα είμαστε μια χαρά και αύπνοι και κουρασμένοι και τσακισμένα νεύρα, δε βαριέσε όμως όλα θα μπουν σε μια σειρά.

πολύ χαίρομαι που τα πάτε καλά με το θηλασμό γιατί εγω δεν τα κατάφερα........βέβαια τον βάζω πάντα σε όλα τα γεύματα πρώτα στήθος(αι πίνει το πολύ 70 μλ και απο τα δύο) αλλά μετά ξένο για συμπλήρωμα αλλιώς δεν ηρεμεί με τίποτα..........

απο εμετούς και ρουκέτες ούτε συζήτηση κάθε μέρα βάζω ένα πλυντήριο πυτζάμες

δεν αντέχω άλλο αυτή τη γαλατίλα..............

Διαφημίσεις

kouklitsa εχεις δοκιμάσει να βάλεις θηλές σιλικόνης? Εγώ που ο θηλές μου είναι επίπεδες και δεν μπορεί να πιασει, εγω βάλει τις σιλικόνης και ουτε πονάω, ουτε πληγώνονται ούτε τίποτα.

Είχα βάλει στο μαιευτήριο αυτες τις AVENT, αλλα δεν βοηθησαν. Εσυ ποιες εχεις?

Εσείς τι λέτε?

Τα πρασινα κακα μπορει να ειναι και σημαδι υπερπαραγωγης γαλακτος ή και πολυ συντομης εναλλαγης στηθους. Και στις δυο περιπτωσεις το μωρο παιρνει πολυ απο το πρωτο γαλα που ειναι αραιο.

v9gkhg0kf9drps4b.png

Είχα βάλει στο μαιευτήριο αυτες τις AVENT, αλλα δεν βοηθησαν. Εσυ ποιες εχεις?

Εγω έχω της medela. Δοκίμασε τες πάντως. Δεν χάνεις κάτι.

Τα πρασινα κακα μπορει να ειναι και σημαδι υπερπαραγωγης γαλακτος ή και πολυ συντομης εναλλαγης στηθους. Και στις δυο περιπτωσεις το μωρο παιρνει πολυ απο το πρωτο γαλα που ειναι αραιο.

Δεν τον αλλάζω στήθος. Ένας μαστός ανα γεύμα. Τώρα αν έχω πολύ γάλα... τι να σου πω δεν ξέρω. Η παιδίατρος πάντως που την ξαναρώτησα σήμερα μου είπε ότι είναι φυσιολογικό

καλησπέρα!!!:D:D

τι κάνεις? ο μπεμπούλης?

αχχχ και εγώ με το θηλασμό έτσι ακριβώς!άγχος γιατί δεν έβαλε και πολύ βάρος απο τη μια και απο την άλλη έχει ακόμα ίκτερο!!!!:shock::shock:

οι θήλες μου πάνω που φτιάχνουν ξαναπληγώνονται και ο πριγκηπάκος μου κάνει το λιγότερο 45 λέπτά για να φάει...(φεεεεεεεεετττταααααα ένα πράγμα)

για τον ίκτερο μου είπε η παιδίατρος να το δω γιατί τον είδε λίγο κιτρινούλη και όντως είχε!δεν είναι σπάνιο σε παιδιά που θηλάζουν όμως...

έτσι μου είπε..:rolleyes::rolleyes: και δεν είναι ο ίκτερος αυτός το ίδιο επικύνδυνος με της γέννησης..τι να πω..θα δείξει!την τρίτη θα του κάνω μια εξετασούλα και θα σου πω.

για τα κακάκια δεν έχω μεγάλη εμπειρία γιατί ο μικρούλης μας δεν το χει και κάθε μέρα..το θέμα με τα κακάκια του! μα χαίρομαι τόσο που κάνει κακά κάθε φορά... που παίρνω τηλέφωνο τον άντρα μου να του το πω..:tongue::tongue::tongue::tongue: φανταστείται..να μιλήσει!!!:tongue::tongue::tongue: πάντως και εγώ για μουσταρδί και καφετουλια ξέρω...

για πράσινα δεν ξέρώ κάτι.:confused:

Καλά είμαστε εμείς!! Παλεύουμε με τον θηλασμο!!! Ελπίζω να αντέξω...

Καλησπερα σε ολες!!!

Πώς είστε?? Εγω παρούσα και ξενυχτησμένη!!!!

Είναι 3 μέρες τώρα που ο μπέμπης είναι ανήσυχος. Θηλαζει κοιμαται και ξυπναει μετα από 30 λεπτα και ξανα απο την αρχη. Έχει και πονακια οποτε καταλαβαινετε. Σήμερα μίλησα με την medela και ζήτησα να νοικιαζω το νοσοκομιακο της θηλαστρο να βγαζω να του δινω για να ξερω ποσο τρωει, για να ξερω πότε πειναει και πότε ποναει και για να αποδεσμευτω και εγω λιγο. Θα το δοκιμασω και θα δω πώς τα παει και βλεπουμε.

Εν τω μεταξυ τα νευρα μου σπασμενα με το θεα της διατροφης. Δεν μπορω να μην τρωω τιποτα. Έλεος....

Έχω μεγαλη όρεξη για γλυκο...Εσείς???

ελπιζω να ειστε ολες καλα! δεν εχω κουραγιο να διαβασω νεα σας, μιας κ περναω γαστρεντεριτιδα κ ειμαι χαλια... υψηλο πυρετο, εμετους κ διαρροιες κ φοβερο πονο στο στομαχι... μαλλον κολλησε κ ο μικρουλης μου, καθως θηλαζει ανα 1 ωρα κ μετα κανει κακα του... εχει κανει πανω απο 10 φορες σημερα... στο μεταξυ ζαλιζομαι τοοοοσο πολυ κ δεν εχω κουραγιο να τον φροντισω.. ειναι ανησυχος κ θελει συνεχεια αγκαλιτσα κ νιωθω τοσο απογοητευμενη που δεν μπορω να ανταποκριθω...

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...